Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
8208
Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Katerangan Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Super Frankie'. Frank Lampard budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan gol Frankie sarta mantuan catetan na ogé haul piala na tapi sababaraha mertimbangkeun hirupna luar pitch nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Frank Lampard budak Story

Frank James Lampard lahir on June 20, 1978, dina Romford, London, Inggris jeung Frank Lampard, Sr. (bapana) jeung Pat Lampard (indung).

Anjeunna asalna ti kulawarga footballers sarta anjeunna téh anak bungsu tina kolotna. Pikeun saeutik Frank, ieu sadayana ngeunaan sakola sarta maén bal. Frank Lampard éta anak cemerlang na luhureun kelas na deui lajeng nalika anjeunna dihadiran Brentwood Sakola ti 1989 na 1994. Anjeunna réngsé GCSEs sarta earned A + paralel. cinta na keur maén bal ieu ogé katempo dina umur pisan youthful.

Numutkeun Frankie 'Pisan ieu mah ngora lamun kuring dimimitian liking maén bal. Kuring tumuwuh kana kulawarga jalma anu dipikacinta kaulinan kitu pikeun salami abdi tiasa apal kuring boga teuing. Kuring éta budak nu mummy sabab abdi éta anak tukang. Asides Maen Bal, abdi ogé dipikacinta maca. mum abdi anu ieu Liberian dijieun kuring sunda bacaing buku. Kuring bakal salawasna inget kumaha West Ham jeung utamana Harry Redknapp jeung Pa abdi mantuan kuring ngamimitian karir mah.

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sakola Kuis

Bari di sakola salaku nak saeutik, Frankie ngagaduhan ditangtukeun pikeun jadi footballer tinimbang ngabogaan fokus kontinyu dina pangajaran pikeun hiji alesan. éta 'Ngabuktikeun doubters Wrong'. Doubters dieu ngawengku babaturan sakola sarta guru. Ayeuna ngidinan masihan anjeun gist nu;

Salaku Frank Lampard nyimpen eta ,: "Di sakola, abdi inget completing hiji makalah ngeunaan naon atuh hayang ngalakukeun pikeun proyek. Kuring nempatkeun footballer sarta guru ka kuring nu keur footballer a teu proyek. Manehna ka kuring ngan hiji di 300 kids nyieun salaku Footballer. Jeung manehna bakal nyebutkeun: 'Naha anjeun pikir anjeun bakal salah teh?' Cenah mah: 'Sumuhun atuh'. Jeung sakelas kuring bakal diuk aya na seuri dina kuring. "

Ieu mangrupa titik ngarobah pikeun Frankie, hiji waktos anjeunna mutuskeun anjeunna bakal museurkeun solely on bal sanggeus ujian GCSE na urang. Nyieun up pikiran na thou éta henteu gampang. Ieu salah sahiji guru ngaranna Pak Bouckley (pic handap) anu ditulungan anjeunna kalawan diperlukeun wali sarta canceling.

Lampard wrote: "Bouckley mantuan kuring ngaliwatan hiji waktu susah lamun kuring ieu mutuskeun atanapi henteu ninggalkeun sakola sanggeus GCSEs mah nyandak up karir sepak bola," nambahkeun: "Touch pribadi-Na, anu dorongan sapanjang jalan ieu greatly ngaapresiasi. Tungtungna anjeunna ngadawuh: "Salah sahiji kalungguhan pangpentingna guru téh keur mere ilham siswana maranéhna pikeun minuhan impian jeung aspirasi maranéhanana. Bapak Bouckley éta hiji conto prima sahiji guru alus "

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

BAPA: Bapana, Frank Richard George Lampard lahir 20 Séptémber 1948 mun Frank Richard Lampard (1920-1953) jeung Hilda D. Stiles (dilahirkeun 1928).

Anjeunna mangrupa footballer profésional Inggris pensiunan anu sakali dicoo salaku kénca-balik. Anjeunna maén paling karirna keur West Ham Serikat mibanda mantra ringkes jeung Southend Serikat.

Manéhna ngabogaan sister Gwendoline, saha sataun hiji ngora ti manehna. Anjeunna lami ukur lima taun nalika bapana maot di 1953, 33 yuswa.

dad Frank Lampard urang téh adi beuteung urut Queens Park Rangers jeung manajer Tottenham Harry Redknapp. Anjeunna oge mamang ka urut Inggris, Liverpool, Tottenham na Southampton pamuter Jamie Redknapp. hubungan maranéhanana geus endah manan. Ti 1994 mun 2001 digawé di West Ham salaku asisten manajer di handapeun Harry Redknapp, nya adi beuteung. ayeuna Anjeunna mangrupakeun konsultan maén bal.

Super Frankie bari tumuwuh nepi ngarasakeun hubungan alus jeung bapana anu anjeunna paling kali ngemutan sakumaha otak balik karir nyumput.

indung: Telat Patricia Harris Lampard nyaeta indung Frank Lampard urang. Manehna maot dina 24th April 2008 handap komplikasi ti pneumonia. Manehna dikurebkeun amidst sedih ti kulawarga kabogohna.

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Ieu ieu dilaporkeun yén sanggeus maot untimely nya, Burglars Callous ransack imah kosong dirina dina nawar pikeun manggihan jewelery mahal nya.

The maling ransacked harta, ngaruksak parabot sarta narik cupboards ti tembok sabab searched - tapi aranjeunna dijieun kaluar kosong dibikeun salaku sakabéh jewelery Bu Lampard urang indit ka putri nya di handap pati dirina. Éta téh dipercaya geus diasupkeun harta sanggeus wedging jandela muka. salah No éta di imah dina waktu éta.

Bapak Lampard SNR ngawartoskeun The Sun: 'Éta dijieun mess katuhu. Tembok écés pilari duit atawa jewelery tapi aya teu nanaon aya. Aya sababaraha jewelery junk bohong ngeunaan tapi maranéhna teu butuh eta. Aranjeunna terang naon maranéhna hayang. '

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Frank Lampard murag asih jeung modél Spanyol Elen Rivas. Sanajan, Manehna pernah dijieun ka Ngarobah jeung manehna. Anjeunna spent tujuh taun kalayan Elen Rivas, kalayan saha anjeunna ngabogaan dua putri Luna (dilahirkeun 22 Agustus 2005) jeung Isla (dilahirkeun 20 Méi 2007), saméméh maranéhna mutuskeun pikeun pisah di 2009.

sataun anu 2009, Frank papanggih nona sejen. Frank éta kalayan Piers Morgan dina bar lamun Christine sumping kana bar jeung Frank ngomong, "Saha éta? Manehna Sigana béda ...Manehna Éta pikaresepeun ". ... "Manéhna ngan melong anjeun dikawinkeun. Pikir manehna diaku Anjeun teuing na kudu jiga katresna saeutik Anjeun teuing! " ceuk Piers. Hal hareup, maranéhanana éta babarengan. Poé saterusna, Frank ngumbara maén keur Inggris jeung maranéhna spoke unggal wengi pikeun opat jam na ngan murag madly asih ngan dina hiji minggu.

Lampard geus dina hubungan kalayan presenter tivi Christine Bleakley saprak lajeng. Dina 15 Juni 2011, Dursasana maranéhna diumumkeun ku agén Lampard urang. Pasangan nikah on December 20, 2015 sanggeus hiji Dursasana opat taun.

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Éta kauninga yen putri Frankie urang tina hubungan na sareng Elen Rivas meunang on kitu ogé kalayan Christine.

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

'Sok Christine jeung katresna do geng up on kuring,' ceuk footballer nu.

Frank Lampard terus...'Fatawa kuring, éta hébat, lantaran bade kana hubungan hiji, anu peran hambalan-kolot téh teuas. Nepi ka titik di mana kuring ningali katresna nyebutkeun, "Urang saena Chris jeung urang bogoh ka anjeun Chris, nyaeta cemerlang. '

Anjeunna ditambahkeun: 'Mulang teras, kuring kungsi taun keur dad tunggal jeung ieu tangguh. Abdi émut nalika kuring datang deui tina karya, jadi capé, sarta observasi maranéhna geus dijieun mess di kamar maranéhanana, kuring narima frustasi. Hayu urang pasti mantuan kuring ngabogaan Christine tur beungkeut nu geus dipelak antara dirina jeung katresna. '

Kalayan putri na ayeuna nearing taun rumaja maranéhanana, Frank nyebutkeun anjeunna teu hoyong bari aranjeunna kalayan méré aranjeunna teuing monies. Anjeunna nyorong aranjeunna indit kaluar na earn duit sorangan. Ku ieu, maranéhna gé ngahargaan hirup leuwih.

Cenah: 'Abdi masihan aranjeunna beban kas lolobana di Christmas jeung di birthdays maranéhanana, kuring ngalakukeun pangalusna kuring tapi teu hayang neangan dibawa jauh ku spoiling aranjeunna. Kuring teu hayang a brat of 13 atawa 14. Kuring masih ngabejaan ka balik kaluar na earn duit sorangan. Sacara literatur, maranéhna meunang £ 5,000 a monies minggu saku. '

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Manehna Regrets Ninggalkeun Anjeunna

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiUrut papancangan di Frank sarta ibu putri Frank urang, modél Spanyol Elen Rivas, nembe parantos ngaku yen baé masih asih béntang sarta ngaharepkeun reconcile kalayan anjeunna - sanajan roman anyar-Na jeung Christine Bleakley. Manéhna kaluar tina nagara sakumaha warta dina peupeus tina roman Lampard urang ku Christine peupeus kaluar.

Miss Rives ayeuna kénéh ku putri nya sejen, Luna, opat, tur Isla-lami dua taun, dina hiji imah genep pangkeng nu Lampard geus meuli keur £ 2.85 juta.

The pirang Spanyol heartbroken disebut kaluar kawinan di sanggeus suspecting Lampard ieu numbu ka dua awéwé sejen tur nerangkeun yén manéhna devastated sakumaha manehna ngomong: 'Pisan ieu mah, pisan sedih. Anjeunna sagemblengna peupeus haté abdi, abdi ngan ceurik. Bisa jadi ieu kitu puguh ka ngantep manehna kaluar hirup abdi '...

Tapi kiwari, Miss Rives ngomong yén manéhna teu bisa nyanghareupan dimimitian hubungan séjén, nyebutkeun: 'Ieu moal bakal bisa adil nya ngamimitian hubungan anyar nalika manehna masih mikir Frank. Manehna oge hanacaraka yén Aisyah pernah bakal Tanggal footballer sejen, nambahan: 'Euweuh, teu, teu. Kuring geus ménta kaluar dina tanggal, tangtu éta footballers sejen, tapi nyebutkeun euweuh ka everybody. '

Manehna ngaku yen manehna anu berjuang, sakumaha manehna ngomong: 'Frank ngarojong kids, tapi kuring boga gawe. Jelas, anjeunna masihan kuring imah, tapi sesa I kudu ngalakukeun sorangan. Hayu urang teuas keur mum tunggal. Kuring ngarasa ngalamun kadang. Kuring ngarasa ambek, tapi kuring kudu jadi kuat. Kuring boga moments nalika abdi hoyong ceurik jeung nyumputkeun jauh, tapi budak kuring jeung babaturan meunang kuring liwat. '

Saatos confirming Lampard geus pinuh dipindahkeun kana, Rives kapaksa konsentrasi dina nyieun hirup jeung karir nya. Manehna sakali reinvented sorangan salaku desainer lingerie, launching koleksi anyar pikeun Margamulya.

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naha Sababaraha Amerika Leungit Hate Anjeunna

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiDina 23 Séptémber 2001, Frank Lampard marengan tilu pamaén séjén Chelsea ieu fined dua minggu gajih ku klub pikeun kabiasaan na whilst dina binge nginum on 12 September.

Ieu bieu 8 jam sanggeus Séptémber 11 ngagabung serangan on Amérika Serikat. Unggal hiji di Britania ieu dipiharep bisa dina modeu sober tapi mabok Frank Lampard manja peuting sababaraha wisatawan Amérika. Lampard jeung babaturanana abused wisatawan Amérika dina hiji hotél Selaparang ngan sanggeus serangan 11 September. A manajer hotél nyatakeun "Maranéhanana éta utterly disgusting. Éta ngan teu sigana ngeunaan miara naon anu kajadian ".

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna spent waktos on injeuman dina Swansea Kota

Anjeunna spent waktos on injeuman dina Swansea Kota Back to karirna, Lampard spent waktos on injeuman dina Swansea Kota. Anjeunna mucunghul di salapan kaulinan antara Oktober 1995 na Januari 1996.

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -IQ tinggi

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Lamun urang nitenan Frank Lampard on pitch, geus jelas yén anjeunna téh pamuter kacida calakan sarta maos game ogé. Teu ngan IQ bal na nu luhur kumaha oge, sakumaha anjeunna ogé kacatet hiji skor IQ impressive of 150 antukna na di Chelsea, recoding salah sahiji set pangluhurna tanda kantos dirékam ku parusahaan mawa kaluar ti tés.

Numutkeun laporan dilumangsungkeun ku Chelsea FC urang Dokter Bryan Inggris, 'Lampard mangrupa salah sahiji jalma nu calakan dina maén bal saperti uji IQ na ngabuktikeun. Frank Lampard ngoleksi salah sahiji set pangluhurna tanda -IQ of 150- kantos dirékam ku parusahaan ngalakonan tes ".

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna geus ditulis 18 Barudak buku

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiFrank Lampard memang bakat husus. Pikeun hobi-Na, Frank mikanyaah maca, nulis jeung keur Maen Bal. Anjeunna bisa ngagabungkeun nulis buku Magic Football Frankie na urang mibanda maén kaulinan geulis, cinta-Na pikeun bacaan bisa jadi handapeun estimasi.

Lampu mangrupakeun buku barudak pangarang seasoned kalawan 18 publikasi kana ngaranna.

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Anjeunna oge geus ditulis hiji otobiografi judulna; Sagemblengna Frank: The otobiografi of Frank Lampard.

Di dieu aya sababaraha FAQs

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiHeula, kumaha anjeun meunang pamanggih tina buku bal magic? ... Frank responds ...'I ngagaduhan gagasan ti maca carita séjén pikeun dua katresna abdi. Ningali salaku bal téh sapertos bagian badag hirupna, Teu sangka bakal senang mun nyieun carita sabudeureun hiji bal magic keur budak ngora jeung katresna. '

Kadua, Sabaraha lami Anjeunna nyandak nulis aranjeunna? ... Frank responds .. 'Unggal buku nyandak kuring rada lila nulis. Kuring biasana nulis catetan nalika kuring kudu gagasan dina waktu nu beda lajeng nempatkeun carita bareng bari Kami geus imah atawa iinditan keur maén bal. '

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna dileupaskeun hiji pilem sawawa mibanda Rio Ferdinand

Dina 2000, Lampard, Rio Ferdinand na Kieron Dyer mucunghul dina némbak video sawawa nu ieu filmed di Resort libur of Ayia napa di Siprus. Kumaha bae sakabeh situasi ieu poho salaku Lampard tuh hihihi-Na dina pitch nu.

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Produk of West Ham

karir panjang tur suksés Lampard urang mimitian dina West Ham Serikat (dimana bapana dicoo), sanggeus gabung jeung tim nonoman di 1994. Sataun saterusna anjeunna asup keuna profésional kahijina, lajeng nuluykeun injeuman mun Swansea dimana manehna nyieun 9 appearances jeung ngoleksi gawang karir 1st Na. Anjeunna peupeus kana dimimitian 11 West Ham dina usum 1996 / 1997, tapi hiji leg rusak bakal mungkas kampanye na mimiti. Anjeunna jeung dua babaturanana handap impressed usum handap.

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Frank ngoleksi hat-trik kahijina dina usum 1998 / 1999 pikeun bandung. Anjeunna saurang pamaén konci na mantuan The Hammers ka pangluhurna kantos finish Premier League maranéhanana (5th).

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Lamun Anjeunna titik ka langit

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

"Kuring nunjuk ka langit keur telat indung kuring tur gadis saeutik kuring, Luna. Ngaran nya di 'bulan' hartosna Spanyol. Ku kituna anu dimimitian nalika manehna ngalahir, écés.

Kissing cingcin dina ramo kuring téh keur kabogoh abdi. Jadi ayeuna teh sadayana pisan basis kulawarga, " ceuk Inggris internasional.

perayaan Badgekissing na nunjukeun cinta sarta kasatiaan ka Chelsea FC. Sanajan kitu, ieu questioned nalika anjeunna sapuk maén keur Man Kota komo nyetak ngalawan Chelsea na tercinta.

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Nyetak Ngalawan Chelsea

Frank Lampard ieu ditinggalkeun ampir jadi teu bisa ngomong sanggeus nyetak ékualiser pikeun klub anyar na Manchester Kota di 1-1 digambar kalawan Chelsea di Etihad. Chelsea legenda Lampard, anu spent 13 taun di Stamford Bridge, ieu serenaded ku fans ngadatangan nalika anjeunna sumping kaluar bangku tapi anjeunna struck lima menit ti jaman sanggeus meunang kaluar ku James Milner ngabatalkeun kaluar opener 71st-menit Andre Schurrle urang.

The 36 taun heubeul dijieun titik teu celebrating gawang, sarta anjeunna ngaku mun emosi dicampur.

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiNumutkeun anjeunna ,: "Ieu mangrupa salah bener hésé. Abdi janten unprofessional lamun kuring henteu datangna on na ngalakukeun pakasaban kuring, jadi kuring ieu nyoba pikeun meunangkeun kana kotak jeung ieu bal hébat deui ti Milly. Téh mangrupa salah sahiji tangguh pikeun kuring. Kuring kungsi 13 taun endah mibanda fans Chelsea, jadi Kami dicampur eta. Kuring keur écés pleased tim kuring maén keur meunang draw teu rugi. Kuring éta gumbira abdi didnt skor hiji gol anu bakal nyieun eta leupas game. Kuring ieu mangrupa leungit pikeun kecap. Kuring teu nyangka datangna on na skor kawas éta. Kuring sumping on na fans Chelsea anu nyanyi, sarta éta emosi. Lajeng Kuring keur maén keur klub ieu, anu geus nyokot kuring di brilliantly ogé, sahingga Kuring keur bener nyangkut di tengah di dieu. "

boss Kota Manuel Pellegrini nyebutkeun anjeunna teu mikir dua kali ngeunaan migunakeun Lampard.

Cenah: "Kuring nanya ka manéhna lamun manéhna hayang jadi kalibet, sarta tangtu manéhna hayang jadi aub. Nu nembongkeun sabaraha hébat hiji Lampard profésional nyaéta. Anjeunna terus ... "Kuring yakin anjeunna moal senang nyitak ngalawan hiji tim sapertos penting dina karirna, tapi anjeunna téh mangrupa alus profésional, anjeunna nyaéta saurang pamaén pohara alus."

boss Chelsea Jose Mourinho, Keur saha Lampard éta sapertos tokoh konci salila mantra kahijina di Stamford Bridge oge filosofis ngeunaan tujuan.

Mourinho ngadawuh: "Anjeunna téh pamuter Man Kota. Kuring teu percanten ka sajarah ieu tina gairah jeung haté, abdi teu percanten ieu. Meureun Kami teuing pragmatik dina maén bal. Nalika anjeunna mutuskeun datang ka Man Kota, a saingan langsung tina Chelsea, carita cinta nu leuwih. Manéhna pakasaban na salaku profésional super anjeunna téh, sarta manéhna ogé. "

Frank Lampard budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Manéhna ngabogaan kipas footballer anu disembah anjeunna

Pienaar alias 'Schillo' mangrupakeun kipas sabenerna Frank Lampard. gambar di handap mangka eta sadayana.

Frank Lampard budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Anjeunna batur anu teu isin atanapi sieun bashing ti fans Evertonian-Na pikeun celebrating Lampard salila hajatan gawang-Na pikeun klub-Na.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu