Iker Casillas budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2380
Iker Casillas Story budak Ditambah Untold Fakta Biografi ku LifeBogger. Kiridit ka Pinterest
Iker Casillas Story budak Ditambah Untold Fakta Biografi ku LifeBogger. Kiridit ka Pinterest

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji kaléci Goal kalawan nickname nu "The Saint". Iker Casillas budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh tina pangabisana pikeun ngahasilkeun spektakuler ngaheéat. Sanajan ukur sababaraha mertimbangkeun Biografi Iker Casillas 'nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Iker Casillas budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, Iker Casillas Fernandez lahir dina dinten 20th Méi 1981 di Mostoles Community of Madrid, Spanyol. Anjeunna kahiji dua barudak dilahirkeun ka indungna, Maria del Carmen (juru tata rambut a) jeung ka bapana, Jose Luis Casillas (guru).

Iker Casillas Kolot
Iker Casillas kolotna Jose jeung Maria. kiridit: GImage.

Nasional Spanyol tina etnis bodas kalayan akar Éropa ieu mimitina diangkat ku kolotna di dayeuh Bilbao di Spanyol pikeun sababaraha bulan saméméh kulawargana tungtungna netep di lahirna di Mostoles.

Poto Iker Casillas budak na Story
Iker Casillas ieu majorly diangkat dina lahirna di Mostoles. kiridit: RTVE.

Tumuwuh nepi di Mostoles barengan lanceukna ngora - Unia Casillas, Young Casillas teu boga quirks atanapi samping liar carita budak leutik na. Anjeunna rada a nak normal anu dina yuswa opat-taun-lami, ngimpi jadi kiper hiji.

Leuwih taun ensuing, Casillas dilayanan salaku kiper iraha babaturanana dikelompokeun kaulinan maén bal di lingkungan tempat ancik maranéhanana sarta mindeng dibarengan bapana nonton klub favorit maranéhanana - athletic Bilbao - maén di stadion Real Madrid urang.

Iker Casillas Goalkeeping jeung Sajarah Football
Hiji gambar Langka of Iker Casillas porsi sakumaha kiper hiji mangsa hiji patandingan maén bal di lingkungan-Na. kiridit: RTVE.

Iker Casillas budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Pendidikan dan Karir meta

tukang atikan Iker Casillas 'ngandung studi na di sakola Picasso di Mostoles. The prodigy shot-stopping diulik di sakola nepi ka 5th kelas saméméh progressing ka sakola Vicente Aleixandre di Mostoles.

Ku waktu Casillas éta yuswa 9-10, kolotna nempo iklan koran olahraga ngeunaan aplikasi kana akademi bal Real Madrid urang. Nyandak kasempetan, Casillas bapana ngabawa ka Santiago Bernabeu pikeun tés jeung tryouts mana anjeunna lulus. Kituna mimiti meta karir Casillas kalawan Real Madrid.

Iker Casillas Atikan sarta meta Karir
Poto Iker Casillas salila sataun kahijina kalayan Real Madrid. kiridit: RTVE.

Iker Casillas budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Mimiti Kahirupan Karir tur Jalan Ka Inohong Story

Bari di Real Madrid, Casillas steadily acuk ngaliwatan jajaran ti ngagoreng jeung barudak mun bagean nonoman, advancing teu ngan di skill diatur tapi ngalaksanakeun profésional utamana disiplin tur punctuality kana latihan.

Casillas munggaran disebut nepi ka tim senior Real Madrid urang salila cocok Liga Champions ngalawan Rosenborg nalika anjeunna umur 16 di 1997 Nopémber. Sanajan kitu, manéhna tetep hiji diganti henteu kapake sapanjang pertandingan.

Iker Casillas - Jalan Ka Inohong
Iker Casillas yuswa mung 16 taun nalika anjeunna katelah nepi ka tim senior Real Madrid urang. sks: RTVE.

Iker Casillas budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Naek Pikeun Inohong Story

Pindah kana, Casillas spent usum kalawan tim C Real Madrid urang mana anjeunna mantuan meunang cangkir régional, anu ngembangkeun nu nempo manehna jadi prospek pikeun kiper pilihan kahiji klub urang.

Taun saterusna (1999) éta mang salah gede pikeun Casillas anu meunang Piala Dunya Pemuda kalawan timnas Spanyol jeung dijieun debut keur tim mimiti Real Madrid dina La Liga jeung Liga Champions. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Iker Casillas - naékna Inohong
Iker Casillas dijieun debut pikeun tim mimiti Real-Madrid di 1999 sarta saterusna janten kiper pilihan kahiji klub pikeun leuwih ti dasawarsa. kiridit: RTVE.

Iker Casillas budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta hubungan Kahirupan

Iker Casillas nyaéta lalaki nikah sakumaha dina waktu tulisan, Kami mawa Anjeun fakta ngeunaan sajarah dating sarta hirup kakawinan. mun dimimitian ku, nu makéna-cocok mimiti bobogohan Modél Spanyol Eva González di 2005. The urut lovebirds anu ditampilkeun sayang umum pikeun leuwih tilu taun dumadakan indit cara misah dina bulan Agustus 2008. Taya lalaki (s) atawa putri (s) lahir tina hubungan maranéhanana.

Iker Casillas Hubungan Sareng Eva González
Iker Casillas tanggal Eva Gonzalez antara 2005-2008. kiridit: Whosdatedwho.

hubungan saterusna nempo Casillas tadi stints layeut jeung profésional bisnis Spanyol, Ana Medinabeitia ogé modél Spanyol, Ariadne Artiles sadayana dina sataun 2009.

Iker Casillas - Sajarah Bobogohan
Casillas tadi stints layeut jeung Ana (kénca) jeung Ariadne di 2009. kiridit: Whosdatedwho.

2010 éta warsih anu Casillas mimiti bobogohan na pamajikan-to-jadi Sara Carbonero. Theirs éta hubungan nu lumangsung salila leuwih 5 taun saméméh maranéhna meunang nikah dina 20th Maret 2016. The pasangan boga budak dua babarengan. Aranjeunna kaasup Martin (dilahirkeun 3rd Jan 2016) jeung Lucas (dilahirkeun 2nd Juni 2016).

Iker Casillas Jeung Pamajikan Sara
poto panganyarna tina Iker Casillas kalawan pamajikan sara Carbonero. kiridit: Getty Images.

Iker Casillas budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta kulawarga Kahirupan

Iker Casillas boga latar kulawarga-kelas tengah. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan Rama Iker Casillas ': Jose Luis nyaeta dad Casillas '. Guru jeung bapana dua lahir jeung digedékeun di Bilbao dimana anjeunna spent budak leutik jeung rumaja-Na. Jose pisan deukeut Casillas saha anjeunna dicoo bal kalayan salila hirup mimiti na. Éta ogé dijieun prediksi bal babarengan jeung di sawatara titik leungit hiji diperkirakeun € 1.2 juta (£ 1 juta) kusabab Casillas poho posting hasil bapana diprediksi neuleu. Sanajan kitu, Casillas geus diwangun keur leungitna ngaliwatan rékaman impressive na profésional bal na earnings.

Iker Casillas Jeung Rama
Iker Casillas kalawan bapana Jose Luis. kiridit: Gambar Getty.

Ngeunaan ibu Iker Casillas ': Maria del Carmen nyaeta mom Casillas '. Manehna digawé salaku juru tata rambut dina waktu Casillas kalahiran, pakasaban anu manéhna digabungkeun jeung homemaking. Indung dua anu mikanyaah bal kawas salakina sarta putra nyaéta kipas tina Athletico Bilbao sarta geus dituturkeun karir professional Casillas raket, mere anjeunna rojongan motherly nalika anjeunna perlu dinya sarta diomongkeun ngalawan sagala perlakuan adil meted on anjeunna.

Iker Casillas Sareng Ibu
Iker Casillas kalawan indungna Maria. kiridit: Getty Images.

Ngeunaan duduluran Iker Casillas ': Casillas boga adi (s) tapi lanceukna disebut Unia Casillas. Kawas Casillas, Unai tumuwuh nepi bal asih tapi ngayakeun jadi kiper kawas sibling kokolot na atawa ngarekam teuing hasil mibanda bal profésional sakumaha anjeunna ukur dilayanan salaku gelandang sentral pikeun CD Mostoles.

Iker Casillas Jeung Brother
Iker Casillas kalayan lanceukna Unai. Kiridit: Facebook.

Ngeunaan Kulawarga Iker Casillas ': Jauh ti saharita saeutik kulawarga Casillas 'geus dipikawanoh ngeunaan anggota kulawarga nambahan na kawas aunts Na, uncles na nieces. Nya kitu, anjeunna boga nini sipat siga bapa ogé akina maternal jeung nini anu teu acan dicirikeun dina acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. Kaayaan anu sarua mana di sakuliah dewan pikeun nephews Na, nieces na cousins.

Iker Casillas budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Kahirupan pribadi

Naon ngajadikeun Iker Casillas keletik ?. Diuk deui sakumaha urang mawa Anjeun makings tina kapribadian Casillas pikeun mantuan Anjeun meunangkeun gambar lengkep anjeunna. Pikeun dimimitian ku, Casillas persona mangrupakeun adun of Tret zodiak kaurus anjeunna mangrupa trailblazer ambisius jeung individu dipercaya.

Sajaba ti éta, anjeunna boga rasa alus humor sarta kesederhanaan nu dijieun dibuktikeun iraha anjeunna mangka informasi ngeunaan kahirupan pribadi tur swasta Na. Casillas hobi sarta kapentingan kaasup ningali pilem, nongkrong jeung babaturan sareng kulawarga. Keur hiji jiwa heubeul, anjeunna boga teu pira kapentingan dina kaulinan video kaasup jalma nu nyaritakeun kagiatan olahraga.

Fakta Iker Casillas Personal
Iker Casillas mikanyaah nongkrong jeung babaturan sareng kulawarga. Kiridit: Instagram.

Iker Casillas budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Otong

Iker Casillas boga patut net ditaksir leuwih ti $ 20 juta sakumaha dina waktu tulisan. Asal kabeungharan na gawe ti earnings atawa gaji accrued mangsa na deukeut dua puluh karir sepak bola jeung Real Madrid, FC Porto jeung timnas Spanyol.

Ku alatan éta, footballer akherat hiji gaya hirup mewah nu dijieun dibuktikeun dina pola belanja sarta diilikan aset mahal. Aset kaasup imah geulis na sumebar ka sakuliah Spanyol sarta kempelan mobil exquisite na ngawengku Audis, BMW jeung Range Rovers.

Iker Casillas - Fakta Liestyle
Hiji pintonan sectional imah jeung mobil Iker Casillas '. Kiridit: Youtube.

Iker Casillas budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta - Fakta Untold

Mungkus up biografi budak leutik Iker Casillas 'urang di dieu sababaraha fakta untold atanapi Lesser dipikawanoh nu jarang kaasup dina bio na.

Naha anjeun terang?

  • Iker Casillas boga tato. Sanajan anjeunna geus sakali nempo roko, manehna teu acan katingal minum minuman keras.
Iker Casillas Udud
Iker Casillas roko. Kiridit: Twitter.
  • Ngeunaan ageman-Na, Casillas lahir jeung digedékeun salaku Katolik Roma. kiper teu undur ti aspék agama upbringing diangkat jadi anjeunna masih dines practicing dina waktu tulisan.
  • Nu makéna-cocok anu teu mibanda jujutan kalawan tatu serius atanapi panyakit ngajempolan fans lamun ieu dilaporkeun yén anjeunna ngagaduhan serangan cardiac atawa haté mangsa sési latihan ku Porto dina 1st Méi 2019. Anjeunna langsung bergegas ka rumah sakit sarta dilaporkeun janten jam stabil engké.
Apdet dina Iker Casillas Kaséhatan
Iker Casillas stabil ngandung sanggeus serangan jantung. Kiridit: Instagram.

Fans geus kantos saprak paduli apdet on kaayaan kaséhatan Casillas 'nu teu bisa mecat salaku panyakit enteng mere. Leuwih ti kitu, serangan jantung Casillas 'raises sieun ngeunaan kamungkinan pangsiun saharita na tempo kanyataan yén anjeunna téh heubeul ampir 38 taun. Samentara éta, fans geus ngirim pesen goodwill mun kiper wishing anjeunna recovery total.

Iker Casillas budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan tur Ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Iker Casillas budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu