Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

15
23878
Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji béntang bal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "The 2nd Prince of Monako '. Kylian Mbappe budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Nyanggakeun Dimimitian;

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Mimiti budak Kahirupan

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiKylian Mbappé Lottin lahir di Bondy, kalér-wétaneun Paris dina 20th Désémber 1998 ku bapana Cameroonian Na, Bapak Wilfried Mbappe (a palatih) jeung indung Aljazair, Fayza Mbappe Lamari (hiji tangan pamuter ex). kalahiran na sumping persis genep bulan sanggeus Perancis meunangkeun Piala Dunya 1998 di Stade de France mana éta 11km ti kampung halaman na. Salaku anak lomba dicampur dilahirkeun kana kulawarga olahraga, hiji hal éta tangtu pikeun lad ngora "maén bal."

Numutkeun bapana,

"Putra abdi Kylian téh leuwih ti gairah ngeunaan football- Jigana anjeunna gélo. Anjeunna ampir nyimpen kuring kaluar malah thou i tingali sorangan salaku palatih sepakbola. Anjeunna salawasna kana eta 24 / 7. Kylian jam tangan sagalana. Anjeunna bisa lalajo opat atawa lima patandingan dina urutan. "

Tumuwuh nepi di Paris suburbs nu ieu sakali ravaged ku kekerasan jeung karusuhan teu ngahalangan anjeunna. Sagalana ngeunaan masa depan na ieu ogé diurus ku kulawargana.

pangabisana méré prioritas waktos némbongkeun efektivitas di maén bal. Anjeunna pernah spent waktos na sacara demokratis. Cenah aya kana hal penting kawas bade sakola di kali dadasar pinuh dina urutan sangkan waktu keur maén bal. Sumuhun, waktos na sareng kulawarga sarta nutup babaturan éta penting, tapi sanggeus eta sumping bal jeung sia sejenna.

Anjeunna diajar kumaha carana jadi hiji ditinggalkeun gancang sareng kumaha carana jadi blistering gancang. dribbling Learning teu ditinggalkeun kaluar. Ieu kumaha anjeunna dimekarkeun game na.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Dina yuswa 6, anjeunna katempona sakali tina nak footballer pangalusna Perancis urang. Ieu hiji waktos anjeunna meunang dipikawanoh ku Féderasi Maén Bal Perancis. Kylian dilakonan hal hébat salaku anak. Pikeun sababaraha kali manehna ditinggalkeun babaturanana dina kaayaan dengki jeung angen.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Malah jadi anak, Mbappe dibawa kapasitas pikeun jadi suksés. Anjeunna dilengkepan kado husus sorangan tur bakat. Taya hiji di gambar di luhur dilakukeun ka luhur kawas manéhna. Sababaraha di antarana leungit jalur maranéhanana sapanjang jalan.

Mbappe visualize Kasuksesan na ka point of kapastian. Ieu imajinasi jeung kapercayaan dina dirina yén dibawa anjeunna nuju takdir na-Na.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Kahirupan kulawarga

BAPA: Bapana, Wilfried Mbappe mangrupa akar na ti Kamerun jeung Nigeria sarta gawéna salaku palatih di AS Bondy (Salaku dina waktu tulisan). Anjeunna sakali ngungsi anu hijrah ka Perancis pikeun barung greener. Bapak Wilfried, dina nawar pikeun meunangkeun tetep permanén meunang nikah ka warga dumasar Aljazair-Perancis, Fayza.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Anjeunna ngamimitian latihan putrana Kylian dina yuswa genep deui dina poé nalika duanana pals éta teuing ngora.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Anjeunna ayeuna agén soccer ka putrana. Anjeunna spends palatih ka lanceukna ngora ngaranna Adeyemi Mbappé.

indung: Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiBapana Mbappe urang teu ngan hiji geus kaliwat dina markisa olahraga sarta gén. indungna Fayza Mbappe dilahirkeun Fayza Lamari téh asalna Aljazair. Biasana ieu mangrupa urut pamaén tangan profésional.

Fayza Mbappe teh mom soccer Bangga Perancis prodigy striker, Kylian Mbappe. Keur urut atlet sorangan, Fayza Mbappe weruh ngan sakumaha dianggo waktu nu diperlukeun sangkan eta di nu profésional médan. Urut pamuter tangan tampi putra Kylian on December 20, 1998, di kalér-wétaneun Paris. Manehna geus diawaskeun anjeunna tumuwuh jadi hiji rupa muda lalaki jeung paling importantly salah sahiji pamaén anu penting di dunya. Manehna ayeuna hirup di Bondy, Prancis.

Adi diadopsi:

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiKylian Mbappe mangrupakeun satengah lanceukna ka Jires Kembo-Ekoko saha Kongo santun. dad nya éta urut footballer, babaturan deukeut Bapak Wilfried Mbappe anu diulas pikeun Zaire dina Piala Dunya 1974.

Jires hijrah ka Perancis nalika anjeunna anak tetep mibanda Bapak Wilfried Mbappe anu antukna janten wali légal-Na.

Anjeunna 10 taun heubeul ti Kylian ngora anu dina umur na geus blazing jalan satapak maén bal dunya. Dua hal silih sakumaha nadya jeung Jires éta idola munggaran Kylian urang. Anjeunna sakali dicoo bal profésional na di Rennes.

Saeutik Brother: Kylian Mbappe ngabogaan adi saeutik ngaranna Ethan saha 7 taun ngora. Duanana pihak ningali dirina salaku kado greatest kolotna kapaksa masihan aranjeunna. Kylian Mbappe sakali ngalaman hiji perjangjian jeung Monako mun sahingga lanceukna jadi maskot na. Ieu kajadian sanggeus anjeunna persuaded ku Ethan mawa anjeunna salaku maskot di Liga Champions.

Mbappe ngadawuh: "Anjeunna miharep éta. Ieu jurus hébat. Anjeunna megatkeun sirah kuring di imah. Cenah "Candak abdi, nyandak abdi", kitu ceuk kuring "Muhun, abdi gé butuh anjeun, datangna oonn ..."

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Éta metot uninga yen Ethan Mbappe teh alesan na sumber inspirasi keur naha Kylian celebrates gol na ku posing kalawan leungeun na meuntas na jempol. Kylian Mbappe aya dina éta naon Ethan teu nalika anjeunna ketukan anjeunna on Playstation urang FIFA.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Numutkeun Kylian, 'Teu kuring anu datang nepi ka dinya. Ieu adi kuring, Ethan. Anjeunna sohor kawas nu unggal waktos anjeunna aib kuring dina Playstation FIFA '

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -hubungan Kahirupan

gugah meteoric pikeun Kinérja, patarosan dina daptar dulur urang is..Who téh kabogoh Kylian Mbappe urang? ...

Taya ragu, anjeunna geus nyieun anjeunna jadi apal kana panon loba nona urang. Anjeunna aya dina hubungan anu anjeunna prefers janten rusiah. Dina ahir sababaraha patandingan, Mbappé kadang ngabalukarkeun nangis tina sababaraha katresna. Utamana dina parkir di stadion urang, loba katresna ngadagoan superhero maranéhanana.

Ceuk indungna "Ka cicing di Paris bakal jadi mungkin kusabab selingan tina Ladies. Dina Monako, anjeunna téh aman ".

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Sakola sarua kalayan Greats Perancis urang

Mbappé indit ka Clairefontaine. Ieu nasional maén bal Puseur jeung akademi nu specializes di latihan pamaén bal Perancis. Anjeunna lulusan akademi di 2011. Anjeunna ngagabung roll tina ngahargaan lulusan illustrious kaasup Thierry Henry, Nicolas Anelka, Blaise Matuidi, Hatem Ben Arfa jeung William Gallas.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Young Mbappé éta pisan nu kawentar di Clairefontaine. Waktu ditanya ngeunaan ambisi, manéhna spoke ngeunaan Real Madrid sarta ngadawuh: "Éta hadé nepi ka tujuan Bulan. Cara éta, lamun gagal, anjeun meunang ka awan. "

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Rising ka Inohong

Saatos outburst bapana, nu menyimpulkan jeung warning ominous yén maranéhna bakal néangan hiji mindahkeun dina jandela Januari lamun hal teu robah, anu manajer Monako, Leonardo Jadim mutuskeun pikeun ngamimitian anjeunna ngalawan Montpellier. Mbappe ieu beurat aub dina 6-2 rout of Montpellier na teu katingali deui.

He ngoleksi profésional hat-trik kahijina dina meunangna 7-0 Piala Liga Désémber urang leuwih Rennes, kadua dina bulan Pebruari urang 5-0 trouncing of metZ sarta sohor heula mimiti Liga Champions na ku ukiran ngaliwatan jantung pertahanan Manchester Kota pikeun nyitak gol kahijina dina kompetisi jeung nempatkeun samping na 2-1 up.

Ieu lamun exploits Mbappé urang salaku rumaja pas bray perhatian média dunya.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Ngaktipkeun Turun nawarkeun

Dina yuswa 15, nalika siswa ninggalkeun Clairefontaine sanggeus dua taun ngasupkeun sistem klub profésional, Mbappé ngancik handap unggal sisi séjén Ligue 1, Real Madrid, Chelsea, Manchester City, Liverpool na Bayern Munchen mun gabung Monako tur dipindahkeun ka Kapangéranan ka nuluykeun atikan na.

And acan, sanajan Wilfried Mbappé kungsi getol keur putrana tetep mibanda Monako disadiakeun anjeunna bakal dibikeun waktos maén cukup, ku Oktober, dua bulan sanggeus Monako ngancik ka handap mangrupa nawar £ 40m ti Manchester City, Kylian geus teu dimimitian hiji patandingan na nya ramana éta livid, sakumaha anjeunna ngawartoskeun L'Equipe:

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -pegatna Records

Manehna nyieun debut pikeun Monako umur ngan 16 taun sarta poé 347, ngéléhkeun catetan diatur ku Henry, saha éta 17 taun sarta poé 14 sabot mimiti tétéla pikeun klub nu leuwih ti 20 sababaraha taun ka pengker.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

sanajan, Henry geus ngadawuh deui ieu mah wajar mun nelepon Mbappe 'nu anyar Thierry Henry'. BUT salah euweuh geus heeded warning na ... sajaba ti jalma anu resep kana nelepon manehna 'nu Neymar anyar'. Anjeunna teh debitan Bungsu keur Monako. Mbappe ogé geus pegat catetan di Éropa dina watesan menit per gawang atawa mantuan - dihareupeun malah Lionel Messi.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Rapat Thierry Henry

Dina waktos ayeuna, Thierry Henry pernah terang anjeunna nyokot ditembak ku sataun budak 5 anu bakal nandingan manehna ku megatkeun dua rékaman-Na.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Numutkeun Henry, "Kuring geus patepung sakali nalika anjeunna nak a. Dinten, anjeunna hiji lad nice ku sirah alus dina taktak na. Anjeunna pisan hormat tur rada sepi. Anjeunna ditangtukeun sarta pernah méré up. Anjeunna omongan kota jeung boga pisan bakat. Anjeunna boga kaahlian, tujuan, assists. Anjeunna tiasa ngalakukeun naon anjeunna hayang mibanda balna ".

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Pasamoan Christiano Ronaldo

gambar di handap nembongkeun panangan Cristiano Ronaldo urang draped sabudeureun taktak Kylian Mbappe urang di base latihan Real urang di Valdebebas. Di dieu anjeunna ukur 13. kasempetan na papanggih C Ronaldo sumping sanggeus hiji uleman ku Zinedine Zidane.

Mbappe, dina poto, nyaeta plainly budak hiji. Ieu poto pikeun ngantebkeun na lembut taun. Ronaldo di sisi séjén Sigana ngan sami. Mbappe saprak geus blossomed kana saurang nonoman rupa sapertos rohangan pondok waktu.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Janten dina gambar kalawan Ronaldo éta mamang teu a thrill pikeun nak kawas Mbappe. Dinten, anjeunna geus dijieun jalan sorangan di dunya ayeuna na sigana katempona anceman ku Ronaldo. Dinten, anjeunna mangrupakeun ancaman ka stature sarta Ballon na d'Atawa.

Kitu ogé, Paulo Dybala geus kabuka digambarkeun Lionel Messi salaku "idola" na. Anjeunna tumuwuh nepi emulating nu superstar Barcelona. Dina 2016 / 2017 juara Liga, Dybala shoved anjeunna kaluar tina panggung Knockout. Waktos ticks ku. Ieu sedih pikir ngeunaan tapi dinten bakal datangna lamun Lionel Messi jeung Cristiano Ronaldo téh euweuh deui maén. Éta gé bisa Isro jeung urang ngan bakal boga kenangan.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -batur naon nyebutkeun ngeunaan anjeunna

"Mbappé mangrupakeun pamuter pohara alus. Ayeuna anjeunna keur dibandingkeun kalawan Thierry Henry sarta anjeunna muterkeun kawas anjeunna. Anjeunna ngora tapi lamun manehna terus ningkatkeun kawas ieu, anjeunna bakal maén keur timnas pasti. " Bacary Sagna.

"Nya teu persis Thierry Henry tapi bener yén manéhna geus qualities sarupa jeung masa depan na bakat anu sarupa. potensi anu sarupa, sanggeus éta lamun manehna boga tingkat sarua motivasi, kahayang jeung kecerdasan anu Thierry boga, sarta dua nepi ka tilu taun hareup bakal ngabejaan urang nu, teras anjeunna tiasa pisan ngajangjikeun ". Arsène Wenger.

"Anjeunna lami 18 taun na naon manéhna teu aya endah pisan. Katuhu ti mimiti, urang nempo na urang terang anjeunna pamaén rada beda, dina cara-Na noel bola contona. Manéhna ngabogaan kaulinan anu boga hiji hal husus. Di luhureun éta, manéhna jalan pisan. Kuring miharep yén anjeunna baris neruskeun mantuan kami meunang judul ". Bernardo Silva.

"Anjeunna boga bakat, éta undeniable. Anjeunna boga poténsi nyata jeung Urang bet anjeunna bakal di Rusia ". LifeBogger ".

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -The Bromance

The Monako maju ieu malah teu dilahirkeun nalika Gianluigi Buffon, anu kiper Juventus, ieu ngaranna dina pakuat Italia urang keur Piala Dunya 1998 di Perancis.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Jeung Mbappe, éta téh salah sahiji sababaraha stats manehna tiasa muhasabah sareng kareueus sabot dicokot stock tina ngaji Monako urang ka tukang opat. tally na genep gol Liga Champions dina usum 2016 / 2017 hartina anjeunna geus ngoleksi jumlah anu sarua tina gol di kompetisi saméméh 19 sakumaha Raul.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -sepuh Gancang

Kana observasi ati, salah bakal aya bewara sepuh prématur dina raray nu teu pakait jeung umur ayeuna-Na.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiDeui, wrinkles kapanggih dina panon-Na. Ieu teu complements kematangan sarta kecerdasan Na.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Taya méwah

Salaku dina waktu nulis, Kylian masih hirup di asrama latihan Monako. rencana nya iklas lemah sareng grounded ambéh Kinérja doesnt dibere sirah na. Nalika kulawargana nyaéta di sabudeureun, anjeunna daun domitary tetep mibanda mum na rama na saeutik lanceukna

Kylian masih boga kamar na di pusat latihan. Anjeunna bakal kitu, boga sarana pikeun nanggung villa kalayan hiji kolam renang nu dibéré bareng. Tapi éta teu hal-Na. Anjeunna geus katempo excesses perlu of teammates tangtu anu leungiteun jalan. Ngajaga manehna, abdi yakin manehna tetep dina (akademi) puseur. Sanajan di masa depan pangcaketna, anjeunna ngaharepkeun pikeun meunangkeun tempat sorangan. Nyebutkeun bapana.

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -rankings LifeBogger

Kylian Mbappe budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Loading ...

komentar 15

  1. Kylian sigana kawas saurang nonoman pisan grounded ku sirah alus dina taktak-Na. Abdi jadi bungah yén bapana geus tetempoan mimitian latihan anjeunna dina yuswa lembut genep. Ayeuna sagala gawé teuas ieu Mayar kaluar!

  2. Aya salawasna hiji aspék digawé teuas pikeun ngahontal naon nu peryogi. Mbappe mangrupakeun bodo nice jeung éta pasti anjeunna bade tebih.

  3. Kolot maénkeun peran badag dina mastikeun kids maranéhna geus kahontal impian atawa bakat maranéhanana. Ieu salawasna alus pikeun ngarojong kids urang.

  4. Wah, sagalana boga alesan. Teu sangka ieu ngan ti hawa anu anjeunna sohor gol na ku meuntas leungeun-Na. Tétéla aya alesan tukangeun eta.

  5. Urang nembus pisan sateuacan achieving. Ieu teu gampang pikeun ngahontal luhur tanpa loba kumawula waktos Anjeun. Ogé nyokot gawé teuas sarta markisa.

  6. Ieu hébat sanggeus maca sapertos biografi nice of Mbappe. Kuring ngan nempo artikel jeung teu ragu maca eta. Kuring geus diajar pisan ti anjeunna.

  7. Kawas salawasna, éta penting janten sabar dina naon anjeun ngalakukeun. hal hébat lumangsung nalika anjeun antosan. Aya gawena. Ogé, kawas cenah, éta hardwork anu diitung. Keur aktif dina naon anjeun ngalakukeun.

  8. Aya kavling hal anu Kuring geus maca ngaliwatan nu Kuring kungsi pernah kadenge. Teu sangka ieu ngan carita pondok, tapi tétéla aya loba hal anu lumangsung dina kahirupan Mbappe urang.

  9. Mbappe ngabogaan hirup kulawarga béda dibandingkeun pamaén séjén. Anjeunna jenis resep na tetep di hostels. Atoh, manehna geus kahontal teuing tur masih hoping indit jauh.

  10. Mbappe ngabogaan loba dina carita-Na. Kuring teu nyaho anjeunna ngalaman patepung Christiano dina umur ngora-Na. Anjeunna téh alus tur tetep we nu ngantosan ningali kinerja ti anjeunna datangna usum hareup

  11. Ieu teh tempat pangalusna maca fakta kahirupan pribadi tina badag ieu na oge footballers hébat upcoming. Kuring ieu maca acan artikel séjén jeung ieu impressive.

  12. Jempol nepi ka kolotna! Mbappe Abdi bogoh playstyle Anjeun, jadi energetic, anjeun ngajalankeun kawas sapédah a, Aku kawas wow! Nalika kuring mimiti nempo maneh maén, abdi ningal Thierry Henry, abdi ningal Ronaldinho, berhala bal mah. Sagala pangalusna dina pamawa bal Anjeun.

  13. Lottin Mbappe nyaéta fénomén anu sanés ogé. Hatur nuhun Pasén geulis. MBAPPE MUHUHAN IDIRS Kahiji jeung kuring ngaku pisan, pisan modél modél. Kuring Afrika kidul Kuring ngomong Inggris, AFRIKAANS, ZULU AND IM salami diajar kumaha nyarios basa Inggris Kuring sanggup nyarios idola MY kumaha carana abdi nihir

  14. pisan NYC budak leutik abdi geus diajar alot ti him.wishing anjeun sakabeh pangalusna anjeun r progressing kalawan karir ur

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu