Harry Winks budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2735
Harry Winks budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta ku sedengkeun

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "saeutik Iniesta". Harry Winks budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan nuhun ganteng-Na, pigura leutik sarta gaya maén. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Harry Winks 'nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Harry Winks budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Mimiti & kulawarga Kahirupan

Dimimitian kaluar, ngaran lengkep nya Harry Billy Winks. Harry Winks sakumaha anjeunna apal lahir dina dinten 2nd Pébruari 1996 ka indungna, Anita Winks jeung bapa, Gary Winks di Hemel Hempstead, Britania Raya.

Harry lahir ka kulawarga bal asih. Bapana Gary éta urut footballer semi-profésional anu dicoo pikeun Hemel na Berkhamsted. Kulawarga Winks kungsi jadi lila hirup-Spurs supporter mimiti on saprak 1984 sanggeus Spurs UEFA cup win.

Diomongkeun sajarah kulawarga atawa asal, Harry Winks asalna ti kulawarga turunan Spanyol ngaliwatan indung jeung nini na. Anjeunna sanajan bangga keur Britania ngaliwatan dad-Na. Harry tumuwuh nepi kalayan adina saeutik na ngaranna Milli saha anjeunna pisan pelindung sahiji.

Harry Winks jeung nak brother- Awal Taun

Naha di imah atawa beungkeutan kalawan cousins ​​Na, Harry gambar dihandap bakal salawasna awas for teteh saeutik na amis.

Harry Winks na Cousins

Kiwari, éta geulis kmu pisan reueus pikeun Milli ningali lanceukna badag nya, jalma pangdeukeutna jeung urut pasangan dina kajahatan narima pisan kasuksésan footballing.

Harry Winks Sister- Milli

Geuwat sakumaha dina waktu tulisan, taya sahijieun di dunya boga beungkeut kuat yen eta dibagikeun antara Harry, Milli na mum maranéhna Anita.

Harry Winks Family- Indung jeung Sister

Harry Winks budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- meta karir

Diomongkeun keur hiji kipas Spurs, Harry urang dad Gary sakali ngadawuh:

Tangtu Harry téh kipas Spurs, éta dipaksa asup manehna ku kuring!

Harry ngan jiga mum na dad na kungsi jadi Tottenham Hotspur kipas malah saméméh anjeunna dimimitian Maen Bal. Harry dihadiran memorable munggaran cocok na di White Hart Lane yuswa genep taun. Ningali likes tina Michael Carrick, Robbie Keane jeung Teddy Sheringham ngamotivasi anjeunna ngamimitian najong nanaon nu katingali kawas bal maénbal.

Diomongkeun ngeunaan pangalaman bal putra nya urang salaku anak, Harry kiceupan urang mum Anita sakali ngawartoskeun Warta:

"Komo salaku anak leutik Harry bakal maén sareng sock digulung-up. Anjeunna kukituna jadi dribbling eta madhab sadaya waktu. Lajeng anjeunna dipindahkeun onto bal ténis. Anjeunna kukituna salawasna najong eta sadayana di sabudeureun imah, nyetir kuring gélo! "

Lamun teu najong bal maénbal di sabudeureun atawa di jero imah kulawargana, Harry bakal ditempo posing sabudeureun deukeut ku poster tina David Beckham jeung Michael Owen.

Harry Winks budak Story

Sanajan cinta Harry pikeun Spurs, anjeunna mutuskeun pikeun lem dirina jeung kaos Inggris jeung kolor. Nempo poto na luhur, Anjeun bakal dititenan éta barang jersey favorit-Na.

Harry Winks budak Story- The Fakta Untold

Salaku dina waktu tulisan, anu Inggris nasional Jersey cocog pisan ganteng anjeunna.

Harry Winks budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Mimitian

Poténsi Harry urang munggaran nempo dina yuswa 5 nalika kolotna enrolled anjeunna di roster of Ross & Andy urang JABAR kubu. Anjeunna salajengna nuluykeun maén kalawan Echoes FC di Hemel Hempstead mana bakat alam na janten ogé dipikawanoh.

Harry ieu dipikawanoh salaku batur ku énergi alus tur sanajan pigura ramping, manéhna tetep bakal meunang ngeunaan pitch kalawan stamina alus. Mimiti on, Harry miboga atikan soccer mimiti na kalawan Cavendish Sakola teh bergengsi dimana manehna lulus dina yuswa 11.

Harry Winks budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan di Spurs

Hatur nuhun kana pangabisana pikeun nanganan bola saperti nak a, Harry ieu dianjurkeun ku pangajar na di Ross & Andy urang JABAR kubu hadir percobaan Tottenham Hotspurs. Anjeunna lulus tur enrolled di bandung. Malah di Tottenham akademi, loba klub masih courted anjeunna salaku youngster a.

kolotna Harry urang Anita na Gary éta getol stress loba kurban anu Harry geus dijieun salila poé mimiti na di Tottenham. Kahiji, salaku rumaja ngora, Winks ngalaman ti tumuwuh tatu na troubles deui. Sanajan éta, lulugu akademi McDermott miboga iman dina budak saeutik sagampil Anjeunna ngalaksanakeunna kalawan telat-developer, kayaning Kane jeung Andros Townsend. komo Teddy Sheringham nyandak minat nutup di Winks ngora jeung témbal Parker mecenghul salaku mentor a.

Harry Winks budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Big Putusan & naékna Inohong

guna ngahaturanan hirupna kana impian-Na, Harry mutuskeun kaluar ti imah kulawarga di 16 umur hirup deukeut jeung Spurs latihan taneuh. Kaputusan ieu mah salah gampang pikeun kulawarga Winks. Numutkeun mum na Anita;

Harry kapaksa ngarobah, mental. Manéhna pohara homely, sarta gerak kaluar dina umur nu kacida teuas. Katiluna urang - abdi, Gary, sarta Milli nangtung na ngajerit sakumaha anjeunna Cicing panto hareup di hareupeun rahayat kami.

kolotna Harry urang ngan bakal ningali manehna salah malem saminggu. Numutkeun Harry, pindah ti kulawarga imah hirup kalayan jalma anjeunna ngalaman pernah patepung ieu sigana hal hardest anjeunna sempet dipigawé dina sadayana hirupna. Harry nuluykeun ka mukim di Southgate, wewengkon suburban kaler London. Anjeunna ari kalawan sababaraha nikah nice ngaranna Lesley jeung Matt anu home éta deukeut jeung Spurs latihan nonoman taneuh. Kabeneran, Matt anu ieu instruktur nyetir diajarkeun Harry kumaha ngajalankeun.

Harry Winks budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

tekad Harry urang jadi profésional a teu balik salaku lamunan lulus. Dina 27 Juli 2014, anjeunna asup keuna profésional kahijina kalayan Tottenham sanggeus impressing Mauricio Pochettino anu severally diawaskeun video tina pagelaran-Na.

Harry Winks naékna Fame- The Untold Story

Pochettino ningal Harry salaku pamuter sarupa baraya Spanyol na Xavi jeung Iniesta. Anjeunna oge melong manehna keur lengkep beda mun pamaén tengah na nyaéta; Victor Wanyama, Eric Dier, Mousa Dembélé jeung Moussa Sissoko. perayaan gawang liga munggaran Harry urang némbongkeun kumaha anjeunna sarta Mauricio Pochettino kungsi dikembangkeun beungkeut kuat saprak patepungan kahiji maranéhanana.

Shockingly, Harry meunang disebut up for Inggris sanajan ngan nyieun opat dimimitian dina liga pikeun Spurs. Gareth Southgate ngangkat anjeunna berkat catetan lulus-Na.

Debut Rékam Harry Winks Liga

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Harry Winks budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Naha anjeun terang?… Dina unggal pilem rumaja, mojang bakal paling kali tumiba pikeun footballer populér. Di sawatara titik di kahirupan anu gadis urang, jero handap, sok aya kahayang mun tanggal hiji pamuter béntang. Hanjakal, Pilem boro némbongkeun urang downside of bobogohan teh pamaén bal. Ieu salah sahiji alesan budi naha Harry geus tunggal salila taun mimiti karir senior-Na.

carita hubungan munggaran Harry urang sumping dina yuswa 22 (July 2018) nalika anjeunna nempo kalawan Britania kanyataanana acara nona, Rosie Williams saha taun 4 na senior. pasangan nu ieu sakali nempo ninggalkeun hotél 5-béntang, London urang Shangri-La hotél.

Harry Winks Hubungan Kahirupan kalayan kabogoh, Rosie Williams

Dina poto, Harry mucunghul jadi gentleman sampurna pikeun Rosie sakumaha anjeunna ngayakeun panto kabuka keur dirina. Ieu hiji waktos Rosie ngan meunang nu kasusun loba di luar tina British Cinta Island kanyataanana acara. Stepping kaluar dina blazer konéng stylish, anu nona Welsh kapaksa ditunda tampilan pisan leggy pikeun lalaki manehna admires. Ngan waktu bisaeun lamun Harry bakal nyandak dirina salaku kabogoh atawa pamajikan.

Harry Winks budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Harry Winks Fakta Kahirupan Pribadi

Harry lahir isin tur sepi, tapi di sisi sejen, manehna tiasa saendeng na energetic. Salaku observasi ti poé youthful Na, Ieu batur anu gampang bisa adaptasi ka parobahan lingkungan atawa énergi anyar nu lingku anjeunna.

Naha anjeun terang?… Teu kawas sabagian footballers, Harry Winks teu meunang pisan ngadeukeutan kalawan fans. Ieu kusabab anjeunna sakaligus mayar jahat pikeun ngalakonan alus. Ayeuna hayu atuh ngabejaan ka Anjeun naon sih kajadian!

Harry ieu sakali nempo dina klub di Watford ku kipas, anu serius begged gelandang pikeun poto kalawan Winks teu nyaho motif ulterior. Shockingly, yén kipas sarua ngaranna Nikhil Shah dipasang dina poto dina kaca média sosial na exposing Winks on bade clubbing sanajan asuhan hiji tatu.

kipas ogé indit sajauh ngusahakeun meunang di kontak sareng Panon poé keur ngabahas a diobral tina poto nu meureun indit ngaliwatan. Di handap ieu mangrupa snapshot tina naon nu basajan pilari tapi jahat-dipikiran Nikhil Shah wrote sanggeus muatkeun di poto dina akun Instagram Na.

Harrk Winks Personal Kahirupan

Ieu ngécéskeun alesan naha Winks teu meunang jadi loba entangled kalayan fans utamana dina tempat salah. Sanajan sagala usaha mangtaun popularitas mirah, Shah meunang ruined ku fans keur nyoba kaluar Winks.

A COD Fan: Harry ngemutan nyalira addicted ka Call of game Kawajiban.

Harry Winks Personal Kahirupan Facts- A Game Lover

Harry sanajan jadwal soccer sibuk na masih manggih waktu pikeun hadir dina Call of acara Kawajiban.

Naon Harry Winks diaku

Harry henteu sakumaha addicted salaku Hector Bellerin anu geus sakali dicoo COD pikeun 30 jam saminggu.

Hector Bellerin, a COD Fan

kanyataan parios: Heuheu Harry Winks budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu