Carita Budak Daniel Podence Ditambah Fakta Biografi Untold

Carita Budak Daniel Podence Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Daniel Podence nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Fakta Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Worth Net, Gaya hirup (Mobil), sareng Kahirupan Pribadi.

Ringkesna, kami nampilkeun anjeun sareng Kisah Kahirupan Sepakbola Portugis, ti mimiti mula, dugi ka anjeunna janten terkenal. Pikeun ngahudangkeun napsu anjeun, ieu mangrupikeun ringkesan taun-taun mimiti naék pisan - éta nyaritakeun riwayat hirupna.

Leres, Daniel Podence mangrupikeun playmaker anu leutik - salah sahiji Speed ​​Dribblers anu paling saé Pamaén Football Portugis (2020). Kamampuhna pikeun nyiptakeun kasempetan nyetak gol ngagaduhan pameget ngobrolkeun anjeunna. Nanging, anu resep maén bal terang sakedik perkawis Bio-na, anu ku kami bakal diungkabkeun dina jiffy. Tanpa loba ado, hayu urang mimitian ku carita nonoman na.

Carita Budak Daniel Podence:

Pikeun Wiwitan Biografi, anjeunna ngagaduhan nami lengkep Daniel Castelo Podence.  Footballer Portugis lahir dina dinten 21 Oktober 1995 ka ramana, Quintino Podence sareng indungna, Maria do Ceu Castelo di Oeiras, hiji Kotamadya di Portugal.

Salaku budak leutik, Danny rada rapuh sareng peka. Mimiti, anjeunna janten ngiringan lamunan maén bal profesional sareng cita-citana henteu pernah janten lamunan.

Jaman harita di kota na dimana anjeun di Oeiras, Danny anu ngora bakal ngiringan jalan-jalan sareng réncang-réncang na, anu silih giliran pikeun nguji kamampuanana dina maén bal. Dina kahoyong hasrat pikeun mastikeun putrana ngagaduhan masa depan anu ngajangjikeun, bapakna (Quintino Podence) milari cara pikeun ngabantosan anakna nempatkeun poténsi maén balna pikeun panggunaan anu saé.

Latar Kulawarga Daniel Podence:

Tétéla, anjeunna digedékeun dina kakawasaan anu mampu nyumponan kabutuhan poko. Hatur nuhun kana kaayaan ékonomi anu mekar di tempat kalahiran na (Oeiras), rumah tangga Podence parantos cicing salaku kulawarga kelas menengah.

Panilitian urang nunjukkeun yén kulawarga Portugis anu miskin tiasa nyéépkeun 125 taun (lima generasi) pikeun turunanana pikeun ngahontal rata-rata gajih. Tapi éta sanés kasus pikeun Daniel Podence, anu kolotna ngukur standar standar.

Asal Kulawarga Daniel Podence:

Sakumaha biasa di Portugal, speedter anu produktif ngagaduhan dua nami kulawarga anu ngagambarkeun akar indungna sareng indungna. Pikeun ngamimitian, anjeunna ngahutang ngaran tukang bapakna (Podence) ka incu buyutna, anu dingaranan kampung Podence di Macedo de Cavaleiros. Di sisi anu sanésna, ngaran kulawarga na (Castello) asalna tina saluran getih indungna.

Naha anjeun terang?… Tempat lahirna Podence (Oeiras) mangrupikeun salah sahiji kota anu paling maju di Portugal sareng Éropa. Kusabab dipikanyaho ngagaduhan tingkat pangangguran anu paling handap di Lisbon, Oeiras mangrupikeun tempat pikeun jalma anu resep didatangan garis pantai na anu saé.

Carita Karir Teu Biasa ngeunaan Daniel Podence:

Sakumaha nyatakeun sateuacanna, pemain sayap Portugues parantos nunjukkeun poténsi hébat maén bal nalika budak. Kakara dina yuswa genep taun, Wolves Man hareup bakal parantos nyatakeun tabel waktos khusus pikeun latihan maén bal. Ningali masa depan dina waktos ieu ningali usaha pikeun netepkeun dirina sareng klub nonoman.

Dina waktos anjeunna 8 taun, kolotna Daniel Podence parantos ngadaptarkeun anjeunna di Belenenses Academy, anu mangrupikeun salah sahiji klub olahraga Portugues pangkolotna. Mantep sareng setrés anu cekap anu tiasa ngajantenkeun anjeunna hoyong nyerah, anjeunna teras-terasan.

Kahirupan Karir Awal - Nalika anjeunna nangtung ngalawan kulawargana:

Dina 2005, aya kasempetan pikeun peluncur ngora pikeun ngiringan Sporting CP. Sedih, sakumna kulawargana henteu resep ideu éta sabab aranjeunna resep anjeunna ngantosan kasempetan maén di Benfica. Anjeun tiasa nebak, Podence rumah tangga mangrupikeun panyokong ageung Benfica.

Jaman harita, anjeunna ngan ukur 10 taun tapi kedah tahan ngalawan preferensi kulawargana. Pikeun pondok carita pondok, Podence ngarayu bapa sareng indungna pikeun ngijinkeun anjeunna nyandak kasempetan na. Saatos seueur perdebatan, sakulawarga ngadukung sareng anjeunna ngagabung sareng Sporting CP - klub Christiano Ronaldo ngamimitian kahirupan karirna.

Pikeun ngahindarkeun kagagalan dina jalur karirna, Podence nyéépkeun salapan taun ka hareup hirupna ngajénkeun katerampilanna dina akademi maén bal Sporting. Untungna, anjeunna ngadamel paningkatan anu luar biasa anu ngagaduhan anjeunna hak istiméwa pikeun debut pikeun tim Sporting CP anu dicadangkeun dina Pébruari 2013.

Biografi Daniel Podence - Jalan ka Carita Inohong:

Dina waktos anu teu lami, pamuter Portugis anu ngora ngagabung kana tim kahijina klubna sareng mimiti ngirut penggemarna. Saatos maén sareng Sporting CP sakitar dua musim, Podence dikirimkeun dina pinjaman salami usum di Moreirense dina bulan Séptember 2016. Anu matak, anu dewa maén bal ngajantenkeun anjeunna ngabantosan klub kéngingkeun Taca da Liga 2016–17.

The Graceful Recall sareng Benfica Attack Story:

Ningali kumaha saé pamaén sayah anu produktif dina Primeira Liga, manajer Sporting (Jorge Jesus) nginget anjeunna ka tim. Nalika balikna, Podence sareng batur sapagaweanna nyanghareupan fenomena anu ngancam kahirupan sabab sababaraha pendukungna ngadamel serangan telenges ka aranjeunna di 2018.

Kaputusan pikeun Teruskeun:

Bieu sabulan saatos diserang, Podence nyimpulkeun yén kleub na parantos henteu aman deui pikeun anjeunna. Maka, anjeunna ngeureunkeun kontrak na sareng Sporting CP sareng milari naséhat kolotna pikeun tindakan anu salajengna.

"Kanggo abdi, maén bal mangrupikeun cara hirup. Ogé, éta mangrupikeun set-up pikeun kasaimbangan émosional kuring. Kalayan kajadian anyar-anyar ieu, kuring gagal mendakan euphony anu kuring kedah maénkeun.

Sanaos sagala hal anu diajarkeun ku Sporting ka kuring, aranjeunna henteu ngajar kuring pikeun nungkulan lingkungan kekerasan sareng ancaman, dimana kuring sieun pikeun kaamanan kuring sareng kulawarga. "

Carita Suksés Daniel Podence:

Untungna, Podence nandatanganan kontrak lima taun sareng Olympiacos FC ngan ukur sabulan saatos angkat ka klub na sateuacana. Nanging, klub anyarna kedah nyandak sababaraha tindakan hukum sareng Sporting CP sateuacan satuju pikeun nandatanganan anjeunna pikeun € 7 juta.

Kahiji carita kasuksésan Podence na dimimitian sapertos kieu. Mimiti, anjeunna ngajantenkeun kulawargana reueus nalika debut pikeun Portugal ku ngagentos João Felix dina menit 75 dina kameunangan 3-0 ngalawan Swédia di 2020. Ieu dituturkeun ku guncangan anu gedé, pindah ka liga Premier.

Dina Januari 2020, Wolverhampton Wanderers nandatanganan Daniel Podence pikeun kontrak opat taun satengah kalayan jumlahna 16.9 juta. Anu matak, Sky Sports namina anjeunna 'Pamuter Pertandingan' dina penampilan Premier League kahijina. Ayeuna waktuna pikeun ngalih ka kahirupan cinta na sareng sésana, sakumaha anu urang sebutkeun dina carita karirna, ayeuna janten sajarah.

Saha ari Kabogoh / Pamajikan Daniel Podence?

Nuturkeun tapak lacak Ruben Nevez, sayap produktif mimiti bobogohan mimiti. Duanana Danny sareng kabogohna, Kayra Biskowski ngamimitian hubungan maranéhanana dina umur ngora pisan - ti saprak 2010. Sanaos henteu nikah, duanana pameget mangtaun-taun ngalakukeun hal-hal sapertos pasangan.

Dina nulis Bio ieu, Podence parantos ngiringan kabogoh anu lami, Kayra. Ngan ukur hitungan waktos sateuacan anjeunna pamustunganana leumpang nya jauh sareng nyandak sumpah anu ngarobah kahirupan nyéépkeun sésa hirupna sareng anjeunna.

Barudak Daniel Podence:

Anu matak, hubunganana sareng pamajikanana janten, ngalahirkeun kalahiran putri imutna. Kaseueuran waktos, Podence alamat anakna salaku LABUR nalika anjeunna ngeposkeun gambarna dina média sosial.

Kahirupan Pribadi Daniel Podence:

Henteu diragukeun, speedter dipikaterang pikeun alam handap-na-bumi. Meureun anjeun tiasa nyarios yén anjeunna gaduh kapribadian introvert. Ieu buktina - Podence henteu ngawatesan dirina tina ngararasakeun sababaraha waktos sepi di luar lapangan. Kadang-kadang, anjeunna ngupingkeun musik nalika anjeunna linggih di tempat anu terasing, sareng di sana, Podence urang nyalira ngemutan ngeunaan makna kahirupan.

Sakumaha anu parantos dinyatakeun sateuacanna, anjeunna ageung di Oeiras dimana masarakat teras-terasan ngadatangan pantai. Éta sababna, anjeunna mekarkeun kabiasaan nganjang ka basisir. Siga Andre Silva, Podence mangrupikeun kakasih cai anu nyéépkeun sababaraha waktos luangna di kolam renang sareng pantai.

Fakta Gaya hirup Daniel Podence:

Henteu aya mamang, pamindahanana ka Wolverhampton parantos naékkeun Net Worth na kana jumlah sakitar £ 2.6 Juta (stats 2020). Ogé, kontrak kontrak na nalika nyerat Life Story ieu parantos nempatkeun gaji taunan na dina jumlah anu ageung £ 1.3 Juta.

Hatur nuhun kana prosés finansialna anu luhur, Podence ngagaduhan hak hirup ageung. Siga Diogo Jota, anjeunna mangrupikeun kakasih anjing anu hirup dina gaya hirup anu kirang méwah. Podence urang Mini Cooper di handap nyarios seueur nyarioskeun perkawis jalmi na.

Fakta Kahirupan Kulawarga Daniel Podence:

Perasaan pamungkas tina kebersamaan nyaéta kakuatan panggerak anu parantos direkayasa karepna pikeun suksés. Kaleresan, Podence langkung paduli ngajaga kulawargana ngahiji. Janten babaturan, kolot atanapi dulur, anjeunna nganggap sadayana salaku KELUARGA na. Ayeuna hayu urang nyaritakeun ngeunaan kulawargana dimimitian ku Bapana.

Ngeunaan Daniel Podence Father:

Sapanjang Carita Kahirupan na, tukang sayah anu produktif parantos nampi seueur dukungan ti bapakna. Cukup lucu, Mr Quintino Podence teu ngagaduhan pilihan tibatan ningali dirina surak pikeun putrana di Sporting CP. Ieu bertentangan sareng standar lami kulawarga sabab sadayana pameget pisan tina klub sainganna - Benfica.

Ngeunaan Indung Daniel Podence:

Hiji hal anu urang terang nyaéta kanyataan yén Danny langkung caket ka indungna tibatan anggota kulawargana. Ieu buktina. Dina sababaraha kasempetan, Daniel Podence parantos ngeposkeun gambar indungna anu geulis di média sosial. Teu diragukeun, anjeunna teras-terasan ningali anjeunna tina garis sisi.

Ngeunaan Dulur-dulur Daniel Podence:

Kusabab naékna kamashuran, pamaén berbakat boro-boro nyarios ngeunaan gaduh lanceuk atanapi adi. Nanging, mendakan pitunjuk ngeunaan aranjeunna. Danny teras-terasan masang sababaraha gambar tina sapasang barudak anu sigana bakal kaponakan lanceukna. Maka, anjeunna sigana bakal ngagaduhan sababaraha duduluran - adi.

Ngeunaan Baraya Daniel Podence:

Sanaos janten kipas Benfica, akina, Alcino Podence, parantos ngajelaskeun yén anjeunna bangga kana kinerja Podence di klub sainganna - Sporting CP. Kaleresan, Podence sakumna paman sareng bibi teras-terasan nyanyi pujianna bahkan sateuacan anjeunna ngagabung Nuno Espirito Santo's Wolverhampton ngumbara.

Daniel Podence Fakta Untold:

Pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun lengkep bio na, ieu sababaraha bebeneran anu matak anu ngabantosan anjeun pikeun langkung ngartos anjeunna.

Fakta # 1: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

Saatos ngalih ka Wolverhampton Wanderers, Podence parantos ngasilkeun jutaan taunan. Tabel di handap masihan ngarobih komprehensif gaji na.

KEJOHANAN / JABATANHasil dina Pounds (£)
Per Taun£ 1,300,000
per Bulan£ 108,333
Per Minggu£ 24,962
Per Poé£ 3,566
Per Jam£ 149
Per Menit£ 2.5
Per Kadua Kadua£ 0.04

Kami sacara strategis nempatkeun analisis penghasilan taun 2020 sakumaha jamna. Tingali nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Daniel Podence's Bio, ieu anu anjeunna hasil.

£ 0

Fakta # 2: Hobi:

Kumisan ti maén bal sareng ngadatangan Waterbodies, Portugis ngagaduhan minat pisan dina ténis halaman rumput. Sarua jeung Fransiskus Trincao, anjeunna resep ngahemat unggal mémori khusus anu ningalikeun ka para penggemar kamampuan maén ténisna via halaman Instagram na.

Fakta # 3: Statistik FIFA:

Analisis 2020 ngeunaan profil maén bal na parantos ngajelaskeun naha anjeunna peringkat diantara Pamaén Liga Premier Tercepat di Squawka. Salaku kanyataan, pencinta FIFA bakal ngabuktoskeun Podence ngagaduhan tingkat anu luar biasa dipercaya anu nampi anjeunna julukan "Anu Nyarios”. Anjeunna ogé ngagaduhan sababaraha kualitas sepak bola anu saé, sapertos anu ditingalikeun dina statistik SOFIFA na.

Catetan End:

Perjalanan ngalangkungan Biografi Daniel Podence urang nyaritakeun ngeunaan Kanyataan yén anjeunna mangrupikeun jalma anu parantos terang naon anu dipikahoyongna dina kahirupan ti saprak budak. Kalayan dina pipikiran ieu, henteu aya anu ngeureunkeun caangna. Tanpa ragu, Manajer srigala Nuno Espirito Santo nungtut daptar anu diserang dibenerkeun ku datangna Daniel Podence.

Sacara jujur, urang moal gagal ngaku conto parenting anu hadé anu ditingalikeun ku bapak, indung sareng nini na. POHONG, bahkan nalika kabagjaan aranjeunna aya dina ngabungahkeun Benfica, kulawargana miceun éta sadayana ku ngadukung Sporting CP. Aranjeunna ngalakukeun éta - sadayana dina nami masihan putra aranjeunna dukungan maksimum anu diperyogikeun.

Dina catetan akhir kami, urang nyarios - Hatur nuhun parantos maca Daniel Podence Bio. Punten ngahubungan kami upami anjeun mendakan naon-naon anu sigana henteu leres. Upami teu kitu, bagikeun ka kami pikiran anjeun ngeunaan Duminitive Winger.

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Daniel Castelo Podence
Landihan:Gancangna
Jaman:25 taun sareng 2 bulan
Tanggal lahir:21st Oktober 1995
Tempat kalahiran:Oeiras, Portugal
Bapa:Quintino Podence
indung:Maria do Ceu Castelo
Kabogoh / Pamajikan:Kayra Biskowski
Zodiak:Libra
Gaji taunan:£ 1.3 Juta
Worth Net:£ 2.6 Juta
Hobi sareng kapentingan:Ngojay sareng maen Tenis Lawn
profési:Pamuter Maén
kabangsaan:Portugal
jangkungna:1.65m (5 ft 5 in)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar