Haduh! Nembongan teu anjeun geus ditumpurkeun Javascript Anjeun. Dina raraga pikeun anjeun nempo kaca ieu sabab anu dimaksud mucunghul, urang menta teu anjeun mangga ulang ngaktifkeun-Javascript Anjeun!
imah béntang Éropa Carita Budak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
147
Carita Budak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold
Carita Budak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

LB ngalebetkeun Carita Pinuh ngeunaan Genius Maén Bal kalayan ngaran "Barney". Kisah Ashley Barnes Budak Leutik Urang Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Carita Budak Ashley Barnes- Analisis Ka Tanggal
Carita Budak Ashley Barnes- Analisis Ka Tanggal. Credits ka BBC jeung DailyMail

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal, latar kulawarga, kahirupan karir awal, carita pikeun Kinérja, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, gaya hirup, kahirupan kulawarga sareng fakta-fakta anu teu jelas.

Leres, sadaya jelema ningal Barnes salaku striker anu parantos nyiptakeun reputasi murangkul pikeun ngaleungitkeun lawan sareng nyetak tujuan anu hébat. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap biografi Ashley Barnes 'anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Sadayana terang anjeunna salaku Ashley Barnes TAPI nami lengkepna nyaéta Ashley Luke Barnes. Barnes lahir dina dinten 30 kaping 8 Oktober 1989 di kota Bath, Inggris. Anjeunna ngalahir ka sepuh Inggris nganggo akar Kulawarga non Inggris. Barnes ngagaduhan kulawargana ti Austria. Naha anjeun terang?… Eyang nini nya anu ti Klagenfurt, hiji kota di Austria kidul.

Ashley Barnes Galuh di Mandi, hiji kota ageung di Inggris anu dipikanyaho pikeun mandi Romawi anu diwangun sareng situs arkéologis Romawi anu éndah. Ieu kamungkinan tiasa ngajelaskeun alesan kunaon nini umume Ashley Barnes ninggalkeun nagara negaranya pikeun netep di kota Inggris.

Ashley Barnes hileud ti Mandi- Hiji Kota di Inggris
Ashley Barnes hileud ti Mandi- Hiji Kota di Inggris. Kiridit ka LuxuryTraveladvisor sareng WordAtlas

Laporan awal hirup Ashley Barnes nunjukkeun yén anjeunna teu digedékeun dina latar kulawarga kulawarga tengah. Anjeunna henteu resep kana tempat-tempat arkéologis, ngan ukur maén bal. Kolotna Ashley Barnes sapertos sapertos kaseueuran kulawarga di Mandi anu tiasa mampuh koleksi édisi terbaru pikeun putra, kalebet maén bal.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Ngagaduhan indung anu sepak sepak bola, éta ngan ukur alami pikeun Barnes asih cinta anu indah. Ieu ogé kalebet anjeunna ngalamun janten maén bal profésional.

Partisipasi munggaran di Ashley Barnes nalika maén bal sumping nalika pendidikan primér na. Balik harita, kolotna ngadaptarkeun anjeunna dina Sakola Writhlington anu perenahna di Désa Dunkerton caket Mandi, Inggris. Di sakola, Ashley ngajantenkeun minat maén bal kalapa.

Atikan Harun Barnes sareng Karir
Atikan Harun Barnes sareng Karir. Kiridit ka GoogleMaps

Jauh ti sakola, Barnes terus maén bal kalayan percaya diri, ngawangun kabiasaan overstepping mark sareng ngalakukeun hal-hal kaluar biru kalayan bal bal. Ieu anjeunna naon ka mamingkeun réncang sareng anggota kulawargana.

Ashley Barnes tujuanana luhur salaku murangkalih sareng tekadna pikeun janten juru main bal profésional sanés lamunan anu sanés. Kalebet dirina damel, anjeunna mutuskeun pikeun ngarambat ka Chelwood Drive anu aya di kabupaten Somerset pikeun ngadatangan uji maén bal sareng Bath Arsenal Juniors.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Nalika masih murangkalih, Barnes ningali dirina nembus lulus Ujian akademi mandi Arsenal Juniors sareng suksés ngadaptarkeun kalebet klub. Mandi Bola Arsenal Juniors Football, sanaos henteu hubungan sareng Gunners mangrupikeun klub maén bal anu ngagaduhan tim pikeun barudak sadayana yuswa nonoman.

Nalika aya di klub Mandi Arsenal, Ashley Barnes tepang sareng sasama timnya Scott Sinclair anu ogé janten profesional. Kalawan babarengan, duanana parantos gaduh waktos positip saacan sateuacan Sinclair angkat sareng gabung sareng Bristol Rovers nalika yuswa salapan.

Awal Hirup Ashley Barnes sareng Mandi Arsenal
Awal Hirup Ashley Barnes sareng Mandi Arsenal. Kiridit ka IG
Mimiti, sadaya kersa Ashley kéngingkeun kana luhur bal maén Inggris. Dina kecap-Na:

“Unggal dinten kuring hudang, kuring kedah nyiwit diri kuring. Impian pikeun jadi pro endah pisan sareng éta ngimpi unggal dinten nalika kuring langkung ngora. ”

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Ashley Barnes ngamimitian karir senior na minangka gawang prolific sareng Paulton Rovers, hiji klub lokal anu aya di Inggris Southern League. Young Barnes anu digambar di handap mangrupikeun salah sahiji liga panghandapna dina Sistem Liga Football Inggris.

Ashley Barnes Awal Kahirupan nganggo Bal Bal Senior
Ashley Barnes Awal Kahirupan nganggo Bal Bal Senior. Kiridit kanggo BBC sareng Dave Rowntree

Ashley Barnes dipeunteun pisan-dipeunteun nalika taun karir awal. Anjeunna mimiti nampi nawaran anu saé pisan tina klub-klub langkung ageung di liga senior Inggris. Acara ieu nandaan perjalanan na ti Liga Kidul dugi ka luhur Inggris League System- Liga Premier.

Ashley Barnes diajar cara susah kalayan mantra pinjaman di Oxford United, Kota Salisbury, Eastbourne Borough, Torquay United sareng Brighton Hove Albion. Unggal salah sahiji mantra pinjaman ieu ditandaan ku gaduh waktos kawates pikeun ngingetkeun manajerna. Naha anjeun terang?… Anjeunna unggul sareng ngabobol bagian panghandapna sistem légél Inggris ngalangkungan Loan mantra ka anu paling luhur sadayana dina nami janten pangurus pilihan anu munggaran.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Ashley Barnes kéngingkeun naon anu dipikahoyong, impian éta janten pangatur pilihan pangpayunna pikeun klub anu bakal nawiskeun anjeunna perjanjian permanén. Sadayana leres-leres kajantenan dina usum 2011-12 nalika ngabantosan Brighton balik deui ka Juara Juara salaku pendasar gawang utama sareng tujuan 14 dina sadaya kompetisi.

Dina 10 Januari 2014, pagelaran Barnes ningali anjeunna nampi snek di Burnley pikeun biaya anu teu jelas. Dina ngan opat taun, tepatna dina 3rd Maret 2018, anjeunna nyerat nyalira kana buku sajarah klub nalika anjeunna janten penjahat utama dina EPL saprak éta kabentuk dina 1992. Saperti dina waktos nyerat, Barnes parantos kéngingkeun reputasi ngagorok pikeun ngolotan lawan ageung atanapi alit dina tujuanana.

Ashley Barnes Kunjungan Kéngingkeun Fame- Kredit pikeun Liga Premier
Ashley Barnes ngagungkeun salah sahiji tujuanana.Credit ka PremierLeague

Padahal anjeunna henteu tiasa di tingkat na Sergio Aguero, tapi pikeun fans Burney, tanjeunna cunduk kana nomer anu berharga 10 bakal salawasna diinget. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Balik kana maén bal Inggris anu suksés, aya kabogoh glamor anu disebat Zan Barnes anu sakedik dipikanyaho. Duanana Barnes sareng Zan nikah sareng parantos lami ngahiji. Kalawan babarengan, aranjeunna gaduh putra namina Flynn anu lahir di 2011.

Minuhan Ashley Barnes Budak- Zan Barnes
Minuhan Ashley Barnes Budak- Flynn Barnes

Flynn tiasa sakitar taun 2 dina waktos anjeunna ngagem jaket Brighton sareng taun 8 sapertos dina waktos nyerat tulisan ieu.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan pribadi Ashley Barnes bakal ngabantosan anjeun terang gambar anu lengkep. TheTimes ngajantenkeun urang ngartos yén Barnes mangrupikeun sosok bumi anu saé pisan pikeun karpétnya. Ash-Cabs, sakumaha anjeunna parantos digelar nyaéta pamawa jalma sareng pamimpin anu nampi nikmat dina ngabantosan réncangna nganggo angkot.

Matak adegan Liga Premier anu umum pikeun ningali juru sepak luhur sapertos Barnes ngalaksanakeun tugas taksi. Barnes kitu, sering digulung kana taman mobil Burnley di tempat latihan klub kalayan sababaraha kaseueuran bal na dina beus na. Ieu hiji akun tina carita ku kipas;

Nalika panto panumpang nyentak, kuring ningali tujuh pamuter balukar, hiji-hiji. Teras panto supir dibuka sareng kaluar kéngingkeun Ashley Barnes, kiper gol ngarah sareng supir anu ditunjuk.

Awalna, Barnes nyetir mobil pinter, tapi anjeunna engkéna ningkat kana minibus sapertos anu di handap ieu di handap. Anjeunna ngalakukeun éta kusabab karasa tim.

Ashley Barnes LifeStyle Fakta. Kiridit ka AutoEvolution
Ashley Barnes LifeStyle Fakta. Kiridit ka AutoEvolution

Ieu alesan naha pamimpin spiritual tina Burnley FC ogé disebat "Awu-Cab”. Footballers Burnley kumpulkeun di titik pikapalan di Cheshire pang énjing-énjing saencan kaptén sareng No10 sumping pikeun nyandak aranjeunna.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Barnes gaduh anggota kulawarga anu hirup lolobana di Inggris sareng Austria. Sanaos sadayana ngarepkeun yén kulawargana langsung sadayana janten fans Burnley, sabalikna ogé pasualan. Putrane Ashley Barnes Flynn nyaéta kipas Man City anu masif.

Penyerang Burnley, Ashley Barnes sakali-kali ngaku yén anjeunna dijanjikan nyurung tambahan Jürgen Klopp via SMS nyaéta anjeunna skor ngalawan Manchester City saéngga ngiringan gelar pangarep-arepna.

Naha anjeun terang?… Flynn henteu meunang gumbira kana nguping éta. "Saur abdi ka kuring, 'Ayo ayah, ulah serius !!.' Ceuk kuring ka anjeunna ... 'Hampura anakna, kuring kudu ngalakukeun padamelan abdi.'

Hatur nuhun pisan, Barnes henteu ngalakukeun nanaon anu condong tina judul liga utama dina arah Liverpool. Upami anjeunna laksanakeun, anjeunna bakal ngagaduhan hiji budak anu teu bagja pisan ngantosan anjeunna dugi ka balik ka bumi.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Otong

Pikeun jalma anu pernah nyetir mobil Smart kana latihan unggal dinten, tapi ningkatkeun éta pikeun minibus, gampang pikeun nebak yén Barnes hirup hirup saderhana. In dunya maén bal modern tina mobil endah sareng citakan média sosial, Barnes sapertos kitu Ngolo Kante nyaéta ubar antidote anu nyegerkeun.

Ashley Barnes LifeStyle Fakta. Kiridit ka AutoEvolution
Ashley Barnes LifeStyle Fakta. Kiridit ka AutoEvolution. Kiridit ka Évolusi Otomatis jeung TheTimes

Saperti dina Maret 2018, striker kéngingkeun gaji mékanna 2.4 Million Euro (2.0 Million Pound) sataun. Ngahutut kana kana penghasilan per waktos, éta hartosna Ashley Barnes kéngingkeun £ 5,632 per dinten sareng £ 235 per jam, £ 3.91 per menit sareng £ 0.07 per detik. Sanaos nampi anu ageung, Barnes mangrupikeun agama ngeunaan ngatur duit-na.

Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

DITUTU DITUKU BASA KISSING DI PITCH: Kajadian ieu kajantenan dina 13 kaping April, 2019. Dinten nyaéta dinten Ashley Barnes dipesen dina naon anu disokong ku fans balpaling santai tina kaayaan". Tingali naon anu anjeunna lakukeun di handap ieu.

Fakta Ashley Barnes Untold- The Book Unorthodox. Kiridit ka SportsBible
Fakta Ashley Barnes Untold- The Book Unorthodox. Kiridit ka SportsBible. Kiridit ka SportsBible

Naha anjeun terang?… He diadegkeun ku wasit pikeun dicium pembela namina Joe Bennett nalika pertandingan ngalawan Cardiff City. Duanana pamaén ngagaduhan panyusutan dina waktos stoppage mimiti-satengah anu ampir ngabalukarkeun perang. Gantina naékkeun sirahna nuju Bennett, Barnes mutuskeun pikeun nunjukkeun sayangna ku masihan anjeunna ciuman.

MÉTIP KOMUNITAS: Dina 9 Maret 2013, Barnes nampi kartu beureum dina waktu stoppage ngalawan Bolton dina naon anu ogé dianggap tongkat anu anéh. Anjeunna ngagaduhan usaha anu suksés dina ngalangkungan wasit pertandingan.

Ashley Barnes dipesen pikeun ngalacak wasit
Ashley Barnes dipesen pikeun ngalacak wasit. Kiridit ka DailyMail

Ieu dianggap nyiksa serius ku FA Inggris anu masihan anjeunna larangan tujuh patandingan. Pikeun pikagumbiraeun fans na, Barnes balik ti larangan 20 April nyetak dua tujuan dina kameunangan 6-1 di Blackpool. Anjeunna namina jalmi pertandingan.

PELUANG GOLEK DIA HENTEU AYEUNA KUMAHA PELEK: Nya lain jalma sanés Virgil van Dijk, hiji-hijina salah saurang pembela anjeunna ngaku tetep tetep matak musuhan ka sadaya trik na.

Ashley Barnes ningali Virgil van Dijk salaku bek Toughest anu anjeunna kantos disanghareupan
Ashley Barnes ningali Virgil van Dijk salaku bek Toughest anu anjeunna kantos disanghareupan. Kiridit kanggo BurnleyExpress

Dina kecap-Na:Virgil van Dijk mangrupikeun ku anu paling kuat anu kuring karep dina karir kuring. Anjeunna mangrupikeun hiji-hiji anu henteu acan gaduh ujung. Anjeunna cara anu kuat sareng ampuh. Virgil mangrupikeun mesin, "Saur Barnes.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Kisah Kanak-kanak Ashley Barnes kami sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu