Carita Budak Kasper Schmeichel Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Kasper Schmeichel Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Biografi kami tina Kasper Schmeichel nyaritakeun anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Pamajikan (Stine Gyldenbrand), Budak, Gaya hirup, Worth Net sareng Kahirupan Pribadi.

Singkatna, kami masihan anjeun sajarah Legenda Goalkeeping terinspirasi ku Leicester, dipikanyaho ku landihan "Big Dane". Carita urang dimimitian ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna kawéntar. Pikeun masihan anjeun rasa anu pikaresepeun pikeun Kasper Schmeichel's Bio, ieu mangrupikeun ringkesan gambar hirupna.

Kahirupan sareng Kebangkitan Kasper Schmeichel. Kredit Gambar: FootballsTopTen, DailyMail, Twitter sareng Pinterest
Kahirupan sareng Kebangkitan Kasper Schmeichel.

Leres, sadayana terang yén anjeunna putra sanés tilas Manchester United sareng Katerangan internasional Denmark Peter Schmeichel. Nanging, ngan sakedik anu nganggap Biografi Kasper Schmeichel anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kasper Schmeichel Childhood Story - Latar Kulawarga sareng Kahirupan Dini:

Kasper Peter Schmeichel lahir dina dinten ka-5 5 Nopémber 1986 ka indungna Bente Schmeichel (pembantu rumah tangga) sareng bapakna Peter Peter Schmeichel (Kiper Kiper Legendaris) di kota Kopenhagen, Dénmark. Papanggih kolotna Kasper Schmeichel di handap.

Papanggih Kolot Kasper Schmeichel urang- Peter sareng Bente. Kiridit Gambar: BilledBladet
Papanggih Kolot Kasper Schmeichel urang- Peter sareng Bente.

Kulawarga Asal: Kasper ngalangkungan akina (musisi Denmark) ngagaduhan akar kulawargana ti Polandia sareng teu Dénmark anu seueur fans maén bal anu biasa. Naha anjeun terang?… Kakek na anu namina Tolek Schmeichel imigrasi ka Dénmark sekitar taun 1960. Karuhun buyut Kasper (Tolek) mangrupikeun perang anak anu ngagaduhan bapakna (Karuhun buyut Kasper) tiwas salaku Prajurit Polandia nalika Perang Dunya II. Cikal na anu janten Prajurit hartosna yén Kulawarga Kasper Schmeichel urang ngagaduhan Akar Militer.

Tolek (Buyut Kasper) ngantunkeun Polandia ka Dénmark dimana garwa ngalahir sareng ngangkat putra Katerangan Peter Schmeichel. Kakuatan mental atah akar kulawarga militer ieu, anu bersekutu kana fase anu kuat dialihkeun ka Peter Schmeichel anu ngagunakeun éta maén bal dina nami teras teras dialihkeun gén ka putra tercinta Kasper.

Peter Schmeichel legendaris nyaéta 22 nalika pamajikanana Bente ngalahir Kasper, ngajantenkeun anjeunna janten ramana anu mimiti. Sakedik Kasper sakumaha anu dititenan di handap hirup hirup anu mulya kusabab bapakna kakoncara. Anjeunna mangrupikeun jenis budak anu sepuhna tiasa mampuh koleksi cocooan paling anyar pikeun anjeunna. Kasper henteu tumuh ageung nyalira, tapi barengan adi awéwéna anu namina Cecilie Schmeichel. Ieu di handap aya poto kulawarga anu pikaresepeun nalika awal taun 1990an.

Poto Kulawarga Kasper Schmeichel nalika awal taun 1990an. Gambar Kredit-DrDk
Poto Kulawarga Kasper Schmeichel nalika awal taun 1990an.

Kasper Schmeichel Childhood Story - Ngawangun Karir sareng Pendidikan:

Takdir Pra-ditangtukeun: Dina malem usum panas anu éndah dina taun 1991 sateuacan ngagabung sareng Serikat, bapakna Kasper, Peter Schmeichel aya di klub maén bal na (Brøndby IF) anu ngagungkeun gelar liga Denmark na anu kalima. Anjeunna mutuskeun kanggo pésta sakedik, ngondang tamu na anu kaseueuran penggemar klub.

Nalika para tamu anu diulem sareng parantos ngadamel pésta, kasper Schmeichel taun 4 taun anu ngadeg di hareupeun panto kalayan muka anu nekad keur nyarios ka sémah, "Anjeun moal tiasa sumping didieu!"……."Leres, kami diidinan, kami diulem ku bapak anjeun"Salah sahiji diwaler nalika anjeunna ngageterkeun Kasper deui ka ibuna, anu ngamungkinkeun para penggemar réncang na lebet. Pesta dituluykeun sareng sababaraha minggu saatosna, Peter Schmeichel neraskeun karir suksés di Manchester United.

Maju ka sababaraha 25 taun ka pengker, Kasper henteu katingali nangtung di jalan pangunjung - TAPI waktos ieu, dina jalan sagala jinis lawan maén bal anu tujuanna nempatkeun bal di tukangeunana. Ayeuna hayu urang masihan carita pondok ngeunaan kumaha perjalanan dimimitian.

Naon anu Memotivasi Anjeunna pikeun Nuturkeun Lapak Bapana: Dina yuswa 7 & 8, dina taun 1992 sareng 1993, Pa Kasper urang Peter dipilih Penjaga gol Terbaik IFFHS Dunya. Ngagaduhan bapak anu saha teu ngan ukur kiper anu pangsaéna di dunya, tapi saurang anu ngiringan gelar judul sareng Manchester United, gampang pikeun ngora Kasper nuturkeun jejak bapakna.

Kasuksésan karir mimiti Peter ngamotivasi Kasper dina nuturkeun tapak na. Gambar Kredit- ScandinavianTraveler, sareng The42
Kasuksésan karir mimiti Peter ngamotivasi Kasper dina nuturkeun tapak na.

Kasper nyéépkeun waktos kaseueuran budakna dina mikaresep kasuksésan karir bapakna. Anjeunna mimiti sakola di Inggris kusabab karir maén bapakna. Kasper ngagaduhan pendidikan dasar di Hulme Aula Grammer Sakola lokasina di Greater Manchester. Anjeunna devoted kana olahraga sanajan anjeunna maca bukuna. Balik teras salami période sakola, Kaper maénkeun maén bal maén golét sareng réréncangan anu diantara anjeunna Alex Bruce- putra ti réncang tim Manchester United bapakna Kasper Steve Bruce.

Kasper Schmeichel Childhood Story - Kahirupan Karir Dini:

Nalika pamaén bal anu sanés ngamimitian karirna ku gabung sareng akademi maén bal, Kasper ngamimitian na handapeun bimbingan bapakna. Manajemén Manchester United ngantepkeun anjeunna nuturkeun bapak legendarisna pikeun latihan. Mimiti, anjeunna resep nangtung di tukangeun gawang bari Manchester ngahiji legenda karéta. Kasper bakal lumpat nyandak gambar anu teu sono kana gawang teras teras ngiringan unggal pertandingan di Old Trafford anu kawéntar.

Bapana Kasper Schmeichel ngeureunkeun karirna Manchester United dina catetan anu paling luhur saatos anjeunna ngantunkeun United kéngingkeun Treble 1999. Dina yuswa 36 taun, Peter milarian laju maén bal anu langkung laun di Portugal (Sporting CP), pamekaran anu ningal sakumna kulawarga Schmeichel kalebet sakedik Kasper ngantunkeun Inggris ka Portugal.

Dina taun 2000, nalika Kasper cicing sareng kolotna di Portugal, anjeunna ngagaduhan dirina daptar di akademi maén bal Estoril anu biasa dikenal salaku Grup Desportivo Estoril. Nalika di akademi, Kasper nuluykeun nuturkeun tapak suku bapakna. Kaseueuran saatos sési latihan, anjeunna bakal teras nampi pelajaran tambahan ti bapakna di Sporting CP. Ieu kajantenan sapanjang taun 1999 dugi ka 2001.

Kasper Schmeichel diajar seueur ti bapakna nalika dinten karirna mimiti. Gambar Kredit- m80
Kasper Schmeichel diajar seueur ti bapakna nalika dinten karirna mimiti.

Fakta Biografi Kasper Schmeichel - Carita ka Jalan Kinérja:

Saatos dua taun di Portugal, kulawarga Schmeichel ngaraos waktuna tetep cicing di nagara éta. Sakali deui, Kasper mutuskeun ninggalkeun klub waktos ieu, nuturkeun bapakna balik ka Inggris dimana anjeunna mimiti maén pikeun Aston Villa. Kasper ditandatanganan sareng kota Man sareng saatos sababaraha sasih, anjeunna ngahijikeun deui sareng ramana, dina waktos anu sami di klub anu sami. Naha anjeun terang?… Duanana bapa sareng putra ngadamel sajarah ku janten kiper anu mimiti maén pikeun akademi Man City sareng pihak senior dina taun 2002.

Poto langka Kasper Schmeichel sareng ramana Peter nalika duanana maénkeun pikeun Manchester City dina taun 2002. Kredit Gambar: TheGuardian
Poto langka Kasper Schmeichel sareng ramana Peter nalika duanana maénkeun pikeun Manchester City dina taun 2002.

Waktosna Akang Kitu Cukup kanggo Kasper: Kusabab anjeunna henteu asak kalulusan sareng akademi, Kasper henteu gampang ngeusian sapatu bapakna langsung saatos anjeunna pensiunan sareng City sareng ti maén bal dina taun 2003. Kusabab henteu sabar, City nuluykeun mésér David James anu dieusian Tempat Peter Schmeichel.

Saatos kalulusan sepakbola nonoman, Kasper anu nganggap anjeunna badé balayar lancar kana maén bal senior henteu ningali kaayaan pikeun anjeunna sakumaha anu direncanakeun. Dina waktos éta, tempat pikeun tempat kiper senior parantos dicandak Joe Hart anu sahaékna ajeg sareng dianggap henteu tiasa diganti. Pangwangunan ieu ditinggalkeun Kasper anu goréng dina hanjelu.

The Kasper Schmeichel- Joe Hart Rivalry. Kiridit Gambar: PlanetFootball. Kiridit: PlanetFootball
The Kasper Schmeichel- Joe Hart Rivalry.

Kalayan ngalaman seueur kasuksésan salami sababaraha taun, éta hésé pikeun kulawarga Schmeichel nungkulan ku ningali sorangan nyalira turun tina pesenan di Eastlands. Ningali pilihan, Kasper Schmeichel mimiti ngalangkungan oray-oray sareng tangga supados tiasa diakui salaku kiper tim pangheulana. Anjeunna mayar dues na ku jalan nginjeum ti 2006 ka 2009 sareng mimiti karir senior na gancang sareng Bury, Falkirk sareng Konstitu County sareng Leeds.

Jurusalamet tungtungna sumping pikeun nyalametkeun Kasper. Kali ieu, sanés ramana super na, tapi manajer Notts County, Sven-Göran Eriksson anu ngabantosan anjeunna ngamankeun peran kiper tim kahiji kalayan Leicester. Anjeunna negeskeun Kasper, satia kiperna dina 27 Juni 2011.

Sven Goran Eriksson ngabantosan Kasper Schmeichel ngamankeun tempatna di Leicester saatos pasanganna damel babarengan di Notts County. Gambar Kredit- DailyMail
Sven Goran Eriksson ngabantosan Kasper Schmeichel ngamankeun tempatna di Leicester saatos pasanganna damel babarengan di Notts County.

Naha anjeun terang?… Ieu mangrupikeun Sven-Göran Eriksson anu ngurus Basisir Gading di Piala Dunia FIFA 2010.

Kasper Schmeichel Bio - carita naék pikeun Kinérja:

Kasper Schmeichel balikkeun deui ka bosna ku masihan 17 lambar bersih sareng nyimpen opat hukuman dina total 52 pertandingan. Pagelaranana dina usum 2011-12 nyababkeun anjeunna pamaén taun ka tukang sareng penghargaan Pamaén Pemain Taun.

Daripada nyandak pamindahan artos gedé, Kasper mutuskeun ngabantosan Leicester pikeun meunangkeun popularitas maén bal Inggris. Dina usum 2013-14, salapan cadar na bersih sareng kaulinan 19 anu henteu pikasieunkeun dijalankeun ti bulan Désémber nepi ka April ngabantosan ngajamin Leicester promosi liga utama kalayan genep patandingan.

Dinten pangbadagna pikeun Dane sumping dina 2nd Mei 2016, nalika anjeunna ngabantosan timnya menang gelar Premier League nalika umur 29 taun. Naha anjeun terang?… Éta umur anu sami sareng dinten pananggalan anu sami bapakna Kasper kéngingkeun gelar liga Premier munggaran di Manchester United di 1993.

Kasper meunang gelar Liga Utama dina yuswa 29 taun, umur anu sami sareng dinten pananggalan anu sami nalika ramana kéngingkeun gelar anu sami dina taun 1993. Kredit Gambar: Instagram sareng Twitter.
Kasper kéngingkeun gelar Liga Utama dina yuswa 29 taun, umur anu sami sareng dinten pananggalan anu sami nalika bapakna kéngingkeun gelar anu sami dina 1993.

Nyiptakeun catetan dunya, Schmeichels janten hiji-hijina bapa sareng putra biologis anu meunang Liga Premier ogé janten dina posisi anu sami. Dina waktos nyerat, Kasper nembé ngadamel bapakna langkung prouder nalika anjeunna teu ngagaduhan tujuan dina samping na anu kasoran 0-9 ka Southampton dina dinten 25 kaping 8 Oktober 2019.

Kasper Schmeichel kabobolan 0 gol dina pembongkaran 0-9 di Southampton. Gambar Kredit- Bebas sareng SkySports
Kasper Schmeichel kabobolan 0 gol dina pembongkaran 0-9 di Southampton

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Ngeunaan Pamajikan Kasper Schmeichel, Stine Gyldenbrand:

Balik balik kiper suksés di Peter, aya putra di Kasper. Sareng di jero Kasper, aya sumping CINTA ngabentuk gadis glamor anu sakali ngagulung panonna sateuacan janten kabogoh dina taun 2004. Stine Gyldenbrand mangrupikeun awéwé Denmark anu dilahirkeun dina Jan 1985, hartosna anjeunna ampir 2 taun langkung sepuh ti Kasper. Anjeunna naros ka stardom nalika anjeunna mimiti bobogohan Kasper salami taun kamari dina karir nonoman na di 2004, dina waktos éta, Kasper nembé umur 17.

Kasper Schmeichel mimiti bobogohan Stine Gyldenbrand dina yuswa 17. Gambar Kredit- boha-byli
Kasper Schmeichel mimiti bobogohan Stine Gyldenbrand dina yuswa 17 taun.

Dina dinten anu indah aranjeunna tepang, Stine Gyldenbrand nembé janten murid anu ngadaptarkeun gelar bidan di bidan di Universitas Chester. Saatos gelar lulusan di 2009, anjeunna mimiti damel di rumah sakit caket Birmingham sareng sataun saatos (2010), duanana penyayang ngabagéakeun anak kahiji, putra anu aranjeunna namina Max Schmeichel. Dua taun ti harita (2012), aranjeunna kagungan Isabella Schmeichel.

Pendak sareng Pamajikan Kasper Schmeichel, Stine Gyldenbrand putrana, Max Schmeichel sareng putrina, Isabella Schmeichel. Gambar Kredit- Pinterest
Pendak sareng Pamajikan Kasper Schmeichel, Stine Gyldenbrand putrana, Max Schmeichel sareng putrina, Isabella Schmeichel.

Kasper tanggal kabogoh sareng indung budakna pikeun taun 11 sateuacan mutuskeun ngajukeun sareng dasi cangreud sareng anjeunna. Kadua pencinta nikah di 2015 dina populér Garéja Egebæksvang Kirke lokasina di kampung halaman di Dénmark. Upacara ngagaduhan sadayana anggota kulawarga anu hadir.

Kasper Schmeichel gambar babarengan sareng istrina dina dinten kawinan. Gambar Kredit- Baomoi
Kasper Schmeichel gambar babarengan sareng pamajikanana dina dinten kawinan.

Ti saprak nikahna, Stine parantos jauh di pendidikan na. Anjeunna nembé ngalengkepan pendidikan anjeunna salaku palatih pribadi pikeun ngembangkeun kanyaho ngabantosan awéwé nalika kakandungan sareng kalahiran ngahontal gaya hirup anu langkung séhat. Saperti dina waktos nyerat, Stine ayeuna ngajalankeun dua tatapakan anu namina; The Gyldenbrand Schmeichel Yayasan jeung fodboldfonden bareng salakina sareng sobatna, Christine Kvist.

Kahirupan Pribadi Kasper Schmeichel:

Ngenalkeun fakta Kasper Schmeichel Pribadi Kahirupan kaluar tina jéntré bakal ngabantosan anjeun ningali gambaran kapribadian anu langkung saé.

Ngauningaan Kasper Schmeichel Kahirupan Pribadi di luar-pitch. Gambar Kredit- Twitter
Ngauningaan Kasper Schmeichel Kahirupan Pribadi di luar-pitch. Gambar Kredit- Twitter

Ngamimitian, Kasper mangrupikeun jalma anu bageur, gagah tur napsu. Anjeunna mangrupikeun pamingpin anu leres pisan anu didamel kana naon anu dilakukeun dina teras pareum. Kasper tiasa adaptasi langkung gampil kana paripolah manusa anu béda-béda khususna umum ngeunaan ngabandingkeun anjeunna ka bapakna. Dumasar kana wali

"Milarian kahirupan salaku kiper henteu janten misi anu paling gampang. Malah ayeuna, jalma asing datang sareng sababaraha tipuan ngeunaan kumaha kuring moal pernah saageung aslina anu Bapana kuring. Ditilik sapertos kieu mangrupikeun hal anu kuring parantos nyobian hirup kalayan pribadi sabisa mungkin. ”

Kalayan manusa sorangan, gaduh sipat sorangan, arahna sorangan, gaya sorangan, cita-cita sorangan mangrupikeun karep Kasper.

Sanaos janten 32 (dina waktos nyerat) sareng ngagaduhan dua murangkalih, jalma-jalma tetep ningali Kasper salaku putra batur. Nanging, anjeunna tetep yakin aya seueur pameget anu ngagumkeun prestasi spektakulerna nyalira tanpa ngadamel cariosan anu lucu atanapi lulucon.

Kahirupan Kulawarga Kasper Schmeichel:

Kulawarga Schmeichel mangrupikeun salah sahiji unit kulawarga Denmark anu paling suksés anu cicing di Inggris. Mangrupikeun kulawarga leutik anu ngagaduhan sisi nuklir di puseur kamasyhuran maén bal. Unggal anggota kulawarga Schmeichel mangrupikeun panyatur asli basa Denmark sareng basa Inggris (aksen Kalér-Inggris).

Anggota Kulawarga Kasper Schmeichel ngagungkeun juara Liga Premier na. Gambar Kredit- Eunteung
Anggota Kulawarga Kasper Schmeichel ngagungkeun juara Liga Premier na.

Ngeunaan Bapa Kasper Schmeichel urang: Sakumaha anu disebat sateuacana, Peter Schmeichel mangrupikeun kiper anu pangsaéna dina dunya sareng dina liga sejarah anu langkung diperhatoskeun dina waktos na di Manchester United. Peter ngiringan liwat Sir Alex Ferguson jaman emas di Manchester United. Ngaranan 'si Dane ageung', anjeunna kasohor ku rambut pirang, bingkai ageung sareng gaya gawang anu teu kahontal.

Katingalina, putra Schmeichel Kasper ningali dirina ngawariskeun gaya ramana sareng sabagéan ageung ageungna salaku anu katalungtik di handap ieu. Kadua bapa sareng putra silih hormat sareng parantos nampik ngabandingkeun masarakat sacara sorangan.

Dina Kaulinan Bapa Peter sareng Putra Kasper - Duanana memang Legenda. Gambar Kredit- scandinaviantraveler
Dina Kaulinan Bapa Peter sareng Putra Kasper - Duanana memang Legenda.

Peter Schmeichel dina waktos nyerat dipisahkeun sareng mantan pamajikanana Bente (indung Kasper) dina naon anu disebut salaku kaputusan anu sesah pikeun pasangan. Kira-kira Juni 2019, Peter Schmeichel nikah sareng tilas modél Pl * yboy- Laura von Lindholm saatos hubungan pondok di Espergærde, Dénmark. Indung lengkah Kasper Schmeichel, anu ngagaduhan nami Von Lindholm mangrupikeun ahli gizi sareng aktor khusus. Saeutik dipikaterang ku alesan kunaon Peter Schmeichel cerai pamajikanana.

Pernikahan bapak Kasper Schmeichel. Gambar Kredit- TheSun sareng DailyMail
Kawinan ayah Kasper Schmeichel.

Ngeunaan Indung Kasper Schmeichel: Bente Schmeichel dibéré kiridit badag dina cara anjeunna ngatur salakina sareng bumi utamina nalika anjeunna aya dina puncak kakawasaan penjaga gol. Teu kawas salakina sareng putrana, anjeunna parantos nyandak pilihan pikeun henteu milari pangakuan umum. Nanging, ditilik tina poto di handap ieu (nalika Kasper kéngingkeun 2016 Pamuter Pamuter Lalaki XNUMX dina pangajén Taun), indung super éta kantos ngangon kasempetan éta, nunjukkeun betapa bangga anjeunna pikeun prestasi putrana.

Ibu Kasper Schmeichel urang parantos reueus pisan ku prestasi putrana. Kredit Gambar: BT sareng BilledBladet
Ibu Kasper Schmeichel urang parantos reueus pisan ku prestasi putrana.

Ngeunaan Suster Kasper Schmeichel: Cecilie Schmeichel anu sadayana dewasa janten kajadian pikeun hiji duduluran ti Kasper, sareng henteu ngagaduhan lanceuk (s). Hatur nuhun ka bapak legenda sareng kakak anjeunna (gambarna di handap ieu), Cecilie super bangga dina masihan namina kulawarga Schmeichel.

Papanggih Suster Kasper Schmeichel- Cecilie Pilkær Schmeichel. Kiridit Gambar: Instagram
Papanggih Suster Kasper Schmeichel- Cecilie Pilkær Schmeichel.

Ngomongkeun soal kulawarga sohor sareng kahirupan kawinna, anjeunna sakali nyarios;

"Kalayan nami kulawarga anu akrab di tukangeun kuring, kuring salawasna ngagaduhan kamewahan pikeun hirup selebritis. Ayeuna kuring parantos nikah sareng ayeuna nangtung sorangan, kuring hirup biasa pisan di sisi kahirupan anu sanés. "

Cecilie ayeuna nikah sareng dua murangkalih (Nuh sareng Sofie) sareng ayeuna ngarana nami Cecilie Pilkær Schmeichel. Ditilik tina jabatan ti Média Sosialna, panémbong anjeunna ahli nutrisi, blogger sareng palatihan kabugaran.

Kasper Schmeichel Gaya hirup:

Nampi gaji taunan Per taun € 7,800,000 (Laporan WTFoot), wajar yén Kasper ngajantenkeun seueur dana, hiji anu cukup pikeun ngajantenkeun anjeunna hirup anu hirup glamor. Gaya hirup endah anjeunna anu diikat langsung ka pagelaranna salaku maén bal gampang kaémut ti mobil Mercedes na flashy na. 

Mobil Kasper Schmeichel's- Anjeunna nyetir Mercedes sakumaha dina 2017. Image Credit- DailyMail
Mobil Kasper Schmeichel urang- Anjeunna nyetir Mercedes sapertos 2017.

Dina poto di luhur anu ngungkabkeun na mobil aheng, kiper Denmark nembé nyandak bapakna Peter kaluar pikeun tuang siang di réstoran San Diego Italia pikeun ngarayakeun kameunangan Liga Champions timna ngalawan Sevilla.

Kasper Schmeichel Fakta Henteu:

Sarung Goalkeeping sorangan: Precision mangrupikeun panyadia peralatan latihan olahraga No. 1 di Inggris. Perusahaan parantos damel raket sareng Kasper pikeun ngahasilkeun sarung tangan nyalira anu anjeunna sebutkeun salaku 'Sarung tangan Schmeichology'. Kisaran sarung tangan matrix sareng klasik ieu parantos dianggo ku sababaraha kiper dina Liga Maén Bal.

Sarung tangan precision Schmeichology dingaranan kulawarga Kulawarga Schmeichel. Kiridit Gambar: PrecisionTraining
Sarung tangan precision Schmeichology dingaranan kulawarga Kulawarga Schmeichel. Kiridit Gambar: PrecisionTraining

Kaagungan Putra sareng Bapa: Kasper anu 32 dina waktos nyerat ngagaduhan seueur inpormasi dina CV na numutkeun halaman Wikipedia na. Ningali individu sareng klub ieu dipuji sacara ati-ati, teu aya pertandingan dina watesan ngabandingkeun prestasi na ka bapak legendarisnya anu screenshot ngahargaan ogé dipidangkeun di handap ieu.

The Honors of Kasper Schmeichel. Kiridit Gambar: Bebas
The Honors of Kasper Schmeichel.

Peter Schmeichel anu yuswa 32 taun (sami sareng putrana) dina usum 1994 / 1995 parantos ngahontal langkung seueur dina karirna. Wikipedia na ngajelaskeun naha anjeunna dianggap loba ku pundit bal, ogé sareng kolega penjaga gawang saméméhna sareng ayeuna minangka salah sahiji penjaga gawang pinunjul dina sajarah maén bal dunya.

Penghormatan Individu sareng Klub Peter Schmeichel. Gambar Kredit- SportsJoe
Penghormatan Individu sareng Klub Peter Schmeichel.

Tatu Kasper Schmeichel urang: Salaku jalma olah raga, nalika ngalakukeun tato mimiti anjeun, éta nyababkeun yén hiji panginten hoyong anu alit pisan, tato anu tiasa disumputkeun gampang tina baraya kulawarga anu tangtu anu hoyong ngajarkeun anjeun sababaraha jam ngeunaan efek samping anu dituduhkeun. Ieu tiasa janten perkawis Kasper. Sakumaha anu katalungtik di handap ieu, anjeunna gaduh tato anu disumputkeun anu ayana dina hiji sisi panangan luhur anu sesah ditingali.

Tato Kasper Schmeichel. Kiridit Gambar: WTFoot
Tato Kasper Schmeichel.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Kasper Schmeichel kami sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar