Freddie Ljungberg Carita Budak Leutik Fakta Biografi Untold

Carita Budak Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Potret Gambar: Matt Bunn (DailyMail) sareng ArseWeb
Carita Budak Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Potret Gambar: Matt Bunn (DailyMail) sareng ArseWeb

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football jeung nickname "Freddie". Freddie Ljungberg Story Childhood Story Ditambah Untold Biografi Fakta kami nyangking akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

The Life and Rise of Freddie Ljungberg
The Life and Rise of Freddie Ljungberg. Gambar Credits: TheSunUK, DailyMail sareng ArseWeb

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadayana terang anjeunna nyaéta anu tilas Legenda Arsenal jeung model baju jero saha dina waktos nyerat, parantos naék janten palatih interim interim di Arsenal di handap ieu Unai Emery urang karung. Nanging, ngan sababaraha fans maén bal mertimbangkeun vérsi kami tina Freddie Ljungberg's Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita budak leutik Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal

Dimimitian off, ngaran lengkep na téh Karl Fredrik "Freddie" Ljungberg. Freddie Ljungberg sakumaha anjeunna kasebat disebut lahir dilahirkeun dina dinten 16 kaping 8 April 1977 ka indungna, Elisabeth Bodil Ljungberg sareng bapakna, Roy Alve Erling Ljungberg, di Swédia, Eropa Kulon.

Freddie ngagaduhan kulawargana ti hiji kotamadya leutik Swédia anu disebut Vittsjö (Pangeusi 1,665 di 2010). Anjeunna nyéépkeun taun 4 anu munggaran dina hirupna di tempat lahirna geulis anu Vittsjö barengan kolotna sareng lanceukna budak namina Karl Oskar Filip Ljungberg.

Freddie Ljungberg nyéépkeun taun-taun awal na di Vittsjo
Freddie Ljungberg nyéépkeun taun-taun awal na di Vittsjo. Kiridit: QX Sveriges största Gaysajt

Vittsjö mangrupikeun kabupaten Swedia anu geulis anu dikenal dina sajarah janten situs perang antara Dénmark, Norwégia & Swédia anu perang pikeun ngaku kapimilikna. Naha anjeun terang?… Éta di cai Vittsjö anu dinobél Raja Swédia Gustavus Adolphus méh ngalelep bari mundur ti Denmark kakuatan. Ayeuna, éta Cukup sejarah !!

Kasang Tukang Kulawarga: Freddie, teu sapertos Zlatan, nya éta untung dewasa tina latar kulawarga kelas luhur. Naha anjeun terang?… Bapana Roy Alve Erling mangrupikeun insinyur sipil anu euyeub anu engké ngéngingkeun bisnis konstruksi sareng konsultan. Ibu Freddie Ljungberg urang Elisabeth Bodil Ljungberg ogé ditembak gedé di Departemen Buruh Swedia.

Saatos cicing di Vittsjö 5 taun, dina taun 1982, sepuhna Freddie Ljungberg ngantunkeun kotamadya pikeun netep di Halmstad, hiji kota anu langkung sugih anu aya di muara walungan Nissan, basisir kulon Swedia. Usaha kulawarga pikeun ninggalkeun tempat lahir Freddie Vittsjö henteu langsung Freddie Ljungberg. Budak umur 5 anu lewih anu cinta pisan sareng tempat lahirna henteu kéngingkeun sadayana kulawargana ninggalkeun kota Halmstad. Anjeunna nyatakeun sareng kolotna anu beunghar anu henteu ningali seueur alesan pikeun kaputusanna tetep tinggaleun. Aranjeunna dibuntel anjeunna jauh ti Vittsjöall dugi ka Halmstad. Engké dina hirupna, Freddie sadar kota dimana tempat takdirna diturunkeun

Ngaluarkeun Vittsjo ka kota hébat di Halmstad mangrupikeun kaputusan anu pangsaéna ku kolotna Freddie Ljungberg
Ngaluarkeun Vittsjo ka kota hébat di Halmstad mangrupikeun kaputusan anu pangsaéna ku kolotna Freddie Ljungberg. Kiridit Gambar: Pinterest
Carita budak leutik Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Halmstad parantos janten kota Swedia anu pareng cocog sareng boling, golf, gimnastik, bal, ngojay, tenis, hoki és, jangkrik sareng host olahraga sanés. Nalika sakola asa anak, Freddie ngembangkeun bakat pikeun bal. Nya dugi ka hiji waktos nalika bakat bal-balna diakui ku tim bal-balan Swedia, hiji pamekaran anu ningali Freddie ditelepon pikeun ngagambarkeun nagara-Na. Kagetna, anjeunna nampik tawaran anu ngaharepkeun minat anjeunna ngan ukur di maén bal.

Freddie Ljungberg Awal Taun- Anjeunna henteu ngan ukur nolak bal, milih dina sagala olahraga
Freddie Ljungberg Awal Taun- Anjeunna henteu ngan ukur nolak maén bal, milih diantara sadaya olahraga. Kiridit Gambar: Instagram
Freddie teu tiasa nolak maén bal antara pilihan olahraga anu sanés. The budak beunghar tiasa nyerang kasaimbangan antawis bal sareng kéngingkeun sasmita anu saé.
Carita budak leutik Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Freddie Ljungberg urang kolotna henteu ngalahirkeun dina tawaran ningali putra éta minuhan impian olahraga na. Aranjeunna ngadukung anjeunna dina usaha milari pendidikan maén bal sareng Halmstads BK dimana anjeunna ngagaduhan pendaptaran anu suksés kalayan persiyapan nonoman klub dilatih ku Olle Eriksson.

Freddie Ljungberg Awal Taun sareng Halmstad
Freddie Ljungberg Awal Taun sareng Halmstad. Kiridit: Arseweb

Freddie Ljungberg gancang ngadamel gambaran kalayan bandung. Anjeunna narik palatih pamuda na Eriksson anu pernah nyarios éta murangkalih saé anu langkung bakat pikeun umurna. Béntang anu lahir Swédia saé saé pisan anjeunna kadang-kadang bakal ningal pamaén séjén sareng dina sababaraha kasempetan, sanaos lawanna. Naha anjeun terang?… ngora Ljungberg di bumina magnanimity kadang bakal ngaliwat balna ka rerencangan supados aranjeunna gaduh kasempetan pikeun nyetak.

Dina yuswa 12 dina taun 1989, anjeunna atos ningali salaku masa depan maén bal Swedia. Dina tawaran pikeun Fastrack kamajuanana, Freddie nyoba ngayakinkeun BK Halmstads pikeun mindahkeun anjeunna dua léngkah pikeun jajaran nonoman (tina p12 ka p14) anu ngalawan kabijakan klub dina waktos éta.

Ljungberg nalika maén bal sareng Halmstads BK ogé aya dina puncak pangajaran na. Anjeunna damel saé dina mata pelajaran akademik, ngabéréskeun kelas 9th. Naha anjeun terang?… Tingkat sakola na ditandaan 4.1 rata-rata dina skala 5-point.

Carita budak leutik Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Anjeunna moal tiasa janten Jack tina sadayana Trades: Di 18, Ljungberg parantos réngsé kalayan sakola di SMA parantos réngsé maén bal nonoman na. Malah anjeunna mangrupikeun titik dina kahirupanna anu nungtut perhatian anu saé dina hiji karir, Ljungberg anu teguh masih hoyong neraskeun pendidikan atikan sareng maén bal senior. Nyatana, anjeunna ngagaduhan pangadukan di universitas dimana anjeunna mimiti diajar téknologi inpormasi sareng ékonomi.

Moal lami deui, Ljungberg mimiti sayah. Anjeunna sadar anjeunna henteu superhuman anu tiasa difokuskeun stres universitas sareng maén bal sanés dina waktos anu sareng. Anjeunna parantos bajoang pikeun ngahalangan kasaimbangan antara jadwal akademik hectic kalayan komitmen fisik anu janten maén bal profésional. Saatos konsultasi sareng anggota kulawargana, workaholic mutuskeun kaluar ti universitas pikeun konséntrén dina maén bal.

Ljungberg saatos ngantosan pendidikan universitas na teraskeun debut senior na dina 23 Oktober 1994. Bieu sataun kana debut profésional, anu berbakat Swedia mimiti ngingetkeun bos-Na. Anjeunna nuluykeun ngabantosan Halmstad meunang Svenska Cupen dina 1995 sareng Allsvenskan (judul légéndis Swédia) dina taun 1997.

Naékna Freddie Ljungberg sareng Halmstad ningali anjeunna kéngingkeun pujian ti palatih anjeunna sareng narik minat pikeun klub Éropa
Freddie Ljungberg meunang ati tina pelatih anjeunna di Halmstad. Kiridit Gambar: Flickr

Peran pikasieuneun Freddie dina kameunangan liga profésional Swédia ningal janten klub klub asing; anu resep ti FC Barcelona, ​​Chelsea, Aston Villa, Parma sareng Arsenal sadaya ngalamar signature na.

Carita budak leutik Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Diantara sadayana pelatih, éta Arsène Wenger, (dosén anu wicaksana) anu nyandak léngkah anu biasa pikeun ngawasa tandatangan Freddie (£ 3m) bahkan tanpa ningali anjeunna maén langsung. Wenger ngan ukur ningal Ljungberg dina TV tapi kagét ningali na budak awéwé beureum spiky anu katingali sapertos Johnny Rotten ngiringan timnya.

Freddie Ljungberg mangrupikeun anu pangsaéna di tanah air (Swédia) sateuacan anjeunna janten warni dina kaos Arsenal
Ljungberg mangrupikeun anu pangsaéna di tanah air (Swédia) sateuacan anjeunna janten warni dina kaos Arsenal. Credits: Flickr & Picuki

Ljungberg dina waktos sanés ngabuktikeun dirina sareng Arsenal tanpa kasusah nalika anjeunna langsung ngalayangkeun jangjang Highbury. Butuh teu waktos sateuacan anjeunna becampahlawan kultus ea di bandung. Freddie ngan mikaresep kolaborasi anu pohara kuat Thierry Henry sareng host invincibles hébat sanésna ti mimiti anjeunna ngagabung di bandung.

Freddie Ljungberg ngagaduhan hubungan anu hebat sareng Thierry Henry salami waktos di Arsenal
Freddie Ljungberg ngagaduhan hubungan anu hebat sareng Thierry Henry salami waktos di Arsenal. Kiridit Gambar: countypress

Moment anu saé Freddie pikeun Arsenal sumping nalika anjeunna ngabantosan klub kéngingkeun Liga Premier anu kadua sareng Piala FA ganda ogé sareng, janten bagian tina Arsenal 2003-04 'Invincibles'Skuad, Anu langkung penting, budak emas Arsenal janten panahan catetan tina 2001 / 2002 Premier League Player of Season.

Freddie Ljungberg dina puncak kakawasaanana sareng Arsenal
Freddie Ljungberg dina puncak kakawasaanana sareng Arsenal. Gambar Credits: arsenalpics, Resmi Arsenal sareng PL25years

Dina waktos anjeunna pensiunan, legenda Arsenal parantos kéngingkeun gelandang Swedia taun 5 dina sakaligus (2001, 2002, 2003, 2004, 2005). Anjeunna ogé meunang pamuter Swédia taun (2002 & 2006) sareng ditempatkeun 11th dina Pamaén Gunner 'Greatest 50 Player Arsenal.com.

Saatosna pensiunan, cinta Ljungberg pikeun pendidikan ningali anjeunna ngalaksanakeun pendidikan pelatih dimana anjeunna ogé unggul. Dina 12 Juli 2016, anjeunna ngagabung dina Arsenal sacara Akademi palatihan dina klub anu Under-15s. Intelijen Ljungberg ningali anjeunna maju sareng karir palatih kalayan asisten VfL Wolfsburg (2017), Arsenal U23 sareng anu paling ngajentul, janten palatih interim Arsenal dina 29th Nopémber 2019. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Carita budak leutik Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Mimitian ti taun 2000, Freddie mimiti gaduh hubungan sareng patepungan sareng awéwé. Antawisna 2000 ka 2008, anjeunna dipikanyaho gaduh 8 kabogoh nyaéta; (1) Stephanie Saunders (2000), (2) Denise Lopez (2002 - 2003), (3) Lauren Emas (2004 - 2005), (4) Madeliene Lexander (2005), (5) Louisa Lytton (2006), (6) Gia Johnson (2007), (7) Jamie Gunns (2008) sareng (8) Natalie Foster (ayeuna pamajikanana dina waktos nyerat).

Freddie Ljungberg ngagaduhan hubungan sareng pertemuan sareng awéwé 7 sateuacan netepkeun
Freddie ngagaduhan hubungan sareng pertemuan sareng wanita 7 sateuacan netepkeun. Kiridit: WhoDatedWho

Freddie patepung cinta hirupna Natalie Foster (Henteu: 8) dina 2007, taun anjeunna tinggalkeun Arsenal pikeun Westham. Kabogoh anu engké janten istri ogé asalna ti bumi anu beunghar. Naha anjeun terang? Natalie mangrupikeun putri eksekutif bisnis sareng hartawan teksi London anu terkenal Daryl Foster. Ngan sapertos Freddie, anjeunna ogé mangrupikeun 'sosialisasi'- terkenal dina masyarakat modis Inggris.

Saatos ngantosan anu lami, nalika bobogohan, dua manuk cinta mutuskeun nikah ka 9th Juni 2014, dina hiji upacara di payuneun Museum Sejarah Alam, London.

Poto kawinan Freddie Ljungberg sareng Natalie Foster
Poto kawinan Freddie Ljungberg sareng Natalie Foster. Kiridit: Instagram

Kadua Freddie sareng Natalie ngabagéakeun dua murangkalih Aria sareng Billie Ljungberg saatos nikah.

Carita budak leutik Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Kéngingkeun Kahirupan Pribadi Freddie Ljungberg bakal ngabantosan anjeun gambaran anu langkung saé kapribadianna jauh ti maén bal. Ljungberg parantos pernah nyalira janten modél, karir anu anjeunna resep ngagabung sareng maén bal. Deui harita, anjeunna samodél sagala jinis awak sareng baju jero pikeun raksasa pakéan Calvin Klein.

Freddie Ljungberg Modeling Karir mangrupikeun harti saé anu jauh tina maén bal
Freddie Ljungberg Kahirupan Pribadi jauh ti maén bal- Anjeunna sakali ngagaduhan reputasi anu hébat dina Modeling. Credits:imdb, Panon poé jeung Pinterest

Naha anjeun terang?… Ngabantosan sipat awak; abs chiseled cool, cheekbones tinggi, sareng brooding Sigana seueur awéwé ngagentos sadayana anjeunna, alesan anjeunna ngagaduhan seueur hubungan dina waktos na di Arsenal. Ngomong ngeunaan pangalaman sareng awéwé nalika dinten modél anjeunna, Freddie sakali ngawartoskeun kertas Swedia Di (Laporan Sun);

"Sanaos disada sateuacana sareng Abdi, moal ngarenghik. Salaku conto…, Nalika kuring angkat ka klub wengi, budak awéwé bakal datang sareng nyandak citing tukang kuring. Ngan siga kitu !!!. Leres! Éta kajantenan dimana-mana. Sakapeung, aranjeunna sumping ti tukangeun, sisina ditarik sareng tarik kuring. Bagian anu parah nyaéta kuring teu tiasa ngalakukeun hal terkutuk ngeunaan hal éta. Nalika kuring ambek dipiceun panangan, jalma ngan seuri. "

Teu heran, Freddie diakui minangka Inggris se * iest sepak bola balukar kulantaran model karirna anu misuwur.
Carita budak leutik Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Ngenalkeun Gaya Hidup Freddie Ljungberg bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran anu lengkep dina standar hirupna. Tanpa ragu, Ljungberg saurang jelema anu beunghar - reujeung diperkirakeun sakitar £ 8m. The guy tiis kasohor di sadayana North London pikeun gaya hirup anu aheng, gampang gampang katingali ku mobil flashy na.

Mobil Freddie Ljungberg
Mobil Freddie Ljungberg ngagambarkeun anjeunna hirup gaya hirup anu aheng. Kiridit Gambar: Instagram

Legenda Arsenal parantos katingal parah, nyetir ngalér London kalér dina Ferrari 360 Spider, anu ngagaduhan tag harga sakitar £ 85,000- £ 90,000. Anjeunna parantos ogé ditingali (dina taun 2013) calik dina boot na Range Rover bari ngadamel piring tuang barengan anjing na, Amadeus.

Freddie Ljungberg cinta pikeun mobil teu aya sajajalan- Anjeunna kantos ngagaduhan tanggal tuangeun sareng pooch na di Range Rover na
Freddie Ljungberg teu gaduh masalah gaduh dinner di boot na Range Rover na. Kiridit: Panon poé

Pamaén sepak bola, sapertos sawaréh urang, cinta urang piaraan sareng Freddie sanés pengecualian. Sanaos aya anu nyarios yén teu aya kasatiaan ditinggalkeun dina pertandingan modern, éta pasti henteu tumut kana hubungan anu dibagikeun antara Freddie sareng anjing-Na, Amadeus. Poto di handap ieu nunjukkeun gaya hirup séhat Freddie. Anjeunna ngan saukur murag langsat saatosna ngagungkeun salah sahiji milangkala payun na.

Freddie Ljungberg saré di kebon di imahna
Freddie Ljungberg saré di kebon éndahna dibarengan réncangna — Amadeus.
Carita budak leutik Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Freddie Ljungberg Tato: Naha anjeun terang?… Freddie mangrupikeun generasi anu maén bal anu mimiti nangkeup seni awak dina ahir 90 sareng awal 2000. Balik harita, Swédia mikaresep tato ucing hideungna di cangkéng anjeunna bari samodél jeung calana na. Tato ieu anu dirarancang di Los Angelos dilaporkeun nyandak dalapan jam kanggo réngsé. Sakumaha ditaliti di handap, anjeunna ogé ngagaduhan tato anu dirarancang LA anu nunjukkeun agamana (Kristen) dina panangan na.

Panyakit Tato Freddie Ljungberg
Freddie Ljungberg Tattoo & Panyakit hasilna. Kiridit Gambar: Panon poé

Anjeunna henteu pernah curiga yén anjeunna ngagaduhan HIV-AIDS: Kira-kira 2005, Freddie mimiti leungit kaulinan penting kusabab tatu hip anu pengkuh. Saatos curiga anjeunna kedah ngontrak panyakit, anjeunna neraskeun gaduh séri tes (kalebet bantosan sareng kanker) pikeun milarian panyababna masalah. Kagetna, anjeunna didiagnosis gaduh réaksi langka pikeun salah sahiji tato na. Freddie ngalakukeun bedah hip kanggo ngaleupaskeun kelenjar nu meradang tina awakna. Dina kecap-Na numutkeun panon poé;

"Abdi sieun. Kuring diuji sacara parah, tapi euweuh, ogé kuring sorangan katingali naon salahna mah.

Abdi hariwang pisan. Abdi henteu ngarasa gering atanapi gering, tapi tangtosna, kuring terang kuring kacilakaan di jero. Antukna, dokter manggihkeun yén aya hal pikeun tato kuring. Kuring lega yén aranjeunna ngalereskeun masalah éta ... Kuring henteu kunanaon. "

Nickname Freddie Ljungberg: Naha anjeun terang?… Sateuacan pindah ka tim maén bal di Inggris, anjeunna disebat "Karl Fredrik Ljungan ” jeung TIDAK "Freddie Ljungberg". Nanging, nalika maén pikeun Arsenal, anjeunna masihan nickname anu "Freddie“, Nami jarang dianggo di pribumi na Swédia.

XBox Gamer: Freddie mangrupikeun batur anu anjeun henteu terang nyaéta kesel. Jauh ti maén bal, anjeunna resep nongkrong sareng sobat na alus Ruud Gullit (urut manajer maén bal Walanda sareng maén bal). Kadua babaturan henteu langkung cinta ngan ukur leungit sababaraha jam ka FIFA dina kaulinan Xbox nalika nongkrong di pub.
Asih pikeun Konsol Game
Freddie teu resep teu aya deui anu ngan ukur milih pengawal Xbox ngalawan sobatna anu saé Ruud Gullit. Kiridit-Twitter

Catetan Nasional: Naha anjeun terang?… Ljungberg mangrupikeun pamaén munggaran anu nyetak gawang di final Piala FA di luar Inggris. Anjeunna ogé janten pamuter munggaran di 40 taun nyitak dina Piala FA berturut-turut. Dina total, anjeunna nyepeng klub 9 sareng 16 ngahormatan namina kanggo namina. Tingali kana kauratan karirna di handap.

Freddie Ljungberg Club sareng Honor Individual
Freddie Ljungberg Club sareng Honor Individual. Credits: Wikipedia sareng ArsenalNews
Carita budak leutik Freddie Ljungberg Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga
Freddie jarang ngobrolkeun atanapi ningalikeun kolotna atanapi anggota kulawargi dina média. Lantaran éta dianggap yén bapak sareng mamina ayeuna cicing di daérah Halmstad Swédia anu mana anjeunna ngamimitian maén bal. Tina kumaha sigana, éta ogé katingali sadayana anggota kulawarga kalebet lanceukna Karl Oskar Filip Ljungberg nyieun pilihan sadar tina henteu milarian pangakuan umum.
Kapungkur waktos média meunang kulawargana langkung ti dasawarsa ka tukang, waktos bapakna ngagaduhan masalah. Sakali dina 19th Juli, 2008, ramana Freddie Ljungberg dituduh ku r * pe jeung se * ual pelecehan Ieu sapotong warta goréng anu ngagaduhan legenda Arsenal (Laporan TheMirror 2008). Roy ditéwak di bumi kulawarga di Swédia sareng nyéépkeun tilu wengi di panjagaan pulisi Halmstad sateuacan dileupaskeun.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Freddie Ljungberg urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu