Carita Budak Angelino Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Carita Budak Angelino Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Biografi Angelino kami ngagambarkeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, kahirupan mimiti, kulawarga, kolot, kabogoh / pamajikan janten, budak, gaya hirup, kahirupan pribadi sareng patut net.

Dina istilah anu saderhana, kami nampilkeun anjeun perjalanan pamaén bal Spanyol. Lifebogger dimimitian ti jaman mimiti, nepi ka nalika anjeunna kasohor ku RB Leipzig. Pikeun ngalajur napsu otobiografi anjeun, tingali budakna ka galéri sawawa - kasimpulan sampurna Angelino's Bio.

Hatur nuhun ka Julian Nagelsmann, anu rajin - Angelino saprak 2020 janten penting pisan salaku salah sahiji bek kénca anu paling pikaresepeun di Éropa. Nanging, urang perhatoskeun ngan ukur sababaraha penggemar anu dibébaskeun sareng Kisah Hirup Spaniard. Kami parantos, sadayana parantos siap pikeun anjeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Angelino:

Pikeun ngamimitian Biografi, pamaén bal ngagaduhan nami lengkep; Jose Angel Esmoris Tasende. Langkung seueur, Angelino ngan ukur landihan. Anjeunna lahir dina dinten ka-4 Januari 1997 ka indungna, Soneira Tasende Anon, sareng bapak anu teu dikenal, di kotamadya Coristanco, Spanyol belah kulon kalér.

Balik kénca anu pangleutikna nyaéta anu pangkolotna tina dua murangkalih anu dilahirkeun tina uni antara kolotna. Hasil tina panilitian anu dilakukeun nandakeun anjeunna digedékeun ku indung tunggal anu sigana umur opat puluhan nya. Tina naon anu urang terang, Soneira Tasende Anon téh geulis sareng Angelino nyandak kasaruaanana.

Pendak sareng Soneira Tasende Anon. Anjeunna indung anu geulis ti Angelino.
Pendak sareng Soneira Tasende Anon. Anjeunna indung anu geulis ti Angelino.

Déwasa:

Dribbler Téknis ngagaduhan lanceuk lanceuk anu namina Dani Tasende. Jaman baheula, Angelo mangrupikeun murangkalih anu bageur sareng henteu merhatoskeun hariwang kahirupan. Sabalikna, anjeunna ngagaduhan cinta anu jero pikeun maén bal sareng resep nyéépkeun waktos sareng lanceukna, Dani Tasende. Aranjeunna katingali pikaresepeun dina jaman budak leutik na kan?

Jaman éta di lingkungan Coristanco, Angelino sareng Dani bakal ngawangun tim tag anu tangguh. Babarengan, aranjeunna éléh babaturanana dina maén bal jalan. Duanana saderek mendakan perdamaian dina nanganan bal, prestasi anu teras janten takdir.

Latar kulawarga Angelino:

Ti saprak mimiti, Soneira Tasende Anon mastikeun dua budakna henteu lapar atanapi henteu fokus. Anjeunna awéwé rajin sareng pendidikan kauangan anu saé. Kanyataan éta henteu ngajantenkeun perjuangan kulawargana. Maka, ngoperasikeun bumi kelas menengah ningali Soneira ngadaptar Angelino sareng Dani dina akademi anu langkung mirah. Kitu nyiptakeun kasaimbangan anu saé antara panghasilan sareng pengeluaran.

Asal Kulawarga Angelino:

Pikeun ngamimitian, genuis Spanyol asalna ti propinsi A Coruna di Galicia, Spanyol. Kota asal Angelino dikurilingan ku Samudra Atlantik di kalér sareng kulon. Sakumaha ditunjukkeun dina peta, kulawargana aya diantara 2.4 juta jalma anu nyarios basa Galisia.

Upami anjeun henteu terang, asal kulawarga Angelino mangrupikeun bumi Playa de Riazor. Ieu mangrupikeun salah sahiji pantai Urban anu pangsaéna. Garis pantai anu indah nampi sakitar 62 kapal pesiar sataun. Dugi ka ayeuna, Playa de Riazor lengkep dilengkepan réstoran, tempat tidur gantung, fasilitas olahraga, sareng sajabana.

Carita Sepak Bola Angelino Untold:

Pawang bola anu ngagumbirakeun ngamimitian ékspédisi na ti mimiti sabangsa, Pedri Gonzalez. Nalika Angelino ngarayakeun ulang taun ka-4, kolotna mikirkeun cara anu pangsaéna pikeun anjeunna ngagabung sareng akademi.

Maka, aranjeunna ngadaptarkeun anjeunna ngadaptar di Luis Calvo Sanz, anu langkung mirah. Di dinya, anjeunna nyéépkeun kaseueuran budakna diajar taktik dasar dina maén bal.

Rutin, indung Angelino bakal lungsur saatos damel pikeun ngajemput anjeunna ti akademi iraha sési latihanana réngsé. Salami genep taun, bintang kahareup teras-terasan niténan jadwal anu sami anu ningali anjeunna naék jajaran.

Hirup Karir Awal:

Nalika Angelino parantos yuswa, maka indungna (Soneira Tasende Anon) nganggap perluna ngadaptar anjeunna dina akademi anu langkung lengkep. Tanpa reureuh, anjeunna mindahkeun anjeunna ka Deportivo La Coruna saatos ulang taun ka-10 di 2007.

Tangtosna, éta henteu gampang pikeun biasa kana peranna dina jangjang. Nanging, kamajuan sareng kamajuan Angelino dina katerampilan sareng agility sumping laun dina unggal dinten anu kalangkung. Ogé, ayana bakat ngora anu sanés di akademi énggalna ngajantenkeun sumangetna pikeun kasuksésan tumuh pisan.

Biografi Angelino - Jalan ka Inohong Carita:

Dina waktosna, bintang anu produktif ngaluarkeun kamahéran bal lahirna. Ieu ngagaduhan seueur klub nyuhungkeun jasa anjeunna. Saatos perundingan sareng kolotna, Manchester City parantos ngantosan budak ngora di 2012.

Sedih, Angelino henteu nampilkeun tim EPL sateuacan anjeunna dikirim kana sababaraha mantra pinjaman. Mimitina, anjeunna ngagabung sareng New York City sasarengan Frank Lampard. Saatos éta, anjeunna ngalih ka Girona sakedap.

Mantra pinjaman na teras diteraskeun nalika anjeunna nampilkeun sakedap kanggo Mallorca sareng NAC Breda. Di dinya, anjeunna mimiti kéngingkeun daya tarik dina dunya maén bal. Dina Juni 2018, budak lalaki pikeun ka hareup nandatanganan kontrak lima taun sareng PSV Eindhoven. Dina taun kahijina, anjeunna janten Bakat dina Usum ieu.

Angelino's Bio - Carita Suksés:

Kalayan pertahanan na pertahanan ofensif, pep Guardiola rumaos kedah nyandak deui urang Spanyol ka regu na. Maka, anjeunna asup deui Angelino ka Man City di taun 2019. Nampilkeun sareng anu resep Eric Garcia ngajantenkeun namina langkung kasohor di kalangan pameget sepakbola Inggris.

Ditingali salaku kalangkungan teuing pikeun sisina, pep Guardiola mutuskeun nginjeum Angelino ka RB Leipzig. Ngaliwatan pituduh tina Julian Nagelsmann, anjeunna janten luar biasa dina pitch - malah langkung ageung tibatan ekspektasi Pep.

Nalika kuring nyerat Bio ieu, Leipzig wajib mésér Permata Galicia sabab aranjeunna ngimpina tetep na tetep sadayana thants kana bakat pertahanan éta.

Upami anjeun masih panasaran naha dunya maén bal nyebut anjeunna bek anu paling nyerang taun 2020, tingali klip pidéo ieu di handap. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Angelino PACARAN / Pamajikan:

Sakumaha dibandingkeun sareng réncangna Dani Olmo, kénca-tukang parantos jauh dina ngabina kahirupan hubungan anu saimbang. Kusabab naékna kawéntar, Angelino parantos bobogohan sareng kabogohna, Rocio Galinda. Anjeunna mangrupikeun kaéndahan langka anu nampi kasenangan dina poto sareng lalaki anu nganggap anjeunna salaku pamajikan sareng calon indung barudakna.

A bahagia Rocio Galinda. Anjeunna pisan bogoh ka lalaki na.
A bahagia Rocio Galinda. Anjeunna pisan bogoh ka lalaki na.

Naon deui?… Angelino ngupayakeun ngabeungkeut cangreud sareng janten pamajikanana. Henteu ngan ukur anjeunna senang sareng kabogohna, indung sareng lanceukna ogé parantos masihan dukungan pasangan pikeun saratus Persén. Entong timburu upami kuring nyaritakeun yén Angelino maénkeun FIFA sareng calon pamajikanana.

Rocio Galinda maén FIFA sareng salakina. Éta henteu saé?
Rocio Galinda maén FIFA sareng salakina. Éta henteu saé?

Barudak Angelino:

Sanaos anjeunna henteu acan kawin ka kabogohna (Rocio), pasangan éta parantos ngalahirkeun orok lalaki imut. Tangtosna, kahirupan ayeuna janten saé pisan pikeun bek nalika anjeunna janten bapak sareng kulawarga pikeun kulawargana.

Biografi Angelino - Tingali kana Kahirupan Pribadi na:

ngajadikeun What setan saeutik ti Leipzig jadi unik jauh tina nimbulkeun kasieun ka pembela sareng panyerang? Pikeun ngamimitian, persona na mangrupikeun campuran tina ciri zodiak Capricorn. Ku ayana horoskopna, Angelino ngagaduhan rasa humor anu hébat.

Dina nyanghareupan bosen, anjeunna datang pikeun nyalametkeun babaturan sakamarna ku nyetél suasana euforia. Kaleresan, teu aya waktos kusam sareng anjeunna. Angelino henteu ngijinkeun gajihna anu gedé pisan pikeun ngajiret anjeunna dina kabiasaan sombong.

Gaya hirup sareng Net Worth:

Teu diragukeun, gaji taunan na € 2.5 juta (2020 Stats) tiasa mampuh anjeunna gaya hirup mewah sapertos Javi Pramanik. Nanging, Angelino milih hirup anu handap konci-na. Kami curiga yén pendidikan Soneira mangrupikeun salah sahiji alesan utama anu mangaruhan pola belanja na.

Henteu unggal pamuter anu bakal datang ngagaduhan kaistiméwaan ngagaduhan Net Worth € 7 Juta dina jam 23. Tapi urang kénca-tukang ngalakukeun éta. Nalika kuring nyerat Bio ieu, Angelino badé ngahontal terobosan finansial anu langkung ageung. Ieu ageung sareng ngalangkungan impian para politikus Spanyol.

Kahirupan Kulawarga Angelino:

Sakali mangsa, perjalanan ka stardom janten sesah. Nalika urang Spanyol ngaraos diuciwakeun ku kurangna kasempetan pikeun Man City, sakumna kulawargana siap-siap pikeun anjeunna.

Agnelino pernah nyerah kana déprési kusabab kolotna, buyut, kabogoh, sareng lanceukna nangtung ku anjeunna. Maka, kami nampilkeun anjeun inpormasi singget ngeunaan unggal anggota kulawargana.

Pendakan sareng jalma anu Maén Bal nelepon kulawarga kulawargana.
Pendakan sareng jalma anu Maén Bal nelepon kulawarga kulawargana.

Ngeunaan Ibu Angelino:

Soneira Tasende Anon nyaéta mum bangga pamaén bal. Salaku indung anu bageur, anjeunna damel teu kendat ngasuh dua anakna. Indung Angelino mangrupikeun jinis anu mastikeun putra-putrana na José Ángel sareng Dani janten somah sapertos dirina. Dugi ka ayeuna, Angelino sks dirina pikeun janten mentor sareng pembimbing anu pangsaéna anu kagungan anjeunna.

José Ángel AKA Angelino gaduh waktos anuceuh sareng mummy na.
José Ángel AKA Angelino gaduh waktos anu ganggu sareng Soneira, mumi na.

Ngeunaan Rama Angelino:

Kalayan Spanyol gaduh tingkat cerai kadua pangluhurna (60%) di dunya, urang curiga yén bapak Angelino putus sareng indungna rada mimiti. Sugan éta sababna dribbler téknis jarang nyarios seueur ngeunaan ramana nalika titik Bio na.

Ngeunaan Dadang Angelino:

Dani Tasende mangrupikeun hiji-hiji lanceukna anu kénca deui. Upami anjeun henteu terang, anjeunna ogé pamaén profésional anu gaduh kapribadian anu keren. Dani Tasende ngahutang ka lanceukna pikeun kageulisan budak leutik ku cinta sareng perawatan pisan. Nalika kuring nyerat Bio ieu, anjeunna parantos debut pikeun Villarreal CF ti saprak 2016.

Dani Tasende nyandak gambar sareng lanceukna kahirupan - Angelino.
Dani Tasende nyandak gambar sareng lanceukna kahirupan - Angelino.

Ngeunaan Baraya Angelino:

Kami moal tiasa ngantepkeun nini-nini na tina gambar kahirupan kulawargana anu bagja. Dina masa luangna, Angelino nyéépkeun waktos anu saé sareng nini sareng akina indungna. Cindekna, pamanna, bibi sareng dulur caketna reueus kana kasuksésanna.

Angelino Fakta Untold:

Pikeun ngabungkus Carita Kahirupan na, ieu aya sababaraha bebeneran ngeunaan anjeunna. Fakta ieu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun élmu lengkep ngeunaan Biografi na.

Fakta # 1: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euros (€)
Per Taun€ 2,500,000
per Bulan€ 208,333
Per Minggu€ 48,003
Per Poé€ 6,858
Per Jam € 286
Per Menit€ 4.8
Per Kadua Kadua€ 0.08

Panilitian nunjukkeun yén rata-rata warga Spanyol kedah damel salami 6 taun kanggo kéngingkeun naon anu katampi ku Spanyol dina sabulan.

Kami sacara strategis nempatkeun analisis gajihna saatos jam. Pilarian terang kanggo nyalira sabaraha anu anjeunna hasil ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun mimiti ningali Angelino'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

€ 0

Fakta # 2: Tato Angelino:

Angelino nganggap awakna salaku jurnal na, bari tato na nyarioskeun carita na. Siga Álvaro Morata, anjeunna resep mangsi sababaraha kenangan dina awakna. Tangtosna, tato na anu keren bakal teras-terasan katingali, sanaos anjeunna nganggo jersi kanggo ngalakukeun anu diperyogikeun di lapangan.

Angelino mangrupikeun kakasih Tato.
Angelino mangrupikeun kakasih Tato.

Fakta # 3: Agama Angelino:

Nalika ngeunaan iman Kristen na, Angelino henteu salawasna hoyong murag kana kayakinan na. Anjeunna Katolik sareng, dina sababaraha waktos nunjukkeun kanyaah anu jero pikeun Yesus nalika anjeunna ngagungkeun Natal sareng kabogoh tercinta.

Fakta # 4: Statistik FIFA:

Dipeunteun dina tingkat anu sami salaku Ferran Torres nunjukkeun yén Angelino parantos ngabuktikeun dirina salaku prodigy kelas dunya. Stats FIFA FIFA na nunjukkeun yén aya langkung seueur poténsialna tibatan anu urang tingali dina anjeunna ayeuna.

kacindekan:

Tina Carita Kahirupan Angelino, urang tiasa ngabuktoskeun kanyataan yén anjeunna henteu pernah nyerah dina karirna, sanajan anjeunna sakedik waktos maén. Sapertos anu diarepkeun, peujit na pikeun henteu pernah nyerah ngarahkeun anjeunna kana cahaya Kinérja anu dipikahoyong sapanjang waktos. Teu anéh seueur analis anu naros naha Angelino ayeuna mangrupikeun jawaban pikeun musibah kénca Man City.

Kaleresan, sadaya prestasina moal mungkin upami henteu pikeun dukungan ti hiji anggota kulawarga- Soneira Tasende Anon (indungna). Mimiti, anjeunna mastikeun duanana José Ángel sareng lanceukna Dani ngabagi impian anu sami. Ayeuna janten katalis anu ngadukung tekadna pikeun hasil.

Hatur nuhun parantos maca urang Carita Budak Leutik sareng Biografi Angelino. Tetep hubung sareng kami dina carita anu sanés anu sanés Pamaén Maén Bal.

Punten wartosan kami upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé cocog sareng mémoir ieu. Pikeun anu maca gancang, tingali ringkesan Angelino's Life Story urang dina tabel wiki.

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkep:Jose Angel Esmoris Tasende
Landihan:Angelino
Jaman:24 taun sareng 2 bulan.
Tempat kalahiran:Coristanco, Spanyol
indung:Soneira Tasende Anon
Bapa:N / A
duduluran:Dani Tasende (lanceuk)
Kabogoh / Pasangan:Rocio Galinda
Worth Net:€ 7 Juta (Stats 2020)
Gaji taunan:€ 2.5 juta (Statistik 2020)
kabangsaan:Spanyol
jangkungna:1.70 m (5 ft 7 di)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar