Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5038
Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius bal pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Harry Kool'. Harry Kewell budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Harry Kewell éta jalma pernah ngahontal poténsi pinuh na dibandingkeun jeung likes tina Lionel Messi jeung C. Ronaldo. Thou, anjeunna hiji simbol penting naékna Australia urang dina panggung internasional. Ayeuna tanpa adeu salajengna, nyanggakeun dimimitian.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan mimiti

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-
Harry Kewell budak poto

Kewell lahir dina 22 Séptémber 1978 di Sydney ka bapana basa Inggris, Rod Kewell na hiji indung Australia, Helen Kewell. Harry tumuwuh nepi ngarojong Liverpool di Divisi Mimiti Inggris bal urang. Ieu Liverpool anu ngagaduhan anjeunna resep maén bal.

Anjeunna nampi sarakola mimiti na di Smithfield Sakola Umum jeung sarakola sekundér di St. Johns Park Menengah saméméh mindahkeun kana Westfield Olahraga Menengah. Antukna na di Westfields Olahraga Menengah, Kewell dicoo di tingkat wawakil pikeun duanana sakola na kompetisi klub.

Dina heubeul 15 taun, Harry éta geus ngaran somah dina maén bal Australia. Ieu lamun loba mimiti cinta anjeunna. Ieu lamun nickname nu 'Harry Kool', sumping up. Sarerea diawaskeun anjeunna tumuwuh nepi ka jadi footballer tina impian maranéhanana.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan kulawarga

Harry Kewell lahir ka bapana Inggris Rod Kewell na hiji indung Australia Hellen Kewell. Anjeunna shields aranjeunna ti média saperti aya aya aya informasi ngeunaan eta di internet. Aranjeunna hirup di Sydney sakumaha dina waktos tulisan.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan

Harry nikah hiji pamajikan selebritis. Na euweuh lian ti aktris sinetron Britania Sheree Murphy. Sheree Victoria Murphy lahir 22 Agustus 1975 di Stoke Newington, kalér London. Manehna teh anak tengah jeung ukur ngalamun dina kulawarga lima barudak.

Manehna patepung jeung murag asih jeung Harry Kewell di Majestyk nightclub populér di Leeds, sataun 2000. Sanggeus bobogohan salila 3 taun, duanana pihak mutuskeun mun dasi cangreud dina. Aranjeunna meunang nikah di Las Vegas dina Méi 2003.

Harry na Sheree gaduh opat barudak babarengan, tilu putri sarta hiji putra. Dolly dilahirkeun 14 Januari 2012, Ruby lahir dina 17th Juni 2003 bari Matilda lahir dina 19th Maret, 2008 sarta Mekarwangi (putra) dilahirkeun 2001.

Manehna teh hiji Inggris aktris jeung televisi presenter, pangalusna dipikawanoh pikeun kalungguhan dirina salaku Tricia Manglé dina ITV sinetron Emmerdale na Eva Strong dina Channel 4 sinetron sabenerna mikanyaah salakina. Éta téh mindeng katempo nongkrong na ningali panjang ténis na bal kaulinan.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Ngaluarkeun kalawan Agen

Anjeunna dipecat agén selebritis di 2013 mimiti sanggeus ninggalkeun anjeunna tanpa tim. Sateuacan putusan-Na, loba disebut éta stasiun ngabogaan hubungan pamuter-manajer paling signifikan Australia di olahraga Australia. cara parting maranéhna ngajempolan loba anu terang aranjeunna.

"Kuring hayang Harry anu pangalusna tuah kapayunna jeung eta geus mangrupa pelesir gawé bareng manehna," Mandic ceuk ti Paris. pamisah mucunghul janten relatif hade hatena, sanajan ayeuna teh dipercaya yén pasangan nu disagreed leuwih arah Kewell urang nu bakal datang.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-nickname

A Kanyataan lucu ngeunaan Harry Kewell geus éta, manéhna geus nicknamed salaku "Buyucu Harry" dina basa Turki anu hartosna "Harry nu Wizard". nickname ieu geus dipangaruhan ti Harry Potter. Bari ditambahan teammates sejenna disebut anjeunna oz Buyucusu dina basa Turki hartina Wizard of Oz.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Football Karir

Anjeunna maén di New South Wales Liga Pemuda ngalambangkeun kaayaan-13 ka handapeun-15 Marconi Stallions tim, coached ku Stephen Treloar, bari ogé attending latihan husus sejenna jeung NSW Junior JABAR Akademi, coached ku Daud Lee.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Di 14 umur, Kewell ngumbara ka Thailand, Italy jeung Inggris kalayan tim Marconi handapeun-14 suksés nu kungsi anyar meunang judul kaayaan. Tim maén kaulinan ngalawan tim junior tina Milan, Kitu ogé sisi magang di Inggris. Ieu kahiji kalina Kewell geus kaluar nagara tapi disadiakeun anjeunna rasa kahijina maén bal di Éropa, sanggeus ogé dihadiran hiji patandingan Premier League pikeun kahiji kalina jadi spectator a. Di 15 umur, Kewell ieu ditawarkeun kasempetan pikeun ngarambat deui ka Inggris sarta sidang kalayan Premiership klub maén bal Leeds Serikat periode opat minggu salaku bagian tina Gerakan Big Brother di Australia. Kewell ngumbara ka Inggris ku kahareup na Socceroo teammate Brett Emerton. Duanana éta suksés mangsa percobaan maranéhanana di Leeds, kumaha ngan Kewell éta bisa nyandak up tawaran klub urang alatan warisan Inggris bapana, nu wareg sarat visa.

Kewell ieu ngaranna PFA Young Player di Taun di 2000 jeung ngoleksi gol 63 di appearances 242 pikeun Leeds saméméh ngagabung Liverpool di 2003.
Kewell thanked Leeds Serikat pikeun méré anjeunna kasempetan jeung Inggris Premier League powerhouse Liverpool dimana manehna meunang Liga Champions League di 2005 jeung Piala FA dina 2006. Anjeunna réngsé karir maén-na di Galatasaray di Turki, Qatar sarta di Australia asli na.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Managerial Karir

Urut béntang Leeds na Liverpool ieu ngaranna manajer di Liga Dua Crawley Town. Ieu kajadian dina bulan Méi, 2017. Loba percaya hambalan kahijina na kana manajemén.

Laporan nunjukkeun yén salaku Méi, 2017, Harry ieu ayeuna dipake dina Pro kualifikasi Lisensi asah UEFA sarta ieu dibantu ku Warren Feeney, urut striker Irlandia Kalér. Ieu ku implication hartina anjeunna someday bakal palatih klub Liga juara liga flier luhur. mangsa nu bakal datang jelas tur hamil keur Harry.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Tien Juara Alex Tobin Medali

A pisan Kanyataan metot Harry Kewell éta, anjeunna nyaéta nu meunangna Alex Tobin Medali. medali ieu dianggap pangajén paling bergengsi kanggo sagala footballer Australia meunang.

Anjeunna nampi pangajén ieu sanggeus pengumuman tina pangsiun na salaku pamuter dina 2016 sataun.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Footballer bungsu pikeun debut pikeun Tim Nasional

Sejen kanyataan impressive ngeunaan anjeunna éta, anjeunna nyepeng catetan keur bungsu pamuter keur ngagambarkeun Australia dina patandingan internasional. Saukur dina yuswa ngora 17 taun sarta 7 bulan anjeunna dicoo ngalawan Chile sarta ngahontal kahormatan ieu dirina.

Kewell éta bungsu-kantos debutant nu Socceroos 'sabot dicoo pikeun Australia di 1996 ngalawan Chile dina yuswa 17 taun tujuh bulan.

Anjeunna sumping ti naon loba disebutna naékna generasi emas nu Australia urang. Ideally, Harry Kewell éta lalaki ngarah tina generasi ieu.

The accolades flowed keur Australia ngora. Anjeunna pamuter ngora nu English PFA 's tina sataun di 1999-2000 sarta ngaranna di tim PFA urang taun.

Barengan sasama Socceroo Tandaan Viduka, Kewell rode hiji roller coaster tina booming na bust kalawan Leeds Serikat. Di kali maranéhanana éta polah ganda paling dahsyat di Premier League urang, nyandak Leeds ka jangkung dizzying of a Liga Champions League semifinal di 2000-01. Balik adul sukses, Leeds sempet spent sorangan kana uing di ngungudag tina kamulyaan. kaluar Kewell urang ti bandung masih tetep hiji tatu kabuka di Yorkshire. salah No kungsi ngeusi jabatanna saacan tanggal.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-pakeha alus

Malah pamajikanana Sheree Murphy geus confessed yén nikah nya sareng Harry teu salawasna geus sailing polos.

Éta aktris Samaun geus kaungkap kaliwat, awéwé bakal blatantly pencét on salaki ganteng nya katuhu di hareup nya, ngarah nepi ka barisan antara dirina jeung admirers overenthusiastic Harry urang.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-2nd Australia pikeun Win Man ti mana Award dina Piala Dunya

Kanyataan endah sejen ngeunaan anjeunna éta, anjeunna hijina pamaén bal Australia kadua meunang Man ti mana Award dina hiji patandingan Piala Dunya.

Dina babak qualifying bari maén ngalawan Kroasia anjeunna ngoleksi di 79th menit equaling skor nu diperlukeun ku Australia pikeun mindahkeun kana fase saterusna turnamen.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Oséania Footballer tina pangajén sataun

Hiji kanyataan pisan stunning ngeunaan anjeunna éta, anjeunna nyaéta nu meunangna Oséania Footballer tina Taun Award.

pangajén ieu dianggap salah sahiji panghargaan kacida dianggap dina kaulinan maén bal. Malah leuwih narik kanyataan éta anjeunna geus meunang pangajén ieu tilu kali dina karirna. Keur taun anjeunna ngahontal pangajén ieu ngawengku 1999, 2001 na 2003.

Harry Kewell budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Hiji Karir tatu-disetir

Tapi kabeneran hanjelu éta luar shores ieu, Kewell meureun kitu oge geus ngagantung up sapatu na dinten anjeunna ninggalkeun Leeds di 2003.

Suksesi tatu nu plagued karirna geus dijieun loba panggero him- pamuter paling ngajangjikeun kantos dihasilkeun ku Australia nu pernah cicing nepi ka éta tagihan kelas dunya.

Harry Kewell ieu offloaded salaku bagian tina diobral seuneu klub di hudang relegation. Anjeunna ngagabung Liverpool tapi ieu blighted ku kasuksesan tatu, pernah skala nu jangkung nu kungsi sakali ngarah ka dilaporkeun £ 20 + juta nawar ti Inter Milan.

Australia limped kaluar tina duanana final Liga Champions di 2005 jeung showpiece Piala FA sataun saterusna; nu tatu dimungkinkeun, a torn hiji otot palangkangan, diteundeun Kewell sidelined pikeun ampir sataun. Anjeunna resurrected karirna di klub Turki Galatasaray, tapi terus jadi ngarembet ku masalah kabugaran. Anjeunna leungit tilu-na-a-satengah taun karirna di Liverpool kusabab tatu.

Harry Kewell urang (Bernie Mandic) agén geus sakali branded Liverpool a "aib" na ngaku incompetence maranéhanana ancur karir pamuter urang.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu