Emile Smith Rowe budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Emile Smith Rowe budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Emile Smith-Rowe urang nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Gaya hirup, Patut Bersih, sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, urang gaduh sajarah bintang maén bal Inggris anu diideuan ku Klub maén bal Arsenal. Urang mimitian ti jaman budak nepi ka nalika anjeunna kasohor ku Gunners. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, tingali galeri kamajuan hirupna - kasimpulan sampurna Emile Smith Rowe's Bio.

Biografi Emile Smith Rowe. Ti jaman budak nepi ka Kinérja.
Biografi Emile Smith Rowe. Ti jaman budak nepi ka Kinérja.

Leres, sadaya jelema terang anjeunna mirip Kevin De Bruyne dina katingalina sareng poténsi. Kusabab kitu, GOAL nyauran anjeunna Arsenal urang Croydon De Bruyne - budak lalaki anu tiasa mendakan rohangan bahkan dina kotak telepon. Sanaos penghargaan, urang perhatoskeun ngan ukur saeutik anu terang kana Kisah Hirup na. Kami parantos, sadayana parantos siap pikeun anjeun, sareng pikeun gim gim. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Emile Smith Rowe:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan jujuluk - Emzinho. Emile Smith Rowe lahir dina dinten 28th Juli 2000 ka indungna, Fiona Rowe, sareng ramana, Leslie Rowe, di Croydon, kota ageung di London kidul, Inggris.

Anu maén bal profesional Inggris mangrupikeun putra kadua ti dua budak lalaki - lahir tina union antara kolotna anu sigana umur opat puluhan. Di handap ieu Les Smith Rowe sareng batur sapagawean.

Kolotna Emile Smith Rowe. Anjeunna ningali penampilan Bapana leres?
Pendak sareng salah saurang sepuh Emile Smith Rowe. Naha anjeun ningali kasaruaan antara anjeunna sareng Les, Bapana na?

Dina paguneman sareng Les, kami terang yén anjeunna nyandak poto ieu dina acara Natal taunan dimana Emile ogé ngahadiran. Dina kasempetan éta, budak ngora éta nandatanganan tanda tangan sareng nyandak poto sareng sababaraha jalma anu khusus damel sareng Pa na. Ieu mangrupikeun tanda mimiti na hina.

Tumuwuh Up Taun:

Aya seueur hal anu hébat ngeunaan nyéépkeun waktos budak leutik sareng lanceuk. Pikeun Emile ngora, éta ngajantenkeun hirupna langkung amis. Duanana sadulur nyéépkeun taun mimiti di Thornton Heath, kota anu kawéntar di London kidul. Salaku budak lalaki, ESR nyembah Frank Lampard.

Latar Kulawarga Emile Smith Rowe:

Kolot sepakbola - Kurang sareng Fiona - kantos janten kelas menengah. Boh Ibu sareng Bapa nampi kasenangan salaku padamel perawatan sosial di beulah kalér London. Mimiti, Kirang sareng Fiona mastikeun yén aranjeunna ngawangun bumi anu gaya hirupna dipuseurkeun kana kerja keras sareng hormat. Éta aranjeunna ditanamkeun ka putra-putrana.

Emile Smith Rowe Kulawarga Asal:

Tempat lahirna pamaén bal Inggris urang Thornton Heath nyarios pisan ngeunaan kahoyongna pikeun nyenangkeun penggemar sepakbola. Kabeneran aya, jalma-jalma ti akar Emile urang London rajin. Dina kasimpulan, aranjeunna terang naon anu diperlukeun pikeun suksés dina kahirupan.

Kulawarga Emile Smith Rowe asli ti Thornton Heath, kidul Greater London, Inggris.
Kulawarga Emile Smith Rowe asli ti Thornton Heath, kidul Greater London, Inggris.

Tingali dina kahirupan Wilfried Zaha, contona. Teu diragukeun, anjeunna mangrupikeun conto anu sampurna pikeun Thornton Heath lahir sareng jawa. Sacara sederhana, kampung halaman Emily boro ngahasilkeun jalma anu teu puguh.

Atikan sareng Ngiringan Karir:

Salaku budak leutik, Emzinho tiasa ngaduga masa depanna. Cita-cita na janten pesepakbola propésional henteu janten lamunan. Ngakuan wasiat budakna pikeun maén bal pikeun milarian hirup, kolot Elme (Fiona sareng Les) ngadaptarkeun anjeunna di sakola maén bal lokal.

Pikeun nambihan kamampuanana, Emile anu rajin neraskeun maén bal bahkan saatos jam sakola. Anjeunna ogé ilubiung pisan dina sépakan sepakbola lingkungan. Kusabab kolotna Emile Smith Rowe damel di North London, janten gampang pikeun aranjeunna mendakan kasempetan karir pikeun putrana.

Sateuacan anjeunna ngagabung sareng Arsenal, Elime ngalaman sidang sareng Chelsea sakitar 2009. Tungtungna, sareng kabagjaan kulawargana, budak ngora éta katampi ku Gunners dina yuswa 10 taun.

Emile Smith Rowe Untold Football Story:

Saatos lebet ka rumah pendidikan Arsenal, aya tantangan pikeun kulawarga. Hésé pikeun Les sareng Fiona ngumbara kirang langkung dua jam unggal dinten (bulak-balik) pikeun ngaluarkeun Emile di Hale End - dimana urang ngagaduhan akademi Arsenal.

Pikeun ngagampangkeun hirup, Emile, lanceukna sareng kolotna nyandak kaputusan pikeun ngalih ti Kidul ka London Kalér. Kalayan éta, perjalanan jarak jauh anu biasa janten dileungitkeun. Saatos ngalih, langkung gampil pikeun Bapana pikeun ngawas-ngawaskeun orok bumi na. Dina waktos ieu, Les sareng Fiona mimiti nonton ampir unggal buruan putrana anu dimaénkeun.

Kahirupan Karir Awal sareng Arsenal:

Emily ngalaman naékna gancang sareng Gunners. Anjeunna mangrupikeun jenis anu naék dilangkungan tantangan naon waé dina jalanna. Anjeunna mendakan kakuatan deui nalika ngalangkungan akademi. Diantara budak-budak ieu - jaman harita di 2010 - urang tiasa ngéléhkeun dada nyarios Emile anu paling ningali kasuksésan

Ngalangkungan jajaran nonoman, Smith Rowe ningali dirina ngembang janten murangkalih ucing anu precocious. Anjeunna mangrupikeun budak anu kénging berkah kalayan kontrol napel sareng kakuatan tengah gelandang anu nyerang. Yén anjeunna ngagunakeun kabungahan pikeun kumalayang lawan anu katukang.

Biografi Emile Smith Rowe- Jalan Carita Inohong:

Ngadeukeutan ka lima belas taun lahirna, aya paguneman di kalangan juru bakat terkenal anu ngabahas poténsi budak ngora pikeun Inggris. Reuwas kulawarga Emile Smith Rowe, orok di bumi nampi telepon Inggris - pikeun tim di handapeun 16 taun.

Sataun saatosna - nalika masih maju ngalangkungan jajaran di akademi Arsenal - Emile ngagaduhan panggilan takdir. Dina waktos ieu, anjeunna disauran janten bagian tina Piala Dunia FIFA U-2017 17.

Kalayan rambutna pirang anu caang, Smith Rowe henteu sesah kantun dina pitch. Hatur nuhun kana tujuan kaherananana, budak urang disisi Rhian Brewster ngabantosan Inggris meunang piala.

Aggregasi jam nyéépkeun ngasah karajinanana ogé ngahargaan nasional na ningali klub-klub ageung ngudag anjeunna pikeun tandatangan. Diantara untungna nyaéta Tottenham sareng Barcelona. Kaleresan, Emily nangtung leres ka Arsenal bahkan di tukangeun tongkat klub. Humility sareng kapercayaan ningali anjeunna ngajanjikeun kasatiaan ka Gunners bari nolak Spurs sareng Barca.

Emile Smith Rowe Bio - Carita Sukses:

Sapertos seueur anu dilakukeun ku nonoman, anjeunna nginjeum dina yuswa 18. Mimiti ka RB Leipzig sareng kadua ka Huddersfield Town. Saatos mayar iuran na, budak ngora balik deui ka Arsenal - dina bimbingan Freddie Ljungberg. Dina waktos éta, Emile mimiti nyieun tandatanganana bari sabar ngantosan kasempetan tim kahiji Arsenal.

Nuju usum pertengahan 2020/2021, performa Arsenal roboh. Dina waktos éta, béntang Multi-juta pon klub murag. Hariwang Mikel Arteta nuju milarian naon waé anu bakal nawiskeun sakedik harepan. Ngalenyepan jero cadanganna, nami anu jelas tina Emile Rowe-Smith muncul.

Panghargaan peminat Gunners henteu diperhatoskeun salaku gelandang nyerang jangkung 6ft disarengan jalma terkenal (siga Kieran Tierney) janten salah sahiji bintang anu menonjol anu ngajantenkeun kleub na ngagaduhan tungtung anu positip dina taun 2020 sareng mimiti caang taun 2021.

Dina waktosna (Januari 2021), nalika Emile Smith Rowe nyababkeun gangguan anu gumbira ngalawan Chelsea saatos pala ka N'Golo Kante, Fénderal Arsenal buntu - kalayan hiji hal anu aya dina pipikiran aranjeunna. Éta aranjeunna henteu peryogi deui Mikel Arteta mun asup Isco salaku ngagantian pikeun Ozil. Lah, Mesut énggal, AKA Emzinho.

Dina nyerat Bio ieu, anak Fiona sareng Les anu pangahirna mangrupikeun prospek anu paling pikaresepeun dina Arsenal. Ngabentuk kapal kemitraan anu tangguh sareng Bukayo Saka (anu sanés satia Arsenal Loyalist), kami kiat Smith Rowe janten Arsenal rutin dina jangka waktos anu singget. Sésana, sakumaha urang carioskeun, nyaéta sajarah.

Emile Smith Rowe Love Life - Kabogoh, Pamajikan, Barudak?

Ku naékna kamashuran sareng janten suksés pisan sareng Gunners, éta pasti yén fans Arsenal bakal ngalakukeun patarosan ngeunaan kahirupan cinta na. Pamundut sapertos upami Emzinho gaduh kabogoh. Atanapi meureun ... pamajikan sareng anak sapertos jodo na - Phil Foden - ngalakukeun.

Nya, ieu pamikiran urang. Lifebogger yakin yén béntang balna parantos ngagaduhan awéwé dina kahirupanana tapi ngantosan waktos anu pas pikeun nembongkeunana. Henteu ngan dirina, tapi barudak anu bakal dilahirkeun ka anjeunna kusabab Emile Smith Rowe nyerang urang salaku bapa sareng salaki anu saé.

Fakta Kahirupan Pribadi:

Saha Emile Smith Rowe jauh tina urusan Maén Bal? Kanggo langkung terang anjeunna, kami bakal nyaritakeun carita pondok.

Mangtaun-taun ka pengker, wartawan naros ka budak ngora dimana anjeunna lahir. Pikeun ngajantenkeun hirup anu diwawancara sakumaha lugas sakumaha anjeunna tiasa nyobian, Emile ngawaler ku kecap ... "Croydon." Budak Arsenal henteu kantos ngajentrekeun ku nyebatkeun Thornton Heath - tempat lahirna, dimana anjeunna nyauran bumi.

Ayeuna naon ieu hartosna? ... Éta hartosna Smith Rowe parantos meunang seueur perang anu urang henteu terang - kecuali nalika anjeunna nyebatkeun akar kulawargana. Anjeunna mangrupikeun jalma anu nyebatkeun nilai kateguhan mental sareng etika kerja. Kami ningali disiplin salaku kado anu ngajaga Gunner ngora tetep.

Sedengkeun ngeunaan bobbies na, béntang anu ngagurilep sapertos Hector Bellerin mangrupikeun gamer anu pangalaman. Anu pamungkas, urang perhatoskeun anjeunna resep balanja nyalira - tanpa kabogoh - sahenteuna pikeun ayeuna.

Gaya hirup Emile Smith Rowe:

Naon anu dilakukeun Emzinho sareng 20,000 pon anu ditampi unggal minggu? Anu mimiti, anjeunna nyéépkeun saé pikeun baju sareng sapatu. ESR resep ngajantenkeun penampilanana ngagambarkeun salah sahiji penggemar pribadina terang sakedik ngeunaan.

Nyarioskeun watekna, Emile ngagaduhan rasa humor anu lucu anu mangrupikeun simbol gaya hirupna anu hina. Pribumi Croydon pasti terang kumaha cara ngagoda jalma bari henteu jahat dina kalakuan éta.

Worth Net:

Ayeuna disimpen dina sakitar £ 700K (inohong 2020), nilai bersih Emile Smith Rowe sigana bakal némbak ka luhur nalika perjanjian mega Arsenal parantos katingal. Pikeun nyimpulkeun status kauanganana, tingali mobil anu disetir ku anjeunna. Éta nyarios seueur ngeunaan kakuatan pameseran na ayeuna.

Mobil Emile Smith Rowe.
Mobil Emile Smith Rowe.

Kahirupan Kulawarga Emile Smith Rowe:

Éta ibarat dahan tangkal. Éta mangrupikeun rumah tangga anu tumuh dina arah anu béda, tapi akar na milih tetep salaku hiji. Dina bagian ieu, urang bakal terang langkung seueur ngeunaan Mum, Pa, lanceukna sareng dulur-dulur na.

Ngeunaan Emile Smith Rowe Kolot:

Tingali kana panon maranéhna Les. Naon anu anjeun tingali?… Kanggo urang, urang ningali cinta murni ti Ayah anu sombong. Diideuan ku padamelanana (kalakuan perawatan sosial), kadua kolotna parantos ngalaksanakeun padamelan di bumi.

Super Dad, Les mangrupikeun sumber nahan diri sedengkeun pamajikanana Fiona mangrupikeun akar kahadéan sareng handap asor dina kulawarga. Hirup di London Utara, kadua kolotna ayeuna damel di séktor pendidikan kota. Aranjeunna masih mendakan waktos kanggo ngahadiran unggal buruan anu dicoo ku putrana.

Ngeunaan Emile Smith Rowe's Brother:

Sajauh kami terang - ti saprak budak, Anu Maén Bal sareng lanceukna lanceuk siga anu lem. Nanging, sakumaha mangtaun-taun ngalangkungan, duanana nyanghareupan takdirna. Urang terang sakedik upami lanceuk Emile janten maén bal. Ngan ukur hitungan waktos sateuacan tim panilitian urang terang ngeunaan anjeunna sareng baraya - salah sahiji anu anjeunna diwariskeun jangkungna 6 kaki na.

Emile Smith Rowe Fakta Teu Biasa:

Ngubaran carita budak leutik sareng Biografi urang, kami bakal nganggo bagian akhir ieu kanggo nyaritakeun bebeneran anu mungkin anjeun henteu terang Emzinho.

kanyataan #1 - ngabandingkeun Gajihna sareng Rata-rata Warga:

KEJOHANAN / SALARIPendapatan di Euros (€)Pendapatan di Pounds (£)
Per Taun€ 1,134,600£ 1,041,600
per Bulan€ 94,500£ 86,800
Per Minggu€ 21,787£ 20,000
Per Poé€ 3,112£ 2,857
Per Jam€ 129£ 119
Per Menit€ 2.2£ 2
Per Kadua Kadua€ 0.04£ 0.03

Kusabab anjeun mimiti ningali Emile Smith Rowe'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

£ 0

Naha anjeun terang?…. Rata-rata Londoner anu kéngingkeun £ 38k sataun tetep kedah damel salami 27 taun genep bulan kanggo ngajantenkeun gaji taunan Emile Smith Rowe (stats 2020).

Fakta # 2: Anjeunna kantos bobo - kaleungitan pertandingan maén bal:

Éta kajantenan dina handapeun 23 dinten na - waktos Freddie Ljungberg ngalatih anjeunna. Dinten anu satia, para penggemar ngantosan Mesut Ozil nonoman Arsenal pikeun datang nyalametkeun aranjeunna tina éléh.

Hanjakalna, Emile urang sorangan mendakan jam senangna. Anjeunna ngaleutikan - dina posisi anu pangsaéna, di lokasi anu teu dikenal - kantun pertandingan dina prosés. Kusabab éta, babaturanana masihan anjeunna julukan samentawis - 'Saré bro.'

Fakta # 3: Janten Pemain Tenis di Arsenal:

Ieu kajantenan nalika anjeunna masih di akademi Gunner. Emile ngabagi kamampuan Tenis ageung sareng idola Arsenal hiji waktos, Robin van Persie . Accroding kana laporan, Smith Rowe ngagaduhan reputasi pikeun janten pamaén ténis pangsaéna dina waktosna di akademi Arsenal.

Fakta # 4: Hubungan sareng Kevin De Bruyne:

Ningali Emile Smith Rowe ngingetan penggemar sepak bola KDB, leres? Ku kasaruaan, anjeun tiasa sacara gampang ngabingungkeun aranjeunna salaku dulur. Deui, éta moal heran yén patarosan anéh ngeunaan béntang Man City bakal mimiti timbul. Patarosan sapertos upami Rowe mangrupikeun Albino - sakumaha jalma naroskeun Kevin De Bruyne.

Fakta # 6: Statistik FIFA:

Kaulinan vidéo simulasi maén bal saé kalayan prediksi masa depan anu gedé pikeun budak ngora. Nanging, pikeun jajaranana sadayana, Emile kaserang peunteun lemah - anjeun henteu goréng teuing sapertos Liverpool Rhys Williams. Kami yakin duanana budak bakal ningali naékna.

Fakta # 7: Naha anjeunna nganggo Stoking Leutik:

Dina waktos anjeunna janten populér, anjeun tiasa sacara gampil ningali anjeunna dina pitch kusabab suku-Na. Poe ieu, urang terang Emile nuturkeun bagian tina Jack Grealish - sabab duanana nganggo hansip pondok sareng kaos kaki. Hasil tina panilitian nunjukkeun yén éta mangrupikeun ritual maén balna nyalira.

kacindekan:

Tanpa diragukeun, fans Arsenal tiasa gaduh Kevin de Bruyne nyalira di klubna saatos naék kana taun 2020 anu kamashur. Langkung seueur deui, Biografi Emile Smith Rowe ngajarkeun urang yén urang moal ngalaman paningkatan karir upami urang henteu ngejah momen kasempetan. Sakumaha dititénan, ESR nyita sakedap rahmat salami akhir taun 2020.

Perlu LifeBogger ngahargaan kolotna pikeun pangorbanan aranjeunna, utamina saatos ngartos kahoyong budakna maén bal pikeun milarian artos. Kami terang yén nalika budak leutik Emile Smith Rowe, Les sareng Fiona ninggalkeun imah kulawarga di Thornton Heath kanggo netep di London Kalér. Aranjeunna ngalakukeun ieu, sadayana dina nami mastikeun perjalanan anu lancar pikeun budakna di akademi Arsenal.

Kabeneran, Gunner ngora, sajaba ti kasaruaan raketna sareng Kevin De Bruyne ogé saé nyiptakeun kasempetan sareng nyetak gol. Diposisikan salaku duanana gelandang nyerang atanapi gelandang sentral, urang tiasa sacara konfirmasi nyarios yén anjeunna ngagaduhan campuran Brune sareng Dennis Beckamp.

Dina taun 2021, penggemar resep ningali Emile Smith Rowe teraskeun caang nalika perjalanan Arsenal tebus gambar maranéhna leungit.

Punten hubungan sareng kami upami anjeun ningali naon waé anu henteu saé dina tulisan ieu. Upami teu kitu, carioskeun dina bagian koméntar kana pamikiran anjeun ngeunaan gelandang anu nyerang. Pikeun kasimpulan Biografi Emile Smith Rowe, anggo tabel Wiki ieu.

PANUTUSAN WIKIWaleran
Nami lengkep:Emile Smith Rowe.
Landihan:Emzinho.
Tanggal lahir:28 Juli 2000.
Tempat kalahiran:Croydon, London, Inggris.
umur20 taun sareng 6 bulan.
Kolot:Fiona Smith Rowe (Indung) sareng bapak, Les Smith Rowe (Bapa).
duduluran:Hiji lanceuk lanceuk henteu.
Kulawarga Asal:Thornton Heath.
Jangkungna dina Méter1.82 Méter.
Jangkungna dina Suku6 Suku.
Zodiak:Leo.
Ageman:Kristen.
Idol Maén:Frank Lampard.
Posisi maén:Nyerang gelandang.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar