Dean Smith budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Dean Smith budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Dean Smith kami ngagambarkeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, kahirupan mimiti, kulawarga, kolot, pamajikan (Nicola), barudak, gaya hirup, kahirupan pribadi sareng bersih patut.

Dina istilah anu saderhana, kami nampilkeun anjeun perjalanan hirup manajer, ti saprak mimiti na, dugi ka nalika anjeunna janten kawéntar. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, ieu budakna nepi ka galéri sawawa - kasimpulan sampurna Dean Smith's Bio.

Dean Smith Biografi
Ringkesan Carita Kahirupan Dean Smith.

Leres, sadaya jelema terang yén kaahlian manajemén na disarengan John Terry parantos ngabantosan Aston Villa ngadominasi tahap awal EPL 2020-21. Nanging, ngan ukur sababaraha penggemar anu terang perkawis Biografi na, anu cukup pikaresepeun. Tanpa loba ado, hayu urang mimitian.

Dean Smith Childhood Story:

Pikeun Wiwitan Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan "Jahé Mourinho". Dean Smith lahir dina dinten 19 Maret 1971 ka indungna, Hilary Smith sareng ramana, Ron Smith di West Bromwich, Inggris. Anjeunna anu bungsu tina dua murangkalih anu dilahirkeun tina union antara kolotna gambar dihandap.

Pendakan salah saurang kolot Dean Smith - Hilary Smith (dugi ka 2021).
Pendakan salah saurang kolot Dean Smith - Hilary Smith (dugi ka 2021).

Dean Smith Ngembang Dinten:

Diasuh ku bapa anu dipikiran maén bal masihan bos Villa kahareup méwah ningali seueur pertandingan. Moreso, budak leutik na teu aya sawangan tina bosen sabab sering maén bal sareng lanceukna, Dave.

"Kuring pikir hiji hal anu ngabantosan kuring nyaéta lanceuk kuring anu umur dua taun satengah ti kuring. Maka, kuring teras-terasan maen ngalawan anjeunna sareng murangkalih sepuh sadaya waktos.

Kami gaduh sakola di tukangeun kami. Janten sering janten kasus nanjak dina pager sareng gaduh buruan urang di dinya. ”

Anu matak, bapak Smith damel salaku pramugari dina Trinity Road Stand - prestasi anu ngadegkeun anjeunna salaku kipas paeh Aston Villa. Biasana, saderek Smith sering ngiringan bapakna ka stadion dimana aranjeunna ngabersihkeun korsi pikeun lolos gratis ka Holte End.

Latar kulawarga Dean Smith:

Tétéla, kulawargana sanés jinis anu ngagaduhan pendidikan kauangan anu pangsaéna. Nanging, kolot Dean sanggup ngagunakeun penghasilan sareng ngabantosan kulawarga janten nyaman salaku warga kelas menengah. Syukurlah, indungna mangrupikeun tukang bumi anu saé. Maka, anjeunna ngatur sadaya sumber daya anu disayogikeun ku artos anu dipiharep ku bapakna di Villa Park.

Asal Kulawarga Dean Smith:

Tempat asalna (Bromich Kulon) anu baheulana janten désa euyeub ku batubara sareng batu beusi. Deukeutna ka dahan karéta sareng kanal ngajantenkeun langkung gampang pikeun kota berkembang nalika jaman Révolusi Industri. Maka, ékonomi Kulon Bromwich janten populér pikeun pabrik sareng rékayasa dina abad ka-20.

Duka tah, tempat asalna Dean Smith, anu aya di West Midlands, Inggris, ngalaman sababaraha resesi. Salah sahiji masalah ékonomi musibah anu kajantenan dina taun 1970an ngaluuhan budak leutik na ku kalaparan.

Dean Smith urang Carita Teu Biasa:

Anu matak, perjalanan karirna dimimitian siga Gareth Southgate, Anu mimiti maénkeun sepakbola Liga sateuacan nyandak peran manajemén. Mimiti, Smith, anu ngimpina nampilkeun pikeun klub karesepna (Aston Villa) ngamimitian ékspédisi na di divisi kaopat.

Jaman harita, bapakna terang yén éta ampir teu mungkin pikeun budakna anu didorong olahraga pikeun daptar dina tim liga paling luhur dina 18 taun. Ku sabab kitu, anjeunna ngagaduhan Smith gabung sareng Walsall salaku bek pusat di 1989.

Dean Smith hirup karir mimiti
Genesis karir profesionalna.

Kahirupan Karir Awal Dean Smith:

Nyiptakeun sakitar 142 penampilan pikeun Walsall cekap narik perhatian pramuka anu peryogi kaahlian na. Sedihna, Smith dijual ka tim divisi katilu, Hereford United, dina taun 1994. Tapi, biaya kontrakna mangrupikeun jumlah anu meupeuskeun rékor £ 80,000 dina sajarah klub kolotna.

Karir Profesional Low-Key:

Sanaos sagala upaya na pikeun narik calon pramuka ti luhur luhur, Smith tungtungna ngagabung sareng Leyton Orient di taun 1997. Dinten na di divisi katilu ningali sakedik harepan nalika anjeunna ngalih ka Sheffield Rebo (di Divisi Mimiti) di 2003.

Nyetak ngan ukur hiji gol dina 62 penampilan sareng ngiringan Port Vale taun payun ngajantenkeun Smith sadar yén anjeunna henteu ditakdirkeun pikeun terobosan anu langkung ageung salaku pamuter. Maka, anjeunna ngeureunkeun karir maén na dina Januari 2005 sareng janji ka kolotna yén anjeunna bakal mastikeun hasil salaku palatih.

Dean Smith hirup karir konci-handap
Tingali momen terakhir na dina maén bal liga.

Dean Smith Taun Awal dina Manajemén:

Mimiti sareng paling penting, anjeunna ngamimitian salaku manajer tim nonoman klub lami na, Leyton Orient. Saatos ngabuktoskeun kamampuanna anu tangguh pikeun ngaluarkeun pamaén anu pangsaéna, Smith diwanohkeun janten asisten manajer skuad senior Leyton di 2005.

Saatos naséhat bapakna, Smith ngadaptarkeun kelas asah babarengan Brendan Rodgers. Maka, anjeunna kéngingkeun Lisensi UEFA Pro na di 2008. Kalayan keahlian tambahan dina administrasi, anjeunna angkat ti Leyton milarian padamelan anu langkung hejo.

Dean Smith Bio Jalan ka Inohong Story:

Naha anjeun terang?… Butuh waktos Smith ngan tujuh belas dinten kanggo ngajantenkeun posisi manajer permanén Walsall saatos janten palatih pangurus na dina Juli 2009. Anu matak, anjeunna nguatkeun klub ku ngantepkeun sababaraha pamaén sareng ngadaptarkeun pamaén bal ngora liwat pinjaman.

Karir pelatih Dean Smith
Mimiti subuh anyar dina administrasi.

Kalayan stratégi na maén defensif, kipas julukan anjeunna nyaéta Jahé Mourinho. Siga Marcelo Bielsa, Smith henteu meredihkeun kasieun pamaén na di lapangan. Formasi na nyalametkeun Walsall tina zona degradasi sareng kéngingkeun kontrak propésional seueur pamaén ka klub top.

Dean Smith Kisah Sukses:

Dina jangka waktu anu teu lami, pangurus sepakbola ningali dirina minuhan kecap na ka kolotna sabab seueur tim milari jasa-jasana. Anjeunna henteu lami deui ngamankeun kontrak sareng Brentford (dina 2015) sareng ngahibur seueur pameget ku stratégi gaya pas dina Kejuaraan.

Karir pelatih Dean Smith di Brendfort

Terobosan paling hébat dina karirna sumping nalika anjeunna diangkat janten palatih Aston Villa di 2018. Bieu sataun saatos kadatangan na, Smith mingpin urang Villan meunang promosi ti Championship ka EPL.

Numutkeun kana talksport.com, palatih Inggris ngaku parantos ngarayu Jack Grealish pikeun nandatanganan kontrak 5 taun sareng Singa saatos nginum sababaraha gambar. Hatur nuhun kana kamampuan analitikna, Dean Smith parantos kéngingkeun seueur penghargaan pikeun namina. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Kahirupan Hubungan Dean Smith:

Salah sahiji alesan utama anjeunna sanggup nahan sadaya tekanan sareng ketegangan padamelanna nyaéta pamajikanana, Nicola. Nalika anjeunna mikaresep peranna dina lapangan, satengah langkung saé na tetep di bumi kanggo dikabaran ku gawang ku putrina.

Pamajikan Dean Smith
Pendakan Nicola, awéwé anu aya di tukangeun kabagjaan anu jero Smith. Seuri aranjeunna dina tingkat anu béda pisan.

Tétéla, pamajikan Smith teuing gugup ningali klub salakina nedunan langsung di lapangan maén bal. Kumisan ti ngabantosan anjeunna mendingan saatos padamelan na dilakonan sadidinten, Nicola mangrupikeun indung ka dua murangkalihna (putra sareng putri).

"Kuring bébéja yén kuring moal bobo pisan nalika kuring manajemén. Tapi kuring bobo pisan. Sedih, kuring bobo langkung saé tibatan pamajikan kuring, anu sigana jalma anu nyanggut tekanan tina tekanan.

Moreso, sigana mah anjeunna henteu ningali salah sahiji 6 pertandingan terakhir urang dugi ka Juli 2020. Putri kuring sok ngawartosan naon anu lumangsung kalayan waspada dina telepon. Kaleresan, kulawarga kuring mangrupikeun alesan naha kuring ngalakukeun ieu sareng resep pisan. "

Kahirupan Pribadi Dean Smith:

ngajadikeun What pameget budak janten manajer Aston Villa kandel?… Kanggo ngamimitian, anjeunna ngagaduhan campuran sipat zodiak Pisces. Di lapangan, Smith janten ambek iraha timnya ngalakukeun goréng sareng jubilates nalika aranjeunna maén hadé. Ti Pébruari 2020, anjeunna dituduh torowongan ngamuk bust-up sareng John Terry saatos karugian Southampton. Nanging, anjeunna terang-terangan nolak klaim éta.

Kapribadian Dean Smith
Anjeunna ngagaduhan anjeunna, sumanget pikeun salawasna meunang. Teu heran anjeunna janten ngamuk nalika timna maénkeun hebat pisan.

Jauh ti lapangan maén bal, Smith sacara praktis turun ka bumi. Duanana pamaénna sareng anggota kulawargana parantos ngabuktoskeun kanyataan yén anjeunna teratur, rendah haté, sareng komitmen pikeun ngarengsekeun masalah tanpa nyerah.

Dean Smith Net Worth sareng Gaya hirup:

Teu diragukeun, gaji taunan na £ 1.5 juta (2021 Stats) parantos ngabuktikeun yén bahkan palatih tiasa ngempelkeun kabeungharan ageung sapertos pamaén top. Ogé tempo taun pangalamanana, patut Dean parantos ningkat mangtaun-taun. Dina waktos nempatkeun Bio ieu, Dean Smith ngagaduhan perkiraan Net Worth £ 8.5 juta.

Sanaos penghasilan anu ageung pisan, Jahé Mourinho parantos nyandak langkah ti Hansi-Dieter Sintreuk. Salaku kanyataan, anjeunna hirup gaya hirup konservatif sareng kirang merhatoskeun imah mewah ogé mobil aheng.

Kahirupan Kulawarga Dean Smith:

Iraha waé perjalanan usaha manajemén na janten sesah, anjeunna teras-terasan ngalih ka kulawargana pikeun kanyamanan. Éta sababna anjeunna ngagaduhan karir anu gampang. Kusabab kitu, kami masihan anjeun kanyataan ngeunaan kolotna Smith, lanceuk sareng dulur-dulur na dina bagian ieu.

Ngeunaan Rama Dean Smith:

Bapana manajer, Ron Smith, mangrupikeun Steward (salami 25 taun) sareng pendukung keras tina The Claret sareng Blue. Laporan nyatakeun yén Smith mimiti ngagaduhan motivasi pikeun ngagali bal liga kusabab cinta bapakna pikeun pertandingan éta.

Sedih, Mr Ron murag pisan gering sareng didiagnosis pikun taun 2014. Nalika kulawargana nyimpen anjeunna di bumi perawatan, urang Inggris umur 79 taun kaserang coronavirus. Saatos opat minggu perang sareng virus, bapak Smith nyerah hantu.

Ngeunaan Ibu Dean Smith:

Tulang tonggong Dean sejen anu teu bisa dipungkir nyaéta indungna, Hilary Smith. Anjeunna henteu terang nanaon tentang maén bal dugi anjeunna pendak sareng bapakna di 1964. Kusabab Hilary komitmen pikeun ngadukung kulawargana anu dipikiran sepak bola, anjeunna antukna janten kipas tina tim anu aranjeunna sadayana surak.

Dean Smith indung
Hilary Smith bangga kana prestasi putrana. Henteu ragu ngeunaan éta!

Naha anjeun terang?… Indung Smith resep anjing. Dina sababaraha kasempetan, anjeunna sering nampi tanggung jawab ngurus anjing putrana iraha waé sésa kulawarga ngumbara pikeun buruan jauh.

Ngeunaan Duduluran Dean Smith:

Mangsa budakna bageur kusabab lanceukna ngagaduhan minat anu pangsaéna. Smith sareng Dave hiji-hijina murangkalih kolotna. Aranjeunna parantos ngalangkungan kandel sareng ipis ti saprak budak leutik dugi ka ayeuna. Maka, duduluran éta silih ngarti kana kapribadianana sareng ulah silih cilaka.

Ngeunaan Baraya Dean Smith:

Dina waktos nyusun Life Story ieu, urang henteu acan kéngingkeun inpormasi ngeunaan nini-nini bapa sareng indungna. Nya kitu, paman sareng bibi Dean ogé dulur-dulur na masih teu dikenal.

Dean Smith Fakta Untold:

Pikeun ngabungkus Biografi pangurus, ieu di dieu sababaraha kanyataan ngeunaan anjeunna éta bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun élmu lengkep ngeunaan Kisah Kahirupan na.

Fakta # 1: Di takdir pikeun Kaagungan:

Sateuacan anjeunna bahkan ngimpi mendakan karir asah, Smith parantos angkat Piala Éropa. Saolah-olah nasib anu ngagentos ka anjeunna, putra Ron Smith umur 11 taun anu ngasuh salah saurang pahlawan Rotterdam Villa ngagaduhan hak istiméwa pikeun ngangkat piala éta.

Fakta # 2: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)
Per Taun£ 1,500,000
per Bulan£ 125,000
Per Minggu£ 28,802
Per Poé£ 4,115
Per Jam£ 171
Per Menit£ 2.9
Per Kadua Kadua£ 0.05

Panilitian nunjukkeun yén rata-rata warga Inggris kedah damel salami dua satengah taun kéngingkeun naon anu ditampi Smith dina sabulan.

Kami sacara strategis nempatkeun analisis gajihna saatos jam. Pilarian terang kanggo nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Dean Smith's Bio, ieu anu anjeunna hasilkeun sareng Aston Villa.

£ 0

Fakta # 3: Ageman:

Jahé kami Mourinho mangrupikeun seueur peminat anu percanten yén Singa sanés ngan ukur Tim Maén Bal tapi ogé agama. Anu matak, anjeunna sering ngadesek para pendukungna supaya tetep iman ka klub mantep sareng ngarep-ngarep dinten anu langkung mulya.

Fakta # 4: Réngking Goréng Salaku taun 2020:

Sanaos istiméwa na dina ngatur skuad Aston Villa, 90min.com parantos pangkat Smith salaku manajer EPL ka 18 payun Ole Gunnar Solskjaer. Kami curiga yén peunteunana bakal naék luhur nalika anjeunna bajoang nyandak timnya di luhur posisi kasapuluh dina tabel liga 2020-21.

kacindekan:

Pasti, Dean Smith Life Story parantos nunjukkeun yén henteu nyerah mangrupikeun léngkah munggaran pikeun ngahontal kasuksésan. Ogé, kanyataan yén anjeunna disetir ku niat pikeun ngajantenkeun bapa sareng indungna bangga éta cukup motivasi pikeun ngajantenkeun anjeunna.

Untungna, Smith gancang sadar yén anjeunna kedah ngarobih lintasanna pikeun hasil saluareun imajinasi kulawargana. Tangtosna, kaputusanana ngarobih karirna sacara lengkep.

Kami muji kolot sareng lanceukna Smith (Dave) pikeun ngadukung kaputusanna pikeun ngalatih kana asah. Tanpa bantosan aranjeunna, anjeunna bakal tumiba kana kaayaan anu teu sadar atanapi bahkan anu paling parah, anjeunna sigana bakal henteu kapenuhan.

Pamiarsa harga anu dipikahormat, kami ngahargaan anjeun kana waktos anjeun dina Biografi ieu. Punten bagikeun ka kami pamikiran anjeun ngeunaan Smith's Childhood Story dina bagian koméntar. Ogé, tingali ringkesan Dean Smith's Bio dina tabel di handap ieu.

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Dean Smith
Landihan:Jahé Mourinho
Jaman:49 taun sareng 11 bulan
Tempat kalahiran:Bromwich Kulon, Inggris
Bapa:Ron Smith
indung:Hilary Smith
duduluran:Dave (Dadang)
Pamajikan:Nicola
barudak:Hiji Putra sareng putri hiji
Worth Net:£ 8.5 juta (2021 statistik)
Gaji taunan:£ 1.5 juta (sareng Aston Villa)
jangkungna:1.83 m (6 ft 0 di)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar