Hansi-Dieter Sulih Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Hansi-Dieter Sulih Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi kami ngeunaan Hansi-Dieter Sintreuk ngagambarkeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, kahirupan mimiti, kulawarga, kolot, pamajikan, gaya hirup, patut bersih sareng kahirupan pribadi.

Dina istilah anu saderhana, ieu mangrupikeun carita ngeunaan perjalanan kahirupan Gerentes, ti jaman budak, dugi ka nalika anjeunna kawéntar. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, tungtut budakna nepi ka galéri sawawa - kasimpulan sampurna Hansi-Dieter Flick's Bio.

Awal Kahirupan sareng Kunjungan Gulung Tiang Hans-Dieter
Kahirupan Awal sareng Kebangkitan Sintreuk Hans-Dieter.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna mangrupikeun palatih anu kéngingkeun treble. Nanging, henteu seueur anu kantos maca biografi Hansi Flick anu ngungkabkeun. Tanpa ado salajengna hayu urang mimitian ku kahirupan mimiti sareng latar kulawarga.

Carita Budak leutik Hans-Dieter Flick:

Pikeun ngamimitian, anjeunna sering disebut salaku Pelatih-Menang Pelarangan. Hans-Dieter Flick lahir tanggal 24 Fébruari 1965 ka indungna, Traudel Flick sareng ramana, Hans Flick di kota alit Heidelberg, kidul-kuloneun Jérman.

Ngembang Tua Hans-Dieter Flick:

Pangurus Jerman tumbuh di Mückenloch anu mangrupikeun lingkungan di kota Neckargemünd, Jerman. Lingkungan kasebut kaceluk pikeun musisi sareng maén bal. Nyarios ka blog kulawarga Jerman; "Janten Barudak Kuat, ”Manajer sakali saur;

"Kuring asalna ti kampung halaman dimana anjeun tiasa janten anggota tim maén bal atanapi klub musik.

Pilihan anu kawatesanan matak ngamudahkeun kuring pikeun mutuskeun ngiringan tim maén bal. ”

Latar Kulawarga Hans-Dieter Sintreuk:

Aya seueur kecap positip anu tiasa ngagambarkeun budak leutik urang Jérman kajabi “kakurangan”. Kolotna Hans-Dieter Flick mangrupikeun warga kelas menengah sareng ngagedékeun putra aranjeunna di daérah anu saé di Neckargemünd. Aranjeunna ngadukung pilihanna pikeun maén bal sareng mastikeun yén anjeunna aya awal anu mulus.

Asal Kulawarga Hans-Dieter Sintreuk:

Éta mangrupikeun terang umum yén manajer mangrupikeun warga negara Bonafide Jérman. Hasil tina panilitian anu dilakukeun pikeun nangtoskeun étnik Flick nunjukkeun kamungkinan anjeunna mangrupikeun etnik Pfaelzisch. Grup étnis tiasa dipendakan di kota kalahiran na, Heidelberg.

Kulawarga Hans-Dieter Flick nyaéta tina etnis Pfaelzisch Jerman.
Kulawarga Hans-Dieter Flick urang ti etnik Pfaelzisch Jérman.

Garapan Hans-Dieter Flick dina Football Karir:

Ngomongkeun lancar dimimitian, anak anomna nembé umur 5 taun nalika mimiti maén pikeun sisi lokal BSC Mückenloch. Anjeunna ngembangkeun pikeun SpVgg Neckargemünd ti 1976 ka 1981 sareng engké SV Sandhausen 1981-1983.

Dina puncak karirna sareng SV Sandhausen, Flick dicenteng sareng dibawa ka klub ku Bayern Munich nalika anjeunna ngancik 20. Lima musim anu disémbarkeun sareng aranjeunna ningali anjeunna meunang opat judul Bundesliga sareng piala DFB 1986.

Dinten maén Hans-Dieter Flick. Ieu mangrupikeun poto langka tina urut gelandang tengah pikeun Bayern Munich.
Dinten maén Hans-Dieter Flick. Ieu mangrupikeun poto langka ti gelandang anu maén di Bayern Munich.

Biografi Hans-Dieter Flick urang - Jalan Ka Inohong Carita:

Nalika midfielder teras ngalaman kacilakaan anu ngancam karir di klub salajengnana, FC Köln, anjeunna terang waktuna parantos sumping ka anjeunna pensiunan. Dina 28, anjeunna lirén maén maén bal tapi nyéépkeun waktos pikeun tim amatir Victoria Bammental.

Teu lami sateuacan sintreuk resep kana asah sareng mimiti ngatur Bammental. Jérman nyéépkeun sababaraha musim sareng aranjeunna salaku manajer sateuacan anjeunna diangkat janten palatih kepala Hoffenheim di 2000. Anjeunna ngabantosan aranjeunna ngahontal promosi ka divisi katilu sareng netepkeun aranjeunna dina jalur anu leres pikeun panerusna Ralf Rangnick pikeun mastikeun kamajuanana ka Bundesliga 2 di 2007.

Biografi Hans-Dieter Flick urang - Bangkit Pikeun Ngadoa Carita:

Dina puncak karir manajemén na, Flick ngagaduhan palatih stint Red Bull Salzburg sateuacan anjeunna janten asistén palatih Jerman taun 2006. Anjeunna damel sareng bos na. Joachim rendah pikeun mingpin tim nasional Jerman ka puncak maén bal global.

Kasuksesan awalna ngalengkepan tempat kadua dina UEFA Euro 2008 ogé ngalaksanakeun posisi katilu dina piala dunya FIFA 2010. Jérman meunang piala dunya anu salajengna dina manajeménna, pamekaran anu ngagampangkeun pikeun Flick pikeun darat padamelan anjeunna sabage diréktur olahraga di Asosiasi Bal-balan Jerman.

Balik teras taun 2014, Dunya ngan ukur émut ka Joachim Löw, sanés Hans-Dieter Flick- piala anu ngagaduhan asisten manajer piala dunya.
Balik teras taun 2014, Dunya ngan ukur émut ka Joachim Löw, sanés Hans-Dieter Flick- piala anu ngagaduhan asisten manajer piala dunya.

Anjeunna ogé damel salaku diréktur olahraga di Hoffenheim sateuacan uih deui ka Bayern Munich salaku asistén manajer pembantuna anjeunna taun 2019. Nalika palatih kepala Niko Kovac ngantunkeun Reds kalayan idin silih dina bulan Nopémber 2019, Flick janten manajer interim sareng mingpin Reds tina posisi Kaopat pikeun janten. juara tina judul Bundesliga pikeun dalapan waktos berturut-turut.

Teu lami sateuacan anjeunna mingpin tim kéngingkeun DFB Pokal dina bulan Juli sareng merjuangkeun PSG Thomas Tuchel kéngingkeun gelar Liga Juara 2019/2020 dina Agustus 2020. Sésana, sakumaha anu dikucapkeunana, nyaéta sajarah.

Ngeunaan Pamajikan Hans-Dieter Sintreuk sareng Barudak:

Jérman parantos bahagia nikah langkung ti 30 taun. Pamajikan Hansi Flick sanés jalma sanés tapi Silke. Aranjeunna pendak nalika nonoman sareng teras janten pasangan sacara resmi dina kawinan anu diayakeun di Bammental.

Pendak sareng pamajikan Hans-Dieter Flick, Silke Flick.
Pendak sareng pamajikan Hans-Dieter Flick, Silke Flick.

Salaku salah sahiji pilar pendukungna, pamajikan Hansi Flick nyaéta indung pikeun dua anak awéwéna, Kathrin sareng Hana. Duanana murangkalih parantos dewasa. Nyatana, Hana (putri anu langkung ngora) parantos janten indung pikeun bo kirang ti 2 murangkalih.

Kahirupan Kulawarga Hans-Dieter Flick:

Kulawarga tiasa sadayana anu urang pikahoyong. Cinta sareng dukungan anu aranjeunna pasihkeun luar biasa. Kami nyayogikeun anjeun kanyataan ngeunaan kolot, dulur-dulur sareng saderekna Hans-Dieter Flick.

Ngeunaan Kolot Hans-Dieter Flick:

Ayah manajer na namina Hans. Anjeunna bapak anu ngadukung pisan anu parantos nunjukkeun minat pisan kana tugas manajemén putrana. Anjeunna sacara praktis ngaraos sami sareng Flick bakal karaos dina éléh atanapi kameunangan. Indung sintreuk ogé minat anu paling saé pikeun anjeunna sareng damel sareng salakina pikeun masihan putra aranjeunna anu paling saé pikeun ngurus kolot.

Cinta sareng dukungan sapertos kitu kabuktosan dina bentuk anu pangsaéna nalika kolotna Hansi Flick damel sareng padumuk Bammental (tempat pangurus cicing dina waktos éta) kanggo masihan putrana resepsi anu haneut saatos piala dunya 2014 nya meunang.

Ngeunaan Hans-Dieter Sintreuk 'Duduluran:

Kami henteu mendakan catetan duduluran manajer. Hasilna, aya kamungkinan yén manajer mangrupikeun anak hiji-hijina kolotna dugi ka masihan wawasan anu nunjukkeun ayana duduluran ka anjeunna.

Ngeunaan Baraya Hans-Dieter Flick:

Kami henteu kéngingkeun inpormasi anu aya hubunganana sareng akar kulawarga manajer khususna anu aya hubunganana sareng nini-nini indung bapa sareng bapakna. Nya kitu ogé paman, bibi sareng dulur misan na teu acan dikenal sedengkeun kaponakan awewe sareng budak na anu teu acan dikenal.

Kahirupan Pribadi Hans-Dieter Flick:

Manajer anu kami terang sanés sadayana ngeunaan maén bal. Anjeunna nyiptakeun waktos kualitas pikeun babaturan sareng kulawarga sareng ngagaduhan hubungan anu pikaresepeun sareng pamaén sareng anggota staf pelatih sanés di luar gelembung maén bal.

Sipat jelas anu ngahartikeun kapribadian Flick nyaéta kerendahan haténa ogé henteu resep kana alesan sareng gosip. Anjeunna resep ngumbara, diajar hal-hal anyar, nonton pilem di antara minat sareng hobi anu sanés.

Worth Net-sareng Gaya Hirup Hans-Dieter Flick's:

Hayu urang ngobrolkeun ngeunaan nilai bersih pelatih di taun 2020 sareng naon anu dilakukeun pikeun ngasilkeun artos. Sintreuk gaduh perkiraan nilai bersih $ 1 juta. Sumber kabeungharan na nyaéta gaji sareng gajih anjeunna dibayar salaku manajer.

Anjeunna ogé ngagaduhan jaminan usaha unggul anu lumayan. Janten, Flick sacara finansial diamankeun dina sagala hal. Mobil flashy sareng imah mahal teu aya dina daptar prihatinna. Anjeunna rada ningali tetep relevan dina bisnis anu lumayan tina ngalatih.

Fakta Sintreuk Hansi-Dieter:

Lah fakta ngeunaan palatih khususna ditujukeun pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan anjeunna.

Kanyataan # 1 - Perbankan Clerk Apprenticeship:

Sintreuk ngora pernah janten magang bank. Anjeunna nyandak latihan pikeun padamelan salaku cadangan yén anjeunna tiasa uih deui upami anjeunna henteu hasil dina maén bal. Anjeunna bakti pisan kana latihanna yén anjeunna nolak tawaran pikeun maén pikeun VFB Stuttgart anu teras-terasan kéngingkeun gelar 1983/84 Bundesliga.

Kanyataan # 2 - Ngeunaan nickname na:

Sabalikna naon anu anjeun percanten, Hansi sanés bagian tina nami palatih. Éta rada landihan kusabab anjeunna henteu resep disebut salaku Hans-Dieter. Janten, seueur jalma terang anjeunna ku nick Hansi na.

Kanyataan # 3 - Toko Olahraga:

Sintreuk kantos gaduh toko olahraga di Bammental dimana anjeunna masihan penghormatan pikeun warga nagara bungsu ngahargaan taun 2015. Warga anu langkung ngora di kota éta dibiasakeun janten biasa di toko éta. Nanging, palatih nutup éta sabab anjeunna sareng kulawargana ngagaduhan hal anu langkung penting pikeun dihadiran.

Wiki:

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkepHans-Dieter "Hansi" Sintreuk
nicknameHansi
Tanggal lahirPebruari 24th 1965
Tempat kalahiranKota Heidelberg di Jérman Kulon
kolotTraudel (indung) sareng Hans (bapak).
DuduluranN / A
pamajikanSilke
barudak Kathrin sareng Hana
zodiakPisces
hobiWisata, nonton pilem sareng diajar hal-hal anyar
Worth net$1
pagaweanFootball Manajer

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca babad Flick- palatih rékam pemenang treble-Bayern Munich. Biografi Hans-Dieter Flick urang mere ilham urang pikeun nyiapkeun kasempetan sareng ngamaksimalkeun aranjeunna nalika aranjeunna sumping. Gerentes Jérman leres-leres ngalakukeun éta ku ngagunakeun pangalaman Piala Dunia FIFA 2014 sareng kapribadian satia na pikeun meunang Liga Champions 2019/2020.

Di Lifebogger, akurasi sareng kaadilan mangrupakeun prinsip tungtunan kami dina nganteurkeun mémo ngeunaan manajer favorit anjeun. Naha anjeun ningali naon waé anu henteu saé dina carita kahirupan Hans-Dieter Flick? Hayu urang terang ngeunaan éta dina bagian koméntar ATAWA ngawartosan naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan anjeunna.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar