Cerita Budak Giovanni Reyna Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Cerita Budak Giovanni Reyna Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Leres !, anjeunna diceluk “Kaptén Amérika". Artikel kami masihan anjeun liputan pinuh ku Giovanni Reyna Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Gaya hirup, Kahirupan Pribadi sareng acara-acara penting anu sanés ti saprak anjeunna janten budak nalika anjeunna janten populér.

Hirup naékna Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI
Hirup naékna Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI

Leres, sadayana terang anjeunna mangrupikeun gelandang anu luar biasa kalayan prospek anu hébat. Nanging, ngan sakedik anu nganggap versi Biografi Giovanni Reyna urang anu cukup pikaresepeun. Ayeuna, tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Giovanni Reyna urang Carita Budak Leutik:

Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI.
Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI.

Dimimitian pareum, Giovanni Alejandro Reyna lahir di dinten ka-13 Nopémber 2002 di kota Sunderland di Inggris. Anjeunna anu kadua ti opat murangkalih anu ngalahirkeun indungna, Danielle Egan Reyna sareng ka ramana Claudio Reyna.

Sanaon Giovanni lahir di Éropa, anjeunna dikenal salaku nasional Amérika kusabab anjeunna nyéépkeun waktos anu langkung saé dina budak leutik na di New York City barengan lanceukna, Jack sareng duduluran na - Joah sareng Carolina.

Poto Usaha Budak Giovanni (jauh kénca) Tumuwuh di New York bareng duduluran na. Kiridit Gambar: SI.
Poto Usaha Budak Giovanni (jauh kénca) Tumuwuh di New York bareng duduluran na. Kiridit Gambar: SI.

Ngembang di New York, Giovanni mangrupikeun atlit alam anu lucu anu ngagaduhan anu kedah nyarios dina lagu sareng acara lapangan. Kanyataanna, anjeunna ngagaduhan minat awal dina golf sareng tiasa dunk baskét sateuacan anjeunna ngancik 5 taun.

Dina waktos Giovanni ahirna umur 5 taun, anjeunna mimiti maén bal di taman pikeun pikaresepeun sepuhna anu langkung senang gaduh putra kadua maranéhanana nunjukkeun minat maénbal sareng ngadopsi salaku salah sahiji olahraga budak leutik na.

Giovanni Reyna urang  Kasang Tukang Kulawarga:

Leres, bapak sareng ibu Giovanni henteu miskin tapi kabagjaan anu dipibanda pikeun usaha maén bal na anu kabuktosan kusabab kadua sepuhna ngagaduhan sejarah anu euyeub dina maén olahraga. Pikeun mimitian ku ibu Giovanni, anjeunna mangrupikeun pamaén bal anu tilas propésional sareng tilas anggota tim sepak bola nasional awéwé Amérika Serikat. Gambar di handap ieu poto anu saé pikeun kolotna Giovanni Reyna (Claudio sareng Danielle Egan).

Papanggih kolotna Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI.
Papanggih kolotna Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: SI.

Di pihakna, bapak Giovanni ogé saurang internasional Amérika Serikat anu ngagaduhan sejarah maén kanggo Glasgow Rangers, Manchester City sareng Sunderland dimana putra kadua na lahir. Janten, wajar waé aranjeunna resep pisan kana minat Giovanni pikeun napak jalanna ngawangun karir dina olahraga.

Giovanni Reyna urang  Pendidikan dan Karir meta

Nalika waktuna pas, Giovanni anu ngora sareng ambisius janten bagian tina sistem akademi New York City Football Club (NYCFC) dimana anjeunna ngamimitian ngawangun karir anu séhat dina pendidikan soccer.

Anjeunna janten bagian tina NYCFC dina yuswa anom pisan. Potret Gambar: NYCFC sareng SI.
Anjeunna janten bagian tina NYCFC dina yuswa anom pisan. Potret Gambar: NYCFC sareng SI.

Ngartos kahoyong budakna pikeun maén bal pikeun milarian artos, kolot Giovanni Reyna (Claudio sareng Danielle Egan) ngalakukeun sagala anu aranjeunna mampu pikeun ngadukung aspirasina. Nalika Giovanni diajar diajar dagang, anjeunna perhatosan pisan sareng petunjuk sareng henteu kapendak dina pengembangan fisik sareng mental. Kanyataanna, anjeunna mangrupikeun prodigy maén bal anu terang yén anjeunna gaduh masa depan anu terang dina maén bal.

Giovanni Reyna urang Taun Awal di Bal-balan:

Sapertos kitu, naékna Giovanni ngalangkungan jajaran gancang sareng paling penting pikeun jasa kusabab bapakna - Claudio nyaéta sutradara olahraga NYCFC tapi henteu nganggo panangan panjang pikeun ngamajukeun kahoyong egois pikeun budak ngora.

Kukituna, kamajuan Giovanni transparan sareng ngaapresiasi pikeun rakana sareng palatih anu nyimpulkeun yén anjeunna lumrah sareng prospek anu bakal ngajantenkeun akademi bangga di masa hareup.

Masa depan cerah Giovanni dina olah raga tadi katingali ku pasangan sareng palatihna di NYCFC. Kiridit Gambar: Instagram.
Masa depan cerah Giovanni dina olahraga tadi katingali ku pasangan sareng palatihna di NYCFC. Kiridit Gambar: Instagram.

Giovanni Reyna urang Jalan Pikeun Fame Story:

Dina puncak usaha olah raga Giovanni di NYCFC, anjeunna lumayan ogé ngabantosan timnya meunang Piala Generasi Adidas dina April 2017, turnamén anu ningali umur 14 taun éta ogé muncul salaku pamaén pangsaéna.

Naon deui? Giovanni nulungan AS U15s menang turnamén nonoman Torneo Delle Nazioni anu bergengsi sareng ngagaduhan saingan 2017/18 kalayan NYCFC ku nyetak 13 gol dina 17 penampilan.

Naha anjeun tiasa nunjukkeun anjeunna diantara tim celeberating? Kiridit Gambar: Instagram.
Naha anjeun tiasa nunjukkeun anjeunna diantara tim celeberating? Kiridit Gambar: Instagram.

Biografi Giovanni Reyna-  Naékna Kéngingkeun Inohong

Kalayan pagelaran anu luar biasa sapertos kitu, henteu heran yén Borussia Dortmund henteu nyéépkeun waktos pikeun ngamankeun jasa gelandang. Anjeunna mimitina dijantenkeun maén pikeun tim U19s tim Jérman di 2019/20 sateuacan nampi promosi ka tim mimiti klub nalika usum salju.

Saatos ngadamel debut Bundesliga na pikeun Borussia Dortmund, éta rékamanna saatos catetan pikeun Giovanni anu kéngingkeun Christian Pulisic ku janten Amérika bungsu anu kantos tampil dina Bundesliga.

Naha anjeun terang yén Giovanni ogé janten gawang gol bungsu dina sajarah Piala Jerman nalika anjeunna mendakan jaring dina kekalahan 2-3 ka Werder Bremen salami DFB-Pokal Babak 16?

Sakali deui ampir 15 dinten saatosna, Giovanni janten Amérika bungsu maén sareng ngarékam bantosan dina Liga Juara nalika anjeunna nyetél Erling Håland urang gawang-gawang pikeun ngabantosan Borussia Dortmund ngarékam 2-1 kameunangan PSG. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Tingali anu masihan Erling Håland ka pitulung anu ngajantenkeun Dortmund. Kiridit Gambar: Goal.
Tingali anu masihan Erling Håland ka pitulung anu ngajantenkeun Dortmund. Kiridit Gambar: Goal.

Giovanni Reyna urang  Kabogoh? 

Fans sareng pencét henteu senang yén Giovanni ngan ukur ngalaporkeun warta pikeun pagelaran bal na anu pikaresepeun sareng spree setting. Sapertos kitu, aranjeunna hoyong pisan terang ngeunaan kabogohna atanapi mastikeun upami anjeunna ngagaduhan pamajikan rahasia.

Hanjakalna, kahayang sapertos kitu bakal teras-terasan lir Giovanni namung umurna 17 taun dina waktos nyerat biografi ieu sareng teu ngagaduhan putra (s) atanapi putrina.

Anu ngora, gagah tur gagah Giovanni parantos bujang dina bulan Fébruari 2020. Kredit Gambar: SI sareng LB.
Anu ngora, gagah tur gagah Giovanni parantos bujang dina bulan Fébruari 2020. Kredit Gambar: SI sareng LB.

Teu aya ragu yén gelandang henteu nganggap gaduh kabogoh atanapi pamajikan salaku prioritas. Ieu bakal sumping nalika anjeunna badé nguatkeun jabatanana sareng tim mimiti Borussia Dortmund. Langkung seueur, nyatet nami na dina kelereng genius maén bal ngora pikeun awas dina dasawarsa salajengna maén bal top-flight.

Giovanni Reyna urang  Kulawarga Kulawarga:

Éta henteu tiasa disangkal leres yén kulawarga anu janten olahraga tetep babarengan. Dina bagian ieu, kami bakal masihan anjeun fakta ngeunaan anggota kulawarga Giovanni dimimitian ku kolotna.

Ngauningaan Kahirupan Kulawarga Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: Instagram
Ngauningaan Kahirupan Kulawarga Giovanni Reyna. Kiridit Gambar: Instagram

Langkung lengkep ihwal Pa Giovanni Reyna:

Claudio Reyna nyaéta bapak gelandang. Ditilik kana namina, anjeun tiasa sacara gampang nebak anjeunna ngagaduhan akar kulawarga anu sanés Inggris. Kaleresan, Pa Giovanni Reyna “Claudio"Ngagaduhan asal kulawarga Argentina sareng Portugis. Sapertos mantan-propésional bakal meta, Claudio maénkeun peran aktif dina latihan nonoman Giovanni sareng janten instrumental dina naékna maén bal top-flight.

Langkung lengkep ihwal Giovanni Reyna's Mum:

Ibu-ibu olahraga anu hébat parantos ngahasilkeun putra olahraga sareng indung Giovanni Reyna henteu janten istiméwa. Danielle Egan Reyna mangrupikeun pamaén bal pensiunan Amérika, anu pernah maén pikeun tim maén bal nasional awéwé Amérika Serikat di 1993. Gambar di handap ieu sareng Giovanni (putrana), duanana memang ngabagi hubungan anu unik.

Langkung seueur ngeunaan Giovanni Reyna's Mum, Danielle Egan. Kiridit: Instagram
Langkung seueur ngeunaan Giovanni Reyna's Mum, Danielle Egan. Kiridit: Instagram

Ngeunaan Duduluran sareng Baraya Giovanni Reyna:

Gelandang boga tilu duduluran anu anjeunna digedekeun sareng. Aranjeunna kalebet lanceukna anu langkung kolot Jack sareng lanceuk-lanceukna - Joah sareng Carolina.

sapertos Giovanni, Jack ngagaduhan minat mimiti dina maén bal sareng baskét tapi kaserang kanker budak leutik anu nyababkeun pupusna dina waktosna nalika anjeunna yuswa 13 taun. Nyarios duduluran tengah gelandangna, lanceukna lanceukna Joah resep masak sareng sepakbola sedengkeun hiji-hijina putri kulawarga - Carolina aya kana sababaraha olahraga nalika nyerat biografi Giovanni Reyna.

Poto tengah gelandang sareng indungna, bapak sareng duduluran. Kiridit Gambar: SI.
Poto tengah gelandang sareng indungna, bapak sareng duduluran. Kiridit Gambar: SI.

Giovanni Reyna urang  Kahirupan Pribadi:

Pindah kana kahirupan Giovanni jauh tina maén bal, anjeunna gaduh jalma anu beunghar anu ngagambarkeun kualitas anu gairah, intuitif, ambisius sareng pinunjul pikeun jalma anu tanda zodiak nyaéta Scorpio.

The gelandang tengah anu sederhana ngungkabkeun kanyataan ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi, gaduh minat sareng hobi anu kaasup maén golf, tetepkeun patandingan baskét sareng ngaluangkeun waktos berkualitas sareng rerencangan sareng kulawargana.

Ieu mangrupikeun poto langka tina Giovanni maén golf pikeun rineh. Kiridit Gambar: Instagram.
Ieu mangrupikeun poto langka tina Giovanni maén golf pikeun rineh. Kiridit Gambar: Instagram.

Giovanni Reyna urang  Otong:

Ngeunaan gaya hirup Giovanni, nilai bersihna masih dina tinjauan nalika nyerat tapi gaduh nilai pasar € 6 juta. Kalayan nilai sapertos kitu, jelas yén gelandang sanés penghasil utama atanapi spender ageung.

Ku sabab éta, éta hésé ningali gelandang tengah gaya hirup anu méwah ku tim sanés anu ngajalan jalan-jalan di Jerman anu nganggo mobil anu aheng sareng gaduh imah anu mahal. Padahal, anjeunna nganggo pakéan classy pikeun ngaluuhan kagiatan anu khusus sareng pesta babaturan.

Henteu unggal waktos ningali midfielders pakéan classy tapi Giovanni manten. Kiridit Gambar: Instagram.
Henteu unggal waktos ningali midfielders pakéan classy tapi Giovanni manten. Kiridit Gambar: Instagram.

Giovanni Reyna urang fakta:

Pikeun ngabungkus carita budak leutik urang Giovanni Reyna sareng biografi, ieu aya kanyataan anu henteu dikenal atanapi henteu dikenal ngeunaan anjeunna.

Kanyataan # 1 - Guguran Gaji:

Kantos saprak anjeunna bosen kana adegan maén bal Dortmund, seueur fans anu parantos nyandak kana internét dina tawaran pikeun terang sabaraha Giovanni Reyna hasil. Kaleresan, tanjeunna nyerang kontrak gelandang sareng BVB ningali anjeunna ngepak gaji ageung sakitar na € 600,000 per taun. Langkung héran di handap nyaéta perobihan gaji Giovanni Reyna per taun, bulan, dinten, jam, menit sareng detik (sapertos dina waktos nyerat).

Gaji GajiPendapatan di Euros (€)Pendapatan dina Sterling Pound (£)Pendapatan di Amérika Serikat Dolar ($)
Pendapatan Per Taun€ 600,000£ 522,767.12$669,501.00
Pendapatan Per Bulan€ 50,000£ 43,563.9$55,791.75
Pendapatan Per Minggu€ 12,500£ 10,890.98$13,947.9
Pendaptaran Per Poé€ 1,785.7£ 1,555.85$1,992.56
Pendaptaran Per Jam€ 74.4£ 64.83$83.02
Pendapatan Per Menit€ 1.24£ 1.08$1.38
Pendapatan Per Detik€ 0.02£ 0.018$0.02

Ieu sabaraha Giovanni Reyna hasil tina saprak anjeun mimiti nempo Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik.

Naha anjeun terang?… Lalaki rata-rata di Jerman kedah damel sahenteuna 1.1 taun kéngingkeun € 50,000, anu jumlah Giovanni Reyna hasil dina sabulan.

Kanyataan # 2 - Tato:

Anu dibuktikeun yén Giovanni teu aya seni awak dina waktu nulis. Anjeunna rada cinta sareng kulit anu teu terang dina jangkungna 6-kaki na 1 inci sareng sedeng.

Anjeunna yakin katingalina saé tanpa tato. Kiridit Gambar: Instagram.
Anjeunna yakin katingalina saé tanpa tato. Kiridit Gambar: Instagram.

Kanyataan # 3 - Udud sareng nginum:

Giovanni teu ngaroko atanapi nginum henteu tanggung jawab. Salaku profésional, sadar ngeunaan kabutuhan pikeun tetep séhat sareng seukeut sepanjang waktos pikeun kapentingan na pangsaéna.

Kanyataan # 4 - Rating FIFA:

Giovanni henteu gaduh rating FIFA sadayana teuing impressive dina taun 63 dugi ka Pebruari 2014. Tapi, teu aya anu nolak kanyataan yén rating na kanggo ningkatkeun météorika. Ieu sabab anjeunna ngan ukur ngalaman sababaraha bulan maén maén bal-top dina waktu nulis.

Sok aya awal anu hina. Kiridit Gambar: SoFIFA.
Sok aya awal anu hina. Kiridit Gambar: SoFIFA.

kanyataan #5 - Agama:

Gelandangna henteu ageung kana agama nalika nyerat. Sapertos kitu hal anjeunna ngeunaan perkawis iman moal tiasa disimpulkan sacara pasti. Sanaos kitu, kamungkinan kamungkinan kolotna Giovanni Reyna kedah ngasuh anjeunna pikeun nyoko kana kapercayaan agama Kristen.

Giovanni Reyna Wiki Pertanyaan:

Tabél di handap ieu masihan inpormasi anu gancang sareng singket ngeunaan Giovanni Reyna.

Fakta Biografi Giovanni Reyna (Wiki Enquiry)Jawaban Wiki
Nami lengkep:Giovanni Alejandro Reyna
Landihan:Kaptén Amérika
Kolot: Danielle Egan Reyna (Ibu) sareng Claudio Reyna (Bapa)
Dadang:Jack Reyna (Ahir), Joah Reyna
Adi:Carolina Reyna
Kulawarga Asal:Asal kulawarga AS, Argentina sareng Portugis
Tempatna anjeunna dewasa: Bedford, New York.
Tempat Kalahiran:Sunderland, Inggris.
jangkungna:6 ft 1 di (1.85 m)
Zodiak:Scorpio
penjajahan:Nyerang gelandang

kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Carita Budak Leutik Giovanni Reyna Ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar