Carita Budak Leutik Jean-Philippe Mateta Ditambah Fakta Biografi Untold

Carita Budak Leutik Jean-Philippe Mateta Ditambah Fakta Biografi Untold
Carita Budak Leutik Jean-Philippe Mateta Ditambah Fakta Biografi Untold. Credits: Bundesliga sareng MiroP10

Panungtungan diropéa

Kami nampilkeun jangkauan pinuh ku Jean-Philippe Mateta Carita Budak Leutik, Fakta Biografi, Kahirupan Awal, Asih (kabogoh / pamajikan) Fakta, Kulawarga, Kolot, Kahirupan Pribadi, sareng Gaya hirup. Éta analisa lengkep sadaya acara kasohor mimiti ti jaman ngora-na dugi ka anjeunna janten Terkenal.

Awal Kahirupan sareng Kunjungan Jean-Philippe Mateta
Awal Kahirupan sareng Kunjungan Jean-Philippe Mateta. - Lyonmag, TransferMarket sareng Instagram

Leres, anjeun sareng kuring terang Mateta mangrupikeun murangkalih anyar dina blok, hiji anu profil maén bal kirang didokumentasikeun. Langkung janten deui, kanyataan anjeunna mangrupikeun salah saurang striker ngora anu paling narik di Éropa, anu parantos nambihan tujuan pikeun Wizardry.

Nanging, ngan ukur sababaraha fans maén bal parantos nganggap maca Biografi Jean Philippe Mateta, anu kami atos siap, tur éta saé anu pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian ku carita nonoman na.

Carita Budak Leutik Jean-Philippe Mateta:

Jean-Philippe Mateta lahir dina dinten 28 Juni Juni di Clamart, hiji komunitas leutik anu aya di pinggiran kidul-kulon Paris, Perancis. Football anu dilahirkeun janten putra anu munggaran pikeun kolotna sareng dina kulawarga anu ngagaduhan putra boh lalaki.

Nalika Perancis-Football nempatkeun éta, payun naék janten budak anu tenang anu dipikacinta nempatkeun rai seuri. Naha anjeun terang?…. Jean-Philippe Mateta tiasa dilahirkeun kana kulawarga anu beunghar upami sagala hal anu sasarengan sareng bapakna. Kami baris nyarioskeun ka anjeun ngeunaan kaayaan anu teu karunya anu dilakukeun ku dadanya taun-taun sateuacan anjeunna lahir.

Asal Kulawarga sareng Kasiksaan Kolot Kolot Jean-Philippe Mateta (Ayahna):

Béntang anu dilahirkeun Perancis gaduh keturunan kulawarga Kongo, hiji anu tiasa disusud ka bapakna sareng sigana, indungna ogé. Bapana Jean- Philippe Mateta baheulana saurang maén bal anu maén sacara profésional di Kongo. Dina yuswa 22 taun, karir sepak bal na damel anjeunna ninggalkeun kulawargana ka Bélgia.

Ayeuna di dieu asalna bagian hanjelu. Hal nyandak pikasieuneun tragis di Eropa salaku bapa sial ningali dirina berjuang sareng tatu Thigh, anu sacara tiba-tiba réngsé karirna dina yuswa anomna.

Latar Kulawarga Jean-Philippe Mateta dina waktos kalahiranna:

Stiker Perancis anu ningkat naék ti latar kulawarga kelas menengah kelas handap. Mimiti, kadua kolotna Jean-Philippe Mateta henteu ngagaduhan tugas menid supaya kulawarga tetep dijalankeun. Bapana, anu ngiringan karirna dina yuswa 22 taun, nyandak padamelan kaamanan di Clamart.

Komunitas Perancis (Clamart) tempat kolotna Jean-Philippe Mateta netep, mangrupikeun mangrupikeun lingkungan pikeun pendatang anu milih netep di dinya berkat jarakna deukeut ka Paris (31 menit drive).

Kolot Jean-Philippe Mateta netep di Clamart anu mana 31-menit drive ka Paris- Google Maps
Kolot Jean-Philippe Mateta netep di Clamart anu mana 31-menit drive ka Paris- Google Maps

Siga Mateta, kalolobaan maen kulawarga Afrika kulawarga - anu resep Dan-Axel Zagadou, Allan Saint-Maximin, Sebastien Haller sadayana nyéépkeun taun ngora maranéhanana ngembang di pinggiran Perancis anu sami caket sareng Paris.

Jean-Philippe Mateta Kahirupan Awal- Perjuangan antara Atikan sareng Soccer:

Pikeun bapakna, sanggeus gagal mendamel nami kanggo dirina dina pertandingan ngajantenkeun anjeunna ningali sepak bola salaku olahraga anu henteu biasa sareng dilarang. Hanjakalna, kapercayaan ieu janten kapaksa anggota kulawarga. Mimiti, bapak tegar hanacaraka putrana Jean-Philippe kedah henteu badami badé pendidikan bal atanapi maénbal. Ngomongkeun perkawis éta, striker sakali nyarios ka Perancis-Football.

"Nalika kuring saeutik, bapa henteu hoyong kuring nyabak bal maénbal. Kuring sok hoyong janten maén bal profésional, sareng Sakola sanés mangrupikeun hal kuring. "

Naha anjeun terang?… Kadua kolotna Jean-Philippe Mateta, éta ibu-ibu anu ngagaduhan pandangan anu béda. Anjeunna percanten kana putrana upami neraskeun hirup impian maén bal kulawarga. Syukur pisan, kasempetan pikeun nolak pendidikan tungtungna sumping.

Kumaha maén bal-balan langkung seueur atikan:

Taun budak leutik Mateta nyandak pulas positip dina dinten anu sangat takdir. Éta poé anu anjeunna meunang perang ngalawan kahayang bapakna, kukituna maksa ngalangkungan nasibna. Kéngingkeun carita ngeunaan carita, maén bal kantos Perancis-Football. Dina kecap-Na:

"Hiji poé babaturan kuring maén bal, sareng kuring mutuskeun pikeun ngiringan aranjeunna. Nalika maén, kuring dribbled pisan. Teras Pelatih tim sumping sareng ucap ka kuring…

'Anjeun kedah sumping sareng ngadaptar!' Kuring jawab yén bapak kuring moal hoyong éta. Kuring masihan anjeunna nomer indung kuring. Anjeunna nyaur, terang ka kolotna yén kuring ngagaduhan poténsi. Miraculously, Bapa tungtungna nampi. "

Nu ngora ngamimitian perjalanan maén balna sareng klub lingkungan Olympique de Sevran. Anjeunna teras ngalih ka Sevran FC, anu 33.3 km jauh ti bumi kulawargana pikeun mangtaun pangalaman nonoman.

Biografi Jean-Philippe Mateta- Jalan pikeun Inohong Rame:

Ayana gen kulawarga, salah sahiji anu ngajantenkeun Mateta tumuwuh sapertos Giant, langkung milih anjeunna ti taun alit. Kusabab heftiness na, budak ngora sok diposisikan pikeun maénkeun lawan lawan.

Mimiti, bapakna ngajarkeun anjeunna kumaha nyandak tanggung jawab sareng ngatur tekanan nalika bersaing ngalawan pamaén anu langkung kolot. Sanaos pamaén anu langkung seueur ngusahakeun ngarobih anjeunna, Mateta dilawan ku nyetak sareng henteu kantos nunjukkeun anjeunna kasieun.

Ngabantosan sagala odds anu ditumpuk ngalawan anjeunna, Mateta ngagaduhan proyék (JA Drancy) hiji akademi anu dipikanyaho parantos ngahargaan seueur bal-balan amatir Perancis. Saatos ngematana, pamuda teras nampi kontrak nonoman kalayan klub pamisahan anu langkung luhur (LB Châteauroux).

Kabagjaan sepuhna (utamina bapakna) sareng anggota kulawargi teu terang dina waktos harita sorangan lulusan bal bal nonoman (taun 2016) kalayan dipuji. Kasuksesan henteu lirén di dinya. Rumaja mimiti lancar karir karir lancar ku nyetak 20 gol dina hiji usum.

Jean-Philippe Mateta Kangking Kisah Biografi Fame:

Ningali cita-cita na, raksasa maén bal Perancis (Lyon) matak kagoda, teras ngalakukeun kaputusan pikeun nandatanganan muda. Nalika aya di klub Perancis, Mateta neraskeun lintasan lemes nalika anjeunna nyetak 22 tujuan karir senior sanés pikeun Lyon sareng Le Havre (via injeuman).

Balik ti injeuman dina Juni 2018, béntang naék damel kaputusan anu paling penting dina karirna- Bade ka luar negeri. Sanaos miang ti Lacazette ti Lyon tangtos tiasa ngabantosan. Nanging, datangna Mariano Díaz, ku ayana Memphis Deplay jeung Nabil Fekir hartosna langkung seueur kompetisi pikeun nyerang tempat-tempat.

Dina waktos nempatkeun biografi Jean-Philippe Mateta, ahli sihir tujuan teras mikaresep hirup manis ku klub Bundesliga Mainz 05. Kusabab datangna di pertengahan 2018, maén bal (sanaos bedah dengkul saméméhna) parantos kantos namina janten namina salaku pertandatangan paling mahal pikeun klub.

siga Jonathan David, Mateta gaduh seueur tujuan pikeun umur ngora na. Anu leuwih narik, cara anjeunna ngagem pertahanan parantos ngajantenkeun fans anu nganggap anjeunna salajengna Romelu Lukaku dina pembuatan anu.

Ngan sapertos Romelu Lukaku, anjeunna gedé sareng Kuat. Langkung pentingna, mesin Goal anu luar biasa
kawas Romelu Lukaku, anjeunna ageung sareng Kuat. Anu langkung penting, mesin Goal anu luar biasa - Trans Mkt

Tanpa ragu, anu dipikacinta FIFA sareng fans bal maén sacara langsung ningali kakuatan anu sanés maju ngembangkeun bakat kelas dunya. Jean-Philippe Mateta nyaéta, tanpa ragu, saurang jelema anu jaga-jaga di luar jalur produksi penghujung Perancis. Bari kami nampilkeun anjeun sababaraha tujuan, sésana, sabab nyarios, ayeuna na sajarah.

Jean-Philippe Mateta Cinta Kahirupan- Kabogoh, Pamajikan?

Nalika hirup dina kahirupan gedé di Jerman, striker jangkungna jangkung 6 inci sakali neangan izin ku kolotna pikeun kalibet ka kabogohna. Alesan ieu kusabab kusabab yuswa 2 taun parantos yuswa dewasa sareng diperyogikeun kanggo ngamimitian kulawarga. Kéngingkeun istri sareng ngagaduhan putra janten prioritas.

Ngan sateuacan pandémik COVID-19, éta budak kasinta milu kabogoh sareng kabogohna. Gambar di handap ieu, kabogoh Jean-Philippe Mateta nyaéta jalma henteu mandiri anu henteu ngalakukeun anu leuwih ti nyayogikeun dukungan émosional pikeun lalaki salaki bahkan hartosna nempatkeun kahirupan dirina sorangan.

Minuhan Kabogoh Jean-Philippe Mateta sareng pamajikan janten
Minuhan Kabogoh Jean-Philippe Mateta sareng pamajikan janten. - Instagram

Ditilik ku cara aranjeunna badé, éta waé tangtos perkawinan tiasa janten léngkah formal salajengna. Langkung janten kitu, éta ngan ukur waktos sateuacan aranjeunna janten kolot ka budak anu geulis.

Kahirupan Pribadi Jean-Philippe Mateta:

Dina bagian sateuacana, kami ngabom anjeun seueur eusi ngeunaan carita budak leutik Mateta, biografi, sareng kahirupan hubungan. Ayeuna didieu mangrupikeun bagian anu bakal ngajantenkeun naroskeun anjeun:

Saha Mateta?… .. Naon kapribadianna dina luhur lapangan?…

Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Jean-Philippe Mateta
Kéngingkeun kahirupan bal-balan Pribadi Kahirupan -IG

Pikeun pamiarsa pertanyaan, meunang jawaban kana patarosan di luhur sareng ningali poto di luhur memang tiasa ngabantosan anjeun ngagaduhan gambaran lengkep ngeunaan kahirupan pribadi Mateta na. Mimiti, anjeunna nyaéta kekasih anjing anu ageung.

Bréh, ngeunaan kahirupan pribadi-Na, Mateta mangrupikeun batur sareng kecenderungan introvert sareng extroverted. Sakapeung, anjeunna condong ngecas deui ku nyéépkeun waktos nyalira. Waktu séjén, panyerang tiasa tiasa meriah pisan. Ringkesanna, Mateta gaduh kapribadian ambivert. Istilah kasebut ngandung harti yén jalma anu ngagaduhan sipat anu introvert sareng extroverted.

Jean-Philippe Mateta Otong:

Daya listrik teras nampi upah mingguan € 19,000 € sareng gaji taunan € 989,900. Upami anjeun mikirkeun kumaha anjeunna nyalabarkeun artinya, maka kami kantos katutupan.

Aya paribasa anu 'anjeun bakal sok miskin upami anjeun langkung mesen tibatan anu anjeun lakukeun.' Mateta kami pisan hirup gaya hirup hina tur petualang. Dina nawiskeun teras nyalira, anjeunna langkung milih kahirupan laut laut Spanyol di Tenerife dimana anjeunna cools sareng Dolphins, tuang kuéh sareng nikmati alam.

Ngenalkeun kahirupan pribadi maén bal
Ngenalkeun kahirupan pribadi maén bal

Jean-Philippe Mateta Mobil:

Peharbs, anjeun henteu kantos terang, éta striker ngiringan bagian anu ageung tina kabeungharanna pikeun nyumponan kabutuhan mobil. Sakumaha ditingali di handap, Mateta henteu isin pamer mobil mewah na ka kipas angin.

Jean-Philippe Mateta Car- Anjeunna mangrupikeun Janten sareng sajumlah kipas mobil Big- Picuki
Jean-Philippe Mateta Car- Anjeunna mangrupikeun Janten sareng sajumlah kipas mobil Big- Picuki

Pindah tina mobil, Jean ogé jangkung ogé resep, kalayan teu nganggo baju tanpa baju, sapédah motor dua roda na. Tanpa ragu, aya dua sisi pikeun kahirupan pribadi sareng gaya hirup na.

Striker mikanyaah ngaluarkeun artosna ngagaleuh bikes leutik
Striker mikanyaah ngaluarkeun artosna kanggo mésér bikes leutik-

Akang kulawarga Jean-Philippe Mateta:

Katuhu ti budak leutik, hal anu paling penting pikeun dunya Mateta nyaéta dipikacinta pikeun anggota kulawarga. Sakumaha ditingalkeun di handap, teu aya anu langkung saé tibatan detik ulang taun dimana aranjeunna ngagungkeun kulawarga roti.

Momen ulang taun nyaéta momen senang pikeun kulawarga kulawarga IG
Momen ulang taun nyaéta momen senang pikeun kulawarga kulawarga IG

Ngeunaan Kolot Kolot Jean-Philipe Mateta:

Sadaya hatur nuhun pikeun ngangkat putra anu hébat, ibu untung sareng bapak maén bal Perancis duanana dimangfaatkeun diantara komunitas hideung Perancis Clamart. Sakumaha anu ditingali dina poto di luhur, bijil sepuh Mateta parantos naék usaha pikeun ngiuhan diri ti masarakat.

Ngeunaan Budak Jean-Philipe Mateta:

Sakumaha urang tiasa nyarios, anu maén bal ngagaduhan adi lanceuk anu anjeunna resep pisan. Kumawula Jean-Philippe pikeun ngarawat duduluran na sami sareng komitmen anu anjeunna dipasang dina lapangan. Salaku jalma anu berorientasi kulawarga, Mateta mastikeun adina nyandak kursus agén maénbal sahingga anjeunna bakal ngawakilan anjeunna salaku agén.

Minuhan adina Jean-Philippe Mateta anu ngawakilan anjeunna salaku agén.- Instagram
Minuhan adina Jean-Philippe Mateta anu ngawakilan anjeunna salaku agén.- Instagram

Baraya Jean-Philipe Mateta:

Nalika masih jalan naékna, pamaén bal henteu ngan ukur kolotna sareng adina ngalungkeun dukungan pikeun anjeunna. Mateta ogé ngagaduhan dulur, anu henteu lain ti bibi anu pikaresepeun. Hatur nuhun maca, tiasa anjeun mendakan anjeunna dina poto di handap ieu?

Poto anu saé pikeun Mama-Philippe Mateta urang Ibu, adina sareng bibi nalika maranéhna surem pikeun Instagram-
Poto anu saé pikeun Mama-Philippe Mateta urang Ibu, adina sareng bibi nalika maranéhna surem pikeun Instagram-

Fakta Jean-Philippe Mateta:

Ngabuktikeun carita budak leutik sareng fakta biografi urang, urang bakal tampil dina bagian ieu, fakta anu anjeun teu pernah terang ayana ngeunaan Jean-Philippe Mateta.

Fakta # 1- Anjeunna Henteu Asih Pikeun Agen Football:

Ti saprak mimiti na janten maén bal, Mateta sok janten pendukung pikeun nyegah naon anu dianggap 'Runtah. ' Striker percaya Agén maén bal masihan seueur artos kanggo henteu aya nanaon. Nyarios ka média Perancis, anjeunna sakaligus nyatakeun naha anjeunna henteu ngaharepkeun gaduh agén. Dina kecap-Na;

"Agén nelepon kuring pisan. Abdi gaduh pengacara sareng éta cekap pikeun kuring. Abdi henteu resep ngagaduhan agén. Sakali kana waktosna, kuring kantos di karir. Ayeuna kuring henteu kabetot.

Aranjeunna nyarioskeun ka kuring anu kuring terang. ”

Sakumaha anu dinyatakeun sateuacana, salah saurang anggota kulawarga Jean-Philipe Mateta (adina budakna) ditugaskeun kanggo tugas agén anjeunna. Kaleresan kitu, anjeunna saleresna ngadamel pangajaran sadunya.

Fakta # 2- Agama:

Dina hal anjeun parantos percanten, bijil sepuhna Jean Philipe Mateta sigana parantos ngangkat anjeunna salaku muslim. Pikeun perhatosan anjeun, kami gaduh buktina poto éta. Pemain bal kasebut digambar di handap saatos réngsé sholatna di Grand Syéh Zayed Grand Mosque di Abu Dhabi, UAE.

Jean-Philippe Mateta Agama- Terasna nembé balik ti Heikh Zayed Grand Mosque di Abu Dhabi, UAE. Anjeunna sigana bakal muslim-IG
Jean-Philippe Mateta Agama- Terasna nembé balik ti Heikh Zayed Grand Mosque di Abu Dhabi, UAE. Anjeunna sigana bakal muslim-IG

Langkung seueur ngeunaan Mateta Untold Fakta:

Fakta # 3- Idola Maén Bal-Na:

Ngan resep maén bal Swedia Alexander Isak, Mateta milik jalma anu teu ningali Messi or C Ronaldo salaku berhala-berhala maranéhna. Kusabab kerangka jangkung na, anjeunna yakin anjeunna ngan ukur tiasa ngagaduhan idola- Sanés sanés Zlatan Ibrahimovic. Dina kecap-Na;

"Salaku kuring jangkung sareng milarian striker jangkung anu ngajalankeun gancang, anu ngadamel sikep téknis sareng dribbles. Naon anu kuring resep dina Zlatan? ... Sisi nyetak anu ngajantenkeun anjeunna scorer pangsaéna dina sajarah. Teu aya debat ngeunaan ieu. "

Fakta # 4- Rawatan Gaji:

Dina Juni 2018, Mateta nutup kontrak sareng FSV Mainz 05. Kontrak anu ngahasilkeun ieu mangrupikeun upah € 19,000 per minggu sareng gaji taunan € 989,900. Ngaganggu pendapatan-Na kana bit, urang gaduh inohong di handap ieu.

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euros (€)Pendapatan dina Sterling Pound (£)Pendapatan di Dolar AS ($)
Per Taun€ 989,900£ 863,534$1,076,654
per Bulan€ 82,492£ 71,961$89,721
Per Minggu€ 19,000£ 16,735$21,883
Per Poé€ 2,714£ 2,391$3,126
Per Jam€ 113£ 99.6$130
Per Menit€ 1.88£ 1.66$2.17
Per Detik€ 0.03£ 0.02$0.03

Dumasar dina Salary Stats di luhur, ieu naon Jean-Philippe Mateta parantos hasil ti anjeun mimitian ningali Halaman ieu.

€ 0

Peharbs, anjeun henteu pernah terang. Rata-rata lalaki di Jerman anu ngagaduhan jumlahna £ 1,610 sabulan peryogi damel sahenteuna 4.2 taun kanggo earn 82,492 €, anu jumlah anu didamel striker dina 1 sasih.

kacindekan:

Hatur nuhun salami-teras, maca carita urang dina Jean-Philipe. Nalika nempatkeun eusi ieu dina Mateta Carita Budak Leutik, kalebet na Fakta Biografi, éditor urang na jaga pikeun katepatan sareng keadilan.

Upami bisi, anjeun ningali anu henteu katingali leres dina tulisan ieu dina Jean-Philipe, punten ikhtiar nempatkeun koméntar anjeun atanapi taros Kami.

Akhirna, kami parantos nyiapkeun Jean-Philipe Mateta Wiki urang, anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun inpormasi langkung gancang sareng langkung lengkep.

Inpo WikiJawaban Wiki
Nami lengkep:Jean-Philippe Mateta
Landihan:Anyar Trezeguet
dilahirkeun:28 Juni 1997 (umur 22)
Kulawarga Asal:Kongo sareng Perancis
Bapa:Mr Mateta (urut maén bal Kongol)
indung:Ibu Mateta
DuduluranTeteh (adina)
jangkungna:1.92 m (6 ft 4 di)
beurat: 84 kg
Zodiak:kangker
Idol Maén:Zlatan Ibrahimovic

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu