Carita Budak Gabriel Magalhaes Ditambah Fakta Biografi Untold

Carita Budak Gabriel Magalhaes Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Gabriel Magalhaes kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Dini, Kolot, Kulawarga, Kolot, Kabogoh / Pamajikan, Net Worth sareng Gaya Hidup

Dina istilah anu jelas, Bio ieu mangrupikeun analisis anu lengkep tina Carita Kahirupan Pribadi pamaén bal Brasil ti mimiti Dini, dugi ka janten Terkenal. Pikeun ngalajur napsu anjeun, mendakan di handap budak leutik na pikeun kamajuan déwasa, galéri anu nyimpulkeun Riwayat Hirupna.

Carita Kahirupan sareng Naék Jibril Magalhaes.
Carita Kahirupan sareng Naék Jibril Magalhaes. Kredit kana Instagram.

Taun 2020, tanpa diragukeun, ngungkulan seueur kaayaan anu teu disangka-sangka dina maén bal Arsenal. Anu matak, Mikel Arteta cara meredihkeun para penggemar ngajantenkeun datangna hébat ti bek ikon.

Ayeuna parantos nguping seueur perkawis transferana, sigana Fans Football henteu seueur maca ngeunaan Biografi Gabriel Magalhaes. Maka, urang parantos masang tulisan hébat ieu sareng henteu kedah silih adu, hayu urang mimitian.

Carita Budak Gabriel Magalhaes:

Pikeun ngamimitian, nami lengkepna nyaéta Jibril Dos Santos Magalhaes. Anu Maén Bal Brasil lahir dina dinten ka-19 Désémber 1997 ka kolotna, Mr sareng Ibu Marcelo Magalhaes di Kacamatan Pirituba São Paulo, Brazil. Saeutik Jibril (gambar dihandap) mangrupikeun salah sahiji diantara seueur barudak anu dilahirkeun di luar union antara bapakna, Marcelo sareng indung anu kirang dikenal.

Hiji poto budak leutik langka tina Gabriel Magalhaes.
Katingali, poto budak leutik langka tina Gabriel Magalhaes. Kiridit ka IG.

Leres, anjeun sareng kuring terang yén sadayana dilahirkeun kalayan kado unik. Nanging, waktos anu diperyogikeun pikeun milarian sareng nganggo kado hiji gumantung ka anu bogana. Untungna, Jibril Magalhaes mendakan ngeunaan bakat maén bal na dina umur ngora pisan anu didukung ku indung sareng bapakna.

Nalika nginget-nginget masa kanak-kanakna, Jibril nyarioskeun maén bal sareng babaturanana unggal anjeunna balik ti sakola. Kaleresan, kecap henteu tiasa ngajelaskeun kabagjaan sareng minuhan anu nangkep anjeunna iraha anjeunna maén bal. Éta sapertos maén bal janten kakuatan anu pangpentingna anu pivoted urusan jaman Budak Jibril.

Latar Kulawarga Gabriel Magalhaes:

Untungna, sakumna rumah tangga di masa depan Pamaén Arsenal henteu ngabijilkeun mata pikeun kaahlian anu luar biasa anu anjeunna tampilkeun. Béja anu saé nyaéta yén kolotna Jibril Magalhaes nyandak kanyaah pikeun maén bal sapertos masa depan kulawarga gumantung kana éta. Maka, aranjeunna milari kasempetan pikeun ngabantosan putrana maju dina maén bal profesional. Kami masihan anjeun langkung seueur perkawis ieu engké di Bio na.

Asal Kulawarga Gabriel Magalhaes:

Sakumaha dilakukeun teras-terasan, urang bakal ngabahas etnis urang Brasil tina warisan bapakna. Ditilik ku tempat kalahiranana, Jibril Magalhaes Kulawarga akar ti Sao Paulo. Upami anjeun henteu terang, ieu tempat Kota ayana di Brazil.

Bek Brasil asal ti Sao Paulo. Tingali kumaha tempat kalahiranna ayana caket kana skétsa peta.
Bek Brasil asal ti Sao Paulo. Tingali kumaha tempat kalahiranna ayana caket kana skétsa peta.

Jibril sapertos kaseueuran anggota kulawargana béntés nyarios kana basa pribumi São Paulo - Portugis. Nanging, usaha maén bal parantos ngajantenkeun wajib pikeun urang Brasil diajar basa Perancis. Singketna, Jibril tiasa komunikasi dina basa Portugis boh basa Perancis.

Asal Maén Bal Gabriel Magalhaes- Ekspedisi:

Pikeun Youngster, tumuh di jalan-jalan di Pirituba- kabupaten anu aya di sisi Kalér-Kulon São Paulo pinuh ku kenangan olahraga budak leutik.

Jaman harita, anjeunna sering méré tanda dirina babarengan jeung babaturan pikeun maén bal. Ningali kamungkinan karir sepakbola, tatangga kedah mamatahan kolotna Jibril Magalhaes pikeun ngadaptarkeun putrana dina akademi maén bal. Untungna, bapakna nyerah kana naséhat umum sareng ngadaptar Jibril ngora di sakola maén bal.

Naha anjeun terang?… Saatos nyéépkeun dua minggu di sakola sepakbola, kasempetan pikeun sidang maén bal dibuka pikeun budak ngora. Jibril sareng bapakna ngumbara langkung ti 400 mil kanggo pendak sareng sidang di klub berbasis Florianopolis, Avai. Anjeun moal percanten kanyataan yén prodigy maén bal Brasil ngahasilkeun performa anu luar biasa sareng ngagaduhan tempat anu tetep di Avai Academy.

Hurdles Karir Kahiji: Perang ngalawan Homesickness:

Narikna, ngora Brasil ninggalkeun bumi pikeun Avai Football Academy di 13. Éta kahijina mimiti jauh ti anggota kulawarga. Kaleresan, parasaan anjeunna nalika anjeunna mikirkeun rumah tanggana teu tahan. Sedih, Jibril henteu tiasa ngantepkeun bapakna, indung sareng dulur-dulurna pikeun maén bal. Maka, anjeunna nyerah dina maén bal sareng angkat deui ka tempatna.

Nalika dugi ka bumi, sadayana siga anu anéh pikeun Jibril ngora. Mimiti, anjeunna kedah ngarekrut dirina nyalira sareng ngémutan kaputusanana. Syukurlah, bapak Jibril masihan anjeunna sakedik nasihat. Taat kana kecap dorongan bapakna, ngora Brasil badé angkat deui ka Avai Academy. Kitu mimiti genesis karir maén balna.

Tingali kumaha ngora anjeunna katingali nalika ngamimitian ékspédisi maén balna di Avai Academy.
Tingali kumaha ngora anjeunna katingali nalika sababaraha taun saatos anjeunna neraskeun ékspédisi maén balna di Avai Academy.

Ninggalkeun Kulawarga deui pikeun Maén Bal:

Wangsulna di Avai, Ladang Ngora mimiti fokus kana kaulinan sapertos kumaha anu dilakukeun ku Gabriél Brasil sanésna- sapertos anu parantos dilakukeun Barbosa jeung Martinelli. Kaleresan, ngabélaan sanés peran kahijina. Anjeunna mimiti maénkeun di payun sapertos kaseueuran pasangan anu parantos dilakukeun- resep Vinicius Junior jeung David Neres.

Hanjakalna, kinerja Jibril nalika latihan henteu ngagambarkeun karakter panyerang anu hébat. Maka, palatihna kedah ngarobih anjeunna ka posisi kénca deui kusabab anjeunna kénca sareng langkung cocog pikeun peran pertahanan. Untungna, kerja keras Jibril sareng latihan anu konsisten ngahasilkeun buah. Dina waktos anjeunna yuswa 18, Jibril debut pikeun klub.

Anjeunna henteu ragu nyepak bola jauh tina kotak na 18 yard.
Anjeunna henteu ragu nyepak bola jauh tina kotak na 18 yard.

Jibril Magalhaes Jalan Terkenal:

Sababaraha taun saatos ulin pikeun Avaí, Jibril waktos ayeuna, ninggalkeun kulawargana ka nagara anu jauh- Perancis. Anjeunna asup kana tim Liga 1 - LOSC Lille.

Anjeunna maju karir maén balna ku pindah ka LOSC Lille.
Anjeunna maju karir maén balna ku pindah ka LOSC Lille.

Sesampainya di Perancis, Jibril kagum sareng kaget ku hawa tiis sareng basa - Perancis - masarakat. Maka, diperyogikeun anjeunna waktos pikeun adaptasi sareng kaayaan iklim lingkunganana. Disagigireun ti éta, Jibril ogé nyandak pelajaran swasta pikeun diajar basa Perancis.

Pertahanan henteu nyéépkeun seueur waktos sareng Lille sateuacan anjeunna diinjeumkeun ka ESTAC Troyes dina Juni 2017. Di Troyes, Jibril ngagaduhan prestasi anu henteu hadé. Anjeunna ngan ukur tiasa maén hiji pertandingan pikeun tim sateuacan anjeunna diinjeuman ka GNK Dinamo Zagreb II saatosna.

Carita Suksés Gabriel Magalhaes:

Saatos balik ti pinjaman Juni 2018, si Youngster kéngingkeun kasempetan kanggo nampilkeun pagelaran anu berkesan. Salaku kanyataan, Jibril nyetak gol kahijina pikeun Lille dina pertandingan ngalawan tim Paris Saint-Germain anu bergengsi dina April 2019- salah sahiji jalma anu anjeunna moal hilap dina rurusuhan.

Tingali réaksina anu gumbira saatos nyetak gol kahijina pikeun Lille.
Tingali réaksina anu gumbira saatos nyetak gol kahijina pikeun Lille.

Naék pangkat ti sebelas kahiji Lille, Ikon Brasil pas ngagaduhan waktos maén cekap. Perbaikanana janten teu diperdebatkeun. Naha anjeun terang?… Anjeunna maén sareng anu resep Victor Osimhen anu parantos janten paguneman kota di taun 2020.

Naék nepi ka tingkat Marquinhos, Jibril mimiti narik minat klub anu berpengaruh sapertos Manchester United FC sareng Arsenal FC salami bukaan pasar transfer 2020. Éta milik Arsenal Mikel Arteta éta ngégél perjanjian pikeun nandatanganan anjeunna pikeun kontrak jangka panjang dina Séptémber 2020. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Nami janten dikenal seueur nalika anjeunna nandatanganan kontrak jangka panjang sareng Arsenal.
Nami janten dikenal seueur nalika anjeunna nandatanganan kontrak jangka panjang sareng Arsenal.

Ngeunaan Kabogoh Gabriel Magalhaes:

Kusabab Naékna Terkenal, caang Brasil parantos ngamungkinkeun para penggemar sareng blogger pikeun naroskeun perkawis kahirupan cinta na. Ditilik ku penampilan lucu sareng gaya permainanana, henteu tiasa disangkal kanyataan yén awéwé henteu hoyong ngantri pikeun nyandak posisi calon kabogoh sareng pamajikan sareng indung budakna atanapi budakna.

Kaleresan, Gab parantos ngajaga kahirupan hubunganana pribadi. Pamaén maén bal anu sadar sadar kana kanyataan yén anjeunna kedah damel mil tambahan pikeun ngarekam prestasi karir anu hébat. Ieu, tangtosna, kedah sumping sateuacan nyingkabkeun kabogohna. Kanggo ayeuna, anjeunna nyobian sabisa-bisa nyegah sagala bentuk gangguan hubungan.

Ditilik sadaya wawancara anu dilakukeun ku Jibril, anjeunna henteu kantos ngutarakeun minat nikah atanapi ngabina kulawarga. Anjeunna panginten raoseun teuing kanggo anjeunna pikeun ngajantenkeun hubungan perkawinan.

Fakta Kahirupan Kulawarga Gabriel Magalhaes:

Leres, kaseueuran penggemar Arsenal parantos nyanyi pujian ti pamuter ikon. Jujur, anjeun moal terang anjeunna upami sanés dukungan ti anggota kulawargana- utamina kolotna. Hayu urang ngawartosan langkung seueur ngeunaan aranjeunna!

Ngeunaan Jibril Magalhaes Bapa:

Mimiti, bapak super nganggo nami Marcelo Magalhaes sareng anjeunna mangrupikeun kipas nomer hiji. Marcelo Magalhaes mangrupikeun bapak anu dugi ka ayeuna, sok ngerjakeun diri di stadion pikeun nonton putrana. Malah dina momen anu paling poek dina kahirupan karir Jibril, bapakna sok nyéépkeun waktos pikeun ngadukung anjeunna sacara moral sareng méntal. Gambar di handap nyaéta Marcelo Magalhaes sareng Gab.

Poto langka bapak Jibril Magalhaes anu nyamar di gigirna.
Hiji poto anu jarang aya ramana Jibril Magalhaes anu nuju di sisi na. Sumber- IG.

Ngeunaan Ibu Gabriel Magalhaes:

Deui, inohong anu teu aya tara dina kahirupan urang Brasil nyaéta indungna. Anu mimiti urang titénan ngeunaan anjeunna nyaéta pendekatan anu éra pikeun média. Sanaos anjeunna henteu resep nyandak gambar, indung Jibril sok ngarepkeun anjeunna kasuksésan. Perawatan indung ieu dina waktos-waktos ayeuna, nyandak dividen na sapertos anu ditingali di handap ieu.

Naha anjeunna tiasa leres-leres janten indungna? Anjeunna kado mobil geulis.
Naha anjeunna tiasa leres-leres janten indungna? Anjeunna kado mobil anu geulis. Sumber- Picuki.

Sami-sami dilakukeun ku unggal mum tanggung, Bu Marcelo Magalhaes parantos sering ngabimbing anakna ngeunaan sababaraha masalah sénsitip dina hirupna.

Ngeunaan Duduluran Gabriel Magalhaes:

Kaleresan, anjeunna henteu lahir nyalira di kulawargana. Gabriel Magalhaes ngagaduhan sadulur- lanceukna, Vinicius sareng adi anu namina Mayara. Hubungan anu teu kaharti aya diantara aranjeunna. Kami kenal saatos ningali Footballer's Instagram- halaman anu nunjukkeun duduluran Jibril salaku kipas na anu paling satia.

Pendak sareng adina Jibril Magalhaes, Mayara, sareng lanceukna, Vinicius.
Pendak sareng adina Jibril Magalhaes, Mayara, sareng lanceukna, Vinicius.

Pikeun ngajelaskeun langkung seueur, lanceukna Jibril Magalhaes, Vinicius (Sanés Real Madrid V-Junior), sareng adi, Mayara langsung nuturkeun halaman Instagram Arsenal nalika anjeunna ngégélkeun perjanjian transfer sareng klub. Pasti, anu Maén Bal ogé saé sareng salaku pangasuh kulawarga, anjeunna mingpin ku conto.

Ngeunaan Baraya Gabriel Magalhaes:

Kusabab kapribadianna anu diskrit, teu acan aya inpormasi anu sah ngeunaan nini-nini indung bapa sareng Jibril. Nya kitu, pamaén Arsenal anu énggal kéngingkeun henteu acan ningali kabutuhan pikeun nyarioskeun tentang Paman sareng Bibina ogé ka Kaponakan Néon sareng Nieces-Na.

Kahirupan Pribadi Gabriel Magalhaes:

kawas Neymar sareng seueur pamaén mode sanésna, Defender mangrupikeun pantun. Pakéan sareng penampilan na di luar lapangan maén bal mangrupikeun kasaksian lengkep ngeunaan cinta Jibril pikeun mode. Saha anu terang?… Panginten Bek tiasa panginten ngiringan modél upami maén bal henteu hasil.

Ngauningaan anjeunna jauh ti Football.
Ngauningaan anjeunna jauh ti Football. Sumber- Insta.

Hobi:

Cukup lucu, Jibril Magalhaes parantos nunjukkeun minat kana kagiatan sanés anu sanés maén bal. Sakali mangsa, anjeunna ngungkabkeun yén hobi na kalebet maénkeun pidéo sareng iinditan. Ogé matak pikaresepeun yén pamaén bal parantos ngembangkeun minat nonton kaulinan baskét. Gambar di handap masihan tinjauan cinta Jibril pikeun video game sareng baskét.

Anjeunna henteu pernah bosen maénkeun kaulinan video.
Anjeunna henteu pernah bosen maénkeun video game- Twitter.

Fakta Gaya hirup Gabriel Magalhaes:

Sanaon Jibril henteu acan dugi ka perdana karirna, anjeunna parantos ngajantenkeun prosés hukum lumayan bal. Panghasilan Jibril tiasa masihan anjeunna hirup saimbang, sanaos gajihna henteu tiasa dugi ka anu diaku Lionel Messi, C. Ronaldo, sarta Neymar.

Gaji Gabriel Magalhaes sareng Net Worth:

KEJOHANAN / JABATANPanghasilan Dina Pound (£)Panghasilan Dina Euro (€)Panghasilan Dina Dolar ($)
Per Taun£ 3,385,200€ 3,773,508$4,458,048
per Bulan£ 282,100€ 314,459$371,504
Per Minggu£ 65,000€ 72,456$85,600
Per Poé£ 9,286€ 10,351$12,229
Per Jam£ 387€ 431$510
Per Menit£ 6.5€ 7.2$8.5
Per Kadua Kadua£ 0.11€ 0.12$0.14

Éta ngan ukur hitungan waktos sateuacan anjeunna bakal ngalaman paningkatan dina gajih sareng gajihna. Dina waktos nempatkeun Bio ieu, Gabriel Magalhaes gaduh perkiraan Net Worth € 17.50 juta.

Mobil Jibril Magalhaes:

Ti taun 2020, anu Maén Bal Brasil parantos ngempelkeun Autos mewah anu bénten-bénten sakitar sakitar $ 500 juta. Sakumaha dititénan di handap, anjeunna gaduh seueur mobil anu aheng salaku bagian tina asétna.

Checkout Mobil Jibril Magalhaes '.
Checkout Jibril Magalhaes 'Car- Instagram.

Jibril Magalhaes Fakta Henteu:

Pikeun ngabungkus Memoir kami, ieu aya sababaraha bebeneran anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngartos 6 ft 3 dina Man.

Fakta # 1: Na 11 Pence Earnings Per Detik:

Pikeun nunjukkeun kumaha beunghar Pamaén Bal, janten kami parantos analisa gaji Arsenal pikeun Gabriel Magalhaes- kanggo nunjukkeun naon anu diraihna saprak anjeun sumping ka dieu.

Ieu naon Jibril Magalhaes parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

£ 0

Fakta # 2: Jibril Magalhaes Pets:

Pasti, anjeunna henteu katinggaleun nalika ngurus piaraan. Jibril ngagaduhan anjing alit anu henteu katingalina pikasieuneun pisan. Anjeunna henteu ngan saukur resep sareng mikanyaah tapi biasana tandana babarengan sareng anjeunna unggal jalan-jalan.

Pendakan anjing piaraan imut Jibril.
Pendakan anjing piaraan imut Jibril- Picuki.

Fakta # 3: Tato Jibril Magalhaes:

Pertahanan Arsenal ageung dina mintonkeun jumlah inks awakna anu lumayan loba. Komo saatos nganggo kaos sepak bola na, kakuatan keur narik ati tina inkan kénca-na tiasa jelas katingali ku sadayana.

Dupi anjeun ngajelaskeun hartos tato na? Ninggalkeun waleran anjeun dina kotak koméntar.
Dupi anjeun ngajelaskeun hartos tato na? Ninggalkeun waleran anjeun dina kotak komentar- IG.

Beda sareng seueur pembela sapertos Sergio Ramos, Djibril Cisse, sarta Marcos Rojo, Jibril ngan resep kana tato énténg. Éta sababna anjeunna ngan tato panangan kénca na dibandingkeun pembela disebut tadi anu tato ampir kabéh bagian awakna.

Fakta # 4: Peunteun Fifa Rata-rata:

Dina lapangan, Pamaén ngora parantos ningalikeun kamahéran maén bal anu saé anu ngagaduhan anjeunna peringkat anu saé dina FIFA. Sakumaha anjeun tiasa tingali tina gambar di handap ieu, Jibril gaduh kamungkinan pikeun ningkatkeun kamampuan sareng janten pamaén anu langkung berharga.

Anjeunna gaduh kasempetan anu langkung luhur pikeun nunjukkeun kamahéran maén bal anu langkung ageung.
Anjeunna ngagaduhan kasempetan anu langkung luhur pikeun nunjukkeun kamahéran maén bal anu langkung ageung- SoFIFA.

Wiki:

Pikeun kéngingkeun kanyataan gancang, ieu mangrupikeun ringkesan Jibril Magalhaes's profile pikeun pangangkatan anjeun.

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkep:Jibril Dos Santos Magalhaes
Landihan:Jibril Magalhaes
Tanggal lahir:19th Désémber 1997
Tempat kalahiran:Kacamatan Pirituba São Paulo, Brazil
Kolot:Bapak sareng Ibu Marcelo Magalhaes
duduluran:Vinicius, sareng Mayara
Zodiak:Sagittarius
Hobi:maén pidéo sareng iinditan
Worth Net:€ 17.50 juta
kabangsaan:Brazil
profési:Pamuter Maén
Ngarecah Karir:Avai (2010 - 2017)

LOSC Lille (2017 - 2020)

ESTAC Troyes (2017 Pinjaman)

GNK Dinamo Zagreb II (Pinjaman 2018)

Arsenal (2020 - Ayeuna)
pets:anjing

kacindekan:

Biografi Jibril Magalhaes urang ngajarkeun urang yén urang kedah nyanghareupan kasusah sareng tantangan kumaha waé datangna. Kusabab kolotna Jibril Magalhaes campuh nalika cobaan, karir ngora na disimpen. Kaleresan, ngan sababaraha jalmi anu kéngingkeun kasempetan kadua sapertos urang Brasil.

Sakabéh tim LifeBogger hatur nuhun parantos maca Jibril Magalhaes Childhood Story. Urang bakal ngahargaan lamun urang ningali sababaraha tanggapan ngeunaan persépsi anjeun ngeunaan Footballer dina bagian koméntar.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar