George Weah budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
6524
George Weah budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji allah Football jeung Présidén nu geus pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Raja George'. Kami George Weah budak Story tambah Biografi Fakta brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. The Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga, hirup hubungan na OFF-pitch séjén saeutik-dipikawanoh fakta ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan ballon d'atanapi sarta Liberia peran kapersidenan tapi sababaraha mertimbangkeun biografi George Weah urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

George Weah budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

George Tawlon Manneh Oppong Ousman Weah lahir dina 1st Oktober 1966 (umur 51), Monrovia, Liberia.

George ieu sabenerna dibawa nepi ku grandma na sanggeus bapana maot. Anjeunna tumuwuh nepi in Bandung Kulon Point, a shantytown dioperasikeun ku geng lingkungan. Anjeunna mangrupakeun anggota Kru grup étnis nu hujan es ti kidul-wétan Liberia urang Grand Kru County, Salah sahiji wewengkon poorest nagara.

George Weah budak Story
George Weah budak Story

Anjeunna dihadiran sakola menengah dina Kongrés Muslim sarta SMA di Wells Hairston Menengah na dikabarkan turun kaluar dina taun ahir na studi. Anjeunna mimiti maén bal pikeun klub nonoman ngora salamet dina yuswa 15 sarta engké dipindahkeun ka klub maén bal lokal lianna, asumsina kalungguhan dibintanginya pikeun Mighty Barrolle jeung ngelehkeun Sabelas dimana anjeunna ngoleksi gol 24 di appearances 23.

Saatos rising up liwat jajaran amateurish maranéhanana, a pramuka Kamerun nempo manehna jeung asup anjeunna pikeun klub lokal luhur, Yaound samping FC. The Kamerun pramuka Claude Le Roy, warta relayed of abilities Weah pikeun AS manajer Monako Arsène Wenger. Wenger flew Afrika pikeun meunangkeun katingal keur dirina, lajeng asup Weah ka klub-Na.

Sateuacan karir sepak bola na diwenangkeun anjeunna pindah ka luar negri, Weah digawé keur Corporation Liberia Télékomunikasi salaku teknisi switchboard. Anjeunna janten kahiji, sarta ampir ngan, Liberian nyieun tanda di Éropa. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

George Weah budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Clar Weah teh pamajikan ti George Weah. Manehna teh Amerika of America warga naturalized kalayan akar parental ti Jamaica.

George Weah na Clar
George jeung Clar

Manehna tumuwuh nepi di Florida, AS, dimana manehna lumpat sababaraha usaha kaasup réstoran jeung grocery Karibia toko thriving.

Numutkeun laporan, George jeung Clar patepung di AS dina cabang Chase Bank mana Clar digawé salaku perwira layanan palanggan. Urut striker AC Milan sempet dikabarkan Isro ka bank pikeun muka hiji akun lamun panon na bray Betawi nu geulis. kisah cinta maranéhanana diatur off di earnest sarta geus lanjut mekarna kuat sanajan sababaraha rumor ngeunaan henteu satia labuh Weah.

Clar, anu kawas paling awéwé sahiji turunan Karibia, dresses saukur, dianggap henteu ukur salaku Strategist cemerlang tapi canvasser hébat ogé, anu caang seuri malah di moments hésé téh bisa megatkeun halangan. Tutup sekutu ngajelaskeun dirina salaku calakan sarta possessing hiji tipe husus tina aura. The Betawi wields loba kakuatan sabudeureun salakina. Aranjeunna duanana mibanda tilu barudak: George Weah JR, Tita sarta Timoteus.

Timoteus Weah, putra 1995 Ballon d'Atawa meunangna George Weah, geus nandatanganan kontrak profésional kahijina kalayan Paris Saint-Germain.

George Weah urang Son- Timoteus
George Weah urang Son- Timoteus

Maju 17 taun heubeul kieu dina footsteps ramana, anu spent tilu taun di klub Ligue 1, saméméh pindah ka AC Milan. Timoteus ngagabung akademi PSG di 2014 sarta geus diulas boh nu U-15s sarta U-19s.

George Weah budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Bapana, William T. Weah, Sr. éta montir a bari indungna, Anna Quayeweah éta seller a. Anjeunna boga tilu baraya, William, Musa jeung Wolo.

George Weah éta salah sahiji tilu belas barudak sakitu legana diangkat ku nini sipat siga bapa devoutly Kristen-Na, Emma Klonjlaleh Brown sanggeus kolotna dipisahkeun.

George Weah budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kasuksesan Éropa

Sumuhun, anjeunna bakat atah kalawan saeutik latihan formal. Weah mucunghul overmatched mimiti dina karir Éropa-Na. Sanajan kitu, éta 6'2 "striker kuat pas bray nepi ka kompetisi jeung dimekarkeun kana scorer gawang potent deadly.

A pindah ka Paris Saint-Germain dibawa leuwih acclaim pikeun Weah, anu mantuan klub na meunang Piala Perancis di 1993 na judul Ligue 1 di 1994. Ampir unstoppable salila usum 1994-95, anjeunna dibawa PSG jeung victories Perancis sarta Piala Ligue sarta réngsé sakumaha scorer anjog ka Liga Champions urang. Sanggeus taun, anjeunna ngaranna éta Afrika, Éropa sarta FIFA Dunya Player di Taun-hiji prestasi unprecedented.

George Weah budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -gelut

Weah ieu ngalarang tina genep patandingan Éropa pikeun megatkeun irung tina bek Portugis Jorge Kosta on 20 1996 November dina torowongan pamaén 'sanggeus draw Milan urang di Porto di Liga Champions. Weah cenah exploded di hanjelu sanggeus putting up kalawan tauntings rasialis tina Costa mangsa duanana tina tim 'Liga Champions cocog gugur éta.

Kosta strenuously nampik éta tuduhan of rasisme na teu boga muatan ku UEFA sakumaha euweuh saksi bisa pariksa dugaan Weah urang, moal malah teammates Milan Na. Weah engké nyoba ngahaturkeun ka Kosta tapi ieu rebuffed ku Portugis, anu dianggap biaya tina hinaan rasialis ditujukeun ngalawan anjeunna janten fitnah jeung nyokot Liberian ka pangadilan.

kajadian ngarah ka Kosta ngalaman bedah raray na anjeunna salajengna sidelined keur tilu minggu. Sanajan kajadian éta, Weah masih narima éta FIFA Fair Play Award dina 1996.

George Weah budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -agama

Weah dikonvérsi tina Kristen Protestan Islam, saméméh ngarobah deui. Manéhna ngaharepkeun pikeun katengtreman pikeun muslim jeung urang Kristen, sarta nyebutkeun aranjeunna "Salah sahiji jalma".

Weah ogé geus latihan Protestantism.

Dina Oktober 2017, anjeunna nempo di garéja Nigerian nonjol tina pendeta TB Yosua barengan Liberian Sénator Pangeran Yormie Adang.

TB Joshua ieu disangka pangaruh konci dina kaputusan Adang pikeun ngesahkeun candidacy Weah di pamilu Liberian 2017.

George Weah budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Leres Putra Liberia

Weah janten beurat aub dina urusan nagara imah-perang-torn sipil na bari tetep di satengahing karir maén Na.

Merealisasikan pentingna soccer salaku kakuatan Ajeg di Liberia, Weah spent hiji diperkirakeun $ 2 juta duit sorangan dina perjalanan, alat-alat na gaji expenses pikeun timnas, anu lone Béntang.

George Weah budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

George Weah boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

kaunggulan: George Weah nyaéta koperasi, diplomatik, Al Qur, adil-dipikiran, sosial

Kalemahan: George Weah bisa jadi Indecisive sarta boga timer karunya alam. Langkung kitu anjeunna avoids confrontations sarta bisa mawa grudge a.

Naon George Weah diaku: Harmoni, gentleness, babagi kalawan batur sarta pamungkas, hirup outdoor.

Naon George Weah henteu janten: Kekerasan, ketidakadilan, loudmouths na conformity.

Dina catetan umum, George téh damai, adil, tur hates keur nyalira. Partnership pohara penting pikeun manéhna.

George Weah budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapersidenan

George Weah lumpat pikeun kapersidenan Liberia urang salaku anggota Kongres pikeun Robah Démokratik di 2005, tapi leungit dina ngajalankeun-off nepi ka Ellen Adang Sirleaf sahiji Partai Talagasari. Dina 2011, anjeunna deui dina tikét CDC, waktos ieu salaku wakil presiden, tapi Sirleaf tetep di kantor.

kurangna Weah urang atikan jadi masalah kampanye. Anjeunna geus kacida kritis jalma anu nyebutkeun anjeunna henteu cocog pikeun ngatur. Anjeunna mimitina ngaku boga gelar BA di Manajemén Olahraga ti Parkwood Universitas di London, kumaha oge, ieu téh mangrupa ngagiling diploma unaccredited nu panghargaan sertipikat tanpa merlukeun ulikan. Weah lajeng neruskeun gelar Sarjana administrasi bisnis di DeVry Universitas di Rajana.

Najan setbacks pulitik, Weah tetep hiji inohong immensely pangaruh sarta populér di nagara imahna. Dina April 2016, Weah ngumumkeun niat pikeun ngajalankeun pikeun Présidén Liberia pikeun kadua kalina. The Football Gusti tungtungna janten Presiden Liberia dina bulan Désémber 2017 sanggeus ngéléhkeun Wakil Présidén Joseph Boakai.

Kanyataan parios: Heuheu kami George Weah budak Story tambah untold biografi fakta. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu