imah STORI SOSCER AMORIK AMERIKAN Pamaén Soccer Kanada

Pamaén Soccer Kanada

Saban pamuter Football (maénbal) di Kanada ngagaduhan Carita Budak Leutik. LifeBogger ngarebut fakta-fakta biografi anu paling nggegirakeun, olohok sareng pikaresepeun ngeunaan béntang sepak bola ieu ti Great White North.

Football Kanada urang (Soccer) Kategori Pamaén nunjukkeun koleksi Carita Budak Ditambah Untold Biografi Fakta ngeunaan kapribadian maén bal tina nagara éta.

Dina kategori ieu, urang dimimitian ku nyerat Carita Budak Leutik sareng Biografi Alphonso Davies. Anjeunna dianggap ku seueur salaku pacesetter pikeun generasi ngembang pamaén soccer ngora.

Saatos winger, kami sasarengan sareng bintang anu sanés anu sanés sanés Jonathan David. Kalawan babarengan, duanana pamaén réngking luhur diantara anu pang pamaén maén bal kawentar ti Kanada.

10 Fakta Soccer Kanada:

  1. Pertandingan Bola Sepak Kanada anu munggaran dilaksanakeun di Toronto persis dina Oktober 1876.
  2. Dina waktu tulisan, Dwayne De Rosario parantos kéngingkeun panghargaan paling pikeun Pamuter Kanada Taun Taun. Anjeunna meunang catetan anu opat-waktos (2005, 2006, 2007 sareng 2011).
  3. Dwayne De Rosario, anu ngagaduhan jumlahna 81 cap pikeun Kanada, parantos dilabélan salaku Kanada dina panémbong gawang sadayana waktos sareng 22 gol.
  4. Naon anu disangka pernah ngimpi engké janten kanyataan pikeun peminat maén bal Kanada. Nagara Amérika Kalér meunang nawar pikeun ngajantenkeun Piala Dunia FIFA 2026. Turnamén ieu tiasa dibagi antara aranjeunna, AS sareng Mexico.
  5. Nepi ka taun 2020, sistem liga Kanada diwangun ku sababaraha liga anu dipegatkeun anu teu janten pangkat sareng diturunkeun.
  6. Liga Premier Kanada nyaéta liga profésional anu paling diakui di nagara éta.
  7. Liga Football Kanada ngahasilkeun kira-kira 200 juta euro dina hasil sareng rélatif pisan dibandingkeun 6.5 miliar euro anu dilakukeun ku Liga Premier.
  8. Kanada parantos muncul sakali dina Piala Dunia FIFA. Anu éta dina taun 1986.
  9. Piramida maénbal Kanada mangrupikeun nami sanés pikeun sistem liga maén bal Kanada.
  10. Kecap "soccer" sareng sanés "maén bal" ngan ukur dianggo di Kanada sareng Amérika Serikat. Unggal nagara séjén di dunya nyebat gim "maén bal" atanapi "futbol".
Pablo Fornals budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Pablo Fornals budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Dejan Kulusevski budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Dejan Kulusevski budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Perr Schuurs budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Perr Schuurs budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

kasalahan: