Jorginho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5705
Jorginho budak Story

Sedengkeun presents a Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nami "Jorge". Jorginho budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna Signing panas heula Maurizio Sarri urang nalika anjeunna ngagabung Chelsea FC dina usum panas tina 2018. Sanajan kitu, ngan saeutik nyaho loba ngeunaan Jorginho urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Jorginho budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Dimimitian kaluar, ngaran lengkep nya Jorge Luiz Frello Filho. Jorginho lahir dina dinten 20th Désémber 1991 ka indungna, Maria Tereza (hiji footballer amatir ex-bikang gambar dihandap) jeung bapa rélatif kanyahoan dina kaayaan Santa Catarina, Brazil.

Jorginho Frello urang Mother- Maria Tereza Mantena

Déklarasi Sateuacan Kalahiran Na: Sateuacan Jorginho ngalahir, indungna Maria jangji sorangan yén lamun manéhna ngababarkeun budak hiji, manéhna bakal ngalakukeun nanaon pikeun mastikeun orok janten footballer profésional. Maranéhanana kecap sumping kaluar tina nyeri na kapaitan pikeun Maria anu sorangan miboga hiji karir sepak bola unfulfilled nu réngsé dina hiji tingkat amatir. Behold, sagala hal indit sarua, manéhna ngababarkeun ka Jorginho kami nyaho kiwari.

Déwasa: Jorginho tumuwuh nepi kalawan kolotna di port of Imbituba, hiji kota basisir di Brazil kidul. dad rélatif kanyahoan nya éta dipikawanoh janten ketat pisan dina unggal rasa kalimah. Dina yuswa genep, saeutik Jorginho nempo kolotna ngabogaan isu kakawinan konstan anu ngarah ka aranjeunna divorcing.

Jorginho Frello urang parental Issues- The Untold Story

Di sawatara titik dina jangka waktu, bapana boldly walked kaluar dina kulawarga ninggalkeun saeutik Jorginho jeung Saka Sunda salamet ku sorangan, ngabogaan boro duit sagala.

Painfully, Sakur anak anu geus mukim ngaliwatan parental putus-up moal nyaho ngan teuing ogé nu nyeri emosi jero bisa ngabalukarkeun.

Parental direcahna Story

Pikeun Little Jorginho, ningali cerai kolotna kapaksa on anjeunna, ngaruksak konsékuansi psikologi, anjeunna ieu sempet endured sapanjang bagian dimungkinkeun tina kahirupan youthful Na.

Jorginho Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Relocating & Karir Mimitian

Saatos cerai teh, indung Jorginho urang ngahontal kaluar ka kolotna di Italia anu disarankan nya nampanan ti Brazil ka Italy jeung putra nya. Dina yuswa 6, dina 1997 sataun, Jorginho direlokasi ka Verona, Italia kalér jeung indungna.

Lalampahan ka Northern Italy

Bari di Italia, indung Jorginho urang ngagaduhan proyek. Manehna spent paling poé nya sakumaha cleaner pikeun nempatkeun dahareun dina méja jeung earn cukup monies. Dina nawar mimitian minuhan jangji nya, bagian tina monies ieu ieu dipaké dina meuli putra tercinta nya bal hiji. Di handap ieu bola munggaran Jorginho urang nu meuli pas anjeunna diajar kumaha carana leumpang.

Jorginho budak Story- Kumaha Football Mimitian

Salaku Jorginho sakali nempatkeun eta;

Aya no Toys atanapi kaulinan lamun ieu mah ngora, ngan bal nu. Temptiness rue disababkeun ku henteuna bapa réngsé nalika aya bal dina suku kuring.

Dina nawar ngamimitian executing rencana karir keur putra nya, indung Jorginho urang meuli nya sapatu lalaki jeung asesoris bal séjén. salajengna ignited markisa bal na ieu sahingga ngarah anjeunna enroll dina roster of a tim nonoman lokal (gambar handap) anu eweh kasempetan showcase bakat-Na.

Jorginho Frello - Awal Football Karir

Jorginho Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pelatihan Motherly

Jorginho nilik mum diangkat jadi hijina jalma di bumi anu sia saloba saratus peringkat pelatih beredar. Salaku nak a, Jorginho leaned on bal indungna urang teknik managerial malah leuwih ti trainers Na. Anjeunna moal bakal geus jadi footballer tanpa dirina anu kainféksi teu ngan manehna, tapi babaturanana (gambar handap) jeung cinta keur kaulinan. Mulang teras, Maria Tereza Mantena dijieun sesi latihan pantai wajib pikeun putra nya Jorginho anu diaku bisa accompained ku babaturan.

Kumaha Jorginho Frello urang Ibu Maria Tereza Mantena dilatih anjeunna janten nu pangalusna di Football

Jorginho Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Football Project

hirup Jorginho urang robah sababaraha taun engké sakumaha anjeunna janten populer di kalangan fans anu terang teuing ngeunaan dampak mum na di karir mimiti na. Sanajan éta, manéhna waited keur waktu katuhu nu tungtungna sumping.

The teuing dinten diantisipasi tungtungna sumping nalika grup Bal asih pangusaha Italia mutuskeun nyieun proyék bal nu ieu aimed ngamajukeun nonoman bal di Northern Italy.

Project Football Italia anu dibawa Jorginho ka Inohong

The pangusaha invested sums ridiculous on ngadegkeun hiji sakola soccer lokasina 180 km ti ngarep Jorginho. indung Jorginho urang yakin putra nya enroll kitu anjeunna tiasa gaduh kasempetan hadé di Éropa.

Jorginho gambar dihandap éta diantara budak 50 anu meunang dipisahkeun ti kulawarga maranéhanana salaku maranéhanana dipilih janten bagian tina proyék bal

Jorginho Frello's- Kumaha hiji Project Usaha Italia disimpen Karir kuring

Dina yuswa 13, anjeunna narima mayar upah mingguan kahijina dina maén bal anu anjeunna sohor ku mum na. Duanana Jorginho jeung Saka Sunda gambar dihandap sohor kontrak nonoman kahijina mana anjeunna earned ngan € 18 a minggu.

Jorginho Frello sohor Mimiti Kontrak Pemuda-Na jeung mum na

Jorginho dipaké paling bagian tina na € 18 saminggu monies tetep di kabaran ku mum diangkat jadi manéhna indit deui ka sakola latihan-Na. Mulang teras, klub nonoman nya éta pisan jauh tina imahna. Pikeun Jorginho, mémori tina ngabogaan mindahkeun 180 kilométer jauh ti mum na masih upsets anjeunna dinten. Dina wawancara panganyarna, cenah;

"Mun kuring ngobrol ngeunaan eta, kuring ngarasa hiji lump tikoro abdi. Kaluar tina € 18, abdi dipaké lima euro pikeun kiridit mobile anu keur dipaké ngobrol kulawarga abdi. Ieu kawas anu pikeun sataun-na-a-satengah.

Jorginho Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Intensifying Beach Cimanuk kalayan mum

Salaku Jorginho ieu finalizing karir nonoman-Na, manéhna indit ka imah kana uleman ku mum na ngajalanan salah rigorous on hiji potongan latihan di Brasil Beach. Ieu aimed di Nyiapkeun anjeunna keur nawaran kontrak ti klub badag.

Jorginho Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Jalan ka Inohong

Eta teu nyandak lila saméméh Jorginho meunang ditawarkeun kontrak nonoman dina Hellas Verona. Kana akuisisi, klub nu disadiakeun anjeunna kalawan catering dasar sarta hateupna leuwih sirah na. Jorginho geuwat direspon ku formulir alus. Salaku budak hina, pangabisana nungkulan Kinérja éta langsung sabanding jeung cara anjeunna diatur bal.

Gugah Jorginho Frello pikeun Inohong Story

Sanggeus ninggalkeun maén keur AC Sambonifacese pikeun injeuman taunan. Jorginho sumping deui robah jadi anjeunna mingpin timnya pikeun Serie A promotion. Ieu ngakibatkeun suku ti Napoli mana anjeunna nuluykeun ka asup kontrak dina lajeng manajer, Rafael Benítez.

Jorginho Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naek ka Inohong

Di Napoli, Jorginho teu bener caang dugi sataun jeung satengah taun engké sadayana hatur nuhun kana hiji lalaki ngaranna Maurizio Sarri anu dianggap tugas di klub jeung bangun monster dina anjeunna.

Kumaha Bentuk Jorginho urang kapanggih

Kumaha Bentuk-Na kapanggih Ku Sarri: Geus sanggeus latihan kahijina kalayan anjeunna, Maurizio Sarri kapanggih Jorginho jadi pamuter teknis anu bisa mikir leuwih gancang ti saha wae dina tim. Numutkeun kana Maurizio Sarri;

Kuring nempo hiji nulungan sentral. Batur kalawan langka, intelegensi jeung visi spasial. Jorginho boga hal husus. Anjeunna nilik leuwih ti batur.

Dina usum panas tina 2018, Maurizio Sarri ditinggalkeun Napoli pikeun Chelsea. Shockingly, Jorginho ogé sapuk kana mindahkeun ka gancang ngahijikeun deui kalawan palatih urut na Maurizio Sarri sanggeus anjeunna meunang padamelan salaku manajer Chelsea dina usum panas tina 2018. Di handap ieu hiji poto duanana babaturan.

Jorginho Frello na Sarri Relationship- The Untold Story

Salaku urang nulis, indungna, Maria ayeuna awéwé sadunya sanggeus minuhan janji manehna dijieun pikeun sorangan. Dinten, manéhna wipes kaluar lawon sakumaha manehna nilik putra nya di peta sakumaha anjeunna muterkeun dina Liga Utama. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Jorginho Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki hébat, aya hiji awéwé hébat, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Sarta balik ampir Jorginho pisan sukses, aya hiji kabogoh glamorous anu engké ngancik kana ka pamajikan. Asides mum na, Jorginho ayeuna boga Natalia salaku cinta hirupna.

Jorginho na Natalia Love Story

Kalawan babarengan, duanana Jorginho kalawan Natalia nu rahayu kalayan putra ngaranna Vitor anu sipat reureuh geus nyieun parenting teuing happier na kirang stres keur lovebirds.

Jorginho Frello urang kulawarga

Saperti katempo tina poto handap, éta gaya hirup Jorginho urang off pitch nu bener ngawangun gambar lengkep anjeunna. Anjeunna mangrupakeun lalaki kulawarga alus anu masihan prioritas pikeun pamajikan na kids Na.

Kahirupan Jorginho Frello kulawarga

kanyataan parios: Heuheu Jorginho budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu