Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Dimimitian, anjeunna dijulukan "Hunskelper". Kami masihan anjeun sinyalna pinuh ku Moussa Dembele Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan Pribadi, Gaya hirup sareng acara-acara penting anu sanés ti saprak anjeunna janten budak dugi ka janten populér.

Kahirupan sareng Kebangkitan Perancis urang Moussa Dembele. Gambar Kredit- SportsMole, Oranyeu, Instagram sareng Leparisien
Kahirupan sareng Kebangkitan Perancis urang Moussa Dembele. Gambar Kredit- SportsMole, Oranyeu, Instagram sareng Leparisien

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupikeun bakatna, panduung kalayan naluri anu hadé, raos posisi sareng panon kanggo tujuan. Nanging, ngan sakedik anu nganggap biografi Moussa Dembele anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Moussa Dembele lahir dina dinten 12 kaping Juli 1996 salaku anak kadua ka kolotna di Pontoise, hiji komunitas di suburb barat laut Paris, Perancis. Kolotna sakali aya pendatang sareng asal kulawarga disusud ka nagara Afrika Kulon Mali.

Moussa Dembele iyo lahir di Perancis, ngagaduhan kulawargana ti Mali
Moussa Dembele iyo lahir di Perancis, ngagaduhan kulawargana ti Mali

Kadua kolotna, nalika hirup nagara na di 1990 awal patepung di Perancis sareng nikah di desa Pontoise leutik, kalér Paris. Pontoise mangrupikeun Suburbs of Paris sering anu janten tempat padumukan sareng pusat ngahijikeun kulawarga pikeun migran Malawi anu ngantunkeun nagara asal ka Perancis. Naha anjeun terang?… Pendatang Malian populér di lingkungan ieu mangrupikeun kulawarga di Moussa Sissoko jeung N'Golo Kanté.

Moussa Dembele henteu digedékeun dina latar kulawarga anu beunghar. Kayaning Kante, bapak sareng indung na sapertos jalma-jalma anu damel padamelan alit tapi henteu ngagaduhan pendidikan kauangan anu pangsaéna, sering-sering berjuang sareng artos. Moussa Dembele digedékeun di hiji désa leutik di beulah kalér Paris sareng saderekna anu ngagaduhan nami Instagram Dembiz Balla sareng lanceukna anu sakedik teu dikenal.

Moussa Dembele digedékeun sareng adina na Sin. Gambar Kredit- Instagram
Moussa Dembele digedékeun sareng adina na Sin. Gambar Kredit- Instagram
Salaku budak alit, Moussa Dembele ditangtayunganana pisan, saurang anu sering ditinggalkeun sacara sosial. Anjeunna sanés dina seueur kagiatan sapertos budak anu sanés di lingkungan Pontoise na. Daripada beuleum pikeun ameng sareng babaturan, Dembele'd rada tahan sareng ningali budak sanés kaasup budak lanceukna anu gedé. Hasilna tina paripolah ieu, anjeunna henteu ngulem ka imah babaturan waé anu sering.
Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta
kawas N'Golo Kanté, sasama urang Malian sareng kapribadian anu isin, maén bal janten sumber dorongan kapercayaan sareng rute kabur Dembele nyalira jauh tina kanyataan hirupna.
Hatur nuhun, di payuneun pamaén sepuh sareng umur-umurna, Dembele diajar kumaha kaluar, gagah sareng percaya diri nalika anjeunna nunjukkeun kualitas anu hébat sareng bal. Bahkan nalika asup sakola, anjeunna teras-terasan maén bal waktos reureuh sareng jam olahraga. Langkung janten kitu, nalika liburan, Dembele badé maén bal salami ampir sadaya jam énjing-énjing sareng wengi.
Butuh teu waktos sateuacan Dembele terang anjeunna ngagaduhan bakat supados janten sapertos pro. Dimotivasi ku kasuksésan migran hideung dina piala dunya 1998, anjeunna mimiti ngalamun nganggo bal maén minangka sarana pikeun merangan kasusah sareng ngangkat status kulawargana. Dembele ngabahas cita-citana sareng guru sakola anu teras-terasan anjeunna nyarioskeun ku- kumawula ka olahraga ieu mangrupikeun investasi anu ngaliwatan kerja keras sareng tekadna anu bakal ngabantosan anjeunna ngeureunkeun janten ahli maén bal.
Dina dinten anu satia saatos kelas sakola, Moussa Dembele angkat ka lapangan lokal Pontoise dimana anjeunna diulem kana turnamén di lingkungan éta. Saatos turnamen anu anjeunna lakukeun sacara hadé, warta ngeunaan anjeunna dugi ka klub lokalna. Kabagjaan sakumna kulawargana terang henteu aya watesna nalika anjeunna dipanggil pikeun ngiringan cobaan ku klub lokalna, US Cergy Clos.
Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Ngalaksanakeun sidang sareng klub lokal US Clergy Clos - anu sanés saderhana disada. Butuh upaya lanceukna Mousa Dembele pikeun campur sateuacan aranjeunna nawiskeun anjeunna cobaan. Dina kecap na, numutkeun FourFourTwo;

"Nalika adi kuring nyobian ngiringan, aranjeunna nyarios henteu hoyong anjeunna. Yén aranjeunna parantos ngagaduhan seueur pamaén anu kedah diurus. Tapi lanceuk kuring keukeuh: 'Pasihan anjeunna hiji sési latihan sareng éta' ... Janten aranjeunna henteu pernah kuciwa. ”

Moussa Dembele janten bagian ti akademi maén bal Cergy Clos AS dina yuswa 6 saatos gaduh percobaan anu suksés sareng aranjeunna dina taun 2002. Saatos gabung dina klub kasebut, anjeunna parantos dialihkeun posisi teraskeun sareng langsung, mimiti bersinar di lapangan.

Dina akhir unggal buruan, Dembele mangrupikeun budak anu bakal kaleungitan tujuanana. Anjeunna mangrupikeun pencetak gol alami anu sok aya dina tempat anu pas dina waktos anu pas. Popularitasna henteu diperhatoskeun ku PSG saatos nyetak seueur gol pikeun US Cergy Clos. Saatos usum maén bal 2003/2004, payun anu leutik nyandak léngkah salajengna dina karirna anu anom ku neraskeun prosés kamatangan maén balna sareng akademi nonoman Paris Saint-Germain FC

Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Moussa Dembele neraskeun deui ka sakola sanaos anjeunna ditelepon ku PSG. Anjeunna réngsé sakola dasar sateuacan ngadaptar Le Moulin à Vent Collège, perenahna di Cergy, hiji komunitas di suburb barat laut di Paris.

Di PSG, Mousa Dembele dimimitian di sisi U15 dina usum 2010-2011. Kualitas hébatna pikeun ngeureunkeun sareng pagawean ningali anjeunna nyetak tujuan 40 dina kaulinan 30, sajumlah anu luar biasa anu kénca para pendidik pisan kagum. Dina 2012, Dembele bareng sareng batur-baturna; Kingsley Coman, Presnel Kimpembe jeung Adrien Rabiot (kabéh digambar di handap) dipilih pikeun ilubiung dina Piala Al Kass di Doha.

Poto langka juara U17 PSG tina Piala Al Kass di 2012. Moussa Dembele nyaéta sareng Rabiot, Coman, Ongenda, Kimpembe, Maignan sareng Dembele. Gambar Kredit- Leparisien
Poto langka juara U17 PSG tina Piala Al Kass di 2012. Moussa Dembele nyaéta sareng Rabiot, Coman, Ongenda, Kimpembe, Maignan sareng Dembele. Gambar Kredit- Leparisien

Dina turnamén éta, panyerang Perancis ngabédakeun dirina sababaraha kali ku nyetak sababaraha gawang anu pasti, kalebet nyetak ngalawan Barcelona. Kamahéran nyetak gol Dembele ngabantosan timnya pikeun meunang Piala Al Kass di Doha saatos nurunkeun Juventus di final.

Waktosna Akang Kitu Angkat: Kira-kira awal 2012, aya gosip pengambilalihan PSG sareng dirombak ku juragan jutawan anyar (Investasi Olahraga Qatar). Gosip ieu ngancik kanyataan kira-kira Maret taun éta. Sedih, Moussa Dembele aya di antara jalma-jalma anu sanaos dipeunteun tinggi, henteu ditawarkeun tempat tim kahiji saatos kalulusan akademi. PSG ngan ukur resep mésér bedil ageung- sapertos kitu Zlatan Ibrahimovic, Javier Pastore, Kevin Gameiro jsb

SADLY, Dembele, sanaos ngabantosan klub kéngingkeun Piala Al Kass anu bergengsi teu pernah dilakukeun ka tim PSG anu munggaran. Striker frustasi mutuskeun pikeun cicing di klub halaman kampung halamanna saatos parantos karasa jalur karirna parantos diblokir dina kapamilikan anu énggal ku kasenian Qatar Sports Investigation anu karek.

Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Moussa Dembele nyandak hiji lintasan anu picilakaeun ti mimiti ngora di luar negeri. Dina yuswa 16, anjeunna ngagabung sareng basa Inggris 2 divisi Inggris, Fulham dimana anjeunna kapayun budaya anyar, metode latihan sareng kabiasaan. Salaku biasa di tim Fulham U18, pagelaran Dembele ningali anjeunna meunang penghargaan Liga Akademi Premier dina musim kahijina sareng klub.

Moussa Dembele damel tanda na sareng Fulham nalika anjeunna meunang penghargaan Pamaén Muda Football League. Gambar Kredit- BBC
Moussa Dembele nyieun tanda na sareng Fulham nalika anjeunna meunang penghargaan Pamaén Muda Football League. Gambar Kredit- BBC

Naékna meteorik Dembele ti Fulham's Craven Cottage ngeunteung dina sisi nasional Perancis U-21 sareng éta deui ngarahkeun anjeunna kéngingkeun penghargaan Pemain Under-21 Perancis taun ka tukang. Tawaran transfer dituturkeun dina waktos anu lami saatos nampi kahormatan. Diantara sadaya tawaran, éta pikeun Celtic unggul nalika Dembele janten Brendan Rodgers mimiti ditandatanganan sareng klub.

Perjalanan ka arah kutub Kalér dina lintasan anu picilakaeun pikeun Dembele neraskeun perdagangan balna dina Liga Premier Skotlandia, hiji liga anu teu dipikanyaho ku réa fans bal. Moussa Dembele maénkeun peran anu penting pikeun Celtic nalika Liga Juara-Juara, kalebet nyetak ngalawan Manchester City (skor ahir 3-3) dina tahapan kelompok.

Moussa Dembele ngeureunkeun kebangkitan badag ku nyetak Man City dina Liga Juara-Juara. Gambar Kredit- Hailhailmedia
Moussa Dembele ngeureunkeun kebangkitan badag ku nyetak Man City dina Liga Juara-Juara. Gambar Kredit- Hailhailmedia

Mimitina ngamimitian musim di balik sasama réncang tim Leigh Griffiths, urang Perancis netepkeun dirina salaku hitman nomer hiji Brendan Rodgers, ngajaringkeun 19 gol - lima diantarana ngalawan Rangers (saingan pangbadagna Celtic). Tujuan Dembele (Tujuan 32 dina kaulinan 49 kalebet tonggong hat-trik) ngabimbing tim dina menang usum unggul 2018 / 2019 Treble. Kamenangan ieu ningali fans ngababarkeun anjeunna salaku pahlawan.

Ngan dina hiji mangsa sareng Celtic, Moussa Dembele 1 piala sareng nyetak 3 gol. Gambar Kredit- Twitter
Ngan dina hiji mangsa sareng Celtic, Moussa Dembele 1 piala sareng nyetak 3 gol. Gambar Kredit- Twitter

Kéngingkeun Treble ningali Dembele ngumumkeun dirina ku cara anu ageung pikeun top klub Éropa. Dina 31st Agustus 2018, panyerang kaki 6 mutuskeun waktos na balik deui ka negaranana, waktos ayeuna ngadaptarkeun klub Ligue 1 Lyon.

TEMPAT SWEET: Moussa Dembele nungguan dendam di PSG sareng moment anu tungtungna kajantenan kirang ti 6 bulan ngagabung Lyon. Kanggo sababaraha fans PSG, ningali skor pamuter saingan ngalawan aranjeunna mangrupikeun bagian tina bungkusan. Tapi ningali Moussa Dembele (anu baheulana maén sareng maranehna) nyetak NGARAPKEUN duanana fans sareng pamaén. Moussa Dembele ngagungkeun ngalawan klub lami na anu kantos nunjukkeun kurangna iman ka anjeunna.

Moussa Dembele kagungan pangmayaran di PSG, nempatkeun penjaga gawang bobo sareng ngabungkem investasi sadaya klub ageung. Gambar Kiridit FourFourTwo
Moussa Dembele kagungan pangmayaran di PSG, nempatkeun penjaga gawang bobo sareng ngabungkem sadaya Investasi artos ageung klub. Gambar Kiridit FourFourTwo

Kurban parantos pasti mayar kanggo Dembele ti saprak waktosna di Lyon. Ti saprak saatos dendam ngalawan PSG, anjeunna teraskeun naékna meteorik, prestasi anu ngajantenkeun anjeunna janten salah sahiji sipat ngora anu paling panas dina maén bal Éropa. Kebangkitan Dembele di Lyon ngan ukur tiasa dibandingkeun sareng éta Karim Benzema jeung Alexandre Lacazette anu sipatna Lyon Perancis na Lyon.

Moussa Dembele Naék Kénging Gambar Kinérja Gambar: Express, 360nobs sareng Twitter
Moussa Dembele Naék Kénging Gambar Kinérja Gambar: Express, 360nobs sareng Twitter
Sésana, sapertos anu biasa urang nyarios, ayeuna mangrupikeun sejarah.

Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Sareng sadaya kasuksesan anu dihontal salami sababaraha taun, éta pasti para peminat bal maén pasti kedah merénéh saha kabogoh Moussa Dembele. Teu aya anu nyangkal kanyataan yén imutna / tampan na gandeng ku gaya maén na moal nempatkeun anjeunna dina puncak daptar hajat kabogoh unggal awéwé.

Fans parantos naroskeun patarosan ngeunaan saha Moussa Dembele Girlfriend. Gambar Kredit- Instagram
Fans parantos naroskeun patarosan ngeunaan saha Moussa Dembele Girlfriend. Gambar Kredit- Instagram

Saatos seueur panalungtikan di internet, Katingalina dina waktos nyeratna, Mousa Dembele parantos nyobian usaha henteu ngungkabkeun saha kabogoh atanapi garwa (éta lamun anjeunna parantos kawin). Atanapi tiasa janten anjeunna anu tunggal, anu nunjukkeun non-WAG ayana.

Urang terang kadang maén bal henteu tiasa dihampura terutama nalika éta nyampur sareng hal hubungan. Kusabab ieu, éta tiasa yén Moussa Dembele ngan langkung-leres urang pokus kana karirna tinimbang milarian kabogoh kasual atanapi saurang anu bakal janten bahan istri.

Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Uninga Fakta Kahirupan Pribadi Moussa Dembele bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambar lengkep kapribadian na.

Sakumaha anu dinyatakeun sateuacana, Moussa Dembele lahir lahir isin sareng sepi tapi teras-terasan mendakan alesan pikeun ngarobih pandanganna kana kahirupan nalika anjeunna janten tangguh sareng energetic. Carita kasuksésanna henteu sumping tanpa korban. Sateuacanna sababaraha taun, Dembele parantos kabuktian ka peminat maén bal yén anjeunna tiasa sacara gampang adaptasi kana énergi anu dikurilinganeunana, sakumaha anu katémton tina perjalanan di sapanjang Inggris ka Skotlandia. Moussa Dembele sanggup ningali masa depan sareng anjeunna terang naon anu dipikahoyong, dimana anjeunna bakal kumaha sareng anjeunna bakal lakukeun lima atanapi sapuluh taun ti waktos nyerat.

Dina halaman séjén kahirupan pribadi na, Moussa Dembele benci janji rusak nalika anjeunna pernah janten korban nalika aya di akademi PSG. Kusabab éta, anjeunna ayeuna gaduh jam tangan anu mana kieu;

Lalaki anu henteu nganggo kecap-kecap teu aya anu euweuh (teu aya lalaki).

Ngauningaan Moussa Dembele Personal Life jauh ti Football. Gambar Kiridit ka Twitter
Ngauningaan Moussa Dembele Personal Life jauh ti Football. Gambar Kiridit ka Twitter
Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Dina waktos tulisan, Moussa earn € 48,000 per minggu. Ieu langkung seueur artos, cekap pikeun anjeunna hirup gaya hirup anu aheng. Tapi, ditilik tina tulisan dina akun média sosial na, Moussa Dembele nyaéta pinter dina ngatur kauanganana deciding antara kepraktisan sareng kesenangan ayeuna henteu janten pilihan hésé pikeun anjeunna. Henteu aya tanda-tanda mobil flashy, agam, boozes, awéwé dll.

Moussa Dembele Gaya Hidup- Anjeunna dina waktos nyerat henteu cicing sacara éksotis. Credits: Gym4you
Moussa Dembele Gaya Hidup- Anjeunna dina waktos nyerat henteu cicing sacara éksotis. Credits: Gym4you
Ogé kana gaya hirupna, Moussa Dembele nyaéta jalma anu sering mendakan diri di perusahaan jalma anu bénten pisan. Budak anu éra sareng sepi ayeuna ningali dirina hoyong janten anu pangpayunna dina sagala hal - ti damel dugi ka pakumpulan sosial.
Gaya hirup Moussa Dembele- Anjeunna sosial sareng ayeuna parantos diajar janten sakitar babaturan. Kiridit Gambar: Instagram
Gaya hirup Moussa Dembele- Anjeunna sosial sareng ayeuna parantos diajar janten sakitar babaturan. Kiridit Gambar: Instagram
Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Kasuksésan kulawarga Moussa Dembele kaiket sareng anjeunna (pangasuh roti) kusabab parantos maén bal. Dina waktu nyerat, anggota kulawarga Dembele parantos ngalaksanakeun strategi pikeun nungkulan kamashuran anu sumping sareng salah saurang anggota kulawargana janten suksés.

Dina waktos seratan, sadayana anggota kulawarga (cik, bapak, lanceuk, adi, sareng sajabana) anu ngatur kasuksésan Moussa ku hirup pribadi sareng low-key di Perancis sanaos paparazzi teras-terasan ramé sareng seueur cara pikeun ngahubung sareng média sosial. Sedengkeun kolot sareng lanceukna Moussa Dembele gaduh halaman média sosialna henteu dipikaterang, anu tina lanceukna na tiasa diaksés tapi netepkeun janten pribadi (dina waktos nyerat) janten ngan ukur pengikut anu disatujuan tiasa ningali naon anu dibagikeun.

Moussa Dembele Sister gaduh akun Instagram milikna pribadhi sahingga mung pengikut anu disatujuan tiasa ningali naon anu dia bagikeun
Moussa Dembele Sister gaduh akun Instagram milikna pribadhi sahingga mung pengikut anu disatujuan tiasa ningali naon anu dia bagikeun
Moussa Dembele budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

10 Pangaruh Terbaik (2019): Henteu aya beja deui yén aya sakeupeul pesepakbola anu namina 'Dembele'. Ngaran 'Tuntut'populér di kalangan pamaén bal anu asal Kulawarga Afrika kulon, kalolobaanna ti nagara Mali. Dina sési ieu, urang parantos rangking 10 pangsaéna Dembeles di buruan.

LifeBogger Paringkat 10 Dembeles Pangalusna Tina Saratus Bal-balan Dunya Anu Kedah Ditawiskeun. Kiridit: Barcablaugranes, SportsMole, Mercato365, Goal, 90Min, Grimsby sareng Twitter
LifeBogger Paringkat 10 Dembeles Pangalusna Tina Saratus Bal-balan Dunya Anu Kedah Ditawiskeun. Kiridit: Barcablaugranes, SportsMole, Mercato365, Goal, 90Min, Grimsby sareng Twitter

Éta kalebet 1: 1 - Ousmane Dembele, 2 - Moussa Dembele urang sorangan, 3 - Mousa Dembele, 4 - Karamoko Dembele, 5 - Mana Dembele, 6 - Siriki Dembele, 7 - Malaly Dembele, 8 - Bira Dembele, 9 - Mahamadou Dembele and 10 - Aliou Dembele.

Ekspresi Bola Mata: Pikeun Moussa Dembele, ngajaga eyeballs normal dina waktos anu tegang dina pertandingan maén bal ampir teu tiasa dielakkan. Ieu rada aya hubunganana Phil Jones ' ekspresi raray dina waktos anu sami.

Kumpulan Ekspresi Panon Moussa Dembele. Kredit Gambar: Sun, SportsMole, Mercato365, Skysports sareng Twitter
Kumpulan Ekspresi Panon Moussa Dembele. Kredit Gambar: Sun, SportsMole, Mercato365, Skysports sareng Twitter

Biologi Penjelasan pikeun Panon Moussa Dembele: Tonjolan kacamata na nyaéta akibat tina tindakan henteu aktip anu ngalibatkeun seueur komunikasi saraf sareng kontraksi otot. Ieu ngan ukur kajadian nalika henteu lami di patandingan maén bal.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Cerita Budak Usaha Moussa Dembele Ditambah Fakta Biografi Untold Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar