Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6975
Gianluigi Buffon budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji cocok Football pangalusna dipikawanoh ku Nicknames; "Gigi, Superman". Kami Gianluigi Buffon budak Story na Biografi Fakta mawa ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi ukur sababaraha mertimbangkeun sedengkeun urang Buffon Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Gianluigi Buffon budak StoryGianluigi "Gigi" Buffon lahir dina dinten 28th Januari 1978, dina Carrara, Italia ku Maria Stella Buffon (indung) jeung Adriano Buffon (ramana).

The cocok legendaris Italia lahir kana kulawarga beunghar atlit Italia. indungna, Maria Stella, éta hiji thrower discus jeung bapana, Adriano, a weightlifter Italia renowned.

Salaku orok imah, Gigi ngarasakeun hubungan éndah kalawan kolotna, utamana mum na anu alami kungsi titik lemes keur anak tukang nya. Di handap ieu hiji poto hiji budak leutik Buffon keur pampered ku mum na on ulang-Na.

Gianluigi Buffon budak Story
Saeutik Gianluigi Buffon jeung ibu (Dina ulang tahun na)

Buffon ditampilkeun gén athletic punjul diangkat jadi anak, sadayana hatur nuhun ka kolot athletic Na.

Sanajan bingung mimiti on fokus olahraga, haté manéhna indit kalawan maénbal. Dina heubeul ngan genep taun, bapa Buffon urang enrolled anjeunna dina Canaletto di sakola bal La Spezia mana manéhna mimiti lemes pikeun karirna salaku gelandang a.

Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ringkesan karir

Kaleresan jadi ngawartoskeun. Gigi dimimitian kaluar salaku gelandang a jeung pernah jadi kiper hiji. Ieu hal nu sarua pikeun David De Gea. Beow mangrupakeun poto Buffon ngora nalika anjeunna gelandang a.

Buffon Young sakumaha gelandang a
Buffon Young sakumaha gelandang a

Anjeunna maén cocok kahijina di San Siro dina heubeul 10 taun di turnamén pikeun pamaén nonoman pangalusna ti Veneto. Dua warsih saterusna, Buffon kapanggih idola-Na, panangtu Kamerun Thomas N'Kono, Anu diputer dina Piala Dunya 1990.

Buffon urang Idol- Thomas N'Kono
Hikayat Buffon urang Idol- Thomas N'Kono

Thomas éta jawab posisi robah Buffon urang ti gelandang mun kiper hiji. Sakabeh Italia owes masih owes anjeunna to date.

Buffon dijadikeun perdana gawang-ngajaga na sanggeus duanana goalkeepers mimitina-tim ngajemput tatu. Saatos ngan dua minggu fans impressing, manéhna jadi wiwitan permanén tur lunta teu ngan hiji, tapi dua goalkeepers senior di timnya. Anjeunna umur 16 ulubiung.

kasuksésan greatest ngora Italia panangtu urang di Parma sumping di musim kaopat-na di bandung, nalika anjeunna mantuan meunang Coppa Italia sarta Piala UEFA. musim ieu sumping dina hiji waktu nalika pakuat Parma urang boasted nu likes of Juan Sebastian Veron, Hernán Crespo, Lillian Thuram, sarta Fabio Cannavaro. Saatos dua musim langkung impressive di urang konéng sarta bulao, Buffon kasebut dibikeun ka Juventus pikeun pikaheraneun 50 juta euro (catetan pikeun panangtu a wanoh).

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kahirupan kulawarga

Atlit Italia geus dibayar ogé leuwih taun. Gaduh mum na dad anu sohor athletics sacara harfiah ngandung harti datang ti tukang kulawarga beunghar. Ieu kasus Gianluigi Buffon. Di dieu, urang masihan anjeun hiji wawasan kolotna Gigi urang.

BAPA: Bapana Buffon urang, Adriano Buffon éta weightlifter a. Anjeunna ngalahir on 15th Sep 1945 di Latisana, Italia ku Masocco Giorgio (bapana) jeung Paolini Teresa (indung). Di handap ieu poto ngora Adriano.

Rama Gianluigi Buffon urang - Adriano Buffon
Rama Gianluigi Buffon urang - Adriano Buffon

Handap pangsiun athletic Na, Adriano digawé minangka guru sakola pe.

indung: indung Gigi urang, Maria Stella Buffon éta hiji thrower discus anu ogé digambarkeun Italia di tingkat nasional. Manehna ngagabung salakina digawé minangka guru sakola pe sanggeus pangsiun nya.

Ibu Gianluigi Buffon urang - Stella Maria Buffon
Ibu Gianluigi Buffon urang - Stella Maria Buffon

Di handap ieu hiji dinten modern poto kolot athletic Gigi urang, Bapak jeung Ibu Adriano Buffon.

dinten ayeuna Sigana ti Kolot Gianluigi Buffon urang
dinten ayeuna Sigana ti Kolot Gianluigi Buffon urang

Sadulur kokolot: Gigi anu hijina putra kulawargana. Guendalina Buffon mangrupakeun adina cikal mun Gigi. Manehna lahir di 1973. Di handap ieu hiji poto nya jeung adi nak nya jeung pahlawan nasional Italia 'Gigi'.

Guendalina Buffon jeung lanceukna 'Gigi'
Guendalina Buffon jeung lanceukna nya 'Gigi'

Di handap ieu hiji poto Buffon Sister, Veronica Buffon. Manehna lahir di 1975. Veronica Buffon dicoo voli kanggo tim voli nasional Italia.

Veronica Buffon
kokolot saharita Gigi urang sister- Veronica Buffon

MAMANG: Gigi Buffon boga mamang disebut Ohi Masocco. Anjeunna saurang pamaén basket di Serie A1, anu ogé digambarkeun timnas Italia.

Mamang Gigi Buffon urang, Ohi Masocco
Mamang Gigi Buffon urang, Ohi Masocco

misan: Urut Inter Milan jeung Italia goalkeeping legenda Lorenzo Buffon nyaéta misan ti akina Gianluigi Buffon urang.

misan Gigi urang Buffon urang -Lorenzo Buffon
misan Gigi urang Buffon urang -Lorenzo Buffon

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Gigi téh euyeub tur pisan ganteng. Ieu ku implication hartina aya anu kabeungkeut janten komplikasi hubungan sapanjang hirupna. Urang nampilkeun ka anjeun, rinci ngeunaan kahirupan hubungan-Na.

kisah cinta Gigi Buffon urang balik deui ka 2005 nalika anjeunna patepung jeung murag asih jeung Alena Seredova. Alena éta kahiji runner-up di Miss Céko di 1998 sarta wawakil nagara nya urang dina Miss Dunya 1998.

Gigi Buffon jeung Alena Seredova
Gigi Buffon jeung Alena Seredova

Gigi meunang nikah ka Alena Seredova on June 16, 2011, dina Iraha. Aranjeunna mibanda dua murangkalih, Louis Thomas (dilahirkeun 2007) jeung David Lee (dilahirkeun 2009).

Gigi jeung kids Na, Thomas (katuhu) jeung David (kénca)
Gigi jeung kids Na, Thomas (katuhu) jeung David (kénca)

anak kahijina 'Thomas' ieu dingaranan idola Gigi Buffon urang Thomas N'Kono. Anjeunna ngajadikeun kaluar waktu maén kalawan duanana putra. Ieu majorly kajadian bari anjeunna téh dina putus.

Dina bulan Méi 2014, Buffon ngumumkeun pikeun meunangkeun cerai ku salaki na. maranehna dipisahkeun sanggeus tilu taun nikah.

Anjeunna geura-giru romantically numbu ka Italia Pundit olahraga, wartawan jeung televisi host Ilaria D'Amico.

Numutkeun majalah di Italia, Buffon jeung D'Amico anu "Kawas kelenci" jeung tatanggana geus dimimitian pikeun ngawadul ngeunaan noise maranéhanana cinta-pembuatan.

Dina 2015, Buffon ngumumkeun yén pasangan anu expecting anak babarengan. Dina 6 Januari 2016, pasangan ngumumkeun kalahiran anak maranéhanana Leopoldo Mattia on Twitter saméméhna malem éta.

Dina usum panas tina 2017, pasangan nu janten aktipitas. Saacanna hubungan sarta nikah ka Šeredová, Buffon sempet ogé saméméhna kungsi kalibet ka sprinter ti Italy athletics nasional tim, Vincenza Calì.

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -2003 / 2004 Usum

Dina 2013, Buffon wangsit anjeunna sempet ngalaman ti bouts depresi salila usum 2003-04, handap asor némbak-kaluar pinalti Juventus 'di final 2003 Liga Champions, sarta alatan prestasi négatip Juventus urang nu mangsa.

Buffon rutin ngadatangan psikolog, tapi nolak nyandak nginum obat, sarta overcame depresi na saméméh Euro 2004

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -anggur Usaha

kawas Andrea Pirlo jeung Andrés Iniesta, Buffon ogé savors sagelas anggur sorangan salaku ditempo dina gambar di handap ieu.

Ti Gigi Buffon jeung Wesley Sneijder, mun Ivan Zamorano: beuki loba juara maén bal kiwari geus katempo ngaran maranéhna crested dina botol anggur sakumaha labél.

Nembe Dina 2017, Buffon dibuka brand sorangan anggur dina ngaran "Buffon #1".

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A babaturan ka Paus

Buffon nyaeta Katholik ku iman. Anjeunna mangrupakeun sobat hade Paus Francis. Duanana pasang patepung di 2013 handapeun payung maén bal jeung agama.

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Gaya Play sarta panarimaan

Kusabab mecenghulna na salaku bakat precocious di nonoman-Na, Buffon geus renowned pikeun pintonan konsisten na sapanjang karirna. legenda geus narima pujian ti manajer, pamaén, kitu ogé duanana kolega goalkeeping hadir jeung urut. Ieu keur konsentrasi sarta kasabaran tenang dina tekenan, kitu ogé karya-rate na, sarta umur panjang.

Anjeunna sering dianggap archetype sahiji kiper modern jeung geus dicutat ku loba goalkeepers saterusna lianna saperti pangaruh utama na panutan.

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kaos Jumlah Ngaluarkeun

Bari di Parma, putusan Buffon urang mun teu ngagem jumlah kaos 88, tinimbang jumlah saméméhna kaos 1-Na, pikeun 2000-01 usum disababkeun kontrovérsi di Italia.

Buffon kitu, ngaku jadi unaware of konotatif neo-Nazi jumlah urang, nyarios yén 88 digambarkeun "opat bal" nu lambang aksara jeung atribut hiji jalma. Anjeunna nyatakeun yén maranéhanana dimaksudkan pikeun signify kedah na keur atribut ieu sanggeus tatu na saméméh Euro 2000 sarta yén maranéhna ogé digambarkeun na "rebirth".

Anjeunna salajengna ditawarkeun ka robah angka, milih anu jumlah pakuat 77.

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Risking Kalimat panjara

Dina 2000, Buffon risked opat taun kalimah panjara pikeun falsifying a diploma akuntansi SMA guna enroll pikeun gelar hukum di Universitas Parma.

Anjeunna dibayar a euro rupa 3,500 di 2001. Anjeunna engké digambarkeun kajadian sakumaha kaduhung na pangbadagna.

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tohan ilegal

Dina 12 Méi 2006, salila jangkungna tina Calciopoli masalah gede, Buffon ieu dituduh illegally tohan on Serie A cocog, nu mimitina nempatkeun tempat di pakuat Piala Dunya 2006 Italia urang di resiko.

Buffon ieu resmi diinterogasi sarta ngaku nempatkeun bets on patandingan olahraga. Ieu kusabab anjeunna yén pamaén bal anu dilarang ti tohan saprak Oktober 2005. Buffon ieu diberesihan sadaya biaya dina bulan Désémber 2006.

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Pulitik Football

Dina 7 Méi 2012, Buffon kapilih Wapres tina Italia Footballers 'Association (AIC). Ieu kahiji kalina hiji footballer aktif kungsi diayakeun posisi ieu.

Nu taun anu sarua, Buffon ngagabung dina "Hormat Tunggal Ika" Program, ngaliwatan UEFA nu aimed tarung ngalawan rasisme, diskriminasi jeung Intoleransi di maén bal.

Gianluigi Buffon budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Progidy na

Gianluigi Buffon geus diprediksi datang caang payun pikeun compatriot Gianluigi Donnarumma anu ngasuh ngaran sarupa-Na. 'AC Milan kiper Donnarumma bisa jadi putra abdi' - nyebutkeun Gianluigi Buffon.

Eta geus jadi pilarian internét populér salaku mun naha kiper AC Milan pakait jeung Buffon.

Nurutkeun kana kiper AC Milan ... "Kuring boga rapport hébat sareng Gigi. Anjeunna salawasna méré kuring nasihat sarta Ngaruwat kuring kawas lanceukna sanajan thou kami bagikeun nami sami sareng teu patali. kuring boga diusahakeun nonton unggal move anjeunna ngajadikeun di tangerang jeung kuring hatur anjeunna for kabawa pahlawan ka kuring. Sarerea nyebutkeun Abdi pewaris Gigi urang, putra atanapi lanceukna. Ayeuna kuring keur fokus wungkul on Milan jeung lakukeun ogé aya, saperti ayeuna teh regu Kuring geus dirojong saprak kuring pun anak. Kami geus di klub luhur ".

kanyataan Cék

Urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu, taros Kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu