Jude Bellingham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Jude Bellingham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Jude Bellingham kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Worth Net, Gaya hirup, sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, kami nampilkeun anjeun sareng Life Story lengkep ngeunaan pamaén bal Inggris, ti saprak mimiti na, dugi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngalajur napsu anjeun, tingali ringkesan Jude Bellingham's Bio dina poto. Éta nyarios carita sanés?…

Tanpa ragu a, cara Dortmund ngahijikeun pamaén ngora ampir taya babandinganana. Deui, anjeun sareng kuring terang Yudas nyaéta budak super ti Inggris anu nuturkeun tapak lacak Jadon Sancho - damel nami nyalira di Jérman.

Sanaos pujian, urang sadar yén henteu seueur anu maca lengkep Carita Kahirupan na. Éta dieusi ku dongéng anu duanana pikaresepeun tur pikaresepeun. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian ku carita taun awal na.

Jude Bellingham Childhood Story:

Pikeun Wiwitan Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan 'Jude Ball'. Jude Victor William Bellingham lahir dina dinten 29th Juni 2003 ka indungna, Denise Bellingham sareng bapakna, Mark Bellingham (perwira pulisi) di kota pasar Stourbridge, Inggris.

Penduduk West Midlands mangrupikeun cikal ti dua murangkalih anu lahir tina union antara kolotna. Dina poto di handap ieu, kuring yakin anjeun tiasa ningali cerminan nada wajah sareng kulit indung Jude Bellingham di anjeunna. Tanpa patarosan, Denise ngagaduhan gén dominan di kulawarga.

Pendakan kolotna Jude Bellingham - bapakna, Mark Bellingham sareng indungna anu mirip.
Pendakan kolotna Jude Bellingham - bapakna, Mark Bellingham sareng indung-na katingalina (Denise).

Jude Bellingham Ngembang Taun:

Pamaén Inggris nyéépkeun taun-taun mimiti na di bagéan tengah Inggris sareng lanceukna lanceukna Jobe Bellingham. Jaman harita, Yuda katingali ku seueur jalma salaku budak anu ngajangjikeun - budak anu taat anu (mimiti) sadar kana naon anu dipikahoyong dina kahirupan.

Salaku budak lalaki, Tandaan bapakna nyarioskeun carita ngeunaan jamanna salaku pamaén bal non-liga dimana anjeunna nyetak langkung ti 700 gol. Ogé, kumaha anjeunna gagal ngajantenkeun éta dina liga ageung. Dina nawar pikeun menerkeun anu terakhir, Jude alit sumpah bakal komitmen pikeun hirupna sadayana kana maén bal. Ieu mangrupikeun mimiti dinten yayasan akar rumput na anu urang bakal ngajelaskeun dina bagian tukang tina Bio na.

Latar Kulawarga Jude Bellingham:

Sajauh urang tiasa terang, anjeunna asalna ti rumah tangga anu saimbang finansial. Bapana Jude Bellingham (Mark) - anu damel salaku sersan pulisi di West Midlands— ngahasilkeun dua kali langkung seueur tibatan pagawé Inggris sapinuh waktu.

Mumi Jude Bellingham (Denise), di sisi anu sanésna, ogé warga kelas pekerja Inggris. Maka, jelas yén anjeunna ageung di latar kulawarga kelas menengah anu raoseun, anu teu ngagaduhan hariwang finansial.

Jude Bellingham Kulawarga Asal:

Ditilik ku tempat lahirna, gelandang ngora asalna ti daérah kulon Inggris - caket pisan sareng Wales. Deui anjeun kedah perhatoskeun ... pandangan kana penampilan fisikna ngajantenkeun anjeun nebak akar indungna anu ngalangkungan wates Éropa.

Kabeneran aya, Kulawarga Jude Bellingham urang Asal ngandung akar Inggris sareng Afrika. Panilitian nunjukkeun yén budak ngora ngahutang Étnis Afrika na liwat katurunan indungna.

Jude Bellingham Carita Karir Teu Biasa:

Dongéng maén bal Yudas dimimitian nalika anjeunna genep taun. Ieu mangrupikeun waktos anjeunna mimiti ngadukung Blues - landihan pikeun Birmingham City FC. Jaman harita, Bellingham resep kana kleub anu nyarupaan nami na. Anjeunna ngarep pisan gabung sareng akademi klub berkat karepna anu diwariskeun sareng namina hirup impian kulawargana.

Éntri sareng Akademi Entry:

Salaku wajib, kolotna mastikeun yén anjeunna badé angkat ka sakola. Nalika diajar di Priory School di Edgbaston, bapak Bellingham kagungan anjeunna ngiringan tim handapeun-8 Kota Birmingham. Tina raut wajahna, anjeun tiasa terang kumaha parasaanna. Ieu perasaan ngalirkeun uji coba akademi - salah sahiji waktos budak leutikna.

Sapertos pamuter dilahirkeun West Midlands anu sanés - Daniel Sturridge - Bellingham nampi seueur pelajaran asah ti bapakna.

Kahirupan Awal Jude Bellingham sareng Birmingham City:

Di Blues, anjeunna ningalikeun kamahéran maén bal anu teu aya tara langkung ti baturna. Kalayan paningkatan meteorik, teu aya tungtungna anu teu tiasa dilakukeun ku Jude. Kamampuhna meunang kapercayaan palatihna sareng kéngingkeun anjeunna hak istiméwa pikeun kéngingkeun promosi gancang ka tim B-Birmingham U-18 sareng U-23 dina umur 14 sareng 15, masing-masing.

Moal lami deui, pamuter Inggris ngora janten untung sakumaha Demarai kulawu sareng nyandak beasiswa dua taun sareng Birmingham City dina Juli 2019. Momen unggal impian budak ngora tungtungna sumping. Kolot Jude Bellingham sareng anggota kulawarga na bangga ngagaduhan tandatanganan kontrak senior di 16 taun sareng 38 dinten.

Biografi Jude Bellingham- Jalan Carita Inohong:

Pindah kana bab kahirupan anyar, budak ngora mimiti ngarecah rékaman. Mimiti, Jude janten pencetak gawang paling ngora di Birmingham dina yuswa 16 taun sareng 63 dinten. Dina titik ieu hirupna, seueur tim bergengsi - utamina Man United - sumping ngemis tandatangan na.

Pikeun ngalereskeun kaayaan, kolot Jude Bellingham ngahaja pisan - upami Serikat cocog pikeun putrana. Saatos seueur tinjauan, aranjeunna nolak perjanjian transfer Iblis Beureum tina £ 20 juta. Pikeun kajelasan, Bellingham engké ngungkabkeun kunaon anjeunna nyerang Manchester United.

Jude Bellingham Kisah Sukses:

Nuturkeun lacak sababaraha Pamaén Maén Inggris anu parantos hasil di luar negeri, anjeunna mimiti ngahargaan tawaran kontrak di luar Inggris. Diantara sadaya kleub, Dortmund ngasongkeun panandatanganan Remaja Inggris Anu Dipeunteun Pisan.

Ngarespon panggero anu jelas ngeunaan takdir, Bellingham ngagabung Erling Haaland di Dortmund pikeun biaya anu dilaporkeun £ 25 juta. Kalayan mindahkeun éta, anjeunna janten umur 17 taun anu paling mahal dina sajarah Sepak Bola.

Narikna sareng Dortmund, anjeunna henteu nunjukkeun tanda mundur sareng teras-terasan naék. Naha anjeun sadar?… Jude Bellingham memang janten pencetak gol bungsu Borussia Dortmund sareng gawang debut. Keuntungan ieu ningali anjeunna janten salah sahiji harta rumaja paling panas di Éropa.

Henteu hilap, anjeunna ngarusak catetan anu dicekel ku Phil Foden salaku pamaén Inggris bungsu ngamimitian pertandingan Liga Champions. Saatos ningali prestasi na dina umur ngora pisan, Gareth Southgate teu wasa waktos ngundang budak ngora pikeun debut seniorna pikeun Inggris. Sésana, sakumaha urang carioskeun Highlight Video na, ayeuna janten sajarah.




Saha Jude Bellingham Kabogoh / Pamajikan janten?

Janten kawilang ngora sareng fokus kana kasuksésan karirna ngajelaskeun naha anjeunna parantos kirang merhatoskeun kahirupan cinta-Na. Teu diragukeun, aya poténsial kabogoh sareng bahan pamajikan anu katarik ku penampilanna anu poék mongkléng.

Saatos seueur panilitian, urang parantos aya kacindekan yén kolotna Jude Bellingham (dina waktos nyerat) henteu kéngingkeun anjeunna gaduh kabogoh. Langkung seueur ieu dina bagian kahirupan kulawargana.

Jude Bellingham Kahirupan Pribadi:

Jauh tina padamelan salaku pesepakbola, ngartos kapribadian na di luar lapangan bakal ngabantosan anjeun langkung terang anjeunna. Anu mimiti sareng penting, Yudas mangrupikeun sipat anu cool, lemah lembut sareng langkung introvert. Kadua, anjeunna boro tuang sareng henteu resep masak. Yuda gumantung ka indungna pikeun sadaya padamelan dapur.

Kalakuan kawas jalma introvert henteu ngawatesan anjeunna tina nunjukkeun rasa humor hususna ka babaturan sareng anggota kulawarga. Salaku kanyataan, Bellingham aya kalana ngajantenkeun réréncanganna seuri sanaos komedi sanés padamelan na. Ironisna, anjeunna mangrupikeun penyanyi lucu, sapertos anjeun tiasa tingali dina pidéo ieu di handap.

Gaya hirup sareng nilai Net:

Dugi ka ngalih ka Dortmund, kolotna Jude Bellingham mastikeun putrana cicing di bumi sareng kulawargi caketna. Nanging, saatos gabung sareng pihak Jérman, anjeunna mendakan bumi nyalira sareng mobil aheng.

Nalika nganalisis panghasilan na, kami mendakan yén Bellingham nampi Gaji mingguan sakitar € 57,000 sareng Dortmund. Naha anjeun terang?… Penghasilanana di Birmingham City kacangan - ngan ukur £ 145. Untungna, kontrak BVB sacara positif mangaruhan gajihna sareng sacara dramatis ningkatkeun nilai bersihna anu ayeuna antara 2 dugi 3 juta pon (stats 2020).

Jude Bellingham Kulawarga Kulawarga Fakta:

Pikeun budak ngora, jalan ka bintang moal pernah lancar upami teu dibantuan ku rumah tangga anu raket. Dina bagian ieu, kami nampilkeun anjeun langkung seueur bebeneran ngeunaan kulawarga Jude Bellingham dimimitian ku Bapana.

Fakta ngeunaan Bude Jude Bellingham:

Naha anjeun kantos heran dimana anjeunna kéngingkeun maén balna? Nya, ieu anu leres; Bakat Bellingham jelas diwariskeun ti bapakna, Mark Bellingham. Sateuacan gabung sareng kakuatan Pulisi sareng bahkan saatos damel, Mark maén bal pikeun ngajaga kulawargana tetep dugi ka opat puluhan.

Jaman harita, kamampuan nyetak gol unik Mark sacara ngirimkeun seueur pembela non-liga ngageter nalika ningali ayana. Sapanjang karirna non-liga, bapak Bellingham ngoleksi langkung 700 gol. Sedih, anjeunna henteu kantos ngajantenkeun jauh ti Non-League salaku Jamie Vardy teu.

Fakta ngeunaan Indung Jude Bellingham:

Kusabab Jude masih jalma anyar di dapur, Denice indungna sapuk pikeun ninggalkeun Inggris pikeun ngabagi apartemen sareng putrana di Dortmund. Sedengkeun Mark mastikeun putrana meunang deal anu langkung saé, anjeunna ngadamel homecare ku mastikeun Yuda henteu nganggur di bumi.

Jaman éta, Denice leres-leres ngurus Jude sareng Jobe nalika salakina sibuk sareng penegak hukum di Midlands. Katingali indung-anakna sami-sami katingali.

Fakta ngeunaan Jude Bellingham's Brother:

Anu maén bal Inggris bagikeun hubungan anu caket pisan sareng lanceukna, Jobe. Dua duduluran éta ageung dibawah wali kolotna sareng duanana ngagabung sareng akademi Birmingham City FC. Lanceukna Bellingham masih maén bal sareng ningali budakna anu ageung salaku panutan.

Sugan, upami winger ngora ngagaduhan adi, anjeunna ogé panginten ngiringan duduluran na di ekspedisi maén balna. Sanaos kitu, urang ngarepkeun karir Jobe ngora ngaleungitkeun tina Ayahna (Mark).

Ngeunaan Baraya Jude Bellingham:

Pikeun nyarioskeun etnik Inggris-Hideung na khususna nini-nini na mirip sareng balayar cai anu teu aya peta. Dina waktos ayeuna, teu acan aya inpormasi ngeunaan pamanna, bibi, nini jsb.

Jude Bellingham Fakta Untold:

Pikeun mungkus Carita Kahirupan urang dina urang Inggris, ieu sababaraha kanyataan anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngartos sacara lengkep Biografi na.

Fakta # 1: Nomer Jersey Pensiunan:

Nalika anjeunna ngiringan Birmingham City pikeun karir seniorna, Jude dibéré nomer kaos pakuat 22. Kusabab anjeunna saé pisan, klub mutuskeun pikeun ngundurkeun nomer kaos na dina nami ngahormat anjeunna. Éta henteu turun saé kalayan penggemar anu ngagaduhan Birmingham FC ninggang pikeun pangsiun jersi namber 22 kanggo budak lalaki anu nembé maénkeun 44 pertandingan.

Fakta # 2: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

Éta rada teu dipercaya kumaha gajihna kabisat tina sababaraha ratus pon dugi ka € 58,000 per minggu. Panilitian nunjukkeun rata-rata urang Inggris kedah damel salami sataun satengah taun kanggo ngadamel naon anu diasilkeun ku Bellingham dina saminggu.

KEJOHANAN / JABATANUpah dina Euro (€)
Per Taun€ 3,000,000
per Bulan € 250,000
Per Minggu€ 57,604
Per Poé€ 8,229
Per Jam€ 343
Per Menit€ 5.7
Per Kadua Kadua€ 0.09

Kami sacara strategis nempatkeun analisa penghasilan Bellingham na nalika jam-jamna. Tingali nyalira sabaraha anu parantos didamelna ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Jude Bellingham's Bio, ieu anu anjeunna hasil.

€ 0

Fakta # 3: Kasempetan lasut Gunner:

Naha anjeun terang?… Klub London kalér mangrupikeun klub munggaran anu nénjo kaajaiban rumaja. Arsenal datang anu pang caketna pikeun nandatanganan Jude Bellingham tapi lasut kusabab transisi dina manajeménna.

Fakta # 4: Poténsi FIFA saé, peringkat ayeuna henteu saé:

Sanaos umur ngora na, Bellingham parantos nunjukkeun sipat anu ngagaduhan anjeunna langkung luhur diantara babaturanana. Tina propil na, urang tiasa ningali yén pamaén anu ngajangjikeun ngagaduhan langkung poténsial pikeun panangan baju. Sedih, peringkat na ayeuna ngalaman - ngan 4 poin di handap Sean Longstaff.

Catetan End:

Kasimpulanana, urang moal tiasa nolak kanyataan yén Jude Bellingham terang naon anu dipikahoyongna ti saprak budak. Siga Nick Paus, anjeunna parantos mayar iuran na maén ti liga handap teras ka tingkat luhur.

Salaku tambahan, terang éta Borussia Dortmund mangrupikeun tempat anu paling saé pikeun anjeunna moal mungkin upami henteu pikeun nilai kulawarga. Kolot Jude Bellingham (Mark sareng Denice) parantos aya di unggal momen penting dina hirupna. Hatur nuhun ka aranjeunna, anjeunna tiasa nyandak kaputusan anu nguntungkeun anu parantos ngarobah hirupna.

Hatur nuhun parantos maca Biografi Jude Bellingham. Punten ngahubungan kami upami anjeun mendakan naon-naon anu salah dina tulisan ieu. Upami teu kitu, bejakeun ka kami ngeunaan carita gelandangna dina bagian koméntar. Ayeuna pikeun kéngingkeun pinuh tina Jude Bellingham's Bio, anggo tabel Wiki kami.

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Jude Victor William Bellingham
Landihan:Jude Bellingham
Tanggal lahir:29th Juni 2003
Jaman:17 taun sareng 5 bulan
Tempat kalahiran:Stourbridge, West Midlands, Inggris
Kolot:Bapak sareng Ibu Mark Bellingham
duduluran:Jobe Bellingham (Dadang)
Zodiak:kangker
Worth Net:£ 2 dugi ka £ 3 juta (statistik 2020)
Gaji taunan:€ 3 juta.
kabangsaan:Inggris
jangkungna:1.86 m (6 ft 1 di)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar