Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
150
Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka SkySports sareng IG
Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Kiridit ka SkySports sareng IG

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh salaku "Buendia". Carita Budak Leutik Emi Buendia kami sareng Fakta Biografi Untold masihan anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Hirup sareng kebangkitan Emi Buendia
Hirup sareng kebangkitan Emi Buendia. Kiridit Gambar: Instagram sareng Lanuevacronica.

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang kabisa pikeun nyiptakeun kasempetan atanapi ngadamel pas-final anu katilu deui. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun Emi Buendia's Biografi anu lumayan pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Emiliano Buendía Stati lahir di dinten 25 kaping Désémber 1996 di kota Mar del Plata di bagian wétaneun Buenos Aires, Argentina. Anjeunna ngalahir ka indungna, Karina sareng ka ramana, Eduardo.

Emi Buendia sepuh Karina sareng Eduardo.
Emi Buendia sepuh Karina sareng Eduardo. Kiridit Gambar: Instagram.

Hatur nuhun dilahirkeun di Argentina - nagara anu kasohor ngahasilkeun bal sepak bola sepak sapertos Maradona jeung Messi - Buendía ngidentipikasi salaku Argentina tina etnis bodas sareng akar Amérika Kidul. Anjeunna digedékeun di kota asal na - Mar del Plata dimana anjeunna tumbuh di barengan dua duduluran - Augustin sareng Joaquin.

Foto Emi Buendia Galuh dina kaayaan mudik na sareng lanceukna Augustin.
Photo Budak leutik Emi Buendia (kénca) ngembang di kota imahna sareng lanceukna Augustin. Kiridit Gambar: Instagram.

Tumuwuh di Mar del Plata, Buendia mangrupikeun budak alit anu paling gedé dibanding budak henteu lain tapi duduluran na. Tapi, anjeunna mikirkeun langkung seueur ngeunaan maén bal tibatan naon waé anu sanés sareng dipibanda fitur sapertos kagancangan sareng stamina anu nyarioskeun ka hareupna dina olahraga ieu.

Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Ku waktos Buendía yuswa 5, anjeunna mimiti maén bal kanggo klub lokal Cadetes de San Martín, hiji kagiatan anu dicampur ku diajar di Peralta Ramos Institute di kota asal Mar del Plata.

Emi Buendia ngamimitian karirna di klub budak leutik Cadetes de San Martín
Emi Buendia ngamimitian karirna di klub budak leutik Cadetes de San Martín. Kiridit Gambar: Instagram sareng alongcomenorwich.

Nalika di Cadetes de San Martín, Buendia nyéépkeun genep taun saéna nalika maén game indoor-sided. Kamampuh produsén maén bal pikeun mintonkeun kaahlian téknis sareng kecerdasan taktis saluareun umur na sareng ukuran pikituna mantenkeun anjeunna ka urut internasional Argentina - Juan Esnáider anu nyarankeun anjeunna teras ngawangun karir dina olahraga di Real Madrid Academy.

Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Padahal Buendia umur 11 taun nalika sumping ka Real Madrid, anjeunna masih sababaraha inci deukeut kana jukut témbong turf anu anjeunna tetep berjuang pikeun ngabuktikeun patutna.

Emi Buendia sumping Rael Madrid Academy janten budak umur 11 taun alit dina 2008 ..
Emi Buendia parantos sumping di Real Madrid Akademi janten murangkalih umur 11 taun alit di 2008. Kiridit Gambar: Instagram.

Pangembangan fisik telat Buendia ditambah kalayan henteu mampuh pikeun ngeposkeun kacepetan ibarat asing anu tungtungna ngajantenkeun anjeunna ninggalkeun klub dua taun ka hareup. Untungna, anjeunna ditilik ku Getafe anu nandatangankeun anjeunna dinten saatosna ninggalkeun Real Madrid.

Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Youngster henteu miceunan waktos kanggo netep di Getafe dimana anjeunna naek di jajaran jangkungna sareng kaahlian sateuacan ngamankeun tempat di tim cadangan klub dina yuswa 17. Karirna némbongan pikeun ngajaga tilas luhur ka luhur dugi ka usum 2015 / 16 ningali Getafe sangsara ti LaLiga.

Teu lami sateuacan relegasi Getafe ngahijina konsentrasi dina tatu anu ditinggalkeun Buendia sawaréh di grounded. Ku waktosna tungtungna Getafe ngaleungitkeun relegation, Buendia tiasa gampang jerit ngawangun karir dina bangku kusabab tatu tungkak.

Naékna Emi Buendia di Getafe rusak ku relegation sareng krisis tatu.
Naékna Emi Buendia di Getafe rusak ku rengkuh sareng tatu. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Buendia anu pulih deui tungtungna diinjeum ka klub tingkat dua Cultural Leonesa di Juli 2017 pikeun nebus dirina. Pamindhahan éta nyandak pulas anu teu disangka-sangka pikeun jadi pemangkin pikeun kasuksésan Buendia sakumaha anjeunna jauh teuing dina serangan midfield. Di akhir musim, Buendia ngagaduhan alesan pikeun seuri deui nalika anjeunna clinched pamuter Leonesa tina panghargaan usum!

Emi Buendia mangrupikeun pamuter Cultural Leonesa usum 2017-2018.
Emi Buendia mangrupikeun pamuter Cultural Leonesa usum 2017-2018. Kiridit Gambar: Lanuevacronica.

Norwich énggal sumping nyauran Buendia anu katingali saé rencana pikeun balik deui ka liga utama. Saatos nandatanganan kasepatan opat taun sareng sisi anu diturunkeun, Buendia maénkeun dugi ka ekspektasi nalika anjeunna nyetak total tujuan 8 dina Liga Football Inggris (EFL) pikeun ngabantosan Norwich nampi promosi dina Liga Premier. Teraskeun ka ayeuna Buendia parantos netepkeun dirina salaku gelandang liga utama di Norwich dimana anjeunna diperkirakeun teras maén bal top-flight dugi 2024.

Emi Buendia nandatanganan kontrak anyar sareng kota Norwich dina bulan Juli 2019.
Emi Buendia nandatanganan kontrak anyar sareng Kota Norwich dina bulan Juli 2019. Kiridit Gambar: Canaries.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Éta cukup hésé netepkeun status khusus pikeun kahirupan hubungan Buendia dina nalika nyerat. Mangkaning, anjeunna mangrupikeun antara anu bobogohan sareng nikah. Wanita éta dina gambar kahirupan cinta Buendia ngidentifikasi sareng nami Claudia.

Emi Buendia sareng kabogoh atanapi wag Claudia.
Emi Buendia sareng kabogoh atanapi wag Claudia. Kiridit Gambar: Instagram.

Sanaos henteu pasti naha Buendia ngagaduhan sajarah romantis sareng awéwé sanés sateuacan patepungan ka Claudia, kami terang yén lovebirds parantos ngahiji sateuacan 2018 sareng gaduh putra babarengan disebut Thiago.

Emi Buendia sareng garwa sareng putra Thiago.
Emi Buendia sareng garwa sareng putrana Thiago. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Emi Buendia mangrupikeun kasang tukang kulawarga anu bagja sareng kelas menengah. Tingali rinci ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan Bapa Emi Buendia: Eduardo ka dad Buendia. Siga sadayana anu nyokong sepuh bal, anjeunna ningali ka karaharjaan Buendía salami karir na ngawangun di Madrid sareng sistem nonoman ti Getafe ku kunjungan konstan dina jenius bal pisan bahkan nalika statistik nyatakeun ngalawan nikmat maén bal urang. Beungkeut antara bapa tilu sareng Buendia teras langkung kuat nalika gelandang serangan anu nyerang teu kantos ngandelkeun kulawargana bangga naha atanapi mareuman lapangan maén.

Ngeunaan Ibu Emi Buendia: Indung Carina mangrupikeun Ibu Buendia sareng ngabantosan awéwé saatos haté Buendía. Luhureun, anjeunna mangrupikeun juru carita ngeunaan korban anu didamel kulawarga pikeun mastikeun impian Buendia maén bal top-flight janten kasuksésan. Anjeunna ngabagikeun ka Kinérja anyar kulawarga ku muncul dina poto anu ngarebut Buendia nyéépkeun waktos kualitas sareng kulawarga ogé nyandak selfies sareng anjeunna nalika aranjeunna kaluar.

Emi Buendia sepuh Karina sareng Eduardo.
Emi Buendia sepuh Karina sareng Eduardo. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan Budak Emi Buendia: Buendia ngagaduhan dua duduluran diidéntifikasi salaku Augustin sareng Joaquin. Duo éta henteu cicing dina bayangan Buendia tapi tetep faring dina jalur karir sareng kapentingan sorangan. Aranjeunna nongkrong sareng Buendia iraha anjeunna parantos liburan sareng ngabantosan anjeunna ngaleungitkeun kenangan ngeunaan pangalaman-umur lami anu saé sapertos aranjeunna dicekel.

Emi Buendia reujeung sepuh sareng barayana.
Emi Buendia sareng sepuh sareng dua sadulur.Image Kredit: Instagram.

Ngeunaan Baraya Emi Buendia: Ngeunaan tangkal kulawarga langkung ageung Buendia, nini-nini sareng nini-nini mangrupikeun salah sahiji misteri anu teu dibahas nalika henteu aya catetan anu aya tina paman, bibi, nieces sareng budakna. Sarupa oge, sepupu Buendía henteu acan dikenal dina acara kasohor na hirupna dugi ka ayeuna.

Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Buendía gaduh kapribadian anu lebet sareng-kana-aliran anu tungtungna ngajadikeun anjeunna gaduh persona anu unik. Salaku tambahan, anjeunna nunjukkeun sipat Zodiak Aquarius anu jadi analisa sareng fokus-fokus.

Jauh ti maén kaulinan anu kompetitif sareng ngalaksanakeun pelatihan, Buendía gaduh sababaraha kapentingan sareng hobi anu kalebet nonton pilem, ngadengekeun musik, ngojay sareng maén ténis.

Emi Buendia maénkeun Tenis Paddle salaku kagiatan baheula. Kiridit Gambar: Instagram.
Emi Buendia maénkeun Tenis Paddle salaku kagiatan pastime. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Nyarioskeun kumaha Buendia nyiptakeun sareng ngaluarkeun artos, jumlah hasil tina net net nyaéta usul tina gaji anu ditampi pikeun maén bal top-flight sedengkeun konstituén sanés kabeungharanna nyaéta hasil monétér anu dikaluarkeun tina merek anu ngesahkeun sapertos Nike.

Padahal analisa pola pola belanja Buendia pikeun meunangkeun aset sapertos mobil sareng imah masih ditinjau, anjeunna nyerang fans salaku salah saurang anu hirup gaya hirup anu mewah ku nyéépkeun waktos kualitas dina situs liburan anu éndah di sakumna dunya.

Emi Buendia anu mikaresep liburan di pantai di Rajana.
Emi Buendia anu mikaresep liburan di pantai di Rajana. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Emi Buendia Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Sateuacan urang nyebatna éta bungkus dina carita budak leutik Emi Buendía ditambah biografi punten carioskeun di handap sababaraha fakta anu langkung dipikanyaho atanapi teu dipikanyaho anu tiasa ngabantosan anjeun langkung terang.

Agama Pemain bal kasebut henteu acan dicutat ngalaksanakeun pernyataan anu tiasa maot pikeun iman, sareng anjeunna henteu aya belang berkat nuhun langkung luhur nalika maén bal. Sanajan kitu, odds aya dina kahadean anjeunna salaku Kristen.

KOMUNITAS Internasional: Buendia ngamimitian karir maén bal internasional ku ngawakilan Spanyol salaku pamuda sateuacan anjeunna ngarobih kasatiaan maén di sisi nasional Argentina.

Emi Buendia maén pikeun Argentina di 2015
Emi Buendia maén tim Argentina U20 di 2015. Kiridit Gambar: AlongComeNorwich.

TATTOO: Anjeunna teu gaduh tato tunggal dina awakna sareng nyerang seueur saloba salah anu mungkin ngajaga kulit anu henteu aya bagian tina karirna anu saé.

SMOKING sareng Nginum: It tiasa langkung gampang kanggo Buendía ngeureunkeun nyayogikeun panyayuhan konci dibanding supaya teu ngaroko atanapi nginum.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Emi Buendia urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu