Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
8348
Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB presents nu Story Pinuh ku hiji genius bal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Sonaldo'. Kami Heung-Min Putra budak Story tambah Fakta Biografi Untold brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Tanpa adieu salajengna, nyanggakeun dimimitian

Heung-Min Story budak Putra Ditambah Fakta Biografi Untold -mimiti Taun

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiHeung-Min Putra dilahirkeun dina 8 Juli 1992 di Chuncheon, Koréa Kidul ku Wong Jung Putra (bapana) jeung Eun Ja Kil (indung). Kadua kolotna mikanyaah diperlukeun keur indit. Putra spent arana maling nya tumuwuh nepi taun di Selandia Anyar dimana anjeunna dihadiran Misi Karyadi on hiji program pertukaran kana hadé Inggris sarta literatur-Na.

kulawargana direlokasi aya nalika anjeunna 3. Anjeunna balik deui ka Koréa Kidul di 9 umur saméméh attending Dongbuk SD dimana manehna lulus junun. cinta na for mabal dimimitian aya di dasar na handap nepi ka SMA. Hanjakal, Putra turun kaluar ti SMA kirang ti sataun sanggeus anjeunna dimimitian.

Anjeunna mutuskeun enroll pikeun akademi FC Seoul urang, klub sarua yén urut Spurs bek Lee Young-pyo dicoo pikeun. Bari progressing dina maén bal, Putra kalana bakal dianggo pikeun klub salaku budak bola. Manéhna nu kantos 2008. Waktu éta, panutan nya éta gelandang Lee Chung-yong, Anu ayeuna muterkeun pikeun Crystal Istana.

Heung-mnt Story budak Putra Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan kulawarga

Bapana putra urang, Putra Wong-jung éta hiji pamaén bal pensiunan anu ngancik manajer.

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Anjeunna sakali dicoo pikeun Tim Nasional Koréa Kidul. Deui dina dinten maén, manéhna dijadikeun babaturan kalawan Mauricio Pochettino. Ieu ngécéskeun naon pangna putrana meunang kacida favored pikeun No.7 kaos jeung muter game waktos di Tottenham.

indung putra urang, keun Ja Kil éta jalma anu salawasna dirojong putra nya countless kali. Manehna mantuan anjeunna nanjak tangga sorangan sukses sanajan kaputusan pikeun neundeun kaluar sakola.

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Numutkeun Heung-mnt Putra "Cinta abdi indung urang nyaeta kawas sawarga, manéhna aya pikeun ngaliwatan kandel jeung ipis". Heung-mnt Putra boga adi kokolot ngaranna 'Heung-Yun Putra'. anjeunna dilahirkeun di 18 Januari 1989.

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Heung-Yun Putra teh manajer kiwari lanceukna ngora.

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Putra Heung Min geus salawasna geus disapu nepi di bobogohan rumor ku selebriti Hongkong béda. Anjeunna jeung urut classmate Yoo kituna Young geus nempo anyar dina tanggal hiji.

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Putra mikanyaah mésér kado mahal keur dirina. Dina wawancara telepon kalayan 'kanyataan', Yoo kituna Young dibagikeun, "Heung Min jeung Abdi gaduh parasaan alus nuju hiji sarua séjén. Anjeunna salawasna ngawartosan ayana di sabudeureun anjeunna méré anjeunna énergi. Abdi hoyong teruskeun kana ieu affections jero dina cara geulis. "

Duanana hubungan lumangsung ngan pikeun sataun saméméh Heung Min Son mimiti sejen kalawan Minah. Bang Min-ah (dilahirkeun Méi 13, 1993), hadé dipikawanoh mononymously salaku Minah, Nyaéta penyanyi Koréa Kidul sarta aktris.

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiMinah geus sakali wangsit manehna indit kaluar kalawan Putra Heung Min dua kali kalawan parasaan alus.

Saatos ngajaga silaturahim sarta encouraging silih Minah jeung Putra Heung Min dimimitian bobogohan jeung karsa alus saméméh anjeunna ngumbara ka [soccer] timnya di Jerman. Ieu hubungan jarak disababkeun separation maranéhanana. Duanana anu terus diperlukeun dina garis maranéhanana tugas di lokasi bogana.

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Karir di Ringkesan

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Heung-mnt Putra Karir, ringkesan kasajarahan

Dina 2008, Putra turun kaluar ti Sakola Luhur sarta ngagabung Hamburger SV'S akademi nonoman dina yuswa 16.

Dina 13 Juni 2013, bayer Leverkusen dikonfirmasi mindahkeun Putra pikeun dikabarkan € 10 juta, anu fee mindahkeun pangluhurna klub geus kantos dibayar dina sajarah na. Anjeunna sapuk ka deal lima taun kalayan tim. Putra disaluyukeun gancang ka klub anyar na di pre-usum, nyetak tilu gol di tilu appearances kahijina pikeun tim di patandingan paméran (ngalawan 1860 Munich, Udinese na KAS Eupen mungguh).

Dina 28 Agustus 2015, Putra ngagabung Liga Utama klub Tottenham Hotspur pikeun £ 22 juta (€ 30 juta) kana kontrak lima taun, matuh digawekeun diturutan sarta clearance internasional.

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Paling Mahal Asian Player dina Sajarah

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiLoba patarosan geus diangkat ngeunaan Tottenham splashing jumlah badag pikeun saeutik dipikawanoh superstar Koréa Kidul, Putra Heung-mnt. Di £ 22m, Putra janten Asian paling mahal dina sajarah maén bal, £ 7m leuwih ti naon Manchester United mayar kanggo Shinji Kagawa na £ 8m leuwih ti AC Milan mayar kanggo Keisuke Honda.

Sanajan, catetan nu kungsi diayakeun saprak 2001 ku Japanese Hidetoshi Nakata, anu dibikeun ti Roma pikeun Parma pikeun € 25 juta. Anjeunna vowed ngabuktikeun kritik na salah ku repaying kapercayaan reposed di anjeunna ku Spurs.

"Kuring ngarasa jawab, oge bangga sabab Tottenham hargana kuring nu kacida. Hal ieu kacida penting pikeun pamaén pikeun ngarasa hargana. Ayeuna Kaula bade ningalikeun tangka simkuring ngaraos patut eta, " anjeunna dicutat ku London malem Standar sakumaha nyebutkeun.

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Bringing Kasempetan komérsial pikeun Spurs

Putra geus béntang badag di Koréa Kidul asli na - a kanyataan yén moal geus Isro unnoticed ku Daniel Levy, boga Tottenham. Kusabab datangna na di Spurs, Putra parantos diangkat jualan kaos Global jeung fans internasional anyar.

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Heung-mnt Putra Fans ti Koréa Kidul

Ieu garapan angger keur tim Premier League jeung Spurs téh senang Putra bisa muka lawang pikeun aranjeunna. Hayu urang malah kungsi dilaporkeun yén Putra nyaeta alesan utama balik kaos sponsor deal Leverkusen urang jeung LG éléktronika. Aranjeunna teu renew dinya sanggeus aranjeunna katalungtik Putra ieu ninggalkeun bandung.

Heung-mnt Putra budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Ngoleksi Goals taméng Sateuacan gabung Spurs

Anjeun bakal gobsmacked ku sababaraha usaha luhur ceuk urang Powered kana kantong bawang antukna di Jerman. Lalajo handap;

[arve url = "https://youtu.be/Qlo8yELjgVk" /]
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu