Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ngeunaan genius maén bal anu paling dikenal ku nickname; 'Harry Kool'. Carita Budak Harry Kewell kami sareng Fakta Biografi Henteu Seueur nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budakna saacan tanggal.

Analisis ngalibatkeun carita hirupna méméh kawéntar, kahirupan kulawarga sareng seueur OFF sareng ON-pitch fakta anu henteu dikenal ngeunaan anjeunna. Harry Kewell mangrupikeun jalma anu henteu pernah ngahontal poténsi lengkepna dibandingkeun sareng anu resep Lionel Messi jeung C. Ronaldo. You're, anjeunna mangrupikeun simbol penting tina naékna Australia dina panggung internasional. Ayeuna tanpa adeu langkung, hayu urang mimitian.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-Kahirupan mimiti

Kewell lahir dina 22 Séptémber 1978 di Sydney ku bapak Inggris, Rod Kewell sareng indung Australia, Helen Kewell. Harry ageung ngadukung Liverpool dina Divisi Mimiti maén bal Inggris. Liverpool anu ngagaduhan anjeunna resep maén bal.

Anjeunna nampi sarakola mimiti na di Smithfield Sakola Umum jeung sarakola sekundér di St. Johns Park Menengah saméméh mindahkeun kana Westfield Olahraga Menengah. Antukna na di Westfields Olahraga Menengah, Kewell dicoo di tingkat wawakil pikeun duanana sakola na kompetisi klub.

Dina heubeul 15 taun, Harry éta geus ngaran somah dina maén bal Australia. Ieu lamun loba mimiti cinta anjeunna. Ieu lamun nickname nu 'Harry Kool', sumping up. Sarerea diawaskeun anjeunna tumuwuh nepi ka jadi footballer tina impian maranéhanana.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-Kahirupan kulawarga

Harry Kewell lahir ka bapana Inggris Rod Kewell na hiji indung Australia Hellen Kewell. Anjeunna shields aranjeunna ti média saperti aya aya aya informasi ngeunaan eta di internet. Aranjeunna hirup di Sydney sakumaha dina waktos tulisan.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-hubungan

Harry nikah hiji pamajikan selebritis. Na euweuh lian ti aktris sinetron Britania Sheree Murphy. Sheree Victoria Murphy  lahir 22 Agustus 1975 di Stoke Newington, London kalér. Anjeunna mangrupikeun murangkalih tengah sareng hiji-hijina mojang dina kulawarga anu ngagaduhan lima urang budak.

Anjeunna pendak sareng murag asih ka Harry Kewell di klub wengi Majestyk anu populér di Leeds, taun 2000. Saatos bobogohan salami 3 taun, kadua pihak mutuskeun pikeun ngaitkeun. Aranjeunna nikah di Las Vegas dina Méi 2003.

Harry na Sheree gaduh opat barudak babarengan, tilu putri sarta hiji putra. Dolly dilahirkeun 14 Januari 2012, Ruby lahir dina 17th Juni 2003 bari Matilda lahir dina 19th Maret, 2008 sarta Mekarwangi (putra) dilahirkeun 2001.

 

Anjeunna aktris sareng presenter tipi Inggris, paling dikenal pikeun kalungguhanana salaku Tricia Dingle dina sinetron ITV Emmerdale na Eva Strong dina Channel 4 sinetron sabenerna mikanyaah salakina. Éta téh mindeng katempo nongkrong na ningali panjang ténis na bal kaulinan.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-Ngaluarkeun kalawan Agen

Anjeunna mecat agén selebritisna di mimiti 2013 saatos ngantunkeun anjeunna tanpa tim. Sateuacan kaputusanna, seueur anu nyebut aranjeunna ngagaduhan hubungan pamaén-manajer anu paling penting di Australia olahraga. Cara perpisahan aranjeunna ngajempolan seueur anu kenal aranjeunna.

"Kuring miharep Harry anu pangsaéna di pikahareupeun sareng éta parantos pikaresepeun damel sareng anjeunna," Mandic nyarios ti Paris. Pamisahna sigana rada pikaresepeun, sanaos dipercaya yén pasangan éta henteu satuju ngeunaan arah ka hareup Kewell.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-nickname

Kanyataan lucu ngeunaan Harry Kewell geus éta, manéhna geus nicknamed salaku "Buyucu Harry" dina basa Turki anu hartosna "Harry the Wizard". nickname ieu geus dipangaruhan ti Harry Potter. Bari ditambahan teammates sejenna disebut anjeunna oz Buyucusu dina basa Turki hartina Wizard of Oz.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-Football Karir

Anjeunna maén di New South Wales Liga Pemuda ngalambangkeun kaayaan-13 ka handapeun-15 Marconi Stallions tim, coached ku Stephen Treloar, bari ogé attending latihan husus sejenna jeung NSW Junior JABAR Akademi, coached ku Daud Lee.

Di 14 umur, Kewell ngumbara ka Thailand, Italy jeung Inggris kalayan tim Marconi handapeun-14 suksés nu kungsi anyar meunang judul kaayaan. Tim maén kaulinan ngalawan tim junior tina Milan, ogé sisi magang di Inggris. Ieu mangrupikeun kahiji kalina Kewell kaluar ti nagara éta tapi nyayogikeun anjeunna rasa sepak bola anu mimiti di Éropa, ogé parantos ngiringan pertandingan Liga Premier pikeun kahiji kalina salaku penonton.

Dina yuswa 15 taun, Kewell ditawisan kasempetan kanggo ngumbara deui ka Inggris sareng diadili Premiership klub maén bal Leeds Serikat periode opat minggu salaku bagian tina Gerakan Big Brother di Australia. Kewell ngumbara ka Inggris ku kahareup na Socceroo teammate Brett Emerton. Duanana suksés nalika uji coba di Leeds, nanging ngan Kewell anu tiasa nyandak tawaran klub kusabab warisan Inggris ramana, anu nyumponan sarat visa.

Kewell ieu ngaranna PFA Young Player di Taun di 2000 jeung ngoleksi gol 63 di appearances 242 pikeun Leeds saméméh ngagabung Liverpool di 2003.
Kewell thanked Leeds Serikat pikeun méré anjeunna kasempetan jeung Inggris Premier League powerhouse Liverpool dimana manehna meunang Liga Champions League di 2005 jeung Piala FA dina 2006. Anjeunna réngsé karir maén-na di Galatasaray di Turki, Qatar sarta di Australia asli na.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-Managerial Karir

Urut béntang Leeds na Liverpool ieu ngaranna manajer di Liga Dua Crawley Town. Ieu kajadian dina bulan Méi, 2017. Loba percaya hambalan kahijina na kana manajemén.

Laporan nunjukkeun yén salaku Méi, 2017, Harry ieu ayeuna dipake dina Pro kualifikasi Lisensi asah UEFA sarta ieu dibantu ku Warren Feeney, urut striker Irlandia Kalér. Ieu ku implication hartina anjeunna someday bakal palatih klub Liga juara liga flier luhur. mangsa nu bakal datang jelas tur hamil keur Harry.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-Tien Juara Alex Tobin Medali

A pisan Kanyataan metot Harry Kewell éta, anjeunna nyaéta nu meunangna Alex Tobin Medali. medali ieu dianggap pangajén paling bergengsi kanggo sagala footballer Australia meunang.

Anjeunna nampi pangajén ieu sanggeus pengumuman tina pangsiun na salaku pamuter dina 2016 sataun.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-Footballer bungsu pikeun debut pikeun Tim Nasional

Sejen kanyataan impressive ngeunaan anjeunna éta, anjeunna nyepeng catetan keur bungsu pamuter keur ngagambarkeun Australia dina patandingan internasional. Saukur dina yuswa ngora 17 taun sarta 7 bulan anjeunna dicoo ngalawan Chile sarta ngahontal kahormatan ieu dirina.

Kewell mangrupikeun debutan anu bungsu kantos Socceroos nalika anjeunna maén pikeun Australia di 1996 ngalawan Chili dina yuswa 17 taun tujuh bulan.

Anjeunna sumping ti naon loba disebutna naékna generasi emas nu Australia urang. Ideally, Harry Kewell éta lalaki ngarah tina generasi ieu.

The accolades flowed keur Australia ngora. Anjeunna pamuter ngora nu English PFA 's tina sataun di 1999-2000 sarta ngaranna di tim PFA urang taun.

Barengan sasama Socceroo Tandaan Viduka, Kewell rode hiji roller coaster tina booming na bust kalawan Leeds Serikat. Di kali maranéhanana éta polah ganda paling dahsyat di Premier League urang, nyandak Leeds ka jangkung dizzying of a Liga Champions League semifinal di 2000-01. Balik adul sukses, Leeds sempet spent sorangan kana uing di ngungudag tina kamulyaan. kaluar Kewell urang ti bandung masih tetep hiji tatu kabuka di Yorkshire. salah No kungsi ngeusi jabatanna saacan tanggal.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-pakeha alus

Malah pamajikanana Sheree Murphy parantos ngaku yén nikahna sareng Harry henteu kantos polos pelayaran.

Aktris veteran éta parantos ngungkabkeun yén baheula, awéwé terang-terangan pencét salakina tampan na payuneun anjeunna, anu ngajantenkeun jajaran antara anjeunna sareng panyawat Harry anu kasohor.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-2nd Australia pikeun Win Man ti mana Award dina Piala Dunya

Kanyataan endah sejen ngeunaan anjeunna éta, anjeunna hijina pamaén bal Australia kadua meunang Man ti mana Award dina hiji patandingan Piala Dunya.

Dina babak qualifying bari maén ngalawan Kroasia anjeunna ngoleksi di 79th menit equaling skor nu diperlukeun ku Australia pikeun mindahkeun kana fase saterusna turnamen.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-Oséania Footballer tina pangajén sataun

Hiji kanyataan pisan stunning ngeunaan anjeunna éta, anjeunna nyaéta nu meunangna Oséania Footballer tina Taun Award.

pangajén ieu dianggap salah sahiji panghargaan kacida dianggap dina kaulinan maén bal. Malah leuwih narik kanyataan éta anjeunna geus meunang pangajén ieu tilu kali dina karirna. Keur taun anjeunna ngahontal pangajén ieu ngawengku 1999, 2001 na 2003.

Harry Kewell budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold-Hiji Karir tatu-disetir 

Tapi kabeneran hanjelu éta luar shores ieu, Kewell meureun kitu oge geus ngagantung up sapatu na dinten anjeunna ninggalkeun Leeds di 2003.

Suksesi tatu nu plagued karirna geus dijieun loba panggero him- pamuter paling ngajangjikeun kantos dihasilkeun ku Australia nu pernah cicing nepi ka éta tagihan kelas dunya.

Harry Kewell dibebaskeun salaku bagian tina penjualan seuneu klub saatos degradasi. Anjeunna ngagabung sareng Liverpool tapi kabeulit ku sababaraha tatu, henteu pernah skala jangkungna anu kantos nyababkeun tawaran 20 juta + juta dilaporkeun ti Inter Milan.

Australia ucul ti final Liga Champions di taun 2005 sareng paméran Piala FA sataun payun; tatu anu terakhir, robek otot palangkangan, ngajantenkeun Kewell dipisahkeun ampir sataun. Anjeunna ngahudangkeun deui karirna di klub Turki Galatasaray, tapi terus dihambat ku masalah kabugaran. Anjeunna kaleungitan tilu satengah taun karirna di Liverpool kusabab cilaka.

Agén Harry Kewell (Bernie Mandic) parantos kantos marek Liverpool salaku "aib" sareng nyatakeun henteu kompeténsina ngancurkeun karir pamuter.

 

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar