Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6430
Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu;'Micki'. Henrikh Mkhitaryan budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan playmaking canggih Henrikh Mkhitaryan sarta mantuan abilities tapi sababaraha mertimbangkeun hirupna luar pitch nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun dimimitian.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Henrikh Mkhitaryan lahir dina 21st Januari 1989 di Yérévan, ibukota Arménia pikeun parents- telat urut footballer, Dukuh Mkhitaryan (bapana) jeung Marina Taschyan (indung).

Dina 1989, nalika anjeunna lami ngan sababaraha bulan, kulawargana pindah ka Prancis kusabab sababaraha bentrok nya éta brewing di Arménia. Bapana dicoo lima taun keur valénsi di division kadua Perancis urang.

Numutkeun Henrikh .."Kapan ieu mah 4, Abdi salawasna ceurik lamun dad kuring bakal ninggalkeun pikeun latihan klub. Unggal isuk Abdi ngomong, 'Pa, nyandak abdi sareng anjeun. Mangga, mangga nyandak kuring jeung anjeun! '

Dina umur nu, abdi teu bener ngeunaan miara bal acan, abdi ngan hayang jadi kalawan bapa. Tapi anjeunna teu hoyong jadi kacau salila latihan ku pikahariwangeun ngeunaan kuring ngajalankeun kaluar, jadi anjeunna sumping up ku rencana palinter kana fool kuring. Hiji isuk, kuring ngomong, 'Pa, nyandak abdi ka latihan.'

Cenah, 'Euweuh, euweuh. Aya henteu latihan kiwari, Henrikh. Kaula bade supermarket. Kuring gé jadi balik ka katuhu. ' Anjeunna lolos ka tangerang, sarta I waited ... na waited. Anjeunna sumping deui imah sanggeus sababaraha jam. Taya tas grocery. Kuring leungit eta. Kuring ngamimitian nangis.

'Anjeun ngabohong ka abdi! Anjeun teu buka supermarket! Anjeun indit ka maén bal! '

dad na madeup pikeun ieu ku cara nyokot saeutik Henrikh kaluar lalajo kagiatan salju nu anjeunna dipikacinta sakumaha nak a.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Dukuh Mkhitaryan jeung putra Henrikh

Ogé tina sapoe on wards, Hemlet dimimitian nyokot putrana ka taneuh latihan. Henrikh pas mekarkeun cinta for mabal jeung mimiti handap footsteps bapana salaku anjeunna diawaskeun anjeunna ngalatih. Kuring sok hayang jadi footballer a jeung kuring hatur kolot mah, nu mantuan kuring jadi loba sadar ngimpi ieu. "

Thou kolotna hayang bal pikeun anjeunna tapi ogé pangajaran hanacaraka kedah janten must pikeun anak maranéhanana. Miki diajar kumaha carana ngagabungkeun duanana atikan jeung bal di jalan pangsaena. Anjeunna tumuwuh nepi ka janten budak ngora caang.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rising ka Inohong

Anjeunna diajar maén bal ti bapana Dukuh nu jadi striker nonjol antukna na di 1908s. Hanjakal, pupusna mimiti ramana impacted anjeunna grFeatly (Rincian tina pupusna dibahas engké di artikel). Henrikh karasaeun yen lamun bapana masih hirup, "Sagalana bakal jadi béda." Dina kecap-Na, "Taun The sanggeus bapa maot, kuring ngamimitian latihan maén bal. Anjeunna drive pikeun abdi, anjeunna idola abdi. Cenah mah mun sorangan, abdi kudu ngajalankeun kawas anjeunna. Kuring kudu némbak kawas anjeunna. "

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Thou, dad na eweh nasehat mangpaat ti titik profésional of view saméméh anjeunna maot. Anjeunna ukur bisa ngarasakeun dad-Na pikeun 7 taun. dad maot nalika anjeunna ukur 7. Jalma anu geus diawaskeun Mkhitaryan jeung bapana, disebutkeun yen gaya maranéhanana nyarupaan silih pisan. Miki sakali ngomong, "Kuring yakin anjeunna nilik kuring tur bangga kuring ..."

Kana balik ka Yérévan ti Perancis, Henrikh geus terang kumaha karir manéhna hayang ngudag. Mkhitaryan ngagabung klub pangbadagna Yérévan urang FC Pyunik di 1995. Anjeunna lajeng ningal dirina berkembang kana salah sahiji pamaén paling Sarbini nagara urang.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

sakabéh kulawargana boga grounding dina maén bal profésional. Bari anjeunna jeung bapana hasil dina lapangan, nu awéwé di kulawargana geus dijieun hirup maranéhna kaluar eta. Ayeuna ngidinan Obrolan ngeunaan aranjeunna;

BAPA: Dukuh Mkhitaryan, bapa Henrikh éta sakali striker terhormat jeung nonjol tina FC Ararat Yérévan salila 1980s. Anjeunna hiji striker leutik tapi gancang pisan. prajurit Soviét Majalah sakali ngahormatan manehna kalawan "Knight of serangan" pangajén dina 1984.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Anjeunna jeung kulawargana sakali cicing di Kentron kacamatan Yérévan, Nu mangrupa deukeut ka Stadion Amenia urang Hrazdan. Jalma anu ningal duanana Dukuh na Henrikh muter disebutkeun yen gaya maranéhanana nyarupaan silih pisan. Hanjakal, Dukuh maot hiji tumor otak di 33 umur lamun Henrikh yuswa tujuh taun.

Ieu naratif tina Henrikh on pati bapana.

"Waktos abdi kalayan bapa bakal jadi pisan bermakna, tapi ogé pohara pondok. Kapan ieu mah heubeul genep taun, kolot mah ka kuring yén kami pindah deui ka imah Arménia. Kuring teu bener ngartos naon ieu lumangsung. bapa kuring kungsi dieureunkeun Maen Bal, sarta anjeunna betah sadaya waktu. Kuring teu nyaho ka dinya, tapi bapa kuring kungsi tumor uteuk. Sagalana kajadian pisan gancang. Dina sataun, anjeunna Isro. Kusabab kuring jadi ngora, kuring henteu ditumpes ngartos konsép pati. Kuring inget ningali indung kuring tur adina heubeul salawasna nangis, sarta bakal menta maranehna, "Dimana bapa?" salah No bisa ngajelaskeun naon ieu jalan. Dinten ku poé, maranéhna mimiti ngabejaan ka kuring naon anu lumangsung. Abdi émut indung kuring nyebutkeun, 'Henrikh, anjeunna pernah bakal mibanda kami.' Jeung Teu sangka, Kungsi? Pernah aya sapertos lila lamun anjeun heubeul tujuh taun.

Anjeunna terus ...

I kungsi loba videotapes manéhna maén di Perancis, sarta bakal lalajo eta pisan mindeng inget anjeunna. Dua, tilu kali saminggu Abdi nongton patandingan-Na, jeung eta bakal masihan kuring loba kabagjaan, utamana lamun kaméra némbongkeun anjeunna nalika anjeunna celebrating gawang atawa hugging teammates Na. Dina pamadegan videotapes, bapa kuring cicing dina. ceuk Henrikh Mkhitaryan

indung: indungna Marina Taschyan nyandak peran duanana rajana sanggeus Henrikh leungit dad-Na.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiNumutkeun anjeunna .."Ieu hésé pisan, sabab indung kuring kungsi jadi duanana a indung jeung bapa nepi ka kuring. Ieu pisan teuas pikeun indung ka ngalakukeun ieu di masarakat. Manehna kapaksa lengket up for kuring, sarta ogé kadang jadi teuas sareng abdi kawas bapana bakal hésé. Kuring kungsi poé nalika kuring ieu datang ka imah tina latihan nyebutkeun, 'Ah, éta kitu teuas. Abdi hoyong kaluar. '. Jeung indung kuring bakal nyebutkeun, 'Anjeun teu kaluar. Anjeun kudu nyimpen kerja, sarta eta bakal meunang hadé isukan.' Sapupusna bapa urang, indung kuring kapaksa nyandak pakasaban pikeun ngarojong kulawarga urang. Ku kituna manehna ngamimitian digawé keur federasi bal Arménia.

Marina Taschyan nyaeta saacan tanggal kapala sakabéh sahiji departemén tim nasional dina Federation Football Arménia. Henrikh Mkhitarvan sakali dibagikeun poto indungna kalayan indungna on Twitter ngagungkeun ultah indungna urang. Dina pos, cenah "Cinta Mommy urang téh kawas nanaon di dunya, senang ultah, indung". Kalolobaan pengikut dirina teu pikir manéhna indungna. Ieu kusabab manehna melong jadi ngora.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

ADI: adi jalan di Markas UEFA. Manehna diaku earn hiji tinggal sorangan. Thou Miki kadang mantuan nya finansial nu manehna objék paling kali. Dina hiji wawancara,

anjeunna ka dirina dina kecap na ..."Aya teu hal kayaning 'Hormat jeung milik'. Kami hiji kulawarga, sarta sagalana kami earn nyaeta ours ".

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Micki na Monika dibagikeun kenangan budak leutik senang babarengan. Duanana katembong lucu saperti katempo dina gambar di handap ieu.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Young Henrikh (kénca) jeung Monika (katuhu)

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Henrikh Mkhitaryan teh lalaki gadis wae bakal cinta ka nikah ... Sanajan, katresna, teu puguh ka lean on anjeunna - Henrikh ngan boga waktu pikeun aranjeunna! Ngayakeun ayeuna atawa di mangsa nu bakal datang. Mkhitaryan geus fokus kana karir jeung anu tunggal. Sarta anjeunna boga niat ragrag asih saha dugi anjeunna nepi ka umur maksimum mutlak 30 anjeunna sakali ngomong. Thou anjeunna geus nempo kalawan sababaraha girlfriends. Simkuring bet anjeun reuwas manehna teu boga pamajikan hiji

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Master Catur

Lamun dibandingkeun paling footballers di pangeusina, Mkhitaryan disebut jadi has. Manéhna ngabogaan pangabisa kognitif leuwih unggul. Milikna intelijen dina pitch maén ieu numbu ka na catur skill. Dina basa sejen, cinta Henrikh Mkhitaryan urang keur cHess correlates ku ukuran tina na kecerdasan. Saeutik heran anjeunna geus sakali dibuktikeun fans na ku tajongan kalajengking.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -berhala na

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiRada unsurprisingly pikeun gelandang narajang anu tumuwuh nepi di Perancis, Mkhitaryan urang footballing idola téh urut Real Madrid cf sarta gelandang Dunya Perancis Piala-unggul Zinedine Zidane.

Numutkeun Micki ..."Nepi ka waktu ieu 10 heubeul taun, sakabéh kahirupan mah maén bal. Latihan, bacaan, ningali, sanajan keur Maen Bal di PlayStation. Kuring ieu sagemblengna fokus kana eta. Kuring khususna dipikacinta pamaén kreatif - nu maestros. Kuring sok hayang maénkeun kawas Zidane, sarta Dukuh. Nyaan ngaapresiasi gaya Zidane urang maén jeung naon manéhna dina pitch nu. Anjeunna kawas pesulap ka kuring. gaya midfield kuring maén hubungan deui Zidane bari serangan pendekatan dipikiran hubungan deui dad telat abdi. "

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kacida dididik

Kulawarga Mkhitaryan balik ka Yérévan, ibukota Arménia urang ti Perancis dina 1995. Dina taun anu sarua Mkhitaryan enrolled kana Institute of Budaya Fisik di Arménia. Anjeunna lulusan program diploma maranéhanana sarta nuluykeun Éntri langsung kana diajar ékonomi dina cabang Yérévan tina St. Petersburg Institute.

Kana kalulusan, Miki oge dikembangkeun rencana ngudag gelar sejen di hukum. Hanjakal, ieu teu lumangsung sakumaha kudu anjeunna nyandak bal profésional leuwih serius sumping nelepon. mangsa ieu ditandaan a push badag dina impian karirna. Anjeunna ditinggalkeun klub boyhood na FC Pyunik (lokasina di Arménia) jeung ngumbara ka Ukraina maén keur Football Club Metalurh Donetsk anu eweh hiji tawaran lucrative mana anjeunna ditarima.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Belanja peuting di Club urang Cimanuk Ground

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiMkhitaryan ieu dipikawanoh pikeun henteu salawasna hirup di susun sorangan tapi belanja sababaraha peuting na di taneuh latihan klub na urang. Anjeunna geus dipigawé yén pikeun sakabéh klub ceuk urang maén keur.

Nyebut ka Arménia panorama.am koran dina bulan Pebruari 2017 cenah, "Kusabab kuring geus jadi hal ngeunaan hiji idola na loba kasampak nepi ka kuring, kuring resep mun ngan konsentrasi dina maén bal kuring sangkan abdi tiasa ngingetkeun aranjeunna. Malah thou hartina belanja peuting dina taneuh latihan istirahat imah. Pikeun sakabéh klub Kuring geus dimaénkeun, abdi katalungtik abdi tim-mates do teases kuring nalika aranjeunna niténan paripolah ieu ti kuring. Aranjeunna malah nicknamed kuring Présidén [taneuh latihan] ".

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Asal nickname-Na

Mkhitaryan geus nicknamed 'Heno ' ku fans na di Arménia. Anjeunna dirangkul nami nu bentuk pondok tina ngaran hareup na 'Henrikh'. Sanajan kitu, anjeunna dipikawanoh di Éropa salaku Micki. Mkhitaryan wangsit dina wawancara anu nickname nu Micki sumping ti urut manajer Borussia Dortmund, Jürgen Klopp. Jürgen mutuskeun pikeun masihan anjeunna nickname yén sanggeus observasi surname na 'Mkhitaryan' ieu panjang teuing ngucapkeun. Mkhitaryan direspon yén éta téh ok ngagunakeun nickname éta. persetujuan ahir nickname datang nalika nickname na ieu observasi dina diverifikasi na Instagram Akun anu ngaran pamaké is micki_taryan.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Sakali dicoo pikeun Sao Paulo

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiDina 2003, Mkhitaryan, yuswa 14 tadi percobaan kalawan São Paulo di Brazil nu éta suksés. Anjeunna maén keur tim junior klub urang. Tim ieu kagungan likes of Oscar dos Santos Emboaba na Hernanes. Anjeunna maén sapanjang sisi sareng maranehna. Nya tetep maling klub ieu pondok leaved. Henrikh Mkhitaryan balik ka Pyunik, klub Arménia satempat di 2004. Ieu manajer lajeng na Mihai Stoichiţă anu maksa on na mulang ka Arménia.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Polyglot

Mkhitaryan ieu mangrupa polyglot dikonfirmasi, anjeunna mibanda kamampuhan pikeun nyarita jumlahna aya tujuh basa. basa ieu ngawengku na lokal Arménia, Perancis, Portugis, Rusia, Ukrania, Inggris, jeung Jerman. Miki atribut pangaweruh nya ku Rusia mun nini maternal Na, saha di Rusia etnis.

Anjeunna diajar di tilu basa munggaran (Arménia, Perancis sarta Portugis) dina budak leutik na, bari kiwari dimungkinkeun opat anjeunna ngajemput maén keur Shakhtar Donetsk di Ukraina, Borussia Dortmund di Jerman, sarta Manchester United di Inggris.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Award jeung Amal

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiDina 2012, ku kaputusan Déwan Kota Yérévan, sarta dina sambungan kalawan ulang 2794th kota, Mkhitaryan dileler jeung "Warga husus tina Yérévan" judulna, for keur ayaan hébat di bal na prestasi cemerlang di olahraga. Catetan: Yérévan mangrupakeun ibukota Arménia.

Mkhitaryan ieu ogé dipikawanoh dina tanah air pikeun janten jalma amal. Salila libur maén bal, manehna manggih waktu pikeun didatangan téritori dibantah tina urut Uni Solviet mun nyumbang hadiah ka kulawarga prajurit fallen. sedekah na geus earned anjeunna pangajén tina 'NKR Medali'.

NKR hartosna (Nagorno-Karabakh Républik). Ieu medali nasional dirumuskeun ku Perdana Mentri NKR. Eta dibikeun ka jalma anu dianggap salaku Pahlawan Nasional.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjog Tim Nasional Arménia

Mkhitaryan nyaeta Arménia urang sadaya-waktos goalscorer luhur, nyetak gol 22 dina patandingan internasional 64 saprak debut dina Januari 2007.

Mkhitaryan geus dipilih Arménia Footballer tina Taun tujuh kali (unggal taun saprak 2009, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 na 2016). Anjeunna geus mingpin tim anu ngaliwatan kaluar lolobana taun ieu salaku kaptén.

Dina 2012, anjeunna milih salaku Shakhtar pamuter pangalusna usum 2011-12 ku fans. Nu taun anu sarua, manéhna ogé ngaranna Ukraina Premier League Footballer tina Taun. Ogé di 2012, Mkhitaryan ieu ngaranna dina Top 100 pamaén UEFA sacara Éropa UEFA Football Yearbook 2012-13. Deui, anjeunna milih Pasamakmuran Pranata mangsa Amérika Footballer tina Taun keur 2012, sahingga anjeunna teh footballer Arménia pangheulana jadi ngaranna pamuter pangalusna ti nagara pos-Soviét. Anjeunna nampi pangajén deui pikeun 2013.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rencana Future na

Masih ngora, Mkhitaryan Tapi insists yén anjeunna boga rencana neruskeun gawe dina maén bal sakali anjeunna geus pensiunan. "Kuring teu ningali sorangan jadi palatih, éta teu cup kuring tèh. Kuring teu hayang bulu kuring ngarobah abu nu gancang! " Gantina, hirup sanggeus bal bakal dipikaresep jadi bisnis-berorientasi pikeun Mkhitaryan, anu ngabogaan diploma ti Institute of Budaya Fisik di Arménia sarta ogé mangrupa gelar Ékonomi dina St Petersburg Institute.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna ampir ngagabung Liverpool di 2013

Dina usum panas tina 2013, anu lajeng manajer Liverpool Brendan Rodgers sakali dilakukeun Mkhitaryan target mindahkeun luhur-Na.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiMulang teras, anjeunna tujuan scorer ngarah dina hiber luhureun Ukraina urang usum saméméhna, nyetak gol 25 di 29 kaulinan liga pikeun Shakhtar Donetsk. Kalawan deal ampir rengse tur laporan anjeunna ngalayang ka Anfield pikeun médis nyieun headline, anu malang dituturkeun. fans Liverpool gumbira ieu motong pondok. deal ka asup prospek midfield maranéhanana anu bakal terang nepi Anfield ieu highjacked ku urut manajer Borussia Dortmund Jürgen Klopp. Jürgen dijieun tawaran anjeunna teu bisa ingkar jeung anjeunna milih Signal Iduna Park sakumaha imah hareup na tinimbang Anfield.

Thou Mkhitaryan hanacaraka yén ieu teu duit, tapi brand maén bal dortmund dicoo nu ngajadikeun anjeunna nampa tawaran Klopp urang.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sakali ari dina Hotel kalawan Jose Mourinho

Mkhitaryan, kana kadatangan na di Manchester United ari di Lowry Hotel di bergengsi keur sataun. Na tinggal aya ieu ngamotivasi ku Jose Mourinho anu cicing di dinya jeung kulawargana dina waktos anu sareng. Waktu éta, duanana pihak éta anyar pikeun hirup di kota. gagasan ka cicing di hotél saméméh meuli atawa renting hiji imah di Manchester ieu mangrupa pilihan normal pikeun jalma euyeub anu datangna ka kota gede jalan. Numutkeun Micky, "Jose cenah teu bener nyaho teuing ngeunaan kotana sorangan méméh manéhna datang ka dieu. Anjeunna disarankan kuring tetep di hotél di mana manéhna lodged "

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Duanana Mourinho na Mkhitaryan kiwari geus gotten tinggal permanén di kulon kalereun Manchester.

Henrikh Mkhitaryan budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Q sarta Salaku

- Boga sagala hal panasaran atawa lucu lumangsung ka anjeun saprak move anjeun ka Manchester United? Meureun sababaraha nelepon mahiwal jeung barang?
- 'Sumuhun, abdi nampi loba nelepon ... ti strangers.'

- Sareng naon anu maranéhna rék?
- Éta sadayana hoyong Duit! '

- Naon anu anjeun ngabejaan aranjeunna?
- Kuring nolak aranjeunna. Kumaha carana abdi tiasa masihan duit strangers atawa ngan nginjeum? Kuring moal meunang deui.

- Dupi anjeun fatalist a, anjeun percanten nasib?
- 'Muhun kantenan. Tanggal lahir ditangtukeun nasib abdi. Sagampil saha wae urang, memang. Kahirupan téh buku, sarta kami aktor anu maénkeun nurutkeun naon anu ditulis. Kuring ogé percanten tanda zodiak. Kami Aquarius '

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu