kabijakan privasi

Épéktip dugi ka 24 Méi, 2018.

Saha kami:

LifeBogger Inc. ("lifebogger.com) resep kana kaamanan data sabab kami ogé sadar yén pamaké kami (anjeun) paduli kumaha inpormasi pribadi digunakeun. Diacara dina sérver dedicated tinggi, kami mastikeun yén sadaya inpormasi palanggan kami dirahasiakeun. Kami henteu kantos ngajual daptar palanggan kami atanapi inpormasi palanggan kami.

Alamat wéb kami nyaéta: https://lifebogger.com.

Data Pribadi anu kami kumpulkeun sareng naha kami ngumpulkeun éta:

LifeBogger ngumpulkeun data ti pangunjung situs kami. Data anu dikempelkeun sapertos nami, alamat email, cekelan média sosial, alamat surat dikumpulkeun pikeun tujuan nyalira nyayogikeun jasa pangsaéna pikeun para pengunjung urang sareng pikeun ngapdétkeun ngeunaan perbaikan kana jasa kami. Data Pribadi tiasa kalebet, tapi henteu diwatesan ku:

● Alamat email.

● Ngaran hareup sareng nami tukang.

Nalika pangunjung ngantunkeun koméntar kana LifeBogger, urang ngumpulkeun data anu ditingalikeun dina formulir komentar, sareng ogé alamat IP anu nganjang sareng string agén pangguna browser pikeun ngabantosan deteksi spam.

Hiji senar anonymized dijieun tina alamat surélék anjeun (ogé disebut Hash) bisa jadi disadiakeun kana layanan Gravatar ningali lamun anjeun make telepon. Kawijakan privasi jasa Gravatar nyaéta sadia di dieu: https://automattic.com/privacy/. Saatos persetujuan ti comment anjeun, gambar profil anjeun katingali ka publik dina konteks comment Anjeun.

Kumaha urang ngagunakeun data pribadi:

LifeBogger ngagunakeun data pribadi anu dikumpulkeun pikeun sababaraha tujuan:

● Pikeun ngabéjaan ngeunaan parobihan kana jasa kami.

● Pikeun nyayogikeun dukungan pelanggan.

● Pikeun ngumpulkeun analisis atanapi inpormasi anu berharga sahingga urang tiasa ningkatkeun palayanan.

cookies:

Lamun ninggalkeun comment on situs kami anjeun bisa milih-ka nyimpen ngaran, alamat surelek sareng ramatloka di cookies. Ieu keur genah anjeun ku kituna anjeun teu kudu eusian rinci anjeun deui mun anjeun ninggalkeun comment sejen. cookies ieu bakal lepas keur sataun.

Lamun ngédit atawa nyebarkeun hiji artikel, hiji cookie tambahan bakal disimpen dina browser anjeun. cookie Ieu ngawengku euweuh data pribadi jeung saukur nunjukeun pos ID sahiji artikel nu ngan diédit. Nya wayahna sanggeus 1 poé.

Dasar hukum pikeun ngumpulkeun sareng ngolah data pribadi:

Dasar hukum LifeBogger pikeun ngumpulkeun sareng ngagunakeun data pribadi anu dijelaskeun dina Kabijakan Privasi Perlindungan Data ieu gumantung kana data pribadi anu kami kumpulkeun sareng kontéks khusus dimana kami ngumpulkeun inpormasi:

● Anjeun parantos masihan Perusahaan kuring ijin pikeun ngalakukeun éta.

● Ngolah data pribadi anjeun pikeun kapentingan sah LifeBogger.

● LifeBogger sasuai sareng hukum.

Ingetan data pribadi:

LifeBogger bakal nahan inpormasi pribadi anjeun ngan salami diperyogikeun pikeun tujuan anu ditetepkeun dina Kawijakan Perlindungan Data ieu.

Kami bakal nahan sareng ngagunakeun inpormasi anjeun dugi ka diperyogikeun pikeun matuh kana kawajiban hukum urang, ngabéréskeun sengketa, sareng ngalaksanakeun kabijakan urang.

Komentar:

Upami anjeun ngantunkeun koméntar kana LifeBogger, koméntar sareng metadata na dipertahankeun salamina. Ieu supaya urang tiasa mikawanoh sareng nyatujuan koméntar naon waé sacara otomatis tibatan ngayakeun éta dina antrian moderasi. Komentar pengunjung tiasa diparios ngalangkungan jasa deteksi spam otomatis.

Hak naon anu anjeun gaduh pikeun data anjeun:

Kami bakal ngintunkeun pembaruan Carita Football, ngalangkungan mail, email atanapi siaran sora, ti waktos ka waktos, ka pengunjung kami anu parantos ngutarakeun minat sareng nyungkeun inpormasi sapertos kitu. Salaku pangunjung, anjeun tiasa teras waé milih tina nampi tawaran / bewara sapertos ku nuturkeun tautan opt out dina komunikasi khusus atanapi ku ngahubungi LifeBogger sacara langsung.

Upami anjeun nyicingan Area Ékonomi Éropa (EEA), anjeun ngagaduhan hak panyalindungan data anu tangtu. Upami anjeun hoyong diinpormasi data pribadi naon anu kami tahan ngeunaan anjeun sareng upami anjeun hoyong dipiceun tina sistem kami, mangga ngahubungan kami.

Dina kaayaan nu tangtu, anjeun boga hak panangtayungan data di handap:

● Hak pikeun ngaksés, ngapdet atanapi ngahapus inpormasi anu kami kagungan dina anjeun

● Hak ngalereskeun

● Hak pikeun obyék

● Hak tina pangwatesan

● Hak pikeun portabilitas data

● Hak pikeun mundur idin

Panyingkepan ka Pihak Katilu:

Kami henteu ngabagi atanapi ngajual inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu.

Kami nyingkabkeun inpormasi ngan ukur dina kasus-kasus ieu:

  • Sakumaha diwajibkeun ku hukum, sapertos sasuai ka panulis atanapi prosés hukum anu sami.

nalika kami yakin kana kapercayaan anu leres yén panyingkepan diperyogikeun pikeun ngajagi hak-hak urang, ngajaga kaamanan anjeun atanapi kaamanan batur, pikeun nalungtik panipuan, atanapi pikeun ngaréspon paménta pamaréntah

Upami urang kalibet dina ngahiji, akuisisi, atanapi penjualan sadayana atanapi sabagéan ageung tina asetna, anjeun bakal dibéjaan ngalangkungan email sareng / atanapi bewara anu menonjol ngalangkungan halaman wéb urang ngeunaan parobihan dina kapamilikan atanapi panggunaan inpormasi pribadi anjeun, ogé salaku pilihan naon waé anu anjeun ngagaduhan perkawis inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu sanés kalayan idin anjeun pikeun ngalakukeunana.

Kaamanan - Kumaha urang ngajagi data anjeun:

Kaamanan inpormasi pribadi anjeun penting pikeun kami. Kami nyandak ukuran anu wajar sacara komérsial sareng nuturkeun standar anu ditampi umum pikeun ngajagi inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami, duanana dina waktos transmisi boh sakali kami nampi. Salaku conto, inpormasi anu anjeun pasihkeun dikirimkeun ngalangkungan énkripsi nganggo téknologi sapertos teknologi socket layer (SSL) anu aman.

Teu aya metode transmisi ngalangkungan Internet, atanapi metode panyimpenan éléktronik, 100% aman. Kituna, kami moal ngajamin kaamanan mutlak inpormasi anjeun.

Add-ons SSL Sederhana Sederhana sareng Sederhana Sederhana henteu ngolah inpormasi anu diidentifikasi pribadi, janten GDPR henteu dilarapkeun kana plugins atanapi panggunaan plugin ieu dina halaman wéb anjeun. Anjeun tiasa mendakan kabijakan privasi kami di dieu.

Pembaruan Pernyataan Privasi:

Kami tiasa ngamutahirkeun pernyataan privasi ieu pikeun ngagambarkeun parobahan halaman wéb kami sabab aya hubungan sareng inpormasi anu dikumpulkeun ti anjeun sareng panggunaan kami.

Upami parobihan mangaruhan kumaha kami nganggo atanapi nanganan inpormasi anu dikumpulkeun ti anjeun, LifeBogger bakal ngirim surélék ka anjeun sareng / atanapi anjeun, atanapi masangkeun bewara dimana anjeun mimiti aksés ka aplikasi ieu sateuacan parobihan janten épéktip. Kami ngadorong anjeun pikeun sacara berkala nempoan halaman ieu kanggo inpormasi pang anyarna ngeunaan prakték privasi LifeBogger.

Bewara Ngalanggar:

Dina bagian ieu, kami bakal ngajelaskeun ka anjeun naon prosedur anu kami parantos pikeun nungkulan palanggaran data, boh poténsial atanapi nyata sapertos sistem pelaporan internal, mékanisme kontak, atanapi hadiah bug.

Upami ku LifeBogger waé ngalaman pelanggaran anu ngahasilkeun akuisisi data pribadi anjeun ku pihak katilu, kami bakal ngabéjaan dina waktos 72 jam.

Ti pihak katilu anu urang nampi data tina - kaayaan data pihak katilu:

Google, salaku ngajual pihak katilu, nganggo cookies pikeun ngaladénan iklan dina LifeBogger. Pamakéan Google pikeun cookie DART ngamungkinkeun pikeun nyayogikeun iklan ka pangguna dumasarkeun kana LifeBogger.com sareng situs sanés dina Internét. Pengunjung halaman wéb tiasa milih tina panggunaan cookie DART ku ngadatangan kabijakan privasi jaringan iklan sareng kontén Google dina URL ieu - http://www.google.com/privacy_ads.html.

Sababaraha mitra iklan kami bisa migunakeun cookies na beacons web dina situs urang. pasangan iklan kami kaasup ... .Google Adsense

Ieu iklan pihak-katilu server atawa jaringan ad make téhnologi jeung advertisements sarta tumbu anu muncul dina LifeBogger.com ngirim langsung ka panyungsi anjeun. Aranjeunna otomatis nampa Alamat IP anjeun nalika ieu lumangsung. téknologi lianna (kayaning cookies, JavaScript, atawa Beacons Web) bisa ogé dipaké ku jaringan ad pihak-katilu pikeun ngukur éféktivitas advertisements maranéhna jeung / atawa pribados eusi iklan nu ningali.

Éta pertinent ka dicatet yén LifeBogger.com boga aksés atawa kadali leuwih cookies ieu nu dipake ku advertisers pihak-katilu.

Anjeun kudu menta nasehat ka kawijakan privasi masing-masing tina ieu server ad pihak-katilu pikeun émbaran leuwih lengkep on lila maranéhanana ogé keur parentah tentang kumaha carana milih-kaluar prakték tangtu. kawijakan privasi LifeBogger teu dilarapkeun ka, sarta kami henteu bisa ngadalikeun kagiatan, advertisers lianna misalna atanapi situs wéb.

Mun hayang nepi ka nganonaktipkeun cookies, Anjeun bisa ngalakukeunana ngaliwatan pilihan browser individu Anjeun. inpo nu leuwih lengkep wincik tentang manajemén cookie jeung panyungsi web husus bisa kapanggih di situs web masing-masing nu panyungsi '.

Newsletter:

Upami anjeun parantos daptar pikeun buletin kami anjeun tiasa nampi email ti kami. Ieu kalebet tapi henteu diwatesan ku email transaksional sareng email pamasaran. LifeBogger ngan ukur bakal ngirim email anu anjeun parantos jelas atanapi tersirat (pendaptaran, mésér produk sareng sajabana) anu ditandatanganan.

Dina pendaptaran kami ngumpulkeun alamat surélék anjeun, nami anjeun, alamat IP anjeun ayeuna sareng cap waktu pendaptaran, alamat IP anjeun sareng timestamp nalika anjeun parantos mastikeun langganan anjeun sareng alamat wéb anu ayeuna nalika anjeun daptar. Kami ngirim email kami ngalangkungan jasa anu disebat sendgrid. Sakali anjeun kéngingkeun email ti kami kami lacak upami anjeun muka email dina klien email anjeun, upami anjeun ngencét tautan dina email sareng alamat IP anjeun ayeuna.

log Payil

Kawas loba loka Ramat sejenna, urang ngajadikeun pamakéan koropak kumplit. Informasi jero payil log ngawengku protokol internét (IP) alamat, jenis na panyungsi, Internet Service Provider (ISP), tanggal / waktos cap, ngarujuk / Kaca kaluar, sarta Jumlah clicks cara analisa tren, administer situs, gerakan lagu pamaké sabudeureun situs, jeung ngumpulkeun inpormasi demografi. alamat IP, sarta informasi sapertos sejen teu numbu ka informasi naon anu geus diwanoh pribadi.

Ngalaporkeun Demografi sareng Minat:

Urang babarengan jeung ngical paralatan pihak-katilu, kayaning Google make cookies mimitina-pihak (saperti cookies Google Analytics) jeung cookies pihak-katilu (kayaning cookie DoubleClick) atanapi identifiers pihak-katilu sejenna babarengan pikeun compile data ngeunaan interaksi pamaké kalawan tayangan iklan, sarta fungsi layanan iklan séjén sabab nyaritakeun ramatloka urang.

Opting kaluar:

Pamaké bisa nyetél nu dipikaresep kanggo kumaha Google advertises ka anjeun migunakeun kaca Setélan Ad Google. Alternatipna, Anjeun bisa milih kaluar ku ngadatangan prakarsa Network Advertising milih kaluar halaman atawa permanén ngagunakeun Google Analytics milih Out Browser nambahkeun on.

Ngarasa Luncat ngahubungi kami di admin@lifebogger.com upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan Kawijakan Privasi kami.