Raphinha budak Story Ditambah Fakta Biografi Teu Ditambahkeun

Raphinha budak Story Ditambah Fakta Biografi Teu Ditambahkeun

Biografi Raphinha urang - Raphael Dias Belloli - nyaritakeun anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na. Ogé, bebeneran ngeunaan Kahirupan mimiti na, Kolot Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Gaya hirup sareng Net Worth.

Sacara singget, tulisan ieu ngagambarkeun sajarah Raphael Dias Belloli. Lifebogger dimimitian ti jaman mimiti di Brazil, dugi ka anjeunna kasohor ku Leeds Serikat. Pikeun masihan anjeun rasa anu pikaresepeun pikeun Bio ieu, ieu mangrupikeun ringkesan gambar tina lintasan hirupna.

Raphinha's Biografi - The Leeds United Footballer.
Raphinha's Biografi - The Leeds United Footballer.

Leres, anjeun sareng kuring terang anjeunna leres pisan Marcelo Bielsa urang prajurit. Janten salah sahiji Leeds Transfer parantos nguruskeun taun 2020, Raphinha nyaéta tukang sihir maén bal. Brasil siga kitu Malaikat di Maria dina téhnik. Kami terang Raphinha pikeun léngkah, tipu daya, touch heula anu hébat, panon pikeun umpan silang sareng kamampuan pikeun ngéléhkeun bek hiji-hiji.

Sanaos penghargaan, urang sadar ngan ukur saeutik penggemar anu terang Carita Kahirupan Raphinha. Kami parantos nyiapkeunana pikeun resep maca anjeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Raphinha:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan nami asli; Raphael Dias Belloli. Raphinha ngan ukur landihan. Anjeunna lahir dina dinten 14th Désémber 1996 ka kolotna, Bapak sareng Ibu Maninho Belloli. Tempat lahirna Footballer nyaéta kota Porto Alegre, kidul Brasil.

Kolotna Raphinha kagungan anjeunna dina yuswa ngora pisan, sareng sigana bapakna béda kabangsaan. Pa anu katingali ngora (Maninho) Italia bari indungna Brasil. Sakumaha dititénan, pamaén bal nyandak gén indungna - anu katingalina pangkuatna di kulawargana.

Pendak sareng kolotna Raphinha. Naha anjeun kaget Bapana bodas?
Pendak sareng kolotna Raphinha. Naha anjeun kaget Bapana bodas?

Tumuwuh-Up Taun:

Raphael Dias Belloli AKA Raphinha nyéépkeun waktos budakna di Restinga. Ieu mangrupikeun lingkungan anu handap di Porto Alegre. Mangrupikeun salah sahiji komunitas anu peryogi di Brasil anu ngagaduhan warga anu meunang dina kahirupan ku olahraga. Anu maén bal Leeds United henteu béda. Anjeunna diantara barudak anu nguntungkeun tina skéma maén bal sapertos kitu.

Latar Kulawarga Raphinha:

Di Restinga, rumah tangga Belloli kasohor ngahasilkeun bakat maén bal. Raphinha urang sorangan ngagaduhan nami kulawarga anu kawéntar. Bellolis ngoperasikeun kulawarga kelas menengah, sareng aranjeunna pusatkeun padamelan na sapertos maén bal. Dina rumah tangga olahraga éta, Raphinha mangrupikeun nasib anu panguntungna di generasi na. Pamaén bal Brasil parantos ningali kasuksésan anu paling dina pertandingan anu saé.

Kaleresan, teu aya carita rugbi pikeun carita Biografi Raphinha kecuali kanyataan yén anjeunna sangsara pisan janten pesepakbola. Maka, rumah tanggana cicing sareng nyatakeun salaku rata-rata warga Brasil.

Asal Kulawarga Raphinha:

Anu maén bal asalna ti lingkungan sub-urban pangbadagna di Porto Alegre Brasil. Naha anjeun émut ka kota ieu?… Éta mangrupikeun tempat pikeun legenda maén bal - Ronaldinho.

Ieu tempat kulawarga Raphinha asalna.
Ieu tempat kulawarga Raphinha asalna.

Raphinha ngagaduhan akar kulawargana ti Restinga, bumi pikeun 27 kota anu béda-béda. Daérah ieu ngagaduhan daérah kumuh populér anu disebat Ilhota. Sanaos sumping ti lingkungan éta, anu maén bal henteu pati goréng sabab Pa anu rajin damelna henteu pernah kajadian éta. Panilitian nyatakeun yén Mr Maninho Belloli, sareng anggota kulawargana (kalebet Raphinha), ngagaduhan kawarganagaraan Italia.

Atikan sareng Ngiringan Karir:

Raphinha, sapertos kaseueuran budak maén bal anu hoyong pisan, henteu pernah ngaliwat sistem sakola anu normal. Budak ngora éta ngagaduhan pendidikan sepakbola ti Monte Castelo. Ieu mangrupikeun salah sahiji tim dataran banjir utama di kebon Restinga.

Seueur jalma ngora anu ngalangkungan sakola maén bal ieu janten ahli. Sanaos Raphinha anu paling suksés diantarana. Hatur nuhun kana akar kulawarga sepakbola, sadayana parantos terang kualitas anu dipiboga ku anjeunna. Malah salaku budak lalaki, Raphinha ngalakukeun fitur sareng jalma déwasa dina kaulinan dataran banjir. Jaman harita, anjeunna ngahinakeun budak lalaki gedé ku polah ngerelep sareng nyetak gol.

Raphinha Katerangan Sepak Bola Untold:

Nalika budak ngora tumuh, anjeunna tetep dagang na ngabantosan timnya meunang ampir sadayana. Jaman harita, gaya maén Raphinha narik seueur perhatian ti élit sepakbola. Aranjeunna biasana bakal ngahargaan bintang-bintang maén bal anu bakal datang ti kota asalna. Diantara sapertos kitu legenda sapertos Ronaldinho.

Sakumaha mimitina, budak ngora ceking janten sieun pendak sareng legenda maén bal. Pertemuan anu munggaran sareng Ronaldinho sapertos ningali pahlawan super tina buku komik. Nalika Raphinha panginten sadayana jalanna saé, sakedik anjeunna henteu terang waktos hésé bakal datang.

Dinten anjeunna pendak sareng Idol na. Budak ngora ngarasa anjeunna maca buku komik.
Dinten anjeunna pendak sareng Idol na. Budak ngora ngarasa anjeunna maca buku komik.

Carita Panolakan:

Nalika budak, éta impian Raphinha maén sareng Sport Club Internacional. Ieu mangrupikeun klub maén bal pang populerna di Porto Alegre. Hanjakalna, kahoyong sapertos kitu henteu pernah kalaksanakeun. Klub gedé nampik Raphinha (tilu kali) kusabab ceking teuing.

Pikaresepeun ka klub dina kamungkinan alesan pikeun dilebetkeun deui murag kana ceuli. Malah agén Raphinha nyarios ka Internacional ningali alesan; yén pamaén anu pangsaéna di dunya pondok, katingali Lionel Messi salaku studi kasus. Masih, imah kakuatan sepak bola nampik nampi Raphinha goréng.

Maninho Belloli, Bapana sareng anggota kulawarga anu sanés ngadorong anjeunna pikeun henteu nyerah. Dina jangka waktos anu henteu, Raphinha nyimpulkeun kawani sareng badé angkat-angkatan anu sanés. Anjeunna ngumbara salami 7 jam (Porto Alegre ka Santa Catarina) dina milarian padang rumput hejo. Dina kecap na sorangan;

Saatos panolakan, kuring angkat ka Restinga di Porto Alegre sedini mungkin. Kuring nyanghareupan jam dina beus, sanggeus didahar nanaon.

Raphinha Biografi - Jalan ka Inohong Carita:

Dina tungtung torowongan datang harepan. Avaí Futebol Clube, hiji tim maén bal Brasil di Santa Catarina, muka panto pikeun anjeunna. Palatihna ngarawat budak cekéng. Di dinya, Raphinha ngamimitian karir profesional anu lancar.

Raphinha tungtungna netep di akademi anu nganggap anjeunna sapertos kulawarga.
Raphinha tungtungna netep di akademi anu nganggap anjeunna sapertos kulawarga.

Dina Pébruari 2016, Avaí mimiti ngagaduhan masalah mayar gajih ka padamelna. Ieu ningali aranjeunna nyandak kaputusan anu sesah pikeun ngajual permata permata maranéhna (Raphinha) ka Éropa.

Ngareureuwas, Deco - urut bintang Chelsea sareng FC Barca ngabantosan Raphinha ka Éropa. Anjeunna janten agén di balik mindahkeunna ka sisi Portugis Vitória Guimarães.

Deco maénkeun peran penting dina karir Raphinha.
Deco maénkeun peran penting dina karir Raphinha.

Raphinha Bio - Carita Suksés:

Ninggalkeun kulawarga sareng kaayaan budaya anyar mangrupikeun pangalaman diajar anu luar biasa. Urang Brasil tiasa adaptasi nalika anjeunna tahan kanaékan meteorik di Portugal. Dina musim kahijina, Raphinha meunang penghargaan Vitória Guimarães Breakthrough Player of the Year 2017.

Kira-kira Méi 2018, klub kasebut mindahkeun anjeunna ka Sporting CP, bumi di Cristiano Ronaldo urang dinten nonoman. Di tempatna anu énggal, Raphinha angkat tina kakuatan kana kakuatan. Ieu jelas nalika anjeunna marengan Bruno Fernandes ngabantosan Héjo sareng Bule meunang duanana Taça de Portugal sareng Taça da Liga.

Memang aya sababaraha dinten kamulyaan di Sporting.
Memang aya sababaraha dinten kamulyaan di Sporting.

Kusabab kedah gaduh rasa budaya Perancis, Raphinha ngamankeun gerakan impian anu sanés. Waktos ieu, ka Rennes - klub anu anjeunna ngabantosan kéngingkeun tempat katilu Liga Champions 1 sareng kualifikasi Liga Champions.

Daripada metik buah pagawéanana, usum payun sareng Rennes, Raphinha ngalih. Anjeunna nuturkeun haténa - waktos ieu, salaku hormat. Raphinha ngahargaan telepon ka Leeds United ti Marcelo Bielsa. Tong hilap, anjeunna mangrupikeun salah saurang manajer anu paling hébat Football.

Dina nyerat Biografi na, katahanan Raphinha tetep teu aya tandinganana. Anjeunna pamuter gedé pikeun Leeds United- salah sahiji tim Inggris tradisional. Kemitraan Brasil kalayan nyetak gol Patrick Bamford alus pisan. Kombo maju na sareng winger - Jack Harrison - parantos ngahasilkeun seueur waktos anu cemerlang. Tanpa diragukeun, Raphinha parantos ningali kasuksésan dimana waé maén bal ngarah ka anjeunna. Sésana, sakumaha urang carioskeun, nyaéta sajarah.

Saha Kabogoh Raphinha? … Naha anjeunna ngagaduhan Pamajikan atanapi Anak?

Saatos janten kawéntar, wajar waé para penggemar ngarepkeun anjeunna nyatakeun awéwé dina kahirupanna. Subuh 2021, urang sadar yén winger masih lajang tapi katingalina siap gaul sacara pribadi. Ieu ngakibatkeun Raphinha mungkin gaduh kabogoh anu anjeunna nganggap pamajikanana sareng indung budakna.

Fakta Kahirupan Pribadi:

Pikeun pamaén bal mana waé, henteu gampang pikeun mindahkeun praktis opat kali dina jarak dua taun. Tapi naha gampang pisan pikeun Raphinha pikeun adaptasi gancang di nagara deungeun? Dina bagian ieu, kami bakal nyaritakeun langkung seueur ngeunaan kapribadian na di luar lapangan.

Pangpayunna, budak anu pernah ditolak narik kakuatan dina sajarah na anu hina ti Restinga dugi ka Liga Utama. Raphinha adaptasi sabab anjeunna ngajanjikeun kulawargana pikeun ngajantenkeun aranjeunna hirup impianana ngalangkungan anjeunna. Anjeunna henteu pernah nyandak gagal pikeun pilihan. Dina kecap Raphinha;

Unggal dinten, kuring nyarios ka diri kuring yén sanés ngan ukur ngeunaan impian kuring. Nya éta kolot, dulur-dulur jeung dulur kuring.

Ieu mangrupikeun jalma anu terang naon anu kuring alami sareng pernah sareng kuring ti mimiti. Kuring sok nyandak namina - Restinga - dimana waé kuring indit. Seueur jalma anu terang nami abdi, tapi Sanés riwayat kuring.

Fakta Gaya hirup Raphinha:

Pikeun Amérika Kidul, kabagjaan sumping ombak. Daripada ngagebruskeun mobil aheng, Raphinha resep milih ngajantenkeun garapan tepi laut na.

Ieu kumaha anjeunna nyéépkeun artos sepak bola na.
Ieu kumaha anjeunna nyéépkeun artos sepak bola na.

Kalayan langkung ti lima taun pangalaman propésional (mimitian ti 2015), wajar mun anjeun nyarios anjeunna super beunghar. Kami perkirakeun nilai bersih Raphinha sakitar 3 juta pon.

Kahirupan Kulawarga Raphinha:

Di rumah tangga Maninho Belloli, cinta ngalir kuat sareng jero. Kadang-kadang masihan aranjeunna perasaan nostalgia kumaha aranjeunna datang jauh. Di dieu, Raphinha nyandak Bapana, Mum sareng Lanceukna pikeun nikmati pamandangan sareng cahaya panonpoe Catalunya - di Barcelona.

Waktu kulawarga mangrupikeun waktos anu bagja pikeun urang Brasil.
Waktu kulawarga mangrupikeun waktos anu bagja pikeun urang Brasil.

Dina bagian ieu, kami bakal nyaritakeun langkung seueur kanyataan ngeunaan kolotna sareng anggota kulawargana. Tanpa ado salajengna, hayu urang némbak.

Ngeunaan Rama Raphinha:

Kana ningali poto Ayah ngora na, seueur pameget naros ... Naha Raphinha diadopsi? Kami parantos ngalaksanakeun panilitian, sareng jawabanana henteu! Dina waktos nyerat Bio na, Pa Raphinha kedah umur 40an.

Sababaraha baraya Maninho urang Itali. Anjeunna bangga pisan kana panggunaan maén bal Raphinha pikeun ngaberkahan kulawargana. Ningali kumaha bapa sareng putra pas, diperyogikeun jalma anu khusus pikeun janten Ayah ngora sapertos Maninho.

Rarasaan anjeun masih ngora sareng anjeun ngagaduhan putra anu suksés pisan.
Rarasaan anjeun masih ngora sareng anjeun ngagaduhan putra anu suksés pisan.

Ngeunaan Indung Raphinha:

Pamaén bal Leeds United bakal langkung bogoh ka pamajikanana, bapakna anu pangsaéna sareng indungna anu pangpanjangna. Anjeunna ngalakukeun padamelan ngajar anjeunna kumaha nyiapkeun sareng nyanghareupan tantangan nalika éta kajantenan. Mamah Raphinha urang Brasil asalna.

Pendak sareng indung Raphinha. Éta katingalina cocog pisan.
Pendak sareng indung Raphinha. Éta katingalina cocog pisan.

Ngeunaan Lanceuk Raphinha:

Numutkeun ka GloboeSporteGlobo, pamaén balna ngagaduhan lanceuk anu cicing di Brazil. Anjeunna ngan ukur tiasa ningali anjeunna nalika liburan. Nembongan lanceukna anu langkung sepuh henteu nyandak bal salaku penjajahan.

Ngeunaan Baraya Raphinha:

Hayu urang mimitian ku nini-nini na. Ngaran Embah Raphinha nyaéta Osmar, langkung dikenal salaku Italiano. Anjeunna maén bal na dina taun 1960an. Pamanna Seu Osmar maénkeun di Brasil Castel Castelo. Anjeunna ogé nampilkeun sareng Cobal, tim tradisional anu sanés ti lingkungan kulawarga.

Langkung pikaresepeun, batur paman Raphinha, Dudu, maén kanggo Inter Milan. Baraya ieu caket pisan sareng Bapana, Maninho. Duanana maén bal babarengan salami jaman budak leutik di Restinga banjir.

Raphinha Fakta Untold:

Fakta # 1- Kasangsaraan ti Monte Castelo, Klub Budak leutik na:

Ieu dongéng akademi frustasi dimana Raphinha diajar maén bal. Panyerieunana nyaéta nalika badan maén bal anu sanés nyebatkeun klub anu kalibet dina karir Raphinha, aranjeunna henteu malire Monte Castelo. Numutkeun ka juru carios na;

FIFA henteu kantos mikawanoh kami anu ngawangun pamaén bal. Jaman harita, urang angkat ka imah kulawargana jam payun, nyandak Raphinha ku panangan, sareng nempatkeun anjeunna dina van kanggo latihan. Salaku anak, urang ngagaduhan baju seragam, sapatu sareng bal kanggo ngajantenkeun kamajuanana.

Kami anu mawa Raphinha sareng sanés anu sanés anu néwak anjeunna parantos digosok. Kami tim latihan leutik anu peryogi sababaraha dana transfer na.

Fakta # 2- Ngabandingkeun Gaji na ka Rata-rata Warga Brasil:

KEJOHANAN / JABATANNgarecah Gaji dina Pound (£)Ngarecah Gaji di Brasil nyata (R $)
Per Taun:£ 3,124,800R $ 22,448,322
Per Wulan:£ 260,400R $ 1,870,693
Per Minggu:£ 60,000R $ 431,035
Per Dinten:£ 8,571R $ 61,576
Per Jam:£ 357R $ 2,565
Per Menit:£ 5.9R $ 43
Per Kadua:£ 0.09R $ 0.7

Kusabab anjeun mimiti ningali Raphinha'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

£ 0

Ilaharna, jalma anu damel di Brazil kéngingkeun sakitar 8,560 BRL bulanan. Warga sapertos kitu kedah damel salami 18 taun sareng dua bulan kanggo kéngingkeun gaji bulanan Raphinha.

Fakta # 3- Fakta tato:

Raphinha Tattoos nyarioskeun seueur ngeunaan sajarahna.
Raphinha Tattoos nyarioskeun seueur ngeunaan sajarahna.

Nyarios yén anjeunna ngagaduhan sababaraha inks mangrupikeun kecap anu masif. Star Soccer ngagaduhan seueur tato anu didamel sacara saksama. Aranjeunna ampir dimana-mana dina panangan, suku sareng tonggongna - masing-masing nyarioskeun carita unik tina sajarahna.

Fakta # 4- Masihan deui ka Lingkunganana:

Nalika ngalakukeun éta, sayap Leeds United ngadesek murangkalih ulah nyerah kana impianana, sareng lumpat ngudag naon anu dipikagaduh ku aranjeunna. Ieu kusabab hiji-hijina jalma anu tiasa ngimpikeun impianana nyaéta dirina sareng anu sanés.

Fakta # 5- Statistik FIFA:

Raphinha mangrupikeun salah sahiji pamaén bal anu resep dorongan kagancangan dina video game simulasi maén bal. Winger anu seukeut ngabagi peringkat anu sami pikeun Richarlison tapi poténsi langkung alit. Hatur nuhun kana gancang sareng katalitianna, Raphinha pasti mésér pasti pikeun anu resep mode manajer FIFA.

kacindekan:

Biografi Raphinha - pamaén bal Leeds United - ngajarkeun urang hiji hal. Éta peryogi seueur kawani pikeun nyéépkeun waktos-waktos sesah. Sakumaha katitén dina nyerat kami, urang Brasil henteu pernah ninggali impianana saatos nyanghareupan panolakan.

Dinten, anjeunna disarengan Carlos vinicius (sasama lanceuk) parantos ningali kasuksésan dina usum debut di Inggris. Tujuan Liga Premier munggaran pikeun Raphinha (ngalawan Everton) sumping langkung tiheula. Éta negeskeun kanyataan yén anjeunna tiasa adaptasi sareng liga paling hese di dunya.

Urang kedah muji kulawarga Raphinha pikeun ngajantenkeun anjeunna ngartos yén anjeunna moal tiasa ngarobih naon anu parantos kajantenan. Ieu masihan anjeunna kakawasaan pikeun ngaléngkah, ngantepkeun sareng ngaleungitkeunana. Dinten ayeuna, kolotna, ngaganggu sareng anu sanés anu jumeneng ku anjeunna ayeuna parantos ningalikeun kajayaan maén balna.

Pamiarsa anu dipihormat, hatur nuhun kana waktosna dina mémoir ieu. Punten bagikeun dina bagian koméntar, pamikiran anjeun ngeunaan pamaén bal Leeds atanapi pangamatan naon waé anu henteu saé saé urang nyerat. Pikeun kéngingkeun ringkesan gancang Raphinha's Bio, gunakeun ringkesan tabel kami.

PERTANYAAN WIKI:JAWABAN BIOGRAFI
Nami lengkep:Raphael Dias Belloli.
Landihan:Raphinha.
Tanggal lahir:Poé ka-14 Désémber 1996.
Kota Kalahiran:Porto Alegre, Brazil.
Jaman:24 taun sareng 2 bulan.
Kolot:Maninho Belloli (Bapa). Indung teu dikenal.
Kulawarga Asal:Restinga, Brazil.
Idol:Ronaldinho
Ageman:Kristen.
Jangkungna meter:1.76 m
Jangkungna di suku: 5 ft 9 inci.
Posisi maén:Winger.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar