imah BANDUNG OCEANIA

BANDUNG OCEANIA

Saban Footballer Oceania boh anu ayeuna sareng pensiunan gaduh carita budak leutik pikeun namina. LifeBogger ngarebut carita anu paling ngagerem, olohok sareng matak narik éta béntang sepak ti jaman budak leutik dugi ka tanggalna.

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!