imah UNTUNG NEGARA TUJU TUJU Pamaén maén Welsh

Pamaén maén Welsh

Satiap maén bal Welsh ngagaduhan Carita Budak Leutik. LifeBogger ngarebut fakta-fakta biografi anu nyengekeun, héran sareng pikaresepeun ngeunaan béntang sepak bola ieu (duanana aktif sareng pensiunan).
Kantun nempatkeun, kategori ieu nunjukkeun koleksi Cerita Budak Usaha Ditambah Untold Biografi Fakta maén bal anu kasohor (aktif sareng pensiunan) ti Land Land of Dragons (WALES).

kasalahan: