Jannik Vestergaard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Jannik Vestergaard budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi urang Jannik Vestergaard nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, kahirupan mimiti, kolot, kulawarga, kabogoh ngancik Pamajikan, Gaya hirup sareng kahirupan pribadi.

Singketna, kami nampilkeun anjeun Bio ringkes Vestergaard ti waktos awal na, dugi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun masihan anjeun rasa anu pikaresepeun dina Memoir na, ieu mangrupikeun ringkesan gambar tina kamajuan hirupna.

Carita Kahirupan Jannik Vestergaard
Carita kahirupan Jannik Vestergaard.

Leres, sadayana terang anjeunna mangrupikeun salah sahiji CB jangkung anu parantos maén di Inggris. Langkung seueur, anjeunna parantos dipeunteun ku Pamiarsa BBC salaku salah sahiji pamaén top 10 dina usum Liga Premier 2020/2021. Sanaos penghargaan, urang sadar yén ngan ukur sababaraha penggemar anu maca Katerangan Kahirupan na. Pikeun ngaladénan anjeun langkung saé, kami parantos nyiapkeun Memoir na sareng teu kedah silih adu, hayu urang mimitian.

Carita Budak Jannik Vestergaard:

Pikeun ngamimitian Biografi, julukan na nyaéta "Veserguard". Jannik Vestergaard lahir dina dinten ka-3 Agustus 1992 ka indungna, Wiebke sareng ramana, John di kota Hvidovre, tempatna di pinggiran Kopenhagen, Dénmark.

The Big Dane mangrupikeun hiji-hiji putra ti tilu murangkalih lahir tina union antara kolotna anu mikanyaah. Lah, Jannik siga Kang Dadang sareng indung anu geulis. Éta katingalina aya dina awal 50an.

Jannik Vestergaard Ngembang-Up Dinten:

Pamaén Denmark ngagaduhan dua sadulur (Anna sareng Marie) anu anjeunna nyéépkeun taun-taun mimiti. Salaku Budak, anjeunna resep maén bal (sareng henteu sanés). Nyatana, unggal kulawargana tiasa ngaraos yén anjeunna istiméwa ti saprak lahir. Katingali saeutik Jannik sareng indung sareng sadulurna anu asih.

Anjeunna ageung sareng dua saderek Anna sareng Marie
Anjeunna ageung sareng dua saderek Anna sareng Marie.

Naha anjeun terang?… Cinta Jannik pikeun maén bal sateuacanna diangkat patarosan tibatan kagum ku dua alesan. Mimiti, kolotna (Wiebke sareng John) sareng dua sadulur (Anna sareng Marie) sadayana janten musik. Kadua, jangkungna na resep olahraga Denmark anu pohara populér - baskét sareng bola bal.

Latar Kulawarga Jannik Vestergaard:

Hatur nuhun kana minat rumah tangga na pikeun musik, kulawarga cicing sareng tetep raoseun salaku warga kelas menengah. Kami gaduh poto budak leutik anu teras-terasan di taman hiburan diantara momen anu berkesan. Maka, anjeunna sanés murangkalih miskin.

Poto budak leutik Vestergaard sareng lanceukna Anna di taman hiburan
Poto budak leutik Vestergaard sareng lanceukna Anna di taman hiburan.

Ogé, teu aya tekanan ka Vestergaard luncat kana musik bandwagon sabab kolotna mikaresep pisan ningali anjeunna janten resep pisan kana maén bal. Supados urang hilap, aki-aki sareng pamanna sareng dulur misanna nyaéta pamaén bal sateuacanna.

Asal Kulawarga Jannik Vestergaard:

Teu diragukeun, nami pamaén Denmark panginten henteu masihan anjeun geter Jérman nalika ngucapkeunana. Sanaos, sababaraha karuhunna asalna ti Jérman Kulon - tepatna Krefeld.

Naha anjeun terang?… Salah sahiji kolot Jannik Vestergaard (indungna Wiebkeun) nyaéta Jérman sedengkeun Bapana (John) murni Denmark. Hasil tina panilitian urang nunjukkeun anjeunna ngagaduhan akar Jérman ngalangkungan matriarki.

Jannik Vestergaard Carita Karir Teu Biasa: 

Naha anjeun terang yén bintang Dénmark ngan ukur opat nalika anjeunna ngalakukeun léngkah kahijina dina maén bal kalapa sareng klub lokal Vestia BK? Nalika waktuna parantos pas, Jannik teras ngalih ka sisi anu langkung kawéntar - Bk Frem.

Pastina, kéngingkeun latihan anu pangsaéna ngan ukur tiasa ngagaduhan akademi Denmark anu pangageungna. Janten dina usaha kéngingkeun tantangan anu langkung ageung, sepuh Jannik Vestergaard parantos ngadorong putrana pikeun nyobian di FC Kopenhagen. Untungna, anjeunna meunang pangakuan di dinya.

Taun Awal di Bal-balan:

Pantes pikeun dicatet di dieu yén pamaén bal anu biasa janten gelandang sareng panyerang nalika waktos mimiti na maén bal. Nalika Vestergaard janten langkung jangkung sareng jangkung, aranjeunna ngajantenkeun anjeunna mundur ti payun sareng peran tengah dugi ka réngsé salaku bek. Ieu Jannik alit (jaman harita) nalika anjeunna seuri.

Pertumbuhan bek ngabantosan masalah pikeun anjeunna nalika karir mimiti na
Tumuwuhna spurt na ngajantenkeun anjeunna ngarobah peran nalika mimiti na dina maén bal profesional.

Di puncak karirna sareng Kopenhagen, prodigy sepakbola nyababkeun kamekaran sapertos awakna henteu tiasa adaptasi sareng pertandingan. Janten, umur 15 taun mimiti kaleungitan minat maén bal - henteu berkat kapaksa linggih dina bangku.

Jannik Vestergaard Biografi - Jalan Ka Fame Carita:

Untungna, nonoman éta henteu nyerah dina maén bal tapi ngagabung ka klub saingan Brondy dina prakarsa nyalira. Dina waktos ieu, kolot Jannik Vestergaard parantos sapuk pikeun putrana kaluar ti sakola janten anjeunna langkung fokus kana pertandingan éta. Ironisna, éta nalika anjeunna maén dina derby kota ngalawan mantan klubna FC Copenhagen yén pramuka ti 1899 Hoffenheim merhatoskeun anjeunna.

Nalika pramuka niténan Jannik sababaraha minggu ka hareup nalika pertandingan di jero rohangan di Linkenheim, anjeunna mastikeun imanna kana kamampuanana sareng anjeunna asup ka klub. Kahiji kalina, anggota kulawarga Jannik Vestergaard reuwas ningali kakasihna angkat aranjeunna ka nagara sanés. Anjeun sadayana pikeun saé.

Deui, anu terakhirna bek di Hoffenheim henteu rosa. Dina 22 taun, Vestergaard ngagaduhan pagelaran anu stagnan kalayan ragu upami anjeunna bakal kantos minuhan impian maén balna. Ngan nalika sadaya harepan siga leungit, Werder Bremen sumping milari jasa na di 2015.

Sadayana siga anu ngajempolan anjeunna di Hoffenheim kalebet Kirang waktos maén
Sadayana siga anu ngajempolan anjeunna di Hoffenheim kalebet Kirang waktos maén.

Carita Suksés Jannik Vestergaard:

Éta di Bremen yén Great Dane ngagaduhan anu pangsaéna tina naékna maén bal sapertos anu anjeunna ngaku engké yén dorongan Werder Bremen nyalametkeun anjeunna.

“Kuring bakal salawasna ngahaturkeun nuhun pisan ka Werder. Aranjeunna percanten ka kuring nalika klub anu dipikaresep ampir teu antrian pikeun kuring. ”

Deui, nalika anjeunna ngagabung sareng Borussia Mönchengladbach ti Werder, anjeunna mimiti nganiaya formulir luhur. Dina jangka waktos anu henteu, Big Veserguard parantos ngasuh minat ti klub Inggris luhur. Salaku makalah nempatkeun éta, Jannik Vestergaard ngalakukeun dirina salaku lynchpin pertahanan Mönchengladbach.

Ngadaptarkeun Southampton mangrupikeun impian pikeun bek
Asup pikeun Southampton mangrupikeun impian pikeun Veserguard ageung.

Nalika anjeunna pamustunganana ngiringan Southampton di 2018, henteu lami sateuacan anjeunna mimiti ngabandingkeun Liverpool Virgil van Dijk ku alesan teu jauh ayana komando na di awang-awang. Nyarios leres, jangkung Jannik Vestergaard (1.99 m atanapi 6.6 kaki) ditambah kerja keras parantos ngadorong anjeunna tina caket-enol pahlawan anu teu diragukeun.

Maju ka nalika LifeBogger ngahasilkeun carita budak leutik na biografi, anjeunna parantos netepkeun dirina sareng The Saints salaku bakat Denmark anu suksés anu sanés - sapertos sabangsa Piér-Emile Hojbjerg. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, bakal janten sajarah.

Saha Istri Jannik Vestergaard? 

Aya blondie anu parantos aya dina kahirupan Veserguard sateuacan 2009. Anjeunna parantos sareng bek ti saprak nonoman - bahkan sateuacan anjeunna di Brondy. Janten, anjeunna pasti parantos ngabagi dina léngkah Big Dane sareng kameunangan minor dugi ka terobosan na sareng Southampton.

Poto pasangan ieu dicandak dina 2009
Poto pasangan ieu dicandak dina 2009.

Ngaranna Pernille Vennike, sareng anjeunna pamajikan Vestergaard. Siga Martin Braithwaite, Jannik mutuskeun anjeunna bakal nikah nalika anjeunna atos netep sapinuhna - sacara profesional.

Pecinta sareng kabogohna teras-terasan jalan di 2018 sareng parantos sasarengan, hirup unggal waktos bahagia aranjeunna teras sareng putra (lahir 2019) pikeun ngabagi kabagjaan aranjeunna. Katingali poto pamajikan Vestergaard seuri gumbira marengan salakina dina acara kawinan.

Jannik Vestergaard sareng pamajikanana Pernille Vennike nikah di 2018
Jannik Vestergaard sareng pamajikanana Pernille Vennike nikah di 2018.

Kahirupan Kulawarga Jannik Vestergaard:

Aya sakumpulan jalma anu henteu ngahartikeun hubunganana sareng anjeunna ku naon anu dilakukeun dina lapangan maén bal. Aranjeunna ukur peryogi anjeunna janten lalaki anu anjeunna sanés pamaén bal anu saalam dunya ningali anjeunna salaku. Aranjeunna kulawarga Vestergaard!

Lah kulawarga Vestergaards
Lah kulawarga Vestergaards.

Di dieu, kami masihan anjeun langkung seueur kanyataan ngeunaan kolot sareng dulur-dulur Jannik Vestergaard. Salaku tambahan, urang bakal ngajelaskeun fakta ngeunaan baraya na.

Fakta ngeunaan Rama Jannik Vestergaard:

John mangrupikeun nami bapak Great Dane. Anjeunna mangrupikeun musisi propésional anu pernah aya, khususna saurang pianis anu diajar ékonomi di Universitas. Ayah anu ngadukung asal kulawarga Denmark sareng dikabarkan pendak sareng pamajikanana (indung Vestergaard - Wiebke) di Kopenhagen di Royal Denmark Academy of Music. Di dinya, duanana murag asih nalika aranjeunna diajar janten musisi propésional.

Fakta ngeunaan Ibu Jannik Vestergaard:

Wiebke mangrupikeun nami ibu Veserguards. Anjeunna lahir di 1967 di Krefeld, Jérman Kulon. Wiebke ngagaduhan akar kulawarga Jérman sareng ngagaduhan karir anu lega dina industri musik salaku sélist. Nyatana, sakumaha dina yuswa genep taun, indung Jannik mimiti maénkeun sésel di sakola musik lokal Jerman.

Super mum, Wiebke mangrupikeun anggota Orkestra Pemuda Uni Éropa ti 1986-1989. Musisi Samaun parantos padamelan ku Kopenhagen Phil ti saprak 1991.

Hatur nuhun ka anjeunna, Vestergaard sakali ngagaduhan pilihan pikeun néwak pikeun timnas Jérman. Sabalikna, anjeunna mutuskeun ngagabung sareng Dénmark kusabab indungna satuju yén éta pikeun kapentingan profési na.

Fakta ngeunaan Dulur Jannik Vestergaard:

Dua sadérék Great Dane nyaéta Anna sareng Marie mangrupikeun kipas na pangageungna sareng saderek. Sanaos duo na katingalina sami, aranjeunna lahir sababaraha taun jauh tapi bagikeun hubungan anu caket pisan. Pariksa bédana jangkungna antara Jannik sareng adi-adina.

Papanggih sadulur Jannik Vestergaard.
Papanggih sadulur Jannik Vestergaard.

Ngeunaan Jannik Vestergaard Baraya:

Pikeun nyarioskeun karuhun bek khusus na nini-nini ka bapakna mirip sareng lalayaran perairan anu henteu dipetakan. Nanging, urang tiasa sacara percaya diri ngalaporkeun yén akina indungna na Hannes Schröers mangrupikeun tilas pamaén bal profesional ti Jerman anu ngagaduhan sajarah anu lega sareng West Ham United.

Naha anjeun ningali poto lami ieu akina Vestergaard salaku pamaén West Ham
Ieu akina Vestergaard salaku pamaén West Ham?

Nya kitu, Mamang Vestergaard Jan Schröers sareng misanna Mika Schröers ogé pamaén bal pikeun Bayer 05 Uerdingen sareng Borussia Mönchengladbach masing-masing. Samentawis waktos, teu aya catetan ngeunaan nini indung bek bari pamanna, bibi, kaponakan awewe, sareng kaponakan awewe anjeunna henteu acan dipikaterang.

Jannik Vestergaard Kahirupan Pribadi:

Dina kecap tina Southampton Legend:

"Kuring resep maén bal sareng sadayana ngeunaan éta, tapi éta sanés hal anu No1 dina kahirupan kuring."

Sacara lega dikenal salaku raksasa ramah, Vestergaard mangrupikeun jalma anu lemes. Anjeunna mangrupikeun jalma paling saé anu anjeun kantos pendakan sareng tetep dianggap hina pisan ku jalma-jalma bahkan henteu dina kelas penghasilan na.

Naha anjeun ageung di Instagram? Anjeun moal ngagaduhan hariwang ngagaduhan suka sareng koméntar kana pos anjeun upami anjeun ngagaduhan Vestergaard nuturkeun anjeun. Ogé, Google Translate henteu ngagaduhan nanaon dina bek anu gaduh paréntah Inggris, basa nagarana sareng Jérman.

Naha anjeunna henteu purun sampurna
Naha anjeunna henteu purun sampurna?

Aranjeunna nyarios waktos ngarobih jalma tapi pamuter jangkung 6 méter henteu robih sakedik sipat na. Anjeunna masih turun ka bumi anu cerdas yén babaturan sakelas bakal salamina henteu isin tina ngajelaskeun salaku sobat.

Kegiatan anu nyusun daptar hobi sareng minat kaasup maca, maén bal Amérika, liburan, nonton pilem sareng nyéépkeun waktos anu hadé sareng kulawarga sareng réréncangan.

Gaya hirup sareng nilai Net:

Saatos maca seueur kontén kami ngeunaan kahirupan sareng kebangkitan Veserguard, bakal gampang percanten yén cara anu pangsaéna pikeun ngumpulkeun bersih 15.8 Juta Euro sateuacan umur 30 nyaéta ngambah jalanna hehehe?

Anjeun tiasa ngahontal terobosan finansial anu sami sareng bek bahkan upami maén bal sanés garis perdagangan anjeun. Tapi anjeun kedah tiasa kéngingkeun gaji taunan £ 3,120,000 sareng gaji mingguan £ 60,000 sapertos anu ayeuna dilakukeun.

Aya seueur kabutuhan anu anjeun tiasa nyugemakeun ku pangasilan anu ageung, kalebet janten bumi anu pikaresepeun di Winchester, Inggris. Ogé, anjeun moal kapikiran kéngingkeun anjeun mobil anu aheng sadaya-cuaca sapertos Vestergaard kalayan mobil di handap.

Lah mobil genuis maén bal ditutupan salju
Lah mobil genius maén bal katutup salju.

Fakta Ngeunaan Jannik Vestergaard:

Pikeun ngabungkus tulisan urang dina carita budak leutik na bio, ieu aya bebeneran anu henteu dikenal atanapi Henteu dikenal ngeunaan anjeunna.

kanyataan #1 - Pecahan upah Southampton sareng Pendapatan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)
Per Taun£ 3,120,000
per Bulan£ 260,000
Per Minggu£ 59,908
Per Poé£ 8,558
Per Jam£ 357
Per Menit£ 5.95
Per Kadua Kadua£ 0.09

Kami sacara strategis nempatkeun analisis panghasilan Jannik Vestergaard nalika jamna didetok. Parios diri nyalira sabaraha anu parantos didamelna ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Jannik Vestergaard's Bio, ieu anu anjeunna hasilkeun.

€ 0

Kaleresan, Big Veserguard aya diantara puncak Pamaén Sepak Bola Denmark anu ngasilkeun seueur artos di luar negeri. Naha anjeun terang?… Rata-rata Dane anu ngasilkeun 750 euro per minggu kedah damel salami 80 minggu (1.5 taun) kanggo nyumponan gajih mingguan Jannik di Southampton.

kanyataan #2 - Agama:

Nami bapak Vestergaard nyaéta John sedengkeun saderekna ngagaduhan nami Anna sareng Marie. Salaku tambahan, pernah sakali pendak sareng Bishop Roma sareng Paus Francis. Naon deui anu urang peryogi pikeun masihan anjeunna tag Kristen?

kanyataan #3 - Peunteun FIFA 2020:

Rata-rata peringkat 77 poin kalayan poténsi 78 henteu katingali saé di Vestergaard. Sanaos seueur peminat panginten hoyong yakin yén peunteun éta adil, urang terang bagéan diantarana ngajerit di luhur 83. Kaleresan, pertandingan Jannik nempatkeun anjeunna dina tingkat anu sami sareng Kasper Schmeichel (84).

kanyataan #4 - Piaraan:

Pamaén sapertos Vestergaard ngadamel selebritis kaluar tina piaraan khususon anjing. Hésé henteu niténan yén anjeunna ngagaduhan doggie anu katingali serius anu namina Brady. Kami nyarankeun anjeunna kedah namina Buddy, nunjukkeun yén aranjeunna ampir teu tiasa dipisahkeun.

Hiji poto langka Vestergaard ngalayang sareng anjing na Brady
Hiji poto langka Vestergaard ngalayang sareng anjing na Brady.

Fakta # 5: Momen Anu Sedih ti Dinten Southampton na:

Inget Southampton (0) - (9) Pertandingan Leceister tanggal 25 Oktober 2019? Upami anjeun ngalakukeun, maka anjeun panginten terang dinten anu paling parah sareng leungitna pangbadagna karir propésional bek.

Fakta # 6: Debut Southampton na réngsé dina Getih:

Teu diragukeun, ceuk jalma Wilujeng sumping di Liga Utama! - pikeun alesan. Debut EPL Jannik ningali kolotna sareng anggota kulawargana nahan napas. Upami anjeun parantos hilap, budak anyar Southampton KASILIH GAJI sareng sangsara irung getih dina dinten kahijina damel di Inggris.

Kasimpulanana:

Hatur nuhun pikeun maca ieu inpormasi ngeunaan Giant Dane. Biografi Jannik Vestergaard nginspirasi urang pikeun yakin yén jalan ka suksés henteu teras-terasan lancar, tapi tungtungna, éta pasti ngajamin urang tungtung anu nguntungkeun upami ngan ukur aya kerja keras. Teu aya mamang, Jannik Vestergaard satia ka Southampton FC sareng anjeunna parantos dianggap legenda Saints.

Ayeuna urang kedah muji kolot Jannik Vestergaard pikeun pangrojong pikeun karirna ku nyarios sareng ngalakukeun. Malah nalika anjeunna nyaritakeun kulawargana niat na pikeun kaluar ti sakola aranjeunna nangtung ku anjeunna, ngahuleng:

"Ngudag impian anjeun, nuturkeun karep anjeun sareng anjeun tiasa teras-terasan deui upami éta henteu tétéla sapertos impian anjeun. Anjeun tiasa sakola deui. "

Di lifebogger, kami bangga dina nyayogikeun carita budak leutik sareng fakta biografi kalayan akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun niténan naon-naon anu henteu saé, langkung saé ngahubungi kami atanapi tinggaleun pesen di handap. Pikeun kéngingkeun gancang tina Jannik Vestergaard's Bio, ieu mangrupikeun ringkesan tabel Wiki na.

Inquiries WikiFakta Biografi
Nami lengkep:Jannik Vestergaard.
Jaman:28 taun sareng 3 bulan.
Tanggal lahir:Poé ka 3 Agustus 1992.
Tempat kalahiran:Kota Hvidovre di Dénmark.
Kolot:Wiebke (ibu) sareng John (bapak).
duduluran:Anna sareng Marie.
Pamajikan:Pernille Vennike.
barudak:Hiji putra dugi Nopémber 2020.
Hobi:Maén bal Amérika, pakansi, nonton pilem sareng nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng réréncangan.
Zodiak:Leo.
gaji:£ 3,120,000.
Worth Net:15.8 Juta Euro (stats 2020)
Jangkungna dina Suku:6 suku, 6 inci.
Jangkungna dina méter:1.99 m.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar