Georginio Wijnaldum budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6048
Georginio Wijnaldum budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Gini". Georginio Wijnaldum budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba fakta kaluar-pitch ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan karir tapi sababaraha mertimbangkeun kami Georginio Wijnaldum urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Georginio Wijnaldum budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Georginio Gregion Emile Wijnaldum lahir dina dinten 11th of 1990 Nopémber. Anjeunna digedékeun di Rotterdam, Walanda Selatan ku indungna, Maureen Wijnaldum jeung bapa, Ramon van La Parra.

Nalika anjeunna lami genep taun, kolotna, anu duanana turunan Afro-Surinamese, indit ngaliwatan hiji cerai kalawan hasil nu indungna dipindahkeun ka Amsterdam. Sanajan kitu, Wijnaldum mutuskeun pikeun cicing di Rotterdam tur dipindahkeun dina kalawan ninina, dimana anjeunna mukim keur sésana ti budak leutik na.

Dina taun ngora Wijnaldum urang, anjeunna pernah némbongkeun minat maén bal. Anjeunna pernah maén mawa bal atawa diawaskeun bal dina TV. ambisi nya éta pikeun jadi tukang senam atanapi Acrobat. rencana ieu robah nalika ganteng Wijnaldum urang nanya ka manéhna datang ka dinten lawang Sparta Rotterdam urang jeung manehna. Anjeunna teu percanten kumaha manéhna nempo ..."The Éndah Game of Football di sadaya na Glory ". Anjeunna teu hayang hirup sanggeus observasi kaulinan nonoman. Wijnaldum ieu diondang kana akademi nonoman Sparta Rotterdam na cinta-Na pikeun bal dimimitian tumuwuh lalaunan. Eta teu nyandak waktos sateuacan anjeunna jadi anggota pakuat nonoman maranéhanana.

Georginio Wijnaldum budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rising ka Inohong

Sanggeus maén keur Sparta Rotterdam salila tujuh musim Wijnaldum mutuskeun pikeun nampa hiji tawaran Feyenoord anyar mana anjeunna réngsé karir nonoman bal na. Anjeunna yakin maén keur Feyenoord éta hadé pikeun ngembangkeun na salaku pamaén bal na dipercaya dina visi Feyenoord urang.

Di Feyenoord, Wijnaldum ngagabung generasi suksés jeung likes of Leroy ges na Luís Pedro. Anjeunna ngadeg kaluar salaku hiji bakat luar biasa. Dina 29 Juni 2011, sutradara teknis ngeunaan Feyenoord ngumumkeun klub kungsi ngahontal deal mindahkeun pikeun Wijnaldum dilaporkeun mahluk patut € 5 juta kalayan PSV. Deui, anjeunna tumuwuh nepi jajaran maranéhanana sarta ieu ditawarkeun jumlah kaos 10. Wijnaldum, kawentar ku gaya bulu nya éta pamingpin galak on pitch nu.

Georginio Wijnaldum urang Pemuda

Dina 11 Juli 2015, Wijnaldum ngagabung klub Premier League Inggris Newcastle Serikat dina kontrak lima taun, pikeun fee mindahkeun dilaporkeun ti £ 14.5 juta, sahingga anjeunna Signing paling mahal tina kapamilikan Mike Ashley urang. interest Liverpool jengkar nalika anjeunna dianggap pamuter tina cocok dina kaulinan ngalawan aranjeunna nalika anjeunna dipaksa Martin Škrtel kana hiji tujuan sorangan ogé nyetak sorangan dina win 2-0. Saatos observasi anjeunna ngalaman rengse usum sakumaha scorer gawang luhur maranéhanana, maranéhna teu bisa ragu lajeng lungsur £ 23 juta dina tabel Newcastle urang. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Georginio Wijnaldum budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

sweethearts SMA, maranéhna masih aya. Ngan butuh katingal di Georginio Wijnaldum, anu geus bareng jeung geulis Virginia Braaf saprak anjeunna belas. Tanpa ragu, nu Rotterdam gadis full-lipped aya sia aya aing nu klise-WAG. Duanana pencinta kénéh acan meunang nikah sakumaha dina waktu tulisan.

kabogoh geulis Georginio Wijnaldum urang jeung barudak

Mun aya si nu pasti lain tukang gali emas, éta Cik Braaf. Manehna pernah brags ngeunaan sukses tina salakina bal-maén. Mémang, sabaraha istri bal bakal milih hiji Minggu jasa garéja isuk leuwih ranjang maranéhanana? Virginia Braaf pasti teu, sakumaha manehna hirup pikeun Gusti. Manehna kapanggih karapihan dina iman nya sanggeus hiji jalan panjang pikeun kasalametan.

Virginia Braaf ngabalukarkeun hirup produktif dirina sorangan. Manehna boga hiji garis jewelery disebut 'V Maung Bandung'. manehna oge jalan di sababaraha program kabugaran disebut The BodSquad. Nu geus kaliwat, manéhna dipaké pikeun digawekeun ku addicts ubar ogé. Dina kaca média sosial nya, anjeun bakal manggihan aya tsunami di duckfaces tapi pics lolobana amis tina salakina, barudak maranéhanana sarta tangtu video tina jasa garéja. Wijnaldum sanajan jadwal sibuk na salawasna manggih waktu pikeun kids Na.

Georginio Wijnaldum jeung putri

pamajikan Wijnaldum urang Virginia ngababarkeun hiji budak ngaranna Jacian dina bulan Agustus 2017. kalahiran Jacian urang datang ngan jam sanggeus Wijnaldum kungsi mantuan Jürgen Klopp urang samping buku tempat dina tahap group of Liga Champions sareng win 4-2 leuwih Hoffenheim.

gelandang Walanda Wijnaldum dipasang dina warta dina rekening média sosial-Na. Cenah: "Kami estu gumbira babagi sareng anjeun teh warta endah nu kabogoh abdi geulis ngababarkeun putra kami Jacian Emile Wijnaldum di 2: 22 am dinten 24-08-17. Kami jadi bangga duanana kabogoh kuring jeung anak urang, duanana saha anu sehat sarta bahagia ".

Georginio Wijnaldum budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

laporan panganyarna nembongkeun fakta yen Wijnaldum téh asalna Ghanian. Anjeunna nembe dipiceun nami Ghanaian "Boateng" sakumaha surname na geus lila pisan. Anjeunna sakali indit kalawan nami kulawarga Georginio Boateng teu Georginio Wijnaldum. Handap cerai indungna urang, Anjeunna nyandak nami maiden nya (Wijnaldum). Di handap ieu hiji poto indungna.

indung Georginio Wijnaldum urang

Ngaran 'Boateng' éta nami bapa tere na nu pakait jeung footballer Walanda pensiunan ti Ghanaian-usul George Boateng. bapa tere na masihan surname ka kuring tapi sanggeus anjeunna cerai indung kuring, Wijnaldum nyandak nami pareum. Wijnaldum sakali ditambahkeun, "Ibu sareng bapa aslina mah Surinamese jadi jalma kudu meunangkeun eta jelas".

Dadang: Wijnaldum boga dua baraya ngora, salah sahiji saha, Giliano Wijnaldum, ayeuna muterkeun pikeun Philadelphia Uni.

Giliano Wijnaldum

Anjeunna ogé mibanda satengah lanceukna, Rajiv van La Parra, anu ayeuna muterkeun pikeun Margahayu Town.

Rajiv van La ParraTungtungna, bro bungsu-Na, Rogerio Wijnaldum, hiji footballer upcoming. Rogerio pisan gairah ngeunaan lanceukna badag-Na, Georginho.

Rogerio Wijnaldum

relatif: Wijnaldum teh misan urut lalaki Real Madrid Royston Drenthe. Drenthe spent waktos di Real Madrid, Everton on injeuman sarta dicoo pikeun Reading mangsa naon geus karir journeyman.

Royston Drenthe

Georginio Wijnaldum budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pribadi Kahirupan

Georginho Wijnaldum boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Personality Georginho Wijnaldum urang

Kaunggulan Wijnaldum urang: Anjeunna akalna, macul, gairah, hiji sobat leres ka sadaya.

Kelemahan Wijnaldum urang: Anjeunna bisa jadi timburu, secretive sarta telenges lamun kadorong ka wates.

Naon Wijnaldum diaku: Anjeunna mikanyaah kabeneran, fakta, keur katuhu, babaturan longtime na teasing teammates Na.

Naon Wijnaldum henteu janten: jalma Dishonesty, ngalaan pikiran Rahasia na urang pasif.

Dina kasimpulan, Wijnaldum nyaeta gairah jeung boga hiji jalma tegas. Anjeunna ditangtukeun sarta pohara decisive. Anjeunna batur anu bakal panalungtikan dugi anjeunna manggih kaluar bebeneran. Wijnaldum mangrupakeun putra munggaran na hiji pamimpin hébat.

Kanyataan parios: Heuheu Georginho Wijnaldum budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu