imah STORI FOOTBALL EUROPEAN Pamaén Maén Swiss

Pamaén Maén Swiss

Satiap maén bal Swiss (ayeuna sareng pensiunan) ngagaduhan Carita Budak leutik. LifeBogger ngarebut biografi anu paling nyengekeun, olohok sareng pikaresepeun ngeunaan pamaén ieu anu parantos ngagambarkeun nagara anu hébat.

Arsip sub-kategori Swiss urang nampilkeun kumpulan Unak-bal ti sepakbola ti Helvetia. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

kasalahan: