kabijakan privasi

Wilujeng sumping di Sarat jeung Kaayaan Pamakéan LifeBogger Page. Di lifebogger.com, anu privasi datang kami téh ngeunaan ekstrim pentingna pikeun urang. dokumen kawijakan privasi Ieu outlines jinis inpo pribadi anu narima jeung dikumpulkeun ku urang jeung kumaha eta anu kungsi dipaké.
log Payil
Kawas loba loka Ramat sejenna, urang ngajadikeun pamakéan koropak kumplit. Informasi jero payil log ngawengku protokol internét (IP) alamat, jenis na panyungsi, Internet Service Provider (ISP), tanggal / waktos cap, ngarujuk / Kaca kaluar, sarta Jumlah clicks cara analisa tren, administer situs, gerakan lagu pamaké sabudeureun situs, jeung ngumpulkeun inpormasi demografi. alamat IP, sarta informasi sapertos sejen teu numbu ka informasi naon anu geus diwanoh pribadi.
Cookies jeung Beacons Web
LifeBogger teu make cookies.
DoubleClick DART cookie
. :: Google, salaku ngajual pihak katilu, migunakeun cookies pikeun ngalayanan Iklan on LifeBogger.com.
. :: pamakéan Google tina cookie DART nyandak ka ngawula Iklan ka pamaké dumasar kana datangna maranéhna pikeun LifeBogger.com na situs séjén dina Internet.
. :: Pamaké bisa milih kaluar ti pamakéan cookie DART ku ngadatangan kawijakan privasi jaringan ad jeung eusi Google di URL di handap - http://www.google.com/privacy_ads.html
Sababaraha mitra iklan kami bisa migunakeun cookies na beacons web dina situs urang. pasangan iklan kami kaasup ... .Google Adsense
Ieu iklan pihak-katilu server atawa jaringan ad make téhnologi jeung advertisements sarta tumbu anu muncul dina LifeBogger.com ngirim langsung ka panyungsi anjeun. Aranjeunna otomatis nampa Alamat IP anjeun nalika ieu lumangsung. téknologi lianna (kayaning cookies, JavaScript, atawa Beacons Web) bisa ogé dipaké ku jaringan ad pihak-katilu pikeun ngukur éféktivitas advertisements maranéhna jeung / atawa pribados eusi iklan nu ningali.
Éta pertinent ka dicatet yén LifeBogger.com boga aksés atawa kadali leuwih cookies ieu nu dipake ku advertisers pihak-katilu.
Anjeun kudu menta nasehat ka kawijakan privasi masing-masing tina ieu server ad pihak-katilu pikeun émbaran leuwih lengkep on lila maranéhanana ogé keur parentah tentang kumaha carana milih-kaluar prakték tangtu. kawijakan privasi LifeBogger teu dilarapkeun ka, sarta kami henteu bisa ngadalikeun kagiatan, advertisers lianna misalna atanapi situs wéb.
Mun hayang nepi ka nganonaktipkeun cookies, Anjeun bisa ngalakukeunana ngaliwatan pilihan browser individu Anjeun. inpo nu leuwih lengkep wincik tentang manajemén cookie jeung panyungsi web husus bisa kapanggih di situs web masing-masing nu panyungsi '.
Urang ogé geus dilaksanakeun di handap:
 Démografi jeung kapentingan Ngalaporkeun
Urang babarengan jeung ngical paralatan pihak-katilu, kayaning Google make cookies mimitina-pihak (saperti cookies Google Analytics) jeung cookies pihak-katilu (kayaning cookie DoubleClick) atanapi identifiers pihak-katilu sejenna babarengan pikeun compile data ngeunaan interaksi pamaké kalawan tayangan iklan, sarta fungsi layanan iklan séjén sabab nyaritakeun ramatloka urang.
Opting kaluar:
Pamaké bisa nyetél nu dipikaresep kanggo kumaha Google advertises ka anjeun migunakeun kaca Setélan Ad Google. Alternatipna, Anjeun bisa milih kaluar ku ngadatangan prakarsa Network Advertising milih kaluar halaman atawa permanén ngagunakeun Google Analytics milih Out Browser nambahkeun on.
Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami di lifebogger@gmail.com atanapi info@lifebogger.com lamun anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang.

Loading ...