Kantos Banega budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4405
Kantos Banega budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Midfield anu dipikanyaho ku nami; "Tanguito". Pernah Banega budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities playmaking tactically calakan tur serbaguna na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Pernah Banega urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Kantos Banega budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Kantos Maximiliano Daud Banega lahir dina dinten 29th Juni 1988 di Rosario, Santa Fe Argentina. Anjeunna ngalahir ka bapana, Daniel Banega jeung ka indung rélatif kanyahoan Na.

Banega asalna ti tukang kulawarga desperately impoverished. carita budak leutik nya metot, upami teu ilahar. Téh mangrupa carita anu pemimpi ngora anu mucunghul tina obscurity pikeun ngahontal Kinérja, rejeki tur malah notoriety sakumaha severally nyatet dina artikel ieu. Sanajan kitu, ambisi Banega ngeunaan kenging gelar footballer profésional éta henteu ngan hiji fancy lulus. Anjeunna dibawa ka dina kulawarga didominasi ku lalaki sarta tumuwuh nepi di Rosario kalawan opat sadulur na nyaéta; Luciano, Cesar, Emiliano jeung Brian.

Banega dimimitian Maen Bal di dayeuh Rosario, kota anu dimana emptiness ends keur budak saeutik lamun aya hiji bal on suku maranéhanana sarta piala dina leungeun maranéhna.

Kantos Banega budak Story- Kumaha anjeunna janten kawentar

Rosario, anu kotana dimana manehna tumuwuh nepi mangrupakeun Propinsi Santa Fe, sababaraha mil 180 ti Buenos Aires (ibukota Argentina). Na hiji kota bal kalawan populasi 1.2 juta pangeusi nu kasarna dibagi jadi dua kubu béda. Jalma anu nuturkeun Newell urang Old Boys (klub nonoman Lionel Messi urang) jeung Bréh, ngarojong tina Rosario Tengah, Nu nyusun saingan fiercest Argéntina pikeun Newell Old Boys. klub maranéhna kaasup; Boca Juniors jeung walungan Lempeng. Ieu ku implication hartina Rosario teh kota mana Angel Di Maria, Lionel Messi, Mascherano na Ezequiel Lavezzi sadayana tumuwuh nepi. Sadaya pihak, kaasup Pernah Banega, terang silih lamun maranéhanana éta budak saeutik.

Kantos Banega budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rising ka Inohong

Banega sumping ngaliwatan jajaran nonoman di Boca Juniors, ngahontal tim kahiji di 18, sarta unggul pangakuan nuhun saharita mun lulus luhur-rata-Na. Anjeunna keur salah, emut Patempuran jeung ngora Lionel Messi nalika anjeunna masih diajar dagang na di Newell urang Old Boys. maén ngalawan Lionel Messi di poé nonoman-Na, Banega ceuk; ..."Ieu runtah waktu maén ngalawan Lionel Messi anu sakumaha dina lajeng kokotéténgan kawas dwarf a. Messi dijieun kami kabeh neuteup bodo. Anjeunna hiji dwarf leutik tur kit nya éta cara badag teuing keur manehna, tapi naon dipaké anjeunna pikeun ngalakukeun éta geus tebih teuing alus ".

Saatos gelandang teammate Fernando Gago dipindahkeun ka Real Madrid dina Januari 2007, Banega ieu ngaranna salaku panerusna sanajan umur ngora-Na. Deui lajeng di Boca Juniors, anjeunna biasana dibéré ovation ngadeg iraha anjeunna daun pitch nu. Dina 5th Januari 2008, mujijat-Na tungtungna sumping. Banega meunang panggero ka Éropa maén kalawan Valencia. sésana, sabab bakal nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Kantos Banega budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki hébat, aya hiji awéwé hébat, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Sarta balik ampir unggal footballer Argentina, aya hiji pamajikan glamorous atawa kabogoh. Valeria Juan teh pamajikan jeung urut sweetheart budak leutik tina Pernah Banega. Manehna teh mindeng credited pikeun ngajaga kabiasaan liar salakina di pariksa kantos saprak duanana pencinta patepung.

Kantos Banega Love Story kalawan Valeria

Dilahirkeun Oktober 5, 1986, Valeria nyaéta dua taun heubeul ti salakina. Manehna teh jalma anu nyoba ngajaga kahirupan pribadi dirina iwal moments penting, kayaning pernikahan sipil maranéhanana jeung cinta nya ku hirup celebrates ulang-Na. Sejen ngalibatkeun kalahiran barudak maranéhanana. Salaku dina waktu tulisan, pasangan boga budak dua; Agostina, dilahirkeun Oktober 11, 2010, sarta Romanella; dilahirkeun Juni 8, 2016. Di handap ieu saeutik Agostina Banega gaduh moment lucu ku kolotna denok.

Agostina Banega gaduh moment lucu ku kolotna denok.

Dina kulawarga, aya oge Daisy, anjing maranéhanana saha heubeul ti Agostina hartina eta geus ku aranjeunna keur taun. Kawas salakina, Valeria oge ti Rosario na téh jero-rooted kana budaya Rosarian nu ngalibatkeun nyieun kids kawas saeutik Agostina nyadiakeun nulungan leungeun di dapur.

Agostina Banega nyadiakeun nulungan leungeun keur mum

Kantos Banega budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Kantos Banega asalna ti tukang kulawarga-kelas tengah. Bapana, Daniel Banega éta hiji footballer amatir urut anu engké naros ka jadi palatih tim Nuevo Horizonte dina sataun 1987. Anjeunna sakali dicoo pikeun tim Argentina di division maranéhna low. Sanajan kitu, duanana Daniel Banaga na nya pamajikan (ibu Pernah Banega) berkurban pisan guna salamet depresi 2001 Argentina.

Dinten, Ampir kabéh Rosario urang tengah jeung low; kulawarga -class nu salajengna ngahiji ku kenangan ngeunaan kurban kaliwat. "Di sawatara titik dina jangka waktu, sadaya nu ieu ditinggalkeun éta pikeun urang dahar éta leutak baseuh; ieu upbringing tangguh, " Banega emut tina infancy sarta perjuangan kulawarga.

Éta pertinent ka dicatet yén duanana Pernah Banega na Angel Di Maria kulawarga geus nutup keur taun. Ieu kulawarga dimungkinkeun urang anu mantuan kaluar ngaliwatan maranéhna leutik batubara-nyieun héd sangkan tungtung minuhan antara Pernah kaulinan Banega urang salaku youngster a. Aya ogé acquainted jeung kulawarga tina Lionel Messi. saha ti tukang leuwih makmur. Sanajan kitu, kulawarga maranéhanana éta henteu salawasna krisis Argentina of 2001.

Kaleresan jadi ngawartoskeun. The perkara nurunkeun peunteunna duit dadakan tina peso Argentina dimaksudkan nempo Newell klub maén bal henteu panjang ngadukung Lionel Messi urang perlakuan hormon. Ieu naha Lionel Messi urang kulawarga hijrah ka Katalonia (Spanyol) dina yuswa 13.

'dad Abdi sareng mum dipaké disarankan kuring jeung ilaing mah dina cara kerja keras. Aya no Toys atanapi kaulinan lamun ieu mah ngora, ngan bal nu. Abdi sagemblengna bersyukur pikeun sagalana kolot mah tuh. Aranjeunna salawasna kadorong kuring. Tanpa aranjeunna sarta hususna pamajikan abdi, abdi moal bakal boga lalampahan luar biasa ieu tangka simkuring ngaraos on sangkan jauh. '

Salaku nyatakeun saméméhna, ieu pamajikanana nu dijieun hal ngancik di sabudeureun pikeun anjeunna salaku Wasalam ngarobah kabiasaan notorious Na. Dina kecap tina Pernah; ... "Kuring anjog di 19 jeung dijieun kasalahan. Kuring wasted taun sarta geus dipikir hal. Ayeuna Abdi saurang lalaki robah, sadaya hatur nuhun ka Allah jeung pamajikan kuring, Valeria ".

Ayeuna kami nampilkeun ka anjeun teh kasalahan sarta fakta Ngaruwat tina Pernah Banega. Baca di handap!

Kantos Banega budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Web Cam Story

Banega ieu sakali diteuteup salaku hiji jadi undisciplined, insubordinate na ngerakeun dina kabiasaan na nu dijieun klub na Valencia leungit harepan lengkep di anjeunna. Kaleresan jadi ngawartoskeun, nya $ 23-juta move ti Boca Juniors (Argentina) kana Valencia (Éropa) dina Spanyol éta ampir pikaseurieun dina ceurik getih na.

Dina poé datangna Na, video a mecenghul di Internet némbongkeun hiji Banega taranjang "Defiling na pleasuring sahiji joystick-Na pikeun strangers" on Webcam Na, ieu nurutkeun pajabat Valencia. klip nu disangka némbongkeun Banega galecok dina komputer na sateuacan "Ngalakukeun perkara kana leungeun-Na sorangan".

Kantos Banega Web Cam Story

Pasti, masihan pernah poho keur Argentina. Laporan engké kaungkap video ieu mangrupa footage heubeul ti rumaja urang Boca poé nu mangkaning ngagaduhan Valencia embarrassed.

Kantos Banega budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Betraying Valencia

Kantos Banega geus sakali risked murka ti fans Valencia sanggeus poto posisi gelandang surfaced ngagem kaos tina saingan Valencia Real Madrid anu mecenghul di internet. Poto ieu disangka dicokot salila datangna kulawarga. Ieu némbongkeun Pernah Banega mesem profusely barengan dua baraya-Na.

Kantos Banega ageman Real Madrid Shirt mun anger Valencia

Valencia kungsi nanya ka gelandang nyepeng kana ngajelaskeun gambar, sakumaha aranjeunna teu amused yén Argentina kungsi acan deui dijadikeun headline pikeun sakabéh alesan salah. Taya katerangan ieu ditawarkeun. klub ieu berdaya on hal sarta ngan diwenangkeun masalah pikeun beristirahat.

Kantos Banega budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Katandangan Car sorangan

Playmaker Pernah Banega sakali indit kaluar tina aksi pikeun kira genep bulan ku ankle rusak sanggeus ngajalankeun leuwih ku mobilna sorangan. Ieu lumangsung dina Pébruari 2012.

Kabeneran balik naha Pernah Banega ieu keur katandangan mobil sorangan

Banega janten korban kacilakaan sorangan sanggeus anjeunna gagal pikeun ngatur mobilna di hiji pom bensin roadside. Bari ngeusian nepi mobilna di hiji pom bensin, anu footballer Argentina poho nerapkeun erem leungen sakumaha anjeunna ngagaduhan kaluar tina kandaraan jeung dipingpin arah roadside. Ieu dilakukeun mobil roll na gancang sareng ngajalankeun leuwih anjeunna. kacilakaan nu ditinggalkeun trauma ka leg kénca na anu disababkeun narekahan pikeun tibia Na. Bari sababaraha fans Valencia pitied anjeunna, sababaraha blasted hirup unserious Na.

Naon ngagaduhan fans ngaganggu éta nu kacilakaan kajantenan dina wengi leg kadua semifinal Copa del Rey clash Valencia urang di Barcelona. Ieu hiji patandingan nu klub nu diperlukeun anjeunna. Pamuter Argentina kapaksa sono pertandingan, sanajan Manajer oposisi pep Guardiola showering puji dina bakat ngora.

Kantos Banega budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ferrari Bursting kana seuneu

Hikayat Pernah Banega urang Ferarri

Di mimiti usum 2012, Banega urang Ferrari bursted kana seuneu en route ka tangerang Valencia Na. posisi gelandang walked jauh unscathed, tapi mobil £ 250,000 nya éta sakabéhna ditulis pareum. Banega disebut geus ditanya passers-ku pikeun ember cai nempatkeun kaluar seuneu. Kabeneran, di brigade seuneu anjog saméméh saha ieu menyakiti.

Kantos Banega budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Konsumsi Alkohol

Nalika Valencia loaned anjeunna ka Atletico Madrid, kartu beureum, telat-wengi partying na fines disiplin meunang ditambahkeun kana reputasi bad-budak-Na. Ieu ogé dipikawanoh yén Argentina ngarasakeun nightlife Spanyol kawas euweuh séjén teammates Na. Mimiti on karirna, Banaga ieu dikabarkan ditarik leuwih dina jam mimiti ti isuk (3: 30 am) pikeun nyetir dina pangaruh alkohol.

Éta ogé geus ngalaporkeun yén lamun posisi gelandang éta 24-taun-lami, anjeunna leungit tina latihan dina Jumaah isuk (kalawan Valencia disetél pikeun cocok crunch kalawan Barcelona dina Minggu sanggeus Jumaah). Sababaraha Telepon anu disimpen keur anjeunna tapi teu respon. Engké, éta ieu katalungtik yén Banega anjog ka tangerang masih diinum ti wengi sateuacan. Ieu sacara harfiah ngandung harti manéhna nginum jadi jero kana peuting.

Kantos Banega budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hotél Trashing

Dina usum panas tina 2007, Banega dibéntangan dina Piala Dunya di handapeun-20 pikeun Argéntina asli na, barengan éta likes of Manchester Kota urang Sergio Aguero.

The playmaker ngora ieu muji pikeun pagelaran na di turnamén di Kanada nu meunang Argentina. Sababaraha pamaén (kaasup Banega, écés) mutuskeun ngagungkeun meunangna ku cara pancen trashing kamar hotél maranéhanana.

Kantos Banega budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -British Visa panolakan

Salaku nyatakeun baheula, nalika Banega ditandatanganan kalawan sisi Spanyol Valencia CF. Kaluar tina hanjelu alatan kabiasaan-Na, maranéhna loaned anjeunna ka Athletico Madrid kitu anjeunna bisa diatur ku Diego Simeone. Handap na balik ti Atlético di 2014, éta muncul eta Valencia kénéh éta teu oke jeung datangna. Aranjeunna mutuskeun ka kapal manehna ka sisi Inggris Everton.

owing kana carita ngeunaan anjeunna, The Agénsi Border Britania kana ngalakonan cek tukang robah pikiran maranéhanana salaku Wasalam nyieun visa na sadia dina waktu anjeunna diperlukeun éta. Kituna na pindah ka Everton rubuh.

Kanyataan parios: Heuheu kami Pernah Banega budak Story tambah biografi untold fakta. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu