Carita Anak Heung-min Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Panungtungan diropéa

Bio ieu masihan anjeun liputan pinuh ku Kulawarga Kulawarga Son Heung-min, Bocah Budak, Hirup Awal, Fakta Biografi, Fakta Kabogoh, Gaya hirup, Hirup Pribadi sareng acara anu penting ti jaman budak leutik dugi ka anjeunna janten terkenal.

Hirup naékna Putra Heung-mnt. 📷: Instagram.

Leres, para fans terang ngeunaan kaserapan winger sareng kamampuan ngagunakeun duanana suku sakaligus. Nanging, ngan sababaraha urang anu maca biografi Son Heung-min, anu masihan gambaran lengkep pikeun anjeunna. Tanpa langkung ado, hayu urang mimitian.

Carita Budak leutik Heung-min:

Dimimitian pareum, Putra Heung-mnt lahir tanggal 8 Juli 1992 di Chuncheon, ibukota Gangwon di Koréa Kidul. Anjeunna anu kadua ti dua murangkalih anu ngalahir ka indungna, Eun Ja Kil sareng ka ramana, Son Woong-Jung.

Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar budak Heung-mnt. 📷: LB.

Budak anom tumuwuh dina tempat lahirna di Chuncheon. Éta di kota anjeunna ngagaduhan budak leutik eces sareng rumaja produktif sareng ngan lanceukna sareng lanceukna anu sepuh - Heung-Yun Son.

Ngembang taun:

Ngembang di Chuncheon, putra ngora mimiti maénkeun maén bal saatos anjeunna diajar kumaha leumpang. Hatur nuhun kana olahraga ieu, Putra henteu gaduh minat maén kaulinan komputer atanapi ngagaduhan kaulinan di sabudeureun anjeunna.

Latar kulawarga:

Dina sababaraha titik budak leutik prodigy bal-Na, bapakna - Putra Woong-Jung nanyakeun naha anjeunna leres-leres ngagaduhan pamandangan dina karir bal. Jawaban Putra nyaéta "enya" sareng bapakna bungah ngalatih anjeunna. Latihan budak ngora éta henteu hésé pikeun Son Woong-Jung. Ieu kalolobaan kusabab kanyataan yén anjeunna maén bal maén profésional sakali-waktos. Sapertos kitu, anjeunna narik pangalaman baheula dina ngalatih Putra barengan lanceukna. Dina pihakna, Ibu Putra resep ningali sareng ngurus budak lalaki saatos sési pelatihan latihan masing-masing.

Kumaha Football karir Dimimitian pikeun Putra Heung-mnt:

Ngomong ngeunaan sesi latihan anu matak, anjeun terang yén Putra sareng lanceukna anu rajin dilakukeun pikeun ngalaksanakeun dasar maén bal henteu langkung pondok tina 6 jam dina unggal dinten minggu? Salaku tambahan, para nonoman parantos dibéré jamang jam anu teu eureun-eureun Keepy Uppies (ogé katelah Juggling). Nyatana, aranjeunna sering ningali tilu bal ngalangkungan panon getih anu cape getih saatos bosen sakitar tilu jam.

Putra Heung-min sareng lanceuk na parantos ngalangkungan rezim 4 jam 'Keepy Uppies' salaku murangkalih. 📷: BBC.

Awal Aneung Heung-menit Awal di Bal-balan Saingan:

Nalika waktos Putra 14 taun, bapakna masihan kabébasan pikeun ngamimitian maén patandingan. Kalayan kecap sanésna, Putra henteu bébas maénkeun kaulinan anu kompetitif dugi ka anjeunna yuswa 14 taun sabab bapakna ngagaduhan kapercayaan yén kagiatan éta nyababkeun poténsi atlit ngora ku ngalangkungan otot-otot na.

Prodigy bal maén ukur 14 nalika anjeunna mimiti maén kaulinan kompetitif. 📷: Instagram.

Hatur nuhun janten mahasiswa anu gancang - salian gaduh dasar dasar maén bal, Putra henteu ngagaduhan masalah anu pas kana akademi pamuda akademi nonoman Hamburger SV saatos gabung ti Jerman dina Nopémber 2009.

Biografi Son Heung-mnt - Carita Jalan Pikeun Inohong:

Teraseun éta, karir putra mimiti ngarékam kamajuan sareng légéndar hususna saatos Hamburger SV masihan anjeunna kontrak profésional anu munggaran dina dinten ulang taun Juli 2010. Budak anu ambisius teras-terasan nyéépkeun dua taun deui sareng Hamburger sateuacan ngarawat catetan catetan ka Bayer. Leverkusen taun 2013. Nya éta di klub anu Putra tinggalkeun tanda-tanda menarik panonna ngan ukur dua taun. Ieu narik minat ti seueur klub kalebet Tottenham Hotspur dimana anjeunna Putra nyalonkeun.

Anjeunna mangrupikeun 'Putra-sasional' di Bayer Leverkusen. 📷: GiveMeSports.

Biografi Putra Heung-mnt

Nalika Putra resmi netepkeun yuswa White Hart Lane lami dina bulan Séptémber 2015, anjeunna ngagaduhan ngan ukur kasohor anu kiridit na. Henteu aya anu lian ti éta mangrupikeun pamaén Asia paling larang dina sajarah maén bal dina waktos éta.

Ngalacak gelombang tina pengarepan fans sareng cita-cita pribadi, winger nyéépkeun saé anu saé ngabantosan anjeunna ngadamel gambaran anu hadé dina dua musim kahijina pikeun English Side. Putra angkat janten cawang gol utama Asia dina sajarah Liga Premier nalika usum katilu. Henteu lami saatosna, anjeunna janten pamuter saingan paling luhur di sajarah Liga Juara dina usum kaopatna.

Maju gancang ka waktos nyerat Biografi Sonny ieu, anjeunna ditingali salaku salah sahiji aset berharga Tottenham ogé Korea Koréa anu pangpanjangna maén kaulinan di Éropa. Naon waé jalan anu kasurupan pikeun anjeunna, sésana, sakumaha anu diémutan, pasti bakal jujutan.

Anjeunna jajaran diantara pamaén Asia pangsaéna anu parantos maén di Eropa. 📷: Tujuan.

Ngeunaan Kabogoh Son Heung-min:

Catet anu disayogikeun ka LB dugi Méi 2020 nunjukkeun yén Putra tunggal dina waktos nyerat tapi ngagaduhan dua awéwé dina sajarah dating na. Aranjeunna kaasup béntang pop Korea Bang Min-ah sareng Yoo So-ngora. Sanaos pasti yén winger sareng Bang Min-ah mangrupikeun sajarah, sami teu tiasa nyarios hubungan-Na sareng Yoo So-anom sabab duo mangrupikeun seni pikeun ngajaga hubungan pribadi.

Awéwé anu ngajantenkeun kahirupan cinta Son Heung-mnt. Bang Min-ah (kénca kénca) sareng Yoo So-ngora (handap katuhu). 📷: WTFoot.

Luhureun sadaya, waktos éta sakedap sateuacan Putra ngajantenkeun istri kaluar tina kapentingan cinta anu teu dipikanyaho atanapi teu dipikanyaho. Sakaligus putra ngungkabkeun yén anjeunna nuturkeun nasihat bapakna pikeun ngimpi impian balna. Numutkeun Putra, bapakna masihan naséhatna pikeun pokus sadaya dina karirna sareng nyingkahan gaduh istri atanapi murangkalih kusabab aranjeunna henteu bakal resep pisan dugi ka pangsiun.

Kahirupan Kulawarga Son Heung-min:

Carita budak Heung-min budak leutik bakal janten inspirasi anu hébat pikeun pamaén sepakbola, sadayana hatur nuhun ka kulawargana anu ngamungkinkeun éta. Kami mawa ka anjeun fakta ngeunaan anggota kulawarga Son Heung-min anu dimimitian ku kolotna.

Langkung seueur ngeunaan bapa Son Heung-mnt:

Putra Woong-Jung mangrupikeun bapa, balad palatih pikeun jenius bal. Anjeunna lahir tanggal 10 Juni 1962. Bapana dua ngagaduhan karir anu penting maén bal profésional di Koréa Kidul sateuacan karirna dipendek dina kacilakaan nalika anjeunna parantos aya 28. Anjeunna parantos kantos ngajarkeun pamaén maén bal di wétan Gangwon Propinsi sareng gaduh naon anu diperlukeun pikeun ngiluan staf pelatih klub maén bal Tottenham dina mangsa anu paling caket.

Anak Heung Min sareng ramana. 📷: Instagram.

Ngeunaan Ibu Heung-min ibu:

Eun Ja Kil mangrupikeun indung ti mana Anakna ngagaduhan 75% penampilan imutna. Karepna panginten anu ngadukung, Eun Ja Kil sok aya didinya. Anjeunna reueus sabaraha jauh Son sumping dina maén bal profésional sareng ngaharepkeun anjeunna anu pangsaéna dina usaha-usaha na.

Anak Heung-min sareng indungna. 📷: Instagram.

Ngeunaan dulur urang Heung-min

Putra henteu ngagaduhan sadulur tapi hiji lanceuk anu disarengan ku Heung-Yun Putra. Sapertos Putra, Heung-Yun ngagaduhan karir anu luas dina dasar maén bal di handapeun tutelage bapakna sateuacan anjeunna mimiti ningalikeun pertandingan kalapa. Anjeunna kapungkur dikenal di sisi Jérman - SV Halstenbek taun 2013. Ti saprak éta, henteu seueur dipikanyaho ngeunaan karir sepakna dina maén bal.

Putra Heung-min sareng lanceukna. 📷: Instagram.

Ngeunaan baraya Son Heung-min:

Ngalih ka katurunan sareng akar kulawarga Heung-min, teu aya catetan tina nini-nini. Nya kitu, rinci ngeunaan etnis na anu rada sketur. Salaku tambahan, paman winger, bibi sareng sepupuna teu dipikanyaho bari anjeunna mah masih ngabongkarkeun budak awéwé sareng budakna.

Kahirupan Pribadi Kang Heung-min:

Jauh ti kulawarga kulawarga Son Heung-min sareng persona-na pikeun ngaduakeun pertahanan oposisi, pamanggih sareng fakta ngeunaan persona anu diluar putra nyaéta anjeunna resep sapertos jalma anu resep, teu sabar, ambisius, émosional calakan sareng ambisius. Winger anu serbaguna anu Zodiak Sign nyaéta Kanker henteu rutin kalibet sababaraha kagiatan anu seueur anu patuh salaku anjeunna minat sareng hobi. Aranjeunna kaasup perjalanan, damel, maén video, nonton pilem sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawargana sareng réréncangan.

Ngulinkeun kaulinan vidéo mangrupikeun salah sahiji hobi na. 📷: Instagram.

Gaya Hidup Putra Heung-min:

Ngeunaan kumaha Son Heung-min nyiptakeun sareng ngaluarkeun artosana, naha anjeun terang yén anjeunna gaduh perkiraan bersih bernilai $ 20 juta dina taun 2020? Sacara umum kanyaho yén kalolobaan kabeungharan Putra gaduh asal-usul gaji, upah sareng bonus anu ditampi pikeun maén bal tim mimitina. Sanajan kitu, henteu seueur anu terang yén Putra henteu ngahasilkeun dobel penting tina dukungan. Sapertos kitu, anjeunna ngagaduhan seueur artos anu anjeunna tiasa dianggo pikeun mésér aset sapertos mobil sareng imah. Sanaos Son milih milih cicing sareng sepuhna di apartemen tilu-ranjang di Hampstead, teu aya anu ningal kanyataan yén garasi apartemen ngagaduhan seueur perjalanan anu aheng anu anjeunna nganggo pikeun nganapigasi jalan di London.

Sécétus maén bal gaduh koleksi nitih mewah. 📷: Youtube.

Fakta Putra Heung-mnt:

Pikeun ngabungkus carita budak sareng Heung-min budak leutik urang di dieu seueur fakta anu langkung dipikanyaho atanapi kirang dipikanyaho ngeunaan anjeunna.

Fakta # 1- Gaji Ngarecah:

Kontrak Sonny sareng Spurs ningali anjeunna nampi gaji whooping £ 140,000 per minggu. Megatkeun eta kana nomer langkung alit, kami ngagaduhan ieu di handap.

KEJOHANAN / JABATANPendapatan dina Sterling Pound (£)Pendapatan dina Dolar ($)Pendapatan di Euros (€)Pendapatan di Koréa Kidul meunang (KRW)
Per Taun£ 7,291,200$8,825,049€ 8,155,032KRW 10,882,952,647
per Bulan£ 607,600$735,421€ 679,586KRW 906,912,720
Per Minggu£ 140,000$169,452€ 156,587KRW 206,966,065
Per Poé£ 20,000$24,207€ 22,370KRW 29,852,294
Per Jam£ 833$1,009€ 932KRW 1,243,845
Per Menit£ 13.8$16.81€ 15.53KRW 20,731
Per Detik£ 0.23$0.28€ 0.25KRW 346

Ieu naon Putra Heung-mnt parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.
£ 0

Naha anjeun terang? ... Rata-rata warga Koréa Kidul anu earn sakitar 9,800,000 KRW kedah dianggo pikeun tujuh taun jeung dalapan bulan ngadamel naon anu diciptakeun ku Putra Heung-min dina sabulan.

kanyataan #2 - Pangecualian militér:

Putra sanggup ngahasilkeun pengecualian ti milu wajib di Koréa Kidul 21 bulan tina jasa militér ku ngarah Koréa Kidul meunang emas dina Game Asia taun 2018. Tapi, anjeunna parantos ngalengkepan wajib latihan militér 4-minggu latihan dina Méi 2020. Layanan dasar anu pondok dimaksudkeun pikeun urang Korea anu parantos tiasa kéngingkeun pengecualian tina palayanan dua taun caket.

Poto Putra Heung Min parantos réngsé latihan militér na. Naha urang nyarios yén anjeunna minangka pelatih anu meunang penghargaan? enya anjeunna. 📷: TheSun.

Fakta # 3 - Pangaruh:

Munculna Putra pikeun prominence parantos dilakukeun saé pisan pikeun méré ilham tina bakat maén bal Koréa Kidul pikeun bersaing sacara profésional di Bal-balan Éropa. Kasohor diantara aranjeunna nyaéta Lee Kang-di anu ngabohongkeun perdagangan salaku gelandang kanggo Valencia.

Fakta # 4 - Peunteun Fifa:

Ngaran badag anu urang terang dina maén bal gaduh rating anu saé anu menerkeun naha éta aranjeunna katingali gedé. Putra sanés janten sanés ku rating FIFA anu saé sadayana 87 titik. Nanging, peminat percaya yén anjeunna pantes pikeun titik tambahan pikeun tingkatkeun Raheem Sterling anu ngembarkeun 88 titik.

Rating sakabéh winger sacara naék. 📷: SoFIFA.

Wiki:

Putra Heung-min Biografi - Data WikiJawaban Wiki
Nami lengkepPutra Heung-mnt
nicknameSonaldo
Tanggal lahir8 dinten Juli 1992
Tempat kalahiranChuncheon di Gangwon, Koréa Kidul.
umur28 taun (kaping 15 Mei 2020)
Posisi maénWinger
kolotEun Ja Kil (indung), Putra Woong-Jung (bapa)
DuduluranHeung-Yun Anaking (lanceukna).
kabogohBang Min-ah, Yoo Supados ngora.
hobiPerjalanan, damel, kaluarkeun maen video sareng nonton pilem.
zodiakkangker
luhur1.83m
beurat77kg

kacindekan:

Hatur nuhun pisan kanggo maca panulis panyuntingan ieu ngeunaan Biografi Son Heung-mnt. Di Lifebogger, urang ngaharepkeun mastikeun katepatan sareng keadilan dina rutinitas dinten urang pikeun nganteurkeun fakta biografi sareng carita budak leutik. Dupi anjeun ningali naon anu katingali ganjil dina tulisan ieu? Mangga wartosan kami. Upami teu kitu, pas kanggo masihan koméntar kana naon anu anjeun pikirkeun ku panulis kami sareng maén bal Koréa Kidul.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu