Hakan Calhanoglu budak Story Ditambah Fakta Biografi Henteu

Hakan Calhanoglu budak Story Ditambah Fakta Biografi Henteu

Biografi Hakan Calhanoglu urang ngagambarkeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kulawarga, Kolot, Pamajikan, Barudak, Gaya hirup, Kahirupan Pribadi sareng Net Worth.

Dina istilah anu saderhana, kami nampilkeun anjeun karir karir gelandang, ti jaman budak, dugi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, ieu budakna nepi ka galéri sawawa - kasimpulan sampurna Hakan Calhanoglu Bio.

Biografi Hakan Calhanoglu

Leres, anjeun sareng kuring terang éta playmaker Turki badé janten pesepakbola kelas dunya siga rakana Zlatan Ibrahimovic. Nanging, seueur pameget henteu terang ngeunaan halangan anu parantos anjeunna atos pikeun ngahontal prestasi ieu dina Life Story na. Maka, kami parantos nyiapkeun Bio-na ngan ukur pikeun anjeun sareng henteu kedah silih adu, hayu urang mimitian.

Carita Budak Hakan Calhanoglu:

Pikeun ngamimitian Biografi, Hakan Calhanoglu lahir dina dinten 8 Pébruari 1994. Anjeunna sumping ka dunya ieu ngalangkungan ramana, Huseyin Calhanoglu sareng indungna, Naime Calhanoglu, di Mannheim, Jérman. Naha anjeun terang?… Jenius tendangan bébas mangrupikeun anak cikal ti dua anak anu lahir tina union antara kolotna anu digambar di dieu.

Carita Budak Hakan Calhanoglu: Kolot
Pendak sareng kolotna anu saé, Huseyin sareng Naime Calhanoglu.

Haking Calhanoglu Dinten Ngembang:

Ti tempat anu parantos disetél, anu ngora Turki diangkat sareng lanceuk lanceukna, Muhammed, di jalan-jalan di Mannheim. Di dinya, aranjeunna ngokolakeun kabiasaan maén bal jalanan sareng murangkalih anu sanés. Kusabab bapakna bogoh pisan ka maén bal, anjeunna henteu pernah nolak kana rutin malem putrana sareng sasama.

Asal Kulawarga Hakan Calhanoglu:

Lahir di Jérman henteu hartosna yén urang Turki hilap kana ayana karuhunna. Salaku pamaén anu mantep, Calhanoglu parantos seueur nganjang ka tempat Asalna. Naon deui?… Anjeunna asli ti kampung Konursu Propinsi Bayburt di Turki. Dugi ka taun 2010, kampung halaman na ngagaduhan perkiraan penduduk sakitar 1,573 urang.

Asal Kulawarga Hakan Calhanoglu
Di dieu asal kulawarga Hakan.

Latar Kulawarga Hakan Calhanoglu:

Anu mimiti sareng pangutamana, pangurusana sanés jinis anu tiasa dijelaskeun salaku super-beunghar. Nanging, aranjeunna stabil sacara finansial sareng bahkan ngagem budak leutik Hakan kalayan koleksi cocoan panganyarna dina waktosna. Untungna, kolot budak ngora ngagaduhan pendidikan kauangan anu saé. Maka, aranjeunna tiasa ngatur dana na ku cara paling ékonomis.

Hakan Calhanoglu Katerangan Anu Henteu Raos:

Carita Kahirupan Hakan Calhanoglu

Nalika Turk nyetak jam 7, bapakna ngajantenkeun anjeunna ngadaptar di lembaga lokal di caket dieu. Jaman harita, Calhanoglu mangrupikeun murangkalih polos anu ngan ukur terang kumaha najong bal ka arah mana waé. Tapi kolotna ngagaduhan pangarep-arep pisan yén putra aranjeunna bakal ningkatkeun pamutahiran nalika ngagabung sareng akademi Waldhof Mannheim.

Mimitina, gelandang éta henteu gampang nyumponan arahan palatihna. Nanging, anjeunna sering nempatkeun tugas filialna ka kolotna sateuacan sateuacan mikirkeun teu ngarareunah na. Maka, Calhanoglu narékahan pisan pikeun ningkatkeun poténsina sareng ngajantenkeun kulawargana reueus.

Hakan Calhanoglu Kahirupan Karir Awal:

Saatos dalapan taun nampilkeun pikeun Waldhof, anu nyandak sapotong parantos dipandu ku Karsruher SC anu nyandak anjeunna kana tim nonomanna. Di dinya anjeunna mimiti kéngingkeun daya tarik dina maén bal. Dina période anu sami, Calhanoglu anu ningali ka Mesut Ozil kapanggil pikeun tampil pikeun nagara asal na dina sababaraha waktos.

Hakan Calhanoglu Kahirupan Karir Awal
Dinten na di Karsruher SC mulia.

Kalayan kolotna anu waspada pikeun pencapaian anu langkung saé, anu nyandak waktos lami ngalih ka Hamburger SV di 2013. Waktos na sareng klub Jerman sakedap. Nanging, éta di Hamburger yén pamaén Turki wani paméran Cristiano Ronaldo dina nyandak tendangan gratis. tangtosna, anjeunna saé pisan nyandak jauh set-sapotong.

Hakan Calhanoglu Bio - Carita Kawentar:

Saatos ngalih ka Bayer Leverkusen di 2014, umur 20 taun ningali dirina tumuh di luar impian bapakna. Anu matak, anjeunna mastikeun yén € 14.5 juta anu diinvestasikeun pikeun ngangken anjeunna henteu janten runtah. Maka, anjeunna mimiti nyetak gol sareng ngadamel seueur bantosan.

Hakan Calhanoglu Bio - Jalan ka Inohong Story
Teu aya kabagjaan anu langkung ageung pikeun Hakan tibatan nalika anjeunna nyetak gol.

Naha anjeun terang?… Pamaén pamaén berbakat ngayakeun kasempetan anu langkung saé pikeun gabung sareng AC Milan di 2017. Anjeunna nandatanganan kontrak opat taun senilai € 24 juta kalayan klub Italia - prestasi anu ngajantenkeun indungna ngagung-gungkeun anjeunna sacara konsistén.

Hakan Calhanoglu ngalih ka AC Milan
Anjeunna nyebrang tonggak sejarah anu sanés ku ditandatanganan sareng AC Milan.

Dibéré jersi nomer 10 ngajantenkeun seueur peminat ngarepkeun pagelaran luar biasa ti Turki. Sedih, putra kahiji kulawarga Calhanoglu henteu pendak sareng panyangka. Anjeunna henteu konsisten dina lapangan sareng kerja keras ningkatkeun kamampuan na anu kirang.

Hakan Calhanoglu Bio - Carita Sukses:

Dina waktos anu teu lami, genius tendangan bébas ngadamel paningkatan meteorik anu ngagaduhan seueur analis nyarioskeun perkawis anjeunna. Nebak naon?… Nami na nyiptakeun sajarah nalika nyayogikeun bantosan Rafael Leao, anu nyetak gul tercepat di Serie A tanggal 21 Désémber 2020. Langkung ti éta, gawang anu dijaringkeun tepatna 6.2 detik dina jam janten gawang tercepat anu kantos dicitak dina lima liga top Éropa.

Kisah Naékna Hakan Calhanoglu
Anjeunna ngabantosan Rafael Leao dina nyetak gawang panggancangna dina sajarah Serie A.

Nalika kuring nyerat Bio ieu, seueur klub anu milari tanda tangan na. Nanging, urang curiga éta Juventus bisa waé asup ka Hakan Calhanoglu di 2021. Panginten jenius tendangan bébas panginten henteu manjangan kontrakna sareng AC Milan upami aranjeunna gagal naékkeun gaji taunan janten € 7 juta. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Ngeunaan Pamajikan Hakan Calhanoglu:

Nalika ngeunaan masalah haté, anu nyandak sapotong parantos langkung léngkah tibatan sabangsa na, Cengiz Di handapeun. Salaku kanyataan, Hakan nikah ka kabogoh budak leutik na, Sinem Gundogdu, di Mannheim di 2017.

Hakan Calhanoglu Nikah

Nanging, carita cinta aranjeunna henteu lancar sakumaha aya dina carita dongéng. Ngan sababaraha bulan saatos kawinan, hubungan Calhanoglu putus sabab pamajikanana nuduh anjeunna ngagoda awéwé séjén. Maka, anjeunna aya di ambang cerai pamajikanana anu tos lami janten pamajikan.

Untungna, pasangan rukun di 2018 sareng mutuskeun mikeun perkawinan na subuh énggal. Maka, unionna nyababkeun ngalahirkeun putri geulis anu namina, Liya. Nalika kuring nyerat Bio ieu, bapa Liya anu ogé sobat Ibrahimovic nuju ngantosan putrana anu kadua.

"Kaajaiban saeutik anu sanés datang ka kulawarga urang. Kami bagja yén Liya urang bakal gancang janten adi ka anak urang anu bakal lahir. Kadieu, orok séhat. ”

Hakan Calhanoglu Hubungan Hubungan
Kalayan pamajikanana sareng Putri, Hakan ngaraos cekap kacapai.

Kahirupan Pribadi Hakan Calhanoglu:

Seueur peminat parantos ngibaratkeun kapribadianana anu hina kana éta Caglar Soyuncu. Tangtosna, anjeunna lembut, jujur ​​sareng naluri. Tétéla, aya kalan-kalan Calhanoglu ngincer sababaraha ulin anak ngan ukur pikeun ngébréhkeun setrés sareng néwak waktos anu leungit sareng rerencangan.

Hobi Calhanoglu's Hobi
Di luar lapangan, teu aya waktos anu kusam sareng Turk 24 taun.

Gelandang ogé dikaruniai bakat musik anu hébat. Nalika babaturanana ngagaduhan hiji atanapi dua ulang taun pikeun ngarayakeun, Hakan sok janten lalaki anu ngeusi acara kalayan meriah. Pasti, anjeunna bakal ngadamel DJ anu saé upami maén bal henteu pernah damel pikeun anjeunna.

Kapribadian Hakan Calhanoglu
Kaahlian DJ na ngaleuwihan rata-rata.

Gaya hirup Hakan Calhanoglu:

Nalika nampilkeun pikeun AC Milan, gaji taunan na parantos naék dugi ka sakitar sajumlah € 2.5 juta (2021 Stats). Nalika kuring nyerat Bio ieu, budak lalaki anu ageung di Mannheim hirup gaya hirup mewah.

Kalayan penghasilanana, anjeunna parantos ngagaleuh seueur mobil mewah sareng bumi anu saé. Anjeunna bahkan ngumbara sareng kulawargana dina jet pribadi anu mahal. Panilitian nunjukkeun yén Hakan Calhanoglu parantos ngempelkeun perkiraan Net Worth € 9.9 juta dugi ka 2021.

Hakan Calhanoglu Gaya hirup
Hirupna gampang jalan sareng ngeusi pangalaman anu gumbira.

Hakan Calhanoglu Fakta Kahirupan Kulawarga:

Tukangeun kasuksésan karirna, aya sababaraha jalma anu imanna anu teu kendat parantos masihan anjeunna peujit pikeun damel langkung kuat. Aranjeunna ngarayakeun sareng anjeunna iraha anjeunna unggul sareng ngadorong anjeunna nalika aya kajadian anu salah. Katingali bagian anu informatif ngeunaan anggota kulawargana.

Kahirupan Kulawarga Hakan Calhanoglu
Kabagjaan anjeunna ngalobaan iraha anjeunna nyéépkeun waktos sareng kulawargana.

Ngeunaan Ibu Hakan Calhanoglu:

Hatur nuhun ka indungna (Naime Calhanoglu), gelandangna parantos dewasa ku raos moralitas anu hébat. Moal cekap kecap pikeun ngagambarkeun kaunggulan Mrs Naime dina ngabina putra-putrana. Anu urang terang nyaéta anjeunna mangrupikeun indung anu berpendidikan sareng paduli anu ngutamakeun kasajahteraan murangkalihna sateuacan kanyamanan anjeunna.

hakan Calhanoglu ibu
Indungna katingalina alit teuing upami dibandingkeun sareng umur na.

Ngeunaan Bapana Hakan Calhanoglu:

Pelopor minat Hakan dina olahraga nyaéta bapakna, Huseyin Calhanoglu. Anjeunna saurang pamaén bal anu sanés liga anu karep pikeun olahraga henteu pernah maot, bahkan dina umur sepuh na.

Hakan Calhanoglu bapak
Pendak sareng bapak Hakan, dalang tukangeun ékspédisi maén bal na.

Saatos pangsiun na, Mr Huseyin teras ngalatih seueur murangkalih ngawangun karir anu hadé dina maén bal. Naon deui?… Bapana Hakan mangrupikeun pangadeg pusat bal Calhanoglu (lembaga olahraga di Mannheim).

Ngeunaan Duduluran Hakan Calhanoglu:

Janten putra mimiti kulawargana hartosna yén pamaén anu dibandung di Jerman kedah nunjukkeun conto anu saé pikeun lanceukna, Muhammed Calhanoglu. Tangtosna, anjeunna tumaros, sareng ayeuna, lanceukna lanceukna parantos ngambah jalan anu sami sareng anjeunna sareng bapakna.

Hakan Calhanoglu Dadang
Sigana lanceukna ngagaduhan imut anu hadé tibatan anjeunna.

Muhammed mangrupikeun gelandang anu ngagaduhan karir nonomanna di akademi anu sami (Waldhof sareng Karlsruher SC) salaku dulur na anu ageung. Duka tah, anjeunna henteu acan netepkeun dirina di luhur sepakbola internasional.

Ngeunaan Baraya Hakan Calhanoglu:

Dugi ka taun 2021, dua dulur misan Hakan, Turan sareng Kerim, masing-masing nampilkeun pikeun Hoffenheim U19 sareng FC Schalke 04. Diantarana, Turan Calhanoglu ngagaduhan kamampuan nyetak gol dina getihna. Nalika kuring nyerat Bio ieu, teu acan aya inpormasi ngeunaan nini-nini na.

Hakan Calhanoglu baraya
Pendak sareng dulur misanna, Turan (L) sareng Kerim (Urang Sunda).

Hakan Calhanoglu Fakta Fakta:

Pikeun ngabungkus Carita Kahirupan Distant Shooter urang, ieu aya sababaraha kanyataan ngeunaan anjeunna anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun pamahaman lengkep ngeunaan Biografi na.

Fakta # 1: Kasus Hukum sareng Trabzonspor:

Sateuacan perjanjian na réngsé di Bayer Leverkusen, FIFA ngalarang Calhanoglu salami opat bulan kusabab ngalanggar kontrak. Saatos nampi € 100,000 ti klub Turki Trabzonspor, Jarak Tembak tungtungna ngalegaan kontrakna sareng Karlsruhe di 2011.

Maka, FIFA kedah ngalangkungan gambar tina salah paham sareng anjeunna ngabalikeun duit € 100,000 anu ditampi ti Trabzonspor. Mangrupikeun waktos anu sesah pikeun anu nyandak sapotong, tapi indung sareng bapak na ngabantosan anjeunna mundur deui dina suku-Na.

Fakta # 2: Carita Crazy Gun:

Salah sahiji skénario paling bahaya anu karandapan ku Hakan, sakumaha anu diungkabkeun ku ramana di 2014, ditandaan Carita Crazy Gun. Éta sadayana kajadian saatos Turki éléh pertandingan kualifikasi Piala Dunia ka Walanda dina Oktober 2013.

Jaman harita, Hakan sareng Omer Toprak aya di hotélna nalika réncang timna, Gokhan Tore, sareng réréncangan bersenjata anu teu dikenal ngancam duanana di tempat perang. Tore ngawujudkeun kalakuan anu pikasieuneun sabab urut kabogohna bobogohan sareng réncang Toprak. Untungna, sakabeh cobaan réngsé sareng teu aya korban jiwa.

 Fakta # 3: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euro (€)
Per Taun€ 2,500,000
per Bulan€ 208,333
Per Minggu€ 48,003
Per Poé€ 6,858
Per Jam€ 286
Per Menit€ 4.8
Per Kadua Kadua€ 0.08

Panilitian nunjukkeun yén rata-rata warga Turki kedah damel sahenteuna 5 taun kanggo kéngingkeun naon anu ditampi Hakan dina sabulan.

Kami sacara strategis nempatkeun analisis gajihna saatos jam. Pilarian terang kanggo nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Hakan Calhanoglu's Bio, ieu anu anjeunna hasil.

€ 0

Fakta # 4: Ageman:

Siga babaturan sasama na, Cenk Tosun, Hakan mangrupikeun Muslim anu bakti. Nyatana, anjeunna mangrupikeun salah sahiji 4.4 juta jalma anu ngagem agama Islam di Jérman. Ti jaman budakna, indungna sering ngajarkeun anjeunna ngeunaan hukum sareng katetepan iman musliminna. Dina 2015, Calhanoglu, barengan bapak sareng lanceukna, ngadatangan Ka'bah di Mekah.

Agama Hakan Calhanoglu
Kulawarga na henteu kantos nganggap prakték integral agemanna.

Fakta # 5: Statistik FIFA:

Teu diragukeun poténsi na parantos ngagentoskeun sabangsa, Arda Turan. Wielding seueur kaahlian dina gudang senjata na, pamaén dilahirkeun di Jerman parantos netepkeun dirina salaku senjata anu seueur diperyogikeun klub di lini tengah na. Pikeun ningkatkeun peunteunana, anjeunna kedah ngusahakeun kamampuanna ngadominasi bal dina hawa.

kacindekan:

Tungtungna, Kisah Kahirupan Calhanoglu parantos nunjukkeun yén kami bakal kaleungitan kamungkinan tanpa aya imajinasi atanapi impian. Sanaos ramana nyiptakeun jalur pikeun anjeunna, Hakan tanggel waler pikeun minuhan panggilan takdir.

Kedah urang muji indungna, anu sok aya pikeun ngadorong anjeunna dina waktos nyobian. Ogé, usaha Huseyin (bapakna) sareng Muhammed (lanceukna) parantos ngabantosan ngudag karir Hakan. Éta sadayana hatur nuhun ka aranjeunna yén anjeunna parantos tiasa ngahontal pisan dina maén bal.

Hatur nuhun parantos maca Hakan Calhanoglu Childhood Story sareng Fakta Biografi kami. Émut yén tim kami di Lifebogger siap pikeun nyugemakeun anjeun ku carita budak leutik ngeunaan pamaén bal anu dipikahormat.

Punten ngahubungan kami upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé cocog sareng tulisan kami. Upami teu kitu, urang nampilkeun anjeun ringkesan Carita Kahirupan na dina data wiki di handap.

Pertanyaan Biografi Jawaban Wiki
Nami lengkep:Hakan Calhanoglu
Landihan:Hakan
Jaman:27 taun sareng 1 bulan.
Tempat kalahiran:Mannheim, Jérman
Bapa:Huseyin Calhanoglu
indung:Naime Calhanoglu
Dulur:Muhammed Calhanoglu
Pamajikan:Sinem Gundogdu
barudak:Liya (putri hiji-hijina ti Januari 2021)
Worth Net:€ 9.9 juta (Statistik 2021)
Gaji taunan:€ 2.5 juta (Statistik 2021)
Tempat Asal:Désa Konursu Propinsi Bayburt di Turki
jangkungna:1.78 m (5 ft 10 di)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar