Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

0
584
Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka Totally Football Football Show
Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka Totally Football Football Show

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football kalawan nickname nu "The Manchild". Carita Budak Erling Braut Haaland Kami ditambah Fakta Biografi Untold mawa anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Hirup sareng kebangkitan Erling Braut Haaland.
Hirup sareng kebangkitan Erling Braut Haaland. Kiridit Gambar: Instagram sareng Skysports.

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang ngeunaan perayaan tujuan anu unik nyababkeun. Nanging ngan ukur sababaraha mertimbangkeun Biografi Erling Braut Haaland anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Erling Braut Haaland lahir di dinten 21st Juli 2000 di kota Leeds di Inggris. Anjeunna anu kadua ti tilu murangkalih anu ngalahir ka indungna, Gry Marita sareng ramana, Alf-Inge Harland.

Kolotna Erling Braut Haaland Alf-Inge sareng Gry Marita
Kolotna Erling Braut Haaland Alf-Inge sareng Gry Marita. Gambar Kiridit: Instagram.

Bangsa Bangsa Inggris sareng Norwégia bodas tina akar bodas anu seueur ditetepkeun di kota Bryne di Rogaland, Norwégia dimana anjeunna tumbuh disarengan lanceukna, Astor Haaland sareng adina, Gabrielle Haaland.

Tumuwuh di Bryne di Rogaland: Poto anu jarang tina Erling Braut Haland sareng adi lanceukna Astor Haaland
Tumuwuh di Bryne di Rogaland: Poto anu jarang tina Erling Braut Haaland sareng lanceukna na Astor Haaland. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngembang di Bryne di Norwégia, anom Haaland mangrupikeun budak anu lucu-asih sareng énggal anu sasarengan maén bal sareng réréncangan na. Salaku tambahan, peminat bal maén ngora ngagaduhan kapentingan dina kagiatan fisik variatif kaasup golf, atletik sareng baso.

Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Ku waktos Haaland yuswa 6 di 2006, anjeunna mutuskeun kaputusan pikeun pokus bal sareng didaptarkeun di tim lokal, Bryne Fotballklubb dimana anjeunna ngimpi visi anu populér pikeun janten pamuter maén bal sadunya.

Tapi teu siga anu paling “wannabes dunya paling hadé” Haaland leres-leres daék ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun - kalebet damel di gim / pikeun mastikeun anjeunna ngadamel kanyataan anu dibédakeun tina impian na.

Erling Braut Haaland nyaéta - ti umur anom pisan - siap ngalakukeun naon waé anu diperlukeun pikeun ngahontal impianna dina maén bal.
Erling Braut Haaland nyaéta - ti umur anom pisan - siap ngalakukeun naon waé anu peryogi pikeun ngahontal impianna dina maén bal. Kiridit Gambar: VG.
Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Hatur nuhun kana naluri saingan awal Haaland, anjeunna ngarékam kamajuan gancang ngaliwatan jajaran Bryne Fotballklubb sareng ngadamel debut pikeun tim senior klub salaku 15 taun lami dina Mei 2016.

Ngalangkung jajaran Bryne FK tanpa tangtangan pikeun sregep Erling Braut Haaland
Ngalangkung jajaran Bryne FK tanpa tangtangan pikeun sregep Erling Braut Haaland. Kiridit Gambar: VG.

Teu lami sateuacan pagelaran stélar bal-balan prodigy kasohor para pramuka bakat ti Molde Footballklubb anu ngabawa anjeunna ka klub Norwich luhur di 2017. Disegerakeun sareng kapentingan Haaland, Molde ngabantosan ngajaga kamajuan téma budak ku ngajantenkeun anjeunna maén sareng ngalatih tim Tim A.

Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Sanajan kitu, Haaland henteu ditetepkeun cicing di klub anu lami, sareng anjeunna henteu milu kana ideu juicy ngeunaan tawaran ngahibur ti Juventus sareng Bayer Leverkusen anu sumping dina ngurus potensi anu cilaka.

Cara Haaland digambarna, langkung waktos ulin tarjamahkeun ka nilai non-moneter anu dipasang ka anjeunna. Ku sabab kitu, anjeunna teu malire nawaran ti klub super ageung sareng ditandatanganan pikeun FC Red Bull Salzburg anu - ka sadaya tujuan sareng tujuan, - ngagaduhan lingkungan anu cocog pikeun titik balik pikeun popularitas.

Titik artos pikeun Kinérja: Erling Braut Halalands ditandatanganan pikeun FC Red Bull Salzburg dina Agustus 2018.
Titik artos pikeun Kinérja: Erling Braut Haalands ditandatanganan pikeun FC Red Bull Salzburg dina Agustus 2018. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Nalika dugi ka Salzburg dina Januari 2019, henteu aya watesan pikeun naon anu tiasa kahontal ku Haaland pikeun klub sareng nagara. Pikeun mimitian ku heroik internasional striker, anjeunna ngabantosan tim U20 Norwégia ngahontal kameunuhan paling gedé ku nyetak 9 kali dina kameunangan 12-0 dina Honduras dina Méi 2019. Dua Bulan saenggeusna, Haaland ngaluncurkeun tangkal hat-trik na pikeun Salzburg dimimitian ku kameunangan 7-1 ngalawan SC-ESV dina piala Austrian.

Erling Braut Haland Skor 9 nyetak tujuan pikeun tim U20 Norwégia meunang kameunangan pangbadagna dina sajarah.
Erling Braut Haaland Skor 9 nyetak tujuan pikeun tim U20 Norwégia meunang kameunangan pangbadagna dina sajarah. Kiridit Gambar: Instagram.

Anjeunna nuluykeun ngarékam dua deui hat-trik di buruan Bundesliga Austrian ngalawan Wolfsberger AC sareng TSV Hartberg anu réngsé 5-2 sareng 7-2 masing-masing. Gencatan hat-haal Haaland nampi pangakuan di dunya dina Séptémber 2019 nalika anjeunna nyitak tilu kali dina debut juara liga UEFA pikeun Genk.

Erling Braut Haland ngahudangkeun tujuan katilu na dina Juara Liga Juara UEFA.
Erling Braut Haaland ngagungkeun tujuan katilu na dina UEFA Juara Liga Juara. Kiridit Gambar: Instagram.
The feat - anu nyumbang ka kameunangan 6-2 Salzburg pikeun Genk - ningal Haaland janten jalma bungsu katilu pikeun nyetak hatrik dina pertandingan liga juara UEFA. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.
Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Naha anjeun terang yén Haaland sigana mah tunggal dina waktos nyerat? Anu pangcaketna éta striker anu masihan pandangan ngeunaan kahirupan asihna nyaéta nalika anjeunna ngagambarkeun bal kado man-of-the-match salaku pacangan sareng pendamping salamina.

Éta tanpa nyarios yén Haaland - anu henteu ngagaduhan putri (s) atanapi putra-putra (s) kawin - aya fokus kana nyampurnakeun cita-cita skor nyetak sateuacanna nampi kabogoh anu nyata atanapi ngajantenkeun hirup cintakanna sacara umum.

Erling Braut Haaland sigana parantos bujang dina waktos nyerat.
Erling Braut Haaland sigana parantos bujang dina waktos nyerat. Kiridit Gambar: LB sareng Instagram.
Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Kulawarga sok nyandak tahap puseur dina kahirupan sareng kebangkitan Erling Braut Haaland. Kami mawa anjeun fakta ngeunaan anggota kulawargana.

Ngeunaan bapa Erling Braut Haaland: Alf-Inge Harland mangrupikeun dad tina striker endah pisan. Anjeunna saurang juru main bal anu maén pikeun Leeds salami umur awal Haaland sareng nuluykeun perdagangan di Nottingham Forest sareng Manchester City sateuacan pangsiun. Kontribusi Alf-Inge kana kamekaran Haaland dina maén bal henteu tiasa langkung overstated. Anjeunna ngabantuan ngalatih panyerang ti yuswa 6 ka nalika anjeunna clocked 15 sareng teras nungtun anjeunna dina nyieun kaputusan konci pikeun masa depan na di Sport.

Ngeunaan indung Erling Braut Haaland: Ibu Haaland parantos diidentifikasi salaku Gry Marita. Anjeunna mangrupikeun anggota anu paling pribadi tina kulawarga anu nami na henteu kasohor dina kajadian awal striker dugi ka tanggal. Padahal, anjeunna ngabantosan ngangkat Haaland sareng duduluranna dina cara anu séhat sareng ngadoakeun cicingeun pikeun kasuksésan dinten ayeuna.

Poto balingan Erling Braut Haaland sareng sepuh sareng sepina
Poto balingan Erling Braut Haaland sareng sepuh - Alf-Inge Harland (2nd ti kénca) & Gry Marita (2nd ti katuhu) - ogé duduluran. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan dulur duduluran Erling Braut Haaland: Haaland gaduh dua duduluran. Aranjeunna kaasup lanceukna lanceukna Astor Haaland sareng adina nonoman Gabrielle Haaland. Sanaos sakedik dipikanyaho ngeunaan dua duduluran, aranjeunna henteu kana olahraga sapertos Haaland.

Erling Braut Haaland sareng dulur duduluran na.
Erling Braut Haaland sareng duduluran na. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan baraya Erling Braut Haaland: Pindah ka kahirupan kulawarga manjangkeun Haaland, henteu aya catetan ngeunaan nini-nini sareng bapa yuswa bari sakedik dipikanyaho ngeunaan pamanna, bibi-sepupu sareng sepupu na sepupu dina waktos nyerat.

Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Nyarios ngeunaan kapribadian Erling Braut Haaland, anjeunna nyampur sipat ambisius, tahan banting sareng émosional épék Kanker zodiak kalayan pikasieuneun ka bumi anu handap.

Pamuter anu henteu bentang ngungkabkeun detil, anu aya hubunganana pikeun kahirupan pribadi sareng pribadi nya nyalira pisan tina pangsaéna jam 24 kalayan ngalaksanakeun sababaraha kagiatan anu kasut pikeun kapentingan sareng hobi. Aranjeunna kalebet ngaregepkeun musik, ningali pilem ogé nyéépkeun waktos sareng rerencangan sareng kulawarga.

Erling Braut Haaland mikanyaah nongkrong sareng babaturan sareng kulawarga.
Erling Braut Haaland mikanyaah nongkrong sareng babaturan sareng kulawarga. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Sanaos Erling Braut Haaland gaduh nilai pasar € 12,00 juta dina waktos nyerat, nilai bersihna henteu dipikanyaho dina waktos nyerat kusabab kanyataan anjeunna parantos ngan sababaraha taun ngalaman maén maén bal-top.

Ku kituna, ngayakeun Haarland henteu nyéépkeun waktos dina nulis atanapi hirup gaya hirup mewah pamaén anu tos dilaksanakeun anu ngagaduhan mobil anu aheng sareng imah anu mahal. Sanajan kitu, moal aya anu cangcaya yén janten pangusaha ageung bakal ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun kabeungharan kabeungharan upami anjeunna mangrupikeun hiji anu sok resep kana tren.

Poto balingan Erling Braut Haaland ngagambarkeun tren ganti baju sareng gadget tina 2016.
Poto throwback Erling Braut Haaland ngagambarkeun tren ganti baju sareng gadget tina 2016. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Erling Braut Haaland Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Sateuacan urang mungkas carita budak leutik Erling Braut Haaland kami, ieu fakta anu kurang dipikanyaho atanapi teu disaluyukeun pikeun ngabantosan anjeun langkung terang ngeunaan anjeunna.

Tato: Tato mangrupikeun sahenteuna anu pikahariwangeun Haaland dina waktos nyerat. Anjeunna rada fokus kana ningkatkeun awakna ngalaksanakeun latihan rutin. Memang anjeunna henteu kersa ngawangun otot sareng bakal resep katingali macho.

Erling Braut Haaland teu ngagaduhan tato dina waktos nyerat,
Erling Braut Haaland teu ngagaduhan tato dina waktos nyerat. Kiridit Gambar: Instagram.

Alesan balik nami samaran: Jeneng julian lucuna "The Manchild" parantos dipasihkeun pikeun namina jangkungna luhurna sareng percantenan anu kuat dina maén bal najan masih ngora.

Ageman: Agama Haaland tacan dikenal nalika nulis nalika anjeunna parantos nunjukkeun indikasi-indikasi anu ngalangkungan imanna ngalangkungan wawancara atanapi dina platform média sosial. Sanajan kitu, lanceukna anu sepuh Astor sakali aya poto dina poto di masjid, pamekaran anu nunjukkeun yén Haaland tiasa janten muslim.

Lanceukna Eling Braut Haaland di masjid di Dubai.
Lanceukna Eling Braut Haaland di masjid di Dubai. Kiridit Gambar: Instagram.

Udud sareng nginum: Haaland henteu dirumuskeun pikeun ngaroko naha roko atanapi inhalant rekreasi, sareng henteu anjeunna parantos ningali dina waktos nyerat. Mémang, anjeunna moal tiasa ati-ati ngeunaan ngajaga kasehatan.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Erling Braut urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu