Rafael Leao Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Teu Ditambahkeun

Rafael Leao Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Teu Ditambahkeun

Biografi Rafael Leao kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / pamajikan janten, Gaya hirup, Worth Bersih sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, kami masihan anjeun sajarah pamaén bal Portugis asal Almada. Dimimitian ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna kasohor ku AC Milan. Pikeun masihan anjeun rasa amis tina sipat Rafael Leao's Bio anu pikaresepeun, ieu mangrupikeun ringkesan gambar hirupna.

Ti Budak leutik dugi ka Dewasa, ieu mangrupikeun Biografi Rafael Leao lengkep.
Ti Budak leutik dugi ka Dewasa, ieu mangrupikeun Biografi Rafael Leao lengkep.

Leres, sababaraha kipas sadar payun téh dijulukeun 'Mbappe Portugis.' Ieu kusabab anjeunna gaduh dibandingkeun ngabandingkeun sareng béntang Perancis Kylian Mbappe pikeun gaya maénna anu luar biasa.

Sanaos pujian, kami sadar yén ngan sababaraha jalma anu merhatoskeun Kisah Kahirupan Rafael Leao singget. LifeBogger parantos nyiapkeun éta, pikeun resep gim. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Rafael Leao Childhood Story:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan Rafblinks. Rafael lahir dina dinten ka-10 Juni 1999 ka kolotna, Bapak sareng Ibu Conceição Leão di kota Almada di Portugal.

Nalika lahirna, anjeunna dibéré nami anu hartosna Singa-Haté. Anu maén bal mangrupikeun salah sahiji diantara genep murangkalih (opat sadérék sareng adi kembar) lahir tina union antara indung sareng bapakna anu gambar di dieu.

Pendak sareng kolot Rafael Leao - Nya sami-sami Pa sareng Ibu anu lembut haté.
Pendak sareng kolot Rafael Leao - Nya sami-sami Pa sareng Ibu anu lembut haté.

Déwasa:

Asalna Almada nyéépkeun taun-taun budakna sareng seueur duduluran anu tetep aya hubungan anu pangsaéna pikeun jaman baheula. Dimimitian ti sadulurna nyaéta Paulo sareng Bianca Leao (kembar). Duduluran awéwé Rafael anu sanés nyaéta Nadia Leao anu kirang ti 10 dina waktos nyerat Bio na. Maju nyéépkeun waktos budakna di kota Almada. Éta di sisi Tagus, di sabalikna Lisbon.

AC Milan ka payun sareng lanceuk-lanceukna hirup budak leutik anu sesah, anu ningali aranjeunna seueur pangorbanan. Diantara dulur-dulurna sadayana, Rafael benten sabab kolotna masihan nami patronik. Naha anjeun sadar yén Leão hartosna "singa?" Pamaén bal ditakdirkeun hirup hirup anu kawasa sareng dominasi.

Latar Kulawarga Rafael Leao:

Sanaos kolot payunna imigran, aranjeunna jauh tina kokotor miskin tapi henteu beunghar. Sanaos kitu, Leao ngagaduhan atikan kelas menengah anu caket sareng anjeunna ti latar kulawarga anu hina pisan. Malah salaku pamaén bal jutawan, kolotna tetep tetep damel sapertos jalma biasa di Lisbon. Mamah Rafael Leao mangrupikeun juru tata rambut sedengkeun Bapana, PNS.

Ngagali sejarah latar tukang na anu goréng, sharpshooter sakali masihan penggemar ningali sakedik wangunan di mana anjeunna ageung di Portugal. Bentang AC Milan ngakuan kakurangan kulawargana ku poto ieu. Anjeunna bahkan sumpah bakal nganggo artos maén balna pikeun ngalereskeun sipat ieu.

Judulna berbunyi Kuring dibesuh di dieu salaku beurit, janten singa
Tulisanana berbunyi - "Kuring dibina di dieu salaku beurit janten singa."

Asal Kulawarga Rafael Leao:

Leres, kami sadar anjeunna ti Portugal. Kaleresan nyaéta, béntang maén bal ngagaduhan akar karuhun Afrika. Sacara sederhana, kolot Rafael Leao urang ti Afrika, sareng nagara-nagara anu béda. Bapana ti Angola sedengkeun indungna ti Sao-Tomé-Et-Principe. Duanana tepang salaku pendatang di Portugal sareng mutuskeun ngawangun kulawarga.

Kami ngayakeun panilitian pikeun milari dimana Ayana sareng Mamina asalna.
Kami ngayakeun panilitian pikeun milari dimana Ayana sareng Mamina asalna.

Rafael Leao Untold Carita Bal:

Ngembang di kota Almada, anjeunna janten aub sareng bal ti saprak alit pisan. Nyatana, sawah sareng sisi walungan kota asli Leao ngahargaan kenangan budak leutikna ngeunaan maén bal. Émut naon anu anjeunna nganggap sajarah, payun AC Milan sakali nyarios;

Nalika kuring ngora, kuring biasa maén bola unggal dinten. Kadang-kadang kuring henteu ogé tuang siang atanapi cemilan ti sepuh kuring.

Kuring ngan ukur sumping ka bumi dina waktos tuang nganggo calana pondok kotor. Nyatana, sapatu olahraga anyar anu dibeli ku bapak kuring parantos dianggo.

kawas Cristiano Ronaldo, Rafael Leao nangis iraha anjeunna éléh pertandingan. Anjeun babaturanana henteu pernah nelepon anjeunna Ceurik Orok. Anjeunna anak anu émosional pisan, jalma anu prihatin moal éléh pertandingan.

Fakta Pendidikan - Kumaha Rafael Leao ningali Sakola:

Mimitina, kolotna pamaén bal nyarios ka anjeunna pikeun utamina fokus kana akademisi. Rafael ngawartoskeun aranjeunna yén anjeunna saé badé ngahadean duaan éta. Jaman harita, ngan ukur aya kabagjaan dina meunang pertandingan dina maén bal sareng henteu maca buku. Leao angkat ka sakola dasar tapi kedah lirén supados anjeunna tiasa nuturkeun impian. Dina kecap na nalika wawancara;

Abdi henteu tiasa tetep fokus kana pendidikan sabab kuring nuturkeun impian. Di tengah sababaraha kelas kuring kedah kaluar latihan. Kuring henteu ngagaduhan kahirupan sakola anu paling dipibanda.

Jaman harita, nalika lanceuk-lanceukna angkat ka sakola, Rafael bakal tetep di bumi kulawargana sahingga anjeunna tiasa nyiapkeun latihan. Salila Minggu, anjeunna bakal istirahat - janten séhat sacara fisik saminggu anu gancang pisan.

Carita Kumaha Football Dimimitian:

Rafael mimiti maénkeun kaulinan di handapeun gedong na sareng rerencangan. Untungna, tétéla yén tempat cicing présidén klub maén bal Amora éta ngan sakuriling bumi kulawargana.

Hiji dinten, sakitar 7 atanapi 8 taun, anjeunna nyarios ka kuring saatos ningali kuring ngaréndéng-réréncangan babaturan kuring dina jandéla na. AMORA BOSS ngawartosan upami kuring tiasa ngiringan kleub na.

Kalayan seueur kabagjaan, kuring angkat ka dinya - ngahargaan uleman na.

Dina pertandingan munggaran kuring, kuring mendakan yén maén bal jalan béda pisan sareng maén bal ACADEMY.

Turnamén Amora sareng Benfica Loss:

Rafael Leao ngan ukur cicing tilu minggu di Amora FC. Dina dua kahijina, anjeunna kapilih pikeun turnamén ageung. Saatos penggemar anu ngagem, Rafael dijemput ku Benfica anu teras ngintun anjeunna ka Foot 21, struktur anu lirén dugi ayeuna.

Kolot Rafael Leao sareng Benfica satuju yén anjeunna bakal ngiringan aranjeunna di akhir musim. Sedih, anjeun aya masalah. Bapana sareng Mum na henteu sanggup ngangkut angkot putra-putra pikeun latihan. Hal ieu ngajantenkeun Rafael milih kaluar sareng ngagabung ka akademi nonoman anu kawéntar di Sporting CP - anu nyayogikeun alesan anu langkung pikaresepeun.

Kahirupan Akademi Awal sareng Héjo sareng Bule:

Prodigy maén bal teras na ageung dina sistem nonoman Sporting Lisbon. Dina waktos Leao yuswa 14 taun, bakat na hésé ditingali. Palatih budak ngora sareng mentor dina waktos éta, Tiago Fernandes, ngawartoskeun Perancis Football yén:

"Kuring henteu kantos ningali murangkalih sapertos Leao ngalakukeun hal-hal nganggo bal. Anjeunna ngalakukeun hal-hal anu teu saurang ogé tiasa laksanakeun. "

Ngan saatos éta, Tiago Fernandes teras nyirian Leao salaku "pamuter pangsaéna dina sajarah akademi Sporting. " Anjeunna ogé ngawartoskeun L'Equipe yén Rafael salaku pamimpin (kaptén nonoman) parantos disahkeun langkung saé tibatan Cristiano Ronaldo - dina umur anu sami. Nyatana, hiji klaim anu kuat masih aya yén budak ieu ngagaduhan kahormatan salaku pamaén pangsaéna dina sajarah Sporting CP Academy.

Rafael Leao Biografi - Jalan ka Inohong Carita:

Mémang, Leao pantes pisan. Budak ngora maju ngalangkungan jajaran nonoman Sporting CP salami dalapan taun ka payun sateuacan ngadamel debut na yuswa ngan 17 taun. Dina pertandingan éta, anjeunna sumping dina babak kadua sareng netting ngalawan Braga.

Salajengna, anjeunna lebet kana buku sejarah salaku pamaén bungsu klub pikeun nyetak ngalawan Porto nalika éléh tiwas 1-2. Kagok, Leao mendakan jaring ku nutmegging anu hébat Iker Casillas. Nyatana, Leao mangrupikeun bagian tina skuad anu meunang gelar piala liga Portugis.

Sakumaha anjeunna bakal resep cicing sareng Verde e brancos, anjeunna henteu ngagaduhan pilihan tapi angkat. Kaluar na dihubungkeun sareng serangan palatih sareng pamaén klub ku peminat anu teu kaémutan. Kalayan dugaan yén anjeunna kaluar tina awak, Leao (yuswa 19 taun) janten agén gratis sareng ditandatanganan pikeun Lille.

Rafael Leao Biografi - Rise To Fame Story:

Nalika Milan sumping nelepon, pribumi Almada resep nampi kusabab komitmen Red sareng Hideung pikeun promosikeun pamaén ngora. Éta sareng Milan yén Leao janten kasohor nyetak dina tujuan panggancangna dina sajarah Serie A. dina genep detik. Ieu mangrupikeun gawang anu paling gancang anu dicetak dina lima liga top Éropa.

Ngadeg di 6ft 2, panyerang ageung parantos nunjukkeun yén anjeunna parantos ngagaduhan atribut konci anu diperyogikeun ku payun modern. Gerakna parantos dibandingkeun sareng Sergio Aguero, bari kakuatan na ngajadikeun anjeunna idéal salaku Romelu Lukaku.

Kalayan naluri predatory sareng cakar anu seukeut payuneun gawang, dinten anu langkung saé payun payuneun Singa ngora. Sésana, sakumaha urang carioskeun nyaéta sajarah.

Naha Rafael Leao gaduh Kabogoh atanapi Pamajikan?

Naha anjeun di dieu pikeun kéngingkeun inpo ngeunaan payun dina cinta? Naha ngagaduhan kahoyong hoyong terang saha kabogoh Rafael Leao? Janten kami sareng dina kajujuran, kami parantos milarian sadayana, masih teu aya tanda-tanda Wag.

Saha Rafael Leao Kabogoh
Saha kabogoh Rafael Leao atanapi pamajikan janten saha?

Bisa cicingeun bobogohan? Upami enya, éta ngan ukur masalah tina waktos sateuacan kahirupan pribadi na janten publik sabab sepak bola nganyahokeun rahasia. Tapi kami pikir batur anu seukeut sapertos Leao payuneun gawang moal ngagaduhan masalah dina ngatur urusan pribadi.

Pikeun ieu, LifeBogger nyatakeun yén Rafael sigana bakal ngagaduhan kabogoh, meureun jalma anu disahkeun ku kolotna salaku calon pamajikanana sareng indung budakna. Anjeun dina waktos ayeuna, anjeunna langkung resep ngajantenkeun hubungan pribadi. Ieu anu paling caket anu urang tiasa kéngingkeun - tina dugaan kabogoh.

Kahirupan Rafael Leao Pribadi:

Pikeun kéngingkeun gambaran anu jelas, urang bakal nyaritakeun langkung seueur ngeunaan panyerang ti akar kulawarga Angola sareng Sao-Tomé-Et-Principe.

Mimiti sareng paling penting, Rafael Leao satuju yén anjeunna budak anu isin sareng anjeunna resep kana perasaan / paningali awak cai. Penyerang memang nyéépkeun waktos bébasna nyalira sareng jauh tina sagala hal anu sanés pikeun malikeun kakuatan batinna.

Sakali waktos, nalika malikkeun énergi na - jauh pisan tina maén bal - anjeunna ngeunteung pisan masa lalu na ka fans na;

Dina kahirupan ieu, anjeun moal tiasa ngabagjakeun dulur sanajan kumaha jalma anu hadé.

Aranjeunna bakal mendakan hal-hal anu henteu kaetung pikeun nyobaan pencét anjeun sareng éta dimana anjeun kedah kuat.

Ogé di dunya ieu, henteu sadayana hoyong ningali anjeun kéngingkeun. Nyatana, Henteu sadayana di planét bumi saé pisan.

Gaya hirup Rafael Leao:

Hayu urang bahas kumaha sharpshooter ngahasilkeun sareng nyéépkeun artosna. Pikeun ngamimitian, nilai bersih na dihargakeun sakitar 3 juta euro (stats 2020). Nanging, urang henteu peryogi inohong pikeun terang yén Leao hirup dina gaya hirup méwah - gampang ditingali ku penampilan sareng mobilna.

Bukti gaya hirup sapertos kitu kaasup imah / apartemen méwah anu anjeunna dumuk di Milan. Pangropéa maranéhanana sacara sah didukung ku gaji anu saé Leao tina € 39,473 per bulan sareng € 1.4 juta per taun. Tingali sababaraha armada mobil aheng na.

Kahirupan Kulawarga Rafael Leao:

Payun nerangkeun rumah tanggana salaku harta na anu jangkar sareng anjeunna nalika cai. Di dieu, kami bakal masihan anjeun fakta ngeunaan kolot Rafael Leao. Kami ogé bakal ngajelaskeun rinci ngeunaan duduluran sareng baraya na.

Ngeunaan Rafael Leao Bapa:

Naha anjeun terang kunaon anjeunna milih telepon nalika anjeunna nyetak?… Anu nyerang ngalakukeun éta pikeun bapakna anu ningali sadaya gimna teras telepon anjeunna saatos kanggo nyarioskeun ngeunaan éta. Perayaan telepon ngan ukur cara pikeun ngawartosan ka Bapana yén;

Hei Pa, kuring ngan ukur nyitak. Hayu urang carioskeun engké.

Bentuk skor striker urang didorong ku hoyong nyenangkeun bapakna. Pa Rafael Leao nyaéta jalma anu seueur hartos ka anjeunna. Anjeunna ngajelaskeun anjeunna salaku jalma anu tiasa marahmay, tiis, heuras tur langsung pisan. Dina kecap na;

Upami anjeunna ngagaduhan hal pikeun dicarioskeun ka kuring, anjeunna bakal nyarios langsung. Bapa kuring kadang hésé didéngékeun, tapi tungtungna, anjeunna angger waé.

Ngeunaan Ibu Rafael Leao:

Kira-kira Pébruari 2019, pamaén bal anu ngaberkahan awéwé anu ngalahirkeun salon rambut. Reuwasna lumangsung di Avenida Paiva Couceiro, daérah bisnis inti di Lisbon. Lah, indungna ngaluncurkeun salon ku ngajantenkeun putrana anu mimiti konsumén - berkat réalisasi impianana. Nyarios ka Surat kabar Akad, budak Mummy kantos nyarios;

“Ngagaduhan salon rambut sapertos anu dipikahoyong ku Ibu mah. Anu tiasa kuring lakukeun nyaéta ngabantosan kulawarga kuring sareng masihan aranjeunna anu paling saé anu kuring mampu. Ieu ogé investasi ”

Ngeunaan Rafael Leao Brothers:

Dina hiji wawancara, béntang AC Milan nyarios yén anjeunna ngagaduhan tilu sadulur. Dina waktos anjeunna asup ka klub, tilu budak ieu nangtung ku anjeunna - hiji prestasi anu ngajantenkeun peminat panginten aranjeunna duduluranna. Nanging, éta gancang atanapi engké sateuacan urang terang nami tilu saderekna.

Ngeunaan Rafael Leao Sisters:

Kulawarga footballer dikaruniai kembar - Paulo sareng Bianca. Aranjeunna yuswa 10 taun (sakitar 2019). Éta henteu tungtung sadulurna. Rafael ogé ngagaduhan adi awéwé anu sanés, Nadia anu opat taun langkung ngora ti Paulo sareng Bianca.

Ngeunaan Baraya Rafael Leao:

Sapertos pamiarsa anu urang hormat, kami panasaran terang ngeunaan nini-nini indung sareng bapa na. Aya ogé kaéngan anu teu jelas kana idéntitas paman, bibi, dulur misan, dulur pameget, lanceukna Rafael. Kami wartosan iyeu anjeun nalika urang mendakan.

Fakta Anu Henteu Ngeunaan Rafael Leao:

Pikeun ngabungkus tulisan ieu dina Biografi payun, tingali kebenaran anu kurang dikenal sareng hal sepele ngeunaan anjeunna.

kanyataan #1 - Kunaon Tatangga na nyauran Pulisi ka anjeunna:

Nalika pecah COVID-19, Rafael Leao balik ka kulawargana di Portugal - saatos lirén Liga Italia. Dina usahana pikeun ngajaga tingkat latihan supados teu kaleungitan bentukna, anjeunna ngahurungkeun musikna nyaring - anu ngairitasi tatanggana.

Aranjeunna ngadamel keluhan di kantor pulisi pikeun Noise Nuisance. Numutkeun ka keluhan ti warga Avenida Central do Pinhal Conde da Cunha, di Amora, saurna;

Unggal dinten, Rafael LeAo nyandak rerencangan anu kami kenal salaku DJ ka imahna. Babarengan, aranjeunna satuju nempatkeun musik nyaring.

Sawatara saatos laporan, pihak berwenang Portugis nyobian nyarios ka atlit éta, tapi aranjeunna henteu ngagaduhan réspon.

kanyataan #2 - Kumaha anjeunna ningali Zlatan:

Nyetak gawang anu paling gancang dina Serie A nunjukkeun yén anjeunna nyaéta cheetah sareng singa. Kira-kira Nopémber 2020, tulisan Leao dina Instagram na ngajantenkeun fans ngartos jabatanana saha ari Raja Milan - ogé dimana anjeunna nangtung.

Tanpa patarosan, Leao kedah rada terhormat janten maén sareng Ibrahimovic Zlatan dina kahirupan nyata. Anu nyerang ningali anjeunna salaku lanceukna.

kanyataan #3 - Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPanghasilan dina Euro (€).
Per Taun:€ 1,400,000
Per Wulan:€ 116,667
Per Minggu:€ 39,473
Per Dinten:€ 5,639
Per Jam:€ 235
Per Menit:€ 3.9
Per Detik: € 0.06

Kusabab anjeun mimiti ningali Rafael Leao's Bio, ieu anu anjeunna hasilkeun.

€ 0

kanyataan #4 - Hubungan sareng Kylian:

Aya alesan anu maju AC Milan disebut Portugis Mbappe. Upami anjeun ningali pisan, anjeun bakal niténan yén gaya maénana, umur sareng kagancangan anu sami sareng bintang Perancis. Langkung seueur, Kylian Mbappe mangrupikeun sumber inspirasi ka Leao, anu hoyong kéngingkeun medali sareng gelar sapertos bintang Perancis.

kanyataan #5 - Peunteun FIFA 2020:

Rafael Leao ngagaduhan peunteun sacara umum 74 poin kalayan poténsi 83. Éta henteu saé pisan upami anjeun naros ka kami. Panyekel rékaman pantes langkung saé, sareng kami ngarep FIFA ngatasi ieu dina waktos anu teu lami.

kanyataan #6 - Agama:

Sapertos namina nunjukkeun, aya kamungkinan anu hébat anu neunggeul nyaéta jalma anu percaya. Leao kedah latihan Kristen. Pantes pikeun dicatet yén nami na Rafael mangrupikeun jinis tina nami Raphael.

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun parantos maca inpormasi ieu ngeunaan Rafael Leao. Carita budak leutik urang Biografi sareng Biografi ngajarkeun urang yén kakuatan sanés asalna tina kapasitas fisik tapi tina kahoyong anu teu tiasa dibantah. Perlu urang ayeuna muji kolot striker pikeun pangrojongna kana karirna ku omongan sareng kalakuan.

Di LifeBogger, kami bangga dina nyayogikeun carita budak leutik sareng fakta biografi sareng akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali naon-naon anu henteu katingalna leres, kedahna ngahubungi kami. Upami teu kitu, hayu urang terang naon anu anjeun mikirkeun Leao dina bagian koméntar. Pikeun kéngingkeun sakedap ningali Bio panyerang, anggo tabel Wiki kami.

PANUTI BIOGRAFIWIKI JAWABAT
Nami lengkep:Rafael Leao.
Landihan:Rafblinks.
Jaman:21 taun sareng 8 bulan.
Tanggal lahir:Dinten ka-10 Juni 1999.
Tempat kalahiran:kota Almada di Portugal.
Kolot:Bapak sareng Ibu Conceição Leão.
duduluran:Tilu sadulur sareng sadulur (Paulo, Bianca sareng Nadia).
Jangkungna di Kaki:6 Kaki, 2 Inci.
Jangkungna cm:188cm.
Maén Posisi:Teraskeun / Striker.
kabangsaan:Portugal.
Famiy Asal:Angola.
Kolot:Bapak sareng Ibu Conceição Leão.
Zodiak:Gemini.
Hobi:Kaulinan, ngojay ogé nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng réréncangan.
Idol:Loïc Remy.
Worth Net:Kira-kira 2 juta euro (2021 stats).

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar