Granit Xhaka budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5297
Granit Xhaka budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Xhakaboom'. Kami Granit Xhaka budak Story tambah Biografi Fact brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, hirup hubungan jeung loba fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities midfield na tapi sababaraha mertimbangkeun Granit Xhaka urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Granit Xhaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Granit Xhaka lahir dina dinten 27th September 1992 di Basel, Swiss.

Xhaka ngalahir ka indungna, Elmaze Xhaka jeung bapa, Ragip Xhaka. kolotna basa Albania na éta asalna ti Kuršumlija, Sérbia.

Ngartos carita hirup mimiti Granit Xhaka urang téh ngartos kulawargana; kumaha aranjeunna geus ngalaman, kumaha aranjeunna geus ditarik babarengan jeung digawé tirelessly guna nungkulan. Ti paling hina tina beginnings, perjalanan youngster urang ka luhur munggaran dimimitian ku lalampahan kolotna 'sorangan pikeun kaamanan, kabur nagara dina brink tina perang sipil.

kolotna Xhaka urang terang yen aranjeunna diperlukeun mimiti seger jeung, dina 1990, aranjeunna hijrah ka Swiss. putra kahiji maranéhanana, Taulant, Bakal dilahirkeun di Basel dina 1991, kalawan Granit handap 18 bulan engké.

Salaku Granit Xhaka nyimpen eta; "Dad abdi némbongkeun hiji kakuatan luar biasa tur Taulant na mah geus dipelak nepi ka kakuatan mental na, " Xhaka nyebutkeun. "Urang kungsi idola ieu, panutan ieu, anu diajarkeun urang nu kudu janten kuat pikeun ngahontal hal. Sangkan tumuwuh nepi pisan kuat. Ieu naha dina pitch, urang gaduh kakuatan mental ieu meunang leuwih hirup tur bener balik pikeun eta. "

Xhaka owes sagalana ka Swiss, jeung kasempetan anjeunna afforded aya, tapi anjeunna teu bisa jeung moal poho Kosovo-basa Albania akar na, nu nuluykeun noél anjeunna ka poé hadir ieu.

Granit Xhaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

The stunning gambar dihandap teu baé lian ti brunette Leonita, anu nona kaéndahan enamored. Miyabi jeung Maha pamajikan geulis tina Granit Xhaka. Kawas Xhaka, Lekaj asalna ti kulawarga Kosovo basa Albania.

Hikayat Granit Xhaka na Leonita

Xhaka munggaran patepung Leonita bari anjeunna masih maén keur klub saméméhna na Borussia Monchengladbach. Manéhna digawé pikeun tim Bundesliga na bray panon teh Swiss internasional. Memang manehna pisan geulis.

Asides nyokot icecreams buta, duanana pencinta sunda bade Rajana for geus lebaran panas maranéhanana.

The Xhaka na Leonita cinta icecream

Dina April 2017, Granit Xhaka sakali donned a jas coklat fancy sarta ngagaduhan handap dina hiji dengkul nanya pasangan na for leungeun nya di nikah. Leonita Lekaj ceuk enya, jeung manéhna nu keur sohor on Instagram. Xhaha ogé dipasang dina poto idéntik dina akun Instagram na jeung pesen handap: Manehna ngomong Sumuhun. Hiji bal emas mangrupakeun mujijat anu, hiji pamajikan emas téh paradise a! Bapak & Bu Xhaka.

Xhaka proposes mun Leonita

Granit Xhaka nyandak waktos na di off-musim mun Wed kabogoh jangka panjang na Leonita Lekaj.

The Swiss internasional ngumumkeun warta badag ku ngeposkeun a 'Bapak na Bu' poto kalawan Suharto na on Instagram. nikah maranéhanana kajadian dina bulan Juli 2017.

Kawinan tina Xhaka na Leonita

Granit Xhaka na Leonita Lekaj geus tinggal happily kantos sanggeus.

Xhaka na Leonita: Hirup happily kantos sanggeus

Granit Xhaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

BAPA: Ragip Xhaka éta hiji Kosovarian reueus anu sakali protes ka lajeng Komunis Yugoslavia aturan di Kosovo yén anjeunna jeung rahayatna kagungan hak kana aya.

Hikayat Xhaka urang bapana-Ragip XhakaAnjeunna ngadeg nepi keur hak maranéhanana sarta maranéhanana éta -necessities hak demokratis dasar, kayaning keur sanggup ngajawab. Ieu mastikeun pulitik. Xhaka ngomong ... dad abdi ieu nanyakeun: 'Naha henteu urang Demokrat di dieu? Urang pantes jadi Demokrat. Urang pantes kadéngé. ' Ragip Xhaka ieu engké ditahan ku pamaréntahanana. Teu ngan anjeunna. Aya jalma sejen ditahan, kaasup pamanna, anu kungsi jailed sababaraha taun saméméhna. Anjeunna ngagaduhan 15 taun. Ragip ieu dihukum panjara pikeun 3 taun satengah.

"Salaku sajauh I nyaho, sababaraha bulan kahijina di jail nya muhun," Xhaka nyebutkeun. "Tapi mangka beatings dimimitian."

kajahatan Xhaka SR urang geus nyandak bagian dina demonstrasi ngalawan pamaréntah puseur komunis di Belgrade. Ieu 1986 sarta anjeunna hiji murid 22 taun heubeul di Universitas Pristina di Kosovo, nu éta lajeng hiji propinsi otonom di Yugoslavia. Anjeunna bakal jadi ditahan sarta summarily dibéré kalimah genep taun. Xhaka SR dibagikeun sél mibanda opat lalaki sejen tur anjeunna bakal jadi hayu kaluar sakali unggal dintenna - pikeun 10 menit.

Xhaks terus ..."Salaku putrana, carita hiji hal anu némpél kuring pisan deeply - éta bener, bener dina haté kuring," Xhaka ogé terus ... "Ka ngajelaskeun dad abdi leres, Anjeun kudu ngahargaan jero pinuh ku eta. Ieu jadi tragis. Kuring kadang menta anjeunna: 'Bejakeun ka kuring deui,' tapi masih teu nyangka manehna geus wangsit sakabéh éta. Aya sok geus moments jempé dimana Kuring geus ngarasa manehna geus swallowed hal teu spiltted kaluar bebeneran. Meureun ieu ngan teuing sarta manéhna hayang luang kids na sagala duka teh.

Salah sahiji hal aneh nya urang teu nyaho naha Ragip Xhaka dirilis mimiti ti kalimah-Na tapi anjeunna hayu balik dina waktu nu sarua salaku pamanna. Taya kulawarga terang ngeunaan eta dugi aranjeunna tos nepi kana doorstep nu. rarasaan Xhaka urang nyaeta aranjeunna nyandak pakta mun balik babarengan jeung aturan panjara, ngajaga mouths maranéhanana Cicing na pernah ngabalukarkeun masalah nanaon. Ieu naha maranéhna dileupaskeun éta alatan maranéhna panginten: 'Aya teu masalah sareng maranehna deui.' Tapi euweuh anu pasti ngeunaan éta.

Ragip Xhaka sanggeus release panjara nya éta empowered ku tekad pikeun manggihan hiji hirup hadé, nu saurang bakal hiji poé jadi embodied dina sumanget jeung nu putra na bakal tarung battles sorangan dina widang bal. Anjeunna hijrah kulawargana tina Podujevo, Kacamatan Prishtina mun Swiss di 1990.

Ragip Xhaka- ngarasakeun bungbuahan buruh na

indung: Salah sahiji rinci paling ngalaan pikiran ngeunaan mum Xhaka urang téh yén Aisyah ukur patepung salakina ngan tilu bulan saméméh ditewak tur jailing Na.

Elmaze Xhaka ,: The ibu Granit Xhaka

Xhaka sakali ngomong. "Kuring boga misalna hiji hormat luar biasa keur indung kuring. Kuring geus pernah ngadéngé hiji awéwé keur babarengan jeung saurang lalaki keur tilu bulan - dina éta umur ngora - lajeng ngantosan anjeunna salila tilu satengah taun. indung abdi ngan hiji jalma luar biasa. "

Nalika Elmaze Xhaka, diuk di lapak barengan putri beuteung hareup nya, manéhna ngagem hiji kaos satengah na-satengah Swiss / Albania. Sanajan manehna Éta Swiss, tapi ogé mangrupa kipas nétral sabab dua putra nya maén di nagara béda. Manehna jeung kabogohna putri-inlaw pisan nutup.

Elmaze Xhaka, sarta putri inlaw

lanceukna: Taulant Ragip Xhaka (dilahirkeun 28 Maret 1991) nyaéta adi kokolot pikeun Granit Xhaka. Taulant Xhaka ogé footballer profésional sarta muterkeun pikeun FC Basel jeung timnas Albania. (Salaku dina waktu tulisan).

The Xhaka clash

ADI: Agnesa Xhaka teh nak adina mun Granit Xhaka anu oge adi favorit nya.

Dina sapoé Granit Xhaka disponsoran ultah nya. Agnesa Xhaka wrote kecap amis ngeunaan dirina ganggu sarta dituturkeun kalayan gambar a. Tapi naon metot perhatian leuwih teh comment manehna geus ditulis handap gambar. Eta nyebutkeun ...

"Kuring bogoh ka anjeun pisan, anjeun anu adi pangalusna di dunya," manehna nyerat, implying yén Aisyah ngajelaskeun lanceukna badag saharita nya, Granit salaku "Nu favorit". Ieu bisa diyakinkeun ku kanyataan yén Granit ieu tebih dipikacinta ti lanceukna kokolot. Samentara éta, Taulant urang Instagram teu ngagaduhan tulisan acan sarupa ieu.

Granit Xhaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Granit Xhaka boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Granit Xhaka urang: Anjeunna Koperasi, diplomatik, Al Qur, adil-dipikiran jeung sosial.

Kelemahan Granit Xhaka urang: Anjeunna bisa jadi indecisive. Leuwih ti kitu, anjeunna takwa confrontations sarta boga watek mawa grudge a.

Naon Granit Xhaka diaku: Gentleness, babagi kalawan batur na ker.

Naon Granit Xhaka henteu janten: Kekerasan, ketidakadilan, loudmouths na conformity.

Sacara umum, Granit Xhaka téh damai, adil, tur maranéhna hate keur nyorangan. partnership nu pohara penting pikeun manéhna.

Granit Xhaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Xhaka mimiti karirna dina klub kampung halaman, Basel, unggul Swiss Liga Super di tiap dua musim kahijina. Anjeunna lajeng dipindahkeun ka tim Bundesliga Borussia Mönchengladbach di 2012, ngembang reputasi salaku pamuter téhnisna gifted na pamimpin alam barengan kritik pikeun temperament Na. Anjeunna dijadikeun kaptén ti Borussia Mönchengladbach di 2015 dina yuswa 22, ngarah tim pikeun kualifikasi Liga Liga Champions 'pikeun usum saterusna kadua. Anjeunna réngsé hiji mindahkeun tinggi-profil jeung Arsenal dina Méi 2016 pikeun fee di wewengkon £ 30 juta. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Granit Xhaka budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Pamimpin anu Lalaki

Borussia Mönchengladbach tadi awon maranéhna kantos mimiti usum 2015 / 16 nalika maranéhna leungit lima kaulinan liga mimiti ninggalkeun aranjeunna maot panungtungan.

Manajer Lucien Favre pasrah pas saatos na Andre Schubert ngambil alih. Kalawan kaptén maranéhna Tony Jantschke tatu, hal kahiji Schubert tuh éta kana leungeun nu armband mun Xhaka ngan sababaraha dinten sateuacan ultah 23rd Na. Anjeunna ogé ditunjuk teh kaptén ti nagara-Na, Swiss.

"Simkuring milih Granit sabab anjeunna téh pamuter pohara penting pikeun kami," Schubert kungsi kedal. "Anjeunna boga kualitas tapi ogé kudu diajar butuh tanggung jawab."

pindah digawé keajaiban sakumaha Mönchengladbach stormed deui kana lomba pikeun spot Liga Champions. Xhaka dipingpin ti hareup, sanajan nyetak dina kaulinan kahijina sakumaha kaptén. Dina kapamimpinan sarta nous taktis Schubert urang, Mönchengladbach ahirna réngsé kaopat sarta mumpuni pikeun babak playoff Liga Champions.

Mingpin tim anu di ngan 23 teu lulucon. Wenger tuh hal anu sarua kalayan Cesc Fabregas sarta sanajan anjeunna henteu boga rojongan diperlukeun dina istilah pamaén kualitas sabudeureun anjeunna, anu Spaniard teu mere ilham ka luhur opat rengse tur bal Liga Champions.

Xhaka tiasa janten pamuter dipercayakeun kalawan ngarah tim iraha waktuna asalna na Wenger écés perlu sababaraha langkung huluna dialam dipercaya di tengah taman. Kanyataan parios: Heuheu Granit Xhaka budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu