Kingsley Coman budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5317

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Rat Tail". Kingsley Coman budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba kaluar-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities KUMIS na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Kingsley Coman urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Kingsley Coman budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mimiti Kahirupan & Jangji

Kingsley Coman lahir dina dinten 13th Juni 1996 di jurusan Seine-et-Marne, Paris, Prancis. Anjeunna ngalahir ka mum Perancis bodas jeung bapana, Christian Coman anu hails ti Guadelup, nu mangrupakeun asal sarupa ngeunaan Thierry Henry, Claude Makelele, Lilian Thuram jeung Frank Leboeuf. Kingsley éta hiji kipas tina Thierry Henry anu bakat ngamotivasi anjeunna nyandak bal serius saperti anak.

Kingsley sempet dimimitian karir nonoman na yuswa genep taun, ngagabung AS Sénart-Moissy di 2002 saméméh ngagabung Paris Saint-Germain di 2004.

Kingsley Coman budak Story

Salaku dad na nyimpen éta, "Kingsley éta anak anu ngajerit sanggeus unggal buruan leungit atawa pasanggiri. Kuring jadi inget pasanggiri maén bal dina Lille. timnya nyandak gol di semifinal jeung ieu ngarah ka 1-0. Langsung, anjeunna dimimitian ceurik. Saeutik Kingsley nyandak bal di gawang-Na, dibawa deui balik ka titik puseur komitmen jeung ngagagas kickoff a. teammate na diliwatan balna deui anjeunna jeung 'King' dribbled tim lawan kabeh liwat ka equalize. Ieu SMP taun kahijina di PSG. Dinten, nangis teu kasus nu bener. Nalika anjeunna leungiteun hiji cocok penting, kabogoh jeung pamajikanana ngomong manehna teu nyarita ka saha keur sahanteuna sapoé. "

Kingsley tumuwuh nepi ka PSG urutan sakumaha ieu dianggap salaku pamuter nonoman PSG bungsu tur paling ngajangjikeun. Dina yuswa 10, anjeunna geus maén jeung kaayaan 14 urutan kusabab abilities luar biasa-Na. Kingsley sakali kokotéténgan saeutik saeutik béda di na tumuwuh nepi taun di PSG.

Poto Kingsley Coman budak

Coman dijadikeun perdana panarjamah-Na pikeun PSG on 17 Pébruari 2013. pintonan nu dijieun manehna pamuter bungsu di sajarah PSG urang di 16 taun, dalapan bulan jeung opat poé heubeul. Coman dipindahkeun ka Juventus di 2014 dina beakna borongan nya, unggul dina Serie A jeung Coppa Italia dina musim munggaran di Italia. Dina bulan Agustus 2015, anjeunna dialihkeun kana injeuman mun Bayern Munchen, unggul sejen ganda dina musim kahijina. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Kingsley Coman budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Aya nyebutkeun yen; "Lalaki Real teu cinta katresna paling geulis, aranjeunna cinta gadis anu tiasa ngadamel dunya maranéhanana paling geulis". Pikeun Coman, anjeunna aya dina hubungan sareng kaéndahan nu masih ngajadikeun dunya na geulis. Modél Perancis Sephora Goignan boga anak pikeun manéhna.

Kingsley Coman urang pamajikan sarta orok

Geulis Sephora Goignan geus dipikawanoh lega ku peers nya pikeun rojongan undying nya pikeun lalaki nya sakumaha katingal dina poto di handap ieu. Manehna Sigana kitu geulis sarta angelic sarta sanggup nyieun hiji manusa boga kavling kukupu kana burih.

Kingsley Coman euweuh: kipas 1

Sephora Goignan nyaeta kitu jawab yén Aisyah malah butuh waktu nya ngalakukeun beadwork Kinsley urang anu hartosna dunya manéhna.Kingsley Coman meunang rojongan ti kabogoh

Sanajan cinta, loba geus ditanya naha Coman kénéh meunang clueless dina jenis nona anjeunna boga. Kaleresan jadi ngawartoskeun. Hubungan maranéhna indit haseum Juni 2017 sanggeus Kingsley assaulted nya. Ieu gé masihan anjeun ngarecahna a.

Kingsley ieu sakali fined £ 4,390 pikeun narajang kana Sephora Goignan nu ditinggalkeun dirina bisa dianggo pikeun dalapan poé. Coman, nalika questioned, ngaku manehna leungit watek na sanggeus urut pasangan na dipasang gambar dina akun Instagram na tanpa idin-Na. Gantina attending latihan, anjeunna spent minggu di pangadilan Perancis sanggeus pleading kaliru kana kekerasan domestik. winger nu katampa dina biaya tapi nolak sangkan hiji pernyataan di handap penampilan pangadilan Na. Coman engké meunang dihukum ku Bayern Munchen pikeun serangan nu engké anjeunna regretted.

Kingsley Coman bakal dihukum pikeun narajang kana kabogoh

Kingsley Coman budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta pribadi

Kingsley Coman boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Kingsley Coman urang: Adaptable, pangabisa pikeun neuleuman gancang jeung gagasan bursa. Kingsley Coman mangrupakeun ngaran sinonim pikeun ngagancangkeun sakumaha katingal di handap.

Kelemahan Kingsley Coman urang: Anjeunna sok meunang saraf nu bisa ngakibatkeun kekerasan domestik. Leuwih ti kitu, anjeunna bisa jadi inconsistent na indecisive.

Naon Kingsley Coman diaku: Nyieun perjalanan pondok sabudeureun kota, maén musik, maca sagala nurun tina majalah, jeung galecok jeung babaturan ngan nutup.

Naon Kingsley Coman henteu janten: Keur sorangan, keur dipasrahkeun, pengulangan tugas latihan aneh na rutin.

Dina kasimpulan, Coman ngawakilan dua personalities béda di nu boro gé nyaho nu bakal nyanghareupan. Anjeunna bisa meta resep gaul, komunikatif tur siap pikeun senang. Coman dumadakan bisa meunang serius di kali anjeun teu nyangka. Loba geus ngomong yén sobat na Renato Sanchez paling understands anjeunna.

Kingsley Coman budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Rambut musibat

Kingsley Coman sakali kungsi wengi goréng - duanana dina widang jeung on sirah na. drama dimimitian nalika Frenchman éta dina peta pikeun raksasa Bundesliga di Liga Champions semifinal leg kahiji maranéhanana ngalawan Atletico Madrid, jeung won Athletico berkat kasalahan-Na.

Tapi kumisan ti gawang stunning ngoleksi ngalawan timnya, lain hiji hal bray panon fans nonton pertandingan di imah: Ieu bulu ridiculous Coman urang gambar di handap ieu.

Kingsley Coman meunang bashed ku fans keur bulu beurit na

Dasarna, anjeun tiasa ningali tina gambar di luhur, Coman mutuskeun maén di hareup rébuan panongton sarta jutaan pemirsa némbongkeun na bulu buntut beurit urang di sisi sirah na. Sanggeus kaleungitan pertandingan, fans nyandak ngalanggar maranéhna pikeun bulu-Na. Conto tweets nu katempo di handap.

Jelas, anjeun tiasa ngabayangkeun, fans nya gancang titik bulu jeung éta geulis unforgiving di blaming eta pikeun leungitna maranéhanana. Sanajan sagala serangan dina bulu-Na, Kingsley pernah ngalaman hiji kecap sareng tukang cukur na. bulu nu masih tetep salaku dina waktu tulisan.

Kingsley Coman budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -henteu sieun

Coman henteu isin pikeun nganyatakeun pamadegan na. Dina recounting waktos na maén barengan Zlatan Ibrahimovic di PSG, Coman ceuk of Swede nu: "Hubungan abdi kalayan Ibrahimovic éta sakabéhna nétral. Anjeunna sanes tipeu pamuter mun kaanggo pamaén ngora sarta masihan aranjeunna nasihat. Anjeunna ukur paduli ngeunaan dirina. "

Sanajan kitu, Coman boga puji rada luhur pikeun pep Guardiola: "Anjeunna teh palatih pangalusna di dunya, dina pamanggih kuring. Kuring geus dimekarkeun oge dina pep, abdi tos gOT a loba tina cocok latihan sarta anjeunna geus ditémbongkeun iman hébat dina kuring. "

Kingsley Coman budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kosta Partnership

Coman na Douglas Kosta geus digabungkeun pikeun éfék hébat saprak maranéhna patepung di FC Bayern Munchen. Kalawan tatu pikeun Arjen Robben jeung Franck Ribery denying nu Allianz sarena satia tetempoan ngeunaan 'perampokan' di full-hiber, pintonan ti Kosta na Coman dina jangjang gancang nempo fans Bayern dub duo maranéhna 'The Analisis coco'.

Kingsley Coman budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Personality Football

Mindeng dianggap salaku salah sahiji pamaén ngora paling ngajangjikeun tina generasi-Na, Coman mangrupakeun winger gancang, berbakat na téhnisna gifted, kalayan kaahlian alus dribbling, visi, Pace komo akselerasi. Kingsley sanggup maén on boh flank atawa malah di pusat, sabab boh mangrupa gelandang karasa atawa sakumaha striker a.

Malah thou anjeunna sacara alami katuhu-footed, jabatanna pikaresep nyaeta dina kénca, anu ngamungkinkeun anjeunna pikeun ngéléhkeun lawan dina hiji on hiji kaayaan, motong kana puseur onto suku katuhu na, sarta boh moto on gawang, nyieun Chances pikeun teammates, atawa sangkan nyerang ngalir kana wewengkon. Dina 2015 sataun, Don Balón ngaranna Coman salah sahiji 101 pamaén ngora pangalusna di dunya

Kanyataan parios: Heuheu Kingsley Coman budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu