Ralph Hasenhuttl budak Story Ditambah Fakta Biografi Henteu

Ralph Hasenhuttl budak Story Ditambah Fakta Biografi Henteu

Biografi urang Ralph Hasenhuttl nyaritakeun anjeun Fakta ngeunaan Carita Budak-budakna, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Pamajikan, Barudak, Gaya hirup, Patut sareng kahirupan pribadi.

Éta mangrupikeun presentasi singget tina carita kahirupan Ralph Hasenhutt ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna kawéntar. Pikeun masihan anjeun rasa tina sipat bio, ieu mangrupikeun ringkesan gambar tina kahirupan sareng karirna.

Ralph Hasenhuttl carita hirup
Carita kahirupan Ralph Hasenhuttl

Leres, sadaya jelema terang kameunanganana ngalawan Liverpool anu dilakukeun Klopp ambek ka 11 na. Nanging, henteu seueur anu kantos maca biografi na, anu cukup pikaresepeun. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Ralph Hasenhuttl budak Story:

Mimiti, anjeunna henteu resep jujuluk “Klopp tina alps.” Ralph Hasenhuttl lahir dina dinten 9 Agustus 1967 di kota Graz di Austria. Anjeunna ngalahir ka indungna, Ingrid sareng ka ramana, Gilbert.

Papanggih kolot Ralph Hasenhuttl
Papanggih kolotna Ralph Hasenhuttl.

Asal Kulawarga Ralph Hasenhuttl:

Putra Ingrid sareng Gilbert mangrupikeun urang Austrian. Ogé, Panilitian anu dilakukeun pikeun nangtoskeun asal usul kulawargana nunjukkeun yén anjeunna kawit ti daérah berbahasa Jérman di Austria anu disebut Graz (kota kalahiranna).

Tumuwuh Taun:

Nalika budak, urang asli Graz latihan seueur olahraga sareng jogét. Nyatana, anjeunna sakapeung jogét sareng adina. Narikna, kolotna Hasenhuttl panginten anjeunna males kusabab anjeunna mimitina henteu hoyong komitmen kana kapentingan budak leutikna.

Ralph Hasenhuttl digedékeun di kota Graz.
Ralph Hasenhuttl digedékeun di kota Graz.

Latar Kulawarga Ralph Hasenhuttl:

Anu henteu janten komprés budak ngora éta damel kolotna hariwang. Kusabab kitu, aranjeunna sering naroskeun ka anjeunna ngeunaan rencana-rencana na pikeun kapayunna. Sabenernna, artos sanés masalah pikeun kolot Hasenhuttl anu hirup gaya hirup kelas menengah. Aranjeunna ukur hoyong mastikeun yén anjeunna janten individu anu suksés.

Ralph Hasenhuttl Maénkeun Karir:

Untungna, budak multi olahraga komitmen pikeun maén bal. Nyatana, anjeunna janten bagian tina klub lokal GAK sateuacan yuswa 10. Éta kalayan tim anjeunna naék pangkat sareng damel debut tim kahijina dina usum 1985-86. Salajengna, Hasenhuttl ngagaduhan mantra produktif di FK Austria Wien.

Tingali deatails tina teras payun di GAK.
Tingali detailna teras payun di GAK.

Anjeunna teras neraskeun perdaganganna salaku payun Austria Salzburg sateuacan maén kanggo pihak Bélgia, Mechelen sareng Lierse. Tungtungna, anjeunna balik deui ka Jérman pikeun damel sareng FC Koln, Greuther Fürth sareng Bayern Munich II sateuacan ngagantung sapatu na.

Ralph Hasenhuttl Taun Awal dina Manajemén Football:

Sapertos seuseueurna manajer, Hasenhuttl ngamimitian karir asah na ti handap. Anjeunna ngamimitian ku baju 3 Bundesliga Unterhaching salaku manajer nonoman. Salajengna, anjeunna janten asistén palatih sareng akhirna janten palatih kepala sareng Unterhaching anu anjeunna sakedik kasuksésan.

Anjeunna ngamimitian ti handap kalayan tim anu jauh tina suksés.
Anjeunna ngamimitian ti handap kalayan tim anu jauh tina suksés.

Ralph Hasenhuttl Biografi - Jalan Ka Fame Carita:

Dina sababaraha taun ka hareup, palatih ngora ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyohor pikeun dirina. Mimiti, ku VfR Aalen anu anjeunna ngabantosan kéngingkeun promosi ka 2 Bundesliga. Teu lami sateuacan Hasenhuttl turun sareng Hantavirus.

Untungna, anjeunna pulih dina tilu minggu sareng uih deui promosikeun cara. Nyarios anu mana, anjeun sadar yén anjeunna mingpin tim salajengna FC Ingolstadt 04 pikeun ngahontal promosi ka Bundesliga pikeun anu munggaran pisan? Ayeuna anjeun terang.

Tingali saha anu ngabantosan Ingolstadt ngahontal promosi ka Bundesliga pikeun kahiji kalina
Tingali saha anu ngabantosan Ingolstadt ngahontal promosi ka Bundesliga pikeun kahiji kalina.

Ralph Hasenhuttl Bio - Rise To Fame Story:

Dina puncak karir manajerialna, palatih rajin ngiringan ngagabung sareng RB Leipzig. Narikna, anjeunna ningali aranjeunna nepi ka tempat ka-2 dina usum debut pangluhurna. Kana nyéépkeun usum anu sanés sareng pihak Jérman, Hasenhuttl angkat di 2018 kanggo ngajawab telepon Southampton.

The Saints anu senang janten anjeunna janten manajer maranéhanana di 2018.
The Saints anu senang janten anjeunna janten manajer maranéhanana di 2018.

Hasenhuttl parantos saé ngajentul saprak anjeunna sumping ka Basisir Kidul pikeun ngagentos Mark Hughes. Sanaos timnya ngalaman kaleungitan bumi 9-0 ka Leicester dina Oktober 2019, anjeunna teras-terasan malikkeun kapercayaan sareng ngarahkeunnana kana naon anu dijelaskeun ku para ahli. comeback pangbadagna Liga Premier urang.

Usahaana ngajaga The Saints dina Liga Utama parantos ningali anjeunna nyatet kameunangan anu luar biasa. Pangénggalna tina kameunangan sapertos kitu nyaéta Saints anu meunang henteu kéngingkeun 1-0 kameunangan Liverpool di St Mary's. Akibatna, palatih anu rajin janten émosional saatos pertandingan kusabab ngéléhkeun Liverpool mangrupikeun impian anu janten kanyataan. Anjeunna henteu diragukeun berkah pikeun para Suci sareng pasti bakal ngarahkeun aranjeunna ka jangkung anu langkung ageung.

Saha Istri Ralph Hasenhuttl?

Balik unggal manajer anu luhung mangrupakeun pasangan hirup. Sakumaha anjeun panginten panginten, Hasenhuttl henteu kakirangan di jurusan éta. Nami pamajikanana nyaéta Sandra, sareng aranjeunna parantos pasangan mangtaun-taun. Sandra pasti kabogohna sateuacan anjeunna satuju janten pamajikanana.

Ralph Hasenhuttl sareng istrina Sandra.
Ralph Hasenhuttl sareng istrina Sandra.

Salajengna, anjeunna sering aya di sisi manajer nalika anjeunna henteu tugas resmi. Panungtung tapi teu saeutik, perkawinan maranéhanana dikaruniai dua murangkalih. Aranjeunna Patrick sareng Philip. Patrick rada kasohor kusabab anjeunna maén bal pikeun Jérman 3. Sisi Liga - SpVgg Unterhaching salaku payun.

Ralph Hasenhuttl siga anu masihan putrana Patrick tip anu matak di dieu.
Ralph Hasenhuttl siga anu masihan putrana Patrick tip anu matak di dieu.

Kahirupan Kulawarga Ralph Hasenhuttl:

Gerentes terampil henteu didamel di Mars. Aranjeunna gaduh kulawarga sareng katurunan anu tiasa dilacak. Kami masihan anjeun kanyataan ngeunaan kolotna Ralph Hasenhuttl. Kami ogé bakal nyayogikeun detil duduluranna sareng baraya na aya di dieu.

Ngeunaan Ralph Hasenhuttl Bapa:

Sakumaha anu parantos disebatkeun sateuacanna, nami bapak palatih nyaéta Gilbert. Naha anjeun sadar yén anjeunna penari? Salaku tambahan, Gilbert mangrupikeun pelukis anu hadé. Anjeunna umur 80an nalika nyerat biografi ieu. Sanaos kitu, anjeunna tetep katingalina pas sareng siap hirup mangtaun-taun langkung.

Ngeunaan Ralph Hasenhuttl Indung:

Di sisi anu sanésna, nami indung manajer urang nyaéta Ingrid. Sapertos salakina, anjeunna ogé penari. Di sagigireun nari, Ingrid ngagaduhan minat pikeun baking sareng pantun. Hasenhuttl sks dirina pikeun nyieun cookies pangsaéna di kota asalna.

Ralph Hasenhuttl sareng kolotna.
Ralph Hasenhuttl sareng kolotna.

Ngeunaan Ralph Hasenhuttl Sister:

Jauh ti kolotna, aya jalma séjén anu caket palatihna. Éta adi awéwéna anu saeutik anu dipikaterang ku anjeunna. Asides dirina, teu acan aya anu nyebatkeun duduluran anu sanés.

Ngeunaan Hubungan Ralph Hasenhuttl:

Naha anjeun milari nini-nini manajer? Kitu ogé kami. Naha anjeun kersa gaduh catetan paman, bibi sareng dulur misan na? Wilujeng sumping di klub. Mudah-mudahan, kaponakan lalaki sareng dulur-dulurna na bakal dikenal sareng anjeunna engké. Kami ngarepkeun kitu.

Kahirupan Pribadi Ralph Hasenhuttl:

Saha manajer di luar soccer? Naha anjeunna leres 'Alpine Klopp' anu ngaku yén anjeunna rada gélo? Diuk pageuh salaku kanyataan ngungkabkeun ngeunaan kapribadian Na. Pikeun mimitian, Hasenhuttl henteu sacara harfiah rada gélo. Anjeunna langkung rada anéh. Ku anéh, urang hartosna anjeunna henteu cocog sareng gambar biasa anjeun pelatih.

Anjeunna leres pisan tenang, disiplin sareng resep susu tibatan anggur. Hasenhuttl resep maén piano, kagiatan anu cocog sareng sifat tenang na. Dina waktos sanésna anjeunna maénkeun ténis, kalibet dina ski, és hoki sareng skala tembok canyon.

Anjeunna henteu lami teuing pikeun ngaraosan batu gede teuing.
Anjeunna henteu lami teuing pikeun ngaraosan batu gede teuing.

Gaya hirup Ralph Hasenhuttl:

Anjeun kedah didieu pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan kumaha manajer ngahasilkeun sareng nyéépkeun artosna. Hayu urang mimitian ku penghasilan na. Anjeunna nyandak imah £ 6 juta unggal taun sareng aya di antara salah sahiji 10 manajer anu dibayar paling luhur dina Liga Utama.

Kami sadayana sadar kana gaya hirup anu mewah anu aya dina manajemen sepak bola. Gaduh mobil anu aheng sareng cicing di bumi anu megah anu paling henteu dipikahariwang ku anjeunna. Nyatana, aya bekel pikeun sadayana anu anjeunna peryogikeun (kalebet liburan) pikeun mastikeun yén anjeunna ngalaksanakeun padamelan kalayan saé.

Fakta Ngeunaan Ralph Hasenhuttl:

Pikeun mungkus potongan ieu dina carita budak leutik sareng biografi manajer, ieu mangrupikeun kanyataan anu anjeun henteu terang ngeunaan anjeunna.

kanyataan #1 - Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPanghasilan dina Pound (£).
Per Taun£ 6,000,000.
per Bulan£ 500,000.
Per Minggu£ 115,207.
Per Poé£ 16,458.
Per Jam£ 686.
Per Menit£ 11.
Per Detik£ 0.18.

Saprak ningali Ralph Hasenhuttl Bio, ieu anu anjeunna hasilkeun sareng Southampton.

£ 0

kanyataan #2 - Nénjo:

Iraha Jürgen Klopp mangrupikeun pangurus Dortmund, anjeunna ngagaduhan wisata pra-musim di Austria. Mangrupikeun waktos anu Hasenhuttl nembé dipecat ti klub anu munggaran anjeunna ngatur Unterhaching. Maka, anjeunna gaduh waktos luang sareng naék sapédah gunung pikeun niténan sési latihan Dortmund. Teu aya anu terang saha anjeunna sabab anjeunna nganggo hélem.

kanyataan #3 - Hubungan sareng Klopp:

Sababaraha jalma anu sadar kanyataan yén Hasenhuttl sareng manajer Liverpool lahir tujuh minggu. Ogé, aranjeunna ngamimitian jalur asah dina waktos anu sami. Naon deui, Hasenhuttl ngagumkeun urang Jérman. Nanging, anjeunna henteu resep dibandingkeun sareng anjeunna. Anjeunna istiméwa sareng teu tiasa dibandingkeun ku cara alitna nyalira.

Austrian kagum sareng hormat ka rakana ti Jerman.
Austrian kagum sareng hormat ka rakana ti Jerman.

kanyataan #4 - Pangaruh:

Ditengah naékna janten palatih cemerlang, Hasenhuttl ogé berperan penting pikeun naékna sababaraha nonoman. Nyatana, anjeunna ngadamel bintang tina Timo Werner, Naby Keita, sareng Emil Forsberg.

kanyataan #5 - Agama:

Gerentesna henteu ngagaduhan tanda atanapi sikep anu ngungkabkeun posisina ngeunaan perkawis iman. Nanging, aya indikator yén anjeunna Kristen. Candak nami aslina (Ralph) contona, sareng nami ramana (Gilbert). Naha anjeun hilap deui putra-putrana gancang-gancang? Gulung ka luhur pikeun mastikeun.

kacindekan:

Nuhun parantos maca ieu inpormasi ngeunaan carita budak leutik Ralph Hasenhuttl sareng biografi na. Kami arepkeun yén carita kumaha anjeunna 'sumping pikeun ngarévolusi' sareng ngoyagkeun para wali parantos ngailhaman anjeun pikeun yakin yén kami anu sering dilakukeun. Sami-sami Hasenhuttl parantos merevolusikeun tim sanés sateuacan anjeunna sumping ka Southampton.

Ayeuna urang kedah muji kolot manajer pikeun dukungan pikeun maén bal sareng karir manajemén ku nyarios sareng ngalakukeun. Di lifebogger, kami bangga dina nyayogikeun carita budak leutik sareng fakta biografi kalayan akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali naon-naon anu henteu saé, kedahna ngahubungi kami atanapi tinggaleun pesen di handap.

Wiki:

PANUTI BIOGRAFIWIKI JAWABAT
Nami lengkep:Ralph Hasenhuttl.
Landihan:"Klopp tina Alps."
Jaman:53 taun sareng 6 bulan.
Tanggal lahir:9 dinten Agustus 1967.
Tempat kalahiran:Kota Graz di Austria.
Kolot:Ingrid (indung), Gilbert (bapa).
duduluran:Sadulur.
Jangkungna di Kaki:6 Kaki, 2 Inci.
Jangkungna cm:191cm.
hobiMaén piano, tenis, ski, és hoki sareng skala tembok canyon.
zodiakLeo.
Kulawarga Asal:Austria.
Worth netDina ulasan.
bayaran 6 juta.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar