Gylfi Sigurdsson budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

2
4481
Gylfi Sigurdsson budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "És Man". Gylfi Sigurdsson budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba kaluar-pitch fakta saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities midfield karasa na tapi sababaraha mertimbangkeun kami Gylfi Sigurdsson Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Gylfi Sigurdsson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Gylfi Sigurdsson lahir dina dinten 8th September 1989 di Reykjavik, Islandia. Anjeunna ngalahir ka bapana, Sigurdur Adalsteinsson, hiji Islandia pamayang.

Gylfi Sigurdsson budak StorySigurdsson ieu najong bal a pas anjeunna bisa leumpang. Anjeunna dijieun kana footballer ku bapana sarta lanceukna heubeul, Olafur. bapana malah kontrakan gudang keur usum jadi rezim latihan putrana ngora urang teu interrupted. adi badag-Na, Olafur kapaksa ngajarkeun dirina jeung ogé indit ka sakola asah sateuacan anjeunna bisa jadi palatih Gylfi urang. "Kuring ieu nyobian pikeun manggihan unggal tape VHS I bisa manggihan tur diusahakeun pikeun neuleuman kumaha carana palatih a nak muda,"

Duanana bapa na lanceukna kokolot ngabawa dina yuswa 13 tur dipindahkeun anjeunna ka Breiðablik ti FH Hafnarfjörður (ngaran Islandia) sakumaha kaayaanana maén bal éta hadé aya di dinya. Anjeunna dicandak aya kana flourish.

Fífan, hiji aula indoor ku pitch jieunan pinuh-ukuran, kungsi anyar geus diwangun sarta anu faktor konci dina Sigurðsson Signing pikeun Breiðablik dina yuswa ngan 13. Sigurðsson éta sok pamuter kalawan poténsi salila taun na ngora jeung kamampuhna lulus tur shooting na anu dibuktikeun pisan mimiti on nyebutkeun Magnus Jónsson, palatih Sigurðsson urang antara umur 11 na 14.

Gylfi Sigurdsson Awal Taun"Anjeunna kagungan pangabisa teknis tinggi lamun kuring patepung anjeunna di 14 taun umur, utamana lamun eta sumping ka ngahalangan bal anu. Loba budak séjén éta sarua alus tapi na lulus jeung téhnik makéna éta mil payun, " nyebutkeun Jonsson.

"Sigurðsson éta, kawas countless barudak lianna dina umur na ku méntalitas Islandia kuat, Getol kana ngaronjatkeun, latihan jam lila, sarta bakal na meunang éta badag, naon kaayaan " nambihan Jónsson.

"Manéhna sok dilatih kacida alusna sarta hayang meunang unggal kompetisi di tangerang, naha anu adu pinalti atanapi golf maén bal. dina keurp tina yen, he salawasna tuh hal tambahan, anjeunna salawasna nyokot bagéan di sakola bal na ari balik sanggeus unggal latihan pikeun ngalakukeun hiji hal tambahan, " nyebutkeun Jónsson.

Gylfi Sigurdsson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rising ka Inohong

Gylfi mimiti karir professional na kalawan Bacaan di Championship, sarta di 2010 ieu dijual ka Hoffenheim mana éta diobral pangbadagna Reading urang.

Kumaha Gylfi Sigurdsson naros ka KinérjaAnjeunna milih Player of Usum pikeun dua musim padeukeut - pikeun Bacaan di 2009-10 jeung Hoffenheim di 2010-11. Sanggeus usum deui dina maén bal Inggris kalawan Swansea Kota anjeunna ngagabung Tottenham Hotspur pikeun £ 8.8 juta, sarta di 2014 dipindahkeun deui ka Swansea salaku bagian tina hiji bursa pikeun Ben Davies. Ieu sanggeus amprok endah di Euro 2016 yén Gylfi ngagaduhan pangakuan internasional nyebar, kukituna jadi versi Islandia of Lodaya Woods.

Saatos Euro 2016, Gylfi, putra pamayang a, janten footballer kawentar nagara urang. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Gylfi Sigurdsson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Miyabi jeung Maha nona nu nyepeng konci mun haté Gylfi urang. Alexandra meunang bagian Miss Dunya eces tina kontes Miss Dunya di Afrika Kidul di 2008. Manehna oge meunang Miss Islandia nu sataun sami.

Gylfi Sigurdsson na girlfriend- Alex- Full Love StoryNalika Alex walked nu landasan di Afrika Kidul 9 sababaraha taun ka pengker ti tanggal ieu, Alexandra éta hiji murid psikologi, anu didaptarkeun nya mikanyaah salaku mahluk ker jeung perjalanan, kitu ogé ngalaan pikiran dahareun karesep dirina éta reindeer steak jeung Salad hayam. Dinten, manéhna téh awewe nu balantik jeung fashion blogger anu blog cara dirina sakuliah dunya.

Salaku dina waktu tulisan, duanana pencinta hirup hiji hirup sepi di NUSA TENGGARA BARAT kalawan anjing maranéhanana, sanggeus saméméhna cicing di Swansea tur London.

Gylfi Sigurdsson Hubungan Kahirupan

Gylfi Sigurdsson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Salaku nyatakeun saméméhna rama Gylfi Sigurdsson urang téh pamayang anu geus dipimilik ku pangalusna di nagara na rengking. Di handap ieu Sigurdur Adalsteinsson jeung putra favorit-Na, Gylfi.

Gylfi Sigurdsson jeung bapa, Sigurdur Adalsteinsson

Sigurðsson ogé geus dikaruniai rojongan hébat ti kulawargana, anu geus écés mantuan anjeunna sapanjang karirna. Anjeunna ditinggalkeun Islandia mun gabung Reading nalika anjeunna masih ngan 15, tapi ieu pageuh dirojong finansial ku kulawargana. Dinten, investasi bal geus dibayar kaluar pikeun onetime kulawarga tengah-kelas na.

"Kuring nempo eta jelas salaku hiji hal penting anu jalma anu nya deukeut ka anjeunna nempatkeun loba usaha kana nulungan anjeunna. lanceukna heubeul éta utamina alus dina gawé bareng anjeunna on football nu patali hal. Jigana ibu sarta adina na geus ogé geus nulungan manehna jeung samping méntal mahluk. Éta alesan badag pikeun kumaha turun ka bumi anjeunna téh, " nyebutkeun Jónsson.

Saatos Olafur, lanceukna kokolot na noticed lanceukna éta alus pikeun buka, Anjeunna nyandak up karir di golf.

brother- Gylfi Sigurdsson urang Olafur

Anjeunna hiji pamaen golep sanggup najan earning kualifikasi jeung Tour Éropa pernah materialized pikeun manéhna.

Gylfi Sigurdsson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Gylfi Sigurdsson boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

kaunggulan: Gstone mangrupakeun karsa, analitis, hade, keras pisan anu praktis di alam.

Kalemahan: Sakapeung, Gylfi bisa nganyatakeun kaéra, salempang keur dirina atawa batur anjeunna mikanyaah. Anjeunna teh jenis anu bakal resep prakna bal sagala dinten tanpa ngabogaan waktu keur diri iwal ngaliwatan campur Alexandra urang.

Naon manéhna diaku: Gylfi mikaresep sato, kadaharan sehat, buku, alam, sareng kabersihan.

Naon anjeunna henteu janten: Gylfi teu pikaresepeun Rudeness nanaon.

Dina kasimpulan, Gylfi nyaeta batur anu mikanyaah ka nengetan rinci pangleutikna jadi eta nalika narima parentah latihan atawa dina komunikasi.

Gylfi Sigurdsson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -bade Balik

adi heubeul nu Islandia internasional urang sakali dibagikeun throwback a snap ti 2001 némbongkeun luar Goodison lajeng 12 taun heubeul.

Bukti yén Gylfi Sigurdsson sakali sumping ka Everton di nonoman naSigurdsson penah gigireun patung kawentar Dixie Dean ngagem Blue urang jumper hiji-ka-hiji nu Sigana rada badag dina anjeunna. pos na berbunyi; "Dilatih pikeun minggu jeung Everton, ngagaduhan janten bal budak di Goodison sarta engké indit kalawan Everton ka Jerman pikeun turnamén nu".

Gylfi Sigurdsson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Floki

Floki, karakter dicoo ku aktor Swedia Gustaf Skarsgård dina serial tipi Vikings populér, waktu keur jadi pangadeg nagara Gylfi Sigurdsson urang Islandia.

Gylfi Sigurdsson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Anjeunna ampir nu ahli nembak a

Tapi lamun Kresna asup kana kulawarga. Saméméh manéhna ngagabung kalayan Reading, Sigurdsson dilelang dina gudang pakarang - arab ulin arwah-na ayeuna. Saha anu terang, Sigurdsson anu tiasa maénkeun pikeun paruh beureum kalér London éta dilaksanakeun. Cacak léngkah, anjeunna masih kénéh ngajaga tempat lemes pikeun klub London Utara.

Gylfi Sigurdsson budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ppeletakan ngalawan Swansea

Rama na terang eta pangalusna. Peuting saméméh anjeunna rék nyanghareupan hiji reuni tricky kalawan dunungan heubeul-Na, Gylfi Sigurdsson mutuskeun mun nelepon ka imah. Nasehat anjeunna nampi éta krusial.

'Kuring kungsi ngobrol jeung dad abdi, Sigurd,' nu gelandang Everton sakali dipedar. 'Cenah, "Naon bae eusina, teu qurban". Abdi spent tilu satengah taun di Swansea, dimaénkeun buruan hareup kuring Premier League dinya. Kuring tos teuing hormat. Lamun ceuk manehna teu ngagungkeun Cenah mah, "Abdi terang". Kuring ieu pernah bade ngalakukeun hal eta. '

Sigurdsson réngsé nepi nyetak hiji gol éndah ngaliwatan hiji neunggeul sebat, katuhu-suku nu ieu milih pikeun tujuan bulan. Saatos nyetak, anjeunna ngagaduhan ogé dina katuhu pikeun hayu sadayana emosi na kaluar.

Kanyataan parios: Heuheu Gylfi Sigurdsson budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

komentar 2

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu