John McGinn budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

John McGinn budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi urang John McGinn nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kulawarga, Kolot, Kabogoh / Pamajikan janten, Gaya hirup, Kahirupan Pribadi sareng Net Worth.

Singkatna, éta sadayana ngeunaan perjalanan hirupna, ti jaman budak, dugi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun ngahijikeun napsu otobiografi anjeun, ieu mangrupikeun buaian dugi ka galéri sawawa - kasimpulan sampurna John McGinn's Bio.

Leres, sadaya jelema terang perkawis kerjasamaana anu pikasieuneun sareng pamimpin Spiritual Aston Villa Jack Grealish. Ogé kana kanyataan yén anjeun ningali anjeunna salaku Bentang anu diremehkeun dina tim Enterprising Dean Smith. Sanaos penghargaan ieu, kami yakin yén anjeun panginten henteu terang Kisah Hirupna lengkep. Kami ngagaduhan na, sareng tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak John McGinn:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan "Meatball". John McGinn lahir dina dinten 18th Oktober 1994 ka indungna, Mary McGinn sareng bapakna, Stephen McGinn di Glasgow, Skotlandia.

Pemain bal Skotlandia mangrupikeun kembar sareng sadérék anu namina Katie. Anjeunna anu katilu tina opat murangkalih lahir tina union antara kolotna anu katingalina aya dina 60an. Henteu aya mamang, anjeunna ngagaduhan imutna ti indungna sareng bapakna mangrupikeun rusiah dina balik stamina anu pikasieuneun.

Kolot John McGinn urang- Stephen sareng Mary McGinn ngagungkeun sareng putrana.
Kolot John McGinn urang- Stephen sareng Mary McGinn ngagungkeun sareng putrana.

Carita Tumuh:

Mary sareng Stephen ngangkat John McGinn barengan dua lanceuk lanceuk kembar di Clydebank. Jaman harita, lalaki Villa anu bakal datang resep maén bal sareng duduluranana, Stephen sareng Paul. Anjeunna kirang paduli kana naon anu bakal dipayuneun, kecuali, meureun, naon anu kedah didahar.

Nyarios perkawis beuteung, kamungkinan John McGinn sakali ngabagi hubungan anu teu tiasa dipisahkeun sareng tuangeun. Anjeunna resep nyandak sendok sadidinten - dina nami ngamangpaatkeun sakedik kasempetan tuang. Untungna, budak leutikna henteu diragukeun henteu katiisan sabab rumah tangga na nyayogikeun kabutuhanna.

Latar Kulawarga John McGinn:

siga Kieran Tierney, Tumuh di rumah tangga anu nyaman dibéré budak ngora sagala méwah anu diperyogikeun salaku budak leutik. Idéalna, latar kulawarga John McGinn ngagaduhan catetan lagu sareng maén bal. Naha anjeun terang?… Cucu na (Jack McGinn) janten Présidén Asosiasi Sepak Bola Skotlandia.

Panginten pangaruh anu dilakukeun ku nini-nini mangrupikeun léngkah munggaran anu ngalancarkeun jalanna dina olahraga.

Asal Kulawarga John McGinn:

Naha anjeun terang?… Tempat asal John McGinn di Clydebank perenahna di Glasgow, kota anu paling pendudukna di Skotlandia sareng kota kalima anu paling sering dikunjungi di Inggris. Nalika kuring nyaritakeun Biografi ieu, wisatawan parantos ningali perhatian ka kota kusabab strukturna anu indah sareng budaya anu euyeub.

Dina hal maén bal, legénda sapertos Liverpool Andrew Robertson parantos ngajantenkeun Glaswegians ngaraos berkah iraha waé aranjeunna ngagaduhan rasa warisan olahraga.

John McGinn Carita Untold:

Ti mimiti, kolotna parantos nyusun jalur pikeun aranjeunna dina maén bal. Nuturkeun jejak lanceukna, Stephen, sareng Paul, sakedik John ngincer akademi St Mirren di Skotlandia dina umur anu lembut pisan.

Baheula, budak leutik sok katingali dina nada kusabab awakna leutik sareng katerampilan. Saeutik McGinn mangrupikeun murangkalih anu saderhana tiasa gampang nyeren budak anu langkung ageung.

Ningali cara anjeunna ngaliwat lawan anu ngajantenkeun jalma nyangka yén Lad bakal tumuh janten suksés. Pikeun nempatkeun visi kana prakték, kolot John McGinn ngalakukeun bagianna dina mastikeun katetepan saluareun jadwal akademi.

Jaman harita, upami anjeunna henteu aya dina jadwal maén bal St Mirren, McGinn bakal katingali ngiringan acara sepak bola unggal budak. Anjeunna ngiringan pertandingan peringatan ulang taun. Naha anjeun tiasa milarian umur sapuluh taun di dieu?

Hirup Karir Awal:

Ngamimitian hirup di klub budak na neundeun pondasi anu pangsaéna pikeun pertumbuhanana. Pikeun ningkatkeun pamekaran salajengna, kolotna nyatujuan mindahkeun kana salah sahiji jangjang nonoman klub anu namina akademi Ralston. Ieu budak urang anu katingali gumbira dina waktos anu singget, nunjukkeun tanda-tanda badé turun. Anjeun masih katingali jangkungna pondok pisan, McGinn mimiti tumuh sababaraha taun ka pengker.

Saperti alam anu dipikagaduh, anjeunna ngagaduhan anu diarepkeun - jangkungna sareng kinerja anu saé sapanjang taun akademi na. Putus kana tim mimiti St Mirren (dina pra-musim usum 2012–13) dimimitian dina catetan anu positip. Sakumaha dipercaya, témbal ngora ngabantosan sisi bawah-20 pikeun sababaraha kameunangan, kalebet meunang penghargaan bola pertandingan.

John McGinn's Bio - Jalan ka Inohong Story:

Naék pangkat, mesin gelandang nandatanganan kontrak 3 taun sareng St Mirren di 2012. Hanjakalna, dinten na sareng klub réngsé dina catetan asem nalika anjeunna cilaka dina prank anu gagal didamel ku Steven Thompson - kaptén St Mirren.

Kalayan haté anu beurat, kolot John McGinn campur. Stephen ngalangkungan gambar cobaan na sareng nyandak tindakan hukum ngalawan St Mirren. Kami henteu sadar upami kulawarga John McGinn urang menang. Tapi hiji hal anu pasti, anjeunna ninggalkeun Orang Suci.

Henteu nyerah kana impianana, gelandang nandatanganan kontrak 4 taun sareng klub Edinburgh Hibernian di 2015. Di dinya, anjeunna janten bagian tina skuad anu meunang Piala Skotlandia 2015-16 saatos 114 taun.

Biografi John McGinn - Carita Sukses:

Gabung sareng Hibs sigana janten pilihan anu hadé pikeun témbal, anu gancang netepkeun dirina salaku kakuatan anu kuat di lini tengah. Tangtosna, bakat anu teu aya tandinganna narik seueur tawaran, bahkan ti Brendan Rodgers'Celtic. Sanaos minat, McGinn yakin anjeunna tiasa ngahontal langkung seueur sareng Aston Villa, anu dilakukeun dina buktina ieu.

Di Villa, anjeunna janten jenderal lini tengah, anu mastikeun seueur pasokan Ollie Watkins'sareng panutup anu paling saé pikeun Tyrone Mings.

Salah sahiji sorotan anu paling hébat dina karirna nyaéta nalika anjeunna nyéh seuri nasional dina raray kolotna, duduluran sareng lalaki padesaan. John mangrupikeun pahlawan anu ngabantosan Skotlandia lolos ka Euro 2020 saatos éléh Sérbia dina denda.

Upami anjeun masih nyauran anjeunna anu kirang dipeunteun, kantun nonton sorotan pidéo sareng kéngingkeun parobihan pola pikir. Sésana, sakumaha urang carioskeun, nyaéta sajarah.

Kahirupan Hubungan John McGinn: Kabogoh / Pamajikan:

Leres, anjeunna ngupayakeun ngajaga kinerja virtuoso di lapangan. Meatball ogé parantos ngabina hubungan anu suksés. McGinn henteu percanten kana pendekatan maén bal-sateuacan-cinta sapertos sasama internasional Scott McTominay. Nalika kuring nyusun Bio ieu, budak pameget aktip bobogohan sareng kabogoh jangka panjang - Sarah Stokes.

Kabogoh anu badé dijantenkeun pamajikan John McGinn resep pisan kana prestasi lalaki na. Salaku salaki janten, asli Clydebank mastikeun yén anjeunna tiasa mayar waktos anu kaleungitan iraha anjeunna kaluar tina tugas soccer. Ayeuna di dieu mangrupikeun kasus anu jelas pikeun ngalaksanakeun tindakan sapertos kitu.

Kahirupan Pribadi:

Saha John McGinn? … Di luar terang anjeunna salaku salah sahiji jalma anu nyababkeun 7 gol ngalawan ka Liverpool, ngajantenkeun The Reds sangsara paling parah di 57 taun na.

Pikeun ngamimitian, anjeunna mangrupikeun jalma anu ngagaduhan campuran ciri zodiak Libra. McGinn palinter, nekad, platonic sareng peacemaker alam. Nyatana, ngan sababaraha waktos anu dikerjakeun sareng anjeunna tiasa nyababkeun anjeun mabok ku kapribadian anu ramah.

Kami pikaresepeun yén McGinn resep nyéépkeun waktos di kolam renang sareng pantai ti saprak budak leutik na dugi ka ayeuna. Ieu nunjukkeun yén anjeunna ngagaduhan mata pikeun alam. Henteu ngan anjeunna mendakan perdamaian dina maén bal, tapi anjeunna masih ngembangkeun kabiasaan ngahargaan kaéndahan fenomena alam.

Gaya hirup John McGinn:

Méakkeun artos di klub golf sapertos Ryan Fraser henteu janten masalah pikeun pamaén Skotlandia anu ngasilkeun seueur pon. Sanaos, Anu ngalirkeun Panjang nampi rasa gumbira anu teu kaharti dina nganjang ka taman hiburan sareng anggota kulawarga.

Pikeun pamaén anu ngasilkeun sakitar £ 1.3 juta unggal taun, urang henteu kedah peramal pikeun ngawartosan henteu mampuh mésér mobil aheng sareng bumi anu merenah. Kaleresan, nilai bersih John McGinn sakitar £ 7.6 Juta parantos nyayogikeun anjeunna SUV kawin silang subkompak - Audi Q3 diantara seueur aset sanés.

Kahirupan Kulawarga John McGinn:

Maén Bal henteu ngan ukur hiji-hijina sumber kabagjaan na. McGinn henteu tiasa ngabantosan seuri kana eusi haténa iraha anjeunna sareng kulawargana anu sumber motivasi utama na. Dina bagian ieu, kami nampilkeun anjeun fakta ngeunaan unggal anggota kulawargana anu bageur.

Ngeunaan bapak John McGinn:

Upami aya hiji jalma anu karaos diberkahi ku olahraga, éta bakal na Stephen, Pa-Na. Urang sadayana terang yén henteu gampang pikeun ngangkat tilu pamaén bal profesional sadayana, tapi Steve anu rajin ngalaksanakeunana.

Nalika kuring nyerat Bio ieu, bapak McGinn nembé ngarayakeun ulang taun ka-60 na. Pasti, kabagjaan anjeunna henteu terang naon sabab barudakna teras-terasan unggul dina usaha karirna.

Ngeunaan Ibu John McGinn:

Disebutkeun sering, di tukangeun unggal lalaki anu suksés, aya awéwé - ngan ukur dina waktos ieu, indung McGinn parantos ngagaduhan kiridit. Ngaranna Mary McGinn, sareng anjeunna indung Meatball, Katie, sareng lanceukna anu langkung sepuh Stephen Jr sareng Paul.

Tangtosna, dunya maén bal gaduh seueur pujian pikeun ngabantosan putra-putra maén balna kalayan saé. Hatur nuhun ka Mary, Skotlandia ayeuna ngaraosan jasa mandiri John McGinn. Tétéla, anjeunna sering ngadukung putrana ti gigir.

Ngeunaan Dulur-dulur John McGinn:

Éta dua kalieun nyengir, gandakan masalah, sareng gandakan kekik upami anjeun dikaruniai kembar. Jujur, McGinn parantos nampi seueur ékspédisi anu nangtang sareng adi kembarna, Katie. Sapertos anu diarepkeun, dua duduluran éta sering akur sareng silih waspada ti saprak budak.

Sakumaha anu parantos urang sebatkeun tadi, McGinn ogé ngagaduhan dua lanceuk lalaki anu langkung ageung namina Stephen sareng Paul. Dulur-dulur na anu sepuh ogé pamaén bal anu propésional anu kantos maén di St. Mirren bahkan sateuacan McGinn ngagaduhan kaistiméwaan gabung sareng klub. Ngabandingkeun sadérék sadayana, jelas yén John mangrupikeun dana pikeun kulawarga McGinn.

Ngeunaan Baraya na:

Rumah tangga McGinn parantos ngalaman pangalaman gampang sareng olahraga bahkan sateuacan lahirna. Alesanna nyaéta akina, Jack McGinn, sakali janten pimpinan Celtic sareng présidén Asosiasi Sepak Bola Skotlandia.

Di sagigireun anggota kulawargana anu meriah, McGinn ngagaduhan kaponakan awewe, sareng kaponakan awewe gambar di handap ieu. Anjeunna bangga janten paman - henteu ragu ngeunaan éta.

John McGinn Fakta Henteu:

Pikeun ngarangkep carita Kahirupan anu nyandak shot panjang, ieu mangrupikeun sababaraha kanyataan anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngartos ngeunaan mémo na.

Fakta # 1: Prank Mobil Anu Henteu Lucu:

Sedih, seueur kipas na anu teu bakti nyandak rasa resep pikeun nyindiran sirah John McGinn na. Sababaraha bakal ngagorowok "Kepala ageung!" nalika aranjeunna nyarios ka prodigy maén bal Skotlandia. Saolah-olah éta henteu cekap, sababaraha jalmi anu teu dikenal kantos gaduh prasasti anu dipasang dina nomer piring mobil John McGinn anu badé moyok anjeunna.

Fakta # 2: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

Tim kami di Lifebogger sacara saksama ngaevaluasi penghasilan McGinn. Tina panilitian urang, urang sadar yén rata-rata warga Skotlandia kedah damel salami sataun pikeun kéngingkeun naon anu ditampi McGinn dina sabulan.

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)
Per Taun£ 1,302,000
per Bulan£ 108,500
Per Minggu£ 25,000
Per Poé£ 3,571
Per Jam£ 149
Per Menit£ 2.5
Per Kadua Kadua£ 0.04

Kami sacara strategis nempatkeun analisis ngeunaan gaji Long Passer nalika jamna aya. Pilarian terang kanggo nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali John McGinn's Bio, ieu anu anjeunna hasil.

£ 0

Fakta # 3: Alesan pikeun nickname:

Sakumaha anu parantos urang sebatkeun tadi, kaseueuran pameget na biasana nyindir anjeunna kusabab bentuk sirahna. Nya kitu, julukanana (Meatball) ogé aya hubunganana sareng struktur sirahna. Sakali sakali, budak umur 9 taun ngadeukeutan anjeunna naroskeun kunaon jalma masihan Meatball. John ngaréspon nyarios ...

"Nalika umur 17 taun, indung kuring nganggur motong rambut kuring. Balik Ti harita, SADAYANA NÉWÉH LIRA SADIRINA SADULUR SADAYANA JEUNG KITU JABAR MEATBALL. ”

Fakta # 4: Tato John McGinn:

Aya seueur kipas anu bakal resep ningali pamaén Skotlandia ngagali kana dunya inks. Nanging, McGinn henteu resep kana tato. Sababaraha anu resep tattoo sakali ngédit gambar McGinn kalayan inking di dinya. Tingali ku nyalira kumaha kakuatan penjagaan Villa bakal katingali ku awakna ditato.

Fakta # 5: Stat FIFA Goréng:

Mimiti sareng pangutamana, pameunteunana sacara umum nunjukkeun yén anjeunna diremehkeun. Pikeun nyieun kaayaan paling parah, poténsi na rating 80 (6 poin dihandap tina sasama pamaén Skotlandia, Billy Gilmour), teu aya anu nyerat ngeunaan bumi. Pikeun nyatana, Powerhouse of Aston Villa pantes langkung ti 80 pikeun peunteunana sacara umum sareng sakitar 86 kanggo sisi poténsial.

Fakta # 6: Asalna Argentina:

Kira-kira Oktober 2016, John ngadamel wangsit ka para penggemar Instagram na ngeunaan momen anu nostalgia nampilkeun pikeun tim nonoman Argentina. Éta ngajantenkeun seueur pengikutna, kalebet kami kagum - mikir upami aya kolot John McGinn ngagaduhan hubungan kulawarga sareng nagara Amérika Kidul. Saatos panilitian anu ati-ati, kami henteu mendakan hubungan karuhun.

kacindekan:

Dina sababaraha waktos dina carita Kahirupan na, McGinn moal nyatet prestasi anu langkung ageung upami henteu pikeun dukungan kulawargana, khususna Stephen (Bapana). Hatur nuhun ka kolotna, mesin ikon ayeuna aya dina daptar BBC sakumaha diantara 10 pamaén luhur Liga Premier.

Sejarah Kahirupan John McGinn ngabantosan urang ngartos kanyataan yén lamun anjeun conto anu hadé, teu kedah hariwang ngeunaan netepkeun seueur teuing aturan. Anggota kulawargana - jalma-jalma anu maén bal sateuacanna sapertos Jack, Stephen, sareng Paul nunjukkeun éta.

Teu diragukeun, lanceuk-lanceukna ogé parantos nyumbang kana naékna kajantenan dina maén bal. Sanaos gaya maén luar biasa na babarengan Jack Grealish, Seueur penggemar parantos nyatakeun kanyataan yén duo ngagaduhan pangalaman anu kontras dina tugas internasional.

Hatur nuhun parantos maca John McGinn's Bio. Émut, kami narékahan pikeun nyayogikeun anjeun carita budak leutik sah pamaén maén bal anu paling anjeun hormat. Punten ngahubungan kami upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé dina tulisan kami. Upami teu kitu, bejakeun ka kami naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan pamaén bal Skotlandia dina bagian koméntar.

Kanggo inpormasi gancang ngeunaan John McGinn, anggo tabel Wiki kami anu nyimpulkeun Biografi na.

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:John McGinn
Landihan:Bakso
Jaman:26 taun sareng 4 bulan
Tempat kalahiran:Glasgow, Skotlandia
Bapa:Stephen McGinn
indung:Mary McGinn
duduluran:Stephen sareng Paul McGinn (lanceuk-lanceuk)

Katie McGinn (adi kembar)
Kabogoh / Pasangan:Sarah Stokes
Gaji taunan:£ 1.3 juta
Worth Net:£ 7.6 Juta
Etnis:Skotlandia
profési:Pamuter Maén
Zodiak:Libra
jangkungna:1.78 m (5 ft 10 di)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar