Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
10486
Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji striker bisa nepi ka tiwasna anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'HurriKane'. Harry Kane Keur budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, anjeunna teh pamuter dulur meunang mun ngawangkong ngeunaan saprak sanggeus nyokot Liga Utama ku badai. Acan Harry masih pamaén anu henteu loba anu nyaho teuing ngeunaan. The likes of Ronaldo, Messi, Rooney jeung Bale téh jadi kasohor tur beurat katutupan di média anu urang nyaho ngan ngeunaan unggal aspék kahirupan maranéhanana, tapi ieu téh teu bener pikeun Harry Kane. Anjeun ukur nyaho manehna salaku salah sahiji striker liga Premier favorit anjeun sarta kanyataan yén lamun masihan anjeunna bal anjeunna kamungkinan skor. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun dimimitian;

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mimiti budak Kahirupan

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto Harry Kane Keur budak

Harry Edward Kane lahir dina 28th Juli, 1993 di Chingord wewengkon suburban dina North wétan London - nu kakara lima mil jauh ti Spurs 'home stadion, Bodas Hart Lane. Anjeunna ngalahir ku kolotna ngaranna Kim (ibu) jeung Patrick Kane (Rama). Anjeunna tumuwuh nepi di Chingford barengan na lanceukna Charlie sarta duanana dihadiran Chingford Yayasan Sakola.

Harry Kane dibawa nepi dina cara Irlandia hirup. Kadua kolotna anu ti Galway, hiji kota palabuhan di basisir kulon Irlandia urang. Éta ngan direlokasi ka London pikeun mibanda kids maranéhanana. Harry tumuwuh nepi diajar adat, tradisi, basa, musik, seni jeung sastra Londoners. bakat bal na sumping alam sarta genetik numbu ka kulawarga indungna urang. Dina wawancara panganyarna, Harry Cenah;

"Kuring pikir gén olahraga abdi asalna ti sisi kuring mum ngeunaan kulawarga najan topik mangrupa perdebatan panas dina rumah tangga Kane. Pa sigana moal resep atuh nyebutkeun yen, tapi Jigana granddad abdi Eric di sisi kuring mum urang éta cukup footballer alus, sarta diulinkeun dina hiji tingkat santun ".

moments memorable of Harry Kane urang budak ngalibatkeun moments geulis spent kalayan lanceukna kokolot Charles. Numutkeun Harry urang ibu Kate, "Boh Charles jeung Harry téh kawas baraya ti jiwa sarua anu splited dina dua na walked sabudeureun on opat suku". Harry nempo Charles moal ukur jadi lanceukna badag, tapi superhero Na.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Charles Kane (Kénca) jeung Harry Kane (Katuhu)

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Harry Kane geus dina hubungan jangka panjang kalayan sweetheart budak leutik na Katie Goodland saha anjeunna mikanyaah kalayan sagala hirupna.

sababaraha mucunghul janten pisan senang babarengan jeung Katie mindeng tulisan gambar sareng video dina akun Instagram dirina kalawan Harry, naha éta jadi dina kahirupan imah maranéhanana atawa dina liburan - sarta manéhna nu keur malah dipasang sababaraha tina kaulinan Spurs '.

Kane dikonfirmasi hubungan masarakat awam deui dina bulan Pebruari of 2015, sangkan Esquire majalah "Urang indit ka sakola bareng, jadi manéhna nu keur ditempo sakabeh karir mah. Tangtu, manéhna nu keur nyungsi hiji saeutik gélo. Jigana manéhna nu keur malah geus di tulak sababaraha kali nyokot anjing kaluar ".

Ayeuna, éta euweuh warta anu duanana manuk cinta mikanyaah ka meunang perhatian média ngaliwatan anjing walks di London wewengkon forested. Dina gambar di handap, duanana Kane jeung Kate ngagem cocog hoodies eces favorit maranéhanana salaku maranéhna nyokot muatan tina hiji anjing tiap.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harry Kane jeung kabogoh, Kate on Dog Walk

Leuwih ti kitu, duanana boga putri ngaranna Ivy anu lahir dina bulan Januari 8, 2017. Ivy ngagaduhan pisan perhatian média on kaluar samentara dad dirina urang ti The White Hart Lane mana éta alatan pikeun revamping.

gambar di handap nembongkeun striker nu neuteup lovingly di bangga saeutik sarta kabagjaan - ngagem strip Spurs leutik tur lucu ruku dina sirah nya - sakumaha anjeunna cradled dirina dina simbut krim, bari Kate kokotéténgan dina kalayan sombong.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harry Kane jeung Putri, Ivy

Harry Kane percaya kulawargana nyaéta hal pangpentingna di dunya. trio ngabentuk circle kakuatan cinta. Anjeunna mangrupakeun lalaki kulawarga hébat.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harry Kane sarta kulawarga nyebutkeun ghoib jeung Bodas Hart Lane

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Lanceukna meunang salah kaprah Pikeun Anjeunna A Lot

Na lanceukna kokolot superhero budak leutik na ngaranna Charlie. Charlie rada nyarupaan sibling na ngora, Harry. Anjeunna dina kénca dina gambar di handap ieu. Anjeunna sering meunang salah kaprah pikeun manéhna.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Stricking kasaruaan antara Charley na Harry Kane

Kanggo sababaraha fans, bisa jadi bangor mistaking Charlie pikeun Harry lamun datang ka autographs Signing. Tapi Charlie mikanyaah eta - sarta ceuk urang malah asup autographs sakumaha lanceukna nalika fans anu ngabohong mun meunang yakin anjeunna téh Harry.

Kanyataanna, Charlie reaps manfaat pinuh keur adi badag a footballing superstar urang.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Naha Charlie enjoys keur Harry

Anjeunna meunang inuman haratis, anu bisa hadir panghargaan upacara sarta meunang maén golf pisan ku Harry.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna Mimitian kaluar salaku hiji Asernal Player

Téh mangrupa sumber umum tina banter antara Arsenal na Spurs fans, tapi baé rata bisa teu terang yen Harry Kane sabenerna dimimitian kaluar dina karir professional na di Tottenham Hotspur urang paling pait saingan lokal Arsenal.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Karir awal Harry Kane urang di Arsenal

kawentar "Harry Kane, anjeunna salah sahiji urang sorangan" chants bisa nerapkeun kiwari - Kane nyaeta Spurs liwat sarta ngaliwatan dinten ieu - tapi anjeunna duanana mangrupa kipas tina sarta pamuter SMP keur Gunners deui dina poé.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harry Kane; Sakali hiji Arsenal Player

Sanggeus nempo maén keur klub lokal na Ridgeway Rovers, anjeunna ngagabung jeung Arsenal nonoman akademi yuswa dalapan taun di 2001, tapi dirilis sanggeus ngan hiji mangsa sabab anjeunna aranjeunna ngarasa anjeunna teu cukup alus.

Manéhna indit deui ka maén keur Ridgeways Rovers salila dua warsih, saméméh ngagabung akademi Watford pikeun hiji mangsa, lajeng réngsé nepi di Spurs. Sarta sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna bisa geus dicoo pikeun Tim Football Irlandia

Di momen tulisan, Kane katempona kiwari jadi salah sahiji ngaran hareup dina daptar Inggris pakuat - na memang hiji starter ampir dijamin keur tim Inggris - gagalna awal na nyieun ngaran keur dirina di tingkat luhur nempo manehna mere serius tinimbangan pikeun maén keur Républik Irlandia gantina.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harry Kane Cinta Pikeun The Irlandia Tim

Kane éta ngabogaan hak pikeun maén keur Irlandia ngaliwatan bapana, anu lahir di Galway, tapi dina bulan Agustus 2014 anjeunna maréntah kaluar ngaganti kasatiaan, nyebutkeun yén manéhna hayang megatkeun kana tim senior Inggris. Saacanna yen, urut boss Irlandia Martin O'Neill ngaku yén Kane kungsi ditingalikeun minat getol di berpotensi narima nelepon nepi ka pakuat sarta ngalambangkeun timnya.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna bisa geus dicoo pikeun Tim Football Irlandia

Aya nanaon hadé pikeun klub maén bal jeung fans na ti pahlawan homegrown na, dina spite tina kanyataan disebut tadi yén Harry Kane spent jumlah ringkes waktos salaku anak ngalambangkeun saingan lokal Arsenal, pamaén ulah datangna leuwih homegrown mun Tottenham Hotspur Football Club batan striker berbakat.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harry Kane: Lahir 5 Miles ti White Hart Lane

Kanyataan ieu ngécéskeun naon alesanana naha Spurs kipas sings nu -"Harry Kane, anjeunna salah sahiji urang sorangan" lagu. chant ieu uninga dina unggal pertandingan Spurs, sarta éta pisan leres sakumaha anjeunna dilahirkeun di wewengkon, asalna ti kulawarga fans Tottenham sarta anjeunna anjog di Spurs dina heubeul ngan 11 taun. Kane dijieun jalan ngaliwatan jajaran sarta geus Isro tina kipas di lapak ka striker dimimitian pikeun tim boyhood Na. Ieu nyieun anjeunna a teguh favorit di Lilywhites, kalayan striker nu meunangkeun anjeunna pernah hayang ninggalkeun.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna bisa geus dicoo pikeun Tim Football Irlandia

Kumisan tina kanyataan atra yén Harry Kane mangrupakeun footballer hébat sarta lover sahiji kaulinan geulis, manéhna ogé getol dina Jumlah olahraga sejenna - hiji hal anu jelas ningali lamun nuturkeun manehna dina akun Twitter-Na. Anjeunna rutin komentar on patandingan jangkrik televised sarta mindeng posting gambar tina exploits golfing Na.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harry Kane muterkeun Golf

Leuwih ti kitu, anjeunna aya kalana tulisan tweets na gambar dirina nalika anjeunna kaluar jalan atawa Ngabuburit, sarta anjeunna écés ngajaga hiji panon on MMA, nunjukkeun yen anjeunna ngaheureuykeun ditawarkeun tarung béntang UFC Conor McGregor on Twitter! Naha anjeun pikir Harry "Hurricane" Kane bisa hack eta di octagon nu ?!

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Naha Harry Kane mikanyaah MMA

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna Sakali acted A Movie

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harry Kane sakali acted dina pilem a

Harry Kane maén peran kalungguhan tina Cole Sear barengan Bruce Willis di Thriller 1999 The Kagenep Rasa di handapeun pseudonym Haley Joel Osment.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna kana wasit Usaha

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Usaha Harry Kane wasit

Harry Kane ngalir program magang bal refereeing pikeun jalma pangangguran nu aspire janten wasit. Loba klub disebut na dipake layanan refereeing maranéhanana saacan tanggal.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Grammarian

Harry Kane dijieun Spurs supporter ngora kieu ngabenerkeun tanda na ku cara ngarobah 'Anjeun' pikeun 'anjeun' sabab anjeunna paduli ngeunaan fans sarta appreciates pentingna grammar bener.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harry Kane Bantuan Me

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Dina Hukum Jailed Pikeun perkosa

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harry Kane Brother Inlaw Ditewak pikeun perkosa

inlaw ka jadi jeung panganten lalaki diperkosa a muhrim di taman anu ngan sababaraha jam saméméh nikah misan hamil Harry Kane urang. Derry McCann, 28, subjected Wanoja 24 taun heubeul ka serangan 'sustained jeung sistematis' leuwih dua jam di Victoria Park di Hackney, wétan London. Detectives yakin anjeunna rencanana perkosa wanoja béda tapi 'lagu leungit' nya kitu ngahontal korban ahirna jadi manehna walked imah sanggeus peuting kaluar sareng rerencangan dina jam mimiti Januari 13. Sanggeus sababaraha kali raping nya anjeunna oge salempang telepon nya jeung bra, anjeunna ngawartoskeun korban ... korban: 'Anjeun untung kuring teu video eta '.

Sababaraha Jam engké, serial rapist McCann nikah dina The Vestry di Bromley-demi-Bow na dipasang gambar dirina kalawan pamajikan anyar na Kerry Hogg, 27, on publik na Facebook Kaca. Kerry, anu teu boga pamanggih ngeunaan serangan jeung anyar geus dibikeun kalahiran pikeun putra McCann urang, nyaéta misan Inggris sarta Spurs striker Harry Kane. bapa jeung indungna nya anu duduluran. salakina ieu dihukum hirup sareng minimum salapan taun.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Dilatih ku David Beckham di Jaman 10

gambar di handap nembongkeun saeutik Harry pasamoan Beckham pas keur nganjang unik kana David Beckham Akademi di 2005. Dinten, Kane sakabeh dipelak nepi na banging dina gol pikeun klub-Na.

Harry Kane ieu primed nuturkeun dina footsteps tina David Beckham, nyebutkeun guru pe anu diajarkeun béntang Spurs di sakola duanana pamaén dihadiran.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Harry Kane papanggih Beckham di 10 umur

Tottenham mesin gawang Kane dihadiran Chingford Yayasan Sakola, sakola anu sarua yen Beckham dihadiran salaku youngster di kalereun London.

Harry Kane Keur budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -LifeBogger rankings

Urang nyadiakeun LifeBogger Biografi ranking of Harry Kane.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu