Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Biografi Kylian Mbappe kami ngawartosan anjeun Fakta ngeunaan Carita Budak-budakna, Kahirupan Awal, Kulawarga, Kolot, Baraya, Kabogoh, Pamajikan janten, Gaya hirup, Patut sareng kahirupan pribadi.

Singketna, ieu mangrupikeun sajarah anu diringkeskeun tina Mbappe, pamaén bal Perancis anu asalna ti Bondy. Urang mimitian ti jaman mimiti nepi ka iraha sareng kumaha anjeunna janten terkenal. Pikeun masihan anjeun rasa anu pikaresepeun Kylian Mpappe's Bio, ieu mangrupikeun galéri lintasan hirupna.

Kylian Mbappe Biografi dina Gambar.
Kylian Mbappe Biografi dina Gambar - Ti saprak mimiti na nalika anjeunna janten superstar.

Leres, anjeun sareng kuring terang Mbappe pikeun tingkatan anu luar biasa sareng kontrol bal anu caket. Ogé, kanyataan yén anjeunna sigana bakal gaduh transfer poténsial anu ageung dina jandela usum panas 2021.

Sanaos penghargaan, urang sadar yén ngan sababaraha jalma anu merhatoskeun Life Story singget tina Mbappe. LifeBogger parantos nyiapkeun éta, pikeun resep maca, sareng pikeun cinta gim. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kylian Mbappe budak Story:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan nami lengkep; Kylian Adesanmi Lottin Mbappé. Pamaén bal lahir dina dinten kaping 20 Désémber 1998 ka indungna, Fayza Mbappe Lamari sareng ramana, Wilfried Mbappe, di beulah kalér-wétan Paris kota Bondy, Perancis.

Ngora Kylian nembé orok (genep bulan) saatos Perancis meunang Piala Dunia 1998 di Stade de France - anu 11km ti imah kulawargana. Kylian Mbappe sumping ka dunya salaku anak mimiti kolotna.

Pendak sareng kolot Kylian Mbappe - Bapana, Wilfried sareng Mum, Fayza Lamari. Sakumaha dititénan, pamaén bal asalna tina latar étnis ras campuran.
Pendak sareng kolot Kylian Mbappe - Bapana, Wilfried sareng Mum, Fayza Lamari. Sakumaha dititénan, pamaén bal asalna tina latar étnis ras campuran.

Tumuh-Up di Bondy:

Kaleresan, taun nonoman Kylian henteu pikaresepeun éta. Anjeunna ageung di daérah Paris (Bondy), kota anu pernah dibina ku kekerasan sareng karusuhan. Rusuhan taun 2005 mangrupikeun salah sahiji anu paling parah di komune, sabab éta ningali ngabakar seueur mobil sareng gedong umum.

Kulawarga Kylian Mbappe sakali ngalaman démo umum sareng karusuhan di komune Bondy Perancis.
Kulawarga Kylian Mbappe sakali ngalaman démo umum sareng karusuhan di komune Bondy Perancis.

Sadaya ieu kajantenan sakitar daérah anu kolotna Mbappe ngagaduhan bumi kulawarga. Sacara sederhana, Bondy mangrupikeun kota anu sinonim sareng karusuhan sareng perselisihan sosial. Jalma-jalma nganggap suburb, ayana ngan 10km ti Paris, salaku tempat pembuahan pikeun kajahatan sareng térorisme. Ieu diungkabkeun ku Tulisan The NewYork Times ngeunaan Kylian Mbappé sareng Budak-budak Ti Banlieues.

Sanaos ngalaman agitasi kota nalika budakna, takdir GOAT bal hareup bakal yakin. Ieu kusabab Wilfried Mbappe, Ayahna (palatih maén bal) sumpah bakalan ngajaga masa depan anakna sanajan dina kaayaan kerusuhan.

Tumuh di lingkungan Bondy, ngora Kylian moal pernah ngantepkeun bal maén bal. Obsesi Mbappe dugi ka anjeunna nyandak balna ka ranjangna sareng nganggona salaku bantal kanggo ngabantosan bobo. Dina hiji wawancara, Bapana na, Wilfried, kantos nyarioskeun perkawis budakna anu kasurupan bal;

Sukses Maén Bal teu walakaya. Salaku anak, Kylian coud't ngantepkeun soccerball pisan anu anjeunna anggo salaku alat bobo.
Sukses Maén Bal teu walakaya. Salaku anak, Kylian coud't ngantepkeun soccerball pisan anu anjeunna anggo salaku alat bobo.

"Kylian parantos langkung ti gairah ngeunaan maén bal. Saur anjeunna gélo. Cinta na pikeun éta ampir-ampiran nempatkeun kuring bahkan anjeun ningali diri salaku palatih sepakbola.

Anjeunna salawasna kana éta, 2-4-7. Kylian nonton sadayana. Anjeunna tiasa nonton opat atanapi lima pertandingan berturut-turut. ”

Latar Kulawarga Kylian Mbappe:

Lalaki Perancis asalna ti rumah tangga kelas menengah atletis anu museur gaya hirupna dina olahraga. Sacara sederhana, kulawarga Kylian Mbappe kagolong kana komunitas kelas padamelan ageung di Bondy. Ayeuna, urang terang daérah ieu salaku kota anu tobat anu ngahormat pahlawan maén bal pangageungna. Ieu mangrupikeun poster dina wangunan dimana Mbappe nyéépkeun taun-taun budakna.

Sakali mangsa, kulawarga Kylian Mbappe ngagaduhan tempat datar di gedong ieu.
Sakali mangsa, kulawarga Kylian Mbappe ngagaduhan tempat datar di gedong ieu.

Dimimitian ku kolotna, kapala kulawarga Wilfried nyéépkeun mangtaun-taun janten palatih sepakbola. Fayza Lamari, Mum na, ngagaduhan karir suksés salaku pamuter bola bal.

Ti mimiti, kolot Kylian Mbappe mastikeun yén unggal anggota kulawargana nyandak olahraga salaku padamelan nyalira. Jires Kembo-Ekoko, anak angkat ti Wilfried, mangrupikeun pamaén bal anu profesional. Sésa ti satengah lanceukna ogé parantos nuturkeun jejak na.

Asal Kulawarga Kylian Mbappe:

Sadayana sadar yén anjeunna kawit ti Bondy, hiji komune Perancis di beulah kaler wétan Paris. Nanging, saeutik pisan anu sadar kana akar kulawarga Kylian Mpabbe - anu bakal kami ngajelaskeun dina bagian tina Biografi na.

Pikeun ngamimitian, urang ngaitkeun nasab na ka tilu nagara Afrika; Nigeria sareng Kamerun (ngalangkungan Bapana) sareng Algeria (ngalangkungan Mumna). Bapana Kylian, Wilfred Mbappe, mangrupikeun urang Kamerun anu ngagaduhan akar kulawarga Nigeria. Sakali tempat perlindungan, anjeunna hijrah ka Perancis Kalér pikeun milarian susukan anu langkung hejo. Indung Kylian urang Fayza Lamari nyaéta Algerian anu asalna Kabyle.

Kylian Mbappe asalna tina akar kulawarga campuran-ras. Urang tiasa nyarios yén anjeunna ngagaduhan getih Aljazair, Kamerun sareng Nigeria di anjeunna.
Kylian Mbappe asalna tina akar kulawarga campuran-ras. Urang tiasa nyarios yén anjeunna ngagaduhan getih Aljazair, Kamerun sareng Nigeria di anjeunna.

Numutkeun ka média Perancis, Wilfred dina usaha kéngingkeun cicing permanén nikah ka awéwé Aljazair-Perancis Fayza Lamari. Awéwé anu asalna ti Kabyle engké janten indung ti diri GOAT Football anu diakui.

Pendidikan Kylian Mbappe - Naha anjeunna lebet ka Sakola?

Sanaos maén bal janten nyauran budak leutik, budak ngora ngiringan sakola musik konservatori ti umur 6 dugi 11. Nalika aya, Kylian diajar maca musik sareng diajar suling. Anjeunna kiridit guruna, Céline Bognini, pikeun ngabantosan anjeunna diajar hobi anu pangsaéna (nyanyi) saatos maén bal.

Jaman baheula, nalika guru musik na mingpin paduan suara, Kylian ngagabung sareng anjeunna, aranjeunna cooly tampil di taman aula kota Bondy. Répertoar lagu pisan rupa-rupa - anjeun biasana lagu Perancis.

Salaku nyayogikeun sakedik waktos kanggo musik, sakedik Kylian nyarios "NO" kana hal-hal anu teu penting sapertos angkat ka sakola sacara full-time. Anjeun anjeunna sakola sakedap - dimana anjeunna sakelas sareng William Saliba. Saterasna, bintang PSG mimiti nyandak kelas maén bal pikeun kaseueuran waktosna. Jauh ti ngangon buruan, Wilfried Bapana na gaduh sababaraha sesi diajar swasta sareng Kylian. Ringkesna, ieu cara Kylian sorangan di imah-sakola.

Kylian Mbappe Kisah Sepakbola Henteu Kénging:

Kylian Mbappe di budak leutik na - sababaraha minggu saatos gabung sareng AS Bondy.
Kylian Mbappe di budak leutik na - sababaraha minggu saatos gabung sareng AS Bondy.

Nalika anjeunna yuswa genep, dina taun 2004, Wilfried ngadaptarkeun sakedik Kylian di AS Bondy handapeun asah na - hartosna éta tempat anjeunna damel. Ti waktos éta, total fokus kana pamekaran maén bal dimimitian. Sakedap mungkin, budak whiz precocious mimiti ngabantosan AS Bondy pikeun panén piala.

Piala Panén GOAT bagan panén piala dina yuswa lembut.
Piala Panén GOAT bagan panén piala dina yuswa lembut.

Kalayan bantosan bapakna, sakedik Kylian nyerep gancang, polah parantosan klinis, kagancangan sareng nyerelek. Nyatana, salah sahiji palatih nonomanna di AS Bondy, Antonio Riccardi, sakali nyarios ngeunaan anjeunna;

Kahiji kalina kuring ngalatih Kylian, anjeun tiasa terang anjeunna béda. Anjeunna tiasa ngalakukeun langkung seueur tibatan barudak sanés di AS Bondy.

Dribbling Kylian parantos hebat, sareng anjeunna langkung gancang tibatan anu sanés. Anjeunna tetep pamuter anu pangsaéna anu kuring kantos tingali dina 15 taun ngalatih barudak. Di Paris, kuring terang seueur bakat, tapi kuring henteu kantos ningali anu sapertos anjeunna.

Strategi Kolot Rapat Pahlawan Maén Bal:

Salila jam non-maén bal, henteu aya badé kaluar sareng rerencangan atanapi ngiringan acara naon waé pikeun murangkalih. Kylian henteu sapertos William Saliba (ogé dilatih sareng dirawat ku Bapana) henteu pernah hirup sapertos kahirupan normal sapertos anu diageakeun ku barudak.

Daripada ngahadiran ulang taun atanapi pésta murangkalih, kolotna nyoko kana pendekatan anu béda pikeun ngabina putrana. Aranjeunna nyusun ideu nyandak Kylian pendak sareng pahlawan maén bal. Target kahiji Fayza sareng Wilfried nyaéta ikon Perancis - Thierry Henry.

Dianggap sakedap tong hilap, pendak sareng legenda Arsenal mangrupikeun pangalaman anu saé. Dina waktos éta, Thiery Henry henteu sadar anjeunna sareng budak 5 taun anu bakal ngarusak dua rékaman nasionalna.

Pikeun Thierry Henry, ieu pernah janten murangkalih biasa.
Pikeun Thierry Henry, ieu pernah janten murangkalih biasa.

Pemberhentian beus kadua anu salajengna pikeun anak anu petualangan janten rencana pikeun pendak sareng lalaki anu asal kulawarga na sami sareng indungna - Fayza Lamari. Dina waktos anjeunna pendak Zinedine Zidane, sakedik legenda Real Madrid terang rékor liga Champions na bakal dipegatkeun ku budak biasa.

Ohh! Upami Zidane terang saha anjeunna nangtung sareng. Kami pikir anjeunna kaduhung ayeuna - sabab anjeunna henteu tiasa nyaritakeun masa depan Kylian Mbappe.
Ohh! Upami Zidane terang saha anjeunna nangtung sareng. Kami pikir anjeunna kaduhung ayeuna - sabab anjeunna henteu tiasa nyaritakeun masa depan Kylian Mbappe.

Terus-terusan Hubungan Rama-Putra sareng Milarian Percobaan Maén Bal:

Pikeun Wilfried, teu aya ngantosan putrana janten lalaki sateuacan dilengkepan ku kanyataan kahirupan. Bapa anu wijaksana ngawangun hubungan anu kaasih sareng Kylian na - nyarioskeun sagala rupa ngeunaan kahirupan nalika dini. Jaman harita, nalika aranjeunna jalan-jalan, éta ngeunaan diskusi maén bal. Éta mangrupikeun jejak silaturahim bapa-putra anu leres anu teu aya anu tiasa pegat.

Naon deui Wilfried anu tiasa dipasihkeun ka Putra-Na anu parantos dipasihkeun. Ieu mangrupakeun kakait Rama-Putra anu teu cocog.
Naon deui Wilfried anu tiasa dipasihkeun ka Putra-Na anu parantos dipasihkeun. Ieu mangrupakeun kakait Rama-Putra anu teu cocog.

Ti Nganjang ka Dadang Ageung ka Rennes Percobaan:

Jaman éta, Kylian sareng kolotna rutin nganjang ka Stade Rennais pikeun nonton Jirès Kembo-Ekoko, lanceukna saiman (dimana anjeunna maén). Dina waktos Mbappe ngadeukeutan taun-taun nonomanna, Wilfried ngaraos waktos parantos asak pikeun budakna ninggalkeun istana damelna (AS Bondy) pikeun akademi anu langkung ageung.

Maka, janten ide kulawarga pikeun putrana pikeun hubungan sareng lanceukna, Jirès Kembo-Ekoko di Stade Rennais FC. Klub ngajak Kylian pikeun uji coba - anu sumping dina turnamén deteksi pikeun sahandapeun 12 taun. Ieu sakedik Kylian ngagem kit Stade Rennais. Kira-kira naon?… Anjeunna nyalira ngabantosan timna meunang kompetisi.

Dina kompetisi éta, Kylian bénten sareng sadayana. Tingali kumaha sababaraha urang melong anjeunna ku dengki.
Dina kompetisi éta, Kylian bénten sareng sadayana. Tingali kumaha sababaraha urang melong anjeunna ku dengki.

Pas saatos turnamen sareng salaku palaku anu menonjol, Kylian janten prioritas No 1 kanggo tim rekrutmen Rennais. Kalayan asa-asa, klub angkat dugi ka ngantunkeun pejabat pikeun nganjang ka kulawargana dina usaha mikat Fayza sareng Wilfried nalika putra na ngiluan akademi na. Dina kecap Dréossi - salah sahiji staf Rennes;

Kami nyobian anu pangsaéna. Tim kuring angkat ka Bondy sababaraha kali kanggo négosiasi sareng kolotna. Aranjeunna jalma anu urang kenal pisan. Wilfried sareng Fayza mangrupikeun jalma olahraga anu pikaresepeun pisan. Kami nyobian ngadamel tawaran, tapi henteu hasil. Panawaran dilaksanakeun, sareng kami gagal meunang balapan.

Carita Clairefontaine:

Saatos parundingan Rennes anu gagal, Mbappe antukna ngalih ka sakola sepakbola nasional Perancis. Clairefontaine mangrupikeun pusat maén bal nasional Perancis. Aranjeunna ahli dina ngalatih murangkalih anu pangsaéna di panjuru nagara.

Ngan ukur prospek maén bal ageung anu diidinkeun maén pikeun Clairefontaine. Kylian Mbappe mangrupikeun salah sahiji.
Ngan ukur prospek maén bal ageung anu diidinkeun maén pikeun Clairefontaine. Kylian Mbappe mangrupikeun salah sahiji.

Ku diajar maén bal di dinya, Kylian janten aula Famer. Anjeunna ngagabung sareng lulusan anu kawéntar sapertos Thierry Henry, Nicolas Anelka, Blaise Matuidi, Hatem Ben Arfa sareng William Gallas. Ngayakeun sababaraha pagelaran anu luar biasa, klub-klub gedé Éropa nyaéta; Chelsea, Real Madrid, Liverpool, Manchester City sareng Bayern Munich sareng sajabana ngundang anjeunna pikeun uji coba.

Kylian Mbappe Biografi - Jalan ka Inohong Carita:

Dina yuswa 12 taun, budak ngora ngamimitian perjalanan pendak sareng tim Éropa anu hoyong nyobian kamampuanana. Halte beus anu munggaran nyaéta Inggris. Sesampainya di sana, kolot Kylian Mbappe parantos mesen susun, salah sahiji tempat anjeunna ngajantenkeun wallpaper idola na Cristiano Ronaldo - di kamar na.

Ieu kumaha kamar Kylian Mbappe siga budak leutik. Témbong anjeunna nyembah CR7.
Ieu kumaha kamar Kylian Mbappe siga budak leutik. Témbong anjeunna nyembah CR7.

Dina jalur Chelsea, budak leutik anu sumanget maén sareng starlet Inggris Tammy Abraham sareng Jeremie Boga. Saatos pertandingan dimana timnya meunang Charlton (8-0), Kylian anu bagja angkat ka bumi. Sajarah nyatakeun yén Mbappe nyatakeun ku kaos Chelsea anu dipersonalisasi ku pola pikir yén anjeunna parantos meunang haté klub. Hanjakalna, Chelsea FC henteu pernah nelepon anjeunna.

Ieu Kylian Mbappe kalayan kaos Chelsea sareng KTP. Ieu ngan ukur saatos cobaan na pikeun klub anu nolak anjeunna.
Ieu Kylian Mbappe kalayan kaos Chelsea sareng KTP. Ieu ngan ukur saatos cobaan na pikeun klub anu nolak anjeunna.

Pangalaman budak leutik Real Madrid:

Saatos pangalaman Inggris anu sedih, kolot Kylian Mbappe teras ngahargaan uleman ku Zinedine Zidane pikeun nganjang ka Real Madrid. Nalika aya di sana pikeun uji coba, anjeunna ngagaduhan kasempetan anu ditunggu-tunggu pikeun nganjang idola hiji-hiji na, Christiano Ronaldo.

Tungtungna pikeun budak ngora, impian ageung ningali pamaén anu anjeunna katingali pikeun ditiru parantos kalaksanakeun. Teras, bahkan CR7 henteu pernah percanten yén budak leutik anu anjeunna kantos ningali bakal nantang dominasi na dina maén bal dunya. Kanyataanna, Judul Liga Juara-Juara Kylian Mbappe mangrupikeun hiji hal anu tetep sateuacan pameget mimiti ngabandingkeun antara anjeunna sareng CR7.

Kylian Mbappe Biografi- Carita Sukses:

Saatos gagal negosiasi antara klub Éropa sareng kolotna, budak ngora tungtungna netep sareng Monako. Kalayan ASM, Kylian Mbappe angkat tina kakuatan kana kakuatan, hiji prestasi anu ningali anjeunna gancang lulus ti akademi maranéhna pikeun maén bal senior. Kami ngagaduhan sababaraha sorotan budak leutik AS Monako na.

Pikeun kabagjaan sakumna kulawargana, Mbappe nandatanganan kontrak profesional kahijina - dina dinten kaping 6 Maret 2016. Sedih, kalayan sakedik waktos pertandingan, anu payun payun janten frustasi. Panas ieu netep nalika Bapana ngadamel ledakan. , Wilfried ngaluarkeun peringatan anu kuat yén putrana bakal milarian transfer dina jandela Januari upami kaayaan henteu robih. Ngan saatos éta, manajer Monako, Leonardo Jardim, mutuskeun pikeun ngamimitian Kylian ngalawan Montpellier.

Kaulinan éta ningali terobosan Mbappe nalika anjeunna kalibet pisan dina pembongkaran 6-2 Montpellier. Saprak poé éta, béntang anu naék teu ningali deui maén bal Dunya. Kalayan 26 gol na dina usum 2016-17, Kylian ngabantosan Monako kéngingkeun gelar Ligue 1.

PSG sareng Piala Dunia FIFA 2018:

Saatos ngumumkeun namina ka dunya, buru-buru mindahkeun dituturkeun. Hal ieu nyababkeun réang € 145 juta ditambah € 35 juta (tambahan) transfer catetan dunya anu dibayar ku Paris Saint-Germain. Di klub, Mbappe nyumponan tungtutan janten nonoman anu paling mahal ku ngabantosan PSG meunang treble, Ligue 1 Player of the Year sareng top scorer.

Dina Méi 2018, Mbappe dipanggil pikeun ngiluan skuad Perancis pikeun Piala Dunia Rusia 2018. Dina kemitraan maju anu pikasieuneun sareng Peuting Griezmann, anjeunna janten nonoman kadua, saatos Pelé, pikeun nyetak dina Final Piala Dunia - ngabantosan Perancis meunang turnamén.

Karir Mbappe tina piala dunya ningali anjeunna kéngingkeun pencetak gawang top-to-back liga. Bakat payun sareng pagelaran precocious pikeun maén bal klub parantos ningali anjeunna nyayogikeun seueur honors dina umur ngora. Anu langkung penting, éta mangrupikeun tanda yén Kylian Mbappe ditakdir nyandak alih Lionel Messi sareng pamaréntahan CR7 salaku Football GOATs.

Dina nulis Biografi na, pameget parantos wajib Kylian pikeun nyaritakeun dunya tujuan sareng rencana na tentang gerakan Real Madrid. Naon waé masa depanna tétéla, sésana, sabab nyarios, bakal janten sajarah.

Fakta ngeunaan Alicia Aylies - kabogoh Kylian Mbappe:

Budak ieu - Alicia Aylies - nyaéta Kabogoh Kylian Mbappe sareng pamajikan anu bakal dijantenkeun.
Budak ieu - Alicia Aylies - nyaéta Kabogoh Kylian Mbappe sareng pamajikan anu bakal dijantenkeun.

Paragon kaéndahan mangrupikeun modél anu ngamimitian karirna di agénsi Guyanese Mannky'n. Alicia Aylies lahir dina dinten 21st April 1998 ka indungna, Marie-Chantal Belfroy, sareng ramana, Philippe Aylies. Anjeunna lahir di Pulo Karibia Martinique, daérah luar negeri Perancis.

Kabogoh Kylian Mbappe mangrupikeun hiji-hiji anak kolotna. Bapana mangrupikeun manajer lingkungan bari indungna kantos damel salaku instruktur sakola nyetir. Salaku anak, Alicia nyaksian cerai kolotna - yuswa ngan dua taun. Hasilna, indungna anu hiji (Marie-Chantal Belfroy) ngabina anjeunna.

Alicia Aylies - ratu kageulisan - digedékeun ku indungna, Marie-Chantal Belfroy.
Alicia Aylies - ratu kageulisan - digedékeun ku indungna, Marie-Chantal Belfroy.

Hirup sareng indungna, Alicia Aylies sakola di Remire-Montjoly sareng lulus ti lycée sareng gelar élmu di 2016. Saatos éta, anjeunna mimiti diajar hukum di Universitas Guyana Perancis. Cinta pikeun modél ningali dirina ninggalkeun profesi hukum.

Poto Kylian Mbappe sareng Alicia Aylies anu babarengan boro-boro aya dina internét. Dugi ka Januari 2021, aranjeunna tetep ngajaga hubunganna tetep pribadi. Supados urang hilap, kabogoh Kylian Mbappe nyepeng catetan Miss France 2017.

Dina waktos nyerat, teu aya dokuméntasi nalika anjeunna mimiti pendak sareng mimiti bobogohan sareng Kylian. Deui, Alicia Aylies sareng Mbappe sanés tunangan atanapi nikah sareng henteu ngabagi anak biologis dugi ka ayeuna.

Carita Cinta Sanggup of Camille Gottlieb sareng Kylian Mbappe:

Dikabarkan janten kabogoh kahijina, anjeunna sanés gadis biasa tapi royalti. Camille Gottlieb nyaéta putri Putri Stéphanie ti Monako sareng Jean Raymond Gottlieb, tilas pengawal istana.

Saha Camille Gottlieb? Lade anu murag asih sareng Mourinho
Saha Camille Gottlieb? Lade anu murag asih sareng Mourinho

Sateuacan pendak sareng Alicia Aylies, Kylian Mbappe diduga kencan sareng Camille Gottlieb. Anjeunna tetep hiji-hijina mojang anu kasawang sareng pamaén bal. Kusabab sababaraha alesan anu teu dikenal, caket na caket sareng Camille Gottlieb ngalih sareng lalaki sanés.

Kylian Mbappe Kahirupan Pribadi:

Anu maén bal mangrupikeun jalma anu pikaresepeun sareng dewasa. Kylian ngagaduhan sikep anu diwangun tina didikan anu saé ti bapak sareng indungna. Anjeunna mangrupikeun jalma anu ngarti kana hal-hal leutik tina kahirupan. Nalika batur ngajadikeun anjeunna ambek, anjeunna nyobian ngartos naon anu anjeunna sebutkeun - kaayaan aranjeunna, ku seuri dipareuman tibatan ngaréaksikeun.

Saha Kylian Mbappe jauh ti Football?
Saha Kylian Mbappe jauh ti Football?

Gaya hirup Kylian Mbappe:

Malah anjeuna nyumputkeun urusan pribadi, rada sesah pikeun ngajaga mobilna tina média. Kylian Mbappe mangrupikeun kipas mobil top-end ageung - lima jumlahna (dugi ka Januari 2021). Kalayan jutaan ngagulung kana saku na unggal minggu, urang ngahargaan koleksi mobilna dina € 780,000. Mobil anu aheng sareng ganas di garasi Mbappe kalebet; Ferrari, Mercedes-Benz, Audi, BMW sareng Range Rover.

Kylian Mbappe Fakta Gaya hirup. Tingali kana Koléksi Mobilna.
Kylian Mbappe Fakta Gaya hirup. Tingali kana Koléksi Mobilna.

Kylian Mbappe 2021 Worth Net:

Nalika budak ngora tetep ngahasilkeun penghormatan, artos na terus tumuh sahingga ngajantenkeun tokoh pasak sesah. Kalayan langkung ti 20 juta Euro ngasupkeun kantongna, kami ngira-ngira Mbappe's 2021 Networth sakitar £ 120 juta. Sumber kabeungharan para pesepakbola kalebet pendudukanana salaku pesepakbola ditambah dukungan ageung sareng Nike sareng EA Sports.

Salah sahiji cara Kylian nyéépkeun artos na nyaéta ku nyayogikeun réimen liburan pangsaéna anu kalebet liburan Pulau Pulo. Anjeunna ngajantenkeun umum pikeun peminat yén anjeunna kolam renang biasa sareng ahli dina latihan akuatik.

Fakta ngeunaan tradisi Kylian Mbappe.
Fakta ngeunaan tradisi Kylian Mbappe.

Kahirupan Kulawarga Kylian Mbappe:

Gaduh rumah tangga anu raket parantos leres-leres ngabantosan pikeun juara Piala Dunia 2018 kapercayaan anu diperyogikeun pikeun ngahontal langkung seueur penghormatan sareng penghargaan. Dina bagian ieu, urang bakal nyaritakeun langkung seueur ngeunaan kolot, dulur-dulur sareng dulur Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe Poto Kulawarga lengkep.
Kylian Mbappe Poto Kulawarga lengkep.

Ngeunaan Rama Kylian Mbappe:

Wilfried mangrupikeun tilas pamaén bal régional anu janten pendidik di klub lokal tempat putrana ngamimitian karirna. Anjeunna ngangkat kulawargana di payuneun stadion Léo-Lagrange saur Taylor, urut tatangga na. Janten urang Kamerun sareng akar Nigeria, Wilfried masih ngahargaan budaya Afrika na. Ieu dibuktikeun dina nami barudakna anu bakal kami ngungkabkeun di dieu.

Bapa tradisional masihan Kylian Mbappe nami tengah Yoruba (suku Nigeria) Adesanmi anu hartosna "makuta cocog sareng abdi”. Putra bungsuna na ogé ku nami Adeyemi - ngaran Yoruba Nigeria anu sanésna anu hartosna "makuta anu pantes pikeun anjeun".

Bapa anu suksés mangrupikeun jalma anu tipayun, ogé disiplin kalayan pendekatan anu nungtut pisan pikeun manajemén bal sareng negosiasi. Anjeunna nyaring unggal kaputusan putrana nyandak sareng teras ngajaga anjeunna dadasar.

Kylian Mbappe sareng bapakna, Wilfried duanana parantos jauh.
Kylian Mbappe sareng bapakna, Wilfried duanana parantos jauh.

Ngeunaan Ibu Kylian Mbappe:

Lahir di taun 1974, Fayza Mbappe Lamari (katelah El-Amari dina basa Arab) mangrupikeun tilas pamuter bola tangan sareng karir suksés di liga munggaran AS Bondy ti akhir taun 1990an dugi ka mimiti taun 2000an.

Indung Kylian Mbappe urang asalna tina kulawarga maén bal sakumaha ramana maén bal di Bondy Paris suburb. Dugi ka ayeuna, Fayza mangrupikeun inohong simbolis tina kleub handball di kampung halaman na Perancis. Ieu prajurit awéwé nalika anjeunna aktip salaku tukang sayap katuhu.

Pendak sareng indung Kylian Mbappe - Fayza Lamari - salami janten bintang bola bal.
Pendak sareng indung Kylian Mbappe - Fayza Lamari - salami janten bintang bola bal.

Ngajelaskeun Fayza dina waktos maénna, tilas anggota dewan AS Bondy Jean-Louis Kimmoun ngawartoskeun 'Le Parisien;

"Anjeunna ageung pisan di seberang balai maén bal handball kami. Seueur dulur-dulur Fayza anu maén di klub. Di pengadilan, anjeunna bajoang. Kadang-kadang kaayaan janten kasar unggal Fayza patepung sareng lawan-lawanna. ”

Dina catetan pribadi, Fayza nyaéta jalma anu menawan anu masih nuturkeun bola bal. Anjeunna bangga ningali putrana naék janten rupa muda lalaki sareng anu paling penting, salah sahiji pamaén penting di dunya.

Aya hubungan anu caket antara Kylian sareng Ibu Aljazair-Na.
Aya hubungan anu caket antara Kylian sareng Ibu Aljazair-Na.

Ngeunaan Baraya Mbappe:

Nomer dina tilu, urang bakal nyaritakeun langkung seueur ngeunaan bruvs. Anu mimiti, urang naros ... naha aya di dunya sapertos anu sapertos hubungan anu caket antara dulur-dulur olahraga? Leres, aya sareng cinta antara tilu ieu jero.

Papanggih Kylian Mbappe Brothers. Jires Kembo-Ekoko (katuhu) sareng Ethan Adeyemi Mbappe (tengah).
Papanggih Kylian Mbappe Brothers. Jires Kembo-Ekoko (katuhu) sareng Ethan Adeyemi Mbappe (tengah).

Ngeunaan Jires Kembo-Ekoko - Lanceuk Sepuh Kylian Mbappe:

Para pesepakbola Kongo Perancis lahir dina dinten 8 Januari 1988 di Kinshasa, Zaire (ayeuna Kongo). Anjeunna ngawariskeun karep bal na ti Bapana anu TEU bapa Kylian Mbappe, Wilfried. Bapana Jires Kembo-Ekoko nyaéta Kembo Uba Kembo. Anjeunna mangrupikeun pamaén bal anu pensiunan anu maén dina Piala Dunia FIFA 1974 pikeun tim DR Kongo.

Kembo Ekoko ngalih ka Éropa nalika anjeunna yuswa genep taun sareng cicing di Bondy (Perancis) sareng pamanna sareng adi awéwéna. Éta indungna mutuskeun pikeun ngirim anjeunna ka Perancis pikeun pendidikan, sedengkeun kolotna tetep di Kongo. Salaku budak lalaki ngora, Kembo Ekoko meunang diadopsi ku kulawarga Mbappé. Mr Wilfried Mbappe mangrupikeun wali hukum Jires, putra kanggo sobat almarhum na.

Kylian Mbappe lanceukna ageung 10 taun langkung sepuh ti anjeunna. Anjeunna mangrupikeun striker anu parantos nampilkeun pikeun Clairefontaine, Rennes, Al Ain (UEA), El Jaish, Al Nasr sareng Bursaspor (Turki). Kylian nganggap Jires salaku idola kahijina. Aranjeunna henteu ngan saukur saderhana tapi rajut babarengan.

Kylian sareng lanceuk lanceuk - Jires Kembo-Ekoko leres-leres caket.
Kylian sareng lanceuk lanceuk - Jires Kembo-Ekoko leres-leres caket.

Ngeunaan adi leutik Mbappe - Ethan Adeyemi Mbappe:

Dilahirkeun di taun 2005, anjeunna lanceukna getih Kylian sareng putra biologis Fayza Lamari sareng Wilfried. Nami tengah na Adeyemi dipasihkeun ku Pa na salaku pangakuan kana akar Nigeria na anu hartosna "mahkota cocog sareng anjeun."

Kylian parantos sumpah moal ngantep lanceukna, Ethan Adeyemi ngumbara dina poek nyalira.
Kylian parantos sumpah moal ngantep lanceukna, Ethan Adeyemi ngumbara dina poek nyalira.

Ethan anu 7 taun ngora tibatan lanceukna Lotton. Budak ngora nyaéta alesan kunaon Kylian ngagungkeun tujuanana ku cara némbak ku pananganna dipeuntasan sareng jempol. Bénténg PSG nyatakeun yén éta lanceukna anu ngamimitian gaya perayaan iraha waé anjeunna ngéléhkeun anjeunna di FIFA.

Kylian sakali ngagaduhan kasapukan sareng Monako dina ngamungkinkeun Ethan Adeyemi janten maskotna. Nyarios ngeunaan kumaha kaputusanna sumping, Mbappe kantos nyarios;

"Ethan miharep éta - yén éta bakal janten waktos anu saé. Anjeunna ngarusak sirah kuring di bumi. Saur anjeunna "Bawa abdi, candak abdi", janten kuring nyarios "Muhun, kuring bakal nyandak anjeun, sumping oonn ..."

Kylian sakali kaeusi kahoyong UCL ka lanceukna, Ethan Adeyemi.
Kylian sakali kaeusi kahoyong UCL ka lanceukna, Ethan Adeyemi.

Ngeunaan Embah Kylian Mbappe:

Di Kamerun, aya kapercayaan anu kuat yén Maréchal Samuel Mbappé Léppé mangrupikeun putu ti PSG Striker. Pamaén bal anu pensiunan (anu pupus dina 1985) kasohor janten kaptén munggaran anu angkat Piala Klub Juara-Juara Afrika di musim 1964/65

Naha anjeun ningali kasaruaan antara Kylian Mbappe sareng akina anu ditunjuk- Maréchal Samuel Mbappé Léppé?
Naha anjeun ningali kasaruaan antara Kylian Mbappe sareng akina anu ditunjuk- Maréchal Samuel Mbappé Léppé?

Maréchal Samuel Mbappé Léppé lahir di 1936. Anjeunna kasohor janten panyerang Orix Bellois, Douala. Kylian nuduh Grandad anumerta meunang piala "Katerangan Afrika" anu dilélérkeun ku Konférénsi Sepak Bola Afrika di 2015.

Baraya Kylian Mbappe:

Pendak sareng Paman Kylian Mbappe. Piér Mbappé gambarna kénca pisan.
Pendak sareng Paman Kylian Mbappe. Piér Mbappé gambarna kénca pisan.

Diantarana, anu paling kawéntar nyaéta Piér Mbappé anu lanceukna Wilfried. Dilahirkeun dina 18th Séptémber 1973, anjeunna mangrupikeun palatih maén bal anu pernah ngatur AS Ivry sareng Stade Lavallois. Pierre Mbappe, paman anu kawéntar ti Kylian Mbappe sakali naékkeun sababaraha halis ku nyingkab yén kaponakan lalaki na nyéépkeun seueur waktos ningali pertandingan Chelsea.

Hiji-hijina dulur anu kawéntar di Kamerun nyaéta Christian Dippah. Anjeunna nyéépkeun waktos hirupna di nagara Afrika Kulon sareng dianggap liar ku pamanna.

Kylian Mbappe Fakta Henteu:

Ngalangkungan Biografi kami, kami bakal nganggo bagian ieu pikeun nyaritakeun sababaraha bebeneran anu pikaresep anu anjeun henteu kantos terang ngeunaan panarajang PSG.

Fakta # 1- Asal muasalna Donatello Nickname:

Naha Kylian Mbappe dijulukan Donatello.
Naha Kylian Mbappe dijulukan Donatello.

Dina 2017, bust-up di balik layar sakali kajadian antara Neymar sareng Kylian. Nalika meunteun kaayaan éta, indung Mbappe Fayza suku henteu raoseun ku cara putrana terus-terusan dibandingkeun sareng Donatello - Penyu Mutant Ninja Turtle. Anjeunna sieun éta malah Dani Alves parantos sasarengan sareng Neymar pikeun teras-terasan ngagoda Kylian kalayan julukan anu sumping kusabab penampilanana.

Sakitar Nopémber (2017), Thiago Silva masihan payun kado Natal mimiti. Saeutik dipikaterang yén Neymar aya dina balik eusi kado éta. Mbappe muka kotak sareng mendakan topéng Teenage Mutant Ninja Turtle. Sateuacan anjeunna terang, video na janten viral. Fans mimiti ganti baju salaku penyu anu nyababkeun panjajah pitch. Mimitina, Mbappe ngaraos guyonan parantos jauh teuing anjeunna parantos bosen ditawan. You're, he llater accept the Donatello nickname.

Kado ieu ngalahirkeun landihan Donatello Kylian Mbappe.
Kado ieu ngalahirkeun landihan Donatello Kylian Mbappe.

kanyataan #2 - Carita Kylian Mbappe Drogba:

Sakali waktos, béntang PSG ngaraos nyeri saatos teu dipaliré ku legenda Chelsea. Anjeun henteu sapinuhna Didier Drogba urang lepat, kajadian éta kajantenan saatos kaélasan semi-final Liga Champions Chelsea ku Barcelona.

Didier Drogba sakali henteu merhatoskeun Kylian Mbappe. Untungna, éta réngsé kalayan bahagia - 10 taun saatosna.
Didier Drogba sakali henteu merhatoskeun Kylian Mbappe. Untungna, éta réngsé kalayan bahagia - 10 taun saatosna.

Saatos pertandingan, Kylian Mbappe lumpat ka arah Drogba pikeun moto selfie tapi teu dipalire ku Drogba. Legenda Chelsea sibuk ngacapruk di Ref sareng nolak nampi paménta pikeun selfie.

Dasawarsa saatosna (2019), Mbappe mendakan dirina dina panggung Ballon D'or sareng Didier Drogba. Waktos ieu, legenda Chelsea tungtungna kaeusi hutang 10 taun ku masihan poto anu anjeunna hoyong di 2009.

kanyataan #3 - Ngarecah Gaji sareng Sabaraha Anjeunna Panginten per Detik:

KEJOHANAN / SALARIPendapatan di Euros (€)Pendapatan di Dolar AS ($)Panghasilan dina GBP (£)
Per Taun:£ 20,050,800$27,222,972£ 18,124,218.48
Per Wulan:£ 1,670,900$2,268,581£ 1,510,351.54
Per Minggu:£ 385,000$522,715£ 348,007
Per Dinten:£ 55,000$74,674£ 49,715
Per Jam:£ 2,292$3,111£ 2,071
Per Menit:£ 38$52£ 34
Per Kadua:£ 0.6$0.8£ 0.57

Kusabab anjeun mimiti ningali Kylian Mbappe'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

£ 0
Naha anjeun terang?… Rata-rata warga Perancis kedah damel salami 7 taun 6 bulan kanggo kéngingkeun gaji mingguan Kylian Mbappe.

kanyataan #4 - Agama Kylian Mbappe:

Naha Kylian Mbappe dangdanan sapertos muslim? Kami gaduh jawaban.
Naha Kylian Mbappe dangdanan sapertos muslim? Kami gaduh jawaban.

Naha urang Bondy asli Mislim? … Fans nembé naros saatos ningali poto kode pakéan Mbappe Islam anu beredar dina internét. Mimiti, Wilfriend Bapana na henteu acan lebet Islam. Langkung seueur, Fayze henteu ngajawab nami kulawarga Muslim. Ieu nunjukkeun yén kamungkinan Kylian Mbappe kagolong kana agama kirang. Anjeunna Kristen ku iman.

Saatos panilitian anu ati-ati, kami mendakan yén striker PSG nganggo baju Islam kusabab budaya di kampung halaman na. Umat ​​Kristen Hideung di Perancis henteu gaduh seueur kaitannana ka agama Kristen kusabab pamisahan anu disanghareupan ku sasama urang Kristen bodas. Pikeun éta, seuseueurna warga kulit hideung resep nganggo atire Islam.

kanyataan #5 - Ngadugikeun Kylian Mbappe Jangkungna ka Baskét Anu Kawéntar:

LeBron James jangkungna 5 kaki 9 atanapi (2.06m). Di sisi sanésna, Giannis Antetokounmpo nangtung jangkungna 6 kaki 11 inci (2.11 m) jangkung dibandingkeun sareng Mbappe 5 kaki 10 inci (1.78 m). Kaleresan aya, penggemar maén bal parantos katipu. Kylian Mbappe ngagaduhan suku anu panjang anu ngajantenkeun kami pikir anjeunna langkung jangkung tibatan aslina. Anjeunna saleresna henteu.

Jangkungna Kylian Mbappe dibandingkeun pamaén basket anu kasohor.
Jangkungna Kylian Mbappe dibandingkeun pamaén basket anu kasohor.

Fakta # 6- Naon anu Kurangna anjeunna dina FIFA:

Nalika pertandingan ngaberkahan anjeunna sareng seueur atribut anu saé, Kylian Mbappe henteu sampurna saatosna. Anjeunna henteu ngagaduhan agresi, akurasi FK, denda sareng lulus panjang. Maju anu mangrupikeun bintang panutup 2020 FIFA ngagaduhan atribut anu sami pisan sareng Sadio mane.

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun nyungkeun waktos pikeun maca Biografi singget ngeunaan Kylian Mbappe. Kami arepkeun éta parantos ngailhamkeun anjeun pikeun yakin yén mungkin urang tiasa ngadamel carita anjeun nyalira. Ieu kedah sumping nalika urang nempatkeun disiplin, kontrol diri sareng pengkuh kana kasuksésan karir.

Dina ucap sareng perbuatanana, kedah urang muji Wilfried sareng Fayza Lamari. Kolotna Kylian Mbappe ngajantenkeun putrana mendakan hartos kahirupan bahkan sateuacan anjeunna ngancik taun 16. Sanaos kaayaan kulawarga nyanghareupan Bondy sababaraha taun saatos kalahiran, aranjeunna henteu pernah ngantep masarakat kasar Bondy maréntah nasib budakna.

Jires Kembo-Ekoko panginten henteu ngagaduhan karir anu langkung saé, anjeunna janten idola munggaran Kylian berkat pangaruh lanceukna. Ayeuna, peran éta parantos diséépkeun ti Kylian ka Ethan Adeyemi anu seueur pisan di payunna.

Mertimbangkeun yén payun ayeuna teu nunjukkeun kahoyong sengit pikeun manjangkeun PSG na, urang yakin Kahareup Kylian Mbappe bisa jadi jauh ti Paris - leparisien report. Naon anu jadi masalahna, hiji hal anu pasti. Kylian Mbappe ditakdirkeun pikeun nyandak mantel kapamimpinan maén bal ti Lionel Messi jeung Cristiano Ronaldo.

Tim kami narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan nalika nempatkeun Memior of Mbappe. Upami anjeun niténan hal anu henteu saé dina tulisan kami, punten kersa ngahubungi kami. Upami teu kitu, bejakeun ka kami dina bagian komentar naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan superstar Perancis. Pikeun kéngingkeun kasimpulan Kylian Mbappe's Bio, anggo Galéri Peringkat kami sareng Tabel Wiki di handap.

PANUTI BIOGRAFIWIKI JAWABAT
Nami lengkep:Kylian Adesanmi Lottin Mbappé.
Landihan:Donatello.
Worth Net:Kira-kira £ 120 juta (2021 Stats).
Tanggal lahir:20 Désémber 1998.
Jaman:22 taun sareng 0 bulan.
Tempat kalahiran:Arrondissement ka-19 Paris.
Kolot:Wilfried Mbappe (Bapa) sareng Fayza Lamari (Indung).
Dadang:Jirès Kembo Ekoko (lanceukna Adoptive), Ethan Adeyemi Mbappe (lanceuk ngora).
Adi:Euweuh.
Ex Pacar:Camille Gottlieb. 
Kabogoh Ayeuna:Alicia Aylies.
Asal kulawarga bapa:Wilfried Mbappe ngagaduhan Kamerun sareng Akar Nigeria.
Asal Kulawarga maternal: Fayza Lamari ngagaduhan akar Aljazair - ti asal Kabyle.
Pakasaban Bapa:Tilas pamaén bal régional, Pendidik (Palatih) sareng Agén Maén Bal.
Pendudukan Ibu:Pamaén Handball baheula. Ayeuna Palatih bola tangan.
Mobil:Pierre Mbappé, Christian Dippah jsb.
Bibi:N / A.
Nini:Maréchal Samuel Mbappé Léppé (Diduga).
kampung halaman:Bondy, sisi wétan-wétan Paris, Perancis.
kabangsaan:Perancis.
pangajaran:Sakola Musik, AS Bondy sareng Clairefontaine.
Ageman:Kristen.
Tanda Zodiak:Sagittarius.
Jangkungna dina Méter:1.78 m.
Jangkungna dina Suku sareng Inci:5 ft 10 inci.
Jangkungna dina séntiméter:178cm.
Beurat dina kilogram:73 kg (Kira-kira).
Beurat dina Pound:160.937 lbs (sakitar).
penjajahan:Pamaén bal.
Maén Posisi:Maju sareng Winger Katuhu.
sponsor:Nike

ngalanggan
ngabéjaan tina
15 koméntar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Tiwonge chauma
1 year ago

pisan NYC budak leutik abdi geus diajar alot ti him.wishing anjeun sakabeh pangalusna anjeun r progressing kalawan karir ur

Alicia Hudson
taun 2 tukang

Lottin Mbappe nyaéta fénomén anu sanés ogé. Hatur nuhun Pasén geulis. MBAPPE MUHUHAN IDIRS Kahiji jeung kuring ngaku pisan, pisan modél modél. Kuring Afrika kidul Kuring ngomong Inggris, AFRIKAANS, ZULU AND IM salami diajar kumaha nyarios basa Inggris Kuring sanggup nyarios idola MY kumaha carana abdi nihir

Serah Agbor
taun 2 tukang

Jempol ka kolot! Mbappe Abdi resep gaya permainan anjeun, sumanget pisan, anjeun ngajalankeun sapertos sapédah, abdi resep wow! Nalika kuring mimiti ningali anjeun maén, kuring ningali Thierry Henry, kuring ningali Ronaldinho, idola maén bal kuring. Sagala anu pangsaéna dina operator bal anjeun.

Rose
taun 2 tukang

Ieu teh tempat pangalusna maca fakta kahirupan pribadi tina badag ieu na oge footballers hébat upcoming. Kuring ieu maca acan artikel séjén jeung ieu impressive.

Brad
taun 2 tukang

Mbappe gaduh seueur carita na. Kuring henteu terang anjeunna kantos pendak sareng Christiano nalika alit. Anjeunna saé sareng tetep urang ngantosan ningali pagelaran ti anjeunna badé usum payun

Donte B.
taun 2 tukang

Mbappe ngabogaan hirup kulawarga béda dibandingkeun pamaén séjén. Anjeunna jenis resep na tetep di hostels. Atoh, manehna geus kahontal teuing tur masih hoping indit jauh.

Dominque maiden
taun 2 tukang

Aya seueur hal anu kuring kantos baca, anu kuring henteu pernah kantos nguping. Teu sangka éta ngan ukur carita pondok, tapi tétéla aya seueur hal anu kajantenan dina kahirupan Mbappe.

Pablo
taun 2 tukang

Siga biasa, penting pikeun sabar dina naon waé anu anjeun lakukeun. Hal hébat kajadian nalika anjeun ngantosan. Teu aya buru-buru. Ogé, sapertos cenah, éta kuli anu penting. Aktip dina naon waé anu anjeun lakukeun.

lalaki
taun 2 tukang

Éta saé saatos maca biografi Mbappe anu saé. Kuring ngan ukur ningali tulisan éta sareng henteu ragu maca éta. Kuring parantos diajar seueur ti anjeunna.

rod Silvers
taun 2 tukang

Kami ngalangkungan seueur sateuacan ngahontal. Éta henteu gampang pikeun ngahontal puncak tanpa seueur waktos anjeun. Éta ogé butuh kerja keras sareng karep.

Lavonia K
taun 2 tukang

Wah, sagalana boga alesan. Teu sangka ieu ngan ti hawa anu anjeunna sohor gol na ku meuntas leungeun-Na. Tétéla aya alesan tukangeun eta.

Jonna Mayo
taun 2 tukang

Kolot ngagaduhan peran ageung dina mastikeun murangkalihna parantos ngahontal impian atanapi bakatna. Éta saé pikeun ngadukung barudak urang.

Isabel
taun 2 tukang

Salawasna aya aspek kerja keras pikeun ngahontal naon waé anu anjeun peryogikeun. Mbappe mangrupakeun jalma anu saé sareng éta yakin anjeunna bakal jauh.

Detra
taun 2 tukang

Pikaresepeun maca carita budak leutik sapertos kitu. Aya seueur anu terang ngeunaan pamaén bal anu bakal datang sareng hébat ieu. Éta bacaan anu saé.

Robert
taun 2 tukang

Kylian siga anu ngora pisan grounded sareng sirah alus dina taktak. Abdi resep pisan yén bapakna gaduh tipayun pikeun ngamimitian ngalatih anjeunna dina yuswa genep taun. Ayeuna sadaya kerja keras kabayar!