Goncalo Guedes Childhoood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Goncalo Guedes Childhoood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Biografi Goncalo Guedes kami nyayogikeun sinyalna pinuh pikeun Carita Budak-Na, Hirup Awal, Kolot, Kulawarga, Kahirupan Asih (Kabogoh / Pamajikan), Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi. Mangrupikeun analisa lengkep ngeunaan Life Story na, ti mimiti Baheula, ka nalika anjeunna janten Famous.

Carita kahirupan Goncalo Guedes. 📷: Instagram.
Carita kahirupan Goncalo Guedes. 📷: Instagram.

Leres, sadaya jelema terang kana kagunaan winger ku skill-set anu legaNanging, ngan ukur sakedik aficionados maén bal anu parantos maca Goncalo Guedes ' Biografi anu ngajentrekeun kanyataan kajadian anu henteu dikenal dina hirupna. Ayeuna, Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Goncalo Guedes:

Pikeun mimitian ku, Gonçalo Manuel Ganchinho Guedes lahir tanggal 29 dinten Nopémber 1996 di munisipalitas Benavente di Portugal. Anjeunna mangrupikeun salah saurang 2 murangkalih anu ngalahirkeun indungna anu sateuacana sareng ka bapakna anu disebat ku nami Rogério Guedes.

Salah sahiji poto budak leutik anu paling kasohor di Goncalo Guedes. 📷: Instagram.
Salah sahiji poto budak leutik anu paling kasohor di Goncalo Guedes. 📷: Instagram.

Ngora Goncalo digedékeun di tempat kalahiranana di Benavente di Portugal barengan lanceukna lanceuk na - Joao Maria - anu dikabarkan umurna langkung dua taun ti anjeunna.

Ngembang taun:

Ngembang di Benavente, Goncalo nembé bieu diajar leumpang nalika anjeunna mimiti maén sareng bal. Anjeunna henteu gaduh minat maen sareng teu resep nyandak dua bal sareng anjeunna nalika anjeunna ahirna tiasa leumpang.

Latar Kulawarga Goncalo Guedes:

Dina titik ieu, seueur anu bakal mimiti heran kumaha Goncalo jatuh cinta sareng maén bal, utamina nalika kota anu dibina anjeunna langkung dikenal pikeun adu banteng tibatan maén bal. Pantes pikeun dicatet yén Joao (lanceukna Goncalo) mimiti maén bal dina umur ngora.

Janten, éta wajar yén karep Joao pikeun maén bal bakal ngagosok ka lanceukna. Naon deui, kolotna Goncalo Guedes mangrupikeun peminat olahraga anu henteu ngagaduhan masalah ngantep budakna maén bal di jalanan sareng di lapangan di tukangeun imahna.

Hiji poto budak leutik langka ti Goncalo Guedes ngora sareng salah sahiji kolotna. 📷: Instagram.
Hiji poto budak leutik langka ti Goncalo Guedes ngora sareng salah sahiji kolotna. 📷: Instagram.

Kumaha Pertambangan Bal karir pikeun Goncalo Guedes:

Dina waktos Goncalo umur 5 taun, anjeunna mimiti ngiringan Joao ka sakola bal di Ribatejo dimana lanceukna sepuh dilatih dina penjaga gol. Samentara éta duduluran aya, Goncalo ngan ukur tiasa nonton sabab teu aya kategori tim pikeun barudak ngora umur na.

Nanging, nalika aya pasanggiri anu henteu meryogikeun presentasi kartu idéntitas, palatih tim masihan rohangan pikeun murangkalih anu langkung ngora pikeun ngabuktikeun dirina, kasempetan anu Goncalo lakukeun pikeun maksimalkeun pungsi. Nyatana, anjeunna ngagaduhan kamampuan bal anu hadé sapertos anu jalma anu terang bapakna nelepon gancang yén budak éta kedah ngawangun karir dina olahraga di Benfica.

Anjeunna yuswa 5 taun tapi tiasa bersaing sareng murangkalih anu langkung sepuh ti anjeunna. 📷: Pinterest.
Anjeunna yuswa 5 taun tapi tiasa bersaing sareng murangkalih anu langkung sepuh ti anjeunna. 📷: Pinterest.

Taun Awal Goncalo Guedes dina Sepak Bola Karir:

Patuh kana sora seueur, bapak Goncalo ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mastikeun yén prodigy maén bal mimiti latihan sareng Benfica dina yuswa 6. Nanging, éta henteu dugi 3 taun saatosna yuswa 9 taun éta sacara resmi janten bagian tina sistem nonoman Benfica.

Poto prodigy maén bal 4 taun saatos anjeunna janten anggota resmi sistem nonoman Benfica. 📷: Instagram.
Poto prodigy maén bal 4 taun saatos anjeunna janten anggota resmi sistem nonoman Benfica. 📷: Instagram.

Kamajuan budak ngora ngalangkungan jajaran klub éta henteu aya kendala. Anjeunna damel debut profesionalna sareng Benfica's B dina April 2014 sareng teras ngiringan ngiringan penampilan pikeun tim mimiti klub sababaraha bulan engké dina Oktober taun éta.

Biografi Goncalo Guedes - Carita Kawentar:

Dina puncak karir Goncalo sareng Benfica, anjeunna mencetak gol ngalawan Atletico Madrid dina Séptémber 2015 janten pencetak gol paling ngora Portugal dina tahapan grup Liga Champions ti saprak Cristiano Ronaldo.

Tingali saha umur 19 taun nalika anjeunna mimiti ngabandingkeun sareng Ronaldo. 📷: Instagram.
Tingali saha umur 19 taun nalika anjeunna mimiti ngabandingkeun sareng Ronaldo. 📷: Instagram.

Pencét janji sapertos kitu anu dipasihkeun ku prestasi anu ngagampangkeun anjeunna ngajantenkeun dina radar PSG anu anjeunna nyayogikeun tandatangan na pikeun taun 2017. Nanging, anjeunna cekap cekap muter kusabab ayana pamaén anu sanés sapertos Julian Draxler jeung Angel Di Maria mastikeun yén anjeunna calik dina bangku.

Biografi Goncalo Guedes '- Ningkatkeun Carita:

Untungna, PSG masihan Goncalo ka Valencia dina pinjaman di 2017. Anjeunna sacara éksténsif digunakeun ku pihak Perancis sareng anjeunna mayar kapercayaan aranjeunna ka anjeunna ku ngajaring gol sareng nampi pujian ti pers olahraga internasional pikeun formulir usum mimiti na. Maka, henteu heran yén pihak Spanyol ngajantenkeun kontrakna permanén di 2018.

Teras gancang ka waktos nyusun bio ieu, Goncalo parantos seménkeun tempatna di Valencia ku ngalaksanakeun klub ka seueur kameunangan kalebet ngéléhkeun Barcelona kéngingkeun Copa del Rey Final 2019. Sanés ogé anjeunna dikenal janten bebek anu awon dina tugas internasional nalika anjeunna ngalakukeun saeutik pikeun ngabantosan nagara na - Portugal meunang Finals Liga Nasional UEFA mimiti taun 2019.

Pemain sayap parantos damel saé pikeun ngabuktoskeun harga na ti Benfica ka Valencia sareng di panggung internasional. 📷: Tujuan.
Pemain sayap parantos damel saé pikeun ngabuktoskeun harga na ti Benfica ka Valencia sareng di panggung internasional. 📷: Tujuan.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Saha Kabogoh Goncalo Guedes?

Neruskeun kahirupan cinta winger, anjeunna henteu ngagaduhan hubungan kakawinan ti Juni 2020, nanging, anjeunna ngagaduhan kabogoh anu geulis anu namina Madalena de Moura Neves.

Duo na parantos bobogohan ti jaman Goncalo éta henteu aya batur di Benfica dugi ka anjeunna dikenal. Terlebih deui, kabogoh Goncalo Guedes mangrupikeun lulusan manajemén sareng anjeunna jelas-jelas ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngajaga hubungan anu sirikna jauh tina panon.

Pendakan kabogoh Goncalo Guedes Madalena de Moura Neves. 📷: AS.
Pendakan kabogoh Goncalo Guedes Madalena de Moura Neves. 📷: AS.

Kahirupan Kulawarga Goncalo Guedes:

Naha anjeun terang yén kabogoh Goncalo Guedes sanés hiji-hijina jalma anu caket kana haténa? Kami masihan anjeun kanyataan ngeunaan anggota kulawarga winger anu dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan Kolot Goncalo Guedes:

Rogério Guedes nyaéta bapak jenius maén bal. Teu aya sakedik inpormasi perkawis jenis Ayub anu dipimilik nalika hirupna Goncalo. Sanaos kitu, urang terang yén anjeunna nyandak bagian tina kiridit pikeun kasuksesan winger dina maén bal karir. Nya Rogério anu ngusir ngora Goncalo kana latihan. Anjeunna bagja yén anjeunna hirup hirup bakti kana impian budak leutikna. Salaku tambahan, anjeunna kantos bangga naon anu janten putra bungsu na.

Tétéla anu paling henteu dikenal ti kolot Goncalo Guedes nyaéta indungna anu asih. Leres, Winger jarang nyarioskeun perkawis anjeunna tapi teu perlu disebatkeun yén peranna dina pamekaranana teu kaukur.

Papanggih Goncalo Guedes Kolot. 📷: Instagram.
Papanggih Goncalo Guedes Kolot. 📷: Instagram.

Ngeunaan Duduluran Goncalo Guedes:

sapertos urang ogé kedah disebatkeun tadi, kolot Goncalo Guedes ngan ukur gaduh dua murangkalih anu nyaéta sayap sareng Joao (lanceukna). Joao ngagaduhan minat mimiti dina maén bal salaku kiper. Nanging, anjeunna henteu janten maén bal profesional sapertos Goncalo anu anjeunna mikanyaah sareng ngadukung teu leres.

Goncalo Guedes sareng lanceukna Joao. 📷: Facebook.
Goncalo Guedes sareng lanceukna Joao. 📷: Facebook.

Ngeunaan Baraya Goncalo Guedes:

Jauh ti kulawarga winger anu caket, henteu aya catetan ngeunaan akar kulawargana sareng katurunan. Sapertos kitu, nini-nini, bibi sareng pamanna umumna henteu dikenal. Nya kitu ogé, winger éta acan pikeun nyingkab kanyataan ngeunaan dulur misan, dulur-dulur na.

Kahirupan Pribadi Goncalo Guedes:

Saha Goncalo saluareun maén bal na naon sipat karakterna dina pitch maén? Naon bebeneran sareng babaturan pikeun kulawarga pikeun ngabuktikeun diri tina diri nya? Pikeun mimitian ku, sipat-sipatna sami sareng jalma-jalma anu Zodiak Sign nyaéta Sagittarius.

Winger sacara luar biasa turun ka bumi, émosional cerdas, tenang sareng meriah. Anjeunna resep ngarambat, ngojay, nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng rerencangan, diantara kapentingan sareng hobi anu sanés.

Naha anjeun tiasa ningali anjeunna gaduh waktos anu saé sareng kulawargana sareng babaturanana? 📷: FB.
Naha anjeun tiasa ningali anjeunna gaduh waktos anu saé sareng kulawargana sareng babaturanana? 📷: FB.

Gaya hirup Goncalo Guedes- Worth Net sareng Kumaha Anjeunna Nyéépkeun Artos na:

Ngeunaan kumaha pesepakbola ngahasilkeun sareng nyéépkeun artosna, anjeunna ngagaduhan perkiraan nilai bersih $ 5 juta dina waktos nyusun bio ieu. Seueur kakayaan winger ngagaduhan asal tina gajih sareng gajih anu dipikagaduh ku anjeunna janten pemain sayap kelas dunya.

Anjeunna gaduh artos $ 5 juta dugi Juni 2020. 📷: PhotoFunia.
Anjeunna gaduh artos $ 5 juta dugi Juni 2020. 📷: PhotoFunia.

Salaku tambahan, pamaén bal mikaresep aliran tetep panghasilan tina dukungan. Nanging, anjeunna henteu hirup gaya hirup anu pas tina pesepakbola beunghar. Nyatana, seueur anu caket sareng winger tiasa ngabuktoskeun yén anjeunna ngahargaan gaya hirup konservatif tibatan méwah anu teu perlu.

Fakta Goncalo Guedes:

Pikeun ngabungkus carita budak leutik Goncalo Guedes 'sareng biografi urang, kami pikir pantes nampilkeun fakta anu henteu pati dipikaterang atanapi Henteu Biasa ngeunaan winger éta.

Fakta # 1- Rutinitasi Gaji dina hubungan Warga Portugis Rata-rata:

KABENISAN / KURIKULUMPendapatan di Euros (€)Pendapatan dina Dolar ($)Pendapatan di Pounds (£)
Per Taun€ 5,832,960$6,623,617£ 5,208,000
per Bulan€ 486,080$551,968£ 434,000
Per Minggu€ 112,000$127,182£ 100,000
Per Poé€ 16,000$18,169£ 14,286
Per Jam€ 667$757£ 595
Per Menit€ 11$12.7£ 9.9
Per Detik€ 0.18$0.2£ 0.16

Ieu anu Goncalo Guedes parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

€ 0

Naha anjeun terang?… Rata-rata urang Portugis anu ngahasilkeun rata-rata bulanan € 2,750 kedah dianggo sahenteuna opat welas taun jeung dua bulan pikeun kéngingkeun € 486,080. Ieu gaji Goncalo Guedes (dasar bulanan) di Valencia.

Fakta # 2- Rating FIFA:

Pamuter lebar ngagaduhan rating FIFA sacara umum 82 titik. Rating kirang na gaduh hubunganana sareng kamampuan kirang saé dina usum 2019/2020. Éta ngan ukur janten waktuna sateuacan naékkeun pertandingan na pikeun ngahontal rating poténsial pinuh atanapi 88 titik.

82 poin pastina henteu katingali saé pikeun pamuter anu haliber na. Éta henteu? 📷: SoFIFA.
82 poin pastina henteu katingali saé pikeun pamuter anu haliber na. Éta henteu? 📷: SoFIFA.

Fakta # 3- Trivia:

Aya deui taun 1996 tibatan janten taun kalahiran Goncalo. Mangrupikeun taun anu sami dina vérsi anu munggaran tina basa pamrograman Java dileupaskeun. 1996 ogé mangrupikeun taun pilem sapertos Poé Kamerdekaan sareng Misi Mustahil pencét bioskop.

Fakta # 4- Asih Pikeun Petét:

Winger éta ngagaduhan barang pikeun ucing khususna anu katurunan tina jarang. Anjeunna tiasa katingal ngusir ucing dina poto di handap ieu. Ucing écés teu katingali bakal tengtrem kalayan si winger sareng henteu ragu resep anjeunna.

Dina pamikiran anu kadua, naha ieu mangrupikeun orok Leopard anu langka atanapi ngan ukur ucing? 📷: IG
Dina pamikiran anu kadua, naha ieu mangrupikeun orok Leopard anu langka atanapi ngan ukur ucing? 📷: IG

Wiki:

Sangkan hirup langkung gampang, kami parantos nyiapkeun tabel ieu anu nyayogikeun inpormasi ringkes ngeunaan Fakta Biografi Goncalo Guedes. Di dieu, anjeun tiasa kéngingkeun kanyataan gancang ngeunaan pamaén bal Portugal.

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkepGonçalo Manuel Ganchinho Guedes
nicknameDucati
Tanggal lahirKaping 29 Nopémber 1996
Tempat kalahiranMunisipalitas Benavente di Portugal
maén PosisiWinger
bapaRogério Guedes
indungN / A
DulurJoao Maria
kabogohMadalena de Moura Neves.
Sia bersih5 juta (Angka 2020).
zodiakSagittarius
hobiPerjalanan, ngojay sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng rerencangan.
luhur1.79m

kacindekan:

Nuhun parantos nyéépkeun waktos kanggo maca nyerat wawasan ieu dina biografi Goncalo Guedes. Di Lifebogger, urang parantos ningali panon dina ngahaturkeun carita budak leutik sareng fakta biografi kalayan akurasi sareng adil. Punten tong ragu ngahubungi kami atanapi nempatkeun koméntar dina kotak di handap upami anjeun mendakan naon waé anu henteu saé dina tulisan ieu.

Ciri Gambar: "Rusia: Trik-sentral Ronaldo mawa draw Portugal dina derby Iberian”Ku Anna Nessie dilisensikeun sahandapeun CC ku-SA 3.0. File ieu parantos diekstraksi tina file anu sanés: Gonçalo Guedes.jpg.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar