Houssem Aouar budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Houssem Aouar budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi kami ngeunaan Houssem Aouar ngagambarkeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, kahirupan mimiti, kulawarga, kolot, kabogoh / pamajikan janten, gaya hirup, kahirupan pribadi sareng bersih patut.

Dina istilah anu saderhana, ieu mangrupikeun carita Footballer Life Journey. Dimimitian ti jaman budak, nepi ka nalika anjeunna kawéntar. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, tungtut budakna nepi ka galéri sawawa - kasimpulan sampurna Houssem Aouar's Bio.

Leres, anjeun sareng kuring terang yén anjeunna duanana racun dina perang duel sareng téknis luar biasa sapertosna Hakim Ziyech. Teu heran, Hansi Flick murag asih sareng nyobian nguatkeun tim FC Bayern Munich na sareng Houssem Aouar. Sanaos penghargaan, ngan sakedik anu terang dongéng Kahirupan na lengkep. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita budak leutik Houssem Aouar:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan "Perumahan." Houssem Aouar lahir dina dinten 30 Juni 1998 ka sepuh Afrika Kalér, di Lyon, ibukota di wilayah Auvergne-Rhône-Alpes Perancis.

Henteu aya mamang, indungna Houssem Aouar parantos najis hukum sepuh nalika anjeunna katingali lumayan ngora sanaos yuswa 40an na. Sanaos pamaén balna henteu ningalikeun bapakna ka umum, Lifebogger resep ku naon. Pikeun masihan anjeun sakilas salah sahiji kolot siga na anu anjeunna paling caket.

Tumuh di Lyon:

Digedékeun di daérah perkotaan kadua pangageungna di Perancis, kami terang Aouar gaduh awal anu hina. Jaman harita, anjeunna resep nyéépkeun waktos sareng murangkalih anu sanés anu paduli kana perbedaan rasna.

Ti saprak mimiti, Houssem yakin anjeunna tiasa ngalaksanakeun hal-hal hébat dina maén bal. Ieu kusabab impian anu biasa dibagi di antara babaturanana. Ngomongkeun impian budak leutik na, anu henteu pernah tetep lamunan anu ngalir, Playmaker sakali nyarios ka pers Perancis.

"Kuring kantos resep sasarengan sareng murangkalih anu sanés di Lyon. Maén Bal janten karep urang sadayana sasarengan. Ieu ngahijikeun urang sanaos béda-béda asal usul kulawarga sareng kabangsaan.

Dugi ka ayeuna, kami tetep ngiringan silaturahim urang. Mangrupikeun cerminan anu sampurna pikeun lingkungan tempat kolot kuring ngagedékeun kuring. Anu penting, persatuan janten salah sahiji kakuatan urang. ”

Latar Kulawarga Houssem Aoua:

Kanyataan yén indungna damel salaku perawat terkenal nunjukkeun yén budak urang henteu sangsara kakurangan nalika budak leutik. Playmaker ageung di latar kulawarga kelas menengah sareng teu gaduh carita kakayaan budak leutik. Hatur nuhun kana penghasilan kolotna Houssem Aouar, sakumna rumah tangga na cicing sareng hirup nyaman salaku warga di luhur-rata.

Asal Kulawarga Houssem Aouar:

Pikeun gampang nebak karuhunna, anjeun mimitina kedah diajar ngucapkeun nami na, anu nyarios seueur ngeunaan katurunan Algeria na. Hatur nuhun, Goal parantos ngajelaskeun kumaha cara ngucapkeun nami Houssem Aouar kalayan leres.

Ngadangu asal na nyaéta Aljazair, anjeun panginten ngawitan mikir ... Naha Aouar asalna tina garis keturunan sapertos legenda Zinedine Zidane, saha ayeuna anjeunna panutan na?

Teu diragukeun, Aljazair mangrupikeun seueur dialek multi-rupa sapertos anu ditingali dina peta basa na di handap. Anggap kolotna Houssem Aouar parantos ngagedékeun anjeunna di nagara Afrika Kalér, anjeunna panginten parantos diajar nyarios sababaraha jinis dialek, utamina basa Arab Aljazair Sahara.

Houssem Aouar Football Story:

Butuh hikmah anu hébat pikeun kolotna pikeun mertimbangkeun netepkeun jalan pikeun anjeunna dina maén bal - hiji-hijina hal anu anjeunna dipikacinta salaku budak. Dina catetan ieu, indung Aouar kagungan anjeunna ngiringan akademi sepakbola lokal AC Villeurbanne nalika anjeunna jam 8.

Ngamimitian karir nonomanna di akademi éta henteu masalah. Malah anu resep pendatang Aljazair-Perancis anu sanés - (siga Nabil Fekir) - mendakan merenah pikeun ngamimitian ékspédisi maén balna di ditu.

Jaman harita, Aouar langkung paduli nyieun kolotna reueus ku ngalakukeun hadé ti batan budak séjén di akademi. Tangtosna, budak ngora ngagumbirakeun henteu ngan ukur anggota kulawargana tapi ogé ngalungkeun palatihna kana sababaraha waktos euforia. Momen anu paling berkesan na sareng AC Villeurbanne tetep ngabantosan tim pikeun meunang salah sahiji piala terkenal akademi.

Lalampahan ka Olympique Lyonnais:

Kalayan bantosan anu konstan ti Adidas, gelandang anu bakal datang teu ngagaduhan masalah ngalebetkeun kit anu diperyogikeunna. Saatos tilu taun ngamumule bakat na di Villeurbanne, Aouar pamitan réréncangan na. Anjeunna teras gabung sareng akademi Olympique Lyonnais di 2009.

Tétéla, kolotna memang ngalaman seueur setrés sateuacan umur sabelas taun tiasa ngiringan bumi ageung Lyon. Tiasa aksés fasilitas anu langkung maju di akademi anu anyar, Aouar damel pikeun nyampurnakeun bakat sareng téknis na dina ngerakeun. Kalayan kerja keras sareng bimbingan anu langkung saé ti pelatihna, bakat produktif langkung unggul tibatan réncang-réncangna.

Biografi Houssem Aouar - Carita ka Jalan Kinérja:

Sapertos anu aranjeunna lakukeun Corentin Tolisso, Olympique Lyonnais henteu tiasa ngabijilkeun poténsial anu kuat ku anjeunna nalika ngancik dina taun 18. Ku alatan éta, Houssem Aouar nandatanganan perjanjian tilu taun sareng klub Ligue 1 di 2016. Sedengkeun dribbler anu ikonik ngajantenkeun bapa sareng indungna bangga dina pitch, nagara asalna kulawarga (Algeria) katinggaleun di tungtung bedil anu salah.

Nuturkeun tapak lacak Kylian Mbappe, Aouar toskeun perhatian ka arah maén kanggo Perancis tibatan Algeria. Kaputusanna ngajukeun seueur patarosan diantara analis olahraga anu tetep hariwang ngeunaan poténsial pamaén kelas dunya XI anu pikasieuneun (kalebet Aouar) yén nagara-nagara kalér-Afrika parantos sono.

Nalika kuring nyerat Bio ieu, bahkan French Outcast Karim Benzema parantos nyobian ngayakinkeun bakat anu produktif pikeun ngagabung sareng timnas Algeria. Deui, manajer Desert Foxes, Djamel Belmadi ngolo-ngolo kolotna Houssem Aouar pikeun nyarios anjeunna pikeun fitur Algeria. Nanging, Perumahan tetep tetep dipasang ka tim Perancis.

Houssem Aouar's Bio - Kisah Sukses:

Kana naékna anu mulya di Ligue 1, anu némbak Finesse terang yén perjalanan ka stardom parantos dimimitian. Éta kerendahan sareng dédikasi anu ngabantosan Aouar tetep pamuter anu teu kapisah dina gudang senjata Lyon na. Téknisitas sareng katenanganana ngajantenkeun anjeunna gelandang anu teu éléh anu nyayogikeun Memphis Depay kalayan kasempetan nyetak gol anu sampurna.

Nalika Aouar teras-terasan ngantunkeun fansna kagum ku poténsi na, seueur kleub anu nyungkeun tandatanganana. Arsenal ampir nandatanganan anjeunna dina perpindahan usum panas 2020/2021 tapi milarian Thomas Partey - ngan ukur klub mimiti hanjakal tina kaputusanana. Dina bales, playmaker nampik panjaluk Arsenal - dina pikasieuneun nalika anjeunna maréntahkeun kaluar Lyon pikeun Gunners dina Januari 2021.

Sugan anjeun teu merhatoskeun pisan kana gaya permainanana. Éta pisan sababna naha kami parantos nyiapkeun klip di handap anu nyorot kagagahan maén bal na anu teu dipercaya ku alesan na Mikel Arteta bakal salamina bogoh ka anjeunna.





Pasti, Aouar na Riyad Mahrez bakal nyieun kombinasi FIFA anu getih dina kaulinan video karesep anjeun - PS5. Sésana, sabab nyarioskeun Biografi na, mangrupikeun sajarah.

Saha Kabogoh sareng Pamajikan Houssem Aouar janten?

Kusabab suksés sareng naék kana tungtutan ageung maén bal Perancis, kaseueuran fans pasti naros naha aya awéwé anu aya dina haténa anu lembut. Tangtosna, penampilan na anu ganteng bakal nempatkeun anjeunna tinggi pikeun kabogoh awéwé.

Nalika kuring nyerat Bio ieu, Aouar parantos nguping nguping naha anjeunna ngagaduhan kabogoh atanapi pamajikan. Kami curiga yén gelandang lucu éta tiasa janten hubungan tapi nolak nyebarkeun éta umum, sahenteuna pikeun ayeuna.

Houssem Aouar Kahirupan Pribadi:

Dupi anjeun kantos heran naon anu ngajantenkeun nominee Liga Champions istimewa pisan? Pikeun nyaritakeun bebeneran, Aouar boga sipat satia, pelindung sareng miara, sabab éta anjeunna gampang meunang kapercayaan jalma.

Di luar lapangan, anjeunna ngajaga kahirupan anu sepi tanpa seueur kajadian anu rame sapertos naon waé anu ngabahayakeun kasihatanana. Naon anu urang tingali anjeunna lakukeun di lapangan meureun mangrupikeun hasil tina pamikiranana anu tuntas di sisi walungan sareng pantai nalika teu aya anu nonton.

Otong:

siga Saur Benrahma, Perumahan resep kajawab ku cara anjeunna ageman. Tétéla, gajih raksasa na € 1.5 juta (Statistik 2020) tiasa nyayogikeun anjeunna bumi ageung, baju sareng sapatu mewah sareng mobil. Nanging, anu Maénbal resep milih gaya hirup rata-rata.

Nalika kuring nyusun Kisah Kahirupan ieu, Aouar hirup sareng indungna sareng nyéépkeun seueur pakansi na ngariung di lingkungan Lyon na. Dina kecap na;

"Kuring masih cicing sareng indung kuring. Kaleresan, Anjeunna parantos ngalaksanakeun sagala rupa pikeun kuring sareng kuring ngarasa hébat di tempatna. Tangtosna, anjeunna nyandak kuring kasaimbangan.

Maénkeun pertandingan anu ageung sareng badé uih deui ka tempatna saurna ngamungkinkeun kuring tetep dina taneuh — éta penting. Kuring masihan seueur rumah tangga langsung kuring. "

Houssem Aouar Kulawarga Kulawarga:

Perumahan parantos ngajantenkeun kami yakin kanyataan yén anu ngajantenkeun betah di bumi sanés tempat cicingna tapi jalma-jalma anu ngurilingan éta. Kaleresan, Anu Maén Bal ngarasa langkung kahontal unggal anggota kulawargana ngagungkeun kasuksésanna. Maka, kami nyababkeun anjeun kanyataan ngeunaan bapak, indung sareng dulur saderek Houssem Aouar dina bagian Bio na.

Ngeunaan Ibu Houssem Aouar:

Ibu-ibu anu hébat parantos ngahasilkeun pamaén bal anu suksés sareng ibu-ibu Perumahan henteu istiméwa. Kusabab anjeunna budak leutik, anjeunna parantos ngasuh anjeunna sareng nyepeng budak lalaki sapertos endog rapuh. Pikeun ngabantosan putrana unggul dina maén bal, indung Aouar kedah diajar ngeunaan pro sareng kontra ngeunaan kaulinan.

Saur anjeunna, anjeunna kedah siap-siap masihan naséhat anu pangsaéna pikeun putrana iraha pasang aksi olahraga tétéla henteu nguntungkeun. Nalika ngawaskeun kamajuan Aouar, indungna malah ngiringan anjeunna kana acara Ballon d'Or 2018. Saha anu bakal ngabayangkeun yén kaasih indung tiasa maksa anjeunna diajar ngeunaan maén bal sanaos janten perawat?

Ngeunaan Bapana Houssem Aouar:

Anjeunna mangrupikeun jalma anu tetep anonim bahkan sateuacan naék putrana janten bintang. Tangtosna, Pa Aouar pasti ngagaduhan peran penting dina didikna. Anjeun pamajikanana ngalakukeun langkung. bapa anu reueus tetep tetep janten titik kontak pikeun putrana anu dipikacinta iraha waé aya kasalahan.

Ngeunaan Duduluran Houssem Aouar:

Sami-sami anjeunna jempé perkawis bapakna, kitu ogé anu naroskeun ayana lanceuk atanapi lanceuk. Mungkin sesa kulawargana (kecuali indung sareng incuna) hoyong hirup anu langkung pribadi tanpa narik perhatian media.

Ngeunaan Baraya Houssem Aouar:

Naha anjeun terang? ... Sedengkeun Bapana ngajaga kahirupan pribadi na, akina henteu milih henteu kusabab anjeunna kantos ngadamel gelombang dina média sosial. Ti saprak Houss ngabagi gambar salah saurang nini na di Instagram, seueur pameget anu muji sepuhna kusabab gaduh bakat langka pikeun putu.

Houssem Aouar Fakta Henteu:

Pikeun ngarobih Carita Kahirupan dribbler Téknis, ieu aya sababaraha bebeneran anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun Bio Bio-na.

Fakta # 1: Karir kadua:

Sanaos anjeunna damel ngagaduhan karir anu suksés, Aouar parantos ngajantenkeun kami ngartos yén anjeunna ngaheulakeun kulawargana sareng kaséhatan (munggaran) - sateuacan nanaon. Incase anjeun henteu terang, Aouar sakali nolak pikeun ilubiung dina kaulinan di Stade de Reims sabab anjeunna nganggap pitch na rada bahaya pikeun kabugaran na.

Sanaos kleub na ngahukum anjeunna kusabab kalakuanna, anjeunna ngagaduhan kulawargana pikeun ngagumbirakeun anjeunna dina tahapan salah paham sapertos kitu.

Fakta # 2: Gaji Ngarecah sareng Panghasilan per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euros (€)
Per Taun€ 1,500,000
per Bulan€ 125,000
Per Minggu€ 28,802
Per Poé€ 4,115
Per Jam€ 171
Per Menit€ 2.9
Per Kadua Kadua€ 0.05

Naha anjeun terang?… Rata-rata warga Perancis kedah damel sakitar opat satengah taun kanggo kéngingkeun naon anu Aouar damel dina sabulan.

Kami sacara strategis nempatkeun analisa gajih na saatos jam. Pilarian terang kanggo nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Houssem Aouar'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

€ 0

Fakta # 3: Ageman:

Houssem Aouar mangrupikeun bagian tina 5.8% populasi umat Islam di Perancis anu jumlahna 3.7 juta jalma. Salaku anggota Islam, béntang Lyon taat kana kode sareng ngalaksanakeun agama na.

Fakta # 4: Statistik FIFA:

Kalayan performa anu saé dina pertandingan kalapa, Aouar parantos netepkeun dirina salaku kakuatan anu kuat dina gim komputer. Lalaki Perancis bagikeun poténsi FIFA anu sami sareng Eduardo Camavinga.

kacindekan:

Ti mimiti, Biografi Houssem Aouar ngajarkeun urang yén pangaruh tara mimiti (dina olah raga) mangrupikeun cara anu paling lumrah pikeun nempatkeun yayasan karir budak. Teu diragukeun, masa depan budak urang janten kabentuk ku hoyong kalebet kana kelompok babaturan anu ngawangun kulawarga ku maén bal.

Éta kedah kami ngaapresiasi indungna Houssem Aouar pikeun tampilan luar biasa tina cinta indung ngaliwatan lalampahanana pikeun kamashuran. Henteu hilap incu na anu parantos maénkeun peran dina ngabina incu na.

Émut yén tim kami narékahan pikeun nyugemakeun anjeun ku carita légal anu paling anjeun hormati Pamaén Footballer Perancis. Punten ngahubungan kami upami anjeun mendakan panyalahgunaan dina tulisan kami. Upami teu kitu, ngadamel koméntar saatos tur gancang tina ringkesan Biografi Aouar na dina tabel Wiki kami.

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Houssem Acou
Landihan:Perumahan
Jaman:22 taun sareng 7 bulan.
Tempat kalahiran:Lyon, Perancis
Worth Net:€ 2 Juta (Stats 2020)
Gaji taunan:€ 1.5 juta (Statistik 2020)
profési:Pamaén Bal (Gelandang)
kabangsaan:Perancis
Karuhun:Turunan Aljazair
jangkungna:1.75 m (5 ft 9 di)
Ageman:Islam

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar