Jamaal Lascelles budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2579
Jamaal Lascelles budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta ku sedengkeun

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu saukur dipikawanoh ku nami "Star Boy". Jamaal Lascelles budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna nyepeng catetan keur keur diangkat dina kaptén bungsu di Liga Utama. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Bio Jamaal Lascelles 'nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Jamaal Lascelles budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Jamaal Lascelles lahir dina dinten 11th of 1993 Nopémber ka indungna, Jill Lascelles jeung bapa, Tim Lascelles (urut Samaun Britania Wargi Liga) Di kota Inggris of Derby, Britania Raya. Di handap ieu poto kolot Jamaal Lascelles 'denok.

Jamaal Lascelles Parents- mum, Jill jeung Pa, Tim Lascelles

Nempo kolotna luhur, salah bakal nunjukkeun yén Jamaal Lascelles boga akar Afrika owing mun penampilan dad na urang. Jamaal gambar dihandap tumuwuh nepi kalayan lanceukna Rema di imah senang dipingpin ku kolotna kantos-asih nu kungsi pernikahan maranéhanana nalika duanana budak éta saeutik (gambar handap).

Jamaal Lascelles Parents- (Jill sarta Tim) Poto kawinan

Teu kawas paling footballers anu tumuwuh nepi di imah bal-asih, bisi Jamaal Lascelles 'éta béda. Duanana anjeunna jeung Rema (lanceukna) tumuwuh nepi dina baskét-asih home berkat dad-Na, a legenda baskét Britania.

Ideally, kajembaran jeung drive geus bagian tina Lascelles 'make-up saprak budak leutik. Kusabab Jamaal Lascelles éta hiji nak saeutik, anjeunna ngalaman sok hayang hiji tambahan sadaya olahraga (maén bal sarta baskét inklusif).

Jamaal Lascelles budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -meta karir

sukses olahraga heula Jamaal Lascelles 'sumping jeung bola dina leungeun-Na tinimbang di suku-Na. Ideally, anjeunna tumuwuh nepi maén baskét dina nawar ka handap footsteps bapana. Anjeunna teu meunang kana bal dugi bit engké on. Salaku anjeunna sakali ngomong ...;

Ti umur opat atawa lima, dad abdi bakal nempatkeun baskét di leungeun kuring, sarta kami kukituna buka jeung lalajo anjeunna maén sarta ngalatih unggal dintenna tunggal.

Jamaal terus ...

"Anjeunna kukituna meunang kami tina pabinihan jeung nyandak urang ka handap, sarta kuring jeung adi kuring bakal diuk aya jeung lalajo anjeunna maén. Eta ngagaduhan hiji umur dimana kuring kungsi mutuskeun kuring hayang maén bal atawa basket. "

Teu kawas sabagian kolotna bakal ngalakukeun, bapa Jamaal urang éta konci pikeun ngarojong kaputusan pikeun sujud ka mamingan bal urang tinimbang baskét. kaputusan Jamaal urang maén bal sumping alatan kanyataan yén baskét éta henteu sakumaha masif salaku bal téh di Inggris. Sanggeus nyieun nepi pikiran-Na, kolotna eweh pangrojong diperlukeun dina cara buka lumangsungna kalawan karir anyar na kapanggih. Aranjeunna ngabawa ka sistem nonoman Makasar Leuweung mana Jamaal kungsi sidang suksés.

markisa Jamaal Lascelles 'pikeun bal ningal anjeunna enroll dina roster sahiji tim nonoman lokal Makasar Leuweung, anu eweh tahap ka showcase bakat-Na.

Jamaal Lascelles budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rising ka Inohong

Jamaal némbongkeun hiji jangji awal sanggeus ngagabung nonoman setelan Makasar Leuweung. Salaku nak a, anjeunna moal paling Sarbini atawa pamuter paling gifted, jadi Lascelles kapaksa kerja keras. Salaku Jamaal nyimpen eta di NUFC wawancara;

Sababaraha pamaén, upami aranjeunna nuju ngalakonan ogé, bakal butuh suku maranéhna kaluar gas, tapi keur kuring éta malah leuwih ti alesan digawekeun malah harder. Éta ngan kumaha Kami.

Dina 2011 taun dina yuswa 18, Jamaal Lascelles ieu diwanohkeun ka tim mimiti Makasar Leuweung. Tilu taun sanggeus mimiti karir senior na, Lascelles 20 taun heubeul ngalaman Isro pikeun ngadegkeun dirina minangka salah sahiji pembela ngora paling kacida-dipeunteun.

Jamaal Lascelles Jalan mun Inohong

pamutahiran na oge dibuktikeun dina mangsa wanoh anjeunna kungsi sidang suksés keur Inggris. Salila na handapeun 21 taun pikeun Inggris, Lascelles narik minat Newcastle anu kaala anjeunna di 2014.

Dina unggal kasempetan manéhna dapatkan dina Newcastle, Jamaal masihan dina pangalusna Na. commanding mintonkeun diangkat jadi ditempo dina tarung tur lapar na sukses diwangun nagara teh diuk nepi na nyandak bewara. gawé teuas nya éta diganjar on 4 Agustus 2016, dinten anjeunna dipilih ku Benítez mun jadi anyar kaptén tim Newcastle Serikat, succeeding nu undur Fabricio Coloccini.

Saacan tanggal, pangabisa Jamaal Lascelles 'nungkulan Kinérja téh langsung sabanding jeung cara anjeunna defensively nanganan bal dina kotak 6-buruan. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Jamaal Lascelles budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki hébat, aya hiji awéwé hébat, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Tukangeun hiji Lascelles sukses, aya hiji wag glamorous sakumaha katingal dina baé sahiji Harps Rai, gambar di handap ieu.

Jamaal Lascelles 'Girlfriend- Harps Rai

Paling fans Newcastle geus ditétélakeun Jamaal Lascelles kabogoh, Harps Rai boga kasaruaan sarupa Kim Kardashian.

Jamaal Lascelles budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Sajauh tukang kulawargana geus merhatikeun, Jamaal nyepeng hiji status aksara-kelas berkat dad na Tim, anu dijadikeun kavling monies tina karir baskét Na.

Jamaal Lascelles Parents- Jill sarta Tim Lascelles

Jamaal Lascelles ieu diangkat dina imah total cinta jeung hormat. kolotna anu geus babarengan pikeun taun ampir 20 perkawinan (tempo nikah poto handap) Geus ditémbongkeun conto alus ka kids maranéhanana sarta leuwih dipikacinta.

Nikah Jamaal Lascelles Kolot '

Ieu nyeri nu footballers kawas Jorginho, Alexis Sanchez jeung Memphis Deplay pernah ningal kolotna keur babarengan saméméh maranéhna meuntas umur 8. Pikeun Lascelles, dad na digawé pisan teuas tur indung kuring geus incredibly devoted ka anjeunna. Ideally, Jamaal ngabogaan kulawarga nambahan pisan senang sakumaha katingal dina poto di handap ieu.

Poto Jamaal Lascelles kulawarga

Ayaan teu kacilakaan pikeun kulawarga Lascelles. Éta teuas gawe, Persib, learning, diajar, kurban na paling sadaya, kebersamaan sakumaha katingal dina poto di handap ieu.

Jamaal Lascelles 'kulawarga ngumpul

Ngeunaan mum Lascelles ': Lamun datang ka closeness, mum Jamaal urang nyokot sisi luhur kawas dad sarta duduluran na. Naha anjeun terang?? ... The panggero telepon mimiti Jamaal dijieun nalika anjeunna mimitina dibikeun judul Newcastle captaincy nya éta mum na.

Jamaal Lascelles mum Jill mikanyaah Dog

Lascelles narima peran indungna, anu mangrupakeun watcher biasa tina kaulinan na sarta cinta badag anjing nya. Jill sakali dipasang a tweet nu trended leuwih retweet 1,000 ngalaan pikiran yén Aisyah dipaké pikeun masihan lagu nya £ 5 keur unggal tujuan anjeunna ngoleksi deui dina dinten rumaja-Na.

Dadang: Rema Lascelles teh adi of Jamaal Lascelles. Rema, kawas Jamaal, dituturkeun footsteps bapana ku nempel jeung baskét.

Jamaal Lascelles 'Brother- Rema Lascelles

Salaku dina waktu tulisan, Rema muterkeun pikeun Wargi nu Gedong di Hawaii Pasifik Universitas, hiji universitas swasta lokasina di Honolulu, Serikat State. Anjeunna Lulus ti Derby College di Derby, Inggris, dimana anjeunna dicoo baskét pikeun Britania Raya U20s dimana manehna meunang EBL D1 Trophy.

Rema Lascelles jeung Rama na; Tim Lascelles

Jalen Lascelles: Jalen nyaeta lanceukna bungsu Jamaal Lascelles '. Anjeunna lami 11 taun dina waktu tulisan.

Jamaal Lascelles 'Kid Brother- Jalen Lascelles

Jalen muterkeun pikeun klub nonoman Makasar Leuweung. Mimiti on, anjeunna milih nuturkeun footsteps adi urang Jamaal urang salaku impian nya mun someday maén keur Newcastle Serikat. Jalen geus kacida alusna dilatih. Anjeunna ditangtayungan tur mikanyaah chores imah.

Fakta ngeunaan Jamaal Lascelles 'Kid Brother

Jamaal Lascelles budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -narajang ka

Dina 23 April 2014, ngaran Jamaal Lascelles 'éta sakuliah éta warta alatan anjeunna keur di puseur hiji narajang bar.

Jamaal Lascelles Bar narajang Story

Jamaal ieu dituduh narajang aggravated dina nightspot Derby, ieu ngarah ka anjeunna keur ditahan jeung muatan ka pangadilan.

Jamaal Lascelles Bar narajang Case- The Untold Story

Lascelles ieu bailed sanggeus plea formal keur muatan éta. Hakim Jonathan Gosling dibales Lascelles bail kondisional sanggeus analisis bukti CCTV. Ieu katempo via CCTV anu Jamaal éta henteu tanggung jawab ka tatu sustained ku korban.

salaku di

"Saatos keur wrongly dituduh jeung muatan jeung narajang, abdi tiasa ayeuna happily nyebutkeun kabeh biaya geus turun sarta ngaran kuring geus diberesihan."

Jamaal Lascelles budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Tarung kalawan Diame

Dina 2017 Oktober, Jamaal Lascelles kungsi tarung latihan taneuh kalawan teammate Mohamed Diame.

tarung Jamaal Lascelles 'kalayan Diame- The Untold Story

Dua pamaén ngarasa isin tina kasalahan maranéhanana sarta éta gancang ngahaturkeun ka sasama teammates, manajemén klub jeung fans. Sangkan nepi, maranéhna ditawarkeun nyandak sakabéh pakuat mimitina-tim jeung staf kaluar pikeun dahar beurang.

Jamaal Lascelles budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ngeunaan Keur a Kaptén

Jamaal Lascelles 'Fakta Captiancy

Jamaal Lascelles dijieun juragan ku Rafa Benitez kusabab kaahlian kapamimpinan alam na. Ieu naon anjeunna geus ngomong ngeunaan ngabogaan armband captaincy on taktak-Na.

"Kuring pikir, keur kaptén, Kuring geus kungsi beradaptasi IN rupa ogé, CARA Kuring keur jeung sababaraha pamaén, naon kuring bisa nyebutkeun ka pamaén tangtu jeung moal bisa ka batur, sugan aya nu apal naon atuh hartina? Ngauningaan pamaén. Jigana mah geus dipigawé Muhun, AND Jigana budak ngalakukeun Tingali Kajeun, cara Kami di tangerang jeung kira-kira tempat ".

kanyataan parios: Heuheu Jamaal Lascelles budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu