Alassane Plea Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Alassane Plea Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Ditambahkeun

Biografi Alassane Plea kami ngagambarkeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Gaya hirup, Mobil, Kahirupan Pribadi sareng Net Worth.

Lifebogger gaduh presentasi anu singget tina Life Journey na, ti saprak mimiti na, dugi ka nalika anjeunna janten terkenal. Pikeun masihan anjeun rasa anu pikaresepeun pikeun nyerat ieu, ieu mangrupikeun ringkesan gambar tina kamajuan karirna. Éta henteu diragukeun, kasimpulan sampurna Alassane Plea's Bio.

Carita Kahirupan Lasso.
Carita Kahirupan Lasso.

Leres, anjeun sareng kuring panginten tiasa kenal sareng anjeunna dina peringkat grup usum Liga Champions UEFA 2020/2021. Justru dina hiji waktos, Alassane Plea pencét hat-trick di Borussia Mönchengladbach 6-0 tina Shakhtar Donetsk.

Kumisan perkongsianana anu pikasieuneun sareng Raka Thuram ngalangkungan pertahanan sareng nyetak gol, ngan ukur sababaraha penggemar anu parantos maca Life Story na anu rada pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Alassane Plea:

Pikeun ngamimitian Biografi, anjeunna ngagaduhan julukan Lasso. Alassane Alexandre Plea lahir dina dinten 10 Maret 1993 ka bapakna, Sekou sareng indung Perancis, di kota Lille, Perancis kalér. Anu Maén Football sigana hiji-hijina anak anu dilahirkeun tina union antara kolotna anu béda-béda asal kulawarga.

Papanggih kolotna Alassane Plea.
Papanggih kolotna Alassane Plea.

Tumuwuh Taun:

Lingkungan tempat Lasso ngora tumuh di Lille mangrupikeun lingkungan anu telenges. Jaman harita, pamakean narkoba sareng kekerasan mangrupikeun padamelan sadidinten. Kaleresan, éta minat mimiti Plea dina maén bal anu ngajauhkeun anjeunna jauh ti aub dina dunya anu teu bermoral di Perancis kalér.

Alassane Plea lahir sareng ageung di Lille.
Alassane Plea lahir sareng ageung di Lille.

Latar Kulawarga Alassane Plea:

Naha urang nyebatkeun yén lingkungan Lasso utamina kalebet proyék perumahan sosial? Mangrupikeun indikasi anu jelas yén Plea ngagaduhan pendidikan kelas menengah pangsaéna atanapi kolotna warga kelas handap langkung parah.

Asal Kulawarga Alassane Plea:

Kami yakin éta bakal kaget anjeun terang yén payun nyaéta biracial. Éta nya éta. Kulitna anu poék sareng henteu aya panon warna anu matak henteu nolak kanyataan indungna urang Perancis. Di sisi anu sanésna, bapak Alassane urang Malian, sapertos ti nagara Afrika anu disebat Mali.

Alassane Plea Football Story:

Sababaraha kenangan mimiti ka hareup pikeun maén bal diantarana nonton Zinedine Zidane jeung Ronaldo Luis Nazario de lima ngempelkeun barang-barangna di UEFA Euro 2000 sareng Piala Dunia FIFA 2002.

Anu matak, éta dina 2002 Plea katingali ku pramuka ti AS Ascq. Aranjeunna ningal prospek anu matak dina budak éta sareng masihan jersi nomer 10 na. Kitu mimiti perjalanan yuswa 8 taun éta dina karir maén bal.

Éta henteu sesah pikeun némbongan anjeunna. Éta?
Éta henteu sesah pikeun némbongan anjeunna. Éta?

Taun Awal dina Sepak Bola Karir:

Saatos diajar dasar maén bal di klub Villeneuvois, prodigy maén bal mimiti milari kompetisi anu langkung ketat. Kabeneran, anjeunna ngagaduhan tempat di ES Wasquehal di 2008. Éta di klub Plea narik perhatian Olympique Lyonnais di 2009.

Ti mimiti, sadayana saé pikeun bakat anu naék anu dilatih ku anu resep Alexandre Lacazette jeung Samuel Umtiti. Kahareupna henteu tiasa disangkal cerah. Kana nandatanganan kontrak profesional kahijina sareng Lyon, kolot Alassane Plea terang waktosna parantos sumping. Nyatana, dunya éta sakadar janten tiram na.

Alassane Plea Biografi - Jalan Ka Fame Carita:

Saatos mantra pinjaman genep bulan di tingkat dua AJ Auxerre, anjeunna angkat ka Lyon ka Nice dina usum panas 2014 kanggo milarian waktos permainan langkung seueur. Pertengahan karirna sareng The Eagles, Plea ngalaman cilaka tuur.

Saatos ngalangkungan operasi, anjeunna kabéjakeun yén anjeunna aya cai mata dina meniskus. Kamekaran mangrupikeun kamunduran anu ngajantenkeun anjeunna ragu naha anjeunna bakal suksés salaku pamaén bal. Sedih, anjeunna nyauran bapakna nangis, tapi bapakna yakin yén sadayana bakal cageur. Tingali raray anu didamelna sateuacan dileupaskeun kanggo teraskeun maén.

Alassane Plea Bio - Kisah Sukses:

Untungna, Lasso pulih sareng mendakan kakuatan lami na di Nice. Maénkeun marengan mario Balotelli, anjeunna kabuktosan langkung ti wingman ku mendakan tukang net 27 kali. Dina 2018, Lasso ngagabung sareng Borussia Mönchengladbach dina perjanjian lima taun.

Kumaha dimimitian dua taun ka pengker di 2018.
Kumaha dimimitian dua taun ka pengker di 2018.

Ti saprak Plea ngagabung sareng klub, anjeunna parantos nampi pujian pikeun nambihan kreatif pikeun kaluaran serangan aranjeunna. Nyetak tilu pakét di Borussia Mönchengladbach 6-0 ngabéréskeun Shakhtar Donetsk didebat janten Plea anu pangsaéna dina usum 2020/2021. Éta kameunangan pangbadagna di klub dina sajarah persaingan. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios kaasup sorot na di handap, nyaéta sajarah.

Saha Alassane Plea PACARAN sareng Pamajikan janten?

Aside salaku master of pertahanan anu matak hanjelu, pesepakbola ganteng éta saé ngajaga hal-hal swasta. Anjeun tiasa mastikeun yén anjeunna mangrupikeun bapak, nanging teu aya anu ngakibatkeun saha kabogoh atanapi pamajikanana anu untung.

Saha anu patandang maén bal béntang.
Saha anu patandang maén bal béntang?

Awéwé dina hirupna sigana bakal janten kabogohna kusabab pamaén bal anu nikah parantos ageung ningalikeun pasanganna. Samentawis éta, kami henteu kéngingkeun inpormasi ngeunaan anak pamaén anu lahir dina Oktober 2020. Naha éta lalaki atanapi awéwé? Waktos bakal nyebatkeun.

Kahirupan Kulawarga Alassane Plea:

Nalika kantos usum istirahat usum bal, caketan haté budak urang resep haneut janten sareng sakumpulan jalma anu tangtu. Aranjeunna kulawargana. Di dieu, kami bakal masihan anjeun fakta ngeunaan Kolot Alassane Plea. Ogé, kami bakal nyayogikeun kanyataan ngeunaan duduluran sareng baraya na.

Ngeunaan Rama Alassane Plea:

Sekou mangrupikeun nami bapak payun. Anjeunna lahir di Mali tapi hijrah ka Perancis nalika anjeunna yuswa 17. Bapana anu ngadukung anu parantos janten bagian integral kahirupan putrana sareng naék mangrupikeun rupa anu biasa pikeun pamaén olahraga. Kitu carana anjeunna resep kana kaulinan sareng putrana.

Endah, Sekou mangrupikeun dosen anu saderhana nalika nyerat ieu carita budak leutik Alassane Plea sareng biografi.

Bapana Alassane urang Sekou.
Bapana Alassane urang Sekou.

Ngeunaan Ibu Alassane Plea:

Ibu payunna katurunan Perancis. Anjeunna sadayana bule sareng ka indung ka striker anu kiridit dirina pikeun nyababkeun anjeunna nilai amal.

Hatur nuhun ka indungna, Plea masih resep promosi usaha amal nalika anjeunna kantos nyatet éta komitmen na pikeun éta nyandak anjeunna deui ka dunya nyata. Anjeunna jelas nyarioskeun ngeunaan amal sareng kumaha éta ngajantenkeun anjeunna sadar yén aya jalma anu meryogikeun. Kalakuan ieu moal datang tanpa awéwé geulis ieu - indungna.

Alassane memohon sareng indung Perancis na.
Alassane Plea sareng indung Perancis na.

Ngeunaan Duduluran Alassane Plea:

Maju sigana hiji-hijina anak anu dilahirkeun ku kolotna. Teu aya catetan anu aya anu ngaidéntifikasi salaku lanceuk na. Ogé anjeunna henteu nyarios nanaon tentang gaduh duduluran. Kumaha karaosna ka anak hiji-hijina? Plea kedah seueur nyarios ngeunaan éta.

Ngeunaan Baraya Alassane Plea:

Hayu urang ngalih tina kahirupan kulawargana anu caket. Naha anjeun sadar yén inpormasi ngeunaan kahirupan kulawargana anu langkung ageung teu aya? Teu aya sababarah ka nini pamaén bapa sareng indung indungna. Nya kitu, pamanna, bibi, dulur misan, kaponakan awewe jeung dulur-dulur na anu teu acan kenal sareng anjeunna.

Alassane Plea Kahirupan Pribadi:

Saha putra Sekou saluareun janten bintang soccer favorit anjeun? cicing waé nalika kami nyebarkeun fakta ngeunaan anjeunna pikeun mastikeun yén cinta anjeun ka anjeunna moal kantos maot. Aya seueur anu tiasa urang nyerat ngeunaan persona superstar anu endah. Nanging, kami sanés penggemar anu nyandak misteri tina saurang pamaén.

Kami nyarankeun yén anjeun pendak sareng anjeunna atanapi nonton wawancara na pikeun ngaraoskeun pribadi tina kacantikanana, seuri ditambah karakter anu ramah sareng bijaksana anu sateuacanna.

Naha urang nyebatkeun yén ngojay mangrupikeun hobi na
Naha urang nyebatkeun yén ngojay mangrupikeun hobi na?

Plea sanés sadayana ngeunaan maén bal. Anjeunna resep kana baskét, tenis, ski. Ditambahkeun kana daptar hobi na nyaéta iinditan, ngojay sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng réréncangan. Kumaha pamaén langkung lengkep?

Gaya hirup sareng Net Worth:

Ngeunaan kumaha putra Sekou ngahasilkeun sareng nyéépkeun artosna, anjeunna hirup lumayan ageung kana gajih sareng gajih anu dipikagaduh ti saprak anjeunna janten bintang sepakbola luhur. Janten pamaén ngora sareng pikaresepeun, anjeunna ngagaduhan langkung ti dasawarsa sponsor sareng dukungan pikeun mikaresep sareng ningkatkeun nilai bersihna 6.5 ​​juta Euro.

Naha anjeun sadar yén panyerang ngagaduhan mobil keren anu anjeunna anggo pikeun latihan badai? Kami yakin anjeunna ogé cicing di bumi anu éndah. Entong nganggap enteng kakuatan jual beuli mingguan € 60,000!

Naha Lasso jalmi linggih dina luhur mobil?
Naha Lasso jalmi linggih dina luhur mobil?

Fakta ngeunaan Alassane Plea:

Urang moal tiasa ngagaduhan seueur hal anu saé. Pikeun ngabungkus tulisan ieu dina carita budak leutik Lasso sareng biografi, ieu aya 3 hal ngeunaan budak bintang Gladbach. Aranjeunna sacara téknis kirang dipikanyaho atanapi Fakta Untold ngeunaan anjeunna.

kanyataan #1 - Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANPanghasilan dina Euro (€).
Per Taun:€ 3,124,800.
Per Wulan:€ 260,400.
Per Minggu:€ 60,000.
Per Dinten:€ 8,571.
Per Jam:€ 357.
Per Menit:€ 5.95.
Per Kadua:€ 0.09.

Warga Perancis rata-rata (ngajantenkeun € 4,130 bulanan) kedah damel salami 5 taun sareng dua bulan pikeun ngajantenkeun € 260,400 - anu ditampi unggal bulan.

Kusabab anjeun mimiti ningali Alassane Plea'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

€ 0

kanyataan #2 - Agama:

Bisi anjeun henteu terang, namina Alassane asalna ti Arab sareng hartosna "Ganteng." You're, gampang pikeun percanten batur kawas Houssem Acou Islam tapi namina - Alassane Plea - henteu kadéngé teuing Islam pikeun seueur. Pamaén Bal parantos nunjukkeun masarakat yén anjeunna bangga kana agamana.

As-salamu alaykum ka budak urang.
As-salamu alaykum ka budak urang.

Ieu pisan nunjukkeun yén bapakna anu beragama Islam parantos masihan kapercayaan kana putra jenius bal.

kanyataan #3 - Peunteun Kaulinan Goréng:

siga Jean-Philippe Mateta - batur sapagawean mogok Bundesliga na, Plea kakurangan tina rating FIFA anu adil sareng poténsial. Fans yakin duanana pamaén pantes ditingkatkeun ngémutan pangaruh anu hébat dina liga Jérman.

Bisa dianggap salah sahiji peringkat pangsaéna anu parantos urang tingali.
Bisa dianggap salah sahiji peringkat pangsaéna anu parantos urang tingali.

Catetan Akhir:

Hatur nuhun pikeun maca ieu inpormasi dina carita budak leutik Alassane Plea sareng biografi na. Kami arepkeun éta parantos ngailhaman anjeun pikeun yakin yén kamunduran mangrupikeun bagian tina carita kasuksesan. Sagampil Plea ngalaman setback tina tatu dengkul sateuacan terobosan na.

Kedah urang ayeuna muji kolot striker pikeun pangrojongna kana karirna ku omongan sareng kalakuan. Siga anu kawéntar N'Golo Kanté, Plea mangrupikeun salah sahiji jalma anu katurunan Malian anu masih ngagaduhan seueur cinta ti dulur-dulurna di nagara Afrika Kulon.

Di lifebogger, kami bangga dina nganteurkeun Pamaén Bal Perancis carita budak leutik jeung fakta biografi kalayan akurat tur adil.

Upami anjeun ningali naon-naon anu henteu katingalna leres, kedahna ngahubungi kami. Upami teu kitu, ngadamel koméntar saatos tur gancang tina ringkesan Biografi Plea dina tabel Wiki kami.

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkep:Alassane Alexandre Plea.
Landihan:Lasso.
Jaman:27 taun sareng 11 bulan.
Tanggal lahir:Poé 10 Maret 1993.
Tempat kalahiran:Kota Lille di Perancis.
Jangkungna di Kaki:5 Kaki, 9 Inci.
Jangkungna dina Cm:181 Cm.
Maén Posisi:Maju.
Kolot:Sekou (bapa).
duduluran:N / A.
Kabogoh:N / A.
Zodiak:Banténg.
Hobi:Maénkeun baskét, tenis, ski, iinditan sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng réréncangan.
Worth Net:6.5 juta Euro.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar