Rhys Williams budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Rhys Williams budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Rhys Williams ngagambarkeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Gaya hirup, Worth Bersih sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, kami nampilkeun anjeun, sajarah pamaén bal profesional Inggris anu diideuan ku Jurgen Klopp urang Liverpool. Lifebogger dimimitian ti jaman mimiti nepi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun masihan anjeun rasa anu pikaresepeun tina Rhys Williams 'Bio, ieu mangrupikeun ringkesan gambar hirupna.

Kahirupan Awal sareng Kebangkitan Rhys Williams.
Kahirupan Awal sareng Kebangkitan Rhys Williams.

Leres, anjeun sareng kuring terang anjeunna ngagaduhan raray Orok - hal anu sinonim sareng Van Dijk boh dina rupa sareng karakterna. Sanaos ngahargaan éta, urang perhatoskeun henteu seueur kipas anu ningali versi singget tina Rhys Life Story. Kami parantos nyiapkeun mémo na anu pikaresepeun, ngan ukur pikeun anjeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Rhys Williams Childhood Story:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan jujuluk - Beureum Orok. Rhys Williams lahir dina dinten ka-3 Pébruari 2001 di kota Preston di Inggris. Anjeunna ngalahir ka indung sareng bapak anu anjeunna masihkeun pikeun nyingkab.

Tumuwuh Taun:

Bentang 6 kaki 4 inci nyéépkeun taun-taun mimiti na di Priston. Salaku budak lalaki, anjeunna murag asih sareng maén bal - ti saprak alit. Sapertos kaseueuran bakat maén bal, Rys terang yén anjeunna dipotong janten bintang sepak bola. Janten, kota Inggris Preston ngabantosan anjeunna damel ka arah éta.

Anu maén bal jangkung ageung di Preston di Inggris.
Anu maén bal jangkung ageung di Preston di Inggris.

Latar kulawarga Rhys Williams:

Perjalanan raray orok pikeun janten bintang top-flight henteu dilakukeun dina jalur anu nyalira. Anjeunna ngagaduhan dukungan ti kolot kelas menengah na. Terpuji, aranjeunna ngajantenkeun kabahagiaan aranjeunna prioritas. Ogé, Mum sareng Bapa parantos sayogi nyayogikeun naon waé anu dipikahoyong ku budakna.

Asal Kulawarga Rhys Williams:

Naha anjeun perhatoskeun?… Nami nami anu lami ti jalmi Preston disada Welsh. Éta tiasa janten panunjuk anu hadé pikeun akar kulawargana didirikeun. Kusabab éta janten gampang pisan ngabingungkeun Wales sareng Inggris, éta bakal adil dicatet yén Williams mangrupikeun bintang Inggris.

Rhys Williams Untold Football Story:

Dina waktos budak ngora umur 10 taun, kolotna ngabantosan anjeunna lebet kana akademi Liverpool. Éta klub anu dipikacinta. Anu matak, janten bagian tina sistem nonoman The Red masihan anjeunna raos tujuan.

Lah Rhys Williams nandatanganan kontrak kahijina sareng Liverpool.
Lah Rhys Williams nandatanganan kontrak kahijina sareng Liverpool.

Taun Awal dina Sepak Bola Karir:

Ditengah naékna ngaliwatan jajaran klub, Williams nyatet kamajuan dina luncatan sareng wates pikeun klub sareng Nagara. Naha anjeun tiasa ningalian bek 6 kaki 4 inci anu nampilkeun pikeun Singa Ngora Kanu Kabayan jeung Bukayo Saka?

Anjeunna salah sahiji Singa ngora.
Anjeunna salah sahiji Singa ngora.

Rhys Williams Biografi - Jalan Ka Fame Story:

Di puncak Karir Pamuda na sareng warna beureum, Baby Face kéngingkeun Piala Pemuda FA di 2019. Keuntungan éta penting kusabab éta pertama kalinya Reds meunang turnamén ti 2007. Saatos éta, budak ngora anu gancang naék dikirim injeuman ka klub Non-liga Kidderminster Harriers dina pinjaman dina bulan Agustus 2019.

Tingali saha anu ngabantosan The Reds meunang Piala Pemuda FA.
Tingali saha anu ngabantosan The Reds meunang Piala Pemuda FA.

Nalika Akang ngagaduhan Hard:

Pantes pikeun dicatet yén anjeunna ngalaman waktos anu sesah di Stadion Aggborough. Jaman harita Pamaén oposisi ngaganggu anjeunna ku fisikitas anu unggul. Ogé, Williams ngalaman geger otak komo irungna rusak. Nanging, anjeunna narik kakuatan tina pangalaman sareng janten pamuter anu trampil sareng téhnik anu hébat.

Rhys Williams Biografi - Naék Pikeun Ngadoa Carita:

Nalika pusatna balik deui ka klub indungna, aranjeunna gancang masihan anjeunna kontrak sareng kasempetan tim kahiji. Wawaran éta teu aya hubunganana sareng kanyataan yén Fabinho jeung Van Dijk ngalaman cilaka. Nyandak kasempetan éta, Williams kagum dina perdana liga EFL sareng Champions na.

Tingali saha anu nandatanganan kontrak profesional kahijina sareng The Reds dina bulan Séptember
Tingali saha anu nandatanganan kontrak profesional kahijina sareng The Reds dina bulan Séptember.

Terobosan Pusat balik datang nalika penampilan kadua juara liga na. Anjeunna sumping salaku gaganti menit ka-30 pikeun Fabinho anu luka sareng ngabantosan Liverpool nyatet kameunangan 2-0 ka FC Midtjylland.

Kinerja William dina pertandingan éta ngajantenkeun anjeunna seueur pujian. Teu heran nalika anjeunna nyarios ka pers anjeunna nyarios yén: 'Éta wengi anu paling saé dina kahirupan kuring'. Perjalanan William dina maén bal top-flight nembé dimimitian, sareng anu pangsaéna henteu acan sumping pikeun anjeunna. Sésana, sakumaha urang carioskeun, nyaéta sajarah.

Saha Rhys Williams Girlfriend sareng Pamajikan janten saha?

Orok Raray henteu bujangan. Sanés anjeunna nikah. Sadaya anu dipiboga nyaéta kabogoh geulis. Ngaranna nyaéta Thea Spencer. Anu matak, lovebirds ampir jangkung sami sareng warna kulitna sami. Éta henteu lucu? oh!… sigana Thea Spencer langkung jangkung tibatan salakina.

Rhys Williams sareng kabogohna Thea Spencer
Rhys Williams sareng kabogohna, Thea Spencer.

Sekilas ngalangkungan halaman Instagram Williams ngungkabkeun yén aranjeunna ngagaduhan rencana pikeun kapayunna sareng anu parantos ngalaksanakeun tujuan pasangan. Éta ngagumbirakeun haté peminat yén Spencer ngagaduhan salah sahiji kabogoh anu paling anca dina liga. Aranjeunna henteu sabar ngantosan dimana tempatna parahu cinta aranjeunna.

Kahirupan Kulawarga Rhys Williams:

Kahirupan Baby Face sareng naékna maén bal moal mungkin tanpa jalma-jalma istiméwa dina hirupna. Aranjeunna kulawargana. Di dieu, kami masihan anjeun fakta ngeunaan Kolot sareng dulur-dulur Rhys Williams. Kami ogé bakal ngajantenkeun bebeneran ngeunaan baraya na aya di dieu.

Ngeunaan Rhys Williams Kolot:

Ayah pusat sareng bapak nuju damel pisan di balik layar pikeun mastikeun yén budakna janten tukang-tukang anu hadé - malah langkung saé tibatan Jamaal Lascelles - dina waktos anu sanes. Nanging, Rhys henteu acan nembangkeun idéntitasna atanapi nyatakeun hubungan anu aya diantara aranjeunna.

Sanaos kitu, aranjeunna jelas-jelas ngalakukeun padamelan anu luar biasa dina ngabina anjeunna. Ibu sareng bapak Williams kedah bangga ku kasuksésan meteorik na. Mudah-mudahan, aranjeunna moal liren ngagaduhan kapentingan pangsaéna di haté.

Ngeunaan Dulur-dulur Rhys Williams sareng Baraya:

Jauh ti kolotna, masih teu jelas naha anjeunna ngagaduhan dulur-dulur. Ogé, rékaman nini-nini sareng indung bapa na henteu acan badé diumumkeun. Sanes anjeunna ogé ngaidentipikasi bibi-bibi, pamanna, dulur misanna ogé kamungkinan kaponakan awewe sareng dulur-dulur na.

Fakta Kahirupan Pribadi:

Ngan aya sababaraha starlet anu terang kumaha nyaimbangkeun ambisi sareng sikep anu leres. Williams salah sahijina. Anjeunna tiasa gaduh salah sahiji imut anu paling lucu dina maén bal. Ogé, anjeunna ngagaduhan katerampilan interpersonal anu hébat.

Ogé dina catetan pribadi, Rhys mangrupikeun pangdéngé anu saé henteu seueur nyarios. Ogé, anjeunna ngagaduhan pikiran anu saé. Nyatana, peminat henteu pernah lirén masihan Shoutout ka Rhys Williams dina radio lokal sareng média sosial kusabab persona na jarang sareng kataji.

Akhirna dina kahirupan pribadina, tonggong tengahna 6 kaki 4 inci mangrupikeun jalma anu ditangtoskeun pisan. Rhys teu acan masihan petunjuk pikeun kapentingan sareng hobi na. Dinten-dinten ieu, anjeunna menegelkeun rarayna janten pameget teu kedah salah tafsirkeun raray orok na kanggo bek anu lemes.

Gaya hirup Rhys Williams:

Sakumaha urang hoyong pisan ngabahas kumaha budak urang ngahasilkeun sareng nyéépkeun artosna, urang moal tiasa ku alesan anu asli. Harga bersihna aya dina tinjauan dugi ka Désémber 2020. Ogé, Liverpool henteu ngungkabkeun pangasilanana ka umum.

Nanging, urang tiasa memperkirakan yén anjeunna kéngingkeun £ 226,868 unggal taun. Pikeun nyimpulkeun sadayana, Williams konservatif, pamekaran anu nyayogikeun penggemar hiji pilihan. Éta gaduh pandangan yén anjeunna kirang paduli kana mobil mahal, bumi ageung jsb - sahenteuna pikeun ayeuna.

Fakta Anu Henteu Perkawis Rhys Williams:

Ngungkus carita budak leutik sareng carita biografi, ieu aya bebeneran anu henteu dipikaterang ngeunaan anjeunna.

kanyataan #1 - Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPanghasilan dina Pound (£).
Per Taun:£ 226,868.
Per Wulan:£ 18,890.
Per Minggu:£ 4,353.
Per Dinten:£ 622
Per Jam:£ 26.
Per Menit:£ 0.43
Per Kadua:£ 0.007

Kusabab anjeun mimiti ningali Rhys Williams ' Bio, ieu anu anjeunna hasilkeun.

£ 0

kanyataan #2 - Agama:

Pamaén bal jarang nyebatkeun watekna ngeunaan hal kaimanan ka umum. Janten, sesah dibahas naha aranjeunna mu'min atanapi henteu. Rhys Williams kedah janten jalma anu percaya. Nanging, urang moal tiasa negeskeun sacara pasti agama khusus anu dipilampah.

kanyataan #3 - Fakta Jangkungna:

Dina usum 2020/2021, Rhys Williams mangrupikeun pamaén Liverpool jangkung. Disisieun Joel matip, duanana ngukur saukuran 195 méter jangkungna. Virgil na Alisson Becker datang salajengna diantara Reds jangkung.

kanyataan #3 - Ngeunaan Propil na:

siga Patrick Bamford, Rhys ngagaduhan rating FIFA anu teu tiis. Ogé, anjeunna gaduh poténsi 74. Angka nunjukkeun yén anjeunna kedah nempatkeun tingkat padamelan anu langkung defensif pikeun naékkeun poin na. Mudah-mudahan, peringkatna bakal ningkat nalika anjeunna langkung penampilan.

Mudah-mudahan anjeunna damel atos ningkatkeun
Mudah-mudahan, anjeunna damel atos ningkatkeun.

Catetan End:

Hatur nuhun parantos maca tulisan informatif ieu dina carita budak leutik Rhys Williams plus biografi. Kumaha anjeunna angkat Non-League ka Liga Champions mangrupikeun piwulang anu mereun anu ngabuktikeun kaajaiban-kaajaiban kajantenan nalika kesiapan nyumponan kasempetan.

Nyatana, urang moal tiasa hep tapi muji kolotna gelandang pikeun pangrojong pikeun karirna ku kecap sareng kalakuan. Anjeunna ageung kukulutus ku cinta kulawargana, saluyu sareng rangkulan aranjeunna sareng dimotivasi ku kahirupan aranjeunna.

Di lifebogger, kami bangga dina nganteurkeun carita Soccer kalayan akurasi sareng kaadilan. Fans, mangga tetep nyambung sareng kami pikeun langkung seueur Carita Sepak Bola Inggris.

Upami anjeun ningali naon-naon anu henteu saé, kedahna ngahubungi kami atanapi tinggaleun pesen di handap. Alternatipna, carioskeun ka kami naon anu anjeun pikirkeun dina bagian koméntar. Tungtungna, pikeun ngahémat rasa gancang anjeun tina Rhys Williams 'Bio, anggo tabel Wiki kami.

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkep:Rhys Williams.
Landihan:Beureum Orok.
Jaman:20 taun sareng 1 bulan.
Tanggal lahir:Poé ka 3 Pébruari 2001.
Tempat kalahiran:kota Preston di Inggris.
Jangkungna di Kaki:6 Kaki, 4 Inci.
Jangkungna dina Cm:195 Cm.
Maén Posisi:Puseur-tukang.
Kolot:N / A.
duduluran:N / A.
Kabogoh:Téa Spencer.
Zodiak:Aquarius.
Hobi:Ngariung sareng rerencangan sareng maénkeun pidéo video.
Worth Net:Dina ulasan.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar