Cerita Budak Giovanni Reyna Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Cerita Budak Giovanni Reyna Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Sumuhun !, anjeunna digelar “Kaptén Amérika". Artikel kami masihan anjeun jangkauan pinuh ku Giovanni Reyna Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan, Kahirupan Pribadi sareng acara-acara kasohor anu sanés nalika anjeunna masih murub ti nalika anjeunna janten populér.

Hirup naékna Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI
Hirup naékna Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI

Sumuhun, sadayana terang anjeunna nyaéta gelandang luar biasa sareng prospek anu hébat. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun versi Giovanni Reyna na Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna, tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Giovanni Reyna Carita Budak Leutik:

Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI.
Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI.

Dimimitian pareum, Giovanni Alejandro Reyna lahir di dinten ka-13 Nopémber 2002 di kota Sunderland di Inggris. Anjeunna anu kadua ti opat murangkalih anu ngalahirkeun indungna, Danielle Egan Reyna sareng ka ramana Claudio Reyna.

Sanaos Giovanni lahir di Éropa, anjeunna seueur dikenal salaku nasional Amérika sabab anjeunna nyéépkeun bagian anu langkung saé dina budak leutik ngembang di New York City barengan lanceukna, Jack sareng adik-adik - Joah sareng Carolina.

Poto Usaha Budak Giovanni (jauh kénca) Tumuwuh di New York bareng duduluran na. Kiridit Gambar: SI.
Poto Usaha Budak Giovanni (jauh kénca) Tumuwuh di New York bareng duduluran na. Kiridit Gambar: SI.

Ngembang di New York, Giovanni mangrupikeun atlit alam anu lucu anu ngagaduhan anu kedah nyarios dina lagu sareng acara lapangan. Kanyataanna, anjeunna ngagaduhan minat awal dina golf sareng tiasa dunk baskét sateuacan anjeunna ngancik 5 taun.

Dina waktos Giovanni ahirna umur 5 taun, anjeunna mimiti maén bal di taman pikeun pikaresepeun sepuhna anu langkung senang gaduh putra kadua maranéhanana nunjukkeun minat maénbal sareng ngadopsi salaku salah sahiji olahraga budak leutik na.

Giovanni Reyna Kasang Tukang Kulawarga:

Leres, bapak sareng ibu Giovanni henteu goréng tapi nikmat anu aranjeunna pikahoyong dina maén bal budak leutik justifiable sabab kadua kolotna gaduh sajarah anu sugih dina maén olahraga. Pikeun mimitian ku Ibu Giovanni, anjeunna saurang bal maén bal profésional sareng mantan anggota tim maén bal awéwé awéwé Amérika Serikat. Gambar di handap ieu mangrupikeun poto anu saé ku kolotna Giovanni Reyna (Claudio sareng Danielle Egan).

Papanggih kolotna Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI.
Papanggih kolotna Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI.

Dina bagian na, bapak Giovanni ogé internasional Amérika Serikat anu ngagaduhan sejarah maén pikeun Glasgow Rangers, Manchester City sareng Sunderland dimana putra kadua na. Ku sabab kitu, ngan ukur alamiah aranjeunna mikaresep minat Giovanni pikeun jalan-jalan di gedong karir dina raga.

Giovanni Reyna Pendidikan dan Karir meta

Nalika waktuna pas, Giovanni anu ngora sareng ambisius janten bagian tina sistem akademi New York City Football Club (NYCFC) dimana anjeunna ngamimitian ngawangun karir anu séhat dina pendidikan soccer.

Anjeunna janten bagian tina NYCFC dina yuswa anom pisan. Potret Gambar: NYCFC sareng SI.
Anjeunna janten bagian tina NYCFC dina yuswa anom pisan. Potret Gambar: NYCFC sareng SI.

Ngartos ngeunaan hasrat budak lalaki maranéhna maén bal pikeun hirup, kolotna Giovanni Reyna (Claudio sareng Danielle Egan) ngalakukeun sagala anu aranjeunna pikeun ngadukung cita-cita na. Nalika Giovanni diajar diajar dagang, anjeunna perhatosan pisan sareng petunjuk sareng henteu kapendak dina pengembangan fisik sareng mental. Kanyataanna, anjeunna mangrupikeun prodigy maén bal anu terang yén anjeunna gaduh masa depan anu terang dina maén bal.

Giovanni Reyna Taun Awal di Bal-balan:

Sapertos kitu, naékna Giovanni ngalangkungan jajaran éta gancang sareng paling penting dina merit sabab bapakna - Claudio mangrupikeun sutradara olahraga NYCFC tapi henteu nganggo panangan panjang pikeun ngamajukeun hawa nafsu pikeun pamuda.

Ku sabab kitu, kamajuan Giovanni transparan sareng tiasa diraihkeun pikeun para kanca sareng para pelatih anu sumping kana kacindekan yén anjeunna alami kalayan prospek anu bakal ngajantenkeun akademi éta bangga di hareup.

Masa depan cerah Giovanni dina olah raga tadi katingali ku pasangan sareng palatihna di NYCFC. Kiridit Gambar: Instagram.
Masa depan Giovanni anu terang dina olahraga ieu sateuacanna ditingali ku pasangan sareng pelatih di NYCFC. Kiridit Gambar: Instagram.

Giovanni Reyna Jalan Pikeun Fame Story:

Dina puncak usaha olahraga Giovanni di NYCFC, anjeunna parantos pisan pikeun ngabantosan timnya menang Piala Generasi Adidas dina April 2017, pasanggiri anu ningal yuswa 14 taun ayeuna ogé muncul salaku pamuter anu pangsaéna.

Naon deui? Giovanni nulungan AS U15s menang turnamén nonoman Torneo Delle Nazioni anu bergengsi sareng ngagaduhan saingan 2017/18 kalayan NYCFC ku nyetak 13 gol dina 17 penampilan.

Naha anjeun tiasa nunjukkeun anjeunna diantara tim celeberating? Kiridit Gambar: Instagram.
Naha anjeun tiasa nunjukkeun anjeunna diantara tim celeberating? Kiridit Gambar: Instagram.

Biografi Giovanni Reyna Naékna Kéngingkeun Inohong

Kalayan pagelaran anu luar biasa sapertos ieu, éta henteu heran yén Borussia Dortmund henteu miceunan waktos dina ngamankeun jasa midfielder. Anjeunna mimitina dijalankeun pikeun tim Jérman U19s di 2019/20 sateuacan ngupingkeun promosi tim tim pangpandéun nalika istirahat usum tiis.

Saatos ngadamel debut Bundesliga na pikeun Borussia Dortmund, éta rékamanna saatos catetan pikeun Giovanni anu kéngingkeun Christian Pulisic ku janten Amérika bungsu anu kantos tampil dina Bundesliga.

Naha anjeun terang yén Giovanni ogé janten gawang gol bungsu dina sajarah Piala Jerman nalika anjeunna mendakan jaring dina kekalahan 2-3 ka Werder Bremen salami DFB-Pokal Babak 16?

Sakali deui ampir 15 dinten saatosna, Giovanni janten Amérika bungsu maén sareng ngarékam bantosan dina Liga Juara nalika anjeunna nyetél Erling Håland kang gawang-gawang pikeun ngabantosan Borussia Dortmund ngarékam 2-1 kameunangan PSG. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Tingali anu masihan Erling Håland ka pitulung anu ngajantenkeun Dortmund. Kiridit Gambar: Goal.
Tingali anu masihan Erling Håland ka pitulung anu ngajantenkeun Dortmund. Kiridit Gambar: Goal.

Giovanni Reyna Kabogoh?

Fans sareng pencét henteu senang yén Giovanni ngan ukur ngalaporkeun warta pikeun pagelaran bal na anu pikaresepeun sareng spree setting. Sapertos kitu, aranjeunna hoyong pisan terang ngeunaan kabogohna atanapi mastikeun upami anjeunna ngagaduhan pamajikan rahasia.

Hanjakalna, kahayang sapertos kitu bakal teras-terasan lir Giovanni namung umurna 17 taun dina waktos nyerat biografi ieu sareng teu ngagaduhan putra (s) atanapi putrina.

Anu ngora, gagah tur gagah Giovanni parantos bujang dina bulan Fébruari 2020. Kredit Gambar: SI sareng LB.
Anu ngora, gagah tur gagah Giovanni parantos bujang dina bulan Fébruari 2020. Kredit Gambar: SI sareng LB.

Teu aya ragu yén midfielder henteu nganggap gaduh kabogoh atanapi pamajikan salaku prioritas. Ieu bakal datang nalika anjeunna dipasang dina solidifying jabatanna sareng tim kahiji Borussia Dortmund. Langkung janten kitu, ngaleungitkeun namina dina guli bal-balan genius ngora pikeun lalajo dina dasawarsa sepak bola balad top-flight.

Giovanni Reyna Kulawarga Kulawarga:

Éta leres-leres terang yén kulawarga anu janten olahraga tetep babarengan. Dina bagian ieu, kami bakal nyangking fakta-fakta ngeunaan anggota kulawarga Giovanni dimimitian ku kolotna.

Ngauningaan Kahirupan Kulawarga Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: Instagram
Ngauningaan Kahirupan Kulawarga Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: Instagram

Langkung Ngeunaan Bapa Giovanni Reyna:

Claudio Reyna nyaéta bapa gelandang. Ditilik ku namina, anjeun tiasa sacara gampang nebak anjeunna gaduh akar kulawarga non Inggris. Kaleresan, Bapa Giovanni Reyna "Claudio"Gaduh asal kulawarga Argentina sareng Portugis. Siga mantan profésional bakal polah, Claudio maénkeun peran aktif dina latihan pamuda Giovanni sareng janten instruksi dina naékna maén bal top-flight.

Langkung Ngeunaan Giovanni Reyna's Mama

Ibu olahraga anu parah parantos ngahasilkeun putra olah raga sareng indung Giovanni Reyna sanés ngabébas. Danielle Egan Reyna mangrupikeun pamuter maén bal Amérika anu pensiunan, anu pernah maén pikeun tim maén bal awéwé Amérika Serikat di 1993. Gambar di handap ieu sareng Giovanni (putrana), duanana ngabagi beungkeut anu unik.

Langkung seueur ngeunaan Giovanni Reyna's Mum, Danielle Egan. Kiridit: Instagram
Langkung seueur ngeunaan Giovanni Reyna's Mom, Danielle Egan. Kiridit: Instagram

Ngeunaan Sujang sareng Baraya Giovanni Reyna:

Gelandang tengah gaduh tilu duduluran anu anjeunna ditanggung. Aranjeunna kaasup lanceukna lanceukna Jack sareng duduluran - Joah sareng Carolina.

sapertos Giovanni, Jack ngagaduhan minat awal maén bal sareng baskét tapi ngalaman kanker budak leutik anu nyababkeun maot anu teu leres nalika anjeunna umurna 13 taun. Nyebutkeun duduluran ti sésa gelandang, adina rayi Joah gaduh minat pikeun masak sareng maénbal bari hiji-hijina putri kulawarga - Carolina nuju sababaraha olahraga dina waktos nyerat biografi Giovanni Reyna.

Poto tengah gelandang sareng indungna, bapak sareng duduluran. Kiridit Gambar: SI.
Poto tengah gelandang sareng indungna, bapak sareng duduluran. Kiridit Gambar: SI.

Giovanni Reyna Kahirupan Pribadi:

Pindah kana kahirupan Giovanni jauh tina maén bal, anjeunna gaduh persona anu beunghar anu ngagambarkeun sifat-sifat gairah, intuitif, ambisius sareng luar biasa anu mangrupakeun tanda zodiak nyaéta Scorpio.

The gelandang tengah anu sederhana ngungkabkeun kanyataan ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi, gaduh minat sareng hobi anu kaasup maén golf, tetepkeun patandingan baskét sareng ngaluangkeun waktos berkualitas sareng rerencangan sareng kulawargana.

Ieu mangrupikeun poto langka tina Giovanni maén golf pikeun rineh. Kiridit Gambar: Instagram.
Ieu mangrupikeun poto langka tina Giovanni maén golf pikeun rineh. Kiridit Gambar: Instagram.

Giovanni Reyna Otong:

Ngeunaan gaya hirup Giovanni, nilai bersihna masih ditinjau dina waktu nulis tapi gaduh nilai pasar $ 6 juta. Kalayan nilai sapertos, éta dibuktikeun yén gelandang sanés mangrupikeun spérma utama atanapi spender gedé.

Ku sabab éta, éta hésé ningali gelandang tengah gaya hirup anu méwah ku tim sanés anu ngajalan jalan-jalan di Jerman anu nganggo mobil anu aheng sareng gaduh imah anu mahal. Padahal, anjeunna nganggo pakéan classy pikeun ngaluuhan kagiatan anu khusus sareng pesta babaturan.

Henteu unggal waktos ningali midfielders pakéan classy tapi Giovanni manten. Kiridit Gambar: Instagram.
Henteu unggal waktos ningali midfielders pakéan classy tapi Giovanni manten. Kiridit Gambar: Instagram.

Giovanni Reyna fakta:

Pikeun ngabungkus carita budak leutik Giovanni Reyna sareng biografi, didieu seueur fakta anu dipikanyaho atanapi henteu terang ngeunaan anjeunna.

Fakta # 1 - Guguran Gaji:

Kantos saprak anjeunna bosen kana adegan maén bal Dortmund, seueur fans anu parantos nyandak kana internét dina tawaran pikeun terang sabaraha Giovanni Reyna hasil. Kaleresan, tanjeunna nyerang kontrak tengah gelandang sareng BVB ningali anjeunna ngantosan gaji méputik di sakuriling € 600,000 sataun. Anu langkung héran di handap nyaéta potongan gaji gaji Giovanni Reyna unggal taun, bulan, dinten, jam, menit sareng detik (sapertos dina tulisan).

Gaji GajiPendapatan di Euros (€)Pendapatan dina Sterling Pound (£)Pendapatan di Amérika Serikat Dolar ($)
Pendapatan Per Taun€ 600,000£ 522,767.12$669,501.00
Pendapatan Per Bulan€ 50,000£ 43,563.9$55,791.75
Pendapatan Per Minggu€ 12,500£ 10,890.98$13,947.9
Pendaptaran Per Poé€ 1,785.7£ 1,555.85$1,992.56
Pendaptaran Per Jam€ 74.4£ 64.83$83.02
Pendapatan Per Menit€ 1.24£ 1.08$1.38
Pendapatan Per Detik€ 0.02£ 0.018$0.02

Ieu sabaraha Giovanni Reyna hasil tina saprak anjeun mimiti nempo Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik.

Naha anjeun terang?… Lalaki rata-rata di Jerman kedah damel sahenteuna 1.1 taun kéngingkeun € 50,000, anu jumlah Giovanni Reyna hasil dina sabulan.

Fakta # 2 - Tato:

Anu dibuktikeun yén Giovanni teu aya seni awak dina waktu nulis. Anjeunna rada cinta sareng kulit anu teu terang dina jangkungna 6-kaki na 1 inci sareng sedeng.

Anjeunna yakin katingalina saé tanpa tato. Kiridit Gambar: Instagram.
Anjeunna yakin katingalina saé tanpa tato. Kiridit Gambar: Instagram.

Fakta # 3 - Udud sareng nginum:

Giovanni teu ngaroko atanapi nginum henteu tanggung jawab. Salaku profésional, sadar ngeunaan kabutuhan pikeun tetep séhat sareng seukeut sepanjang waktos pikeun kapentingan na pangsaéna.

Fakta # 4 - Rating FIFA:

Giovanni henteu gaduh rating FIFA sadayana teuing impressive dina taun 63 dugi ka Pebruari 2014. Tapi, teu aya anu nolak kanyataan yén rating na kanggo ningkatkeun météorika. Ieu sabab anjeunna ngan ukur ngalaman sababaraha bulan maén maén bal-top dina waktu nulis.

Sok aya awal anu hina. Kiridit Gambar: SoFIFA.
Sok aya awal anu hina. Kiridit Gambar: SoFIFA.

kanyataan #5 - Agama:

Gelandang henteu gedé agama dina waktu nulis. Salaku sapertos kitu dina hubunganana ngeunaan masalah iman moal tiasa dikonsumsi sacara konvensional. Tapi, sigana éta kolotna Giovanni Reyna kedah naékkeun anjeunna ngadopsi kaagamaan agama Kristen.

Giovanni Reyna Wiki Pertanyaan:

Tabél di handap ieu masihan inpormasi anu gancang sareng singket ngeunaan Giovanni Reyna.

Fakta Biografi Giovanni Reyna (Wiki Enquiry)Jawaban Wiki
Nami lengkep:Giovanni Alejandro Reyna
Landihan:Kaptén Amérika
Kolot: Danielle Egan Reyna (Ibu) sareng Claudio Reyna (Bapa)
Dadang:Jack Reyna (Ahir), Joah Reyna
Adi:Carolina Reyna
Kulawarga Asal:Asal kulawarga AS, Argentina sareng Portugis
Tempatna anjeunna dewasa: Bedford, New York.
Tempat Kalahiran:Sunderland, Inggris.
jangkungna:6 ft 1 di (1.85 m)
Zodiak:Scorpio
penjajahan:Nyerang gelandang

kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Carita Budak Leutik Giovanni Reyna Ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu