Jarrod Bowen budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Jarrod Bowen budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Jarrod Bowen urang nyarioskeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, kahirupan mimiti, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / pamajikan janten, Gaya hirup, Worth Bersih sareng Kahirupan Pribadi.

Éta mangrupikeun presentasi anu ringkes ngeunaan perjalananna ti taun pasca buai nepi ka nalika anjeunna janten suksés. Pikeun masihan anjeun rasa anu pikaresepeun dina mémoir, ieu mangrupikeun galéri anu nunjukkeun budakna pikeun kawéntar - kasimpulan jelas Jarrod Bowen's Bio.

Carita Jarrod Bowen.
Carita Jarrod Bowen.

Leres, sadayana terang anjeunna mangrupikeun dribbler Téknis sapertos Jude Bellingham, salah sahiji anu parantos ngagunakeun kasaimbanganana pikeun mekar dina peran West Ham diadaptasi. Sanaos pujian, urang sadar yén ngan saeutik jalma anu tiasa maca carita kahirupan Bowen. Kami parantos sadayana siapkeun pikeun anjeun, sareng tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Jarrod Bowen budak Story:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan "Bocross". Jarrod Bowen lahir dina dinten kaping 20 Désémber 1996 ka ramana, Sam sareng indung anu kirang dikenal di kota Leominster di Herefordshire, Inggris.

Anu maén bal profesional Inggris mangrupikeun salah sahiji diantara tilu murangkalih (dua putra sareng saurang putri) lahir tina union antara kolotna - mirip Dad sareng indung anu geulis.

Pendak sareng Jarrod Bowen Kolot
Papanggih Kolot Jarrod Bowen.

Tumuwuh Taun:

Putra Sam Bowen digedékeun di Leominster, anu ngan ukur 12 mil ti Hereford. Saeutik Jarrod yuswa tilu taun nalika anjeunna mimiti maén bal. Jaman harita, anjeunna biasa nonton maén bal dina TV teras angkat ka kebon kulawargana pikeun baranahan sababaraha trik. Kaleresan aya, kahirupan Jarrod ti mimiti mula nyaéta soccer atanapi henteu.

Naha anjeun ningali poto anjeunna ieu di kebon bumi kulawargana?
Naha anjeun ningali poto anjeunna ieu di kebon bumi kulawargana?

Latar Kulawarga Jarrod Bowen:

Aya sababaraha hal anu tiasa dicandak tina wawancara ka payun. Salah sahiji hal nyaéta anjeunna ngagaduhan budak leutik anu nyaman. Sanaos, latar kulawargana langkung rugbi tibatan maén bal sareng kolotna henteu ngagaduhan keraguan sareng ngantepkeun anjeunna latihan bal. Kabagjaan anjeunna sareng masihan anu pangsaéna tina pendidikan kelas menengah nyaéta sadayana Sam sareng istrina anu dirawat.

Asal Kulawarga Jarrod Bowen:

Naha anjeun sadar yén kota kalahiran asli Leominster caket ka Wales? Langkung pikaresepeun, kolotna kagungan anjeunna ngagaduhan nami mimiti Bowen, nyaéta Welsh. Sanaos link Cymru, akar kulawarga Jarrod Bowen mangrupikeun basa Inggris ngalangkungan.

Peta nunjukkeun lokasi kota kalahiran Jarrod Bowen.
Peta nunjukkeun lokasi kota kalahiran Jarrod Bowen.

Jarrod Bowen Carita Bal:

Dina waktos anu resep maén bal harita umur 10 taun, anjeunna didaptarkeun di Hereford United salaku budak sakola. Naha anjeun sadar?… Pendaptaranana sumping saatos anjeunna teu ngalaman hasil sareng Aston Villa. Klub henteu percanten ka anjeunna - panginten sabab Jarrod ku gelas na henteu katingalina sapertos tukang maén bal tina jenisna.

Jarrod Bowen anu bageur saatos panolakan Aston Villa.
Jarrod Bowen anu bageur saatos panolakan Aston Villa.

Carita Karir Awal:

Dina puncak karirna sareng Hereford United, anjeunna DEUI dileupaskeun ku klub. Pelepasan éta henteu aya hubunganana sareng kinerja Bowen tapi henteu stabilitas manajemén dina jajaran klub.

Janten, Bowen angkat ka Cardiff City pikeun uji coba, pamekaran anu ngahasilkeun pukulan séjén pikeun kulawargana. Kaleresan, anjeunna ngalaman panolakan anu sanés. Nyarios perkawis pangalaman, anjeunna kantos nyarios;

"Ayah kuring nampi telepon panolakan kuring ti Cardiff City sareng éta ngajantenkeun abdi nangis. Abdi henteu terang naon anu bakal janten pikahareupeun kuring.

Kuring henteu saé pisan sareng sakola kusabab anu kuring ngarepkeun nyaéta janten pamaén bal. "

Jarrod Bowen Bio - Carita Jalan Pikeun Kinérja:

Untungna pikeun Bocross, Hereford ngamimitian deui, sareng aranjeunna sumping nyuhungkeun jasa - prestasi anu nyababkeun kabagjaan pikeun kulawargana. Jarrod anu ditangtoskeun asup kana tim mimiti Bulls 'dina 2014, ngabantosan aranjeunna nyingkahan degradasi sareng bahkan meunang penghargaan individu.

Tingali kumaha panarajangan sapertos na ningkat dina jajaran Hereford.
Tingali kumaha panarajangan sapertos na ningkat dina jajaran Hereford.

Nanging, kleubna deui tilelep dina krisis kauangan anu sanés anu nyababkeun diusir ti maén bal. Untung pikeun Bowen, anjeunna parantos profesional, pamekaran anu ngajantenkeun mindahkeun ka Hull City di 2014 lancar.

Éta di klub dumasar Yorkshire yén Bowen ngadegkeun dirina salaku payun. Anjeunna bérés kuat sareng klub ku nyayogikeun EFL Championship Player of the Month dina bulan Désémber 2018. Sareng Pamaén Pemain Taun sareng panghargaan Pemain Hull City Supporter's of the Year dina Méi 2019.

Tingali saha anu kéngingkeun sadayana penghargaan kajawaraan
Tingali saha anu kéngingkeun sadayana penghargaan kajawaraan.

Jarrod Bowen Biografi - Rise To Fame Story:

Dina waktos West Ham sumping milari tandatanganana dina Januari 2020, aya hiji patarosan dina biwir dulur. Naha anjeunna bakal ngatasi David Moyes'gaya maén bal? Takwa degradasi anu rame dina waktos éta, sareng manajer peryogi panyerangna janten garis pertahanan anu munggaran. Anu matak, seueur anu henteu iman kana kamampuan payun pikeun adaptasi.

Ieu janten patarosan, Kumaha Jarrod Bowen West Ham disaluyukeun sareng sistem David Moyes? Penyerang éta kantos mikaresep bentuk nyetak bébas dina kajawaraan. Nanging, anjeunna ningali dirina kapaksa adaptasi sareng disiplin pertahanan pikeun ngajaga Hammers dina Liga Utama. Janten, anjeunna ngorbankeun seueur dribbling pikeun peran mandiri sareng Hammers nyingkahan degradasi. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Saha Kabogoh Jarrod Bowen?

Anjeun panginten henteu acan ningali poto budak urang sareng awéwé hiji, ogé anjeunna henteu nyarios nanaon tentang batur anu istiméwa dina hirupna. Sanaos kitu, anjeunna parantos sepuh gaduh kabogoh.
Anu paling penting, anjeunna ngadamel perdaganganna dina liga anu pameget nempatkeun premium kana bintang sareng kabogoh. Janten, éta bakal janten masalah waktos sateuacan anjeunna ngamankeun hiji kanggo nyalira.

Sikep Jarrod Bowen ngajantenkeun nalika naroskeun perkawis kabogohna
Sikep Jarrod Bowen ngajantenkeun nalika naroskeun perkawis kabogohna.

Jarrod Bowen Kulawarga Kulawarga:

Budak lalaki urang - sapertos sadaya manusa - lahir ti awéwé. Anjeunna ngagaduhan bapak sareng duduluran sareng sakitar kith caket sareng dulur-dulur. Aranjeunna sacara koléktif disebut kulawargana. Kami masihan anjeun kanyataan ngeunaan kolotna Jarrod Bowen. Ogé, kami bakal ngajelaskeun fakta ngeunaan duduluranna sareng baraya di dieu.

Ngeunaan Jarrod Bowen Bapa:

Sam nyaéta Bapa ka pamaén bal. Anjeunna ogé béntang maén bal profesional tapi ngagaduhan karir anu kirang terkenal. Sanaos Bowen ngajantenkeun anjeunna ngajén pisan. Wawancara anu anyar striker urang - judulna Harry Redknapp hoyong asup ka Bapa kuring pikeun West Ham! - nyarios seueur kumaha exploitasi Sam dina jajaran non-liga nyababkeun anjeunna pop dina radar West Ham tapi anjeunna henteu meunang nandatanganan. Untungna, Bowen hirup impian Sam sareng bapak olahraga senang ningali anjeunna nalika penampilan di Stadion London.

Ngeunaan Jarrod Bowen Ibu:

Sapertos Sam, indung payun ngagaduhan pangaruh ageung dina kahirupan budak leutik na na. Anjeunna ngagabung sareng salakina pikeun ngalacak kamajuan putra aranjeunna di London Wétan sareng mastikeun yén anjeunna ngajaga kapentingan kulawarga dina olahraga éta hirup.

Jarrod Bowen sareng mantan sepak bola Pa sareng indung amis na.
Jarrod Bowen sareng mantan sepak bola Pa sareng indung amis na.

Ngeunaan Jarrod Bowen Duduluran:

Naha anjeun sadar yén payun Inggris ngagaduhan lanceuk anu namina Harry? Anjeunna ogé ngagaduhan adi awéwé anu namina pasti amis. Duduluranna kedah pisan bangga sareng anjeunna sareng sagala anu dilakukeun di London Wétan.

Jarrod Bowen sareng dulur-dulurna - lanceuk anu disebat Harry sareng adi.
Jarrod Bowen sareng dulur-dulurna - lanceuk anu disebat Harry sareng adi.

Ngeunaan Baraya Jarrod Bowen:

Jauh tina kahirupan kulawarga urang Inggris anu caket, teu aya catetan katurunan na. Sapertos pemirsa anu kami hormati, kami panasaran pikeun terang naha nini-nini indung sareng indung Bocross mangrupikeun genius soccer sapertos anjeunna.

Naha paman sareng bibi na resep olahraga éta? Maka anjeunna kedah gaduh dulur misan ngadamel ombak di tempat anu leres. Meureun enya atanapi henteu. Aya seueur teuing rasa panasaran anu urang hoyong nyugemakeun, sanaos urang henteu buru-buru ngaidentipikasi ponakanana sareng budak na.

Jarrod Bowen Kahirupan Pribadi:

Robah sakumaha anu aranjeunna nyarioskeun angger, tapi budak urang kabuktosan janten pengecualian. Bowen ngagaduhan - sikep wicaksana - tetep saha anjeunna ti jaman na dina maén bal konperénsi dugi ka hiber luhur. Anjeunna rendah haté, turun ka bumi sareng nampung. Anjeunna yakin bakal teras maju henteu paduli biaya, méntalitas anu nunjukkeun téknik latihan luar biasa na.

Naha anjeun sadar yén Jarrod Bowen nyeret ban traktor nyebrang sawah supados langkung ageung suksés salaku payun? Kitu sabaraha payun anu hoyong kasuksesan sareng bakal liren nanaon janten di luhur buruan na.

Sanaos kami henteu néwak anjeunna bersenang-senang di luar maén bal, anjeunna nyerang urang sapertos jalma anu resep musik. Ngojay sareng ngariung sareng rerencangan kedah janten bagian tina hobi na. Ogé, liburan kedah aya dina daptar kapentinganna.

Anjeunna teras-terasan ngajaga babaturanna caket.
Anjeunna teras-terasan ngajaga babaturanna caket.

Gaya hirup Jarrod Bowen:

Ka hareupna anyar pikeun maén bal top-flight ogé hargana bersih tina 4 Juta Euro! Teu seueur anjeunna tiasa ngalakukeun sareng gaji taunan £ 5,000,000. Ieu ngécéskeun naon pangna poto Instagram na teu nganggo gaya hirup anu hérang dicirikeun ku jalan-jalan dina mobil aheng sareng santai di bumi ageung.

Jarrod Bowen Fakta Henteu:

Pikeun ngabungkus tulisan ieu dina carita budak leutik jeung biografi, ieu aya sababaraha bebeneran ngeunaan anjeunna:

kanyataan #1- Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)
Per Taun£ 5,000,000
per Bulan£ 416,667
Per Minggu £ 96,006
Per Poé£ 13,715
Per Jam£ 571
Per Menit£ 9.52
Per Detik£ 0.16

Kusabab anjeun mimiti ningali Jarrod Bowen's Bio, ieu anu anjeunna hasilkeun.

£ 0

kanyataan #2- Agama:

Pamaén bal gedé pikeun ngajaga indung ngeunaan karepna pikeun masalah iman. Maka, sesah pikeun milarian terang naha aranjeunna percaya atanapi henteu. Dina kasus Jarrod Bowen, kami yakin yén anjeunna percaya sareng kamungkinan Kristen.

kanyataan #3- Peunteun FIFA 2020:

Pisaneun pikeun dicatet yén FIFA masihan peringkat anu rendah pikeun hiji bintang anu teu tiasa dicegah dina serangan. Sarua jeung Joe Rondon, kumaha urang ngahijikeun kanyataan yén maju sareng sipat anu saé sapertosna ngagaduhan peunteun umum ngan ukur 77 sareng poténsi 84? Éta ngan henteu nambihan pikeun pamaén bal anu terkenal pikeun nyalametkeun klub tina degradasi.

Ningali stats hiji bintang anu naék
Ningali stats hiji bintang anu naék

Kasimpulanana:

Hatur nuhun parantos maca tulisan informatif ieu dina carita budak leutik Jarrod Bowen sareng biografi na. Kami arepkeun éta parantos ngailhamkeun anjeun pikeun yakin yén momen anu paling poék nyaéta sateuacan subuh. Sapertos panginten Bowen anjeunna parantos kaleungitan sadaya harepan dugi ka Hereford ngémutan sareng masihan kontrak anu ngarobah kahirupan.

Kedah urang ayeuna muji kolot payun anu henteu kéngingkeun dukungan pikeun karirna. Iman aranjeunna ka anjeunna henteu kantos goyah, sanaos sigana Bowen henteu gaduh masa depan deui dina maén bal. Dinten ayeuna, anjeunna yakin terang kumaha nempatkeun kaulinan dina ranjang sareng anggota kulawargana bangga ningali sorangan dijantenkeun basa Inggris Arjen Robben.

Di lifebogger, kami bangga dina nyayogikeun carita budak leutik sareng fakta biografi kalayan akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali naon-naon anu henteu katingalna leres, kedahna ngahubungi kami atanapi tinggaleun pesen di handap.

WiKi:

Kanggo waleran gancang ngeunaan Panalitian Biografi anjeun, anggo tabel kami nalika nyimpulkeun profil Jarrod Bowen.

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkep:Jarrod Bowen.
Landihan:Bocross.
Jaman:23 taun, 11 bulan.
Tanggal lahir:20 Désémber 1996.
Tempat kalahiran:kota Leominster di Herefordshire, Inggris.
Jangkungna di Kaki:5 Suku, 9 Inci.
Jangkungna dina Cm:175.26.
Maén Posisi:Panarajang.
Kolot: Sam (bapa).
duduluran:Harry (lanceuk), Adina Ngora.
Kabogoh:N / A.
Zodiak:Sagittarius.
Hobi:Ngupingkeun musik. ngojay sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng réréncangan.
Worth Net:4 Juta Euro.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar