Cerita Budak Giovanni Reyna Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Cerita Budak Giovanni Reyna Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Biografi Giovanni Reyna kami ngawartosan anjeun Fakta ngeunaan carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Gaya hirup, nilai Net sareng kahirupan Pribadi.

Singketna, ieu carita ngeunaan perjalanan kahirupan Pamaén Bal, ti jaman budak, dugi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngahijikeun napsu otobiografi anjeun, ieu mangrupikeun buaianna pikeun galéri sawawa - kasimpulan sampurna Giovanni Reyna's Bio.

Hirup naékna Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI
Carita kahirupan Giovanni Reyna.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna teh sakedik heran Borussia Dortmund. Nanging, ngan sakedik anu nganggap versi Biografi Giovanni Reyna urang anu cukup pikaresepeun. Ayeuna, tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

maca
Andre Schurrle budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Giovanni Reyna urang Carita Budak Leutik:

Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI.
Salah sahiji poto budak leutik anu paling kasohor di Giovanni Reyna.

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna dijuluki “Kaptén Amérika". Giovanni Alejandro Reyna lahir dina dinten 13th Nopémber 2002 di kota Sunderland di Inggris. Anjeunna mangrupikeun kadua tina opat murangkalih anu dilahirkeun ka indungna Danielle Egan Reyna sareng ka ramana Claudio Reyna.

maca
Jadon Sancho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sanaon Giovanni lahir di Éropa, anjeunna dikenal salaku nasional Amérika kusabab anjeunna nyéépkeun waktos anu langkung saé dina budak leutik na di New York City barengan lanceukna, Jack sareng duduluran na - Joah sareng Carolina.

Poto Usaha Budak Giovanni (jauh kénca) Tumuwuh di New York bareng duduluran na. Kiridit Gambar: SI.
Poto budak leutik Giovanni (kénca kénca) Tumuh di New York barengan lanceuk lanceukna.

Ngembang di New York, Giovanni mangrupikeun atlit alam anu lucu anu ngagaduhan anu kedah nyarios dina lagu sareng acara lapangan. Kanyataanna, anjeunna ngagaduhan minat awal dina golf sareng tiasa dunk baskét sateuacan anjeunna ngancik 5 taun.

maca
Carita Budak Bahaya Thorgan Ditambah Fakta Biografi Untold

Dina waktos Giovanni ahirna umur 5 taun, anjeunna mimiti maén bal di taman pikeun pikaresepeun sepuhna anu langkung senang gaduh putra kadua maranéhanana nunjukkeun minat maénbal sareng ngadopsi salaku salah sahiji olahraga budak leutik na.

Giovanni Reyna urang  Kasang Tukang Kulawarga:

Leres, bapak sareng ibu Giovanni henteu miskin tapi kabagjaan anu dipibanda pikeun usaha maén bal na anu kabuktosan kusabab kadua sepuhna ngagaduhan sejarah anu euyeub dina maén olahraga. Pikeun mimitian ku ibu Giovanni, anjeunna mangrupikeun pamaén bal anu tilas propésional sareng tilas anggota tim sepak bola nasional awéwé Amérika Serikat. Gambar di handap ieu poto anu saé pikeun kolotna Giovanni Reyna (Claudio sareng Danielle Egan).

maca
Michy Batshuayi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Papanggih kolotna Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI.
Papanggih kolotna Giovanni Reyna.

Di pihakna, bapak Giovanni ogé saurang internasional Amérika Serikat anu ngagaduhan sejarah maén kanggo Glasgow Rangers, Manchester City sareng Sunderland dimana putra kadua na lahir. Janten, wajar waé aranjeunna resep pisan kana minat Giovanni pikeun napak jalanna ngawangun karir dina olahraga.

maca
Marco Reus budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Giovanni Reyna urang  Pendidikan dan Karir meta

Nalika waktuna pas, Giovanni anu ngora sareng ambisius janten bagian tina sistem akademi New York City Football Club (NYCFC) dimana anjeunna ngamimitian ngawangun karir anu séhat dina pendidikan soccer.

Anjeunna janten bagian tina NYCFC dina yuswa anom pisan. Potret Gambar: NYCFC sareng SI.
Anjeunna janten bagian tina NYCFC dina umur ngora pisan. 

Ngartos kahoyong budakna pikeun maén bal pikeun milarian artos, kolot Giovanni Reyna (Claudio sareng Danielle Egan) ngalakukeun sagala anu aranjeunna mampu pikeun ngadukung aspirasina. Nalika Giovanni diajar diajar dagang, anjeunna perhatosan pisan sareng petunjuk sareng henteu kapendak dina pengembangan fisik sareng mental. Kanyataanna, anjeunna mangrupikeun prodigy maén bal anu terang yén anjeunna gaduh masa depan anu terang dina maén bal.

maca
Mario Gotze budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Giovanni Reyna urang Taun Awal di Bal-balan:

Sapertos kitu, naékna Giovanni ngalangkungan jajaran gancang sareng paling penting pikeun jasa kusabab bapakna - Claudio nyaéta sutradara olahraga NYCFC tapi henteu nganggo panangan panjang pikeun ngamajukeun kahoyong egois pikeun budak ngora.

maca
Axel Witsel budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Kukituna, kamajuan Giovanni transparan sareng ngaapresiasi pikeun rakana sareng palatih anu nyimpulkeun yén anjeunna lumrah sareng prospek anu bakal ngajantenkeun akademi bangga di masa hareup.

Masa depan cerah Giovanni dina olah raga tadi katingali ku pasangan sareng palatihna di NYCFC. Kiridit Gambar: Instagram.
Masa depan cerah Giovanni dina olah raga tadi katingali ku pasangan sareng palatihna di NYCFC.

Giovanni Reyna urang Jalan Pikeun Fame Story:

Dina puncak usaha olah raga Giovanni di NYCFC, anjeunna lumayan ogé ngabantosan timnya meunang Piala Generasi Adidas dina April 2017, turnamén anu ningali umur 14 taun éta ogé muncul salaku pamaén pangsaéna.

maca
Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Naon deui? Giovanni nulungan AS U15s menang turnamén nonoman Torneo Delle Nazioni anu bergengsi sareng ngagaduhan saingan 2017/18 kalayan NYCFC ku nyetak 13 gol dina 17 penampilan.

Naha anjeun tiasa nunjukkeun anjeunna diantara tim celeberating? Kiridit Gambar: Instagram.
Naha anjeun tiasa ningalkeun anjeunna di antara tim celeberating?

Biografi Giovanni Reyna-  Naékna Kéngingkeun Inohong

Kalayan pagelaran anu luar biasa sapertos kitu, henteu heran yén Borussia Dortmund henteu nyéépkeun waktos pikeun ngamankeun jasa gelandang. Anjeunna mimitina dijantenkeun maén pikeun tim U19s tim Jérman di 2019/20 sateuacan nampi promosi ka tim mimiti klub nalika usum salju.

maca
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Saatos ngadamel debut Bundesliga na pikeun Borussia Dortmund, éta rékamanna saatos catetan pikeun Giovanni anu kéngingkeun Christian Pulisic ku janten Amérika bungsu anu kantos tampil dina Bundesliga.

Naha anjeun terang yén Giovanni ogé janten gawang gol bungsu dina sajarah Piala Jerman nalika anjeunna mendakan jaring dina kekalahan 2-3 ka Werder Bremen salami DFB-Pokal Babak 16?

maca
Ousmane Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sakali deui ampir 15 dinten saatosna, Giovanni janten Amérika bungsu maén sareng ngarékam bantosan dina Liga Juara nalika anjeunna nyetél Erling Håland urang gawang-gawang pikeun ngabantosan Borussia Dortmund ngarékam 2-1 kameunangan PSG. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Tingali anu masihan Erling Håland ka pitulung anu ngajantenkeun Dortmund. Kiridit Gambar: Goal.
Tingali saha anu masihan Erling Håland bantosan anu ngajantenkeun Dortmund janten juara.

Giovanni Reyna urang  Kabogoh? 

Fans sareng pencét henteu senang yén Giovanni ngan ukur ngalaporkeun warta pikeun pagelaran bal na anu pikaresepeun sareng spree setting. Sapertos kitu, aranjeunna hoyong pisan terang ngeunaan kabogohna atanapi mastikeun upami anjeunna ngagaduhan pamajikan rahasia.

maca
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Hanjakalna, kahayang sapertos kitu bakal teras-terasan lir Giovanni namung umurna 17 taun dina waktos nyerat biografi ieu sareng teu ngagaduhan putra (s) atanapi putrina.

Anu ngora, gagah tur gagah Giovanni parantos bujang dina bulan Fébruari 2020. Kredit Gambar: SI sareng LB.
Giovanni ngora, suksés sareng ganteng nyaéta jomblo dugi ka Pébruari 2020.

Teu aya ragu yén gelandang henteu nganggap gaduh kabogoh atanapi pamajikan salaku prioritas. Ieu bakal sumping nalika anjeunna badé nguatkeun jabatanana sareng tim mimiti Borussia Dortmund. Langkung seueur, nyatet nami na dina kelereng genius maén bal ngora pikeun awas dina dasawarsa salajengna maén bal top-flight.

maca
Ousmane Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Giovanni Reyna urang  Kulawarga Kulawarga:

Éta henteu tiasa disangkal leres yén kulawarga anu janten olahraga tetep babarengan. Dina bagian ieu, kami bakal masihan anjeun fakta ngeunaan anggota kulawarga Giovanni dimimitian ku kolotna.

Ngauningaan Kahirupan Kulawarga Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: Instagram
Ngauningaan Kahirupan Kulawarga Giovanni Reyna.

Langkung lengkep ihwal Pa Giovanni Reyna:

Claudio Reyna nyaéta bapak gelandang. Ditilik kana namina, anjeun tiasa sacara gampang nebak anjeunna ngagaduhan akar kulawarga anu sanés Inggris. Kaleresan, Pa Giovanni Reyna “Claudio"Ngagaduhan asal kulawarga Argentina sareng Portugis. Sapertos mantan-propésional bakal meta, Claudio maénkeun peran aktif dina latihan nonoman Giovanni sareng janten instrumental dina naékna maén bal top-flight.

maca
Jadon Sancho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Langkung lengkep ihwal Giovanni Reyna's Mum:

Ibu-ibu olahraga anu hébat parantos ngahasilkeun putra olahraga sareng indung Giovanni Reyna henteu janten istiméwa. Danielle Egan Reyna mangrupikeun pamaén bal pensiunan Amérika, anu pernah maén pikeun tim maén bal nasional awéwé Amérika Serikat di 1993. Gambar di handap ieu sareng Giovanni (putrana), duanana memang ngabagi hubungan anu unik.

Langkung seueur ngeunaan Giovanni Reyna's Mum, Danielle Egan. Kiridit: Instagram
Langkung seueur ngeunaan Giovanni Reyna's Mum, Danielle Egan.

Ngeunaan Duduluran sareng Baraya Giovanni Reyna:

Gelandang boga tilu duduluran anu anjeunna digedekeun sareng. Aranjeunna kalebet lanceukna anu langkung kolot Jack sareng lanceuk-lanceukna - Joah sareng Carolina.

maca
Andre Schurrle budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

sapertos Giovanni, Jack ngagaduhan minat mimiti dina maén bal sareng baskét tapi kaserang kanker budak leutik anu nyababkeun pupusna dina waktosna nalika anjeunna yuswa 13 taun. Nyarios duduluran tengah gelandangna, lanceukna lanceukna Joah resep masak sareng sepakbola sedengkeun hiji-hijina putri kulawarga - Carolina aya kana sababaraha olahraga nalika nyerat biografi Giovanni Reyna.

maca
Mario Gotze budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Poto tengah gelandang sareng indungna, bapak sareng duduluran. Kiridit Gambar: SI.
Poto gelandang sareng indungna, bapak sareng dulur-dulurna.

Giovanni Reyna urang  Kahirupan Pribadi:

Pindah kana kahirupan Giovanni jauh tina maén bal, anjeunna gaduh jalma anu beunghar anu ngagambarkeun kualitas anu gairah, intuitif, ambisius sareng pinunjul pikeun jalma anu tanda zodiak nyaéta Scorpio.

The gelandang tengah anu sederhana ngungkabkeun kanyataan ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi, gaduh minat sareng hobi anu kaasup maén golf, tetepkeun patandingan baskét sareng ngaluangkeun waktos berkualitas sareng rerencangan sareng kulawargana.

maca
Axel Witsel budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Ieu mangrupikeun poto langka tina Giovanni maén golf pikeun rineh. Kiridit Gambar: Instagram.
Ieu poto langka Giovanni maen golf kanggo luang.

Giovanni Reyna urang  Otong:

Ngeunaan gaya hirup Giovanni, nilai bersihna masih dina tinjauan nalika nyerat tapi gaduh nilai pasar € 6 juta. Kalayan nilai sapertos kitu, jelas yén gelandang sanés penghasil utama atanapi spender ageung.

maca
Michy Batshuayi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Ku sabab éta, éta hésé ningali gelandang tengah gaya hirup anu méwah ku tim sanés anu ngajalan jalan-jalan di Jerman anu nganggo mobil anu aheng sareng gaduh imah anu mahal. Padahal, anjeunna nganggo pakéan classy pikeun ngaluuhan kagiatan anu khusus sareng pesta babaturan.

maca
Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Henteu unggal waktos ningali midfielders pakéan classy tapi Giovanni manten. Kiridit Gambar: Instagram.
Henteu unggal waktos ningali midfielders pakéan classy tapi Giovanni manten. Kiridit Gambar: Instagram.

Giovanni Reyna urang fakta:

Pikeun ngabungkus carita budak leutik urang Giovanni Reyna sareng biografi, ieu aya kanyataan anu henteu dikenal atanapi henteu dikenal ngeunaan anjeunna.

Kanyataan # 1 - Guguran Gaji:

Kantos saprak anjeunna bosen kana adegan maén bal Dortmund, seueur fans anu parantos nyandak kana internét dina tawaran pikeun terang sabaraha Giovanni Reyna hasil. Kaleresan, tanjeunna nyerang kontrak gelandang sareng BVB ningali anjeunna ngepak gaji ageung sakitar na € 600,000 per taun. Langkung héran di handap nyaéta perobihan gaji Giovanni Reyna per taun, bulan, dinten, jam, menit sareng detik (sapertos dina waktos nyerat).

maca
Carita Budak Bahaya Thorgan Ditambah Fakta Biografi Untold
Gaji GajiPendapatan di Euros (€)Pendapatan dina Sterling Pound (£)Pendapatan di Amérika Serikat Dolar ($)
Pendapatan Per Taun€ 600,000£ 522,767.12$669,501.00
Pendapatan Per Bulan€ 50,000£ 43,563.9$55,791.75
Pendapatan Per Minggu€ 12,500£ 10,890.98$13,947.9
Pendaptaran Per Poé€ 1,785.7£ 1,555.85$1,992.56
Pendaptaran Per Jam€ 74.4£ 64.83$83.02
Pendapatan Per Menit€ 1.24£ 1.08$1.38
Pendapatan Per Detik€ 0.02£ 0.018$0.02
maca
Marco Reus budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Kusabab anjeun mimiti ningali Giovanni Reyna'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

€ 0

Naha anjeun terang?… Rata-rata lalaki di Jérman kedah damel sahenteuna 1.1 taun kanggo kéngingkeun € 50,000, nyaéta jumlah anu dipasihan Giovanni Reyna dina sabulan.

maca
Axel Witsel budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Kanyataan # 2 - Tato:

Anu dibuktikeun yén Giovanni teu aya seni awak dina waktu nulis. Anjeunna rada cinta sareng kulit anu teu terang dina jangkungna 6-kaki na 1 inci sareng sedeng.

Anjeunna yakin katingalina saé tanpa tato. Kiridit Gambar: Instagram.
Anjeunna yakin katingalina saé tanpa tato. Kiridit Gambar: Instagram.

Kanyataan # 3 - Udud sareng nginum:

Giovanni teu ngaroko atanapi nginum henteu tanggung jawab. Salaku profésional, sadar ngeunaan kabutuhan pikeun tetep séhat sareng seukeut sepanjang waktos pikeun kapentingan na pangsaéna.

maca
Kisah Kanak-kanak Dan-Axel Zagadou Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Kanyataan # 4 - Rating FIFA:

Giovanni henteu gaduh rating FIFA sadayana teuing impressive dina taun 63 dugi ka Pebruari 2014. Tapi, teu aya anu nolak kanyataan yén rating na kanggo ningkatkeun météorika. Ieu sabab anjeunna ngan ukur ngalaman sababaraha bulan maén maén bal-top dina waktu nulis.

maca
Jürgen Klopp budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sok aya awal anu hina. Kiridit Gambar: SoFIFA.
Sok aya awal anu hina. Kiridit Gambar: SoFIFA.

kanyataan #5 - Agama:

Gelandangna henteu ageung kana agama nalika nyerat. Sapertos kitu hal anjeunna ngeunaan perkawis iman moal tiasa disimpulkan sacara pasti. Sanaos kitu, kamungkinan kamungkinan kolotna Giovanni Reyna kedah ngasuh anjeunna pikeun nyoko kana kapercayaan agama Kristen.

maca
Jadon Sancho budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Giovanni Reyna Wiki Pertanyaan:

Tabél di handap ieu masihan inpormasi anu gancang sareng singket ngeunaan Giovanni Reyna.

Fakta Biografi Giovanni Reyna (Wiki Enquiry)Jawaban Wiki
Nami lengkep:Giovanni Alejandro Reyna
Landihan:Kaptén Amérika
Kolot: Danielle Egan Reyna (Ibu) sareng Claudio Reyna (Bapa)
Dadang:Jack Reyna (Ahir), Joah Reyna
Adi:Carolina Reyna
Kulawarga Asal:Asal kulawarga AS, Argentina sareng Portugis
Tempatna anjeunna dewasa: Bedford, New York.
Tempat Kalahiran:Sunderland, Inggris.
jangkungna:6 ft 1 di (1.85 m)
Zodiak:Scorpio
penjajahan:Nyerang gelandang
maca
Andre Schurrle budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik sareng Biografi Giovanni Reyna - Pamaén Bal anu sering dilabélan salaku Impian Maén Bal Amérika.

At LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar