Giovani Lo Celso Budak Usaha Ditambah Fakta Biografi Untold

Giovani Lo Celso Budak Usaha Ditambah Fakta Biografi Untold

LB nampilkeun Carita Genius maén Bal dilebetkeun "Monito". Ieu mangrupikeun sinyalna pinuh ku Giovani Lo Celso Budak Leutik, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, sareng kajadian anu kasohor sanésna ti saprak anjeunna nyaéta Nanaon ka nalika anjeunna janten POPULAR.

Hirup naékna Giovani Lo Celso. Gambar Kiridit: Instagram.
Hirup naékna Giovani Lo Celso. Gambar Kiridit: Instagram.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupakeun bakatna gelandang anu parantos janten pertandingan-pertandingan pikeun Spurs dina kaayaan Jose Mourinho. Nanging, ngan ukur sababaraha anu ningal versi kami tina Giovani Lo Celso's Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Giovani Lo Celso Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Midfield umum Giovani Lo Celso lahir tanggal 9 April April 1996 di kota Rosario di Argentina. Anjeunna anu katilu ti opat murangkalih anu ngalahir ka indungna, Sandra sareng ramana, Juan Lo Celso.

Giovani Lo Celso lahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho. Gambar Kiridit: Instagram sareng PxHere.
Giovani Lo Celso lahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho. Gambar Kiridit: Instagram sareng PxHere.

Naha anjeun terang yén Giovani mangrupikeun nasional bangsa Argentina anu dicampur tina etnis sareng asal kulawarga kulawarga Itali? Anjeunna digedékeun di lingkungan Sarmiento di Rosario dimana anjeunna gaduh budak leutik anu ngeusi senang-senang ngembang bareng barengan lanceukna - Francesco sareng dua adi sadulur Luciana & Agustina.

Gaduh Giovani gaduh budak leutik anu ngeusi parah anu ngasuh barengan lanceukna sareng Francesco sareng dua anu sanés. Kiridit Gambar: Instagram.
Gaduh Giovani gaduh budak leutik anu ngeusi parah anu ngasuh barengan lanceukna sareng Francesco sareng dua anu sanés. Kiridit Gambar: Instagram.

Tumuwuh dina latar kulawarga kelas tengah di lingkungan Sarmiento, sakedik mustahil pikeun Giovani henteu janten peminat maén bal. Imah anu Giovani cicing di ngan 5 blok jauh ti lapangan maén bal masif. Éta ogé ngagaduhan garasi anu cukup ageung pikeun Giovani pikeun ngalaksanakeun maén bal sareng lanceukna anu Francesco.

Giovani Lo Celso Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Janten sapertos jenderal midfield, Giovani nyandak léngkah munggaran dina maén bal di klub budak leutik lokal sateuacan flirting sareng kaputusan naon klub sareng liga pikeun ngamimitian karir nonoman na.

Klub budak budak ieu kalebet San Jose, klub lokal dimana karir Giovani mimiti rajin sateuacan anjeunna ngagabung ka akademi Atlética Jorge Griffa Atlantik anu kasohor di Argentina pikeun pelatihan intensif dua taun.

Anjeunna maén pikeun klub budak lalaki nalika taun formatif na. Kiridit Gambar: Instagram.
Anjeunna maén pikeun klub budak lalaki nalika taun formatif na. Kiridit Gambar: Instagram.
Giovani Lo Celso Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Ku waktos Giovani siap ngamimitian karir nonoman na, anjeunna parantos nawiskeun sumping ti tim top kaasup sisi Inggris - Everton. Tapi, yuswa 15 taun teras komitmen ka klub lokal Rosario Central pikeun minuhan impian budak leutik na.

Maénkeun pikeun Rosario Central mangrupikeun impian anu anjeunna ditahan pikeun sababaraha taun sareng ngarep pisan kanggo ngahontal éta. Kiridit Gambar: Instagram.
Maénkeun pikeun Rosario Central mangrupikeun impian anu anjeunna ditahan pikeun sababaraha taun sareng ngarep pisan kanggo ngahontal éta. Kiridit Gambar: Instagram.

Nalika aya di Rosario Central, Giovani mekar dina kamampuan sareng kamatangan nalika anjeunna ngaliwat jajaran klub. Kanyataanna, sisi Perancis PSG ngagaduhan panonna pikeun Giovani salami bulan sareng neraskeun asupkeun prospek balna saatos anjeunna réngsé usum debut senior (2015/2016) pikeun Rosario Central.

Giovani Lo Celso Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Giovani teu mimiti maénkeun pikeun PSG teu lami saatos aranjeunna ngadaptarkeun. Anjeunna rada nginjeumkeun deui ka Rosario Central kanggo nampi pangalaman tim pangheulana pikeun usum 2016/2017. Nalika parantos nganyahokeun tina deal injeuman na, gelandang neruskeun ka PSG sareng ngagaduhan pangalaman anu terbatas maén sareng anu dipikaresepna Dani Alves, Adrien Rabiot, Draxler jeung Cavani salila usum 2018/2019.

Kana parantos réngsé transaksi injeuman, perédén-perédéan tengah pamitan nuju Rosario Central sareng teras langkung luhur. Gambar Kiridit: Instagram.
Kana parantos réngsé transaksi injeuman, perédén-perédéan tengah pamitan nuju Rosario Central sareng teras langkung luhur. Gambar Kiridit: Instagram.

Pantes dicatet yén PSG teu gaduh tempat permanén pikeun Giovani. Sapertos kitu, aranjeunna henteu ngagaduhan masalah anu ngaganggu anjeunna ka Spanyol Spanyol Real Betis kalayan pilihan mésér. Éta di Real Betis handapeun Quique Setien yén Giovani mendakan bentukna sareng mutuskeun pikeun nganyahokeun na tetep ka bandung kusabab alesan anu jelas (langkung seueur waktosna).

Giovani Lo Celso Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Dina puncak karirna sareng Real Betis, Giovani kéngingkeun reputasi mesin nyetak gawang kalayan panélangan anu berbisa, pangwangunan anu mingpin sisi Inggris Tottenham Hotspur pikeun ngadaptar anjeunna dina pinjaman mangsa. Sanajan kitu, Argentine bajoang di klub, henteu aya anu ngahaturkeun nuhun kana tatu hip anu anjeunna pikangkat nalika tugas internasional. Saurang Giovani ngaharepkeun nyobian ngamankeun tempat di klub nalika negarawan na Mauricio Pochettino diganti ku Jose Mourinho.

Henteu kabetot, Giovani digawé pikeun meunang nikmat di payuneun ménu énggal ku cara ngabuka skéma nalika kameunangan Tottenham 4-0 dina Red Star Belgrade dina Liga Juara UEFA. Teu lami sateuacan anjeunna nyalurkeun status na salaku gelandang Spurs anu hebat pisan ku nyetak gawang pambuka dina kameunangan 2-1 ngalawan Middlesbrough dina Piala FA.

Inohong dirangkul anjeunna saatos anjeunna nyumbangkeun tujuan anu penting anu janten semén statusna salaku salah saurang penyerang Spurs anu hebat. Kiridit Gambar: TheTelegraph.
Inohong dirangkul anjeunna saatos anjeunna nyumbangkeun tujuan anu penting anu janten semén statusna salaku salah saurang penyerang Spurs anu hebat. Kiridit Gambar: TheTelegraph.
Ngan ukur masalah sateuacan urang ningali anjeunna sareng sasama Midfield, Harry Winks, Tanguy Ndombele, Dele Alli jeung Gedson Fernandes mindahkeun Spurs ka tingkat anu saé salajengna. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.
Giovani Lo Celso Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Jauh ti kahirupan karir gigir Giovani Lo Celso, anjeunna gaduh kahirupan cinta anu luar biasa anu dijantenkeun ku kabogoh Magui Alcacer. Anjeunna sanes ngan ukur kabogoh Giovani tapi modél baju renang, ahli fisioterapi ogé kinesiologist.

Kalayan propil anu luar biasa sapertos ieu, henteu heran yén Giovani mikanyaah sareng menghargai kabogoh anu anjeunna tepang sababaraha taun ka pengker di Rosario. Hubungan Giovani sareng Magui parantos ngasuhkeun kalahiran anak-anakna - dina waktos nyerat - sanés ngalambangkeun minta putra (s) atanapi putrina.

Minuhan Giovani Lo Celso Kabogoh Magui Alcacer. Kiridit Gambar: Instagram.
Minuhan Giovani Lo Celso Kabogoh Magui Alcacer. Kiridit Gambar: Instagram.
Giovani Lo Celso Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Ngalihkeun kahirupan kulawarga Giovani Lo Celso, anjeunna berkah ngalamun sepuh sareng dudulian anu ngadukung. Kami mawa anjeun kanyataan ngeunaan anggota kulawarga Giovani dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan bapa sareng indung Giovani Lo Celso: Juan Lo Celso sareng Sandra mangrupikeun mom sareng bapak tengahna masing-masing. Kontribusi anu saé pikeun kamekaran sareng kamajuan Giovani sacara sakabéhna tetep émut dina mémori na. Sapertos kitu, lahan tengah umum gancang gancang masihan kiridit bapakna pikeun nyandak anjeunna latihan. Sanés anjeunna hilap ningali yén ibuna sering ngintunkeun anjeunna janten rendah diri sareng salawasna fokus kana bal. Kolotna Giovani masih ngabagi hiji hubungan anu caket sareng anjeunna - dina waktos nyerat - sareng narékahan pikeun mastikeun yén anjeunna meunang hasil anu pangsaéna.

Ngeunaan duduluran Giovani Lo Celso: Sateuacan anu kami nyarios saméméhna, Giovani Lo Celso mangrupikeun anak katilu anu dilahirkeun ku kolotna. Anjeunna ngagaduhan dua sadulur saderhana anu diidentifikasi salaku Luciana sareng Agustina ogé adina rayi - Francesco anu maén salaku gelandang Rosario Central dina waktos nyerat. Sadayana 4 duduluran kagungan anu saheh ngaraosan kahirupan awal anu ngeusi pareng bari ngahiji babarengan. Éta ogé dipikacinta sareng silih ngadukung. Kolotna Giovani Lo Celso ngalahirkeun barudak di handap ieu.

Ti LR: Francesco, Giovani, Luciana, Agustina sareng Giovani deui. Gambar Kiridit: Instagram.
Ti LR: Francesco, Giovani, Luciana, Agustina sareng Giovani deui. Gambar Kiridit: Instagram.

Ngeunaan baraya Giovani Lo Celso: Pindah ka kahirupan kulawarga ngalegaan Giovani Lo Celso, teu aya catetan tina katurunan sareng kulawargana, utamina eyang bapa na ogé ninina sareng ninina. Sarupa ogé paman Giovani, bibi, sareng dulur misan umumna teu dipikanyaho bari budakna sareng mieces anu acan dikenalkeun nalika nyerat biografi ieu.

Giovani Lo Celso Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Saha Giovani Lo Celso?… Naha anjeun kantos heran ngeunaan naon anu damel tanda Giovani Lo Celso? Kumaha pédah anjeun nyobian hakekat kapribadian luar-na? didieu mangrupikeun tempat anu pas pikeun nambut panon anjeun dina teks anu ngungkabkeun fakta ngeunaan persona pamuter supados ngabantosan anjeun milari gambaran lengkep ngeunaan anjeunna.

Pikeun mimitian ku, persona Giovani ngagambarkeun sipat anu dipidangkeun ku individu dipandu ku tanda Aries Zodiac. Anjeunna ambisius, gampang, emosional cerdas, energetic sareng teu ngagaduhan masalah sareng ngungkabkeun fakta ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi. Kapentingan sareng hobi Midfielder kalebet ngojay, iinditan sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawargana sareng réncang.

Saé anu hadé sareng réréncangan hartosna seueur kanggo gelandang tengah. Kiridit Gambar: Instagram.
Saé anu hadé sareng réréncangan hartosna seueur kanggo gelandang tengah. Kiridit Gambar: Instagram.
Giovani Lo Celso Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Ngeunaan usaha ngahasilkeun udagan Giovani Lo Celso sareng kabiasaan belanja, anjeunna parantos pisan ngahasilkeun upah sareng gajih pikeun maén bal-balan top nalika penerbangan ngirangan kana kamekaran jaringana anu masih ditinjau dina waktos nyerat bio ieu.

Gelandang mobil henteu acan aya mobil nyetir anu tiasa mastikeun kacurigaan ngeunaan gaya hirup mewah anu dikabarkan bari nilai imah atanapi apartemen anu anjeunna tinggal henteu kanyahoan. Sanajan kitu, anjeunna gaduh barang pikeun nyéépkeun liburan di resorts mahal kaasup Disneyland Park.

Giovani Lo Celso- Tingali anu aya di jerona gaduh waktos anu saé di Disneyland Park. Kiridit Gambar: Instagram.
Giovani Lo Celso- Tingali anu aya di jerona gaduh waktos anu saé di Disneyland Park. Kiridit Gambar: Instagram.
Giovani Lo Celso Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Kéngingkeun carita budak leutik na biografi Giovani Lo Celso urang, didieu seueur fakta anu dipikanyaho atanapi henteu terang ngeunaan anjeunna.

Ngeunaan perayaan tujuan Giovani: siga Bale & Jibril Yesus, Giovani unik ngagungkeun tujuanana ku naékkeun panangan katuhuna kalayan 5 ramo anu santai. Nalika gelandang di tengahna, anjeunna angkat leungeun kénca kalayan jari anu ditunjang anu nunjuk ka leungeun katuhu na. Numutkeun kana Midfielder, sadaya genep ramo anu diluncurkeun masihan upeti ka unggal anggota kulawargana langsung kaasup dirina.

Teu unggal waktos anjeun ningali perayaan tujuan anu unik kalayan hartos dasar. Kiridit Gambar: Instagram.
Teu unggal waktos anjeun ningali perayaan tujuan anu unik kalayan hartos dasar. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan Giovani urang Kewarganegaraan Italia: Midfielder kagungan warisan Italia anu tiasa ditelusuri. Ku kituna, anjeunna kéngingkeun kawarganagaraan di nagara sareng ngagaduhan paspor Itali kana pangaruh éta. Nanging, Giovani sapertos Papu Gomez milih ngawakilan Argentina.

Peunteun FIFA: Naha anjeun terang yén Giovani Lo Celso FIFA 20 Gangguan Sakabéh 83 nyarioskeun sakedik hasil tina karyana anu anjeunna parantos dikembangkeun ku pangabisa anjeun ti mimiti maén sepakbola penerbangan top? Narikna, anjeunna ogé ngagaduhan Positip Poténsial dugi ka 89. Teu aya anu nampik kanyataan yén rating ngan ukur bakal dilaksanakeun tapi moal aya!

Ningali rangking anu luar biasa sareng naék anu nyarios kalayan saé ngeunaan kamekaran Giovani Lo Celso dina maén bal top-flight. Kiridit Gambar: Youtube.
Katingal pangkat sareng pangkat anu saé anu nyarios kamekaran Giovani Lo Celso dina maén bal top-flight. Kiridit Gambar: Youtube.

Udud sareng nginum: Giovani Lo Celso henteu dirumuskeun kana ngaroko dina waktos nyerat bio ieu. Nanging, anjeunna nginum tanggel waler sareng batur sapagawean, kulawarga sareng babaturan dina acara khusus.

Tato: Gelandang tengah - kalayan jangkungna 5 suku, 10 inci - maén dina légoh sepuh bal-balan ngora anu henteu ngagaduhan tato dina waktos nyerat. Padahal, anjeunna tiasa nyusun rencana pikeun ngasongkeun seni awak dina waktos ka hareup nalika anjeunna netepkeun dirina salaku salah sahiji anu saé dunya.

Naha anjeun mendakan salah sahiji rajah Giovani Lo Celso? ... Cobi kami terang dina kotak koméntar. Kiridit Gambar: Instagram.
Naha anjeun mendakan tato Giovani Lo Celso? ... Hayu urang ka kotak koméntar. Kiridit Gambar: Instagram.

Ageman: Kolotna Giovani Lo Celso ngangkat anjeunna dina ketaatan agama Kristen. Ieu dibuktikeun dina nami anu dikandung ku indungna Sandra sareng duduluran - Augustina sareng Francesco - gaduh. Nanging, henteu dipikanyaho naha Giovani ngalaksanakeun Kristen sabab anjeunna henteu gedé agama dina média sosial sareng nalika wawancara.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Crita Budak Leutik Giovani Lo Celso urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu