Jonjo Shelvey budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5104
Jonjo Shelvey budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Footballer Eagle-eyed pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'JJ'. Jonjo Shelvey budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, dulur sadar kanyataan yén anjeunna boga "Alopecia Totalis" (a kaayaan yén daun anjeunna tos rengse botak) Tapi sababaraha mertimbangkeun kami Biografi Jonjo Shelvey urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Jonjo Shelvey budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Jonjo Shelvey lahir dina dinten 27th Pébruari 1992 di Romford, Britania Raya. Anjeunna ngalahir ka indungna, Donna Shelvey jeung bapa, Ricky Shelvey. Jonjo boga bagian na akar na ti Skotlandia.

Anjeunna tumuwuh nepi dina datar déwan di Harold Hill nu éta kasar jeung eta tetep aya ayeuna. Mulang teras, kolotna cicing di déwan saeutik datar, salajengna ka warung roadside, sarta aya salawasna kasulitan, jalma lalaki ditusuk. Salaku Jonjo nyimpen éta, ..."Salah Natal I éta di pub kalawan dad kuring sarta kuring kokotéténgan sakuliah na aya liang bullet dina televisi teh. Cenah mah: 'Dupi urang balik, dad? Mangga abdi hoyong ninggal lingkungan ieu '

titik sejen catetan dina kahirupan budak leutik Shelvey urang teh ngabalukarkeun sabenerna baldness sarta kumaha éta sumping ngeunaan. kaleresan ieu, baldness Shelvey urang henteu datangna alami. Ieu sumping salaku hasil tina kacilakaan sababaraha bulan sanggeus kalahiran-Na. Shelvey ieu ditinggalkeun unattended mun salaku nak nu dipingpin anjeunna Crawling arah staircase tur ragrag ka handap. Hal ieu nyababkeun dina narekahan trauma budak leutik na tangkorak anu ngabalukarkeun alopecia na bulu leungitna. Kana treatment, Dokter prescribed a krim pikeun kolotna nerapkeun dina sirah-Na. kolotna ogé ngawartoskeun sangkan anjeunna bobo dina hat woolly salila sabulan dina urutan pikeun merangan baldness nu. Hanjakal, waktu kaliwat jeung perlakuan teu dituluykeun. kolotna ngawenangkeun saeutik Shelvey ditinggalkeun treatment na alatan teu ngarareunah eta disababkeun anjeunna. Ieu ku implication nyababkeun baldness permanén.

Jonjo Shelvey urang Baldness- The Untold Story

Dina kecap Jonjo urang... "Kuring murag ka handap tangga lamun ieu mah orok na bengkah tangkorak kuring sarta ngarasa yen digawe eta parah. Jigana mah salawasna stressed sorangan kaluar salaku nak, sarta alopecia teu gaduh eta tamba alam nalika aya stres. Kuring diusahakeun hal [cageur deui] basa kuring ngora tapi taya digawé pikeun kuring. Kuring diusahakeun salep ieu nu dipaké pikeun rub kana sirah anjeun sarta kuring kungsi bobo dina hat woolly salila tilu bulan. Kuring meunang ngeunaan poé kaopat sarta eta ieu ngan roasting. Kuring nyokot topi nu dipareuman jeung mikir: 'Mun anjeun teu resep Baldness abdi, teras teu ngobrol kuring. '

sieun: "Kapan ieu mah kalawan Arsenal [salaku-lami salapan taun] Kuring dipaké pikeun balik kana latihan sareng cap baseball on, lantaran kuring jadi sieun naon jalma anu mikir lamun kuring ieu tumuwuh nepi. Abdi émut leumpang ngaliwatan Romford kalawan adina mah jeung kuring kungsi sirah botak mah urang bakal neuteup. adina mah bakal meunang ngaganggu ngeunaan eta jeung nanya jalma naon anu maranéhna nempo. Ayeuna, aya saena mun tahap eta mah ulah malah ganggu cukur eta sababaraha poé. Ieu mah sakadar jalan Kami, abdi anggap ".

Shelvey kantos saprak manehna nyieun ka luhur bal hiber geus terus dirojong Wayang kulit anu babagi kondisina.

Jonjo Shelvey budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Saatos ningali na kokolot lanceukna ragrag dina karirna alatan hirup kasar na, Jonjo éta ngamotivasi pikeun ngamimitian karir nonoman-Na. Manéhna mimitian di 2001 / 2002 kalawan Arsenal. Ieu taun anu sarua Steven Gerrard dadung kana adegan. Young Jonjo éta gancang nyieun anjeunna idola budak leutik sarta batur anu gaya maén anjeunna bakal kasampak nepi ka.

Shelvey éta kasampak salaku nak anu kungsi ngalaman saluareun taun-Na. Anjeunna peupeus onto adegan umur ngan 16 taun sarta poé 59 nalika anjeunna janten bungsu kantos pamuter dina sajarah Charlton athletic urang.

Jonjo Shelvey urang Pemuda Karir

The playmaker Romford-dilahirkeun oge janten klub urang bungsu kantos scorer, bagging gawang kahijina 54 poé saméméh hari 17th Na. Ieu ngakibatkeun Liverpool nelepon pikeun jasa-Na. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Jonjo Shelvey budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Bal elang-eyed Jonjo Shelvey urang keur complemented ku nona geulis tur éndah. Taya lian ti penyanyi Britania, Daisy Evans saha 3 taun heubeul ti anjeunna (dilahirkeun dina 30th of 1989 November).

Jonjo Shelvey urang Hubungan Kahirupan

Dina 2015 Juni, Shelvey nikah jangka panjang kabogoh Daisy Evans Daisy, anu kondang S Club 8 béntang.

Jonjo Shelvey na Evans Daisy poto kawinan

Ngalawak Jimmy Carr, hiji Inggris nangtung-up ngalawak, presenter, panulis, jeung aktor anu nyepeng duanana kawarganagaraan Britania jeung Irlandia dijalankeun dina acara kawinan na. Pasti, anjeunna teu nguciwakeun.

Ngalawak Jimmy Carr sakali dijalankeun dina kawinan Jonjo urang

Éta pertinent ka dicatet yén sababaraha miboga putri (gambar handap) anu lahir taun samemeh nikah maranéhanana.

Jonjo Shelvey sarta Putri

Jonjo Shelvey budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pos Mariage nyewa

Saatos nikahna, The midfield playmaker diangkat halis lamun anjeunna dipasang hiji advert online pilari a kang Oki pribadi kasampak sanggeus anjeunna, nya pamajikan jeung putri maturan bemper £ 65,000 gaji taunan. Di handap ieu hiji poto advert nu.

Post kakawinan nyewa Jonjo Shelvey urang

Anjeunna nyatakeun yén tanggung jawab kulawargana sarta diet anyar bakal ngaronjatkeun kabiasaan panarjamah-Na. Sanajan kitu, dina ngalamar suksés pasti kudu earn gaji maranéhanana, masak keur Shelvey, Daisy pamajikanana sarta putri ngora Lola Fluer jeung keur fléksibel sabudeureun Swans jadwal fixture.

advert nu maos: "Gawe dina dasar protà leuwih tujuh poe, anjeun ogé kudu boga repertoire badag tina Cucina béda. Salaku kang Oki swasta, anjeun ogé bakal butuh pangalaman jeung pangaweruh ngeunaan gizi olahraga, cageur,-kinerja tinggi hidangan, nutrisi olahraga na hidangan saimbang nyadiakeun diet variatif. Anjeun oge kudu gaduh sababaraha saméméhna kang Oki pangalaman pribadi. The ngalamar suksés bakal geus kungsi dianggo pikeun duit maranéhanana sanajan, jeung pelamar diperkirakeun jadi on tugas Senén nepi Minggu sarta jadi gampang dicocogkeun jeung Jonjadwal fixture jo urang kalawan Swansea ".

Jonjo Shelvey urang Personal Kabugaran palatih

Shelvey diyakinkeun alesan pikeun Ngiring kang Oki pikeun mantuan béntang Premier League jeung kulawargana. Dina kecap na ...'Kuring geus bisa dipake ku palatih pribadi sagala panas dina raraga neangan sorangan cocog keur musim', ceuk gelandang Swansea heubeul. 'Kuring geus salawasna dibawa saeutik beurat tambahan dibandingkeun pamaén séjén tapi geus digawé teuas dina éta usum panas ieu. 'Kuring ogé saena a kang Oki datang tetep mibanda kulawarga kuring keur masak pikeun urang, jadi Kuring geus melong ngawengku sakabeh basa.'

Jonjo Shelvey budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Jonjo sakali sumping ti tukang kulawarga-kelas menengah dioperasikeun ku dad-Na, Ricky saméméh investasi bal dibayar pareum. dad kuring, gambar di handap, masih hirup di lingkungan troubled sami nu anjeunna diangkat dua putra jeung putri-Na.

Ricky Shelvey

Indung na Sister: mum Jonjo urang jeung adina mah cicing di Brentwood. Teu kawas salakina Ricky, sarta kalayan bantuan putra footballing maranéhanana (Jonjo), Donny nyandak putri nya kaluar Harold Hill sanggeus observasi manehna kungsi hiji kakandungan teu dihoyongkeun. Salaku Jonjo Shelvey nyimpen eta; "Adina abdi éta hamil sarta kuring henteu hayang orok nya tumuwuh nepi di wewengkon nu sarua kuring tumuwuh nepi, jadi Mah nuju nya jeung mum abdi rumah tangga nguap". Di handap ieu hiji poto Donna Shelvey kalawan Buyut nya.

Jonjo Shelvey urang Mother- Donney Shelvey

Éta pertinent ka dicatet yén Jonjo Shelvey ngabogaan nini Skotlandia.

lanceukna: Jonjo boga adi heubeul ngaranna George Shelvey anu karir sepak bola ieu ruined ku nginum jeung partying.

Jonjo Shelvey urang Brother- George Shelvey

Jonjo Shelvey diajar tina kasalahan tina adi badag na George anu ieu salah sahiji-waktu adi heubeul berbakat. Anjeunna jeung lakukeun kurban pikeun mantuan karir sepak bola na. "George dipaké pikeun jadi leuwih hadé ti kuring tapi manéhna indit ka handap jalur tina katresna, nightclubs sarta inuman," Shelvey nyebutkeun. "Ieu geus tangtu gampang pikeun kuring nyandak jalur eta tapi sok ngalaman kahayang pikeun jadi dedicated. mates kuring bakal jadi kaluar na I linggih di jero rohangan ningali DVD of Steven Gerrard. I kneuh mun kuring diteundeun sirah kuring ka handap nu kuring kungsi kamampuh nyieun hal hirup abdi anu antukna sumping ka lulus ".

Jonjo Shelvey budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sir Alex Ferguson nyangka manéhna geus bal

Shelvey famously mouthed off di urut boss Manchester United Sir Alex Ferguson sanggeus dibéré pesenan marching na dina patandingan antara Liverpool jeung Devils Beureum.

Amukan Sir Alex Ferguson urang kalawan Jonjo Shelvey

Wanoh, anjeunna dituduh Serikat boss pensiunan ti 'Grassing' anjeunna nepi. Kalam apology Shelvey urang, anu manajer Britania tersukses sadaya waktos ngadawuh: "No I resep eta. Ieu nembongkeun maneh saena saeutik bal ngeunaan anjeun. "

Jonjo Shelvey budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta pribadi

Jonjo Shelvey urang Kahirupan Pribadi

Kaunggulan Jonjo urang: Anjeunna ruku ', artistik, intuitif, hipu, wijaksana tur musik.

Kelemahan Jonjo urang: Anjeunna bisa jadi fearful, overly percanten, sedih tur boga kahayang kabur kanyataanana.

Naon Jonjo diaku: Anjeunna mikanyaah keur nyalira, saré, musik, roman, visual, ngojay, tema spiritual.

Naon Jonjo henteu janten: Terang-eta-kabeh, keur ngritik, geus kaliwat datang deui ka dipikanyaho anjeunna jeung cruelty nanaon nanaon.

Kanyataan parios: Heuheu Jonjo Shelvey budak Story tambah Untold Biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu